×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На 9 март ще прозрем много неща, които дори не сме подозирали


28 Февруари 2016, Неделя, 02:02 ч.
Източник: Блиц

Мощната енергия, която ще се отключи в този ден няма да подмине и България и ще е съдбовна за 4 зодии


На 9 март предстои първото от двете пълни слънчеви затъмнения през тази година. У нас няма да имаме възможността да наблюдаваме този феномен, защото тогава над нашите географски ширини ще царува нощта. Ще му се радват в Югоизточна Азия, пише "Стандарт".
Но трябва да се подготвим за мощната енергия, която ще се отключи в този ден и няма да подмине и България. Затъмнението на 9 март ще трае точно 4 минути и 9 секунди, а в най-пълната си фаза ще настъпи в 1 часа и 19 минути след полунощ българско време. Затъмнението ще настъпи в зодиакалния знак Риби. Те символизират колективното безсъзнателно и в този океан се разтваря личното съзнание на всеки индивид. А това значи, че вибрациите на знака Риби ще позволят на всеки да почувства в себе си божественото присъствие и ще му дадат възможност да се докосне до своето висше Аз.

Според астролозите Рибите управляват интуицията, сънищата, мистериите, религията и тайните. Затова слънчевото затъмнение в този знак ще събуди интуицията и подсъзнанието на всеки човек. Всичко, което е било скрито или неясно за ума ни, ще се покаже на повърхността. Тогава, без да полагаме кой знае какви усилия, ще разкрием истината за всичко, което ни интересува. Слънчевото затъмнение ще отприщи силни емоции у всички хора. Астролозите съветват в този ден да отложим всички важни задачи, защото ще ни връхлитат непредсказуеми и хаотични събития.

Слънчевото затъмнение в Риби съвпада с периода на Новолуние, който подтиква към ново начало. Затова може да планирате нови проекти, но само дотам. Действията трябва да отложите за другия ден. Луната е свързана преди всичко с емоциите и здравето. Новолунието винаги носи обновление, а слънчевото затъмнение залага програма на нов цикъл, който ще се реализира до следващото подобно явление. Затова затъмнението ще стане отправна точка за нов период и емоционално-физическа пренастройка. Новолунието помага на хората, които искат да променят вредните си привички. Ако отдавна искате да откажете цигарите или да спрете сладкото, за да се разделите с излишните килца, този ден е идеален за целта. Отприщената енергия на новолуние най-силно ще енергизира подвижните знаци Риби, Близнаци, Стрелец и Дева. Новият лунен цикъл ще им даде възможност да променят живота си към по-добро. Новолунието, подсилено от затъмнението, дава възможност да заложите лична програма, да "програмирате" своето бъдеще. На вълната на тази мощна космическа енергия можете да се изкачите на по-високо ниво във всяка сфера. Най-силно върху себе си ще усетят въздействието на затъмнението представителите на знаците от подвижния кръст - Риби, Близнаци, Стрелци и Деви.

На 9 март обаче Сатурн ще сключи неблагоприятен аспект с Луната и е нужно да сме нащрек. Астролозите съветват да сме практични и да гледаме на идеите си в перспектива. Всичко, което си пожелаем в този ден, ще се осъществи, стига да сме достатъчно усърдни и търпеливи, за да дочакаме резултатите. Само не трябва да забравяме здравомислието - напрегнатият аспект към Сатурн говори за необходимост от практичен и консервативен подход към перспективите и подчертава необходимостта да гледаме на нещата трезво и реалистично.

Четири зодии са родени за дипломати

Рибите са сред четирите слънчеви подвижни знаци. Останалите са Близнаци, Дева и Стрелец. Родените под подвижен знак са най-добрите посредници и дипломати. Те обичат да пътуват до различни дестинации, свободолюбиви и любопитни са и се интересуват от всичко около тях. Рибите са подвластни на водата, те са гъвкави, многопластови и дори загадъчни. В живота си постоянно се движат, дори да не е от място на място, то поне от едно поприще на друго. Рибите са способни да изслушват проблемите на другите, но също умеят да надуят главата на всеки, склонен да слуша, с безкрайното си мрънкане. Богатото въображение и вродената интуиция прави Рибите подходящи за научното поприще. Те постигат всичко, благодарение на благия си характер и способността да следват неотлъчно мечтите си. Рибите не ламтят за постове и не бленуват за лидерски позиции. Родени за лидери обаче са редките представители на Слънчевия знак на Рибите, наподобяващи акули. Състраданието е вродено на Рибите и ги превръща в едни от най-добрите лекари, медицински сестри и ветеринари.

Близнаци имат пъргав ум в комбинация с постоянно желание за движение - към това подтиква Въздухът, покровител на подвижния знак Близнаци. Изключително многообразни и многослойни, те постигат всичко, с което се захванат. Макар че често ги обвиняват в непостоянство. Когато успеят да отворят съзнанието и сърцето си към новите идеи и възможности, Близнаците са способни на велики дела. Идеалната професия за тях цени острия им ум, сладкодумието, богатото въображение и нестихващо обаяние.

Девите залагат само на практичните и добре обмислени решения. Скучните и еднообразни професии не са за тях. Девата се впуска в дела, за които е нужна. Тя обича да помага, но и да бъде оценена. Ако това стане, тя може да се отдаде изцяло и безрезервно за каузата. Изумителна за околните е дарбата да открива грешки и да съзира пропуски там, където никой друг не ги забелязва. Девите не се стремят да са лидери, а дори да им изпадне подобна възможност, те предпочитат да я преотстъпят на друг, докато в сянка се грижат за реда.

Огънят държи Стрелеца постоянно буден. Всякакви предизвикателства, независимо физически или духовни, го съпътстват през целия му живот. За тях са подходящи професиите, в които могат да се изразяват с ентусиазъм и идеализмът им е оценен по достойнство. Стрелците изпитват непрестанна потребност от промени, като поне веднъж годишно се нуждаят от смяна на обстановката. Повечето от тях напускат дома си рано, за да преследват невъзможните си мечти. И понякога успяват. Весел и любвеобилен симпатяга, понякога груб в искреността си, Стрелецът никога не стои на едно място и не се съобразява особено с околния свят.

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
ПОЛИТБЮРО И ЦК НА БКП
28.02.2016 17:51:57
0
1
А дано, ама надали
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори