×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ФК "Созопол" поиска да играе във Висшата лига


ФК "Созопол" поиска да играе във Висшата лига
Созопол има една от най-добрите спортни бази в България, заради което поиска да играе в бъдещата Висша футболна лига
29 Януари 2016, Петък, 20:30 ч.

Историята е за историците, ние живеем сме в настоящото, ще бъдем и в бъдещето
ФК Созопол поиска да играе в бъдещата Висша лига на България. „Небесносините“ разпространиха изявление, в което засегнаха грандовете "Левски" и ЦСКА, както и другите отбори, които желаят да играят в бъдещия елитен ешалон. "Вампирите" настояват да бъдат поканени във Висшата лига заради уникалната си спортна база.



Ето официалното изявление на ФК Созопол:

АРЕНА СОЗОПОЛ!
Пещерата на Вампирите!
Домът на Небесносините!

НА ВНИМАНИЕТО НА ФУТБОЛНАТА И СПОРТНА ОБЩЕСТВЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ! ДО МЕДИИТЕ В СТРАНАТА!

Понеже стана модерно тези дни да се говори за евентуалната Суперлига, Висша лига, Екстра класа и т.н... ние предлагаме:

- всеки футболен клуб в България да покаже с актуален (с днешна дата) снимков (не художествени картички) материал с каква база (стадион, осветление, академия за децата и юношите, съблекални, паркинги и други изисквания за професионален статут) разполага.



- Нека всеки да види и прецени, защото се наслушахме на мнения от най-различни капацитети и специалисти за това кой трябва да участва. Това се отнася и за "ГОЛЕМИТЕ И ВЕЛИКИ" отбори на България и тяхната армада от послушни текстописци. Днес сме 29.01.2016 г.

Ние живеем и работим в днешни дни, а не в миналото. Нас ни интересува настоящето и бъдещето, не вчера или онази година. Историята е за историците и хората, които живеят с миналото, легендите и приказките. Спомените са хубаво нещо, но някои живеят само с тях.

ФК СОЗОПОЛ ЖИВЕЕ В НАСТОЯЩЕТО И ЗА БЪДЕЩЕТО!


В категории: Созопол


14
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
14
Коментара по темата
14.
ъх
04.02.2016 12:17:00
0
0
добре дошли на гастрономстадион арена созопол след ма4а можете да посетите месарница магазин за обувки салон за масажи с консумация . общо взето 4 в 1
13.
играч
31.01.2016 21:56:23
0
3
Абе некъдърници вие дължите на общината милиони левове докога ще ви плащаме от нашите данъци и такси не искаме да ве гледаме - вън
12.
Погба
30.01.2016 16:48:27
1
4
Ей нещастници такива каква ви висша лига, радвайте се че сте в България група че и това ви е много. Два паса не можете да си дадете некадърница такива.
11.
d
30.01.2016 15:20:19
0
8
Румене, каква висша лига с 600 лева заплата, която даваш бе, да не мислиш, че само на юруш става? Взе се на сериозно, наистина
10.
MCs
30.01.2016 13:30:27
0
6
до 8: Ти да не мислиш, че в Созопол живеят английски аристократи :))
9.
asu
30.01.2016 13:27:37
1
5
Това в Англия е типичната база на отбор от 4-та дивизия или от аматьорската National league. Отборите в евентуалната бъдеща наша Висша лига освен база трябва да имат традиции и фенове и възможности и амбиции за игра на по-висико ниво в европейските турнири. Все неща които Созопол нито ги е имал някога, нито ги има, нито ще ги има някога. Созополлии заслужават уважение за изграждането на тази много сносна база като за Б група, но толкова.
Бъдете реалисти или казано другояче, бъдете по-скромни.
8.
BFS
30.01.2016 12:56:08
4
1
Bravo. Taka trqbva da se raboti. A zavistlivite starndjanski selqnduri neka si pi6at
7.
До 3
30.01.2016 11:23:19
4
3
Не коментирай професионалните отбори бе аматьор. Вие розовите шумки сте бащите на изкуствените отбори в България. Създадени по модел и подобие на съветския цска за радост на комунистите и селяндурите .
6.
ХАХАХАХХААХХА
30.01.2016 11:17:41
0
3
ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХФАХАХАХАХАХАХХААХХАХА зад Висша лига
5.
Хей Смешници !
30.01.2016 08:37:47
0
15
Хей Смешниците, кой ще ви допусне вас до Висшата лига ? Направихте един стадион ( струващ много пари и Кмета Рейзи открадна половината) и сега си мислите че едва ли не сте колкото ФК "Барселона".
Не си ли спомняте как половината отбор бяха рибари, стругари от "Морското" ( знаете за какво говоря), полицаи...тръгнали на гол тумбак чифте пищови.
Хайде замислете се, че този стадион ще ви остане само като паметник и с нищо повече няма да се развива.
Рейзито си взема парите от него, и сега гледа друго нещо да краде, има още много....
А вие си останете с амбициите на едно малко селско отборче, което освен че има стадион за друго нищо не става !!!
4.
Jorko
30.01.2016 08:25:10
0
11
Абе Вие луди ли сте,какъв Созопол кви 5лева я слезте на земята малко и се огледайте.Селки отбор със селски кмет и селски треньор с най грозноя футбол в България.С пари от общината висша лига ще ми играят алоооо аланкоу за кои се взехте вампири били.Абе я малко по сериозно стига ни занимавайте с псевдо отбори като Созопол и Поморие и тяхните коромпирани кметчета, които няма да са вечни естествено.кой ви дава право да правите такива изказвание с това стадионче за 2500 човека и с две малки изкуствени играща.Къде ти са големите тренировъчни естествени терени където да развивате школа която нямате.
Хаха Руменчо Руменчоо къде си тръгнал, и да си смениш лятната шапка с друга.
3.
cska
30.01.2016 08:22:23
3
11
Изкуствен кметски отбор в 3000-дно градче с 50(при билет 5лв.) до 100(когато е безплатно) човека публика. Изцяло паразитиращ на бюджета на Общината. Колкото дойдоха за зимна подготовка руските и бг грандове тази зима в "уникалната" база на Созопол, толкова и в Созопол ще има футбол. "Висша лига"пред 50 човека публика типично за родната действителност !
2.
FIFA
29.01.2016 23:02:21
9
16
ФК Сопол ви кани на фекални бани с дълбоководно засмукване на плажа Санта Марина
1.
Алооо
29.01.2016 22:50:38
8
16
Смешници! Джуджето РеМзи се взе много насериозно...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори