×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! ГЕРБ предлагат кмета на Карнобат Георги Димитров за шеф на сдружението на общините, БСП са бесни


Скандал! ГЕРБ предлагат кмета на Карнобат Георги Димитров за шеф на сдружението на общините, БСП са бесни
Червените били готови дори да напуснат НСОРБ, ако Георги Димитров оглави авторитетния орган на кметовете
20 Януари 2016, Сряда, 08:10 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Той бил една от възможните кандидатури


Кметът на Карнобат Георги Димитров е обсъждан като номинация за председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), научи „Флагман”.
Предложението дошло от ГЕРБ, коментира пред „Флагман” депутат от БСП.

Червените обаче категорично се противопоставили на идеята. Както е известно, Георги Димитров бе два мандата кмет от БСП, но на последните избори се яви от името на АБВ и други формации.
Пред „Флагман” висш представител на ГЕРБ в парламента призна пред „Флагман”, че името на Георги Димитров е „една от възможностите”.


Депутат от БСП обаче каза, че ако това се случи, техните представители ще напуснат НСОРБ, която е една от най-големите неправителствени организации в страната и се занимава със защита на интересите на местните власти.

Дора Янкова, която е народен представител от БСП, днес коментира пред журналисти в парламента, че от ГЕРБ се опитват да правят и манипулации с квотното разпределение в Управителния съвет на сдружението. В момента в общините текат номинации на нови членове заради новите политически конфигурации след местните избори през октомври м.г.

Янкова даде пример с Емил Кабаиванов – кмет на Карлово, който се водил независим, макар че е от СДС и Реформаторския блок. Така ГЕРБ и присъдружните им формации се опитвали да овладеят НСОРБ.

Самият Георги Димитров коментира пред „Флагман”, че номинацията му е „нероден Петко”. По повод неодобрението от страна на БСП той каза: „Приемам го нормално. За някои неща съм им неудобен. Мен за кмет ме издигна коалиция „Левицата” на последните избори, а БСП се капсулира. Не очаквам подкрепа от тях.”

Той добави, че постът на председател на НСОРБ не носи нищо и че още никой реално не го е номинирал.


През декември премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов препоръча на партията си да даде възможност на БСП да оглави сдружението на общините. Друг е въпросът дали това е реално желание от страна на ГЕРБ и дали червените искат да поемат отговорността, имайки предвид, че Михаил Миков се опитва всячески да демонстрира, че партията му е опозиция на властта.



Автор
238
Коментара
238
Коментара по темата
238.
БСУ
01.02.2016 17:21:33
0
1
ИЗ "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ УЧИТЕЛ" - или българското образование такова, каквото го видях.
________________
ПРОФ. Д-Р ПЕТКО ЧОБАНОВ – РЕКТОР НА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ
Директорът на училището в Приморско Стоян Налбантов поддържа много близки приятелски връзки с ректора на един бургаски ВУЗ проф. П. Чобанов (Понастоящем проф. Чобанов носи друга титла - президент на БСУ, но за удобство ще го наричаме с предишната му титла "ректор"). Все още не е ясно как са се запознали. Когато стане въпрос за Ректора, Налбантов винаги се възхищава от него, казва че бил голям курвар – по цял ден чукал студентките, направо нямал стигане. Винаги когато го търсел в кабинета му, Ректорът бил “зает” с някоя студентка. След два часа, когато пак го търсел, ректорът пак бил “зает”, но вече с друга студентка... Налбантов успявал да се добере до него като го причаквал в коридора, но и тогава Ректорът се измъквал: казвал му, че бърза, имал ангажимент с някаква мадама и нямал време за него. В такива моменти Налбантов много се чудел: “Абе кога работи тоз човек, бе!? Ми той по цял ден ебе!…Работи ли той въобще?”
Било нещо обичайно секретарката да не пуска Налбантов при Ректора, защото пак имало “посещение”. В такива моменти секретарката му намигала и се усмихвала многозначително и Налбантов разбирал за какво става въпрос. Самият той бил директор на училище и постоянно изживявал подобни ситуации с учителките – викал ги в дирекцията, заключвали се и правели секс. Но за разлика от него Ректорът боравел с много по-качествен материал и имал неограничен избор – край него било изобилие, навсякъде щъкало от млада плът и той можел да си позволи лукса да подбира. Въобще за Ректора университетът бил нещо като харем – арабските шейхове с техните хареми ряпа да ядат – ректорът го слагал и тях в джоба си.
Налбантов бил врял и кипял в подобни ситуации, влизал в положението на Ректора и разяснявал на по-непосветените какви са правилата на играта, т.е. как Ректорът свалял студентките: Начинаещите били предварително информирани от свои колежки какво точно трябва да правят. Влизали при Ректора и започвали най-невинно да го молят за някаква услуга или ходатайство, най-вече за вземане на изпит. Ректорът им давал някакви обещания с половин уста, след което студентките пристъпвали към изпълнение на основната програма т. е. това за което били дошли – правели му по една свирка. Това било абсолютна гаранция, че изпитът ще е взет. От друга страна като си помислел човек, и неговата не била лесна. Ректорът имал много претоварена програма и затова предпочитал да му правят свирки – няма хамалогия, няма претоварване. А ако искал да чука, закарвал мацката някъде извън университета, където било по-спокойно.
Налбантов много често се хвали как веднъж спасил Ректора от една издънка, за което последният му бил много задължен. Били седнали на една маса в едно от барчетата на хотел “България” като Ректорът бил заедно с любовницата си. Налбантов излязъл за малко и на връщане видял съпругата на Ректора, която се била запътила към заведението. (Тук става въпрос за времето от края на 90-те години, когато Ректорът все още е бил семеен). Тогава Налбантов побягнал и по най-бързият начин се добрал до Ректора и го предупредил: “Пази се, жена ти идва!” Ректорът моментално се отдръпнал от любовницата си, а Налбантов я хванал и я прегърнал. След секунди влязла съпругата на Ректора и като ги видяла останала с впечатлението, че мадамата е любовница на Налбантов, а не на мъжа й. Ректорът бил много задължен на Налбантов за този случай и оттогава двамата станали големи приятели.
Чрез ректора Налбантов научава всичките интриги и клюки в университета. Веднъж Налбантов много се учудил, че жената на един известен професор от СУ работела в университета. (Става въпрос за известен писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, известен и с пътеписите си). Налбантов попитал Ректора, защо тази жена работи тук, защо не работи в София. На това Ректорът отвърнал: “Защо да й е зле, бе? Любовникът й нали е тука? Идва със самолет от София, наебава се с любовника си и на края на седмицата пак се връща при мъжа си ни лук яла, ни лук мирисала. Университетът й плаща самолетните билети, плаща й заплатата… Как ще й е зле? Много й е добре даже!” (Veroqtno tuk stava vapros ne za saprugata na prof. M. Semov, a za druga jena sas sa6toto familno ime.)
В ценностната система на Налбантов Ректорът заема видно място. “Той е велик човек, – казва Налбантов за него. – Що путки са минали през него, що чудо! Аааааа!!!… Мноооого!!!… Ама много!!!… Ний само мойм са учим от тоз човек!” Не напразно дори хора като Йоан Костадинов, Витанов и Порточанов завиждали на Ректора и признавали, че не могат да се мерят с него.
Въобще той бил ярка и емблематична личност, неразделна част от местния бургаски колорит. Бургас имал нужда от такива хора, които да го олицетворяват и да разнасят славата му.
----------------
Проф. д-р МИЛЧО ЛАЛКОВ – историк, специалист по балканистика, носител на Хердерова награда
_________
Проф. Лалков също е бил един от покровителите на Стоян Налбантов. Когато е в затруднено положение Налбантов винаги звъни до София на Андрей Пантев и Милчо Лалков за да му помагат, постоянно иска съвети от тях. В такива случаи казва: ”Трябва да питаме батковците в София. Те най-добре знаят какво трябва да се прави.” (Тук се има предвид времето, когато проф. Лалков е бил все още жив).
На 05.03.1999 г. в Бургас проф. Лалков представял новата си книга пред учители-историци от областа. Книгата представлявала един своеобразен преглед на историята на Югославия за времето след Първата световна война до 1992 г. Мероприятието по представянето на книгата се провеждало в конферентната зала на хотел “Приморец”. Там присъствал и Димитър Арнаудов от Кърджали – учител по история, един от ръководителите на Отечествената партия на труда и бивш народен предствавител от Великото народно събрание. Той също представял там една своя книга на педагогическа тематика. Налбантов не познавал Арнаудов лично, но определено му завиждал, защото бил известна и публична личност. Затова не можел да го понася и постоянно търсел повод да го оплюва и да злорадства по негов адрес: “Какво толкова ми се праска тоя, – казвал Налбантов за него. – Той е само един учител по история, нищо повече.” В подобни ситуации в Налбантов се проявявал комплекса на простия и ограничен човек – той завиждал на интелигентните хора и не можел да ги понася. По природа Налбантов е един невеж и неграмотен човек. Самият той има проблеми с четенето и фактически през целият си живот не е прочел и една книга. Въз основа на “научните” си трудове, които са изцяло плод на плагиатство и най-вече благодарение на познанството си с професорите Андрей Пантев и Милчо Лалков той е успял да придобие някакви научни степени и впоследствие да стане директор на училището в Приморско. Налбантов смята, че това е напълно достатъчно за да изпъкне над останалите. Всъщност той не може да изпъкне със знания и интелект и затова избива комплексите си на прост човек като постоянно търси повод да се самоизтъква и да се величае – аз съм такъв и такъв, аз съм голяма работа! АЗ… АЗ… АЗ! А когато стане въпрос за някой друг: “Кой е тоя бе!? Какво толкова ми се праска, какво толкова ми се пъчи!? Той няма моите титли, няма моите звания – в сравнение с мене той е едно нищо.” Така по цял ден Налбантов прекарва времето си в разсъждения за това колко велик бил той и какви нищожества били останалите.
От Приморско освен Налбантов на мероприятието в Бургас присъствала и Руска Бъчварова – учител по история. Накрая присъстващите си купували книгата на проф. Лалков и отивали при него за автограф. Налбантов разказва, че Лалков най-демонстративно отказал да даде автограф на г-жа Бъчварова, само защото тя била конкурент на Налбантов за директорския пост. Лалков бил направил така, защото знаел че Бъчварова и Налбантов са врагове и по този начин искал да помогне на приятеля си в борбата му срещу враговете и потенциалните кандидати за поста му. Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото Бъчварова твърди точно обратното. Когато отишла при проф. Лалков той й дал автограф и се отнесъл с нея много културно и вежливо. Явно Налбантов има някакви психически проблеми – мания за преследване или нещо такова и затова живее в състояние на постоянен страх като смята, че е заобиколен от врагове, които му желаят злото и постоянно мислят как да го свалят от директорския пост.
На въпросното мероприятие в хотел “Приморец” присъствала и Т. К. – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Т. К. дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Т. К... Ма голяма работа била!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна.
На организираната по повод на представянето на книгата пресконференция учителите задавали на проф. Лалков най-различни въпроси. Лалков се опитал да флиртува с една млада учителка, която задала някакъв въпрос. Казал й, че много бил поласкан, за това че такава млада и хубава колежка се интересувала от книгата му. След пресконференцията в същата зала бил организиран коктейл с блок-маси, музика и танци. “Младата и хубава колежка” била неизменно в компанията на проф. Лалков – двамата постоянно танцували, дискутирали нещо и въобще прекарвали си весело. Налбантов не пропуснал случая да коментира пред познати “новото завоевание” на проф. Лалков. “Гледаш ли к’во става? Тая мацка ще яде тая нощ дебелата пръчка. Професорът няма да я остави да си отиде празна – при него празно няма.”
На следващият ден – 6 март 1999 г., Налбантов имал уговорени две срещи в Бургас. Едната била с някаква стара негова любовница на застаряваща възраст. Нея Налбантов искал да разкара, за да може да се срещне спокойно с друга една мадама, с която били още в процес на зарибяване. Тя била много по-млада и по-красива от другата и на нея той особено много държал. Със първата Налбантов се срещнал на уговорена от тях среща в едно от заведенията към хотел “България”. Казал й, че бързал за някакво мероприятие и нямало да може да й отдели необходимото време. Между другото споделил с нея, какво е правил предния ден – как е бил в хотел “Приморец”, където Милчо Лалков представял книгата си, как там били поканени много видни хора в т. ч. и кмета Йоан Костадинов, но последният не бил дошъл. Когато станало въпрос за кмета жената започнала да го обсъжда много оживено – Йоанчо бил такъв и такъв, Йоанчо правил така и така, Йоанчо така, Йоанчо иначе, въобще говорила за кмета като за някакъв много близък приятел. Впоследствие по повод на този разговор Налбантов споделя със свои познати: “На тая кучка Йоан сто на сто й е цепил сливата. Отде накъде ще го нарича Йоанчо, а не Йоан. Ясно е, че тук има нещо!… Той, кмета, е голям коцкар ще знайш, падне ли му не прощава!… Нека ве, нека! Нали затова е кмет! Сега ако не си отебе – кога друг път?”
Преди да се срещне с другата жена Налбантов се отбил в един парфюмериен магазин и й купил подарък – някакъв много скъп френски парфюм. Всъщност той е вманиачен на тема козметика. У него има някаква много силно изразена страст към парфюми, дезодоранти и одеколони. Голяма част от времето му в Бургас минава по магазините за козметика – по цял ден той ги обикаля и разглежда какво има в тях. Там Налбантов прекарва времето си като мирише различните дезодоранти и парфюми и си дава “експертната” оценка – този дезодорант бил такъв и такъв за разлика от другия, долавял такава и такава миризма, такива и такива нотки, такива и такива скрити нюанси, които не бил долавял в другия. Така той седи с часове по щандовете на тези магазини и ангажира продавачките, които трябва да са постоянно около него и да му дават да мирише стоката им. Всички продавачки в парфюмерийните магазини в Бургас го познават и когато го видят да се задава се подбутват и си казват една на друга: “Оня откаченият пак идва!”
След като купил въпросния френски парфюм Налбантов срещнал един свой колега на ъгъла на “Александровска” и “Кирил и Методий”. Това бил един учител по история от Бургас, който предишния ден също е бил на мероприятието в хотел “Приморец”. Колегата му се учудил като видял Налбантов, че е още в Бургас: “Какво правиш още тука ве? Ей голям чукач си значи! Ами спри се малко де!” Но на Налбантов не му било до майтапи. Тревожела го мисълта дали парфюмът ще се хареса на мацката. Споделил, че имал среща и че е купил парфюм и затова помолил колегата да помирише парфюма и да си каже мнението. За целта му тикнал парфюма в носа. Оня направил някаква изкривена физиономия и казал: “Мммм, много на хубаво мирише, мирише ми на путка! Даааа!” Но Налбантов не бил настроен за шеги и настоявал: “Айде, моля ти се, кажи сериозно, на какво ти мирише?” Но другият бил непреклонен: “Ами нали ти казах, на путка ми мирише.” След това потупал Налбантов по рамото и го насърчил да действа по въпроса. Впоследствие този колега коментирал Налбантов по следния начин: “Ама голям ебач е тоз човек! Скъса ги путките от ебане! Как ги прави тез работи, направо няма стигане!”
Същият ден Налбантов срещал и други свои познати и ги карал и тях да миришат парфюма. Хората миришели парфюма и казвали, че миришел на нещо хубаво, но по принцип е ясно, че те не били големи познавачи и са го казвали просто така от учтивост. Общо взето всички недоумявали защо Налбантов толкоз държи на този парфюм и какво значение имала чак толкоз миризмата му. Така той прекарал още няколко часа по “Александровска” като се мъчил да разреши неразрешимия за него проблем. Отново и отново срещал познати и задължително ги карал да му миришат парфюма…
--------------
Проф. д-р АНДРЕЙ ПАНТЕВ – историк, преподавател в Софийски университет "Кл. Охридски"
Андрей Пантев и Стоян Налбантов се познават от много години, вероятно от времето, когато Налбантов е следвал във ВТУ, но истинското им приятелство започва в началото на 90-те години, когато двамата се засичат в ММЦ-Приморско по време на "общи акции за сваляне на мадами". Двамата много си допадат поради голямото сходство в характерите, общите интереси и начин на живот – и двамата били бохеми, любители на развлеченията, гуляите, алкохола, жените. Това са били и постоянните им теми за разговор – секс, разврат, алкохол, жени... Споделяли помежду си впечатленията си от тая или оная, с която били преспали и т. н.
Веднъж Налбантов усетил, че Пантев бил хлътнал здраво по една негова мацка – някаква млада рускиня. Пантев не скривал възхищението си от момичето и завиждал на Налбантов: "Бе как успя да я свалиш тая! Басси и мадамата! Направо върха!" Тогава Налбантов решил да му я пусне, като предварително подготвил нещата – успял да уговори момичето да се пусне на Пантев и да му вземе акъла от секс. Казал и на Пантев, че всичко е уговорено и че вече може да й се пусне. Нещата станали според уговорката и Пантев бил възхитен от случилото се. Още в началото по време на флирта, когато останали сами в стаята, мацката му се нахвърлила страстно и започнала да му сваля панталоните. После му извадила оная работа и започнала да му прави фелацио. Сексът продължил и с други варианти, като момичето се вживявало и се правело на много страстно и всеотдайно, въобще държала се така сякаш професорът бил единственият и най-желан мъж в живота й. Пантев бил възхитен, даже потресен от случилото се и говорел на Налбантов:"Какво направи бе, как успя да я накараш?! Ми тя направо ме разби, направо ми взе акъла! Басси путката!"
От този момент Пантев решил да се отблагодари на Налбантов, говорел му:"Да знаеш, направо ще те позлатя! Ще видиш, че аз не съм неблагодарен и умея да ценя услугите." Тогава Налбантов не му обърнал особено внимание и впоследствие забравил, че Пантев щял да му се отблагодарява. След известно време, около 1 година след това, Пантев се върнал от Италия и донесъл на Налбантов подарък – някакво скъпо марково палто от камилска вълна. Изрично казал, че това е подаръкът, който му бил обещал заради услугата, която Налбантов му бил направил. Налбантов бил вече забравил за случая с рускинята и му е било нужно известно време докато Пантев му припомни за какво точно става въпрос. От своя страна Налбантов бил много изненадан, че за такива дреболии могат да се правят такива скъпи подаръци. Това, че му бил пуснал някаква рускиня си е било в реда на нещата, толкова путки са били минали през него, защо да не му услужи с някоя или друга. Явно е, че Пантев бил взел нещата много насериозно.
Оттогава приятелството между двамата се задълбочава. Впоследствие Пантев става кръстник на Налбантов и семейството му. Двамата поддържат постоянна връзка, ходят си на гости в София и Приморско. Междувременно с помощта на проф. Пантев Налбантов защитава дисертационни трудове и придобива последователно през 1994 г. научна степен "кандидат на историческите науки", а през 1999 г. - "доктор на историческите науки". Дисертациите нямат никаква научна стойност, но това едва ли има някакво значение – никой досега не ги е прочел включително и комисията, пред която се е провела защитата. Най-важна в случая е била подкрепата на Пантев – щом той е гарантирал за човека, значи всичко било наред.
Интересното е, че когато става въпрос за проф. Пантев Налбантов не споменава нищо за неговите научни постижения, научни трудове, оригинални научни разработки и пр. За него проф. Пантев е само едно средство за успех, човек с големи връзки и влияние в София, който много му е помагал и на когото много дължи за кариерата си. И най-вече, разговорите касаещи личността на проф. Пантев са свързани изключително със секс, алкохол, развлечения, гуляи, разврат и пр.
Така например веднъж Пантев почивал в ММЦ-то в хотел "Нептун" заедно с любовницата си, някаква негова студентка. Заедно с тях в същият хотел имало и друга двойка техни приятели – един друг професор, който също бил с любовницата си. Казвал се Димитър Бочев. Този професор бил много известен философ и писател на разкази и есета. Бил близък приятел на д-р Желю Желев. През 60-те години Ж. Желев му бил преподавател в университета. В края на 60-те години г-н Бочев избягал в Зап. Германия, където живял около 20 години и след промените отново се завърнал в България.
МЕЖДУ ДРУГОТО, КОГАТО ГОСТУВАЛ НА НАЛБАНТОВ В ДИРЕКЦИЯТА НА УЧИЛИЩЕТО ПРОФ. БОЧЕВ ОТКАЗАЛ ПРЕДЛОЖЕНИЯ МУ АЛКОХОЛ КАТО ТВЪРДО ЗАЯВИЛ, ЧЕ ПИЕНЕТО НА АЛКОХОЛ В УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЧЕ АКО ТОВА СЕ СЛУЧЕЛО В ГЕРМАНИЯ ДИРЕКТОРЪТ ВЕДНАГА ЩЯЛ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ДИСЦИПЛИНАРНО... БИЛ ВЪЗМУТЕН СЪЩО ТАКА КАК МОЖЕЛО УЧИЛИЩЕТО ДА НОСИ ВСЕ ОЩЕ ИМЕТО НА ВАПЦАРОВ, КОЙТО СПОРЕД ПРОФ. БОЧЕВ БИЛ ОТЯВЛЕН КОМУНИСТ И ТЕРОРИСТ... НАЛБАНТОВ САМО СЕ СМЕЕЛ НА ТЕЗИ ЗАБЕЛЕЖКИ НА ПРОФЕСОРА И ПОСЛЕ ГО КОМЕНТИРАЛ ЗАД ГЪРБА МУ С ДУМИТЕ: "ТОЗИ ЧОВЕК НЕЩО НЕ Е В РЕД И ЗАТОВА Е ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТЕН И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!"
По време на престоя си в Приморско двете двойки (Пантев, Бочев и любовниците им) прекарвали голяма част от времето си заедно, като към тях се присъединявал от време на време и Налбантов. Веднъж Налбантов и Пантев били заедно в кафе-сладкарницата на хотела и чакали останалите да дойдат при тях. Дошло само момичето на Пантев, но било много разтреперано и уплашено. После разказало какво му се било случило. Била отишла да извика другите двама, но заварила в стаята само проф. Бочев. Той я поканил да влезе, след което заключил вратата и скрил ключа. Момичето много се уплашило, защото мислела, че професора ще я изнасили. Той започнал да си разкопчава панталона, като й казвал да не се страхува, нямало да й направи нищо лошо. После си извадил пениса и започнал да мастурбира пред очите й. През цялото това време професорът наблюдавал реакциите на момичето, която очевидно е била много изненадана и стъписана. Явно е, че тези нейни реакции го възбуждали, но така или иначе той не й посегнал. След като свършил професорът отключил стаята и пуснал момичето да си ходи.
Докато разказвала какво се било случило Пантев и Налбантов буквално се превивали и тресяли от смях. После Налбантов се подигравал на проф. Бочев:"Бе какво си направил ти бе?! Кви са тия сеанси, кви са тия нестандартни изпълнения? Ми внимавай малко! Много си го изплашил това момиче!"
Пантев обаче се скарал на колегата си:"Как не те е срам бе? Ми ти по тоя начин се подиграваш на момичето, унижаваш му човешкото достойнство..." Казал и други такива умни мисли и прозрения, каквито само Пантев бил способен да измисли. Въобще Пантев много мразел да лицемери и открито споделял мнението си, показвал грешките и недостатъците на околните, независимо от неудобното положение, в което ги поставял.
Явно е, че пребиваването на двамата професори в Приморско не било лишено от емоции и случки от всякакъв род. На Пантев му се отдала възможност да си го върне на проф. Бочев, но се случило така, че се възползвал само Налбантов. Веднъж когато цялата компания била в кафе-сладкарницата на хотела, проф. Бочев станал и се запилял нанякъде като дал да се разбере, че скоро няма да се върне. След това станали и момичетата за да се приберат в хотела. Любовницата на Бочев казала, че ще си вземе един душ, на което Налбантов веднага отговорил, че щял да дойде и той под душа. Последвал разговор в тази насока уж на майтап, но Налбантов усетил, че мацката му се слага. В разговора от време на време се включвал и Пантев – започнали да говорят за групови изпълнения, тройки и пр. Когато момичето си тръгнало Налбантов и Пантев започнали да обсъждат положението, как да подходят, как да я свалят, кой да е първи, кой втори като през цялото време Налбантов убеждавал Пантев: "Чуй ми думата, тая е силно вътре! Веднага я усетих. Не видя ли как сама се предлага...Направо ще я скъсаме от ебане!" Като по-млад Налбантов отстъпил на Пантев привилегията да е първи. Пантев тръгнал към стаята на момичето, но много скоро се върнал. „Не мога бе, Стояне, не ми става пишката. Я по-добре отивай ти! Ти си младо момче и по- ти прилягат такива авантюри." Налбантов само това и чакал. Изстрелял се в стаята на момичето, влязъл при нея в банята и останалото било ясно – див и необуздан секс под душа.
Веднъж, когато били на някакъв исторически семинар или симпозиум в Русе, Налбантов и Пантев били настанени в един апартамент на някакъв хотел. Тогава докато Пантев правел секс с някаква мадама, Налбантов, който бил в другата стая чувал реакциите му. Пантев бил възмутен, че жената се преструвала на влюбена и страстна и имитирала оргазъм и й се разкрещял:"Какво ми ахкаш и охкаш! Не виждаш ли, че хуя ми е мек и никаква работа не върши? Толкова ли за прост ме вземаш?" Въобще Пантев мразел да го лъжат и лицемерят, ценял откритите и точни взаимоотношения и затова винаги казвал истината в очите на хората.
През август 1999 Пантев дошъл на гости на Налбантов в Приморско и той го настанил в дневната на училището – това е едно помещение до учителската стая, където учителите отсядат през междучасията предимно за да пушат цигари или ако имат повод – за да пият алкохол. Пантев спял на дивана, който за целта бил разтегнат като спалня и застлан с бельо от прислужничката на училището. На вторият или третият ден Пантев поръчал на Налбантов да му намери някоя жена за секс. Налбантов веднага се свързал с някаква местна мутра, който трябвало да докара проститутката. Човекът само попитал каква да бъде – българка, рускиня или гъркиня. Пантев предпочел българка. Когато докарал жената в училището сводникът се държал много грубо с нея и й казал, че професорът трябвало да остане много доволен. Ако нещо се оплачел от нея, щял да я скъса от бой. Преди секса, за да се настроят гледали известно време един порно канал на местната кабелна телевизия. (Телевизорът на училището се намирал в самата дневна, където било и леглото на Пантев). После започнали да правят секс на дивана, като през цялото това време Налбантов седял на няколко метра от тях на един стол и ги гледал.
Пантев бил известен с нетрадиционното си и разкрепостено поведение, постоянно скандализирал околните с изказванията си и с непредсказуемото си и скандално поведение. Налбантов много често е разказвал за един случай когато интервюирали Пантев и той започнал да говори цинизми. Тогава първо взели интервю от един професор, който започнал да обяснява нещо в следният стил:"Пък аз още от малък много обичам историята и реших като порастна да стана историк...". После интервюирали Пантев и той имитирайки предишния професор започнал да говори със същия старчески, флегматичен и изморен глас:"Пък аз още като бях малък... много обичах да еба... и реших като порастна да стана голям ебач." Всички присъстващи се стреснали, камерите веднага били изключени и интервюто спряно. През пролетта на 1999 по време на Косовската криза отношенията на Пантев с управляващите стават много обтегнати. Тогава той открито обвинява правителството за проамериканската му позиция и прави изказвания в подкрепа на сръбската кауза. Някъде по това време се засилва и кампанията на управляващите срещу Пантев с цел да бъде изгонен от апартамента на БОДК, където той живее от много години. Тогава президентът Петър Стоянов стоял настрана от този конфликт и се опитвал да поддържа приятелски отношения с Пантев. На един коктейл двамата се срещнали и президентът се опитал да заговори Пантев като явно искал да демонстрира, че е приятелски настроен към него. Но Пантев само го изгледал подигравателно и започнал да си изтърсва пепелта от пурата в джоба на сакото на президента и му казал:"Пешо, Пешоо, аз с физкултурници не разговарям." (т. е. не си на моето ниво за да разговаряш с мен. Бягай и се скрий някъде).
Пантев гледал на света около себе си като на някакъв голям абсурд, нещо като един безкраен карнавал и тържество на човешката глупост. Постоянно давал потвърждения за това. Оценявал тежкото положение на България и помощите на Запада по следния начин:"Стояне, ами тези хора ни хранят бе! Ний само мързелуваме, лъжем ги че умираме от глад и те ни вярват и работят вместо нас. После изяждаме помощите им и пак ги лъжем, че сме много зле и те пак ни обещават нови траншове и пак работят заради нас за да могат пак да ни нахранят. ТОЛКОВА ЛИ СА ПРОСТИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ УСЕТЯТ КАК ГИ МАМИМ?"
237.
До 236
30.01.2016 15:15:22
1
4
Чети правописния речник и пиши грамотно!
236.
До 235
29.01.2016 22:08:37
6
0
Лапай микрофона.
235.
До 233
29.01.2016 14:09:51
0
6
Не си ли чувал/а , че пред думи започващи със "С и "З" , се пише със. Грешно е, да се напише " със огромно ". Абе, образовайте се бе хора. Не хабете сили в злобата си срещу БСП. Те не са виновни за Вашата неграмотност.
234.
До 233
29.01.2016 13:54:13
0
4
Така е.Тестът ти беше успешен , пише се коригирам. Значи забележките ми имат смисъл. Продължавайте да четете правописния речник. Дерзайте, може и да стане хора от Вас.
233.
До232
29.01.2016 13:13:59
4
0
Пише се "корИгирам".Така,че не се прави на грамотен.Явно си по-тъп отколкото си мислиш.КорЕгирай първо твоите грешки и тогава гледай за чуждите.Ама така е-Вие в БСП Карнобат сте тъпи,нагли и със огромно самочувствие без покритие.
232.
До тъп , тъп
29.01.2016 12:27:00
0
5
Не знам, кой е Аспарух, но имам познания по българска граматика.
Пррдължавайте пишете , за да ви корегирам грешките , поне ще понаучите нещо за правописа.
231.
До230
29.01.2016 11:54:38
6
0
Аспарух се засегна,че не му изписаха правилно прякора.Извинявай принцесо приема се критиката.
230.
Амбреаж , се пишес "Е" неграмотник
29.01.2016 11:10:52
0
3
Механизъм, който позволява да се придвижва машина, като я свързва с мотора на превозното средство; съединител.
Казахме неграмотните поддръжници на кмета , да не пишат, излагат него и тях си.
229.
Нежната фея
28.01.2016 23:58:28
9
0
Аспарух е долен,ляв педал(амбриаж).
228.
До 227
27.01.2016 16:59:02
1
14
Абе, стига с Вашия техникум и Аспарух. Какво общо има статията с образованието и в частност тухникума. Не знаете ли да четете. Прочетете статията и ако имате нещо да споделите за личностите в нея добре, ако не четете българска граматика.
227.
Росица
27.01.2016 14:33:36
8
10
Правописни грешки допуска Аспарух. г-ца К.Тончева и П.Янева които постоянно пишат глупости и доноси срещу всеки който е работил правилно в техникума.
226.
Горкият Жоре
27.01.2016 10:03:20
0
15
Ако това са последователите на Кмета, тежко и горко на Карнобат.То БСП затова го изритаха от партията си . Стига ги е срамил. И да си погледне коментарите и правописните грешки на хората , които стоят зад него. Това показва на какво ниво е той.
225.
nail dps
26.01.2016 22:12:20
2
2
zlaten prast sme nie za kmeta
224.
До223
26.01.2016 22:09:56
8
2
Защото пуска на правилните хора.Те в БСП на това са го научили
223.
Do220
26.01.2016 22:08:31
12
2
В техникума всички го знаят,че е неадекватен,но незнам защо никой не се обажда.
222.
ари
26.01.2016 22:06:52
13
2
Аспарухчо,забивай си вибратора и си лягай,че утре си на работа.Стига с тоя алкохол и тая трева.
221.
Do220
26.01.2016 21:47:36
5
3
S maika k.rva i bashta pedal kakav da e?
220.
Сакса
26.01.2016 21:46:21
14
3
Най-моралния в Карнобат е Аспарух-трева,алкохол и хомосексуализъм.
219.
nail dps
26.01.2016 21:27:47
2
1
go6o ni dava po 1000lv za mesec da glasuvame a6kolsun
218.
218
26.01.2016 21:01:10
0
12
Хора, ако не сте разбрали повечето коментари са писани от Ванко Дебелото - кметския синковец. Че е тъп, тъп е. Че е неграмотен, неграмотен е. Много лесно се разпознаваш Иване. Елементарен си синко, елементарен си.
217.
роко
26.01.2016 20:47:37
0
5
гледай си пенсията дърто грозно перде и не пиши простотии
216.
До 215
26.01.2016 20:39:25
2
3
Сона, немска ли си или френска, научи първо български. Пред "а" се поставя запетая, а въпросителното изречение завършва с подходящ препинателен знак "?".
215.
соня немска
26.01.2016 19:51:21
12
2
Колко жалко а през август на кого ще целуваш ръка или друго аспарухчо ако техникума стане общински .А.
214.
До 210 и 213
26.01.2016 19:46:12
1
11
Нали казахме неграмотниците да спрат да пишат . Дума фиолог няма , а има дума филолог.
213.
до 210
26.01.2016 17:42:20
6
10
Какъв фиолог е този смешник!Освен да бяга след футболната топка ,за др. не става връщан е от много панаириии!
212.
до209
26.01.2016 17:13:02
2
16
Това ли сте последователите на КМЕТА.Неграмотници пък и злобни . Писанията Ви са пълни с правописни грешки. Ако съм на Кмета , уж филолог ще Ви забраня да пищете , но те излагациите за него са нещо ежедневно.
Тъп , тъп пише се : разказа , а не расказа, пише се тежка , а не тешка , градска, а не грацка , сбогом , а не збогом. Боже , боже и това ли доживях да вида , неграмотни да ми дават тон в живота.
211.
фашиста
26.01.2016 16:37:55
0
7
България дълги години е била известна с красивата си природа, усмихнатите хора и чистотата. Днес България е известна по целия свят с други неща. Известна е с българското Черноморие, което е хъб на алкохолния туризъм, побоищата, кражбите, наркотиците, лекия секс и животинските инстинкти. Всяко лято мафиотските хотели се пълнят от пропаднали и диви туристи, готови да загробят черния си дроб с евтин алкохол, докато се забавляват със силиконови жени. Закривай!

Известни сме с пайнерките Николета Лозанова, Азис, Златките и Валери Божинов, който прие чалгата по-присърце от спорта. Лъскавите цици, големите пениси и голите дупета по билбордове срещу паметника на Васил Левски водят до екстаз млади и не толкова млади. Закривай!

Известни сме с гнусния опит за убийство на български политик, извършен на пресконференция, посетена от стотици хора и някои от най-големите световни медии. Извършителят беше странно въздигнат на пиедестал от някои хора и дори предложен за депутат в настоящия парламент. Закривай!

Известни сме с Волен Сидеров - краен националист и деструктивен индивид, вреден за светлото бъдеще на страната ни. Човек, който открито опорочава институциите, не уважава президента и Народното събрание, псува българските граждани по националните телевизии, уговаря побоища срещу изповядващите други религии, унижава журналисти и полицаи, води до провокации и носи хладно оръжие срещу хората. Когато той трябва да е минимум обект на обществено порицание, депутатският имунитет и страхът на отговорните лица го спасяват. Закривай!

Известни сме с подкупната и корумпирана съдебна система, която оставя престъпниците на свобода и/или намалява драстично присъдите им. Брендо, Маргините и всякакви други едри мафиоти няма как да видят цвета на решетките, когато са под протекцията на българската Темида. А пък Конституционният съд, за който се счита да защитава Конституцията, върна противния на мнозина българи олигарх Делян Пеевски в най-абсурдния Парламент от години. Закривай!

Политическият кабинет и Народното събрание едва събират 17% обществено доверие, но въпреки това си вярват, че зад тях стоят милиони, даващи своята вярна подкрепа. Хора от целия свят протестират в най-дългия и мащабен акт срещу корумпираните политици - начинание, водещо до сблъсъци между полицията и хората, арести, и кръв. Днес държавата е в ръцете на безотговорни и дребнави хора, които не искат да погледнат по-далеч от носа си. Закривай!
210.
соня немска
26.01.2016 16:26:30
5
9
Да поясним ,че бащата на Аспарух е съученик с "доказалия си"-фиолог Димитър Дончев.
209.
Смехурковци
26.01.2016 16:23:35
12
3
Ох ама как КМЕТА. расказа играта на тея от бсп-то не бяс ще ги хване ами и еболата е на път да ги удари )))в историята на Карнобат е нямало КМЕТ. да спечели без бсп-то но в този случей явно КМЕТА Г.ДИМИТРОВ си е вършел доста добре работата !Другарю манджаров и др. михов не се страскаите на сън аспаруховци разни галфони да верно е загубата е тешка но все пак боли но такъв е живота със сълзи на учи-казал клоунът и си нарисувал усмивка!
Че и ваща е такава бсп-то е пред фалит както КТБ то е видно няма как да го скрите а баба Пуна им каза на следващите среден пръст за тях))))))))
аспарухке а сега да ходиш при паинера че нещо момата иска взаимно да си свиркате в парка новата грацка)))))))Збогом партио любима казал клоуна
208.
До Соня френска и Тъп , тъп
26.01.2016 15:53:23
0
14
Не виждам в статията да пише за някой Аспарух и за нечие семейство. В статията се разказва как едни благодарни партии - ГЕРБ и АБВ искат да назначат един кмет сато председател на сдружението на общините. Обаче в града си задават въпроса каква голяма услуга е направил на тези партии кмета и как ще се погледне в страната като цяло на един такъв морално провален човек при избора му за председател. Това е въпроса.
207.
соня немска
26.01.2016 15:05:54
14
4
Затова Аспарух е зам. директор в техникума при Б. Атанасова
206.
соня немска
26.01.2016 14:50:55
15
3
докога ще се търпи този Аспарух-и цялото му семейство-навремето се възползва майка му да се вмъкне с килийно образование в кабелния после вкараха тъпият му и никаде нереализиран брат а върха на черешката е че баща му е бил студент с мъжа на Б. Атанасова -докога ще търпим такива свински черва
205.
Г. Димитров
26.01.2016 14:48:14
2
10
Най- обичам аз властта,
да го духат хорица с морал,
мен ми духа Минка с сласт
и доволен съм си аз- повечето взел , а не дал.
204.
И пак повтарям
25.01.2016 20:30:19
3
12
Поведението на човек и личния му избор как ще се представя в обществото нямат нищо общо с разни партийки. не се крийте зад това . Когато човек е публична личност и на значим пост независимо от коя партия е трябва да преценяш постъпките и поведението си За това иде реч. Капиш.
203.
До ПАК ПОВТАРЯМ
25.01.2016 20:06:29
8
4
Да говорят за морал и достойнство от БСП е кощунство и цинизъм , те (БСП ) , които с поведението си деморализираха обществото -СПРАВКА--СДС , ДПС , ГЕРБ , Патриотичен фронт , Реформаторски блок- Всички до един рожби на БКП-много бързо забравиха идеите на партията и възприеха ,,десните демократични идеи,,, забравиха електората и се вглъбиха в собствените си идеи, вобслужване на собствените си интереси. Сега реват , не било честно , не било достойно , късно е вече ,вий дадохте лошия пример , сега ще берете горчивите плодове на вашите другари--Боко Тиквата , другарката Цецка Цачева ., Другаря Плевнелиев и други знайни и незнайни другари , които вече са ДЕМОКРАТИ- АНТИКОМУНИСТИ .
202.
09008
25.01.2016 19:38:29
0
0
Красота!
201.
Пак повтарям
25.01.2016 18:38:16
1
13
За по- тъпичките пак повтарям.Когато някой заема виден пост какъвто е кметския , когато си публична личност си под лупа , когато си посещаван от малки деца в детските градини и когато награждаваш ученици , тогава ти си човекът "най" за подрастващите и тогава всичко е важно , но най - вече е важен личния пример чрез моралното поведение. Не може да се отрече , че е умен , комбинативен , красноречив , но това не е всичко. Важни са и изборите които се правят , а това да оставиш семейството си заради една пропаднала жена , да обикаляш напред , назад с общински пари за да и осигуриш развлечения, пиянските ти запои, това вече на града му идва в повече. Това г-н кмете няма нищо общо с БСП , Аспарух или някой друг защото изборът да се излагаш и влизаш в устата на хората с лошо е твой. Не забравяй , че си кмет в малък град , където моралните стойности още са важни.в този смисъл е важно не как си върши работата/ по дупките и неизчистените улици ще го познаем/ а и какво е поведението му.
200.
sss
25.01.2016 16:01:24
2
2
alooo, moralniteee
kradeca vika dryjte karadeca
199.
Карнобатлия
25.01.2016 15:44:49
9
1
Изобщо не ме интересува какво прави в свободното си време,щом си върши работата.
198.
Какво толкова
25.01.2016 13:32:35
8
5
Кметът защо да е неморален. Развел се, може не с една свирка, с цял духов оркестър да се движи. Аман от недоклатени
197.
до 196
25.01.2016 13:28:09
2
3
ще останат ами, като няма какво да предложат
196.
До 194
25.01.2016 12:14:40
7
2
То добре,ама те БСП май останаха без кметове......
195.
САШО
25.01.2016 11:35:39
0
11
МНОГО ЗЛОБНИ ХОРА БЕЗ РАБОТА
194.
KJL
25.01.2016 11:21:18
0
3
"През декември премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов препоръча на партията си да даде възможност на БСП да оглави сдружението на общините. "
Много забавна статия хахаха
193.
До 191
24.01.2016 09:07:20
8
3
Тъпчо събуди се и лапна биберона , а.
192.
Карнобатлия
24.01.2016 09:06:03
2
10
Добро утро тъп, тъп
191.
Йггг
23.01.2016 23:35:28
14
5
Аспарухчо,много си нервен,обади се на Асен,явно скоро не си разтриван.
190.
До 189
23.01.2016 18:41:27
1
12
Ми то тъпото си е тъпо . хората какво Ви приказват , пък Вие както е приказката "на калпавия х... , вълната му пречи". В Карнобат не всички са БСП, не можете да затворите очите и ушите на целия град.Иле ще предприемете закриването на града ли?
189.
Карнобатлия
23.01.2016 18:23:59
11
5
Кога ще бъде официалното закриване на БСП - Карнобат?
188.
по-запознат
23.01.2016 17:44:05
3
11
До 183-тя тая Антоанета отначало се слагаше на Владко но той нали е ръб обсебен от жажда за власт не и обърна внимание.Изобщо шавливо си е девойчето.
187.
хахо
23.01.2016 17:28:34
1
13
Какви морални стойности за кмета и обкръжението му!!
186.
До 181
23.01.2016 17:14:05
0
9
Така е и аз като чета над 90% са отрицателни коментарите заради поведението му. Не може като си се засилил за такъв пост да си поставен така в обществото. Кметството дори не е професия , защото зад теб има професионалисти които движат общината , ти си представителна личност. И как представяш общината и хората , като не можеш за определиш границата на морала и кога си започнал да я караш през просото и трябва да се запреш.Навремето хората изоставиха Атанасов заради такова поведение, като най- голяма разгласа правеше Димитров . Сега той я кара като него. Къде е разликата?
185.
До 184
23.01.2016 17:01:29
2
14
Така е, негов беше изборът и как да си проведе кампанията за кметския стол , затова няма на кого да се сърди , че изборите му ги купи Миньо и е избран с цигански вот.
184.
истина е
23.01.2016 16:58:08
1
12
Когато някой заема виден пост какъвто е кметския , когато си публична личност си под лупа , когато си посещаван от малки деца в детските градини и когато награждаваш ученици , тогава ти си човекът 4най" за подрастващите и тогава всичко е важно , но най - вече е важен личния пример чрез моралното поведение. Не може да се отрече , че е умен , комбинативен , красноречив , но това не е всичко. Важни са и изборите които се правят , а това да оставиш семейството си заради една пропаднала жена , да обикаляш напред , назад с общински пари за да и осигуриш развлечения, пиянските ти запои, това вече на града му идва в повече. Това г-н кмете няма нищо общо с БСП , Аспарух или някой друг защото изборът да се излагаш и влизаш в устата на хората с лошо е твой. Не забравяй , че си кмет в малък град , където моралните стойности още са важни.
183.
морален от ГЕРП
23.01.2016 16:19:59
5
11
Абе,кмета ходел.Я кажете сега Антоанета от ГЕРП/на Жельо Кирливото дъщерята/ чука ли се с мъжа на Диляна от общината?А са семейни приятели.После Минка била курва,да бе.
182.
До181
23.01.2016 14:30:27
9
0
Да,ама нали се сещаш,че 99% от коментарите са писани от теб.Друг толкова тъп и злобен няма.
181.
до Г-н Димитров
23.01.2016 14:17:27
0
15
Другарю Димитров , пропадането Ви морално, пробужда злобата ,обидите и коментари в народа. Толкова коментари за 3 дни ,не помним да е имало под друга статия .
180.
До 179
23.01.2016 12:16:53
2
3
И аз се питам , като , че или някой чакат да се появи статия и да започнат да си упражняват злобата.
179.
карина
23.01.2016 09:38:33
0
11
КАКВО ОБЩО ИМА ТАЗИ СТАТИЯ С АСПАРУХ,Т.БАЙЧЕВ,АСЕНЧО,АЛИНА,АНГЕЛ И Т.Н.,ЧЕ САМО СИ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ!ТОЛКОВА ЗЛОБА,НЕНАВИСТ ИМАТЕ.НЕ ТАКА ИМА ДР.НАЧИНИ ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ.
178.
до учителя
23.01.2016 09:30:00
0
8
Абе,ей тъп дървен философ,като си толкова морален ,защо не си натискаш парцалите-помиарски ,а се занимаваш с интриги ,клюки такъв си беше,такъв цървул си оставаш-боклук.Пиши по грамотно като си учител!!!!!
177.
175
23.01.2016 09:25:22
0
11
До учителя от клан "демократи"-Т.Н.Чакърови нещо инф.ви помиари долни не отговаря,гледайте си черешите,цпо, сергийте ,проектите с които ощетявате държавата .
176.
До 175
22.01.2016 18:13:20
1
8
Е по- кротко бе , че се чувства как пяна излиза от устата ти , а отзад почва да мирише.стана ясно нагли боклуци сте , завистта Ви прозира.
175.
Учител
22.01.2016 17:42:47
14
4
Абе ,ей тъп семкаджия, като си толкова морален, защо , когато преди 2 години министър Клисарова наказа ГРОЗНОТО ЖИВОТНО , ВИДНАТА ГЕРБАДЖИЙКА Б. Атанасова и я подготви за дисциплинарно уволнение , ти ,моралния ,честния комунист ходи с още 2-3 боклука да целуваш газъ на Пенко Атанасов , да повлияе на това уволнение , нда еба и боклука ти ,мизерно педеразче , курво долна , в най-скоро време ще се насереш боклук.
174.
До173
22.01.2016 17:21:43
6
2
Стига си се хвалил сам,че те знаем всички у градо къв си пропадняк.
173.
До 172
22.01.2016 16:47:31
2
12
Абе много Ви е страх от този Аспарух. Не така, познавам го и е много разбрано и свясно момче. Няма начин да го очернитe.В ГЕРБ не е преоритет култа на личността за да ни наричате постояннно "Аспарух" е смешно, ние сме цала благодарна партия вървяща след кмета вожд Димитров.
172.
До171
22.01.2016 15:37:40
10
1
Аспарухчо,пак прозираш,тънък си,тънък още и глупав.
171.
ГЕРБ до Г. Димитров
22.01.2016 14:02:23
0
15
Никой , никога не може да ни скара с Гошето. Агент Вълевски перфектно се справи с поставена му задача от ГЕРБ и АБВ да срине последната червана община. Справи се повече от добре. Сега предстоят благодарности, постове и награди. Не ги съди , че те обвинаяват , че нямаш морал и достойнство . Ти никога си нямал , затова поставихме задачата на теб.Успех Жоре.
170.
До Флагман
22.01.2016 14:02:03
3
1
Алооо,Флагман,да бяхте изтрили и някой коментар в който обиждат кмета,а?Май си личи кой ви плаща за статиите.
169.
До168
22.01.2016 13:59:54
10
2
Аспарухчо,взе да си изтърваш нервичките.Но ти не си виновен това е от смесването на трева с алкохол.
168.
Всички сте боклуци
22.01.2016 13:41:35
1
8
Много тъпи коментари, но какво да се очаква от мангал, п....ст, ку..а и алкохолик-поне от коментарите се разбира, че такива пишат тук. Никой не му пука, че улиците по града са на ледена пързалка вече една седмица и то след 10 см. сняг. Голям кмет, голяма администрация. И само това ли е? А дано ги изберат Гошката, че да оправи общините в цялата държава. Поне ще им е за пример как не трябва да се работи. Какво ме интересува кой спечелил избори, когато града прилича на кочина на луната?
167.
Сакса
22.01.2016 12:35:02
9
5
Аспарух сакса иска да скара ГЕРБ и кмета,ама е прекалено прост за да не разбира,че кмета е хиляди пъти по-умен от него.
166.
do ne razberatelite che izborite svurshiha
22.01.2016 12:29:13
1
7
Е щом все Асенчо ви е в главата значи добре си е свършил работата дерзаите МИШКИ днес ще гледаме как КМЕТА.става все по могъщ успех КМЕТЕ.ДАВАИТЕ СЕГА МУ Е МАИКАТА ДА ПЛУИТЕ ПО НАЙ ДОБРИТЕ -КАНТОРАТА ПОЧИСТЕТЕ НА БАЧОТО МИТКИ СВИРКИ АСПАРУХОВЦИ ВЗЕМЕТЕ МЕТЛАТА И КЪМ СУНГУЛАРЕ ПЪТУВАИТЕ
165.
do ne razberatelite che izborite svurshiha
22.01.2016 12:27:32
3
4
Е щом все Асенчо ви е в главата значи добре си е свършил работата дерзаите МИШКИ днес ще гледаме как КМЕТА.става все по могъщ успех КМЕТЕ.ДАВАИТЕ СЕГА МУ Е МАИКАТА ДА ПЛУИТЕ ПО НАЙ ДОБРИТЕ -КАНТОРАТА ПОЧИСТЕТЕ НА БАЧОТО МИТКИ СВИРКИ АСПАРУХОВЦИ ВЗЕМЕТЕ МЕТЛАТА И КЪМ СУНГУЛАРЕ ПЪТУВАИТЕ
164.
Иван Вазов
22.01.2016 12:19:09
0
8
Дремете, дремете, само това можете.
163.
Друг от ГЕРБ
22.01.2016 10:38:56
1
7
То 106 директно им е писал , че някой ги вкарва в "братоубийствен сеч" , ама то от хора с нисък интелект какво искаш- Минки , Асенчовци.......Давайте , дерзайте че избори идват. Най- лошото е , че кмета за да сондира мнението на хората с платени статии сам предизвиква това. Ужас
162.
ГЕРБ
22.01.2016 10:24:25
0
10
АБЕ ХОРАТА НА КМЕТА НАИСТИНА ПРОСТИ БИЛИ БЕ. НИЕ СЕ СКЪСВАМЕ ДА ПИШЕМ ПРОТИВ НЕГО И ПОВЕДЕНИЕТО МУ, ПЪК МАЛОУМНИТЕ МУ ПОДДРЪЖНИЦИ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СА аСПАРУХ И бсп . гОЛЯМ СМЯХ . пРОДЪЛЖАВАЙТЕ , ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ИДВАТ
161.
до кмета
22.01.2016 09:51:39
0
6
Г-н Димитров, само се излагаш с тоя циганин който си наел да те защитава. Поне му пиши коментарите, а той само да ги публикува,че вече на всички е ясно кой малоумник е с теб. Надявам се грешката да се оправи, че поне да има смислени коментари.
160.
анализатор
22.01.2016 09:50:29
4
0
Поздравления!Ненадминати сте!Само "стойностни"коментари,много "висок"коефициент на интелигентност.Чудя се това ли е електората на БСП?
159.
*********
22.01.2016 09:39:16
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
158.
Do nerazbralite che izborite minaha
22.01.2016 09:24:02
2
2
Dnes KMETA.Shte bude oshte po goliam !
A sega ne iashte laina a bonboni...
Baichev otvori kantora v sungulare i vzemi sudiata Marinov i kaji kak postaviash chadur na prestapnia sviat ot tipa bunbalev asparuh mu davai po malko treva che neshto vze da haliocionira deteto to alkohola i seksa ne sa za deca.Kantorata podredilia dnes shte mina kaji kak tochahte pari ot garba na horata koito bachkaha v chehia i na vazov si daval konfort i na rzni trevopasni jivotni.Bunbale toia samo vredi shte ti navleche otuk natatak!
Haide dnes shte gledame kak KMETA. E OSHTE PO GOLEM!
BURZO MISHKITE V DUPKITE!!!
157.
Do nerazbralite che izborite minaha
22.01.2016 09:20:01
2
1
Dnes KMETA.Shte bude oshte po goliam !
A sega ne iashte laina a bonboni...
Baichev otvori kantora v sungulare i vzemi sudiata Marinov i kaji kak postaviash chadur na prestapnia sviat ot tipa bunbalev asparuh mu davai po malko treva che neshto vze da haliocionira deteto to alkohola i seksa ne sa za deca.Kantorata podredilia dnes shte mina kaji kak tochahte pari ot garba na horata koito bachkaha v chehia i na vazov si daval konfort i na rzni trevopasni jivotni.Bunbale toia samo vredi shte ti navleche otuk natatak!
Haide dnes shte gledame kak KMETA. E OSHTE PO GOLEM!
BURZO MISHKITE V DUPKITE!!!
156.
*********
22.01.2016 08:52:47
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
155.
*********
22.01.2016 08:07:48
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
154.
ГЕРБ
22.01.2016 07:32:24
1
7
Сега като става ясно че Д.Николов ще е председател за какво ще пишат олигофрените от общината? Аааааа сетих се, за успешния кмет с неуспешните напивания и напикавания. И да внимавате да не падне отгоре ви като на Пламена, че ще берете ядове с Минка. Малко остава и на кмета и на БСП
153.
Относно коментар 129
21.01.2016 22:28:17
3
8
Искам да кажа на тия работни булки от нощният сектор да си вършат работата,а да не се заяждат със скромното ни банкетче.Екипът на ДПС Карнобат е гордост за най добрият кмет и за цялата Община,прекланям се пред труда и професионализа на ръководния състав както и на служителките защото те обгрижват най крехката част от нашето общество.И ало вие моралните спрете да си чешете от бездействие и простотия езиците,че вече сте безинтересни и банални намерете си работа за да имате и коефициент на полезно действие няма все да сте безполезни живеещи на гърба на нормалните хора.
152.
До Георги Димитров
21.01.2016 22:11:50
3
6
Прочети простотиите, с които заливат статията твоите поддръжници. Това за жалост говори не само лошо за тях , но и за кръга около теб и самия теб." По избора на приятели ще го познаеш ".Личи си , че са хора с нисък интелект - пишат с много правописни грешки , мислите им изразени в текст не текат гладко , няма теза. Умишлено пишат на латиница за да си прикрият правописа. Ужас и ти се водиш по акъла на такива хора. Отрезви се.
151.
Oххх
21.01.2016 21:55:52
11
6
Байчев подреди ли си кантората!
Басййй и елитния адвокат
Дори и бившата ти жена си сложи плакати , оградата на Гошко))))))))
Мишленце много те взеха на базик бягай от там крисе.....
Да допълня духате ли си с Аспарухка Асен му напални гъзу с човечета!
150.
До 144
21.01.2016 21:49:33
2
2
Ами над Вас би Мише, толкова ли си прост/а? Когато се страхуваш от нещо и постоянно го оплюваш значи това нещо има власт и влияние над теб.Абе много прости хора беееее.
149.
До145
21.01.2016 21:47:23
9
4
Малко му остана на Байчев.Има няма 4000 гласа.Само Аспарух още не е разбрал,че са минали изборите и продължава да смазва флейтата.
148.
До 142
21.01.2016 21:46:12
1
3
Аман от неграмотници бе.То правилно било казано , че колкото си по - прост , толкова злобата ти прозирала. Само простаци се въртите около кмета в общината с милите очи и изплезен език. Не броя интелигентните , честни и трудолюбиви хора в общината.апропо радвам се за Генова , че остана . Достоен човек - професионалист.
147.
До 123
21.01.2016 21:44:56
3
1
Аман от неграмотници бе.То правилно било казано , че колкото си по - прост , толкова злобата ти прозирала. Само простаци се въртите около кмета в общината с милите очи и изплезен език. Не броя интелигентните , честни и трудолюбиви хора в общината.апропо радвам се за Генова , че остана . Достоен човек - професионалист.
146.
до143
21.01.2016 21:44:52
1
1
Хахаха.Искрено ме разсмя.Мечтател.Мечтайте си,но за радост ще си остане на едно и също ниво и мястоцял живот.
145.
До Байчев МИШКАТА!
21.01.2016 21:44:06
4
6
Male male bez malko da stanesh kmet:))))))))))
Mgelan kake e Penko Atanasov be po priakora taka mu vikaha!
Mai neshto ste bez glasna bukva v mesnia pralament a ....
Mihov ne znam koi sajeliava sled izborite taka i nemojah da razbera ne se vzemai na seriozno ispiata pesen si s cialata bsp!
Shtangata te kani na kafe v mivkata mnogo eftin si za lider na misheshka partia !
A sega da pojelaem uspeh na KMETA!
Pogovorkata znaeteia KERVANA SI VURVI KUCHETATA KLAIAT!
KRITE SE V DUPKITE----MISHKI!!!!!
144.
Do143
21.01.2016 21:43:20
6
3
Хайде сега да ми кажеш,сладурчо,къде има власт и влияние БСП,че немога се сетя?
143.
До 140
21.01.2016 21:38:52
2
5
Толкова колкото по-силно сте озверели срещу БСП, толкова повечече ми става спокойно. Значи тя има власт и влияние.Злобата няма да изчисти съвестта на продажниците. Хората имат очи и уши и будна съвест. Знаят , че вота в Карнобат е цигански и помнят как гласуваха под натиск. За това не Ви е виновна БСП , а Вашата алчност за власт.
142.
Do 123
21.01.2016 21:35:28
1
4
Tiho MISHLETA!
To veche niama bsp v Karnobat -Asencho shte te gleda ot visoko!
Hodi pri karaburna tam bunbalov moje te naznachi za miach na koli....
Wqra spi da pishesh pumii znaem te buzukow ne ti li natupka vulnata onia muskakatia do teb mnogo gnusen kak go celuvash ili ti ne mu davash putka imash go za parlama osmo klasnika!
Asparuhcho hodi pri painera miteto ti go ostupil vzaimno se drusaite i si go lapaite,satiata e platena ot TOPCHEV bunbalov -Bunbale venati iska pak da gi pratish do germania karsemir boev sashto pita za neia dobre bila v svirkaneto sega i mangalite v lainiania zavod zapochnaha da ia perat ot kum odzadnia dvor tam i bilo nai goteno!
Na banketa saprugata ti pravela svirki v toaletnata na rabotniciteti ima klip kak duha !!!
141.
Само така
21.01.2016 21:34:49
1
3
Прекривайте кмета в антиморалното му поведение.Така му замазвате очите , че не вижда как стремглаво се е устремил надолу. Има една песен - не всичко е пари бих казал и власт. Гошо, когато си без пари и власт ще видиш как
ще си останеш сам. Не всичко е пари приятелю.
140.
БСП
21.01.2016 21:23:00
7
6
Не стига,че са прости,но имат последователи.Смятай те колко са прости???Кои останаха в БСП КАРНОБАТ?Дечо,Невен,Щангата и Маргарита Райчева .Все отбор юнаци,отявлени интелектуалци.
139.
До 103
21.01.2016 21:17:41
0
0
Ееее,най-после разбрахме кой е причина държавата да пропадне!Много прости сте!Забавлявам се от сърце
138.
Тъпотии
21.01.2016 21:08:19
2
4
Жоро,Тия от флагман да ти дават по някой лев.Пускат кьор фишеци за теб да си вдигат рейтинга.Алина и Ангел вече са зам кметове,обърна общината с хастара, сега и председател стана
137.
Хахах до 129
21.01.2016 21:02:47
2
2
И аз съм тука.Вие къде работите по това време?В централата на БСП ли беснеете?
136.
Гражданин
21.01.2016 20:59:06
6
5
Абе тоя лайнянко Аспарух лие ,Паруш ли е , какъв е , как си позволява това лайно да говори с такъв тон и цинизъм на кмета на града , какви са тези нецензурни приказки към дами ,които са на зряла възраст и носят отговорност за делата си . Ей , момче , мери си приказките , защото има компетентни органи и там със сигурност ще бъдеш мек като памук .
135.
До 129
21.01.2016 20:38:40
10
4
Аспарухчо,какво работиш,че се скъсваш от работа?По цял ден пиеш и пушиш трева.
134.
Байчев
21.01.2016 20:37:25
5
2
Статиите във Флагман може да ми ги плаща само Бумбала.Г.Димитров не плаща за статии.Той не е мишка като мен.Хората се интересуват от него.
133.
Владо
21.01.2016 20:35:45
5
1
Колкото и да плюете по кмета фактите и направеното за града говорят.Само злобни и завистливи хора могат да негодуват срещу кандидатура на техен съгражданин за такъв висок пост.
132.
Asan
21.01.2016 20:28:19
7
3
Asparuhcho,Asen napalni li ti bahura?
131.
до дружинката
21.01.2016 20:27:26
5
1
Като няма какво лошо да кажете за кмета и измисляте интриги за личния му живот.
130.
До гейчето
21.01.2016 20:26:13
8
5
Аспарух като няма кой да го похвали и се хвали сам.
129.
Общинар
21.01.2016 20:22:43
8
7
Не мога да разбера допустимо ли е докато ние се скъсваме от работа да се правят джумбарета Минки, Женки , Ганки , че и кмета да се весели с тях. то бива, бива да се води по ъкъла на провалени жени , но чак пък толкова. Няма ли най- накрая да се въдвори ред в тази община. Той затова май искаше да е независим никой да не може да му търси отговорност и да я кара през просото.
128.
Сигурно е истина
21.01.2016 20:14:03
1
6
Не само , че статията е платена за да сондира общественото мнение, но и си е ангажирал драскачи да плюят , пък всички ние в общината им плащаме заплатите. Гошо , Гошо ти може да си влюбен , но тази пр-ка до теб ще ти изяде главата. Носи ти 120% негатив
127.
Интересно
21.01.2016 20:10:07
2
12
Колкото и да завиждате на младите и интелигентните момчета като Аспарух, той е възпитан и си упражнява професията . Не мога да се сетя какво е учил Г. Димитров и кога е работил нещо свястно.каквото е започнал нещо като бизнес всичко е фалирало.
126.
Нивелин - Винпром Славянци
21.01.2016 19:22:09
6
8
Абе ,този Аспарух да не е в Техникума , ами то там само такива са събрани. Виж моите съседи-Ангел Вълчанов, Катя на Нено шофъора жена му--педераси ,курви и проститутки. Всеки ден е пълно у тях с цигани , хайлази , ченгета--вървило е . Всички съседи са пропищяли от тях, на какво учат децата? Едно време в това училище имаше ред и дисциплина, половината град, най-добрите деца учеха там , а сега само цигани, защо ?
125.
Uspeh na KMETA.
21.01.2016 19:18:45
3
4
Raskaji im igrata na MISHKITE!
Bonbala go prati pri bozukov v sungolare da go duhat i dvamata tam !
BSP da napusne mesnia parlament i narodnia parlament!!!
BEZ MISHKI VECHE BUNBALA TAM DA STROI LAINIAN ZAVOD V SUNGOLARE I DA DADE NA BUZUKOV DA KARA FADROMA A KARABURNU DA IM BLIJE TASHACITE!!!!
124.
общината
21.01.2016 18:48:05
2
4
Кмета си плати статията,никой не го е предложел,освен АБ
123.
aaaaa
21.01.2016 18:29:12
0
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOOO VIDEOOOO!!!
122.
До Минка
21.01.2016 16:10:03
0
10
Минке, не ти ли е ясно ,че 80% от негативите за Кмета му ги донесе ти. Довчера те събираха от колибите на известни ромски фамилии , а днес развали семейството на човека , не защото много си влюбена в него , а заради парите и властта. Срамота.Остави човека и семейството му намира.
121.
До119
21.01.2016 15:59:23
2
3
Ето вече партията не стои зад него.Само,че сега вие сте дупката на геврека.
120.
*********
21.01.2016 15:45:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
119.
До 117
21.01.2016 15:37:37
0
4
Алооооу, мисля по расъжденията , че не си чувал за паритии и йерархиия в тях. Като се е главил да стои партията зад него ще се съобразява. Ако му стискаше наистина да е независим защо потърси подкрепата на АБВ и Миньо.
118.
Do115
21.01.2016 15:23:54
0
0
Haide da mi kajesh IP-to,che az ne go znam.Ubitak.
117.
Do114
21.01.2016 15:22:44
3
2
Алооу,не живеем в 1977 г. Цк на БКП и Политбюро не съществуват вече.Кмета е кмет на всички граждани,а не само на БСП.И не е подвластен на некадърното ви ръководство.
116.
Do 115
21.01.2016 15:20:39
1
0
Хахахаха.Много си нервен,гейчо.
115.
do 93
21.01.2016 15:12:00
0
3
IP ти е известно - ще те намеря и ще ти навра всичките кабели на компютъра отзад, така че съвсем учтиво: престани да ръсиш небивалици и измислици, защото ще те хванат клетвите ...
114.
Срамно е да
21.01.2016 15:09:56
0
7
Причини :
- Заигравката му с ГЕБР
- Седенето на два стола БСП и АБВ
- След като си в дадена система значи има \ерархия и трябва да я спазваш , но той удари през просото
- Коалиционни сделки и договорки зад гърба на цялото ръководство на БСП
- След като стоим зад гърба му искаме да има морал в поведението като кмет и гражданин- пиянски истории, коцкарлък и т.н.
Да продължаваме ли. Срамно е да се прави на светица , но свесните хора му се присмиват на него и от там носеше негативи на цялата партия та се налагаше често ние да се срамим и обясняваме простъпките му.И още питаш.
113.
Аспарух
21.01.2016 15:01:44
8
3
Къде се е чуло и видяло-учител алкохолик и наркоман?За това образованието ни е на този хал.
112.
Драго Чая
21.01.2016 15:00:32
7
2
Аспарухчо,Асен изпъна ли ти петалите по партийна линия.Я се виж какъв ханш си направил същия като на Драго Чая.Но така е като преобладават женските хормони.
111.
Miho
21.01.2016 14:58:44
8
4
Лошото е,че на акъла на Т.Б. се вързаха банда малоумници и повлякоха останалите надолу.А имаше и грамотни и умни хора там,които бяха сплашвани от спонсора на дружинката.
110.
Енчо Енев
21.01.2016 14:56:41
8
3
Няма по-големи некадърници от ръководството на БСП Кт.Съсипаха една вековна структура.Димитров няма нито едни загубени избори в община Карнобат,а Байчев няма нито едни спечелени.
109.
Щангата
21.01.2016 14:53:37
7
5
Даже Байчев беше разпределил постовете в общината,а мен щеше да ме прави шеф на "обществен ред" защото съм много умен и слушкам много.
108.
Христо Христов
21.01.2016 14:52:03
4
3
Така или иначе, в предизборната кампания ,другарите от БСП КАРНОБАТ не можаха да посочат една единствена конкретна причина поради която не одобряват работата на Димитров.Единствената причина бе"неспазване на тяснопартийни решения" и неистовата жажда за власт на "някои"другари и другарки.
107.
Николов
21.01.2016 14:48:16
4
2
Само едни злобни и жадни за власт зомбита могат да бъдат против кандидатурата на техен съгражданин за такъв висок пост.
106.
Носталгично
21.01.2016 14:43:43
1
8
Боли, боли когато си предаден
от вчерашния наш чеврвен другар
кому бе нужня тазе битка
когато стрелят се другар с другар.

Ех, ГЕРБ и АБВ са най "лоялни"
към българския наш народ
не се стремят България да тръгне- напред,
а теглят я надолу кат деспот.

За да си вечно във влъстта така и не разбрахме,
защо довчерашният наш другар
предаде ни без срам и чест
поведе ни и нас и себе си в братоубиствен сеч.
105.
НИК
21.01.2016 14:38:16
1
3
Г-Н КМЕТЕ Д.НИКОЛОВ!
ИСКАМ ДА ВИ ПРИЗОВА ДА НАПРАВИТЕ ОЩЕ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО И ДА УЛЕСНИТЕ ЗНАЧИТЕЛНО СЪБИРАНЕТО НА ПАРИ ЗА КРАЙНО БОЛНИ БУРГАЗЛИИ, ЗА КОИТО СЕ НАЛАГА ДА СЕ СЪБИРАТ НЕПОСИЛНИ СРЕДСТВА ЗА ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ ПРОЦЕДУРИ И ОПЕРАЦИИ, И ЗА КОИТО МНОГО ЧЕСТО ЧЕТЕМ ПО САЙТОВЕТЕ!!!
ВИЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗПОЛОЖИТЕ ПРЕД КМЕТСТВОТО КАСИ С ЦЕЛОДНЕВНА ОХРАНА,КАКВАТО И СЕГА ИМАТЕ ТАМ..
ПО ТОЗИ НАЧИН, ЩЕ СЕ УЛЕСНИ И УСКОРИ УЖАСНО МНОГО СЪБИРАНЕТО НА СРЕДСТВА ,ЗАЩОТО ЩЕ Е МНОГО ЛЕСНО МИНУВАЧИТЕ ДА СЕ ОТБИВАТ И ДА ПУСКАТ ПРОИЗВОЛНАТА СУМА ЗА ПРОИЗВОЛЕН ЧОВЕК, ЗА КОГОТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА КУТИЯТА/КАСАТА.
ХОРАТА НЯМАТ НИКАКВО ВРЕМЕ ДА ВИСЯТ НА ОПАШКИ ПО БАНКИТЕ ,НО ТАКА ВИЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ ОГРОМЕН ЖЕСТ КЪМ КРАЙНО НУЖДАЕЩИТЕ СЕ БОЛНИ БУРГАЗЛИИ!!! И В КРАЯ НА ДЕНЯ ДА СЕ ДАВАТ ПАРИТЕ НА КОНКРЕТНИТЕ БОЛНИ ХОРА;... ТЕЗИ ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ ПАРИ!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО АКО НАПРАВИТЕ ТОВА!!!!!!
104.
До Аспарухчо Халката
21.01.2016 14:02:31
10
5
Аспарух семкаджията(свиркаджията) няма ли си друга работа освен да пише злобни коментари?
103.
ГЕРБ
21.01.2016 13:58:40
2
5
Абе стига сте се слагали при нас бе дърти комуняги. Аз съм на 34г и нямам нищо общо с доносници и предатели като вас. Не съм влачил от служба, не са ме уреждали с постове нито мен нито детето ми. Гнус ме е като чета как се опитвате да оправдаете един пропаднал човек и да обясните, че всички са такива. Да ама не. Вие и вашия кмет сте причината държавата да пропадне, защото не работите, а само далаверата гледате. Крумовите закони за вас.
102.
гербаджия
21.01.2016 13:47:07
1
4
А, той ,чичо ти Митко хич не е комунист,що не проследиш комунистическия му корен. А ,бе ей , не разбрахте ли че ГЕРБ и БСП са едно и също , наследници на БКП , те ,ГЕРБ са най- долната и корумпирана комунистическа прослойка , които окончателно ще разсипят България.
101.
ГЕРБ
21.01.2016 13:01:20
2
8
Тия от общината нямат явно работа и чатят в несвяст хвалебствия. Председател ще е Митко Николов бе ахмаци. Кви 5 лева с Г.Димитров на тях. Тях ги дайте на Асенчо педала или на Ст.Кенеф да се почерпят. Да не мислите че останалата част от Бг-то са абдали като вас и гласуват под строй и с автобуси. Председател ще е чичо Митко
100.
do 99
21.01.2016 12:49:27
1
5
много проницателен коментар...ewala brat
99.
До98
21.01.2016 12:25:21
3
2
Ивелин се почеса по лявото.... като го разгадахте.
98.
до 59
21.01.2016 11:59:38
0
4
ИВИЛИНИЕ разгадахме те ....СПА ку@ке...
97.
до всички лаещи
21.01.2016 11:23:51
1
5
Кучетата лаят, керванът си върви
Керванът още крета. Не му се вижда краят.
А глутниците псета не спират да го лаят.
От лая им боли го. „Какво съм им направил?
Налитат като диви, току виж съм ги сгазил!
Аз искам да им давам, за тях товар бих пръснал!
Но те не искат дарове! Жадуват да разкъсват!
На път ги бих поканил! Но виждам-не им стиска.
За път не трябва лаене, товар кураж се иска.
Ще спра, ще питам знаят ли какво ги дразни в мене,
или за псето лаят е вътрешна потребност?..“
Керванче!!! Не ги слушай и карай без да спираш!
Защото спреш ли, душко, ще трябва да ...убиваш.
96.
зоро
21.01.2016 11:06:37
0
10
Само инжжжж.Жабов от Средец е за тази работа как сте го изпуснали .Бахура ще реве като мала4е за този пост най- крадливото и корумпирано 4ове4е в Средец.Голям кадър на герб
95.
димов
21.01.2016 10:39:21
0
4
Моля не пишете от мое име .
94.
митя
21.01.2016 10:38:01
1
10
По грозни животни -недодялани комплексари са братята утрепки и мошенници Чакърови.н.Чакъров който го изгониха от Земеделската служба за далавери и гнусотий,др.по прякор путката го дърпат за горивата в Айтос.Така ,че по-големи утрепки от вас няма ....Ще препродаваш в двора си купината продукция от складовете без касов бон и др.плащания .Ще се срещнем скоро.
93.
Димов
21.01.2016 10:25:25
12
3
Железничаря Аспарух( защото баща му и мъжа на тази грозна утрепка Бисерка , дебелата 200 -килограмова свиня Атанасов, който окради ЖП-то и беше следствен за това) , измислеха подлото изгонване на достойния и уважаван учител Луиза Желева, за да намерят работа на този пияница и хашлак Пурко, който още щеше да ходи като гладна курва , ако не беше тази подлост , която извършиха тия мръсници. А сега другите били подлеци, ами грозното животно Атанасова нали е видна гербаджийка, какво прави Паруш семкаджията там?Нали БСП е опозиция на ГЕРБ-подли ,мръсни боклуци, почакай те ,много скоро ще се срещнем.
92.
Д.Николов
21.01.2016 10:14:02
0
6
Ще взема да се откажа, че карнобатлии да можете да се надувате. Между другото вземете да си изчистите снега и леда и тогава се натискайте за постове.
91.
доволен
21.01.2016 10:10:06
5
4
Браво Георге,кефиш ме брат,побърка ги.Плюха те,докато им натри мутрите на изборите,сега пак умират от злоба БСП-то.Пръскат се от яд.Не ги оставяй да дишат спокойно.Мор за БСП!
90.
Асан
21.01.2016 09:46:12
7
3
Аспарухчо,Асен може и да е п.дал,ама те опъна и теб,нали?
89.
До БСП Кт
21.01.2016 09:45:03
4
1
Кой знае колко е направил за вас и сега, ще го определяте дали е човек, да голям ЧОВЕК е няма как да го стигнете. Тая отрова, която бълвате ако се ухапете, ще се отровите.
88.
Кт
21.01.2016 09:43:28
5
4
"Никой не е пророк в собственото си село". Така е – червените в Карнобат не оцениха Димитров и загубиха Карнобат и половината си другари. Но на национално ниво всички му свалят шапка, а думата му тежи в министерства и фондове.
87.
Т.Б.
21.01.2016 09:41:32
6
1
БСП карнобат се срина,когато Т.Б. си помисли,че трябва да командва кмета и да му налага"партийни решения"
86.
Az
21.01.2016 09:39:41
3
2
кмета имат БСП в Бургаска област?Беснеели?!Те това могат да беснеят и да злобеят.Да си заравят главите в пясъка,че станаха за резил.Сергей ги започна,Миков ги довърши.
85.
mishki
21.01.2016 09:38:46
5
3
М.Миков: „Не съм разочарован от Георги Димитров, след изборите той ще е разочарован“. Май сега другарят Миков е двойно разочарован. А Димитров ще управлява Националното сдружение. Дай Боже всеки му.
84.
До 82
21.01.2016 09:37:35
1
0
Ами очевадно,че е най-кадърния!Теб мишока ли да предложат?
83.
Асан
21.01.2016 09:36:27
10
2
БСП Карнобат се пръскат от злоба и яд,че един кадърен човек ги остави да си плетат интригите.Умират от яд,че некадърниците П.А. Т.Б. Аспарух,няголов и т.н. никой оттук нататък няма ги отрази и ще бъдат пионки на Бумбала,че много пара имат да избиват.
82.
айтос
21.01.2016 09:35:33
1
5
До къде си стигна да предлагат "най-кадърния"кмет Гошката!!!!!!
81.
Йовка Генова
21.01.2016 09:33:27
10
1
Г.Димитров е кмет N1!То се вижда от резултата на изборите и направеното за града.
80.
Гей-наркоман
21.01.2016 09:31:54
8
1
Аспарух като си пише сам плюсчета на коментарите да не си помисли,че ще стане по-голям мъж и повече хора ще го вземат насериозно?
79.
До77
21.01.2016 09:29:55
3
1
Да,затова ви закопа на изборите.А вие сега си чешете езиците колкото си искате.
78.
хахаха
21.01.2016 09:18:29
1
9
Предлагам Г.Димитров за председател на духовия оркестър, а солист - Минка свирката.
77.
Михньо
21.01.2016 08:14:59
1
9
Ех този Георги... Никой не го иска, а то все се предлага. На БСП и ГЕРБ за кмет, сега шеф на сдружението на кметовете. Пак ще се обясняваш, че не си разбран. То само Ст.Радева, крадеца на бензин Тодор Вьлков и Минка те разбират безплатно.
76.
Г. Димитров
21.01.2016 08:00:10
0
11
Егати сдружението на кметовете, щом аз сьм му председател. Хааахаааа
75.
местен
21.01.2016 07:42:44
1
10
Как няма да изперка, тоя алкохол все трябва да избие. Не забравяйте и за шамара от БСП, ако не бяха савоя да плащат сега друг щеше да е кмет и да им се навежда. А че не става за нищо и няма да е шеф на сдружението е ясно. Статията е платена. Само той ли е предлаган? ТЦ тц тц. Брей че капацитет хахаха. Тук май с 50 лв на човек не става.
74.
горките
21.01.2016 07:33:51
4
2
Хората,които тръгнаха да изпълняват поръкитя на лайняния си сонсор,сами се оваляха в лайната.Вижте ги-бсп!
73.
куку
21.01.2016 07:23:07
2
10
Тоя на цяло е изперкал щом си мисли,че ще го изберат. И защо да го правят?????? Че прецакал своите ли? Не е само той обаче. Че е крал 8г ли? Пак не е само той. Виж обаче само той си е платил на Флагман да го пишат . Смяяяях кмете,смяяяях. Няма какво да пишат за теб-улиците непочистени,няма кого да назначиш в общината, спонсора си иска парите. Пиши в Кметски глас да видим избран ли си.куку куку куку
72.
до всички
20.01.2016 23:13:18
8
2
Кой знае колко е направил за вас и сега, ще го определяте дали е човек, да голям ЧОВЕК е няма как да го стигнете. Тая отрова, която бълвате ако се ухапете, ще се отровите.
71.
Sredec
20.01.2016 23:11:42
3
4
Абе над Кмета е само господ, щом му предлагат може да имате само ползи. Несе занимавайте с дребни махленски глупости, няма аз от грудово да дойда да ви оправя града.
70.
до писарите
20.01.2016 23:05:14
0
7
Ей и от Средец се включиха. Отговорете на човека зададе въпрос.
69.
do68
20.01.2016 23:04:45
2
7
Ами не става човекът . Кой го хвали? Има нещо обещано от Първанов и АБВ за добре свършената работа- предателството на собствената си партия и лягането на ГЕРб. Това за хвалба и подкрепа ли е . За качествата му като човек. Пази боже да имаш такъв съпруг в къщи.
68.
Sredec
20.01.2016 22:56:52
2
8
Абе карнобатлии сте по-зле и от нас грудовци! Хвалят ви кмета, вие го плюете?!
67.
Нагоре , а всъщност надоле
20.01.2016 22:39:47
3
10
Продължавайте да се излагате като " защитавате с такива нецензурни изрази кмета. То нивото и неговото е такова много е изпаднал - горкия.Вървял нагоре и спечелил добре , че са парите на Миньо. Карнобатлии не се радват защото разпродажбата и обещаното за купищата пари предстои . Срамна "победа" за Г. Димитров , цял Карнобат е всъщност губещ.
66.
съдба
20.01.2016 22:39:27
4
3
И скоро Димитров ще му стане шеф, като мине професионалната гимназия към общината.
65.
Ай сектир
20.01.2016 22:38:23
5
4
Къде е скандала???Колко кмета имат БСП в Бургаска област?Беснеели?!Те това могат да беснеят и да злобеят.Да си заравят главите в пясъка,че станаха за резил.Сергей ги започна,Миков ги довърши.
64.
BSP
20.01.2016 22:28:14
12
4
Аспарух:Татеее,Аз нали съм принцеса?
-Не Аспарухчо,ти си наркоман и си член на БСП Карнобат.
63.
БСП
20.01.2016 22:26:16
9
4
Нежните принцеси от БСП Карнобат се наакаха.
62.
Mikov
20.01.2016 22:25:09
7
3
М.Миков: „Не съм разочарован от Георги Димитров, след изборите той ще е разочарован“. Май сега другарят Миков е двойно разочарован. А Димитров ще управлява Националното сдружение. Дай Боже всеки му.
61.
Misho
20.01.2016 22:24:13
10
3
Бсп се срина,когато ТБ започна да си мисли,че трябва да командва кмета и да му налага"партийни решения"
60.
Ванко
20.01.2016 22:22:59
6
3
4000 гласа разлика си е отличен резултат.Дерзайте гейчовци.Някой ден ще ви се знъдне мечтата да бъдете принцеси.
59.
до чирвените
20.01.2016 22:22:20
6
2
М.Миков: „Не съм разочарован от Георги Димитров, след изборите той ще е разочарован“. Май сега другарят Миков е двойно разочарован. А Димитров ще управлява Националното сдружение. Дай Боже всеки му.
58.
Vetko
20.01.2016 22:21:14
5
1
Бсп се срина,когато ТБ започна да си мисли,че трябва да командва кмета и да му налага"партийни решения"
57.
Petko
20.01.2016 22:20:21
4
3
Бсп се срина,когато ТБ започна да си мисли,че трябва да командва кмета и да му налага"партийни решения"
56.
Didko
20.01.2016 22:19:29
4
3
Бсп се срина,когато ТБ започна да си мисли,че трябва да командва кмета и да му налага"партийни решения"
55.
Mitko
20.01.2016 22:18:57
4
3
Бсп се срина,когато ТБ започна да си мисли,че трябва да командва кмета и да му налага"партийни решения"
54.
щастливец 13
20.01.2016 22:18:02
9
4
Явно момченцата от БСП още не могат да забравят как ги отнесе Димитров на изборите и си злобеят и му завиждат за всичко. Не завиждайте, дишайте. Поработете, намерете си жени, хванете си любовници - кой колкото може, за да се почувствате поне за миг на неговото място.Иска ви се, но не ви стиска...
53.
До 51
20.01.2016 22:14:21
5
3
Я пак си помисли при кой отслабнаха позициите на партията?Г.Д. няма загубени избори,а ТБ. няма спечелени...
52.
До БСП
20.01.2016 22:12:41
1
4
А я ми кажи БСП на колко гласа има право при тоя избор???Май сте безгласна буква,демек лукови глави!
51.
До 44
20.01.2016 22:10:01
2
7
Не бил казал и дума срещу БСП. голям смях , че той 8 години упорито работеше партията да се срине. Защо при червен уж кмет позициите на партията отслабваха.Напънът му няма да успее , продажиците да си ходят при него , но колкото и да Ви е яд има морални хора с достойно поведение те са важни.
50.
До49
20.01.2016 22:07:34
2
3
Ама вие май вече нямате нито един кмет,а?
49.
Аег
20.01.2016 22:05:04
4
4
Егати овцете в Карнобат. Как вярвате че ГЕРБ ще предложат Гошето? Малко свестни кметове ли имаме че да опрем до тоя алкохолик??? Аре лека че явно всички тук сте фиркани.
48.
До 45
20.01.2016 22:05:04
5
2
Аспарухчоооо,чакате голям хой.
47.
до 30
20.01.2016 22:04:21
2
6
Когато вървиш нагоре по гърбовете на хората , които до вчера са те подкрепяли и през всичките 8 години като кмет си предавал тях и партията от която си тръгнал няма как да си уважаван човек.
46.
До шматките от БСП
20.01.2016 22:02:31
7
3
На Димитров не можете да му се опрете на малкият пръст.Вие сте мерното под ноктите.Човекът е на светлинни години пред вас и пред цялото ви смешно ръководство.Вкопчили сте се в кокала като вдовица във х.й.
45.
ГЕРБ
20.01.2016 22:00:01
3
8
Иска му се на бат Герги ама....нямааааа. Д.Николов се разсмя като го попитахме.
44.
Т.Б.
20.01.2016 21:59:57
6
4
Г.Д ,без да е казал дума с/у бсп Карнобат ги превърна в незначителна политическа сила в Карнобат.Сега му се налага да размаже цялото неадекватно ръководство на Партията,начело с Миков.
43.
Минка свирката
20.01.2016 21:56:44
3
8
Само пропаднали като мен к...и ще искат Г.Димитров. Явно сме много в Карнобат.
42.
Кончита Вурст
20.01.2016 21:55:58
8
4
Аспарух е началник....на ...гей дружинката.....секретар-Д.Няголов......почетен председател-Т.Б.
41.
Тошка
20.01.2016 21:54:16
8
3
Злобни хора!После защо имало толкова инфаркти.....завистта ви погубва,г-н Байчев....
40.
хаха
20.01.2016 21:54:02
3
6
Общинските служители да не сте мобилизирани на компа тази вечер начело с Минка свирстка и Асенчо педала?
39.
Вичо
20.01.2016 21:52:45
4
5
Само човек/партия/желаеща лошото на града ни може да е против тази кандидатура.
38.
кал
20.01.2016 21:51:17
5
5
КМЕТА Е НОМЕР 1!Как спите,бе говеда,как не се задавихте от толкова много злъч?
37.
До 33
20.01.2016 21:51:02
7
3
В какво се провали кмета,че не мога да се сетя?Провали се Т.Байчев и то в много отношения...
36.
БСП
20.01.2016 21:50:22
2
12
Нали Герберчета искате пълната власт. Ами като сте гласна буква защо хората не Ви понасят, потънали са в глад и мизерия , Пък от това , че ни управляват мутри е видна престъпността в цялото общество. Що се отнася до Г. Димитров - човек без съвест и морал , не се грижи и заряза собственото си семейство , жена му толкова добър човек ходи като призрак с наведена глава из града, а пък новата кметица Минка с--та като травестит- принцеса. И Вие ми говорите , че този човек има авторитет в града . Да , ама не.
35.
доволен
20.01.2016 21:50:10
6
4
"Никой не е пророк в собственото си село". Така е – червените в Карнобат не оцениха Димитров и загубиха Карнобат и половината си другари. Но на национално ниво всички му свалят шапка, а думата му тежи в министерства и фондове.
34.
Байчев
20.01.2016 21:49:19
5
3
Не виждам кой нормален карнобатлия би се противопоставил на това др.Димитров да бъде председател на сдружението на общините в България?Та нали това би донесло само позитиви за града ни?
33.
:)
20.01.2016 21:49:09
3
3
Пак ще има виновни за провала на успешния кмет. Да не забравяме че сега нямат право на глас циганите от махалата и работниците от савоя
32.
ха ха ха
20.01.2016 21:47:53
7
4
Смешници,пак се излагате!Димитров е най-успешният кмет на този град,и вие го разбирате ама от злоба не си го признавате!Факт е,че на национално ниво го признават и не е важно мнението на едни псевдо лидери от умиращи партии като БСП. Давай Кмете,ние сме с теб!
31.
Чанев
20.01.2016 21:47:05
6
4
Браво,др.Димитров.Не ги слушайте тия гъзоблизци.Всички трябва да правим компромиси между кявото и дясното в дадената конюнктура в полза на гражданите.Карнобатлии могат да имат само полза от това.
30.
възмутен
20.01.2016 21:44:22
5
4
Пробвахте на изборите да си ги спечелите чрез драсканиците под всяка статия, но не ви се получи. Пишете си простотиите човека върви нагоре, а вие се скрийте в дупките си и си злобейте.
29.
Срамно е
20.01.2016 21:40:02
3
6
Била се капсулирала БСП , ами трябва да има морал и отстояване на политики . Не можеш да си гъзоблизец за да си вечно във властта , но Г. Димитров отдавна прехвърли всички морални граници и няма как да го разбере , също и тези около него.
28.
До 26
20.01.2016 21:39:38
5
5
А я ми кажи БСП на колко гласа има право при тоя избор???Май сте безгласна буква,демек лукови глави.
27.
Velina
20.01.2016 21:37:57
4
3
Bravo,tova e nai-pravilnia izbor.
26.
гладна кокошка
20.01.2016 21:37:20
4
3
Поредния кьорфишек на Г.Димитров. Не е предлаган от ГЕРБ а от АБВ-разликата е огромна. Не го искат от БСП-нормално. А що се отнася до драскачите които хвалят-на хранилка в общината.
25.
До 24
20.01.2016 21:37:08
9
4
Аспарухчо,лапай на Т.Б. и заспивай спокойно.Не се опитвай да разсъждаваш върху неща,които са ти над нивото.
24.
До Минка- с хвалебствията
20.01.2016 21:33:45
4
9
Минчи, свирчок такъв големи реклами бе. Г. Димитров го уважаваш само ти. Пропаднал , алкохолизиран човек без морал. Цял живот се е хранил на държавната партийна ясла, свястна работа не е похващали на й накрая безпардонно за да е във властта предаде партията , която го хрантутеше и пощури цял град за да е кмет. Че за какво да го уважаваме ? Припомнете ми , че не се сещам?
23.
минчоб.
20.01.2016 21:30:40
6
5
Те в БСП Карнобат само злобата ги крепи и ги свързва.Банда некадърници.
22.
До карнобатската гей дружинка
20.01.2016 21:29:18
4
3
Банда педера.асти.
21.
До Минка
20.01.2016 21:27:14
3
4
Алоооо, Карнобатски Герберчета лъсна Ви коалицията с кмета Г.Димитров. Тя отдавна е ясна с изцепките на Колев и назначението на жена му/ дрегата известна в града к...ва Миленка/ , но ясно е че нещата са по- дълбоки. Ще видите победа в Карнобат на местни избори , ама друг път.
20.
До БСП Кт
20.01.2016 21:26:45
6
5
В БСП се насраха от яд.Човека,който не подкрепиха получи доверието на всички партии в БГ.
19.
реалист
20.01.2016 21:25:36
6
5
Ей голяма злоба имате. Трудно ви е ама човека е КМЕТА и колкото да си пишете против него е най добрия кмет до сега. И видно от статията и на високо ниво е оценен.
18.
До 15
20.01.2016 21:25:06
7
5
Аспарухчоооо,колкото и да лаеш до никъде няма да я докараш.Ще си останеш същия долен педр.аст.
17.
наблюдател
20.01.2016 21:24:50
3
6
Гоше,пусни Ст.Радева и Р.Митрева да им дадат на тия от БСП по 50лв и ще гласуват за теб. Тия уроспии и друго ще дават за теб да знаеш.
16.
гражданин
20.01.2016 21:23:39
7
5
Браво на Гошо.Човекът си върши работата.Вижте Карнобат.
15.
кАРНОБАТСКИ гЕРБЕРЧЕТА
20.01.2016 21:23:02
3
9
Алоооо, Карнобатски Герберчета лъсна Ви коалицията с кмета Г.Димитров. Тя отдавна е ясна с изцепките на Колев и назначението на жена му/ дрегата известна в града к...ва Миленка/ , но ясно е че нещата са по- дълбоки. Ще видите победа в Карнобат на местни избори , ама друг път.
14.
Миро
20.01.2016 21:22:43
6
5
Колкото и да пишат платените драскачи на БСП авторитетът му е доказан през годините.
13.
Киро Янев
20.01.2016 21:21:19
8
6
Той е човекът!Доказъл себе си през годините! БСП могат само да съжаляват.
12.
До 10
20.01.2016 21:19:54
9
5
Да не забравяме,че Г.Димитров е независим.И е кмет на всички карнобатлии.
11.
Asen
20.01.2016 21:18:23
5
5
G.Dimitrov e kmet N1!
10.
До ГЕРБ Карнобат
20.01.2016 21:17:55
2
10
Владковци , Антоанетки , Светланки и други местни светила от ГЕРБ как ще реагирате на това. Че те Вашите Ви нямат за хора и не Ви смятат мнението за пет пари пък Вие се напъвате избори да печелите. Смешни сте-
9.
Binko
20.01.2016 21:17:14
3
4
Davai Gosho,s teb sme!
8.
Карнобатлия
20.01.2016 21:16:35
8
5
Единствените "против" може да са нещастниците от БСП Карнобат,които единствени не оцениха качествата на Г.Димитров.
7.
независим
20.01.2016 21:14:58
8
5
Най-добрата кандидатура.Уважаван,успешен,независим и доказал себе си кмет.
6.
До 5
20.01.2016 21:13:59
4
6
Боли , боли ама ги боли ГЕРБ , че централното им ръководство им заголеха дупетата срещу кметския.....
5.
До БСП Карнобат
20.01.2016 21:02:33
8
4
Боли ли?Боли ли отзад?
4.
Софиянец
20.01.2016 20:25:51
2
11
ЧЕРЕН... ЧЕРЕН....
3.
Не е ли така ?
20.01.2016 19:26:12
5
5
БСП се била капсулирала, според " другаря ' гОШКО Димитро-off, off, че пак - off. Той, с активното или пасивното съдействието на стари комуняги,разбиха на пух и прах неща, градени и платени и с човешки животи, в продължение повече от век !
2.
Като няма далавера...
20.01.2016 19:11:31
2
14
" Той добави, че постът на председател на НСОРБ не носи нищо... "
АКО Е ТАКА, КАКВО ИСКАТ ОТ ЧОВЕКА ?
ТОЙ Е САМО ТАМ, КЪДЕТО ИМА "НЕЩО"
1.
Буден
20.01.2016 19:06:15
3
16
И докога навсякъде ще бутат агенти на ДС , агент Вълевски го знаем !?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори