×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На светло! Ето какво общо имат Ценко Чоков и прокурорът, който го проверява (СНИМКИ)


28 Януари 2016, Четвъртък, 18:16 ч.

Битият Радослав ходил на море за сметка на кмета, брат му участвал в предизборната кампания


Прокуратурата във Враца ще проверява цялостно управлението на Ценко Чоков - това съобщение разпространиха в понеделник от държавното обвинение. Ревизията е разпоредена лично от Главния прокурор Сотир Цацаров, се казва още в съобщението, цитирани от bTV.

Изпратен да проверява в Галиче е прокурор Веселин Вътов. Той обяви, че инспекцията няма краен срок, за да се изясни какво се случва с управлението на селото. За проверките на кмета е научила и Ирена Митева от Бяла Слатина.  Преди 2 години тя разказа как синът й е пребит в дискотека от сина на Ценко Чоков - Мартин и негови приятели.



Пострадалият охранител е синът на прокурор Веселин Вътов - Павел. Той завежда дело срещу сина на Ирена. „Прокурорският син води дело на сина ми. Основните свидетели по това дело са група от Галиче със сина на кмета. Те са основните свидетели”, твърди Ирена.
Така, Мартин Чоков се оказва сред основните свидетели по делото, което завежда Павел Вътов. Павел е синът на прокурора Веселин Вътов. А в момента прокурорът Вътов проверява бащата на Мартин - Ценко Чоков. Митева смята, че с тази проверка Вътов „връща жест” на Чоков.



Ако вие проверявате мен, а моят син е свидетел по делото на вашия син - това как ви изглежда?
- Не ви разбрах.

Мартин Чоков е основен свидетел по дело, което води вашият син
- Това не ми е известно... Аз не познавам Мартин Чоков.

А изглежда ли ви като конфликт на интереси това? Бащата да проверява бащата на основния свидетел?
- Аз не знаех, че той е основен свидетел. Това би поставило под въпрос моето участие в проверката, но на мен този факт не ми е известен.

Не сте запознат с делото, което води синът ви?
– Да.

Теоретично виждате ли конфликт?
- Възможно е да има такъв!

Освен прокуратурата, и полицията обяви в сряда своя операция на територията на Галиче, наредена лично от главния секретар на МВР Георги Костов. В четвъртък акция вече очевидно няма, а на сигналите от селото - както преди акцията, така и след нея, продължава да се отзовава районният инспектор Христо Андреев. Включително и на сигнали срещу кмета Ценко Чоков.

Гражданин на Галиче изпрати снимка, на която се вижда, че полицаят Христо Андреев (ограден в синьо) все още вдига наздравици на масата на кмета Ценко Чоков (ограден в червено). От полицията потвърдиха, че Андреев отговаря за Галиче и обясниха, че ще коментират след като се запознаят със ситуацията.



Ден след като беше обявена проверката в Галиче, в селото няма нито полицейско, нито прокурорско присъствие, а кметството е заключено. Оставена е бележка, вероятно от кмета Ценко Чоков: "На Бяла слатина съм след обяд. До края на работния ден." Ценко Чоков не се върна от Бяла Слатина в кметството.

Проверката в Галиче беше разпоредена след пореден случай на насилие, в който участва сина на Чоков – Мартин. В Галиче приятелствата и враждите са гъвкави, оказва се, в зависимост от интересите. Преди две години ромската махала въстана срещу Ценко Чоков под зоркия поглед на лидера на ДПС - Бяла Слатина Кристин Касъмов. На последните избори Касъмов и Чоков вече бяха политически приятели.

Стиснаха си ръцете и застанаха заедно на предизборните плакати. Вечният кмет, както наричат Чоков, спечели мандата, този път от ДПС. И ако Чоков има нов приятел в лицето на Касъмов от ДПС, фамилията му губи друга подкрепа: за последната предизборна кампания на ДПС, на Чоков помагал и братът на момчето, което сега твърди, че е бито от кметския син Мартин. Разказва, че е помагал по митинги на Чоков и е ходил на море заедно с цялото село.

Радослав твърди, че е бит от сина на Чоков - Мартин.

За първи път публично говори съпругата на Ценко Чоков. „А човек когато е бит, в него има емоции. В това момче няма. Стои и декламира: синът на Ценко Чоков ме би и другият път каза, че ще ме пребие”, смята Цветелина Нелова, съпруга на Чоков.

В категории: Крими


3
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
3
Коментара по темата
3.
Bate cenko cokicha
28.01.2016 20:00:51
0
1
Samo da vi kaja che bat cokich ne e v cherveno a e otpred s zelenata teniska ,laneca go vidqh ot 5 kilometra....
2.
Кой крив, кой прав,
28.01.2016 16:03:31
0
6
е трудно да се разбере. Но прокурорското дебелоочие няма край! Европа ни засипва с лоша оценка за съдебната система, водим по корупция в световен мащаб, а магистратите ни вече ревнаха: месят се на независимата ни власт! Ей така ще преметнат обществото и пак нищо няма да се промени. Пак прокурорите ще изпълняват поръчки и ще се правят на ударени, когато трябва да събират доказателства за престъпления, пак съдиите право ще седят и криво ще съдят, разбира се, не за нечии черни очи, пак за кон няма да има закон, а за кокошка ще бъде без прошка... И пак Герберите ще тръбят, че борят престъпността и корупцията, като че ли са глухи и слепи за нулевите резултати по делата с обществена значимост, по сочещия ни пръст на Европа, по недоволството на хората от безнаказаността на отявлени престъпници... Ха да ни е честито! Нови избори ли, предсрочно? Тогава хептен никой няма да се класира, освен Гербаджиите, защото и хлябът е в тях, и ножът, и печатниците, и председателите на комисиите, и обобщаващите резултатите от протоколите...И главния прокурор и "оня" Димитър Узунов, с не по-малко витиеватия си изказ да говори нещо, а да не казва нищо. Всевиждащият и всечуващ Яни Янев ни е бонус! Карай я все така, народе! И Румъния вече се гнуси от нас, а само преди няколко години ние се смятахме по-горни от румънците и не ги искахме в придобивките по пътя към ЕС и Шенген.
1.
Гошо
28.01.2016 15:52:36
0
17
Флагман пак ви е грешно инфото.Полицая е ограден в синьо , но в червено сте оградили някой друг но не и кмета Чоков.Той Чоков си е най отпред с зелената фланелка.По големия синджир с който си връзва магарето да пасе на поляната може да го познаете
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори