×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Продават хотел на боса на ВИС-2 в Слънчев бряг за 6.5 млн. лева


Продават хотел на боса на ВИС-2 в Слънчев бряг за 6.5 млн. лева
"Полюси" е обявен на търг от частен съдебен изпълнител
13 Ноември 2015, Петък, 08:05 ч.
Източник: Topnovini.bg

Компанията „Полюси“ е била собственост на хотелиера Валери Кръстев, за когото се твърди, че е управлявал активите на групировка в курорта


Хотел „Полюси“ в Слънчев бряг, собственост на едноименното еднолично акционерно дружество, е обявен за публична продан с начална цена от 6 500 017.50 лв., съобщава Topnovni.bg. Частният съдебен изпълнител Ивелина Божилова го дава на търг за удовлетворяване вземането на взискателя „Юротрейд“ ЕООД.

Хотелът се намира в северната част на Слънчев бряг, на около 250 м от плажа. Състои се от две крила и голям вътрешен двор. Пететажният комплекс разполага с капацитет от 400 места, предлага общо 64 двойни стаи и 66 апартамента. В хотела има открит басейн, детски басейн, фитнес зала, сауна, масажно студио, ресторант, нощен бар, билярд.

Срокът на продажбата е от днес, 13 ноември, до 14 декември тази година. Наддавателните предложения се подават в Районен съд – Несебър.

Това не е първи опит да се продаде хотелът. Още през 2010 г. той излезе на тезгяха по искане на Райфайзенбанк, към която дружеството е имало финансови задължение в размер на близо 3 млн. лв.

По онова време компанията „Полюси“ е собственост на хотелиера Валери Кръстев, за когото се твърди, че е управлявал собствеността на групировка ВИС-2 в Слънчев бряг. Преди години той е притежавал чрез други свои фирми и хотелите „Свежест“ и „Калофер“, но ги е продал в периода между 2002 и 2005 г.

В категории: Бизнес


5
Коментара
Флагман.БГ Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете 10/06/2024, Понеделник 07:17 3
Флагман.БГ Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи 10/06/2024, Понеделник 01:22 4
5
Коментара по темата
5.
prorokut Oleg
14.11.2015 07:34:35
0
0
Kupuvam
4.
Хм
13.11.2015 18:19:00
0
2
Всички хотели са омазани с акита
невидими с просто око.Съборете ги грозни са.
3.
Хю Хефнър
13.11.2015 14:17:12
0
3
Ще го купя, че част от любовниците ми ме натискат за няколко хотела в България, защото много им харесвало нашето море, а и казват че българския персонал там гонят българските клиенти за да има къде да настанят чужденците и любовниците ми били много доволни, защото са ходели в много хотели по света, но никъде другаде, освен в България не са виждали по големи подмазвачи и лицемери от българите, и за пръв път виждали сънародници да дискриминират сънародници. Това много им харесало и им допаднало. Ама и аз като се замисля и на мен ми допада такова отношение. Взема и аз да си купя един хотел само за мен самия и част от женския персонал(разбира се най красивите, все пак съм милиардер) ще ми правят от "специалната" закуска, обяд и вечеря. Но само с устата, защото за секс не мога, на години съм и ще си пазя здравето. Мога дори да си платя на персонала, да доведат родителите си и да ги накарам да се гаврят с тях, ще бъде много интересно. И сега май като се замисля, може и да остана да живея в България, взема и да вляза в политиката. Те и без това българските политици са като мен, та аз даже се припознавам в тяхно лице. Че може и бизнес с наркотици и проститутки да развивам, че чувам, че в България това било законно, защото в Америка пак може да мине номера, ама там пък управляващите ще ми одерат кожата да им плащам, докато тези в България са по скромни. Да, реших вече. Идвам да живея в България. БЪЛГАРИЯ дръж се, Хю Хефнър идваааааа.
2.
urko
13.11.2015 14:09:10
1
4
тая саборетина не може да ги изкара тея пари по никой начин
1.
kiro
13.11.2015 13:19:52
0
6
Дааа бе... как се дават толкова пари за този комунистически кенеф..???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Седмицата започва с жега, термометърът удря 40 градуса Седмицата започва с жега, термометърът удря 40 градуса Температурата на морската вода е 24° Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете Той също е пострадал При 88 % в Бургас: ГЕРБ води, ДПС – втори, трети „Възраждане“ При 88 % в Бургас: ГЕРБ води, ДПС – втори, трети „Възраждане“ ПП-ДБ остават четвърта политическа сила, а пета са ИТН Има ли частна армия „Величие“? Николай Марков заговори за грабежа в болниците Има ли частна армия „Величие“? Николай Марков заговори за грабежа в болниците България е фалирала отдавна, защото няма основната функция да си изпълнява като държава, каза пък Ивелин Михайлов ДПС започна да вдига резултата при 80 % от обработените протоколи ДПС започна да вдига резултата при 80 % от обработените протоколи Движението е на второ място с 14,17 %, но тепърва ще расте в следващите часове Българите вдигнали червен картон на политическия елит, социолог заговори за роене на ГЕРБ и ПП-ДБ Българите вдигнали червен картон на политическия елит, социолог заговори за роене на ГЕРБ и ПП-ДБ Това е наказание за неуспешната ротация, коментира Добромир Живков Ще има ли правителство след вота? Малките партии в парламента улесняват Бойко Борисов Ще има ли правителство след вота? Малките партии в парламента улесняват Бойко Борисов Колкото повече са политическите формации в Народното събрание, толкова по-вероятно е да подкрепят кабинета, каза доц. Стойчо Стойчев При 70 % обработени протоколи в Бургас: Кои са шампионите по преференции При 70 % обработени протоколи в Бургас: Кои са шампионите по преференции Димитър Найденов до този момент е 1413 гласа, Любен Дилов – 1260, Галя Василева – 758, Тодор Байчев – 673, Борис Аладжов – 962 Скандал в Кърджали! Общински служител обикалял секциите в ОУ "Пейо Яворов", помагал на хората да гласуват Скандал в Кърджали! Общински служител обикалял секциите в ОУ "Пейо Яворов", помагал на хората да гласуват Председателите на комисиите в училището казаха, че не е в списъците и не го познават "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото Сега ПП Величие за има-няма 2 месеца, при пълна медийна тъмнина, влиза в парламента и още от първия момент
Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Ето как броят бюлетините на живо Ето как броят бюлетините на живо През специална платформа всеки може да проследи процеса в секционните избирателни комисии
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори