×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Десет извратени желания в леглото, които направо ще ви стреснат


Десет извратени желания в леглото, които направо  ще ви стреснат
Това също не се счита за нормално
26 Ноември 2015, Четвъртък, 21:50 ч.

Мъж се прави на бебе, друг обича да го яха 200 килограмова любовница
За повечето от нас, споделянето на сексуални фантазии е нещо, което бихте направили само с партньор, на когото наистина имате доверие
Ами ако най-дълбокото и най-тъмното ти желание е много особено? Само ти ли се възбуждаш от нещо толкова странно?

Не! Добрата новина е, че повечето сексуални чудатости са напълно нормални.

Ако се притесняваш от по-необикновената си страна, тези съвсем реални и доста странни фетиши може би ще те успокоят:

1. Възрастни бебета
Възрастните хора, облечени като бебета определено имат собствена гледна точка.

Уебсайтът  UnderstandingInfantilism.org обяснява явлението като “рядко срещано, специфично и постоянно желание за носене на памперси и/или бебешко държание”. Съществуват онлайн общности като DailyDiapers.com, които свързват възрастните бебета и любителите на памперси в една “детска площадка за възрастни”

СЕКСИ ТРИК, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕ - ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ, РАК, ЛЪВ, ДЕВА

Секси трик, за който мечтае - зодия ДеваСекси трик, за който мечтае - зодия БлизнациСекси трик, за който мечтае - зодия РакСекси трик, за който мечтае - зодия Лъв
2. Задни части
Аналният секс е доста често срещано искане в спалнята, основно от мъже, но за някои мъже този фетиш отива на още по-високо ниво.

ColosalGrandeur от сайта eHealthForum обяснява фикс-идеята си за лизане на задници: “Харесвам жени и никога не съм бил насилван или нещо подобно. Но поради някаква причина, лизането на женски анус много ме възбужда. Не мога да обясня точно защо – това е просто чувство като че ли адреналина ми се покачва заедно с възбудата”.

3. Сучене
Този пасаж от литературната еротика “Да ме кърмиш”с автор mamamilklover ще те въведе в странния чуден свят на лактофилията:

“Наведох се и притиснах голите си гърди към нейните и я обгърнах с ръце. Намерих закопчалката, разкопчах сутиена й и смъкнах презрамките от раменете й. Тя пое сутиена от мен и го захвърли на дивана. Аз се облегнах в скута й и започнах да пия от нейното мляко.”

СЕКСИ ТРИК, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕ - ЗОДИЯ ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ, КОЗИРОГ, РИБИ

Секси трик, за който мечтае - зодия Водолей.Секси трик, за който мечтае - зодия ВезниСекси трик, за който мечтае - зодия КозирогСекси трик, за който мечтае - зодия Риби
4. Крака
Всички знаят за фетиша към крака, но чувала ли си за проситутки на крака?

10 извратени секс фетиша, които не са за вярване
В статията на New York Post “Моят чудат живот като жрица на краката” Оливия описва живота си на 19-годишна студентка в Университета на Ню Йорк и проститутка на крака, която дава на мъже да ближат краката и за до 800 щатски долара на седмица.

5. Косматковци
Ако се сещаш за епизода на "Антураж", в който Джони Драма прави секс с някого с костюм на животно, значи си на прав път.

Салон нарича модата, включваща сексуална игра с костюми на животни “перфектния фетиш за всички времена”

СЕКСИ ТРИК, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕ - ЗОДИЯ ОВЕН, СКОРПИОН, СТРЕЛЕЦ, ТЕЛЕЦ

зодия Овензодия Скорпионзодия Стрелецзодия Телец
6. Коса
Какво толкова странно има във фетиша за коса?

Danksteeze от Reddit казва, че иска “момиче с много дълга, прекрасна коса да я увие около пишката ми. Бившата ми приятелка смяташе, че фетишът за коса е адски странен”. Кони, гост в шоуто на Д-р Фил, разкрива как фетишът на съпруга й за коса е повлиял на брака им. Тя казва “Зная, че може би ще прозвучи странно, но съпругът ми е сексуално пристрастен към коса. Знам, че когато Хауърд види друга жена с дълга, права коса, се възбужда”.

7. Омораши
Ако не сте запознати с него, може би трудно ще разберете омораши фетиша.

Най-добре да оставим този анонимен потребител от Reddit да обясни: “Имам омораши фетиш и го имам откакто се помня. За тези, които не знаят, омораши е фетиш с различни гледни точки. Но най-общото определение за омораши е когато се възбуждаш от това ти или някой друг да е с толкова пълен пикочен мехур, че изпада в отчаяние преди в крайна сметка да се изпусне… За някои хора с този фетиш удоволствието идва от отчаянието, срама, гледката на подмокрени дрехи, представата как изпускането е ужасно табу, или пък смесица от всички тези неща”.

8. Менструация
Да, дами, някои мъже са буквално обсебени от идеата за секс по това време на месеца.

Тези адвантюристи, ловко наречени “кръвни хрътки” изпитват мачовска гордост да чукат по време на червената вълна.

9. Бременност
Без значение как се чувстваш относно набъбналия си бебешки корем, има много мъже, които имат предразположеност към бременни жени.

10. Смачкване
Преди няколко години, Д-р Дрю интервюира в телевизионното си шоу гост на име “Масивната Мока”.

Светът не е същия откакто Мока представи на зрителите идеята за “смачкването” - потенциално опасен фетиш, при който едри жени сядат върху мъже за удоволствие.
/Космополитън/



Коментари
Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 1
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Една от схемите е за опрощаване на дългове срещу гласуване за определена политическа сила или кандидат Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Не са знаел какво идва срещу тях, каза бащата на доблестният полицай, който с колега си Йордан Илиев от Бургас, загина, пометен от автобус, пълен с мигранти Скъпа кола осъмна без гуми и джанти Скъпа кола осъмна без гуми и джанти Щетите са за над 20 000 лева Арестуваха собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля друго дете Арестуваха собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля друго дете  Разследващите работят се по всички възможни версии за нелепия инцидент По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата
Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори