×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание, жени! Ето как да правите секс с желание и да имате силни оргазми


Внимание, жени! Ето как да правите секс с желание и  да имате силни оргазми
Как да се погрижите за своята сексуалност - вижте съветите на Гинка Георгиева, известна като бургаската Наталия Кобилкина
24 Март 2016, Четвъртък, 13:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Има ли приятелство между жената и нейната сексуалност разкрива бургаската Наталия Кобилкина


Всички ние желаем за себе си да сме здрави, щастливи и успешни, упорито полагаме усилия, търсим начини как това да стане...

Бих искала да ви разкрия една добре пазена тайна - здравето, щастието и успехът не могат да живеят без сексуалността. И тук имам предвид сексуалността в нейното най-прекрасно проявление, тази, която ни дава сили да работим, да творим, да се грижим за себе си, да помагаме, да се радваме на живота, който живеем, или просто да обичаме и да бъдем обичани.
  
Обръщайки се към порното, наблюдаваме различни сексуални пози, вариации и комбинации, техники на фелацио и мастурбация и какво ли още не. Но в действителност, именно порното, на което и аз понякога с удоволствие “хвърлям едно око”, най-често обърква женските ни мозъци и кара любимите ни мъже да очакват от нас да играем ролята, която играе любимата им актриса.

Мили жени, истината е, че ние всъщност нямаме никаква представа как хората правят секс, в главите ни е само видяното от филмите и опитът, който имаме. Погледнете нещата, които имате до този момент в живота си, здравето, професията, която упражнявате, взаимоотношенията с близките и приятелите, насладата от ежедневието ви, ако сте удовлетворени, тези редове не са за вас или пък може да препоръчате на приятелка да прочете това.

Но ако нещата в живота ви не са случват така, както бихте искали, ако постоянно правите компромис с всичко и най-вече със себе си, означава, че може би е време да се погрижите за своята сексуалност или може би мислите, че това няма никакво значение, че други фактори влияят на щастливия и успешен живот.

Замисляли ли сте се някога защо обожаваме някой артист или певец, защо се възхищаваме на хората, които успяват да управляват успешно бизнес, защо са толкова магнетични и въздишаме по тях?

Защото притежават нещо, което и ние носим! Всички ние можем това, което те могат, но лошият или никакъв пример на сексуалното ни образование като деца или млади момичета, необузданият понякога мъжки нагон, жените, които крадат мъже и още много други фактори влияят и правят така, ние да не признаваме, да прикриваме или въобще да не позволяваме да изживеем нашата цялостна сексуалност.

Примиряваме се със секса “горе-долу”, за съжаление и всичко останало е “горе-долу”...

Колкото повече обучения преминавам, толкова повече се убеждавам, че тази тема остава болезнена за много жени. Като водещ на сексуални тренинги държа да подчертая, че темата остава трудна и точно затова аз се отнасям с голямо уважение и почит към нея, но виждам какво се случва с  преминали през “Сексология за жени”.

Жените, които не водят удовлетворяващ ги сексуален живот, често не допускат и любов в живота си, затварят сърцето си за нея, отхвърлят я или въобще не я привличат,живеят във взаимоотношения, които не харесват, връзките, които имат, са драматични и трудни, липсва удовлетвореност, подкрепа, радост.

Пълноценната сексуалност ни учи как да разкриваме себе си, да ставаме уязвими, тя е тази, която сваля маските от лицата ни и ни и показва всички наши силни и слаби страни! Тя е тази, която разтваря сърцето ни и кани любовта в живота ни - онази любов, която дава смисъл на цялото ни съществуване.
  
Жените, преминали през ,,Сексология за жени”, коренно променят живота си, придобиват увереност на красива и сексуална жена която заслужава много, жена, която не продава тялото си или го ползва само заради гениталиите си, а онази, която добре познава нуждите си, тя вече прави секс с желание, а не по принуда, знае какво точно харесва и как това да стане, наслаждава се на различни и силни оргазми, тя знае, че мъжът ще се привърже и тя ще остава завинаги негова само когато изживеят секса, по който и двамата копнеят, тя се научила, че ние сме тези, които трябва да учим и насочваме мъжете, защото женското тяло е различно от мъжкото, че при нас всичко е различно и нещата се случват със скорост, обратна на тяхната. 

Ако ми се доверите и направите на себе си подарък, да преживеем заедно ,,Сексология за жени”, светът ще забележи промяната във вас, ще започне да ви изпраща подаръци и да ви предлага нови възможности! Всички ще видят новият ви външен вид, отношенията ви към другите ще станат нежни и любящи, ще заобичате хората просто такива, каквито са!

Ще усещате всеки ден като празник, а ако ви повишат или започнете нов бизнес, не забравяйте да почерпите, а ако нямате човек до себе си, той лесно ще се появи много скоро, защото уверената в своята сексуалност жена, привлича всички и всичко.

Заповядайте на тренинга ми “Сексология за жени”, който ще проведа на 06.04.2016 г., а всички останали подробности, открийте ТУК и ТУК.

В категории: Лайфстайл


България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори