×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас е национален рекордьор! Купува още седем нови автобуса


Бургас е национален рекордьор! Купува още седем нови автобуса
Седем нови съчленени нископодови автобуси ще закупи общинският превозвач
18 Ноември 2015, Сряда, 13:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Бургас е единственият град в България, който изцяло подмени градския си транспорт

Бургас става национален рекордьор по развитие. Градът става все по-модерен и придобива истински европейски вид, за който другите само могат да завидят. Доказателство за това е изцяло подменения градски транспорт, към който ще бъдат добавени още нови автобуси.

„БургасБус“ е обявила обществена поръчка за купуване на седем нови съчленени нископодови превозни средства за градския транспорт на стойност 6 200 000 лева. Те ще бъдат финансирани от общинския превозвач и средства от „Регионалния фонд за градско развитие“.

Очаква се новите автобуси да тръгнат по бургаските улици от пролетта на следващата година, когато е крайният срок за изпълнение на поръчката. Фирмите, желаещи да доставят модерните превозни средства, могат да кандидатстват до 22-ри декември. Предложенията им ще бъдат отворени на следващия ден – 23 декември, от 10,00 ч.

Бургас е единственият град в България с изцяло обновен градски транспорт. По време на управлението си Димитър Николов смени цялото наследство на Йоан Костадинов и предшествениците си. В началото на мандата му през 2007 година градският транспорт беше в отчайващо състояние, но с последователна и целеносочена политика администрацията даде нов живот на масовото придвижване в града. От февруари 2014 година  67 нови автобуса са по градските линии. Така бургазлии първи в страната ползват 100 % чисто нови автобуси в обществения транспорт. Цялостното обновяване на масовото придвижване в Бургас приключи в края на миналата година, когато градът се сдоби с 22 нови тролейбуса.


Така изглеждаха старите тролейбуси преди да бъдат подменени с чисто нови



От една година модерни тролеи возят бургазлии

В категории: Бургас


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 3
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
12
Коментара по темата
12.
Комфорт ООД Попчев
19.11.2015 13:12:50
1
2
Заради тези крадци от общината мойта фирма остана без шофьори.Сега се налага да назначавам цигани и пенсионери за да карат чупените ми маршрутки.
11.
123
18.11.2015 14:24:40
7
5
6.Haters Gonna Hate
Аман от пудели като теб. Основателната критика не е хейтърство! Аз съм за инвестиране в приоритетни обекти а не в прахосничество. Не може и не трябва с печалбата на общинското дружество и с данъците на 200 000 да се плаща за транспорта и удобството на 3-4хил използващи нерентабилна линия!
10.
10
18.11.2015 14:00:53
7
6
Моля обявете колко са кредитите на общината и колко струва 1 розова спирка. Иначе не може да се каже струва ли си или не!
9.
пешо кура
18.11.2015 13:45:37
5
13
ТОВА ЩЕ МУ ОСТАНЕ НА БУРГАС КАТО ДОЙДЕ СЛЕДВАЩИЯ КМЕТ ЕДВА ЛИ ЩЕ НАПРАВИ НОВИ УЛИЦИ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО КАКТО В МОМЕНТА ПРАВИ НИКОЛОВ КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ЩЕ КРАДЕ ТОЯ ПОНЕ НАПРАВИ НЕЩО ЙОАН ПИЯНКАТА ЗА ТРИ МАНДАТА ЕДНА УЛИЦА НЕ АСФАЛТИРА ТОЯ БУНАК ПЪК ОСТАВИ ГРАДА БЕЗ ПАРКИНГИ А ПАЯЦИТЕ ШЕТАТ НОН СТОП И Т.Н.
8.
демоКРАД
18.11.2015 13:31:31
4
14
6200000лева разделено на 7бройки прави 885700 лева .Бърза ПРОВЕРКА за ценатана Автобус-СОЛАРИС установяваме че продажната цена е 270000 лева на бройка тоес имаме 600000 Лева завишение за1бр Автобус умноженопо7прави 4.2 МИЛИОНА някой май иска да стане милионер за отрицателно време а всички Бургазли да пъшкат под хомота на по ВИСОКИ МЕСТНИ ДАНЪЦИ
7.
смях
18.11.2015 13:14:27
10
5
Ало, 6-ти коментатор - стига бе момче, изборите минаха, не се изсилвай толкова.
6.
Haters Gonna Hate
18.11.2015 13:11:54
4
17
Аман от хейтъри. Като няма нови автобуси-защо няма, като има-някой си взел комисионна. Все някой е виновен за нещо, все от техните данъци се плаща всичко, все другите им виновни или другите само крадат. Да, може и да се краде, но толкова ли сте ограничени, че не може да оцените, че пътуваме в чисто нови автобуси и тролейбуси, като нормални хора? Толкова ли не може да разберете, че градският транспорт е с предимство и е нормално да се приоритизира, а не като чобани всеки да спира където си иска, на спирка, пред пешеходна пътека и т.н. Оставете си чобанското мислене. Кметът ли все да ви е виновен, ако нямате работа, ако жена ви не ви пуска, ако ви се развали кранчето в банята.
5.
bg
18.11.2015 13:05:09
6
7
Ако може да подмени и Странджанските нерези.
4.
123
18.11.2015 12:20:47
11
6
И какво, общината ще дава 6 млн за автобуси за селяните от Рудник? С жалкия си 1лв за билет няма да си изплатят и разходите само, какво да говорим за инвестицията в превозните средства.
Колко още села ще виснат на общинския бюджет с подобни разходи. За население колкото 3 панелни блока потъват средства колкото за цял квартал.
3.
демоКРАД
18.11.2015 12:10:28
8
11
10 процента комисионна ето ти 620ХИЛЕДИ евра СЛЪНЧЕва пичалба
2.
12A
18.11.2015 11:58:19
5
6
''От февруари 2014 година 67 нови автобуса са по градските линии''. Да, ама НЕ! Новите автобуси „Соларис” ги пуснаха на 19-ти февруари през 2013-та година, а тези, които ще пристигнат ще са за линия №61, която както знаем вече е градска. :)
1.
gabarko
18.11.2015 11:19:12
7
18
Странно как може да се коментира тук. Обикновено на платените ви статии коментарите са блокирани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Ако някой ми беше казал, че кекс с ябълки ще е такава вкусотия, нямаше да му повярвам никога Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Насрочено е следващо заседание на 6 юни, тогава ще стане ясно дали БМВ-то на Нойзи ще бъде конфискувано
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори