×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдът уважи искане на ДПС, ще броят повторно бюлетините в Карагеоргиево


Съдът уважи искане на ДПС, ще броят повторно бюлетините в Карагеоргиево
Ружди Хасан няма как да е недоволен от решението на БАС
10 Ноември 2015, Вторник, 15:15 ч.

БАС се произнесе по жалба на Ружди Хасан
Бургаският административен съд (БАС) уважи искането в жалбата на Ружди Хасан от ДПС за повторно преброяване на бюлетините от село Карагеориево, община Айтос, съобщават от пресцентъра на БАС.

Според решение№ 245 на ОИК Айтос за кмет на с. Карагеоргиево е обявен кандидатът на ГЕРБ Кязим Алтилязим Ибрям с 393 действителни гласа. Комисията е отчела за другия кандидат на ДПС- Зюмбюл Ариф Мехмед 357 действителни гласа. 

Жалбата на Ружди Хасан, председател на ОбС на ДПС в Айтос оспорват протоколите от две секции,  в които невярно са отчетени недействителните бюлетини при избора на кмет на селото. Иска се повторно преброяване на всички бюлетини. 

В открито съдебното заседание в Административния съд се явиха  жалбоподателят Ружди Хасан , ответникът  ОИК Айтос беше представен от председателят Ивайла Гаджерукова и Живко Бойчев, член на комисията. Присъстваха и заинтересованите страни - избраният кмет Кязим Ибрям от ГЕРБ и претендентът от ДПС Зюмбюл Мехмед. 

Жалбоподателите искат и представяне на списъци от ГРАО, за да се провери дали новорегистрираните 27  жители на селото са гласували.

Становището на ОИК Айтос е, че искането за повторно броене е неоснователно. Протоколите на СИК са правилно попълнени, няма корекции и задраскване.  В комисията не е представено и особено мнение от страна на подписали протокола членове на СИК.

Съдът остави без уважение  искането за справка от ГРАО и пристъпи към броене на бюлетините от двете СИК в присъствието на страните по делото.

При  повторното изброяване на изборните книжа в едната секция бяха установени 174 действителни бюлетини за кандидата на ГЕРБ Кязим Ибрям и 174 действителни бюлетини за кандидатът на  ДПС Зюмбюл Ахмед. Броят на недействителните бюлетини в тази СИК е 32 . От тях 8 са за кандидата на ГЕРБ, 5 за ДПС  и  19 общо за двамата.

Във втората секция съдът преброи  218 действителни гласа за Кязим Ибрям и за Зюмбюл Ахмед -181. Недействителните бюлетини са 19. 

Според процесуалният защитник на жалбоподателя  в протокола от едната секция  има разминавания макар и малки  с този на ОИК, в частта за недействителни и действителни гласове.

Председателят на ОИК Айтос поиска съдът да потвърди решението от 25.10.2015 за избор на кмет на с. Карагеоргиево, защото при повторния оглед е видно по безспорен начин, и то със значителна разлика, че за кмет е избран кандидатът на ГЕРБ  Кязим Ибрям.  Има несъответствия в протокола на СИК, но те са единични и се дължат на технически грешки или на умора.


В категории: Айтос


41
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
41
Коментара по темата
41.
aytoski huligan
21.11.2015 19:21:26
0
0
№37 ако е пасал зелена люцерна ние не сме от тях.
1.Дават пример за села където нямаше избори , защото имаше само един кандидат и е напълно естествено ,че ще спечелят.
2.ДПС спечели само в едно населено място с реално проведени избори и това е с. Черноград , а загуби няколко села където кметовете бяха от ДПС.
3.Провеждането на МЕСНИ избори е от компетенцията и отговорността на МЕСНАТА ОБЩ.ОРГАНИЗАЦИЯ.Депутатите не са кандидати и не са ангажирани пряко с изборите ,а само помагат но на вас никой не ви помогна.Не ви помогнаха ,защото сте политически самотници в структурата на ДПС.А като гледам хилавият политически отбор на Ружди Аааасън даже съм учуден че ДПС -Айтос спечели толкова много гласове.Като изключим Севим Али и Салих Метраш нито един от тях включително и Ружди Аааасън няма да може да си напише автобиографията без да допусне по 5-6 правописни грешки на всеки изписан ред.,На повечето от тях автобиографията ще е от 7-8 изречения.
40.
бат Стамат
19.11.2015 21:36:43
0
0
Питам я .Ама никой не отговаря
39.
до бат Стамат
19.11.2015 18:55:38
0
0
Стамате,много питаш.
38.
бат Стамат
19.11.2015 11:02:10
0
0
Ами Къзълджик опаа Дрянковец де , нали беше от ДПС стария кмет и кандидат на сегашните избори .Тази Силвия се появи от нищото и го изяде.В Тополица и Карагеоргиево живеят много млади хора които знаят за какво става въпрос. Трудно вече някой може да ги излъже с остаряла демагогия . И така аджеба някой да ми обясни Руждито и Хафъзов не са ли и двамата от ДПС .Как така единия работи за ДПС,а другия против ДПС. И да ми каже някой този Хафъзов май беше помак и до вчера сигурно е имал българско име , и ако някой му е кажел че е помак или турчин е скачал на бой,как сега се пише по голям турчин от ходжата
37.
До читателите на "флагман"
19.11.2015 09:48:21
0
0
1.В селата ,в които се чува думата на Ружди Хасан,никой не издига кмет
освен ДПС,защото другите знаят,че ще загубят-Мглен,Пещесрко,Черна могила 100 процента ДПС
2.В Тополица и Карагеоргиево,където се чува думата на Хафъзов ДПС изгубиха.
Сами си направете извода на кого се чува думата в Айтос-на Ружди Хасан или на Хафъзов
Когато фактите говорят,и aytoski huligan мълчи.
36.
От бат Стамат до хулигана
18.11.2015 16:35:46
0
0
Много си прав за някои неща , обаче имаш и грешки. В партията наистина се влизаше с молба, и се искаше одобрение. Но имаше и случаи и те не бяха малко когато партията си избираше хора които искат не искат ставаха партийни членове.Това бяха хора инженери - началник цехове - бригадири- ударници и тем подобни.Беше си голяма издънка ако те поканят за партиен член и ти откажеш. Подследствиятя можеха да се окажат фатални за тебе и цялото ти семейство или рода.Относно за доностничеството, имаше много хора които пееха другите за щяло и не щяло по собствена инициатива, но имаше и такива които бяха натискани от съответните органи да се ослушват и оглеждат какво става наоколо и да докладват.Едни от хората които се занимаваха с това да събират инфо от хора за други хора бяха Жельо Мърмъров и Ганчо Пенчев - сега многоуважаван бизнесмен
35.
aytoski huligan
17.11.2015 21:26:10
0
4
Оооооо лейдис анд дженталмени трогнат съм че сте ми обърнали толкова голямо внимание.Но загубили сте си времето ,защото няма да си променя мнението на база ваши писания.
1.Никога не съм критикувал Анoрей Андреев . той може би е културен,възпитан,грамотен,интелигентен и т.н. но принадлежи към партия която използва остарели техники за въздействие на електората. България е много по- различна от техните представи .Обществото е вече консуматорско то вече е по комерсиално , състои се от материалисти и почти няма идеалисти.Бойко построи 2-3 магистрали и счупи гръбнака на политическите титани .ако БСП и донякъде и ДПС не си променят политическият вектор на следващите избори за БСП няма да се говори , а ДПС ще “сгъне чадъра“ на половина спрямо сегашните резултати не става въпрос само за Айтос а за цяла България.
2.Критикувах Стоенчо Колев защото той е некоректен платец .Народа е казал –ЧОВЕК ДА СИ ПРОСТИРА СПОРЕД ЧЕРГАТА ,а той не се простира според чергата си а скача на високо и за това не може да си плати задълженията.А той е от котилото на Ружди Ааасън и за това вие го защитавате.Е малко цоцнахте от неговите пари на по-предишни избори и искахте и сега но нещо не се получи.Получи се голяма улелия и не можахте да си продадете балотажа.Същият номер не мина този път.На тези избори хем пари нямаше хем резил имаше за вас.
3.От фрагмента от автобиографията на Ружди Асъъън не се разбра почти нищо.Не знам какво е искал да каже човека но това няма значение.Ружди е пропуснал на спомене нещо което го знаят много хора ,а то е че:
а)Член на БКП се ставаше ПОЖЕЛАНИЕ.Никой не натискаше никой да стане член на БКП.Даже имаше такива които търсеха връзки за да станат членове на БКП.Изявяваш желание,някой от партията те препоръчва да те приемат и ако те одобрят ставаш член на БКП
б)Не всеки член на БКП беше доносник
в)Доносник се ставаше пак пожелание.Никой не насилваше никого за да стане доносник.Доносниците прослушваха всеки и докладваха кой къде и какво е говорил срещу тогавашната власт и на база на тези доноси много хора пострадваха.И тези доносници за тази си дейност ползваха привилегиите на тогавашната власт .А с.Мъглен ,с.Черна Могила ,с. Дрянковец,с. Пещерско бяха работната площадка на Ружди Аааасън.В тези села все още има живи хора които помнят Ружди Аааасън.
4.Нито една партия не стои зад гърба ми.Аз съм привърженик на ДПС.
5.Последните няколко председателя на ДПС Айтос.Като Енвер Османов като Осман Чауш като Айкут Бехич бяха изключени от ДПС .Режди Ааасън да не се притеснява и той ще бъде изключен от ДПС.Ружди Ааасън е политически самотник по вертикалата на ДПС и в момента го готвят и като му дойде времето ще бъде сготвен от висшите ДПС-ари.А дакелите които се усетят ще се дистанцират от него ,а които не се усетят или са лоялни с бащицата заедно с бащицата ще изтекат в канализацията на Айтоската политическа история.
34.
Разобличихме лъжите на "aytoski huligan"
15.11.2015 19:19:00
1
1
Ето я истинската история за Ружди Хасан,а не лъжите,които ви пробутва "aytoski huligan"
Ружди Хасан, с. Руен

Yazdıre-Posta

Çarşamba, 29 Eylül 2010 21:37
There are no translations available.

Ако говорим за възродителния процес като цяло и нашата съпротива срещу него, това е един дълъг период от време, който обхваща около 30 години от моя живот. През изминалото столетие по различен начин е провеждан геноцид спрямо турското и мюсюлманското малцинство и население в България. Тези неща са изпитали нашите прадеди в началото, по средата и в края на миналия век. Ние хванахме последния влак от последната част на миналия век, когато се случиха тези неща. Ограничаването на правата и свободите на мюсюлманското и турското население в България започна още от моите ученически години.

Аз съм завършил техникум по ветеринарна медицина в Стара Загора. Там беше едно средище, където се събираха много млади хора от Смолянско, Кърджалийско и от другите краища на страната. В тези години, когато бях около 20 годишен, всеки млад човек искаше да си има гадже, и като ученици си организирахме различни събирания по квартири. Първата ни среща с тогавашната държавна сигурност беше именно поради това, защо провеждаме такива срещи и се събираме по квартирите.

Възродителният процес започна първо в Смолянско, мина в Кърджалийско, мина през смесените бракове и накрая стигна и до всички. През зимата на 1985 година, когато бях вече на 26-27 години, работех. Тогава наистина възродителния процес го изпитахме на гърба си във всичките му степени. Бях стопански ръководител, отговарях за доста хора и под натиска на тогавашната власт, бяхме въвлечени във водовъртежа на онези събития. Конкретната смяна на имената ме свари в бързия влак София-Бургас. Така си спомням този епизод. Слизайки на гара Айтос забелязах, че цялата гара беше с много милиция, проверяваха всички. Тогава имаше едни зелени паспорти, като видят, че паспорта ти е такъв и те насочваха към едни автобуси. Прибираха ни. Аз бях на един семинар в София и слизайки на гара Айтос разбрах, че работата е много сериозна. Почна се патърдията тогава и в нашата област отначало бяха сменени имената на хората, които живееха около Бургас.

В рамките на около един месец бяхме с нови имена, за голямо съжаление. Но съпротивата, която можехме да окажем, не беше и кой знае каква, освен да слушаш радио „Свободна Европа”, да псуваш вкъщи и така скришом да говориш с приятели и колеги защо се случва това.

Особено трудно беше за мен, защото аз бях и партиен член. Вярвал съм в оная партия, бях партиен секретар и всичко това, което ни го говореха тогава, както ние сега си говорим, изведнъж се оказа, че е голям фалш! Изключително голяма демагогия. И отърсването от тази демагогия, на мен лично, ми струваше много. Защото ние вярвахме като идеалисти, учеха ни, ходили сме на семинари, имах някаква организационна подготовка като младежки деятел, комсомолски секретар, партиен секретар. И в един момент се оказа, че всичко това, на което са ни учили, е било насочено против нас. И попадаш в един казан, където не знаеш кой кой е и какво правиш там.

Да ви споделя и един любопитен щрих. Аз съм зоотехник по професия, и съм се занимавал с животновъдство около 15 години. Имахме племенни стада и в тези стада, примерно, кравите имаха имена – Айше, Фатме, Мария и т.н. Така ги кръщаваха хората, които работеха в кравефермите. Стигна се до там, че смениха имената не само на хората, но и на кравите. Всяка крава си имаше досие и там зачерквахме, сменяхме всичко. Всичко това беше и смешно и трагично.

Годините между 1985 и 1989 за мен бяха наистина много трудни, защото в качеството на стопански ръководител под някаква форма и аз участвах в този възродителен процес. Да вземем например държавните учредения, всеки си има табелка с името и какъв служител е. Тогава и овчарите и краварите дори слагаха табели с българските имена. Човека отива да види кравата, първата му работа, там го пише в правилника за работа, е че трябва да сложи табелата и кравата да знае, че се казва не Ахмед, а Ангел, и да не вика на кравата: „кач, бе, Айше”, а „ела, бе, Марийо”.

През 1989 година участвах в една изложба и бях трети в страната. Имаше едно републиканско съревнование за кравеферма-първенец. На връщане от тази изложба, вечерта, Тодор Живков излезе и каза – който не харесва България, да се маха. И от там нататък продължи втората част на възродителния процес, когато хората бяха насилствено изгонени от нашия край. Почти не бяха останали хора с турски имена. Спомням си, че в гр. Айтос тогава живееха около 5 000 - 6 000 турци. Всеки ден изнасяха списъците кой кога трябва да тръгне и моя ред все не идваше. И така останаха може би към стотина човека в града. Когато излезеш по улиците - няма хора, нямаш познати, никой няма. Всичко е заминало. Дойде и нашият ред. Тръгнахме. Престояхме 24 часа на границата на Малко Търново и мисля че беше 11 или 12 август, и границата се затвори. Багажът, който носех замина за Турция, а аз останах в България. Падна бариерата. Добре, че жената и децата бяха при мен. Падна бариерата и Ружди Хасан се върна обратно без пари в джоба, защото тогава ги бяхме изхарчили. Бях си продал и апартамента. Без жилище. Връщаш се вече предател, защото си бил тръгнал за Турция и без работа. Следващите 7-8 месеца бяха много трудни, докато една вечер не пуснахме радио „Свободна Европа” и казаха, че е проведен пленум. Видяхме Тодор Живков, така леко смахнат на една трибуна, и разбрахме, че светът се е променил.

Обаче, аз самият не бях подготвен за тази промяна. Нашето поколение, една голяма част от хората, също не бяха подготвени за тази промяна. Тук в този кафез, в който дълги години бяхме стояли, въпреки че бяхме интелигентни хора, не знаехме от другата страна на живота какво става. Не знаехме какво е пазарна икономика, не знаехме какво е да си предприемач. И тези, които бяха на предни позиции в живота бързо напреднаха в материалния свят и за голямо съжаление нашия етнос в ония времена не успя да се ориентира добре в пазарната икономика и в икономическо отношение продължаваме да бъдем, ако не в опашката, то малко след опашката.

Най-ценното за човека е да умее да се чувства отговорен, свободен и наистина да живее в един по-свободен свят. Аз съм го изпитал на гърба си.
33.
Oще за "aytoski huligan"
15.11.2015 18:41:35
0
3
"Аytoski huligan" се подкрепя и от НДПС,но се видя че турците предпочитат да гласуват за ДПС,защото знаят,че ДПС единствено защитава техните интереси.
32.
До четящите Флагман
15.11.2015 18:28:53
0
2
7неща,които трябва да знаете за "aytoski huligan"
1.Зад това име стои една от следните партии:ГЕРБ,НФСБ,ГЛАС НАРОДЕН или АБВ,но още не може да се уточни коя от четирите.
2."Аytoski huligan" постоянно плюеше по Стоян Колев,защото и четирите партии виждаха заплаха в него.
3."Аytoski huligan" не е симпатизант на ДПС,а провокатор,който говори от името на ДПС.Така турските гласове отиват в други партии.
4."Аytoski huligan" тайно подкрепя Васил Едрев,дори да не го харесва,защото го беше страх Севим да не стане кмет,въпреки че Севим Али беше най-добрата кандидатура от всички.Но тогава герберите и техните подгласници щяха да останат с кур в устата.
5."Аytoski huligan" критикува Андреев и Ружди Хасан,защото единствените нормални партии в Айтос са БСП и ДПС и другите партии ги е страх да не се съюзят.
6.Единствените грехове за които говори aytoski huligan е това,че Ружди Хасан бил аген Наско.По времето на комунизма някои са били принудени да станат доносници."Аytoski huligan" не прави или не иска да направи разлика между хора,които са били принудени да доносничат,за да оцелеят като Ружди Хасан и такива като Недим Генджев,за който каквото и да кажеш е малко.
7.Аytoski huligan твърди ,че всичко минавало през Ружди Хасан и той взимал процент от всяка сделка.ДПС не се набърква в далавери и ако е имало в ДПС далавераджии,те са били остранени.Това,че Ружди Хасан е в ДПС говори достатъчно,че не е компроментиран.
Уважаемки читатели на "Флагман",не обръщайте внимание на наглите лъжи на aytoski huligan ,който спонсориран от партии и това ги пише тези глупости,а не се интересува от елетората на ДПС.
31.
до 29 и 30
13.11.2015 19:43:58
0
0
Радослава е най-великата,бий и Которката по преференции
30.
Гогата
13.11.2015 14:15:38
0
1
Которката наистина е пич.Може да си купи 1000 префернции ако иска ,но едва ли е купил и една.Парата го бие отвсякъде.Сигурно е мужду тримата най богати хора в Айтос
29.
до 28
12.11.2015 19:47:55
0
0
Анреев пее приспивни песни ,ама Которов обаче е пич,та дрънка.Над 100 преференции.
28.
aytoski huligan
12.11.2015 18:37:38
1
2
№25 и №26 се правят на оригинални като използват моето "име"
1.Нито една партия не стои зад мен и нито една партия не ми помага с нищо.
2. Не се смятам за интелигентен всичко което съм написал сам съм го написал , никой не ми е помагал с нищо.
3.Постоянно плюех Стоенчо Колев защото не го одобрявах за кмет.Той е некоректен бизнесмен той е некоректен спрямо работниците си.Платените заплати и платените осигуровки и като време и като сума не отговарят на истината.Такъв човек не трябва да става кмет на Айтос
3.Аз съм привърженик на ДПС но не удобрявам работата на сегашното ръководство.
4.Никога не съм подкрепял вече преизбраният кмет Васил Едрев но винаги съм твърдял че той ще бъде избран , просто така предполагах и си подложих мнението на обществено изпитание.И се оказах прав
И 5.-то Най-важното ,защо посочените партии отпаднаха ли?-Аз мисля че те използват стари методи.Електоратът който се връзва на подобни методи намаля по естествен път.Например новите пенсионери едва ли ще обърнат внимание на преспивните стихотвориения на Анрей Андреев.А Г-н Андреев"зарибява" само електорат от 3-та възраст.А за грешките на ръководсвото на ДПС-Айтос не ми се говори те са букет от некадърност и като персонал и като дейност.За техните грехове спрямо електората на ДПС мога да пиша в изобилие.
27.
айтоски гражданин
12.11.2015 18:11:48
0
0
айтоски хулиган и ръка ше целува на ружди
26.
айтос
12.11.2015 18:00:55
0
0
хи хи хи айтоския хулиган се извинява отвориха му се очите
25.
aytoski huligan
12.11.2015 17:46:55
0
4
Извинявам се на всички,които съм обидил и най-вече на ДПС.Повече няма да обиждам.Отново моля за извинение.Простите ми за всички глупости,които написах..
24.
aytoski huligan
12.11.2015 17:41:47
0
1
Ей, разкрихте ме .Свързан съм с една от изброените пет партии,но няма да си призная.Обещавам повече да не пиша глупости.
23.
До хулиганчето
12.11.2015 17:35:29
0
1
Хулиганче,кажи си!
22.
До хулиганчето
12.11.2015 17:32:14
0
1
Хулиганче, я си признай кой си?
21.
До aytoski huligan
12.11.2015 17:08:49
0
3
Хулиганче,кажи си!
Кой поръчва музиката?
Коя партия стои зад теб?
По написаното съдя, че си интелигентен , че си млад мъж и си добре запознат с политическия живот в Айтос.
17 партии се явиха в Айтос.
ЩИТ,ДПС,БДЦ,ЕВРОРОМА и"СОЛИДАРНОСТ" отпадат по линия на интелингентността.
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК отпада,защото постояно плюеш по Стоян Колев.
БСП,АТАКА,БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОЦРАЦИЯ отпадат по линия на възрастта.
НАПРЕД БЪЛГАРИЯ и ВМРО отпадат по мъжка линия,лидерките им са жени.
Остават НДПС,ГЕРБ,НФСБ,ГЛАС НАРОДЕН или АБВ.
Кажи си с коя от тези партии си свързан.
20.
aytoski huligan
11.11.2015 20:47:40
1
1
Несъгласните с мен може ли да ми обеснят какво грешно съм написал, къде съм излъгал кое мое писание не отговаря на истината?Защо не се опитвате да ми оборвате твърденията.......Не може да ме оборите нали?Вие просто не сте съгласни и не искате да приемете реалността демек истината за ДПС в момента.А реалността е такава и все повече хора започнаха да я виждат за ваш голям ужас нали?
19.
Коментатор
11.11.2015 17:55:01
2
1
Имаше 1000 негативни коментари за Едрев и резултата е,че той победи Севим Али.Сега има много негативни коментари за Руждито и резултата ще бъде,че той пак ще си остане общински председател на ДПС в Айтос.
18.
ИЗПЪЛНЕНО !!!
11.11.2015 01:40:21
0
1
IP adres:07.143.14.759 mobilen internet
Aytoski huligan; aytoski selyanin;
Xафъзов
17.
до хулиганчето
10.11.2015 21:53:27
0
0
не спря да лаеш бе ай спри да лаеш,че ми писна от теб простак айтоски
16.
айтос
10.11.2015 21:38:23
0
0
кучето се появи
15.
IP adres
10.11.2015 21:34:48
0
0
Утре по именно ще ви напиша кой е писал тук.
ОБЕЩАНО!!!
14.
aytoski huligan
10.11.2015 20:59:33
0
0
Ружди Ааасън е в паника , той е в паника защото е политически отшелник.Той е в политическа изолация от вътре нито един от висш.ДПС другари не го цанят за стока.Нито Хафъзов нито Дурхан нито обл. на ДПС Ахмед не са дошли в Айтоският вилае да му дадат морална подкрепа и да демонстрират единство с него.А същите партийни другари шетат в Руен,Сонгурларе,Бургас ,Поморие,Камено забележете посетиха общ.Камено. А Ружди Ааасън си седи в Айтозъ и се прави на велик.Той е политически изолиран и от вън за пръв път в Айтос най -голямата партия няма да оглави предателското място в общината.Това нещо никога не се случвало в Айтос.И сега е решил да оспори в съда , има право ще видим решението на съда и ще се изкажем подобаващо.Дакелите на Ружде Ааасън много скоро ще започнат да се озъртат ще разберат че той е бита карта и ще се дистанцират от него.За да не бъдат повлечени от метлата която е предназначена за Ружди Ааасън .
13.
asparuh
10.11.2015 20:52:36
2
1
Турците у Турция иначе ша стават
Българи .
12.
topolcanin
10.11.2015 20:21:12
0
0
Hitertca Rujdi zabludi s lija clenove i simpatizanti na DPS, ce listata za kandidati za Ob sivetnitci ste bide podredena ot tcentralata na partiyata. Okaza se, ce tcentralata daje i ne znae za tova. Podrazbra se, ce tova trik i absolutna lija, za da naredyat na izbiraemi pozitciyi s radikalista Hafizov udobni i verni rodnini negramotni ,poslusnitci. Az sisto kazvam OSTAVKAAAAA
11.
topolcanin
10.11.2015 20:21:12
0
0
Hitertca Rujdi zabludi s lija clenove i simpatizanti na DPS, ce listata za kandidati za Ob sivetnitci ste bide podredena ot tcentralata na partiyata. Okaza se, ce tcentralata daje i ne znae za tova. Podrazbra se, ce tova trik i absolutna lija, za da naredyat na izbiraemi pozitciyi s radikalista Hafizov udobni i verni rodnini negramotni ,poslusnitci. Az sisto kazvam OSTAVKAAAAA
10.
citatel
10.11.2015 20:01:10
0
0
Do aytoski selyanin, Lici si , ce ne si doinformiran. Zabravil si siprugite na gospodata , koito sa sidebni zasedateli. Viobste dumata bezrabotitca za tyah e nepoznata cujditca.
9.
citatel
10.11.2015 20:01:10
0
0
Do aytoski selyanin, Lici si , ce ne si doinformiran. Zabravil si siprugite na gospodata , koito sa sidebni zasedateli. Viobste dumata bezrabotitca za tyah e nepoznata cujditca.
8.
до айтоския селянин
10.11.2015 19:37:29
0
0
дреме ми на хуя за твойто мнение провокатор тъп
по-голям селянин от теб няма да срещна
7.
айтос
10.11.2015 19:34:29
0
0
аман от айтоски хулигани и селяни само лаят тези кучета
6.
aytoski selyanin
10.11.2015 19:29:52
0
0
Poprayka - dase cete Provejdaneto....... i t.n. nalojitelna.
5.
aytoski selyanin
10.11.2015 19:24:44
1
1
Priziv kim EOOD-DPS Aytos s ednolicen deribey, vizroditel,cistokriven komunist,plemennik na proslaveniya s bezbojieto si /g...r Ismail/, podayte ostavka........, tova e edinstvenoto Vi spasenie i uteha za obstestvoto. Provejdaneto na izvinredna obstinska konferentciya za izbor na novo rikovodstvo, no na vece otvorena za vsicki partiya DPS. Izbora na delegati ot selata ste bide svoboden bez predvaritelno nominirane. Stigat Vi privilegiite koito polzvahte. Sinit na agent Nasko s priviligerovano naznacen v NAPS Burgas, disterya mu s predimstvo naznacena v Aytosko SOU, zet mu s predimstvo naznacen v MVR. Bratovced mu sisto sin vizroditelnalojen za kmet na s.Miglen. Svatanatcite mu sa v Obst. sivetnitci. Agent Nasko zaobikolen ot negramotni s lipsa na eruditciya litca, mnogo selsko tarikatski umee da manipulira, zastoto klikata mu e podbrana ot elementarnata prostotiya. . Kakva e rabotata na Malka polanskiya glasatay Redjeb v ObS, covek ne umeest, daje avtobiografiyata si da napise, na koyto negramotnik sinit mu nalojihte za kmet na negovoto selo. Vsyavate strah s otmisteniyata si kim inakomislestite, vece ste neponosimi..., partiyata ne moje da Vi nosi, zagubihte pet sela, otidete si vednij zavinagi, za da se sploti elektorata!
4.
aytoski selyanin
10.11.2015 19:24:43
1
1
Priziv kim EOOD-DPS Aytos s ednolicen deribey, vizroditel,cistokriven komunist,plemennik na proslaveniya s bezbojieto si /g...r Ismail/, podayte ostavka........, tova e edinstvenoto Vi spasenie i uteha za obstestvoto. Provejdaneto na izvinredna obstinska konferentciya za izbor na novo rikovodstvo, no na vece otvorena za vsicki partiya DPS. Izbora na delegati ot selata ste bide svoboden bez predvaritelno nominirane. Stigat Vi privilegiite koito polzvahte. Sinit na agent Nasko s priviligerovano naznacen v NAPS Burgas, disterya mu s predimstvo naznacena v Aytosko SOU, zet mu s predimstvo naznacen v MVR. Bratovced mu sisto sin vizroditelnalojen za kmet na s.Miglen. Svatanatcite mu sa v Obst. sivetnitci. Agent Nasko zaobikolen ot negramotni s lipsa na eruditciya litca, mnogo selsko tarikatski umee da manipulira, zastoto klikata mu e podbrana ot elementarnata prostotiya. . Kakva e rabotata na Malka polanskiya glasatay Redjeb v ObS, covek ne umeest, daje avtobiografiyata si da napise, na koyto negramotnik sinit mu nalojihte za kmet na negovoto selo. Vsyavate strah s otmisteniyata si kim inakomislestite, vece ste neponosimi..., partiyata ne moje da Vi nosi, zagubihte pet sela, otidete si vednij zavinagi, za da se sploti elektorata!
3.
ajtos
10.11.2015 16:22:58
1
2
онуй хуллиганче,което все лае по дпс го няма да коментира май се изплаши и се покри
2.
Интересен съд в БГ
10.11.2015 14:06:26
2
1
Интересно. БОС решава ,че никой освен СИК не може да брои бюлетини и дори при тотално зачертнати и драскани протоколи не разрешава броене, а на айтоския съд няму трябват почти никакви аргументи за да пристъпи към броене. Правосъдие и България са две несъвместими неща.
1.
zico
10.11.2015 13:15:00
0
3
ha ha ha rujdi rujdi..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори