×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отличникът на БСП Тихомир Янакиев от Созопол сменя проваления областен лидер Николай Тишев


Отличникът на БСП Тихомир Янакиев от Созопол сменя проваления областен лидер Николай Тишев
Общинският лидер на БСП в Созопол Тихомир Янакиев се счита за представител на младото поколение в БСП
14 Ноември 2015, Събота, 12:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Тишев се превърна в политически труп заради отказа да поеме отговорност за срама на местните избори
Общинският лидер на БСП в Созопол Тихомир Янакиев е най-вероятният нов областен председател на Столетницата, научи Флагман.бг от достоверни източници. Той се очаква да замени тотално провалилия се Николай Тишев, който има четири поредни катастрофални загуби, но въпреки това отказва да подаде оставка.

Очаква се тя да му бъде поискана на следващото заседание на Областния съвет от хардядрото на Столетницата, които са бесни, че Тишев пренебрегна кампанията по общини, за да работи за преференциалната си кандидатура за общински съветник. Успя да влезе в ОбС Бургас, но по всичко изглежда, че провалът на изборите и това, че БСП загуби всички общини в Бургаска област ще му коства поста. Под въпрос е и бъдещата му политическа кариера.

„Николай Тишев трябваше да постъпи мъжки и още в нощта след втория тур, когато загуби и Камено да излезе и подаде символично оставка. Друг е въпросът дали тя щеше да бъде приета. Трябваше да го направи, за да покаже, че може да поема отговорност“, коментира пред Флагман.бг член на Областния съвет на БСП в Бургас, пожелал анонимност.

За разлика от Тишев Тихомир Янакиев е гордостта на червената партия. Янакиев единствен постигна достоен резултат на местните избори. Близо 35-те %, които спечели като кандидат-кмет в Созопол са си направо невероятно постижение в сравнение с това, което получиха останалите червени кандидат-кметове в региона.

Тихомир Янакиев вече натрупа опит в политиката и се счита за представител на младото поколение в БСП. Макар да има два загубени местни вота в Созопол, той успя да стабилизира структурата и да я утвърди като втора политическа сила – след абсолютния хегемон ГЕРБ. Единственият му недостатък е, че трудно ще съумее да покрива по-голям периметър от общини в региона. Тихомир Янакиев е шеф на банков клон в Созопол, което ще му попречи да бъде отдаден на 100 % на партийните дела, коментират запознати с процесите в червената партия.

Срещу Янакиев се очаква да бъде извадена друга интересна кандидатура – на бившия кмет на Камено Стефан Бонев. При него натежава това, че вече има предостатъчно време, за да се посвети на партията. Бонев намекна пред журналисти след първата сесия на новоизбрания Общински съвет в Камено, че ще остане в политическия живот. Създаде впечатление, че сякаш сам иска да се похвали, че партията е помислила за него. Стефан Бонев е с богата политическа биография и познава поименно почти целия червен електорат, което го прави добър вариант за нов областен лидер.

Стефан Бонев вече не е кмет на Камено и има цялото време на света, за да се посвети на БСП
„Бонев е подходящ кандидат, но няма да дадем добър знак на обществеността. С него по-скоро ще се капсулираме, а идеята е да работим за разширяване на влиянието и обхващане на периферията“, допълни наш източник, заемащ важна позиция в Областния съвет на БСП в Бургас.

Изключително интересно ще стане, ако в битката се включи и бившият областен управител и депутат Любомир Пантелеев. Той е член на Националния съвет, но от няколко години видимо се дистанцира от партийните дела в Бургаска област. От седмици той е подканян от актива на БСП да се кандидатира за областен лидер, за да укрепи партията преди президентските избори догодина. Все още не е сконил

„Изборът на нов областен лидер е висш пазарлък. Не е изключено Любомир Пантелеев да поеме поста до провеждането на пълен цикъл от избори (за три месеца -до февруари-март 2016 г.). Той е сред най-острите критици на Николай Тишев и със сигурност ще му иска оставката. Друг е въпросът, че си дава сметка за състоянието на БСП и може изобщо да не се захване“, разкри пред Флагман.бг източник от столетницата.

КОЙ СПРЯГАТ ЗА ОБЩИНСКИ ЛИДЕР НА БСП В БУРГАС - ВИЖ ТУК

В категории: Политика


8
Коментара по темата
8.
SSS
15.11.2015 15:14:21
2
1
Ako niakoi moje da izvadi BSP_Burgas ot kolapsa,tova e Panteleev!
7.
гера
15.11.2015 09:02:59
0
9
Вий нормални ли сте ...Бонев да стане на този пост това е още по -голям ПРОВАЛ!
6.
Бургазлия
15.11.2015 01:57:00
9
3
Абе Вие социалистите само плешиви копелета ли издигате за лидери в Бургас?
5.
Зафиров Манафа
15.11.2015 01:53:36
11
3
Тихомирчо е много ляв и затова тои ще е шефа! Толкова е ляв, че в седми клас го карах да ми лапа и после го оправях анално в кенефа след голямото междучасие!
4.
tishev e pederast
14.11.2015 20:59:37
6
6
az sum atanas zafirov i se ebem s tishev pederasa
3.
В.Василев - управител на Флегам
14.11.2015 20:29:31
1
2
Що не *бете ****а *****а! Сайта си е мой и ще пиша каквито глупости си искам. Нали има кой да ми киха за реклами, мноо ме е*е че става все по-тъп и тъп.
2.
Ина Милева
14.11.2015 19:15:47
0
15
Добре, че е БСП, че да си пълните сайта. Иначе само еротични статии и спомени от соца. Аман от псевдо журналисти.
1.
пешо уя
14.11.2015 19:00:14
3
3
Дреме ми на *уя!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов: Ние всичко направихме, а се чудят защо сме първи Бойко Борисов: Ние всичко направихме, а се чудят защо сме първи Лидерът на ГЕРБ е на посещение в село Магерово в Родопите Баща смаза от бой 16-годишната си дъщеря Баща смаза от бой 16-годишната си дъщеря Момичето само е подало сигнала "Величие" постига силен резултат, ето къде печели партията на Николай Марков "Величие" постига силен резултат, ето къде печели партията на Николай Марков Партията побеждава ГЕРБ в „Ориндж Каунти“ Ясни са окончателните резултати за област Бургас, вижте прогнозното разпределение на 14-те мандата във Втори МИР Ясни са окончателните резултати за област Бургас, вижте прогнозното разпределение на 14-те мандата във Втори МИР ГЕРБ печели 4 мандата, ДПС - 3, "Възраждане" и ПП-ДБ - по 2, БСП, ИТН и "Величие" - по един За края на учебната година: Родители се рекетират за подарък на класната За края на учебната година: Родители се рекетират за подарък на класната Събират от 30 лв. до 100 лв. от дете да изненадат госпожите Седмицата започва с жега, термометърът удря 40 градуса Седмицата започва с жега, термометърът удря 40 градуса Температурата на морската вода е 24° Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете Той също е пострадал При 88 % в Бургас: ГЕРБ води, ДПС – втори, трети „Възраждане“ При 88 % в Бургас: ГЕРБ води, ДПС – втори, трети „Възраждане“ ПП-ДБ остават четвърта политическа сила, а пета са ИТН Има ли частна армия „Величие“? Николай Марков заговори за грабежа в болниците Има ли частна армия „Величие“? Николай Марков заговори за грабежа в болниците България е фалирала отдавна, защото няма основната функция да си изпълнява като държава, каза пък Ивелин Михайлов ДПС започна да вдига резултата при 80 % от обработените протоколи ДПС започна да вдига резултата при 80 % от обработените протоколи Движението е на второ място с 14,17 %, но тепърва ще расте в следващите часове
Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Ето как броят бюлетините на живо Ето как броят бюлетините на живо През специална платформа всеки може да проследи процеса в секционните избирателни комисии
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори