×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полудява ли Октай Енимехмедов? Аз съм Крал, истински Крал, ще сечете монети с мой лик!


Полудява ли Октай Енимехмедов? Аз съм Крал, истински Крал, ще сечете монети с мой лик!
Октай и Сашо Диков в "Едно интервю на ръба на лудостта"
15 Февруари 2016, Понеделник, 08:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Казах на директора на общежитието в Житарово, че е комунист и един ден ще го вкарам в затвора
„Аз съм Крал, истински Крал. Искам съдействието на българските граждани за установяването на кралска институция в България".

Тези странни мисли, казани съвсем насериозно, излязоха от устана на Октай Енимехмедов в интервю за предаването „Просто Диков“ по BiT TV от Бургаския затвор. Бургазлията, който преди три години и половина се опита да застреля Ахмед Доган се държеше странно.

Може би това бе вдъхновило сценаристите на предаването да анонсират разговора между Сашо Диков и Октай Енимехмедов като "Едно интервю на ръба на лудостта”.

Сашо Диков през цялото време търпеливо го слушаше, сякаш искаше да разбере докъде ще стигне госта му. Още в началото той го помоли да свали черните си очила, с които бе застанал пред камерата, но Октай отказа с мотив, че „аудиторията не го заслужавала”

Мислите на бургазлията бяха изключително разпилени, създаваше впечатление, че той се държи изключително неадекватно. "Учил съм се от Чингис Хан, Александър Велики, Васил Левски...", започна да изрежда Октай.

Кулминацията в момента, в който Сашо Диков го попита дали не обмисля да се занимава сериозно с политика: "Искам утвърждаване на кралска институция. Аз съм Крал! Истински Крал! И като Крал мога сам да реша дали ще се занимавам с политика", заяви Октай с абсолютно сериозен тон и едва ли някой си помисли, че се шегува. За да е лудостта пълна той завърши: "Ще има монети с мой лик". След това дори Сашо Диков остана безмълвен.

Октай очевидно отдавна вярва, че може да бъде Крал на българите. Той сам разказа как получил наказание заради това, че казал на началника на затворническото общежитие в Житарово, че е "комунист и един ден ще го вкарам в затвора". "Имам право да казвам, каквото си искам", категоричен бе Енимехмедов.

В 30-минутното си интервю бургазлията разви и няколко конспиративни теории. Сред тях и готвеното му покушение в затвора.

„Усещах, че докарвайки ме тук, ми готвят покушение“, добави той и разказа, че е бил нападнат от надзирател. По думите му преди това надзирателите са пратили друг затворник при него, който да го провокира да го удари. Бил "ром, типичен циганин", който Октай нокаутирал, а след това охранителите го нападнали.

"Не знам дали това е от небрежност, защото не им плащат и те си избиват комплексите, но голяма част от надзирателите са престъпници. Искам да ги затворят тези затвори, а тези хора да ги уволнят, защото са престъпници. Те не знаят какво е това достойноство", редеше едно след друго той.

Октай твърди, че от ръководството на затвора му обещали да го предложат за предсрочно освобождаване, ако откажел интервюто със Сашо Диков.

Пред BiT TV той обясни, че обмисля да съди държавата заради побоя, който му нанесоха делегатите на конгреса на ДПС, когато той се опита да застреля Ахмед Доган.

„Консултирал съм се с адвокати и съм потърсил помощ от чужди страни за завеждане на дело не срещу биячите ми, а срещу българската държава – за всеки удар по 100 хил. евро“, съобщи Енимехмедов.

На въпрос кое най-много му тежи, той отговори: „Че съм в затвора. Досега можеше най-малкото да съм дипломиран, което е от съществено значение за мен“.

Неговите предложения за български президент са омбудсманът Мая Манолова, или пък попфолк певицата Ася Дойчева (Алисия).

В категории: Бургас


11
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
11
Коментара по темата
11.
1111
15.02.2016 17:47:31
0
10
Този Енимехмедов е човек на доган,всичко е театро,ако беше наистина насочил пистолет към доган, вече нямаше да е сред живите.
10.
ВНИМАНИЕ !!!
15.02.2016 14:28:34
0
3
МАНДЖУРСКАТА КАНДИДАТ двойка ЛУНА и ОКТАЙ замисляли 'АДСКА' изненада на политическата сцена , разбирасе ЛУНА поела изцяло финансирането му , за ОКТАЙ остава изпълнението. Има замесен политик и тайнствен генерал от службите. Контактът е засечен по време на дом.отпуск на ЕНИМЕХМЕДОВ.
9.
ВНИМАНИЕ !!!
15.02.2016 13:57:51
3
5
колега по вишка на Октай предаде специално за ФЛАГМАН от мястото на събитието , че от известно време фолк кралицата ЛУНА е в близки отношения с ЕНИМЕХМЕДОВ и често си "чатили" , подготвяли нов политически проект /-ЛУНТАЙ-/ , "изненадите тепърва предстоят " похвалилсе самият той след като си излезе от затвора.
8.
1
15.02.2016 13:51:56
1
7
Мангал-наркоман!
7.
amatior
15.02.2016 13:38:31
0
11
Опитал да убие . Какво опитал да убие с газов пислотел . Да беше скочил с ножка по бургаски
6.
мамати
15.02.2016 13:37:05
0
9
тоя е в нашия отряд и е напълно изкукуригал само спи не се къпе и мирише ужасно
5.
FB
15.02.2016 13:27:16
2
6
Toq ako go barna s edna toqga carska takuv car shte go napravq kato zebra
4.
бургазлия
15.02.2016 12:48:36
1
14
не се смеите на човека. и вас да ви нарита цялото ДПС и то в главата и вие ще луднете.
3.
х
15.02.2016 12:23:14
1
21
Не е смешно прав е човека даже замъка му е готов.Един голям бял замък в морската градина с много решетки по прозорците.И персонал са му назначили на краля в бели униформи
2.
Дилъра
15.02.2016 11:08:25
2
40
Не е луд ами не е спирал с дрогата
1.
Pikoto
15.02.2016 10:39:57
1
39
Kat ta cukne pikoto :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори