×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Флагман.бг откри Габи! Красавицата не иска разсеяния Ромео, сърцето й принадлежи на друг


Флагман.бг откри Габи! Красавицата не иска разсеяния Ромео, сърцето й принадлежи на друг
Влюбеният бургазлия объркал входовете на блока в ж.к."Славейков"
09 Март 2016, Сряда, 20:42 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

„Стана страхотно недоразумение. Вече се изяснихме“, сподели ухажваната бургазлийка
Флагман.бг откри коя е фамозната Габи, заради която влюбен и адски разсеян Ромео облепи цял вход с ръчно изрязани сърца(ВИЖ ТУК).

Ухажваната бургазлийка е едва на 16 години, заради което ще запазим трите й имена в тайна. Момичето е ученичка, живее в ж.к.“Славейков“. Познавала обожателя си от училище. Той бил две години по-голям от нея и правил няколко опита да я впечатли, но все безуспешни.

Навръх 8 март той предприел най-смелия си ход. Постарал се, както биха направили малцина. Младият бургазлия знаел къде живее момичето, но очевидно бил безнадежно влюбен и разсеян до неузнаваемост, заради което влязъл в съседния вход, облепяйки го с милиони малки и големи сърца с индивидуални послания.

Габи обаче не отвърнала на чувствата му. Тя имала сериозен приятел, който безкрайно много обичала.“Стана страхотно недоразумение. Вече се изяснихме. Нямам чувства към него, обичам приятеля си и му го казах“, сподели Габи пред Флагман.бг.

В категории: Бургас


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
пак аз
11.03.2016 09:25:38
0
0
аха, когато сме на фонетична, вденах...благодарско и от мен на № 14
17.
до 14
11.03.2016 09:22:23
0
0
сори, ама може ли да обясниш как се прави и с ударение, щото като натиснеш SHIFT+X излиза голямо Х, нещо не вденах, а отдавна търся начин да поставям ударение, без да влизам в специални приложения за рисуване на ударението
16.
до 14
10.03.2016 12:10:36
0
4
браво бе пич, това с шифта не го знаех, благодарско !!
15.
..
10.03.2016 11:50:18
3
0
Мазния психопат!! Какви адмирации при положение , че момичето си има приятел? Ако някой го направи за вашата приятелка пак ли ще му се радвате така?!?! Дръж се като мъж и може да я впечатлиш някой ден кавалче
14.
До №13
10.03.2016 11:33:29
2
6
Стига ръси глупости!!! Със SHIFT+X, можеш да изпишеш (ѝ). Що не слагаш ударения и на а, о, у, е??? Като нямаш знак за ударение - НЕ СЕ СЛАГА НИЩО и се изписва с (и, И)! Изписването на (и) с (й) е знак на глупост, защото са две различни букви!!!
13.
Niki
10.03.2016 11:05:21
3
4
Така нареченото ударено "и" се пише с "й", тъй като с клавиатурата нямаш възможност да поставиш знак за ударение. Това обясних в предния си пост. Поразрови се из по-старите книги, ама тези дето бяха печатани, когато имаше екип от редактори, коректори и т.н. в печатниците, а не сегашните дето са пълни с грешки. Ще видиш как са изписвани думите. В подобни словосъчетания, като използваното в заглавието се поставя ударение, а това ударение при печатането се отбелязва с буквата "й". Иначе формално си прав, че е буква "и", но "ударено и".
12.
ops
10.03.2016 10:53:05
2
1
до номер 6 повече никога :D
11.
Рибаря
10.03.2016 10:28:16
5
5
Niki,ай да отвориш читанката ;)
10.
Niki
10.03.2016 09:44:52
5
5
Изразът "...сърцето й.." е правилно написан. Когато ударението е на "и", тогава буквата се изписва като "й". При ръкописно изписан текст може да се сложи ударение, но при печатни материали, това не става и е възприето да се изписва буква "й", вместо "и".
9.
Чучо
10.03.2016 08:25:40
6
9
До 7: И как според въпросното момиче трябва да отчете труда на този Ромео ? Насила хубост не става, като някой не иска да има нищо общо с теб, не входа, ами цял Бургас да разлепиш, все тая.
8.
Рибаря
10.03.2016 07:10:59
9
8
...сърцето Й?????Маааама ви неграмотна!!
7.
глупак
10.03.2016 01:04:09
7
13
Момче..казах ли ти,че си глупав и наивен,хммм?! Ряза и лепи толкова сърца..и за какво?! За да каже тая проста селянка,че е станало накякво "голямо недоразумение"? И че сте се "изяснили"? Че няма "никакви чувства към теб" ?

Виж колко са елементарни жените бе пич! Тая проста овца дори не отчете всичкият труд който си вложил това! Една добра дума не каза за теб!

Нека ти е като обица на ухото!!
6.
До Ромеото
10.03.2016 01:02:02
14
12
Какви сърца, какви пет лева, за някакъв си 16 годишен миндил от димчова махала? Ти луд ли си, ве братле? Такива не заслужават името им на глас да произнесеш, ти си ми тръгнал сърца да разлепяш. Давай им слабо на такива върляци и си гледай кефа, животът и мацките са пред теб.
5.
ValTan
09.03.2016 22:45:49
3
40
Това момче заслужава адмирации. Иска се голяма смелост и кураж, защото най вероятно е знаел, че има вероятност да бъде отблъснат, която btw я има винаги. Дерзай момче.
4.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
09.03.2016 22:34:14
27
7
А така ромео седнали на кора,тъпак.
3.
Georgi
09.03.2016 21:51:59
4
50
Takiva kato tova momche sa rqdko sled vreme momicheto shte sajelqva spored men ... dano gresha
2.
TNT
09.03.2016 21:43:28
2
40
Поне се е постарал момчето
1.
ПОЛИТБЮРО И ЦК НА БКП
09.03.2016 21:22:31
9
31
Какъв е младежа? Влюбен или загубен? И трите дядо попе. И трите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение Имали арестувани, очаквайте след малко След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново Тържеството е планирано за 29 юни в ресторанта на хотел Адмирал на марина Диневи Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане За някои е крайно необходимо новата дреха от магазина да мине през пералнята поне веднъж преди обличане, но други нямат такива убеждения. Какво да правим? Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни А как „Величие“ в Поморие постигна такъв резултат, без да води публична кампания –  за мен най-важен е личният контакт с хората, отсече Радостин Колев Лъсна голяма тайна! Двама любимци се връщат в "Игри на волята" Лъсна голяма тайна! Двама любимци се връщат в "Игри на волята" От средата на юни започват снимките на шестия сезон Взривиха куфара до РЗИ-Бургас, оказа се пълен с торби и дрехи (СНИМКИ) Взривиха куфара до РЗИ-Бургас, оказа се пълен с торби и дрехи (СНИМКИ) Не е ясно чия собственост е съмнителната вещ, но със сигурност в нея няма нищо притеснително Какъв е профилът на избирателите на "Величие" - предимно жени и висшисти Какъв е профилът на избирателите на "Величие" - предимно жени и висшисти "Имат профил на хора, които са гласували на предишните парламентарни избори за "Възраждане", за по-малки партии, с "не подкрепям никого" или въобще не са гласували Шаш и паника на вота: Змия навести СИК Шаш и паника на вота: Змия навести СИК Неканената гостенка пълзяла по стената, шефката на комисията извикала пожарната Заради съмнителен куфар отцепиха част от центъра на Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Заради съмнителен куфар отцепиха част от центъра на Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Куфарът се намира в нишата до прозореца на входа на РЗИ Кои ще станат депутати, вижте прогнозното разпределение във Втори МИР Бургас Кои ще станат депутати, вижте прогнозното разпределение във Втори МИР Бургас ГЕРБ печели 4 мандата, ДПС - 3, "Възраждане" и ПП-ДБ - по 2, БСП, ИТН и "Величие" - по един
Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори