×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас търси най-красива омъжена дама


Бургас търси най-красива омъжена дама
Кастингът ще отсее най-красивите омъжени бургазлийки
03 Февруари 2016, Сряда, 09:23 ч.
Автор: Флагман.бг

Започва кастинга за Мисис Бургас
Започват кастингите за конкурса Мисис Бургас 2016 г. Конкурсът ще се проведе за първи път в морския град. Той е част от веригата Мисис България. В него могат да участват всички дами, които отговарят на условията: да са омъжени жени, да имат професия и желание да опитат да се изяват на ново поприще.

Желаещите да участват в конкурса Мисис Бургас 2016 г. вече могат да заявят своето участие на следния e-mail: [email protected] Очакваме дамите да изпратят своите имена, години, височина, кратка информация за себе си, както и снимки отблизо и в цял ръст. Задължително е да оставят и телефон за обратна връзка.

Конкурсът ще се проведе на 25- ти март. Поради големият интерес се очаква много личности от родния елит да присъстват на събитието. Лицензиянтката на конкурса Мисис България Меги Савова, както  и носителки на титлата Мисис България ще застанат на чело на звездното жури.

Лице на конкурса Мисис Бургас е уникалната и красива Детелина Бакалова, която спечели престижното трето място на световния конкурс за омъжени жени Мисис Планет 2015 г. Тя е единствената омъжена българка, класирала се на челно място в световния конкурс. 

Предизвикателството започна, бургазлийките са красиви жени и заслужават да бъдат оценени по достойнство- заяви Ваня Кирова, организатор на конкурса Мисис Бургас 2016 г.

За първи път в Бургас тази година ще се проведе конкурсът Мисис Бургас, част от веригата Мисис България.

В категории: Лайфстайл


16
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
16
Коментара по темата
16.
Кандидатка (бивша)
02.02.2017 15:33:24
0
1
Мислих да участвам миналата година, обаче изпуснах срока.
Реших да гледам конкурса, за да се подготвя за следващата (тази) година. Разочаровах се и се отказах.
Миналата година се търсеше най-красивата и най-успешна бургазлийка, но Мисис стана нито най-красивата, нито най-успешната. Победителката е с каменно лице, със замръзнала усмивка. Това си личи на всичките й снимки дори Личеше си от самолет, че всичко е предварително решено. Съдиите даже не гледаха на финалния кръг, а преди да се обявят победителките не се видя да се съберат и да обсъждат... Голяма излагация е този конкурс.
15.
Янко
03.02.2016 17:32:39
0
1
Яките милфове!
14.
Глиган грудовски
03.02.2016 15:42:29
0
1
Колкото се качваш по-нагоре, толкова повече ти се вижда г#за. А всеки г#з с*ре!
13.
Balboa
03.02.2016 14:52:55
1
4
ОК,някаква женица печели...после какво,кариера ли ше прави ,модел ли ше става...най много да се увеличат рогачите дето искат да я гъзят....което може и да е идеята де..хахахах
12.
Меден рудник батко
03.02.2016 14:37:08
0
1
Браво, Gigi!
Ти си най-яката мацка!
11.
Kiro
03.02.2016 13:43:58
0
3
MУРВИ!!
10.
История на падането на човека
03.02.2016 13:28:00
0
1
Плоски путки които нямат никакви идеи ще падат в клопката на грозен капиталист който още не може да си обърше гъза от предния проект лайна.
9.
уууууу!!!
03.02.2016 13:25:40
2
2
Явно нито Флагман нито организаторите на тази нечовешка имитация на Американска глупост имат някакъв останъл мозък в главата. Който се яви на такава руска тупотия трябва да бъде наказан за липса на мозък и сериозно да бъде уволнен защото показва липса на уважение към мисленето и ЧОВЕКА!!!!!!
8.
Истината
03.02.2016 13:22:52
0
2
Повърхностни тъпаци сте вие!!! Ще сравнявате външен пакет а не доброта и интелигенция и находчивост! Смешни тъпаци! Заради вас хората се продават за стонтинки на евтини промотоури със мляко около устите си! Мислете! Изроди! Вие не сте Българи, не сте деца на Аспарух и Левски!!!!!
7.
Gigi
03.02.2016 13:17:00
0
7
Чета Флагман,зарази смешните им статии(понякога) и още по-смешни и забавни коментари!
6.
Жорж Български
03.02.2016 13:15:00
2
6
Това е такава плоска простотия да редиш хората като добитък и да ги сравняваш --- само плоския ви неандерталски арабски мозък може да измисли такива неща!!!!!
5.
Теебау Гъ Дзъ
03.02.2016 12:26:58
0
5
Ако си на върха на хоя, мажи с олио и слизай полека надолу,да не се охлузиш много
4.
...
03.02.2016 12:08:08
0
5
До №1 и №2 - Когато не можеш да постигнеш нещо си измисляш причини. Другите намират начини. Енгс и Маркелс!
3.
Меден рудник батко
03.02.2016 11:17:41
0
3
И аз я търся!
2.
az
03.02.2016 11:11:18
2
3
Когато си на върха, обратният път е само един и той е надолу.
1.
йцкйбкйбкйбгйбгйчгйчгйтйчг
03.02.2016 10:50:25
0
6
КОГАТО ТРЪГВАШ КЪМ ВЪРХА. .....ОГЛЕДАЙ СЕ И ПОМИСЛИ ДАЛИ МОЖЕШ ДА СЛЕЗЕШ. .... ( ЛАО ДЗЪ )
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори