×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Педофилът Чичо Ханс давал на шестокласнички шоколад за целувка


Педофилът Чичо Ханс давал на шестокласнички шоколад за целувка
Шестокласнички коментират, че тяхна съученичка е била в интимни отношения с германеца, който първо я биел по дупето, а после я целувал по устата
25 Ноември 2015, Сряда, 03:50 ч.
Източник: в. 24 часа, снимка: авторът

Родителите на една жертвите прикривали отсъствията ѝ от училище, защото взимали пари от педофила



73-годишният германец, който бе задържан за блудството си с деца в бургаския кв. Черно море", бил с рафинирани обноски, помагал на бедни семейства от квартала. Разсъбличал по-големите момичета, а малките опипвал през дрехите. Снимал децата в предизвикателни пози, повечето били разголени.

Чичо Ханс? Познаваме го, ходили сме му на гости. Черпеше ни с шоколади срещу целувки”, казва мургаво момиченце в двора на училището в минно селище Черно море.

То, оказва се, е едно от децата, гостували често на 73-годишния германец, който бе обвинен в блудствени действия с малолетни.

Пред приятелки детето разказвало, че Чичо Ханс, както го наричат всички в селото, го целувал, опипвал, а в замяна го черпел с лакомства.

Между шестокласнички от училището дори се говори, че една от техните съученички - също от циганската махала, е била в интимни отношения с германеца, който

след като я биел

по дупето, я

целувал по

устата”


Докато говорим с децата в двора обаче, главната учителка бързо ги прибира едно по едно.

Ние нищо не можем да коментираме, питайте прокуратурата. В момента, в който разбрахме, че нещо се случва, веднага сигнализирахме органите. Скоро беше - преди няколко седмици”, казва педагожката.

Домът на чичо Ханс

Случаят с педофила започва да се разплита именно от училището, след като на една от възпитателките ѝ прави впечатление, че момиченце от 5-и клас с лека умствена недостатъчност отсъства дълго време от клас.

Родителите на детето от циганската махала прикривали отсъствията ѝ.

Майката и бащата

знаели, че

дъщеря им ходи

при Чичо Ханс,

но мълчаливо приемали това, като в замяна получавали дребни суми от германеца.

По-късно станало ясно, че братчето на момичето също е чест гост в къщата на 73-годишния германец.

Веднага след като получихме писмен доклад от директорката на училището, задвижихме институциите от Координационния съвет, който се задейства в подобни случаи. Така бяха уведомени полицията и Агенцията за закрила на детето. За съжаление,

става дума за

деца от

занемарени

семейства, чиито

родители са

мълчали -

явно този начин на живот ги е устройвал
”, коментира началникът на Регионалния инспекторат по образование в Бургас Виолета Илиева.

Полицаи арестували германеца на 12 ноември. Магистратите от окръжния съд му налагат най-тежката мярка за задържане - постоянен арест, а колегите им от Апелативния съд я потвърждават.

Арестът изненадал мнозина в селото, тъй като чужденецът бил с много добри обноски, сдържан и рафиниран в поведението си.

Когато преди около десетина години се засели при нас, Ханс изглеждаше съвсем нормален. Винаги беше готов да помогне с каквото може - да купи храна на някое бедно семейство, да даде пари на някого от циганската махала да си извади лична карта. Явно,

нарочно се е

сближавал с

хората от

ромската

махала
”,

коментира Любомир Събев, кмет на минното селище, което отскоро е квартал на Бургас.

Германският пенсионер купил малка къщичка във вилната зона над минното селище. Тя е съвсем в края на вилаета и след нея се ширва поле. До мястото се стига трудно по тесен и почти непроходим черен път.

Въпреки че бил вече на 73 г., болезнено слабият Ханс вървял пеш до къщата си, изминавайки всеки път над километър по стръмен терен. Чужденецът нямал кола, разказаха местни.

Той обаче рядко слизал в центъра на селото и повечето обитатели на минното селище само са чували за него, но не са го виждали.

Ханс ходел предимно в ромската махала и се връщал обратно в убежището си.

Малката къща на чужденеца има дворче и беседка, която обаче е закрита от всички страни и не се вижда какво става вътре в нея.

Пред портата Ханс си е направил нещо като артинсталация - боядисал е няколко камъка в бяло, а върху тях е подредил фигури от счупени стъкла.

Какво точно се е случвало в къщата на Чичо Ханс, която криминалист с дълъг стаж оприличи с тази от приказката за Хензел и Гретел, разследващите тепърва ще установяват.

Засега

обвинението е за

блудствени

действия с две

деца - на 9 и 12 г.,

но се събират доказателства и по отношение на други малолетни, с които задържаният вероятно е извършвал блудствени действия
”, каза говорителката на окръжната прокуратура Красимира Кателиева.

От прокуратурата заявиха още, че при сексуалните гаври

германецът не е

използвал

принуда, а

по-скоро се е

възползвал от

наивността

на момиченцата
. Педофилът ги примамвал с вафли, бонбони и шоколади, които изобилствали в къщата му. Понякога хранел децата, понякога им давал по някое левче като награда.

По-големите момиченца на 11-12 г. педофилът разсъбличал, а по-малките опипвал през дрехите, за да задоволи сексуалния си нагон, разказаха запознати.

Има данни, че педофилът е снимал децата в различни предизвикателни пози. На повечето кадри те били разголени.

Някои от децата в селището твърдят, че Ханс се възползвал и материално от малолетни циганчета, като

ги водел до

Бургас и ги карал

да просят


Кметът Събев разказа, че германецът често пътувал до Бургас със семейства от циганската махала, уж да им помогне при изкарването на документи за самоличност. Според него обаче германецът живеел сравнително охолно с пенсията си.

Ханс Р. дошъл в минно селище Черно море, което се намира на петнайсетина километра от Бургас, през 2008 г. Пристигнал сам и оттогава никой от родината му не е идвал при него в България, казват местни.

Репортерска проверка установи, че 73-годишният германец е с чисто съдебно досие.

В минното селище обаче са убедени, че Ханс се е занимавал с малолетни и в Германия, а у нас е дошъл най-вероятно, за да избегне строгостта на закона в родината си.

В категории: Крими


6
Коментара
Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 1
6
Коментара по темата
6.
froid
25.11.2015 14:03:13
1
2
няма лошо.един извратеняк ще е в панделата,а малките маймуни които е е... ще са с девиации за цял живот.
5.
dssd
25.11.2015 11:45:41
4
0
http://vbox7.com/play:872397b2 етооо видеоо!!!
4.
до Важно!!!
25.11.2015 11:05:42
4
4
ей помяр, и ти си същия извратен нещастник, ако беше твоето дете, там, да го барат и снимат и целуват някви дърти сбръчкани нещастници??? оп... Забравих, сигурно и ти си същия олигофрен като тва немско прасе!!! Следователно няма как да разбереш какво е да имаш собствено такова!
3.
Важно!!!
25.11.2015 09:49:14
5
7
Не виждам нищо лоши един самотен човек да помага на изоставени деца които така или иначе не биха намерили никакво внимание или помощ. Това любовта и желанието за прегръдка и близост не са криминални случаи а здравни проблеми.
2.
*********
25.11.2015 09:43:31
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
питанка
25.11.2015 09:19:58
1
10
Някакви стихотворения ли има в текста :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори