×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Студентски празник по български! Хамлет кла с нож Иван в Банско! Търси се Офелия!


Студентски празник по български! Хамлет кла с нож Иван в Банско! Търси се  Офелия!
Част от веселбата на празника
08 Декември 2015, Вторник, 13:32 ч.
Автор: Илонка Иванова

Сега на купон се ходи с нож и пистолет, очакваме скоро младежите да се веселят и с гранатомети

Студентският празник в Банско започна още снощи с фойерверки и  с кървав купон.

23-годишният студент Иван от Пловдив бе намушкан с нож в известен ресторант  в Банско. Иван се сдобил с три прободни рани – в корема, в предмишницата и в гръдния кош.  Нападателят му е със странното име Хамлет и също е студент  от Пловдив.

Двамата празнували студентския празник  в едно и също заведение, но в различни компании. В разгара на нощта се скарали, най-вероятно за някаква неизвестна до момента Офелия. Иван нанесъл кроше в лицето на Хамлет и разбил устата му. Вбесеният студент извадил от джоба си нож и го пробол три пъти яростно с явното намерение да го убие, защото раните са на доста опасни места.

След сбиването  нападателят се качил пиян в колата си и  избягал, по-късно бил задържан в село Баня. Лекарите пък успели да спасят живота на Иван, обработили раните му и сега е стабилизиран.
Хамлет се оказал арменец, с богато минало, свързано с наркотици и даже отвличане. На купон отишъл с нож, не я ясно какво е било въоръжението на останалите.

Преди години ние, тогавашните студенти, ходехме на празника с нови тоалети, с обувки на висок ток въпреки студа, много козметика и въоръжени най-много с едно две патрончета концентрат в дамските чантички. Момчетата не наблягаха много на тоалетите, но мъкнеха задължително по една бутилка с нещо вътре за настроение. Отивахме до хижите и хотелите с автобус, защото никой нямаше кола. И си прекарвахме славно в ресторанта, по стаите и в снега под боровете  с песни, китари и танци до зори. А Хамлет тогава просто се казваше Христо и не носеше със себе си дори джобно ножче. Отивахме на ПРАЗНИК, а не на война.

Сега, ако не вземеш в себе си някой нож, или пистолет, явно не си мъж. В дамските чантички и мъжките джобове е пълно с презервативи, което не е зле, но край тях се търкалят хапчета екстази, цигари марихуана, кока, хероин и цялата колекция от забранени вещества. Алкохол не се носи, защото в кръчмата има достатъчно, а мама и тате ще го платят.  Носят се обаче скъпарски дрехи, агресия, злоба, боксове и даже виагра за групов секс. После дрехите се събличат, настъпва масова вакханалия, голи девойки танцуват, момчетата им бъркат в сутиените и под прашките и купонът е на макс. /ВИЖ ВИДЕОТО ПО-ДОЛУ/

Студентски купон в момента е равносилно на оргия с много се*с и наркотици и задължително оръжие, за да се отстрани конкуренцията. 8 декември задължително от години завършва с трагични инциденти, отровени от алкохол, катастрофи с коли, пребити и даже убити.

Тази година с ножове и пистолети, догодина може и с гранатомети. За празничната заря, която завършва от десет години с... трупове.

Честит празник български студенти!
Вие сте бъдещето на България...
Опитайте след празника, оливането и осирането, боя, стрелбата и ножовете поне да оцелеете.
Защото догодина ще има нов купон и нов празник.
Дано не е като този от видеото!

В категории: Животът


Автор
19
Коментара
19
Коментара по темата
19.
Гражданка
09.12.2015 08:15:16
0
2
Аз преди 5години завърших, е нямаше все още такива изпълнения! в дискотеките най-много някой "бизнесмен" да влезе с охраните и тва е! Забавлявахме се, а сега всичко е ... чудя се порнофилм или криминален ...
18.
11
09.12.2015 04:51:17
0
2
Хамлетчо едно време мьжете се биха с рьце и крака.В днешно време се колят...а ножарите измислени ми хамлетчо дупчат крака и задни части не в корема....
17.
До мима
08.12.2015 22:59:09
1
2
марийке , пиши на български мастийо недоебана, майка ти и умряло куче да еба!
16.
Do Барби
08.12.2015 22:57:02
0
1
сан Стефано 18, звъниш на третия звънец от долу нагоре - пише ап 26. Ще ти скъсам гъза с големия кур !
15.
Санчо
08.12.2015 22:16:46
0
4
Трагично е положението. Смеете се, но е тъжно
14.
Mima
08.12.2015 20:35:24
0
2
12 - dai si koordinatite i az iskam da se vidia s teb taq barbi q ostavi tq e typa
13.
Барби до 12
08.12.2015 20:33:34
0
1
Моля те, дай си адреса! Много ме възбуждат мъже с големи ножове и ...
Надявам се да си така както се представяш защото ми писна от псевдо батките, които не могат да се бият и нямат ножове.
Ако не приличаш на лош герой от под прикритие по-добре да не излизам нъкде в тоя студ.
Дай си номера и ще ти кажа от къде да ме вземеш с колата и така да се забавляваме за 8ми
Чакам, но побързай че иначе в 10 излизам
12.
Do Барби
08.12.2015 20:12:13
2
2
барби ли си ква си незнам, ама такъв кур ще ти сложа в гъза, че цял живот увредена ще ходиш!
11.
Българин
08.12.2015 18:14:30
1
5
Арабите да си гледат чаршафите, камилите и бурките. А на нашите девойчета по един бой сутрин обед и вечер!
В заведенията обаче трябва да претърсват за оръжие и наркотици. Това минава границата.
10.
МР
08.12.2015 17:57:54
3
3
Сега разбирате ли защо мюсюлманите мразят и искат да унищожат нашия свят? Имам предвид видяното във видеото. Разбира се това е само една от причините.
9.
NN
08.12.2015 17:42:26
0
10
И тези девойки във видеото ще раждат и възпитават деца??? Боже, пази България!
8.
Фен
08.12.2015 17:27:42
0
4
Видеото кърти мивки!!!!!!!
7.
ццььззьд
08.12.2015 17:26:26
0
4
Този Хамлет казаха му фамилията бил арменец .Арменец ,грък ,чифут и мангал тва са най наглите раси .Очевадно е че си е повервал а и тати ако е голяма работа що да не заколи някой, тати ще го измъкне .А на бас че родителите му са в ГЕРБ .
6.
Барби
08.12.2015 17:22:32
9
2
Вие ни завиждате, защото купонът е на макс. Ние момчета без ножове да ни защитят, не ги признаваме
5.
Mima
08.12.2015 17:19:20
2
4
Flagman, da ne ste zapochnali da pishete za cqla Bulgaria? Bali the uj bqhte samo za Burgas?
4.
Мохабет
08.12.2015 16:57:50
1
5
Хамлет,познат в махалата като Амлет, или Омлет, носил в себе си ножче, защото е пристрастен към мазането на лютеница и пастет върху комат хляб, или съатудентка. Брат му се казва Хорацио, но всички му викат фелацио- съвсем заслужено. Абе бития бит, еб*ния- Иван
3.
*********
08.12.2015 16:40:40
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
ймамвававйрамчелаваммом
08.12.2015 16:33:27
2
2
ВЕЧЕ ИВАН Е ЗАМЕНЕН ОТ ДЖОРДЖИНО , А ОФЕЛИЯ ОТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ......
1.
Да да
08.12.2015 16:19:49
0
14
Това е бъдещето поколение на България на нас не ни трябва война ние сами се самоунищожаваме
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него 
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори