×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прозрачни ризи, рошави коси и минижупи разходиха в Приморско на тържествената сесия (СНИМКИ)


Прозрачни ризи, рошави коси и минижупи разходиха в Приморско на тържествената сесия (СНИМКИ)
Най-шармантна в жълто безспорно бе новата кметица на Китен - Катя Вълчева
07 Ноември 2015, Събота, 12:09 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

Ако в България имаше модна полиция, тържествената клетва на кмета, кметовете на населени места и Общинския съвет със сигурност щеше да завърши с арести


Нов стайлинг въведоха народните избраници в Приморско. Ако в България имаше модна полиция, тържествената клетва на кмета, кметовете на населени места и Общинския съвет със сигурност щеше да завърши с арести. Голяма част от местните управници явно не са чували за протокол.
Тържествена церемония, химнът „Мила родино”, цветя, усмивки… Прозрачни ризи, рошави коси и минижупи разходиха дамите на фона на всичките официалности.

Най-впечатляваща безспорно бе новата кметица на Китен – Катя Вълчева. Тя бе толкова шармантна в своята дълга черна пола. За по-добра визия я бе съчетала с прозрачна жълта риза, а под нея изпъкваше черен сутиен. Стайлинга довършваше голям медальон в златисто и черно.

Със сигурност на местните управници ще им липсва присъствието на красивата и стилна кандидат-кметица на Ясна поляна Ваня Проданова – Стефанова

Част от дамите пристигнаха с рошави коси, други пък явно не съобразиха дължината на полите си и когато се наложи да седнат, нямаше много за въображението.


Със сигурност на местните управници ще им липсва присъствието на красивата и стилна кандидат-кметица на Ясна поляна Ваня Проданова – Стефанова, която в предизборната кампания сложи в малкия си джоб редица опитни кандидати.

Към мъжете в Приморско нямаме забележки. Всеки от тях бе облечен официално – с риза, сако и панталон. Дори екскметът Димитър Димитров, който обича удобните ежедневни джинси и пуловер, бе със сако, официална синя риза и панталон.






Към мъжете забележки нямаме - всеки от тях бе облечен официално – с риза, сако и панталон

В категории: Приморско


287
Коментара по темата
287.
SOU
28.01.2016 17:32:06
0
0
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Вълчева, детска учителка в ЦДГ "Пролет" - Китен,(адрес: Пирин 4, 0898367877). Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал София Вълчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. София Вълчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
...........
МНЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ЗА КРАСИМИРА ПЕТКОВА:
По принцип в училището "Н. Й. Вапцаров" няма правилник и всеки прави каквото иска. Нямаме нито униформа, нито ни задължават да ходим с по-прилични дрехи на даскало. Точно поради тази причина Петкова идва на даскало като че ли отива на магистралата, а дори няма да коментирам, че носи едни и същи дрехи седмици наред. Полите, които са по нея очертават големия и задник и я правят още по-дебела, а блузите и са толкова прелепени към нея, че имам чувството, че ще се задуши някой ден или направо ще се разпорят на циците и, имам чувството, че ако легне циците и ще паднат под мишниците. В момента е с оранжева коса, кат някои морков е в главата, просто е картинка!... Всеки час Петкова закъснява понеже е прекалено заета да прави свирки на Налбантов или понякога излиза от час за около 20 минутки. Тогава направо се свършват. Нищо чудно, че Налбантова ненавижда Петкова, а сина и е такова леке, че думи нямам. Защо продължава да мисли, че понеже майка му спи с директора може да малтретира цялото даскало? Той е един мизерник от 8 клас
/бел. - текстът е стар, момчето отдавна е завършило училище/,
дебела свиня, на майка си се е метнал. Сина и пуши трева и раздава на ляво надясно, а уж само консумира. Защо ли после директора се пита защо цялото даскало са тревоманчета и наркоманчета. Сина на Петкова употребява наркотици в тоалетните на даскалото. После майка му ходи го дърпа за ушите да го изкарва от кашите в които се забърква. Постоянно дължи пари на някои дилър. Нищо чудно, че на Петкова не и стигат пари да си купи някоя свястна дрешка, която да не и е малка и да не и подчертава "прелестите" и "страхотната" фигура. И то само сина и да беше. Той май от нея се учи, толкова пъти е идвала напушена на даскало и не знае къде се намира. Изобщо, това е адската курва, пропаднала отвсякъде, разведена е и има няколко любовника. Може да остава незадоволена и хоп при Налбантов тая мърша умряла. Петкова върви толкова разкрачена, че не може да си прибере краката в полата. Напоследък идва с много сенки под очите. Това вероятно е от голямата употреба на алкохол всяка нощ и от прекаленото креватно джудо. Ходи с много високи токчета, на които не може да върви и се клатушка наляво надясно, а като почне да разсъждава в час! Въх не ми говори, явно това просто не и се отдава...
___________
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

До Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
___________

Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
286.
-----
09.12.2015 21:19:22
0
2
Не бил Милчо, а Манол.
Златина въртяла любов с Манол. Голям смях.
285.
До 284
05.12.2015 10:32:29
1
2
Не била Тюлиева а Георгиева. Питай първо и тогава говори!
284.
-----
04.12.2015 19:19:16
0
3
зам. кмета Милчо въртял любов с председателката на общ. съвет Златина Тюлиева. Мъжът й като видял рогата , който му заформили взел, че я изгонил от вкъщи. Вие тука още пишете за рошави и прозрачни блузки на някакви си каки.
283.
къде дават тъй ма
04.12.2015 14:44:11
1
12
дошла нашта като за магистралата - с прозрачни ризи и бюста й отвънка
282.
до китен 1932
04.12.2015 14:42:17
1
4
защо ще си затваряме устите, нали трябва да изобличим нередностите и мръсниците в общината, които ги вършат
281.
китен 1932
01.12.2015 10:38:32
2
4
Вече сме декември и предстоят много хубави празници,та Ви призовавам да си притворите малко устите а да си отворите сърцата......
280.
до Вальо
30.11.2015 12:17:00
1
2
Въпрос към т. н. Вальо:
- По- голяма грешка от теб има ли в природата?
279.
до 277- местен
30.11.2015 12:15:07
1
2
Много ми стана интересно , с какво те кефят тези тричките.
278.
Вальо
26.11.2015 10:39:36
4
3
Това червенокосо, рошаво, дебело и нахално създание Катя е грешка на природата.
277.
Местен
26.11.2015 10:13:04
6
4
Готини са си Таня, Янка и Славия. Кефят ме и трите
276.
Дайте да си кажем истината!
26.11.2015 09:41:56
3
5
Сега, Катя Вълчева не става за кмет! Това е истината! Това нейно избиране беше най-голямото недоразумение в историята на Китен! Оттам трябва да тръгнем когато водим дебатите тук, другото са следствия - Таня, Янка, Славея... оставете ги да си живеят живота! С тях и без тях същата работа.
275.
do272
26.11.2015 09:12:27
2
4
predi da opoznaesh horata ne gi plui ako imash kapka dostoinstvo prosto malchi veche ne si interesna na nikoi tuka go prevarnahte na selska sedqnka
274.
do272
26.11.2015 09:09:37
2
4
I kak razbrahte kolko zloba ima v damite Dochke edin savet ot men hodi da miesh toaletnite na avtogarata i bez tova za drugo ne stavash vmesto da pluesh po horata idi svarshi malko rabota kompleksarke
273.
Митко
25.11.2015 21:03:58
4
4
Катя е червенокоса Пиги
272.
местен
25.11.2015 20:55:14
2
4
Трите злобари Таня , Янка и Славея се прибраха и се метнаха тук , ще се пръснете от злоба бе !
271.
Местен
25.11.2015 20:22:36
1
3
Толкова злоба, грозотия и селяния на едно място не бях виждал! Ама то визия, излъчване, приказка, манталитет, всичко е неприятно и отблъскващо у въпросните китенски общественички.
270.
до269
25.11.2015 20:18:55
6
3
Защо да си ходи Славия? Защото е повече от вас и ви е яд, защото не можете да й стъпите на малкия пръст дори, затова ли? Нали като си тръгне ще ви е скучно, защото няма да има кого да обсъждате и да оплювате, а вие без това не можете да живеете. На всичкото отгоре сте АНТИ сексапил за жени (Панайотка, Катя, Златинка Величкова, Мара Сидерова и Троянка). Ощетени сте от Господ, но нали сте в политиката, пак е нещо.
269.
Китенец
25.11.2015 19:58:30
3
6
Славия ли си ква си тръгвай си не само от Кметсвото , но и от Китен , уродлива жена такава !
268.
Умряха за една риза и сутиен
25.11.2015 19:51:34
1
2
Прозрачни ризи, дантелени гащи и сутиени, сигурно и прашки сложили... вай ба в курвите!
267.
direktora
24.11.2015 19:53:11
1
1
predlagam dvete u4ilishta da se obediniat I uchitelkiete 6te gi napravia mnogo izvestni
266.
sisi
24.11.2015 13:50:47
0
1
ha ha ha
265.
Скука
24.11.2015 13:45:42
1
3
Има учителки в Китен, ама няма кой да ги прослави! Нямат "свестен" директор!
264.
kiten
24.11.2015 13:17:31
1
6
славео спри да пишеш глупости ами вземи и напусни.
263.
Александър
24.11.2015 09:51:27
4
2
А Катя ще умре като кметица, която Общинския Кмет не е понасял и която е духала супата
262.
до 253 Сашка
24.11.2015 09:38:43
1
4
Саше едно ти признавам че си много добра в словесното ФЕЛАЦИО...за гн Германов и дано той те спомене в мемоарите си защото ще си умреш като ОВЦА без история !
261.
директора
24.11.2015 08:26:58
1
4
Нямате ли учителки в Китен? Тези кметици и секретарки са много скучни.
260.
зяпач
23.11.2015 23:29:41
1
4
ама тая защо си е облякла прозрачна риза . ако ще възбужда мъжете да беше си махнала и сутиена
259.
до 258
23.11.2015 21:37:09
1
2
Не са интелигентни ама имат прозрачни ризи! Това малко ли е?
258.
!!!
23.11.2015 20:51:22
2
2
До всички коментатори!
Интелигентни хора в политиката няма.
Политиката е мръсно нещо и в нея интелигентните не виреят.
257.
до 253
23.11.2015 20:47:01
1
4
Сашке ти да не си съветничка на Германов.
256.
до 255
23.11.2015 17:39:35
4
2
По-големи и тъпи овце от вас няма, граждани от селски тип, със подобаващата ви рошава, дебела и злобна селска кметица
255.
до 253
23.11.2015 15:35:58
3
4
Саше добре дошъл в клуба на овцете без история......ако ти зависиш от Германов то Китен НЕ.....ЗАВИСИ а зависи само и единствено от Гражданите си......
254.
ха-ха само заглавието ви е гръмко
23.11.2015 14:31:17
3
4
Косите проскубани, една прозрачна жълта ризка модел отпреди 10,12 години къси поли не се виждат, ама горе долу селяндурска история
253.
Александър
23.11.2015 14:13:29
3
4
Селянията е огромна в Китен. Това е положението - ограничени, необразовани и озлобени хорица. Какво да очакваш от такива хора, които не виждат по-далеч от носа си? Какво развитие да има Китен като жителите са му предимно такива хора? Интелигентните хора като Германов го разбраха това и затова Китен от тук нататък ще е последната дупка на кавала в община Приморско.
252.
китен 1932
23.11.2015 13:39:22
0
3
Когато съдите другите , вие не определяте тях,вие определяте себе си.....
251.
tati
23.11.2015 13:06:19
1
4
A tova za Mihovi e mnogo intersno nali cql jivot tati gi opravq ama ne moja da ojeni kakata a na sestrata rabota ne nameri nishooo vajnoto che sa zlobni tati she otide pri Kateto i tq she gi opravi Momicheta osaznaite se she potanete v sobstvenata si ZLOBA
250.
do 234
23.11.2015 13:02:00
1
2
She kaja samo edno trqbva da ti lipsvat mnogo nesha v jivota za da sednesh da pluesh po horata kakvo znachenie ima koi raboti v kmetstvo Kiten edni si otivat drugi idvat no zlobata ostava a za Kiten tq e ogromna osobeno za sestri Mihovi koito osven Zloba nikakvi drugi kachestva te zatova sa na tova polojenie
249.
китен 1932
23.11.2015 12:52:23
1
3
Когато нормалните хора ,гласоподаватели' станат повече от сбора между ЛАСКАТЕЛИ и такива които обичат да ги ласкаят,чак тогава може да очакваме че нещо положително ще се случи..... А до тогава ще се плюем !!!!!!!!!!!!!!!
248.
До тези, които коментират Катя и Таня
23.11.2015 12:41:07
1
5
Жена му хубава-лоша тя си е за вкъщи! Нали трябва да идеш и на работа, а там проблеми, занимават те с глупости всякакви хора... Там пък секретарката или някоя мацка от администрацията трябва да се погрижи да ти е добре... Тъй че не ги обвинявайте! Всички го правят!
247.
до 244
23.11.2015 12:33:50
2
3
Да бе, да! Знаем какво правят кметовете със секретарките си, но това няма нищо общо с професионалните качества на кметовете нито на секретарките. Хората може да са професионалисти в областта си и пак да кръшкат, може и обратното.
246.
Китен 1914
23.11.2015 12:28:49
2
5
Катя успя да излъже хората, но ще е за последно! А на Наско трябва да му е за урок, че има и падане от високо.
245.
explorer
23.11.2015 10:15:46
1
5
Катя, първо трябва да погледне себе си, вместо да плюе другите. Иначе, в психологията, това се казва "проекция", т.е. това, което го има в теб, но не ти харесва, го прехвърляш на други.
244.
до 241
23.11.2015 09:57:47
1
7
Наско Михов като знам коя му беше секретарка преди Катя и какви ги вършеше с нея едва ли е критерии за вкус и правилен избор.
243.
Местен
23.11.2015 09:51:39
2
4
Катя освен, че е със тъпа мутра и дебела е и много нахална и с огромно самочувствие. Типична селяндурка.
242.
до 241
23.11.2015 09:49:14
1
4
Таня е много по-хубава от Катя. В пъти е ПО. Не по селяндурската скала обаче
241.
до Кольо
23.11.2015 08:09:40
1
1
Ако Катя беше по-грозна от Таня Наско нямаше да я вземе да секретарка, сети се защо!
240.
местен
23.11.2015 01:24:58
2
2
Таня не може да се мери на малкия пръст на Катя !
239.
глас народен
22.11.2015 23:45:47
1
2
Половината Китен е гласувал за Катя, тъй че не хвърляйте вината само върху Роса, Славея, Янка и Златка!
238.
Местен
22.11.2015 20:30:43
3
3
Има ли сравнение изобщо
237.
Кольо
22.11.2015 19:58:32
4
5
На Наско жена му е по-готина от новата кметица
236.
kiten
22.11.2015 18:30:53
1
3
не бе това са останалите 4
235.
до 234
22.11.2015 13:40:55
2
5
те ли са го написали , не им прави чест
234.
kiten
22.11.2015 10:30:27
3
7
роса, славея, златка ставрева и янка тъпата.
233.
Спрете да плюете по Наско!
21.11.2015 21:25:01
2
6
Кой го е писал това бе?! Как не ви е срам бе?! Наско може да е загубил, но се оттегля с чест и достойнство като един истински джентълмен, докато това на Катя е пирова победа! Разберете, тая жена не става, тя няма толкоз потенциал, апък и акъл, за да управлява! Лошото е, че четири години ще я траем докато се оттървем от нея!
А туй дето сте го писали за Наско е бълвоч и помия родена от някакви болни мозъци...

155.
до един заспал екс-кмет
12.11.2015 11:15:29
Наско, Наскооооо...!!! Така не се правят избори! Виж Германов колко свъртяни докара, виж полихрона в ясна поляна - 160 мангала, чак от кв. Победа е ходил да ги свърта... Ти какво прави през туй време, спа ли? Катя и без фантоми ти иба майката...

154.
поп Кръстю
12.11.2015 10:58:02
Маркова, Светла и Мария Минева са предателките! Те му изядоха на Наско хляба.... Само че нали бяха 7, кои са останалите четири?
232.
ах, ах!
21.11.2015 21:07:59
0
10
Да дойдеш с прозрачна риза на клетвата на ОС и да си показваш сутиена, това ще да е някаква извратена форма на ексхибиционизъм!.. Да беше отишла на магистралата, там щяха да й обърнат повече внимание!
231.
Ох,ох
20.11.2015 21:33:08
7
4
Ох, ох, ох прост народ слаба държава.
Видяхте една прозрачна блузка и откачихте.
230.
Сапьор
20.11.2015 14:47:20
2
12
Кво ми се праска тая кметица , Преслава на времето имаше по голям сутиен от нея , въпреки че половината й бомби бяха отвън, Гергана - също!
229.
страхотна снимка
20.11.2015 14:42:44
2
13
май тая жена има по-голяма гръдна обиколка от серафимица и затова гехора е толкова сащисан , гледа и не вярва на очите си
228.
Това ще да е било!
20.11.2015 14:40:14
1
12
Добре де, но какво гледа Гихора с тоя странен поглед? За пръв път ли вижда Катя? Явно нещо по нея му прави впечатление - дали прозрачната риза, дали това, което е под нея... Сигурно за пръв път вижда чертия й сутиен под ризата и изчислява наум гръдната й обиколка. Друго обяснение нямам.
227.
Kirila Kovatcheva
20.11.2015 14:02:27
2
2
Едно време имаше седянки,тлъки и хоремаги,това тук сега и за фейсбук не става - пълен битовизъм и балкански фолклор- евала на този който съчини този фейлетон.
226.
*********
20.11.2015 12:10:07
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
225.
хубава си е жената, кво искате?!
20.11.2015 12:03:49
1
12
на тая Катя килограмите й са вповече ама все още става за волни съчетания в стил креватна гимнастика... може и на диван да е
224.
*********
20.11.2015 10:52:42
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
223.
до 220
20.11.2015 09:11:45
1
4
За чара на бившите кметици госпожа Сидерова може само да мечтае. Толкова й е дал Господ. Сега се върти около Катя за какво мислите ако не за пари? Цветя, фирми, лапкане? Ама хората не пасат трева
222.
и отново до 218
19.11.2015 16:34:14
3
8
Освен това започваш изречението с малка булка , изброяваш без да поставяш запетайка , пишеш на латиница всичко това говори , че си ниско интелигентен /на .Освен това от написаното ти струи злоба , което пък ме навежда на мисълта , че си една от дамите , която все още чакаме да напусне Кметство Китен
221.
до 218
19.11.2015 16:28:54
1
8
Значи Катя има своето обкръжение за далавери , а Атанас милия не е помирисал народните пари , така ли ?
220.
китен 1932
19.11.2015 14:19:31
2
4
Плюенето по гжа Сидерова не е ли плод на това че тя не се подаде на ФАЛШИВИЯ чар на БИВШИТЕ ЗАМ. КМЕТИЦИ на Китен??? Дайте примери на кого и какво злобно е направила???
219.
vapros
19.11.2015 12:01:40
3
4
Pitam zasho glasuvahme za Katq cqloto semeistvo sled edna sedmica rabota se okaza che sme glasuvali za Mara siderova da ni upravlqva ot Kiten i Zlatin Bodurov ot Primorsko zabravih da spomena che dva pati se opitvam da govorq s vaprosnata kmetica ama tq vse zaeta ili bodura ili gihora ili neznam si koi izmislen prestapnik ama za tova li te izbrahme be Kate razocharovan sam
218.
do 211
19.11.2015 11:56:54
3
4
ako imash predvid Daniela Markova Mariq kasierkata i onova podobie na jena Svetlana Prodanova she te razocharovam ili nov bardak nachelo s Kateto ama s obichainite stari kurvi vse pak tova si e neinoto obkrajenie za dalaveri
217.
китен 1932
19.11.2015 10:11:28
1
2
Никога свраките не ще станат ОРЛИ...........
216.
дамско бельо
19.11.2015 08:28:20
2
6
Това не е сутиен, а горницата на банските и.
215.
до 200
19.11.2015 08:25:32
1
6
Гихора й гледа на лелката размера на сутиена и се чуди дали там става за турска чикия... май става, а?
214.
xxxl
19.11.2015 08:18:49
1
5
golemi bombi ima taq kaka s 4ernia sutien
213.
китенец
18.11.2015 19:24:17
2
5
Не знам дали е глупава Мара , но със сигурност е много злобна ,ама много !
212.
Илиев Пешо
18.11.2015 16:53:44
1
4
Коментарите както винаги оправят настроението на човек .Разгеле! Еврика! Открихме колелото, топлата вода и огъня едновременно. И радиото, разбира се :-) Сега вече е официално. Всичко е "Burn" и "Smoke on the water". Ние сме "Lazy", но ни правите "Сrazy"! Къде са "Money for Nothing", Nothing Else Matters"!
211.
Чакам си аз
18.11.2015 16:37:35
3
6
Здравейте !Пак съм аз !
И пак да питам ще ни освободят ли от присъствието си някои госпожи ?
Колко още да Ви чакаме , заради Вас , гласувахме против Атанас ?!
210.
Местен
18.11.2015 15:19:51
2
3
То прелива от ум, от чар и интелект. Как толкова ги надари Господ тия женички - и Марчето и Катето и Понито и Златинчето Величкова. Всички хубави качества, които един човек може да притежава събрани в тях. Да им се ненагледа човек.
209.
до 208
18.11.2015 15:13:32
1
5
Марчето е най-умната в Китен, кой е казал обратното. Като нея няма втора.
208.
китен 1932
18.11.2015 10:46:51
1
2
Марчето и ;глупава'....това може да го напише много глупав човек или неизлечимо болен от изборната загуба.... И още нещо започва да се очертава отбора на глупаците.....
207.
китен 1932
18.11.2015 10:32:52
1
2
Питам се аз защо плюят Марчето??? Значи нещо ги е яд на нея....и то кои???ПРОВАЛИЛИТЕ СЕ..... Значи Марче не се притеснявай а само НАПРЕД.....и нека свраките си крякат....НИЕ сме стеб....!!!!!
206.
местен
17.11.2015 22:06:26
2
5
Глуповата жена е Марчето , дано Катя не направи грешката на Наско , а именно да се обгради от хора , които да и изядат главата
205.
до 204
17.11.2015 21:53:57
3
2
Свиквайте драги. Никой не ви пита дали ги харесвате, или не. Сега те ще се вихрят и ще командват в Китен
204.
Наблюдател
17.11.2015 19:49:43
1
5
Кукумявката Мара Сидерова за каква се мисли? Да не е съветника на Катето? Eйййййй, пази Боже сляпо да прогледа! То само като ги погледнеш и ти става ясно колко акъл имат, а за чар и обаяние да не говорим
203.
Местен
17.11.2015 12:41:16
3
2
Защо не ви е спокойно не мога да разбера? Нали вече си имате кмет, нали очернихте и оплюхте Наско както само много злобни хора могат да го направят? Сега се успокойте и си живейте живота. А Видьовден има и рано, или късно ще дойде.
202.
до 201
17.11.2015 12:29:34
3
5
Нищо не е рухнало. Най-добре се смее този, който се смее последен. Тепърва ще се разбере колко е "хубава" Катя. И всички злобни и прости хора като нея
201.
bing
17.11.2015 12:24:20
4
5
На 1. 11,рухна мита че Наско е непобедим,на 13. 11,рухна мита за добрия адвокат Наско,следват рухването на митовете за добрия и честния Наско......
200.
до Флагман:
16.11.2015 18:06:18
3
12
Прозрачна риза и черен сутиен 4-хикс-ел... това го видяхме... Някакъв гъз 100 кила и малко над него Гихора гледа като отровен... Тъй! И това видяхме... Нещо друго имате ли да ни показвате, щото десет дни все това гледаме?
199.
маскари
16.11.2015 18:02:13
1
4
Атанас вече го видяхме, нищо не направи. На Катя и давам една година срок! Ако и тя смята да я кара като Петров (май натам е тръгнала), още от сега да се маха и да изберем най-после един достоен човек!
198.
маскари
16.11.2015 18:01:40
0
5
Атанас вече го видяхме, нищо не направи. На Катя и давам една година срок! Ако и тя смята да я кара като Петров (май натам е тръгнала), още от сега да се маха и да изберем най-после един достоен човек!
197.
Декамерон
16.11.2015 18:01:29
4
14
Милчо ебял славея... А на времето Гихора какво правеше със серафимица? Да не би тогава да са правили само полови сношения и от време на време секс за разнообразие... баш ебан си беше тяхното!
А туй с Милчо и Славея е друго, то любов - чиста и възвишена, дето я пишат по книгите!
196.
ММЦ
16.11.2015 17:57:56
0
6
Бай Недял
28.05.2014 12:50:41
Ей, ама не случих на свестни дисководещи! Все едни боклуци ми даваха! Няма го забравя един, шматка и половина. Чакам го аз да пуска музиката, щото рускините от балета вече голи и строени до дансинга да почват танците, а оня го няма. Де го, де го... къде не ли не го търсих! По едно време излизам навън и чувам някакъв шум под стълбите дето водеха за хотел "Бисер", надничам надолу и какво да видя: нашия там се излегнал доволно и някаква рускиня отгоре му върти свирките, а той хабер си няма че трябва в момента да е на работа... "Какво правиш тука ве, идиот?! викам му. Кой ще ти пуска музиката?" а той: "Чакай, чакай още малко!"... Хванах се за главата и влизам в бара, а хората там програма чакат и недоумяват защо не почва. Какво да им обяснявам? Че на оня идиот в момента му правят свирки и затова не можел да дойде... Седя и мълча на бара и се чудя, как може да има толкова прост народ... докато на оня накрая му дойде кефа да се върне и да пусне музиката... Не знам, направо не знам! Ама повече не му проговорих него ден!

Васко Минета:
Много обичах да еба рускините, ама само в първите дни докато кожата им беше още бяла и нежна като мляко. После придобиваха някакъв груб тен, кожата им почервеняваше и загрубяваше от стоенето по плажа и аз тогава загубвах интерес и почвах да търся други мадами - от новодошлите. А такива в ММЦ пристигаха всеки ден. Какво ли не измисляха комунистите - влакове на дружбата, вечери на дружбата, посрещаме ги с "Добре дошли", само дружба да искаш от нас... и ние затова ги ебяхме, такова беше поръчението на Партията - Дружбата ни със Съветския съюз е като слънцето и въздуха... Пък дружба без секс не става, нали така? Затова и ние, гларусите бяхме насреща, винаги на поста си и готови да изпълним поръченията на Партията...
Верно, че в годините на соца рускините не бяха стока - дебели, потни и гладни като въшки, бяха готови за едното пиене да ти направят една свирка. Докато германките, чехкините и полякините бяха много по-висока летва. Но после, по време на демокрацията, нещата се промениха...

Мехмед
28.05.2014 13:26:42
На времето ме бяха прекръстили на Мартин и с това име бях известен в ММЦ-то. Имаше един общ работник в рест. "Дружба" и с него се състезавахме кой повече бройки ще направи. Единствен той ми беше конкуренция, защото ебеше само от германки нагоре. Смяташе го за голямо унижение да ебе рускини, щото рускините тогава бяха много гнусни и нечистоплътни. Ходеха с едни басмени рокли и много се изпотяваха. Като влезехме в стаите им и вътре вонеше на пот и на спарено и направо не се дишаше. Да не говорим, че бяха и много тлъсти и с виснали меса. А германките бяха друга история - къпеха се и се перяха по пет пъти на ден... Та, с тоя авер от "Дружба" започнахме да се състезаваме и да правим бройки, като рускините въобще не ги брояхме. Само че по едно време, той видя че изостава от мен и започна да се хвърля пак на германки, ама вече застарели, дето ги гони критиката и си търсят нещо по-младо.... Аааа, викам му, не е честно така, бабичките не се броят! Що бе, вика ми той, нали и те са германки? Нееее, без такива, викам му аз, то ако беше за бабички, аз досега можех да направя хиляда бройки... Така и не се разбрахме и прекратихме състезанието. Но въпросът беше, че той не можа да издържи на моето темпо и моите високи изисквания.

Величко Каснаков
28.05.2014 11:58:29
През 1987 бях за малко салонен управител в ресторант "Бисер" и точно тогава, лятото, назначиха за управител Йовчо Марков. Той беше партиен член и директорът Вангелов го задължи по партийна линия да поеме ресторанта. Йовчо Марков не му се искаше, щото досега беше свикнал да краде на едро - като барман или управител на бар "Бисер", ама какво да прави, партийно поръчение е все пак и няма мърдане... И двамата с Йовчо Марков сме земляци - от Банево, ама няма да си кривя душата, тоя човек си беше абсолютен боклук, кариерист и използвач. Не че и аз не съм крал после като бях барман и управител на пицарията, но поне го правех открито и без да парадирам с някакво измислено партийно членство...
Та, назначиха Йовчо Марков за управител на ресторант "Бисер", тоест за мой началник, и оня взе да ми се прави на интересен и на големия управител, мъчеше се да ме фирка, докато накрая взе да ми писва и само му рекох: "Попитай баща си кой е моят баща, дали не е чувал нещо за Георги Каснака, само това го попитай и после пак ела при мен да си поговорим!"...
Сигурно е питал баща си и оня му е казал как стоят нещата:
На времето баща му на Йовчо Марков е бил фашист и след 9 септември Народният съд го осъдил на смърт и го дал на баща ми да го разстреля някъде из гората. По пътя оня му се молил на стария, плакал и му падал на колене само и само да му пощади живота... И баща ми, нали е с меко сърце, го пуснал да си ходи, но му казал да се крие някъде и да не се връща повече в селото... Не го знам къде и как се е крил, ама добре си е наредил живота, щом той и синът му после са станали партийни членове!
Оттогава Йовчо Марков спря да се занимава с мен и след време изчезна от ММЦ-то, щото видя че за него там хляб няма. Траял известно време и се правел на комунист, който изпълнява партийно поръчение в ресторант "Бисер", но не издържал дълго. Глад голям! Няма го онова голямо крадене, когато бил барман... Затова ходил пак при Вангелов да го моли да го освободи от управителството на ресторанта и пак да му даде едно заведение, (за да краде естествено) ама Вангелов му отказал... Тогава Йовчо го напсувал в очите, станал и си излязъл! Голям боклук, какво да го правиш!

БАТ ВЛАДИ - "100-годишният гларус"
28.05.2014 11:23:53
Имаше един доктор, който редовно посещаваше ММЦ-то през лятото. Гларусите много го уважаваха и където го видеха все го черпеха, защото много им помагаше. Човекът си носеше една чантичка с всякакви хапчета и като му кажеха какво ги боли и оня веднага поставяше диагнозата и им даваше на мига лекарството без рецепта и само срещу една-две водки: "Ама това не е трипер, казваше той, а катар, то ако беше трипер досега щеше да избие и да ти изцапа бельото..." Това другото пък било еди какво си: "Вземай тия хапчета и за два дни ще те пресече", казваше той. Направо златен доктор, казваха гларусите! Що народ беше излекувал по тоя начин!...
Аз предлагам да го увековечим като му издигнем един паметник и да го обявим за НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ или "Почетен доктор на ММЦ-то"! Дайте да го намерим и да го удостоим с тази титла тук и на място! Човекът заслужава това признание!

ВАСКО МИНЕТА:
28.05.2014 11:02:40
Веднъж дойдоха две германки в ММЦ-то, ама направо от летището се бяха изсипали така както си бяха с куфарите и ме питат къде можели да намерят Митко Коцев и Боби - единият беше управител на дискотеката "Нептун", а другият му беше сервитьор, и двамата от Пазарджик, бяха там една мафия, която държеше дискотеката и не я даваха на никой... Моментално ги приютих германките в едно от моите бунгала и по пътя им обясних, че Коцев и Боби отдавна вече не работят тук, уволниха ги дисциплинарно, им викам. Германките се вайкат, ама аз ги успокоявам: Няма страшно, нали сте при мене!... Вечерта с един мой авер ги напихме и както си му е редът... ги наебахме. Лъгахме ги два дни, че ония двамата ги няма и много много не ги пускахме да се разкарват из ММЦ-то. На третия ден обаче те решили да се поразходят из центъра и не щеш ли веднага се натъкнали на Коцев. Идват двете ядосани в бунгалото и без много обяснения си взеха багажа и дим да ги няма. Срам голям! Като видех Коцев и отдалеч го заобикалях, щото се чувствах виновен пред него. Ами какво да правя, стават и тия неща - недоразумения, мааму деба, какво толкоз! Веднъж се натъкнах на Коцев и няма къде да избягам, иде ми да потъна в земята от срам, а оня ядосан и ми чете конско: "Василе, друг път да знаеш, тия двете германки са на мен и на Бобито!..." и все неща от тоя род. А аз го успокоявам: "Ама няма проблеми бе, Коцев, аз не знаех и затова така стана! Разбира се, че са твои! Е-е-е, това ли било! Ние ако не се разберем като мъже, нали затова сме приятели! Знаеш, колко много те уважавам..." Целият се бях изпотил да му се подмазвам, чудя се какво да го излъжа, ама си викам на акъла: аз нали ги наебах вече, имай си ги колкото си искаш!

СТАМАТ СТАМАТОВ
На времото като бях директор в ММЦ Васко Минета дойде да ми се оплаква. Искал да сложи в рецепцията на хотел "Дружба" нова гарнитура и за целта отишъл да иска мебелите от Летния театър. Но там Евгения Джорджева му отказала и Васко затова беше бесен. Как можело такова нещо, ядосваше се Васко, тая дърта курва държала там тоз нов диван и тия хубави фотьойли за да можела на тях да се чука с тъпкачите си, а той тук в рецепцията нямал и един свестен диван за гостите на хотела. Успокоих го и му казах да изчака. На следващата година уволних Евгения Джорджева и на нейно място назначих Ваня Парушева и казах на Васко да отиде и да иска от нея гарнитурата от Летния театър, ама Васко не искаше. Каза ми: "Шефе, няма да стане тая работа! Ваня Парушева открай време ме преследва и иска да я еба, а аз все бягам от нея. Не съм чак толкова закъсал, че да я еба и да си представям, че съм с друга, освен ако се прежаля, но не мога - АЗ, който имам 400 путки в тефтера си и съм ги чукал всичките в твоята администрация и де що виждаш жена в ММЦ-то... и сега да легна с тая дърта кранта... Не!!!... освен да й сложа една кофа на главата и да си представям, че еба друга!" Така и не стана неговата работа и мебелите останаха в Летния театър.

ВАСКО МИНЕТА:
На времето Йодан Генчев беше писал в един донос, че съм печелел от незаконно продаване на легла в "Дружба" по 60 хиляди лв. на сезон...
Алооооу! Как може тъй да ме подценяваше бе, Йордане! Че това пари ли са? Ако беше само за 60 хиляди, щях ли да стоя в това скапано ММЦ и да му ближа гъза на оня помияр Стаматов?... А що парички му снесох на него, как само му пълнех гушата, как не се задави от тях!!! Ебах го в помияра, не стига че си имаше контингент от бунгала и стаи, и парите от тях отиваха директно в джоба му, ами и още искаше от тез дето аз изкарвах на черно... Ненаситна твар! Съдираше ни кожите на управителите, да муй ба и майката и боклук с боклук!

МИЛЬО БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и целия се изчерви. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето - какво друго - и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: "Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!

МИЛЬО БОТЕВ:
На времето полуострова беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

75.
15.01.2014 20:16:27
Мижитурката Вълчанов вдигна 3 ката къща до боровата горичка не вярвам от заплата , сега в ММЦ има ремонт -тонове желязо ще се продаде познайте от кой .

Кой е шефът на ММЦ Вълчанов?
15.01.2014 16:04:51
Вълчанов е една заспала путка, фигурант който послушно изпълнява каквото му каже Станев и компания от другата Албена. Пълен е с комплекси, защото е метър и петдесет висок. В дирекцията те посреща винаги седнал, за да не забележиш ниския му ръст, иначе ако е прав му пада самочувствието.... Една мижитурка, нищо повече.

Съседи на Пламен в ММЦ
18.01.2014 17:33:17
Жената на Пламен - Марияна техничката, много се ебеше, но не защото беше нимфоманка. Нимфоманията е болест на психична основа, а при Марияна беше съвсем друго. Тя беше хванала отнякъде глисти във вагината си и те много я тормозеха. Нужно й беше някой да й се празни вътре, за да се успокои...
Пламен опитал всички начини да излекува жена си, но без резултат. Накрая я закарал при един знахар, който успял да й изкара глистите с части от кървящ черен дроб. Пъхал ги в путката й и червеите се лепяли по месото и така ги изкарвал. Така Марияна се излекувала и вече спряла да се ебе (така казват хората, ама не знам колко е вярно) Тогава Пламен беше много щастлив и ни черпеше всички долу в магазина, затова че жена му вече не е нимфоманка и няма да го излага. И ние много се радвахме че тя се е излекувала, защото тая болест беше голямо мъчение и за него и за жена му.

относно 95
17.01.2014 13:18:38
На Пламен жена му наистина беше нимфоманка и се ебеше с всеки в Приморско, затова той търсеше лекари да я лекуват, накрая май намери един природолечител, който я излекува окончателно и тя спря да се излага.

Пламен от Шумен
17.01.2014 09:52:34
На времето жена ми Марияна работеше в общината като техничка и правеше проверки за незаконно строителство. Точно тогава директорите на ММЦ си строяха вилите на Узунджата и тя като им правеше проверки те взеха, че я наебаха - поне за Вангелов и Стаматов съм сигурен. Кондов и Парашкевов бяха заспали путки, а Желязков по това време го раздаваше влюбен в Марчела и не знам дали успя и той да се вреди. Но директорите останаха толкова доволни от жена ми, че я преместиха да живее в хотел "Бисер" на държавна издръжка, хем да им е подръка, когато ходят да я ебат. После ни дадоха и апартамент в служебните блокове и оттогава през лятото семейството ми живее в ММЦ - зимата сме в Шумен, а лятото в Приморско. По едно време станаха големи интриги в блоковете. От втори блок хората идваха да ми се оплакват: не било честно само на нашия блок да дават дърва от горското само защото горският ебял жена ми. Така си беше, много пъти съм го заварвал горския в апартамента с Марияна на калъп. Обещах на хората като го сваря следващия път да му кажа да даде дърва и на другия блок... Нали затова сме хора, трябва да си помагаме! Горският излезе разбран човек и обеща да помогне. После го смениха и вече не знаех кого да търся за дърва пък и Марияна шеташе на други фронтове. Ама където мога съм помагал на местните и те затова много ме уважават.

Местен
18.01.2014 14:41:04
Весо енергетика и брат му дойдоха от Айтос и заради такива като тях на Приморско му излезе име на град пълен с извратеняци и всякаква свъртяна измет. Двамата с брат му от време на време като се напиеха и си сменяха жените. Апък те и жените им като тях, акъла им хич го няма. След това жената на Весо го обвинявала по време на секс: "Виж се бе, колко си утрепан! Брат ти знаеш ли колко хубаво ме ебе, а ти за нищо не ставаш!"...
Такъв резил, помнете ми думата, с хора от Приморско не е възможно да се случи, само свъртяните са способни на такива перверзии!

до 86 и 90
17.01.2014 14:49:59
На Марчела Маджурова проблема й го знам. Лъгаха я сума народ, че ще се женят за нея и така й мина младостта - вместо на деца сега се радва на едно куче, дето ходи да го разкарва нагоре надолу. И не само тя е така. И Антоанета Иванова и Събина Янева имат същата съдба. Останаха си ялови, щото в ММЦ-то живота им мина по оргии, секс с директори или който там се намери, после аборти и ходене по доктори да си лекуват венерическите болести, а като дойде време да раждат се усетиха, че вече са повредени като жени и на доста почтенна възраст, които за нищо не стават... Долни пачаври!

Васко Минета
17.01.2014 06:08:30
На времето Марчела като дойде в ММЦ беше още девствена, ама правеше минети на поразия. Веднъж беше се натряскала в дискотеката и сутринта спеше отвън на стълбите на ресторант Нептун. Тези които излизаха от дискотеката отиваха при нея събуждаха я й го пъхаха в устата и тя правеше свирките на акорд - една след друга. После пак заспиваше, идваше някой друг да я събуди, правеше и на него и заспиваше.
След една година я набарах в една компания и поисках пак да ми духа, ама тя сама предложи да я чукам, вика ми: Спокойно, вече се проибах, вкарвай го направо...
Де що мъже имаше в лагера всички я наебаха. И накрая Роселин Желязков - зам. директора, нали си пада помияр се влюби в нея. Ненормален, точно когато беше станала стара и миризлива бръкма с хиляда мъже в тефтера си оня да вземе да се влюби в нея и искаше даже да се женят... Боклуци всякакви в това ММЦ!!!

Весо ел. техника
16.01.2014 15:30:57
Веднъж Петко Стойчев по време на оперативката ни зададе следния въпрос: коя жена в лагера прави най-хубавия минет. И ние в един глас отвърнахме: МАРЧЕЛА!!! То беше ясно, Марчела беше много напред с френския, май имаше и френска филология, остави другото, ами почти на всички бараби в ММЦ ни беше правила свирки... Но Петко Стойчев ни разочарова: "Не познахте, не е Марчела, а Тодорка Панайотова!" Не можехме да го повярваме! Че Дора се чукаше с директорите - то е ясно, ама не знаехме че има чак такива скрити таланти!... Правела най хубавия минет, стига бе, къде сме спали досега?!

Така беше!
12.01.2014 07:07:48
Стаматов беше най-стабилния директор. Краде наистина и за себе си, но си разбираше от работата.

Мильо Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

Петко Ургарито
12.01.2014 10:17:46
Вангелов наистина беше голям мръсник. Като ни даваше заведения за сезона веднъж ни извика с Коцев в стаята на кака Донка Петкова и там ни караше да му мием краката с уиски в един леген и после да изпием уискито от легена. А като се напиеше ни викаше по тревога и пред другите си гости демонстрираше каква голяма власт имал над нас като ни караше да му падаме на колене и да му целуваме ръката, също и да се кълнем пред свидетели, че ще сме му верни до гроб и никога няма да го предадем. Питайте другите бармани, на които той раздаваше заведения и те ще го потвърдят!... А за пликовете с пари, които му давахме в дирекцията, как ги броеше и недоволстваше, че малко му даваме, за това не ми се говори!

бай Джон
14.01.2014 12:02:57
Защо давате думата на Вангелов в този форум? Туй беше най-пропадналия директор на ММЦ-то, който си отиде най-позорно от Приморско... Още му се носи славата какъв извратеняк беше. Лично мен ме е карал да му водя някои от моите сервитьорки в резиденциите горе и да му сервират в сауната. После момичетата ми се оплакваха - Миланка Раванова и Станка Христова, ако ги помните. Ама аз не знаех какво е ставало там докато те не ми се оплакаха: "Писна ни от тая сауна, шефе! Устите ни се разчекнаха да му правим минети!" Чак се празнел на лицата им за собствено удоволствие. Верно, че после им се отблагодаряваше подобаващо. Миланка я направи барманка в барчето "Бисер"... Ама това не е човек бе, това беше пълен изрод! Друг път ги карал да се потапят във водата на басейна и там, под водата, да му правят свирките, засичал им времето даже, коя по-дълго ще издържи.
Ако не вярвате питайте Жулиета от Царево, тя тогава работеше в културния отдел и после роди от него дете.

Димитър Вангелов
18.01.2014 15:23:26
Веднъж бях с гости от ОК на БКП в банкетната зала на рест. Бисер - повечето секретари на партията с жените си, въобще строго официална обстановка. Говорим си за новите решения на някой си пленум на Партията или тезиси на Тодор Живков ли бяха, вече не помня. Преливане от пусто в празно. По едно време ми стана страшно скучно, чудя се каква тема на разговор да измисля и ми влезе една муха в главата... Сервираше ни Боян Иванов - Боби, който си беше чалме, нещо не е наред човека и леко цапнат в устата. Викам му: "Боби, я разправи оня случай, как си ебал оная дебелата с брашното!..." (Става въпрос за някаква мацка от дебелите, които се лекуваха в санаториума за отслабване в Китен). В началото Бобито се стъписа и се чудеше сериозно ли го питам, ама аз го окуражих: "Спокойно, спокойно, тия са наши хора - все секретари на БКП, проверени, идеологически подготвени и верни на партията другари - няма да те издадат. И Бобито почна: "Ами съблякох я аз дебелата, мъчех се да й го вкарам, ама не можах, щото беше много тясна. Тогава взех една шепа брашно и го сипах върху путката й за да разбера къде точно да го вкарам... и т. н." Секретарите на партията умират от смях, а жените им в небрано лозе - досега са водили изисакан разговор на висок стил за новите все по-високи изисквания на Партията, за качествено новото равнище на социализма... и изведнъж, какви са тези глупости - някакъв селски идиот разправя как ебал една дебела жена и й сипвал брашно за да види къде й е оная работа...! Ужас!!!
Не! Това трябва да се види на живо и да се усети! Неповторимо беше!...
И така, гостите се отпуснаха и спряха да водят ония скапани разговори на партийна тематика и въобще приказката ни доби по-човешки вид. Ама трябва аз да съм там, за да ги подхвана както аз си знам и да ги накарам тия задръстеняци малко да се отворят!

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Мильо Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Хайде ако няма кой, ние с Мильо пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Мильо Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Мильо действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Димитър Вангелов
14.01.2014 11:24:56
Васко Минета ми е стар приятел. На времето го направих управител на къмпинг "Лес". Той май не искаше, защото по това време беше портиер на дискотеката "Нептун" и там изкарваше повече пари... Голям образ беше, умееше да разправя истории и да разсмива компанията.
Васко, помниш ли веднъж като седяхме на "Романтика" и ти тогава ми докара Митко Ото да ми разправя една весела история? Ужас! Направо щях да падна под масата от смях!... Я, я разправи ти, че ти си по-добър разказвач!

Фанко Ревизора
16.01.2014 19:35:10
Вангелов си беше курвар по душа, ама дайте да се разберем, такива бяхме всички! С него бяхме приятели, ама не мога да му простя, че ми гепеше от бройките. Даже Христина Жекова, която му беше секретарка и после като я смени с Росето пак не ми даваше да я пипам. Направо прекали с тая Христина, че чак я забремени, а после й търсеше доктор да й направи аборт и за да й замаже очите я направи управител на хотел "Нептун" на мястото на Събина Янева. Накрая излъгаха едно момченце (някой си Кръстанов) което не беше виждало жена през живота си да се ожени за тоя боклук и това момченце бая зор видя докато я забремени отново, щото Христина вече имаше на путката си хиляда шева от абортите, които беше правила докато беше секретарка. Не че после спря да се ебе, ама оня нали е ахмак си го води за носа както си иска.

Роселин Желязков
16.01.2014 16:17:49
Сийка от Ясна поляна беше голяма уруспия. Тя изяде хляба на Вангелов и заради нея го изгониха. Оплака се, че оня я изнасилвал и чак следствие се започна при Певтичев в Бургас. Следствието беше събрало разни улики - скъсан сутиен, копчета... После питахме Певтичев имало ли е нещо сериозно и той: Абе глупости, заради едно скъсано копче и вече орева орталъка, "ИЗНАСИЛИХА МЕ! ИЗНАСИЛИХА МЕ! ДРЪЖТЕ ВАНГЕЛОВ! ТОЙ МЕ ИЗНАСИЛИИИИИ!..." Чак статии по вестниците писаха като че ли беше "Изнасилването на века"... Мръсни курви, сами си искат да ги ебат и после се оплакват сякаш са били девствени!

Петър Чарка
16.01.2014 10:59:40
Да, прав е Вангелов. После следващият директор Кондов се нанесе в този апартамент (бл. 2 ет. 2 ап. 14), но побърза да избяга, защото беше вмирисан от времето когато Бобито се беше насрал там (Бобито или както там му викаха на Боян сервитьора). После Кондов като напускаше ми каза аз да се нанасям в същия апартамент... и още съжалявам. Мирише на лайна, мирише... ужас!

Димитър Вангелов
16.01.2014 10:48:41
Джонка, недей да лъжеш! Спомни си как те ебях и как ти беше хубаво! Всичките ургарци там съм ви ебал, питай Петко Ургарито, питай Бобито дето беше сервитьор в ресторант Бисер. Идва Бобито една вечер у нас в апартамента дето го имах в блоковете до общежитията и ме моли да спял у нас щото у нямал ключ за неговия апартамент. Гледам го натряскан до уши, мотае език и нищо не му се разбира. Взех го при себе си в моето легло и докато спеше реших да му тегля един кур в гъза, викам си той на другия ден нищо няма да помни... Ама после съжалявах, щото цялото ми легло стана на лайна, аз му го вкарвам той ми се изсира на хуя, пак му го вкарвам, той пак сере... Ужас! Изхвърлих го навън, а аз отидох да спя в хотела, че то в тоя апармент много вонеше. После не съм стъпил там. Вярвам още мирише на лайна.

бай Джон
16.01.2014 10:39:43
А за Йордан Генчев думи нямам - гладна въшка. Въртеше се край нас като играехме на комар и го беше страх да залага, защото нямаше пет стотинки да се обръсне, помияр отвсякъде. Идваше като гладно куче на бара ми и ми се мазнеше, гъза ми беше готов да оближе само и само да го почерпя една водка. Помияр, кво искаш от такъв човек!

бай Джон
16.01.2014 10:35:56
Веса банкерката лъже. Вангелов не ме е ебал, а малко остана аз да го наеба. Случаят беше такъв. Играем си ние покер и Вангелов го хвана яд, че губи и започна да ми припява:
"Абе, педерас, какъв мъж си ти бе, едно дете не можа да направиш на жена си! Абе педерас... и т. н."
Траях го известно време и накрая му цапардосах един юмрук в мутрата, майка ти да иба и боклук с боклук! После Вангелов избяга за да не го бия повече и на следващия ден ме понижи, дойде Йордан Генчев ревизора и ми каза да напускам бара. Йордан Генчев му беше на Вангелов сол-ташак - абсоютен боклук като него и голям подлизурко. И така, изгониха ме от бара и ме направи сервитьор в рест. "Бисер". Ако бях знаел, че Вангелов ще говори такива глупости по мой адрес още тогава щях да му тегля един кур, че да не ме е яд.

Веса банкерката
16.01.2014 07:05:56
Джонката го е яд на Вангелов, защото веднъж като играли покер се обзаложили който победи да наебе другия. Тогава бай Джон загубил и Вангелов го наебал и почнал да му вика че е педерас. Като разбрах тая работа се разведох с Джонката. За какво ми е на мен педерас?! Да ходи да го духа някъде другаде! Пълен боклук е той!

приморчанин
12.01.2014 07:12:32
За Веса банкерката съм чувал че прави страхотни свирки, но от други хора - не от бай Джон. Всъщност те двамата с Веса не бяха ли женени по едно време? Не му прави чест на бай Джон да говори така за жена си била тя и бивша.

бай Джон
11.01.2014 19:26:43
... И като стана въпрос за доброто старо време, не мога да не отбележа една от моите стари бройки - Веса Ингибарова, дето после стана банкерка. Още помня какви страхотни минети ми правеше, ама това рускини, ама това чехкини ряпа да ядат и да ходят да се учат при нея на майсторлък. Това нейното не беше минет, а произведение на изкуството... Само лошо правеше, че тръгна да ги прави същите минети и на директора Димитър Вангелов. Щом Вангелов, който имаше всичките мацки на лагера, е харесал минетите на Веса, значи можете да си представите колко е била добра... Теглих им и на двамата по една майна, на нея й бих шута, а на оня му казах че е голям педерас и той още не може да ми го прости, да му иба майката и помияр мръсен!!!

бай Джон
11.01.2014 18:52:59
Грешиш, заведението ми хич не е пияндурник, а на най-изискано и културно ниво. Колкото до Васил Минета какво да ти кажа? Знаем се. Помня го какъв помияр беше и се навърташе покрай мен да го наема за някаква работа за жълти стотинки, че умираше от глад горкия - я касите ми да пренесе до склада, я чашите ми да измие на бара... Така беше - що пиене и цигари съм го черпал, що путки съм го уреждал от моите, които му ги давах за да се оттърва от старите си бройки, щото той си беше селянче - за хуя вързан с червен конец и не знаеше как да си поиска... Тъй че спрете да се ръфате с мен, ами си спомнете добрите стари времена и пийте от мен по едно за мое здраве!

Васко Минета до Кюприйска баба
11.01.2014 09:43:47
Грешиш, бабо, аз не съм местен. Кат дойдох тука бях само едно тъпо и недодялано селянче от Зидарово. Обаче видях че ваште мъже за хуй не стават и почнах да им шибам жените и де що падне през лятото - чехкини, рускини, германки... От време на време ходя до Зидарово да се зареждам с енергия от камъните на Странджа и пак се връщам с нови сили в Приморско да довършвам недовършеното от местните педераси - кат видя недоебана булка и я наебавам. Такъв съм си, кво да правя, ебе ми се и затва вашите дъщери, снахи, внучки мноо ме обичат и сами ме търсят.

Васко Минета ли? - Курвеги-марка
10.01.2014 15:13:28
Васко го знам. Общо взето това са му историите дето ги разправя на всеки срещнат - секс, лъжи... и пак секс. Рускини, германки... де що е имало рускини и германки в ММЦ - всичките ги е чукал. Импулсивен, колоритен, емоционален, каже едно нещо, ядосва се защо било тъй, а не иначе, след малко забравя какво е говорил и започва да говори точно обратното със същия плам и ентусиазъм и не можеш да го разбереш кога е говорил истината и кога е лъгал. Седи до теб и ти говори колко си велик и колко много те уважавал (после разбираш, че той така говори на всеки), а еди кой си, който не присъства в момента какъв голям боклук бил, колко много го мразил заради номерата му и изглежда много убедителен, че чак му вярваш. А след няколко часа го виждаш в компанията на същия този човек, който уж много мразел и който му бил голям враг... и двамата си гукат и си говорят "любовни" приказки все едно че са най-големите приятели... Такъв е Васко Минета - търчи-лъжи!

Васко Минета
09.01.2014 10:17:26
На времето имах една германка, по цял ден я шибах в ММЦто. После тя ме покани в ГДР, само чакахме мъжът й сутринта да отиде на работа в 7:30 и пет минути по-късно аз вече бях в леглото й - по цял ден я скъсвах от ебане. Обадих й се веднъж от БГ по телефона и тя се разплака: "Любов моя, къде си, не мога без теб, искам те!!!..." Горката, тя! Много съм й липсвал. Тя се е ебяла с мъжа си, но мислено си е представяла, че се чука с мен. Сигурен съм, че и сега, в момента, тя си мисли за мен и си спомня как сме се чукали...

Васко Минета
09.01.2014 06:29:36
Ваня Парушевца може да ми се е натискала, ама аз винаги съм я отбягвал и не съм правил секс със нея, разбрахте ли? Престанете да ми ядете краката!

Димитър Гихоров Димитров - кмета
17.01.2014 20:51:57
В Приморско ние гларусите ебяхме най-вече чехкини. Разкарвахме ги по плажа и наоколо и ги лъжехме. Те ни питат на кой е тая земя - викам им, моя, ами онова стадо крави - пак им викам: и тия крави всичките са мои, ами оная голямата къща, пак им викам, ама вие не знаете ли - това е мойта къща. И те си мислят че съм кой знае какъв баровец, пък аз съм беден кат галош, ама се правя на голямата работа.
Веднъж чуках една чехкиня в едно бунгало на къмпинг Оазис, а на другото легло един чех ебеше мацката си. И по едно време тоя същия чех като извади един страшно дълъг... език и започна да я лиже. Гледах, гледах, а оня лиже та се къса и не спира, че накрая не издържах и го хванах за врата: Абе путьо, викам му, ти хуй нямаш ли, че си тръгнал да й лижеш на тая миризливата путка?... На сутринта се събуждам целия отвит в леглото - чисто гол, а две други чехкини надвесени над мен и ме разглеждат: Много е космат тоя, викат, също на орангутан прилича!"... Горките, кога са виждали такова чудо като мен - расов мъж отвсякъде!

Стоян Налбантов
17.01.2014 20:31:30
Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!

Налбантов
17.01.2014 19:48:33
Приятелю,колкото рускини съм изчукал ти толкова не можеш да броиш, с учителките просто убивам скуката .

даскалото
06.01.2014 19:48:51
Я не ги закачайте даскалите! Те работят на друг по-тежък фронт и нямат време за такива неща. Глейте кво става:
(цитат от друг коментар):"Янева е върха
Най-яката заместничка на Налбантов беше Химичката . Тя не се уплаши от ебането му и му разказа играта как трябва да ебе ,че чак той се уплаши от нея .Накрая тя се отказа защото трябваше да си гледа и бизнеса нищо че пак се шибваха от време на време. Но тя така прави , докато не умори един мъж и не му стопи лагерите не мирясва, ебах я в курвата -ненаситна и жадна за хуй мъстия!!!!!!"
195.
маскари
16.11.2015 16:46:39
0
2
Атанас вече го видяхме, нищо не направи. На Катя и давам една година срок! Ако и тя смята да я кара като Петров (май натам е тръгнала), още от сега да се маха и да изберем най-после един достоен човек!
194.
до 211
16.11.2015 16:41:05
2
4
Ще ги осъди колкото Катя осъди Наско Петров! Нали уж дело щеше да започва за клевета срещу него? Какво стана? Или вече й е минало... Всичката й работа е такава и не довежда нещата до край.
193.
китенец
16.11.2015 16:37:43
4
4
Петров трябва да осъди Маркова, Светла и Мария Минева за нелоялно отношение към общината! Има си и морал в края на краищата!
192.
жалко
16.11.2015 16:34:05
4
4
Китен много загуби от това, че не избраха Петров за кмет. Катя нищо няма да направи, само приказките й големи!!
191.
До Флагман:
16.11.2015 15:59:43
1
6
Прозрачна риза и черен сутиен 4-хикс-ел... това го видяхме... Някакъв гъз 100 кила и малко над него Гихора гледа като отровен... Тъй! И това видяхме... Нещо друго имате ли да ни показвате, щото десет дни все това гледаме?
190.
за големия човек и мишките
16.11.2015 15:54:10
2
4
Едно е да можеш да губиш с достойнство а всичко друго е мишкуване.....на калпав ку.........р вълната му пречела а на калпав и загубил кмет,комисията....
189.
истинският чарк е друг
16.11.2015 12:38:44
1
5
този който е писал на 183 не е чарка . това са думи на милю ботев но не вярвам чарка да пише от негово име
188.
до Флагман:
16.11.2015 12:35:48
1
9
Прозрачна риза и черен сутиен 4-хикс-ел... това го видяхме... Някакъв гъз 100 кила и малко над него Гихора гледа като отровен... Тъй! И това видяхме... Нещо друго имате ли да ни показвате, щото десет дни все това гледаме?
187.
до Александър
15.11.2015 17:16:52
2
4
Ясно е и друго, каквото и да пишеш няма да ни убедиш. Знаем, че пишеш глупости защото си завистлив комплексар/ка.
186.
Димо Бозев
13.11.2015 22:57:30
1
1
Бяяяяя, на 1 бутилка вино всички жени ми изглеждат хубави ,аре утре да проведем тест -докарайте ми вино (то вече стана) на глътна 2 бутилки и после ше ви кажа дали мясат Катя и Тюлиева .Ше чакам утре до детската площатка над северния плаж -и цигари ми донесете , бяяя.
185.
рекардо'' кенефа''
13.11.2015 22:21:16
1
5
глупак йдиот каде се криеш да ти навра рапаните вав газа тили ще ми кажеш каксе варти бизнес гледай да нете срещна мрасник
184.
налбантов говори
13.11.2015 22:14:00
2
1
Жените трябва да избират дрехи, които не са твърде широки или твърде тесни. Прекалено изрязаните блузи, блузите без ръкав и тези с гол гръб не са подходящи за деловата обстановка. Същото важи и за твърде късите поли. Вместо това представителките на нежния пол могат да заложат на роклите, костюмите, полите. Възможните варианти за блузи са: блуза или риза с дълъг ръкав или блуза без ръкав, задължително комбинирана със сако.
Обувките трябва да са затворени, не много високи, със средна височина на токчето не повече от 4 см. Забравете за тънките токчета.
Чоропогащникът също е задължителен, като телесният цвят се смята за най-неутрален, а цветните модели и тези на фигурки – за неподходящи.
Чантата задължително трябва да се съчетава по цвят с цялостната визия.
Маникюрът не трябва да е много дълъг. Препоръчват се неутралните цветове. Гримът трябва да е лек.
Що се отнася до аксесоарите, жените следва да избягват големите бижута и обици, а също и шапките, освен ако не са навън и не вали. Шаловете са позволени, защото като цяло придават елегантен вид. Татуировките и пиърсинга трябва да се прикриват, доколкото е възможно, особено ако жената работи директно с клиенти или е на ръководен пост. Тежките парфюми са табу.
Дамите трябва да имат предвид, че хванатата на опашка коса придава спретнат вид
183.
Чарка от ММЦ: "Да! Така беше!"
13.11.2015 22:09:40
1
5
На времето около Приморско беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.
182.
Александър
13.11.2015 14:19:19
5
6
Защо ви е толкова криво на вас мили женички (кметицата на Китен, общинската съветничка от Китен и Панайотка Михова)? Вършете си работата, правете, каквото можете, но това не оспорва факта, че не сте ми никак симпатични . Едно е ясно, че каквото и да направите няма как да станете нито по-хубави, нито по-умни!
181.
bing
13.11.2015 11:17:27
2
5
До всички жени опръскани в статията Вие си вършете добре и съвестно РАБОТАТА а пък коментарйите си ги пуснете през оная ви работа а не през главата!!!! УСПЕХ!!!
180.
bing
13.11.2015 11:08:11
2
5
Хубави,лоши тези жени са НАШИ....значи са хубави....кой не му изнася да ходи да живее в друга община!!! И много приказки на битака в Меден Рудник........
179.
до 119
13.11.2015 00:11:16
1
4
Само да ти поясня в Кметството или Общината , никой не работи за Кмета ,а за хората ! Да ти е ясно !
178.
до 119
13.11.2015 00:11:15
1
3
Само да ти поясня в Кметството или Общината , никой не работи за Кмета ,а за хората ! Да ти е ясно !
177.
чакам си аз
12.11.2015 22:49:02
2
4
Аз продължавам да си чакам , какво са решили госпожите от кметство Китен ... ще напуснат ли доброволно
Знам , че четете , даже и пишете тук , драснете едно редче в отговор ?
176.
до 175
12.11.2015 21:08:37
2
3
Не отричаш , че си жена , значи ?! И задникът ти е голям , много добре знам !
А и мога да ти кажа , че от твоите постове тук личи кой е неудовлетворения и злобния
175.
Александър
12.11.2015 21:04:06
4
5
Дебелогъзи са трите грации. И това го виждат всички хора. Също виждам, че освен дебелогъзи сте и много неудовлетворени и злобни :)
174.
до 173
12.11.2015 20:56:32
3
4
Аз пък подозирам ,че се подвизаваш под мъжко име, а всъщност си злобееща и скучаеща дебелогъза лелка
173.
Александър
12.11.2015 20:31:48
2
2
Нито съм злобар, нито комплексар, просто са ми много неприятни тези трите дами.
172.
до Александър
12.11.2015 19:56:01
1
3
Злобар и комплексар ей това си ти !
171.
657rhd
12.11.2015 16:08:23
1
4
много музика в това приморско `много` ще има да намазва филийките некой`
170.
Явор от Германия
12.11.2015 16:05:14
0
2
Много забавна журналистика - някой бил казал нещо и без никакви допълнителни проверки се публикува.
После и да се окаже невярно - няма значение.Казва се нЕма доказателства-това е формулата.
Щом се обади специалиста по опровергавания,знаем че написаното е истина.
169.
до 167- Александър
12.11.2015 16:04:12
1
3
Дай нещо друго. Много бързо се изчерпа. Беден речник имаш и бедна фантазия.Вземи прочети някоя книга за да си обогатиш познанията и белким после напишеш нещо оригинално.
168.
до общинския парламент на Пиморско
12.11.2015 16:01:06
0
3
Чакаме дами и господа!!! Решихте ли за Бърцулева, зам. кмет ли е вече и ако не е защо, а ако е пак защо!?!
167.
Александър
12.11.2015 15:58:11
5
5
Защо не искате хората да разберат колко сте неприятни и какви чувства предизвиквате у околните? Кметицата на Китен, Общинската съветничка от Китен и кандидат кметицата от Китен, която събра 100 гласа. За вас става въпрос, скъпи дами . Тази истина!
166.
до 164
12.11.2015 15:56:59
1
4
И идея си нямаш, кои сме и колко сме.
165.
до теб - 163
12.11.2015 15:55:38
0
3
Коя истина. Винаги има две, както и медала има две страни. Та за коя истина идва реч.
164.
Александър
12.11.2015 15:54:26
3
3
А вие кои сте трите, че да не мога да си изкажа мнението. Кои сте вие? Болни от амбиция жени, които нямат други качества. И защо си мислите, че сте голям фактор за хората в Китен?
163.
Александър
12.11.2015 15:52:27
2
2
Не съм кух, но от истината понякога боли.
162.
до 161
12.11.2015 15:49:08
1
3
До самозванеца , тъй само нарекъл се Александър. Защо си мислиш, че си някакъв фактор и с какво право пишеш глупости. Кой си ти, че трябва да те слушаме. Сложил си фалшиво име и се правиш на "велик", а в същност си толкова кух/а, та чак дрънкаш.
161.
Александър
12.11.2015 15:41:39
3
2
Защо не искате хората да разберат колко сте неприятни и какви чувства предизвиквате у околните? Кметицата на Китен, Общинската съветничка от Китен и кандидат кметицата от Китен, която събра 100 гласа. За вас става въпрос, скъпи дами
160.
въпрос на гледна точка
12.11.2015 15:21:22
1
3
до 158 Това е според теб,нали? А според мен е друго но това си е мое мнение, и за теб имам мнение и то е че ти си човек с проблеми от много естества....намери си подходящото лечение и ти пожелавам по скоро да си здрав!!!
159.
Александър
12.11.2015 15:17:59
4
3
Много са неприятни и трите. Анти - харизматични
158.
*********
12.11.2015 15:13:57
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
157.
китен 1932
12.11.2015 14:13:44
0
9
Хубавото на създалата се ситуация е че сега Петров ще може да си преброи ПРИЯТЕЛИТЕ.....разбира се истинските........!!!!!
156.
до 154
12.11.2015 13:57:17
0
7
Нещо много се заблуждаваш,Наско има право на особенно мнение към тези ласкатели,които го тупаха по рамото и го издигаха във висините....но същевременно го катурнаха по надолнището..., той много добре знае за кои става на въпрос....
155.
до един заспал екс-кмет
12.11.2015 13:15:29
1
11
Наско, Наскооооо...!!! Така не се правят избори! Виж Германов колко свъртяни докара, виж полихрона в ясна поляна - 160 мангала, чак от кв. Победа е ходил да ги свърта... Ти какво прави през туй време, спа ли? Катя и без фантоми ти иба майката...
154.
поп Кръстю
12.11.2015 12:58:02
6
12
Маркова, Светла и Мария Минева са предателките! Те му изядоха на Наско хляба.... Само че нали бяха 7, кои са останалите четири?
153.
до 149
12.11.2015 11:53:33
1
3
Да, вече е модерно да си с по закръглена фигура. Ами мъжете да не сме кучета, че да ръфаме кокали.
152.
..........
12.11.2015 11:24:27
1
3
Петко от Царево каза,,избори вече не се правят а се купуват-ама нещо стиснахте кесиите грбаджийчета,, или хората в китен са узрели за промяна.Краят е близо .
151.
китен 1932
12.11.2015 10:42:52
2
5
БОЛИ,А???? Да знаете че в живота има равновесие и когато някой се самозабрави се задействува интуицията на населението.......защо броите само 7 гласа,за Катя гласуваха много повече........
150.
до 144
12.11.2015 09:25:55
2
2
Лайно си ти и ти си писал Гроб, а не Герб, простако . Ама откъде толкова акъл да се сетиш, че те бъзикам
149.
*********
12.11.2015 09:24:26
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
148.
до 145
11.11.2015 23:09:15
2
5
Аз не знам кои госпожи визира местен , но ще кажа скромното си мненние : Славия и Роса , другите са ми симпатични.
А и някой по долу беше споменал , че разни госпожи изядоха хляба на г-н Петров еми ето тия са плюс госпожата отсреща на автогарата
147.
до 144
11.11.2015 22:57:14
2
3
Само толкова ли успяхте да купите, тц,тц, тц големи сте скръндзи, а можеше да си купите 99%.
146.
До 117
11.11.2015 22:56:54
5
5
Колкото си злобен толкова си и прост . Катя Вълчева , Златина Величкова и Панайотка Михова , може и да не са най атлетичните дами , но и трите са с приятен външен вид , ерудирини , начетени ,възпитани жени оценени в своята професионална среда .
А и обзалагам се ,че твоя задник е много по-голям от техните , усещам че ти е болна тема ☺
145.
!!!
11.11.2015 22:53:52
0
2
Кои са тези госпожи, искаме имена.
144.
до 138
11.11.2015 22:51:27
2
2
Ей лайно , пише се партия ГЕРБ , ясно ли ти е .Това е партията спечелила изборите със 77 % в Приморско.Разбра ли неграмотнико.
143.
местен
11.11.2015 22:46:42
2
4
Продължавам да си чакам отговора , за госпожите от кметство Китен , кога ще ни освободят от присъствието си ?
142.
до всички
11.11.2015 22:43:45
1
4
Стига с тия Наскови и Катини хора , защо настройвате хората едни срещу други . Имам познати семейство единия гласувал за Катя , другия за Наско и защо не ???!Разбира се , че всеки ще гласува за когото си иска ! В Конституцията на РБ е записано , че правото на глас е едно от изконните човешки права , наред с правото на живот ...... Вие ли тук тръгнахте да съдите и да определяте кой какъв е , колко умен и колко способен щом гласувал за единия или другия .Доколкото си спомням няма изискване за образователен ценз при гласуването ? Не ви е срам , станахте за смях не само в Китен , но и всички , които ви четат .
141.
Приморско
11.11.2015 22:36:38
0
7
Спрете да заблуждавате хората че Барцулева ще става някаква в общината.Никой не я иска .Показахме го на изборите ще го покажем и после ако имате късмет да я набутате някъде.
140.
Александър
11.11.2015 21:49:40
5
2
На Катя си. Насковите хора са грамотни и разумни, по това се различават от Катините
139.
до 137
11.11.2015 21:41:06
3
5
Аз не съм фен на Катя , а на Наско !
138.
до132
11.11.2015 21:39:58
4
2
от Гроб, ама от тоя Гроб Катя е зависима и ще я видим докога ще е толкова корназ
137.
Александър
11.11.2015 21:37:39
3
2
Пише се Улесниш, а не Олесниш. Всичките фенове на Катя сте неграмотни и ниско интелигентни, също като нея. Може и да се махна от Китен, но това аз ще го реша, не ти.
136.
135
11.11.2015 20:07:08
1
5
Махни се от Китен ... и ще олесниш всички
135.
Александър
11.11.2015 20:03:52
3
4
Тая дебела червенокоса тъпа и грозна мутра Катя как ще я изтърпим 4 години? Дано да се осере и сама да се махне.
134.
Обективен
11.11.2015 20:02:24
2
4
Те се дублират с Катините подръжници. Какъв парадокс само
133.
местен
11.11.2015 19:47:00
2
7
Аз искам да попитам защо най-върлите подръжнички на г-н Петров , които явно подържаха и споделяха неговите идеи , все още не са напуснали доброволно . Ние заради вас не гласувахме за Петров, не заради него самият. Ние искаме вие да се махнете от кметството .Направете го и си запазете достойнството
132.
до общинския парламент
11.11.2015 19:26:32
2
8
Защо го няма малък хърльо? Нали беше втори в листата на избраните общинари от Гроб.
131.
до 130
11.11.2015 19:24:48
1
5
Да, а погледа му е като на насран.
130.
Primorsko
11.11.2015 19:22:39
1
6
Гледам фотосите в статията, Милчо много се охранил бе.
129.
до 128
11.11.2015 19:21:07
1
4
Сигурно, но другата половина от Китен са щастливи.
128.
:)
11.11.2015 16:50:45
7
3
Напротив. Половината от Китен горчиво съжаляват , защото харесват Петров, а не Катя
127.
до :)
11.11.2015 14:49:08
3
8
Не само си ги пишете едни и същи ами си ги и харесвате !?
Ако се поразходите и поговорите с хората от Китен ще разберете , че те действително са доволни и щастливи от избора.
126.
:)
11.11.2015 14:18:58
1
3
Бравос
125.
до всички вас със злобните коментари
11.11.2015 14:04:06
2
6
Почвам да ви подозирам кои се криете под тези анонимни писания ? Нека се пробва някой да познае , мисля че не е никак трудно :)
124.
:)
11.11.2015 13:50:19
5
5
Да стана Кмет, да си оправя Възела и да лапкам, щото 12 години лапах и знам какво е
123.
Обективен
11.11.2015 13:43:37
3
6
Каузата на Катя е " Да стана Кмет", а колко работи и защитава Китен ще видим, има много време
122.
Местен
11.11.2015 13:41:32
1
4
Лика прилика са . Хвани едната, блъсни другата. Затова ще си седят недоклатени и озлобени на целия свят
121.
местен
11.11.2015 13:40:24
3
5
Катя не е предателка! Нейната кауза е "Китен" и поне засега добре я защитава!
120.
Обективен
11.11.2015 13:39:43
4
6
Таз Мария Данъчната и тя голям боклук бе
119.
Местен
11.11.2015 13:37:52
5
4
Как кой? Тези, които работеха при него в кметството. Маркова, Светла и Мария Минева. Няма ненаказано добро, хората са го казали.
118.
Открийте предателите!
11.11.2015 13:33:57
4
4
Да бе! Кои са тия 7 души, които му изядоха хляба на Наско? Освен чистачките има и други предатели! Кои са?
117.
дебелогъзи скокондрили
11.11.2015 13:29:17
5
4
Ний сме грозни и дебели, ала ни се иска да изпъкваме и взехме, че с политика се захванахме. Не че ставаме, ама поне ще ни забележат. Катя, Златинка Величкова и Панайотка
116.
Местен
11.11.2015 13:24:26
4
4
Златона малко кавали е извъртяла на Михов, сега да я видя на кой ще ги върти. Тя станала устрел
115.
:)
11.11.2015 13:22:09
6
3
Тая Златона сега е огледалото на Катя. Лика прилика са си. Скокондрили от класа. Грозни и недоебани, щото и за един път не стават
114.
Пилетен котел....
11.11.2015 13:01:23
3
5
Нещо ,пилетите станаха много важни в Община Приморско???
113.
от Китен
11.11.2015 12:59:58
3
6
До колкото си спомням през 1995г. китенци наказаха Михов заради Златона- секретар на кметството. Сега китенци наказаха Петров заради Милчо. Нищо ново под слънцето.
112.
до 106
11.11.2015 12:57:32
2
3
Едва ли. Хората от Китен дадоха шанс на Петров преди четири години. Той обаче не оправда доверието им. Това е голата истина.
111.
до 93
11.11.2015 12:54:18
0
2
Не количеството, а качеството е важно драги/а! При теб и двете липсват обаче!!!!!
110.
XXL
11.11.2015 12:50:39
2
4
Хубава или грозна,тънка или дебела,следващите 4 години Катя е КМЕТА,а всичко останало е истерия на не- доебани мъже и жени!!!!!!! Проблема е във вашият телевизор.....
109.
до 106 и 107
11.11.2015 12:50:14
1
2
Наско беше завършил Симеоново и беше способен човек, но дайте да видим Катя какво ще направи, тя също има много административен опит.
108.
честито на катя
11.11.2015 12:47:26
3
3
виж ся, катя е много добър кмет апък наско не е за тая работа
107.
кака ви .....???
11.11.2015 12:44:33
1
4
А умни и крадливи устройва ли ви???
106.
тъз Катя е голям кутсуз
11.11.2015 12:41:09
2
3
Ако не бяха ония чистачки и роднините на Катя - точно 7 души са, сега Наско пак щеше да е кмет...
105.
Приморско
11.11.2015 12:38:44
1
8
СКАНДАЛНО: Приморско – раят на малолетната проституция

В последно време най-обсъжданият морски курорт в България определено е Слънчев бряг. Мненията са в двете крайности. Според едни това е „най-якото място на света“, където „купонът е брутален“. Другите естествено осъждат изключителната простотия, която се излива в едно от най-спокойните местенца по Черноморието ни… поне до преди 10-тина години. Алкохол, наркотици, секс и т.н. – това е столицата на разврата в България.
"Студентски град" на морето!
И някак си в сянката на „Слънчака“ остава едно също толкова приятно градче (поне в миналото) – ПРИМОРСКО!
„Няма вече Слънчев бряг, всички са тук“, надъхват диджеите в местните дискотеки.
И са прави… всички са в ПРИМОРСКО. Само че всички под 18 години…
Историята е следната: нощен клуб на плажа в града раздава по една безплатна бутилка уиски за първото момиче, което се пусне без горнище по водната пързалка в заведението. Условието е това да се случи след 3:15 ч.
Всяка вечер героините на тази викторина са различни, но и еднакви… поне в действията и глупостта си. Обикновено се пускат, прикрили гърдите си с ръце, взимат шишето и „кротко“ го изпиват с компанията. Една вечер обаче нещата преминават границите на този крайно неадекватен "обичай."
Около 16-годишна госпожица „печели“ наградата си. И вместо да се скрие в някой ъгъл на дискотеката, тя гордо отваря уискито, застава на мини сцена до диджея и започва да танцува, наливайки се с алкохол. Гола…
Драги читатели, това далеч не е единствената подобна история от ПРИМОРСКО. Те са безкрайно много… Картинките с надрусани, пиещи и пушещи ДЕЦА в градинката до общината в града са нещо нормално. Честно срещано по-скоро…
На никого ли не му прави впечатление това? Как така няма кой да забележи, че докато друга от дискотеките в ПРИМОРСКО празнува 17-ти рожден ден, средната възраст на „посетителите“ й е около 15… И то, защото охраните са 30-годишни бабанки!
Как и защо се случва всичко това? Къде са родителите и властите. Защо никой не взима мерки и защо ПРИМОРСКО вече е „ученическия град на проституцията в България“? Не платената проституция, МОРАЛНАТА…!
104.
Долу Наско Петров!
11.11.2015 12:36:23
2
4
Подкрепям Катя Вълчева! Ако не е тя Китен ще загине!
103.
Чарка: "така беше!"
11.11.2015 12:35:02
1
7
ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
102.
Реставратор на апокрифи
11.11.2015 12:33:14
0
7
Текстът на апокрифа е писан на латиница от някой си, за когото е ясно, че е вътре в нещата, вероятно е от персонала или е родител на дете.

Литературен разбор на текста:

Авторът на текста твърди за някой си, че е пълен боклук и че постоянно са заедно с учителката Ваня Желева. От контекста става ясно, че този някой е директорът Стоян Налбантов. Това било причината учениците на Ваня Желева да са назад с материала. Тази учителка била искала пари за глупости под предлог, че й трябвали за организирането на тържества, а всъщност искала да си купи пиене. Възможно е авторът да има предвид Налбантов - той да иска пари за тържества, за да имал за пиене, за него и за Желева. (Тук смисълът не е много ясен - кой и от кого ги иска тези пари за тържества или за пиене).
Нататък... Вместо да преподава на децата Желева пращала някой друг да ги учи, а тя отивала в дирекцията и там се "лашкала" т. е. правела секс с директора. Тук авторът най-недвусмислено употребява израза "тая курва". В текста не става въпрос за други жени, следователно авторът, под думите "тая курва", има предвид точно Ваня Желева и никоя друга. Изводът на автора е, че майките на учениците от класа на Ваня Желева са много заспали. Авторът е възмутен!...
Определено има логика в повествованието и в излагането на мисълта на този, който го е писал. В крайна сметка се разбира, че авторът и Ваня Желева не са в добри отношения. Вероятно авторът е родител, чието дете е било в класа на Желева и поради някакви неизвестни причини между тях е възникнал конфликт...
Вече никой не обръща внимание на това, дали Налбантов прави секс с учителките в дирекцията или не прави. Дори и мъжете на самите учителки са се примирили и приемат подобни сведения като реалност, която те не могат да промененят. Следователно по-важното е да се разбере, не дали Налбантов и Желева са правили секс, а по-скоро какво е провокирало този родител да пише по този начин срещу Ваня Желева. Дали е бил недоволен от оценките, които тя слага или от цялостното й отношение към детето му или поради някакъв друг техен страничен конфликт?... Засега няма как да се разбере.
___________

(текстът на кирилица би трябвало да изглежда така):
"Пълен боклук! Със Желева са постоянно заедно, затова децата са в невидение с материала. Само иска пари за глупости, уж за тържества, да има и за нея за патронче. Праща деца (или Деса) да ги учи, а тая курва в дирекцията се лашка. Как може да сте толкова заспали майките?!"
_________
(оригиналът на латиница):
"sali
19.03.2014 20:13:59
palen boklyk sas jeleva sa postoyano zaedno zatova desata sa v nevidenie s materiala samo iska pari za gluposti yj za tarjestva da ima i za neia za patron4e pra6ta desa da gi u4i a taia kurva v direksiata se la6ka kak moje da ste tolkova zaspali maikite"
_________
Гледам й на Ваня Желева снимките във ФБ - някаква пъпчива физиономия (като на Христина Налбантова с някаква алергична и възпалена кожа, пъпки ли са, екземи ли са, не знам). Прикрива си недостатъците със слънчеви очила и един тон грим и червило. Косата й боядисана със сажди и катран, лъщи от някакви препарати и евтина козметика... Васко Минета говореше за такива жени, че им слага по една кофа на главата като ги ебе, за да не им гледа пъпчивите физиономии отблизо! Иначе Налбантов е всеяден - куцо, сакато, пъпчиво... всичко влиза в употреба и на отчет в тефтера му!
101.
XXL
11.11.2015 12:32:50
1
5
Хубава или грозна,тънка или дебела следващите 4 години Катя е КМЕТА,а всичко друго е истерия на недоебани мъже и жени!!!!!!!!!!!!!!!!! Проблема е във вашият телевизор....
100.
Симеон:
11.11.2015 12:31:32
1
7
Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Мильо Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах наште момчета - барабите с които работя - да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите още на първия тек... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици и пр., а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Мильо. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и пишката ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... губи се вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!
15.
Бай Джон
26.12.2014 10:14:53
Няма го забравя Вангелов в началото на сезона като ми даваше сладкарницата Нептун и аз както си му е реда влизам в дирекцията и му поднасям плика с пари - 5000 лв., толкова вървеше това заведение тогава. Оня отваря плика и почва да брои, после ме гледа жално и почва да сумти: Много малко даваш ве! Ама много си свидлив бе!... Ама чакай бе, шефе, викам му! Сега е началото на сезона и нямам пари, изчакай да спечеля малко и ще ти дам още!... А оня не ме чува: Ама много малко даваш вееее!!!!...
Кво да го прая такъв човек! Ходих да взема назаем, че то реве на главата ми и не се търпи!
14.
бай Джон
26.12.2014 10:02:34
Най-оригинален от директорите на ММЦ беше Вангелов. Като раздаваше заведения на барманите ги караше да му мият краката с уиски в един леген и после ги караше да пият от уискито от легена. Ако издържат тоз изпит, ги караше да му падат на колене и да му дават клетва за вярност, след което му целуваха ръката. После Вангелов им слагаше ръка на рамото и ги ръкополагане за бармани - също като при рицарските ритуали... Не, Вангелов си беше много оригинален, не може да му се отрече! Питайте Петко Ургарито и Найден Божков и те ще го потвърдят, те най-редовно си му ближеха гъза на Вангелов и ги знаеха всичките тез ритуали и салтанати.
13.
Васко Минета
26.12.2014 09:35:37
Когато свалиха Стаматов от власт в ММЦ всички си отдъхнахме, щото това лайно беше голям кожодер! Не стига, че имаше цели райони с бунгала и стаи по хотелите, където нощувките не се отчитаха и парите от тях отиваха директно в джоба му, ами и още искаше от нас - управителите и наемателите на обекти... а туй нашто в сравнение с неговите печалби бяха трохи, ама той и тях искаше да ни вземе, дължали сме му процент, дължали сме му не знам какъв данък... на майка му гъза сме му дължали! Събличаше ни яко! Всички ревяхме от него! И представи си нахалство! Бяха минали две седмици откакто го бяха свалили и оня още продължаваше да обикаля наемателите и да си иска някакви пари дето уж му "дължали"! Митьо Мустака, дето държеше "Зелениката" не издържа и му тегли една майна: "Абе, ненаситна твар! Един хуй в гъза не щеш ли още да ти дам?!..." И нашия не може да свари да избяга, щото усетил, че Митьо вече не се шегува... Ами тъй ми, кой си ти, че да ти даваме, вече си никой - пълен боклук! Ай сектир оттука!
Чак Камберов, дето беше крадец от класа се шашнал като видял, че Стамат, вече месец след като е свален, още имал ключове от контингента си по хотелите и продължавал да ги използва и да цоца парички оттам. По заповед на Камберов сума патрони на брави сменихме тогава по хотелите само и само да го изгоним оттам... И пак: оня най-невъзмутимо продължаваше да използва стаи, за които не знаехме, че той има ключове! Басси и наглия човек, бассий чудото, ааааааа! Думи нямам!

Рикардо:
Пък тоз педерас Налбантов, няма си друга работа, ами идва веднъж на сергията ми, дето продавам рапани и почна да ми се прави на интересен: За кво ги продаваш тия рапани, вика, не виждаш ли, че никой не ги купува?... Мама ти дай ба и плешив боклук, викам му, я да са махаш, я да си гледаш там лайняното училище! Не си гледа насрания гъз и ибаните учителки, ами дошъл да ми дава акъли! Че като го запуках с рапани - и него, и колата му... мятам ги аз и ламарините на колата му дрънчат на кухо, пък той не може да свари да избяга! Да тай ба в плешивото лайно, тръгнало да ми са перчи насреща!... Повече не го видях! Крие се в миша дупка като ме види
99.
това не е възможно!
11.11.2015 12:30:14
0
6
То не бяха Прокопова, че Петкова че някаква секретарка от Царево , и сега само тая Ваня Желева липсваше . жените се сменят , една идва друга си отива , само хуя на Налбантов - вечен и неумиращ......../ не знам ама много невероятно ми се вижда ,
98.
Интервю с Бочев:
11.11.2015 12:28:35
0
6
ДИМИТЪР БОЧЕВ - философ, писател-дисидент

ВЪПРОС:
Имали сте много жени, изневерявали ли сте?
ДИМИТЪР БОЧЕВ:
- Аз не съм човек който изневерява. Не че съм моногамен, но предпочитам нещата да са ясни. Аз не съм човек, който ще каже на жена си, че има среща с приятели, а да ходи при друга. Мен такива лъжи ме обременяват. Всяка изговорена лъжа те натоварва и те трови, трови ти душата. По чисто прагматични съображения е добре да не се лъже. Тогава животът ни става по-прост, по-ясен, по-безпроблемен, по-малко натоварен. Лъжите усложняват живота, убиват любовта. Защо трябва да живея, лъжейки, след като мога да живея, казвайки истината?!

Из "Спомени за писателя-дисидент Димитър Бочев":
....
Веднъж проф. Андрей Пантев почивал в ММЦ Приморско в хотел "Нептун" заедно с любовницата си, някаква негова студентка. Заедно с тях в същият хотел имало и друга двойка техни приятели – писателят-дисидент Димитър Бочев, който също бил с любовницата си. Димитър Бочев бил много известен философ, поет и писател на разкази и есета, близък приятел на д-р Желю Желев, който през 60-те години му бил преподавател в СУ. Впоследствие през 1972 г. Бочев избягал в Западна Германия, където живял около 20 години и след промените отново се завърнал в България.
Между другото, когато гостувал в Приморско на директора на училището Стоян Налбантов, Димитър Бочев отказал предложения му алкохол като твърдо заявил, че пиенето на алкохол в учебно заведение е престъпление и че ако това се случело в Германия, директорът веднага щял да бъде уволнен дисциплинарно... Бил възмутен също така как можело училището да носи все още името на Вапцаров, който според Бочев бил отявлен комунист и терорист... Налбантов само се смеел на тези забележки на Бочев и после го коментирал зад гърба му с думите: "Този човек нещо не е наред! Живял е в Германия дълго време и затова е толкова неадекватен и говори глупости!"
По време на престоя си в Приморско двете двойки (Пантев, Бочев и любовниците им) прекарвали голяма част от времето си заедно, като към тях се присъединявал от време на време и Налбантов. Веднъж Налбантов и Пантев били заедно в кафе-сладкарницата на хотела и чакали останалите да дойдат при тях. Дошло само момичето на Пантев, но било много разтреперано и уплашено. После разказало какво му се било случило. Била отишла да извика другите двама, но заварила в стаята само Димитър Бочев. Той я поканил да влезе, след което заключил вратата и скрил ключа. Момичето много се уплашило, защото мислела, че Бочев ще я изнасили. Той започнал да си разкопчава панталона, като й казвал да не се страхува, нямало да й направи нищо лошо. После си извадил пениса и започнал да мастурбира пред очите й. През цялото това време Бочев наблюдавал реакциите на момичето, която очевидно е била много изненадана и стъписана. Явно е, че тези нейни реакции го възбуждали, но така или иначе той не й посегнал. След като свършил Бочев отключил стаята и пуснал момичето да си ходи.
Докато разказвала какво се било случило, Пантев и Налбантов буквално се превивали и тресяли от смях. После Налбантов се подигравал на Бочев: "Бе какво си направил ти бе?! Кви са тия сеанси, кви са тия нестандартни изпълнения? Ми внимавай малко! Много си го изплашил това момиче!"
Пантев обаче се скарал на Бочев: "Как не те е срам, бе? Ми ти по тоя начин се подиграваш на момичето, унижаваш му човешкото достойнство..." Казал и други такива умни мисли и прозрения, каквито само Пантев бил способен да измисли. Въобще Пантев много мразел да лицемери и открито споделял мнението си, показвал грешките и недостатъците на околните, независимо от неудобното положение, в което ги поставял.
Явно е, че пребиваването на Пантев и Бочев в Приморско не било лишено от емоции и случки от всякакъв род. На Пантев му се отдала възможност да си го върне на Бочев, но се случило така, че се възползвал само Налбантов. Веднъж когато цялата компания била в кафе-сладкарницата на хотела, Бочев станал и се запилял нанякъде като дал да се разбере, че скоро няма да се върне. След това станали и момичетата за да се приберат в хотела. Любовницата на Бочев казала, че ще си вземе един душ, на което Налбантов веднага отговорил, че щял да дойде и той под душа. Последвал разговор в тази насока уж на майтап, но Налбантов усетил, че мацката му се слага. В разговора от време на време се включвал и Пантев – започнали да говорят за групови изпълнения, тройки и пр. Когато момичето си тръгнало Налбантов и Пантев започнали да обсъждат положението, как да подходят, как да я свалят, кой да е първи, кой втори като през цялото време Налбантов убеждавал Пантев: "Чуй ми думата, тая е силно вътре! Веднага я усетих. Не видя ли как сама се предлага?... Направо ще я скъсаме от ебане!" Като по-млад Налбантов отстъпил на Пантев привилегията да е първи. Пантев тръгнал към стаята на момичето, но много скоро се върнал. „Не мога бе, Стояне, не ми става пишката! Я по-добре отивай ти! Ти си младо момче и по- ти прилягат такива авантюри." Налбантов само това и чакал. Изстрелял се в стаята на момичето, влязъл при нея в банята и останалото било ясно – див и необуздан секс под душа.
97.
Чарка от ММЦ: "Да! Така беше!"
11.11.2015 12:27:22
0
6
МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: На времето имаше един министър Валентин Василев от СДС. Та той ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

СДС!... СДС!...
През септември 1993 г. Милю и Борис бяха представители на СДС в комисията за избор на кмет, защото Георги Барцулев беше дезертирал от поста. Тогава СДС издигна кандидатурата на Кольо Ходжев. И тия двамата, като бяха в комисията, раздаваха на хората белязани бюлетини, за да разберат кой за кого е гласувал, но хората си гласуваха за Атанас Стойчев и нашите умираха от яд и после им търсеха сметка: "Абе, комунист, ти защо си гласувал за Ташо?!"... Пълни откачалки! Хората им се смееха и ги подиграваха. Даже Колю Ходжев като видя колко му е акъла на Мильо Ботев и сам напусна СДС. Беше му писнало да се разправя с разни идиоти и ненормални.

Милю Ботев е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!


Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!

МИЛЮ БОТЕВ:
На времето около Приморско беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

МИЛЮ БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Милю Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Хайде ако няма кой, ние с Милю пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Милю Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Милю действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Милю Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах на наште момчета - барабите с които работя - че тая нива иска яка оран, по-добре да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици, а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Милю. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и инструмента ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... пишката ми се губи вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!

Милю Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и целия се изчерви. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето - какво друго - и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: "Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!
96.
Gihora e velik!!!!
11.11.2015 12:25:39
0
7
ДИМИТЪР ГИХОРОВ ДИМИТРОВ:
В Приморско ние гларусите ебяхме най-вече чехкини. Разкарвахме ги по плажа и наоколо и ги лъжехме. Те ни питат на кой е тая земя - викам им, моя, ами онова стадо крави - пак им викам: и тия крави всичките са мои, ами оная голямата къща, пак им викам, ама вие не знаете ли - това е мойта къща. И те си мислят че съм кой знае какъв баровец, пък аз съм беден кат галош, ама се правя на голямата работа.
Веднъж чуках една чехкиня в едно бунгало на къмпинг Оазис, а на другото легло един чех ебеше мацката си. И по едно време тоя същия чех като извади един страшно дълъг... език и започна да я лиже. Гледах, гледах, а оня лиже та се къса и не спира, че накрая не издържах и го хванах за врата: Абе путьо, викам му, ти хуй нямаш ли, че си тръгнал да й лижеш на тая миризливата путка?... На сутринта се събуждам целия отвит в леглото - чисто гол, а две други чехкини надвесени над мен и ме разглеждат: Много е космат тоя, викат, също на орангутан прилича!"... Горките, кога са виждали такова чудо като мен - расов мъж отвсякъде!
95.
до 93
11.11.2015 12:10:56
1
1
Който трябва да ме разбере ме разбира, а бавноразвиващите като теб те са в друга категория :). Не си виновен, че имаш по-малко мозък
94.
до 92
11.11.2015 12:10:29
1
3
И двете са даже по големи простакеси. За светлинните години разлика сигурно имаш в предвид креватните им умения.
93.
до 90
11.11.2015 12:07:59
1
2
Ти май ми се обиди нещо. Като искаш да те разберат пиши ясно. Смешник.
92.
до 89
11.11.2015 12:06:04
1
1
Между Катя , кметицата на Ново Паничарево и Секретаря на общината има светлинни години разстояние. На Катя на муцуната й е изписано колко е проста. А и е много по-дебела .
91.
до 86
11.11.2015 12:05:24
0
2
Не богохулствай!
90.
до 83
11.11.2015 12:03:56
1
1
Ти като не си го разбрал няма и да го разбереш. Слушай Катя и духай супата
89.
до 87- местен
11.11.2015 12:03:07
0
2
Кого имаш в предвид? В статията има още две рошави и грозни- секретаря на общината и кметицата на село Ново Паничарево
88.
до 83
11.11.2015 11:59:48
0
4
По какво разбра, че Милчо и Манол са не само умни, ами и по умни?
87.
Местен
11.11.2015 11:57:50
1
3
Проста, рошава , грозна и дебела , за никакъв чеп не става тая
86.
:)
11.11.2015 11:53:58
2
2
Блажени са вярващите! :)
85.
китен 1932
11.11.2015 11:40:04
1
4
Ако вярвате че нещо ще стане,ще видите възможности.А ако смятате че няма да стане ще видите препятствия.....
84.
:)
11.11.2015 09:38:05
5
3
Колкото до Германов Катя ще има да му се мазни милата, ама така ще се мазни, че колкото е мазна ще се разтопи
83.
:)
11.11.2015 09:36:16
5
5
Щом смятате, че Катя и Златин Бодуров са по-умни от Милчо и Манол ми е ясно колко мозък имате в главата :)
82.
до 61
10.11.2015 23:28:46
2
8
Преди 4 години Наско може да е водил с 60 гласа .... , но много хора се разочароваха от него най вече заради тия празноглави жени , с които той се заобиколи .
81.
Неорентиран
10.11.2015 23:06:40
3
7
Аз пък се чудех за кого да гласувам но като отидох до читалището и видях вънка Милчо ,Манол Германов ,Петров и Хърльо вече реших че избирам Катето.Много ми дойде да видя на едно място толкова разбойници.Не са наядоха.
80.
Наблюдател
10.11.2015 22:28:10
5
3
Аз и моите близки и приятели от Китен гласувахме за Наско. Катя не ни вдъхва никакво доверие. Не вярвам, че Катя може да бъде по-добър кмет от Наско. Едно е да искаш, но съвсем друго е можеш!
79.
Местен
10.11.2015 22:21:17
5
4
Щото пък Катя хич не регистрира външни хора. Заблудени сте много. Ама много
78.
до 61
10.11.2015 22:18:20
3
8
Не забравяй че Катя спечели с много повече при положение че Петров регистрира и 50 човека външни хора.Китен гласува за Катя и свърши ерата на разбойниците Петров и Милев.
77.
до 74
10.11.2015 21:59:27
5
5
Мога да ти кажа , че за Катя гласуваха голяма част от младите интелигенти и здравомислещи хора за тях имаш ли да казваш нещо ?
76.
до 75
10.11.2015 21:22:43
1
4
Тана не е закачайте
75.
:)
10.11.2015 21:04:16
2
4
Пропуснахме и Тана Ургарска, къде без нея
74.
:)
10.11.2015 21:02:49
3
5
Вярно е, че за Китен са най-определящи гласовете на Павлинка и чистачките , на Лазар и на циганите от сметището. Това са най-ценните кадри все пак :)
73.
до 69
10.11.2015 20:58:02
1
3
Това ,че получавам отрицателен рейтинг -1 ... , означава ли , че не си заминала ? ☺
72.
до69
10.11.2015 20:49:58
1
3
Славейче , ти не замина ли за Велинград ?
71.
:)
10.11.2015 20:46:31
2
1
Ами да, Лазарчо незнам дали има завършен 8 клас. Другите и те са много трезво мислещи, личи им :)
70.
до 69
10.11.2015 20:43:01
2
3
Нещо си разстроен/а и бъркаш понятията. Сигурно искаше да напишеш реалисти и трезво мислещи гласоподаватели.
69.
:)
10.11.2015 20:35:56
4
4
Ти,Тошко Тъпото, Лазарчо ,Крумчо и циганите от сметището сте най-прозорливите гласоподаватели. Прав си
68.
до 63
10.11.2015 20:33:45
2
4
Ама ти какво си мислиш, че Атанас Петров има акъл ли?
Той ако имаше щеше да е пак избран за кмет.
67.
до 61
10.11.2015 20:30:48
1
3
В изборният ден се оказа, че и аз съм част от решението дали набеденото за адвокатче ще бъде кмет.
66.
до 65
10.11.2015 20:29:18
4
2
Да уредят и вас. Тя Катето ще ви уреди :)
65.
до 63
10.11.2015 20:27:06
1
4
Завърши там, защото го уредиха...( той знае кой).....
Иначе щеше да лови риба и да продава чирози.
64.
до 61
10.11.2015 20:24:03
1
2
" Да ама не " както обича да се изразява доайена на българската журналистика П. Бочаров
63.
:)
10.11.2015 20:22:02
4
1
Завършил е там, където ти не си и никога няма да завършиш, защото нямаш толкова акъл
62.
до 53 - Китен 1932
10.11.2015 20:20:38
3
3
За коментиращият под № 53 и другите безплатно!!!!
Лекарят е психотерапевт. А лечението е Психотерапия, което е методично прилагане на определени психологически техники за възстановяване на афективното равновесие на личността.
61.
компетентен
10.11.2015 20:19:05
1
4
Уважаеми господине (госпожо), едва ли сте вие човека, който ще дава оценка какво е качеството на образованието на школата в Сименово. А това дали ще е кмет, или адвокат си е лично негов избор, а не ваш. Само да подчертая, че на предните избори Петров водеше Катя със 60 гласа, а на последните тя го водеше едва със 7 гласа и като се сметнат и 6те невалидни бюлетини за Петров става ясно колко убедително Катя го е победила. Така че колкото и да оплювате и да злобеете Петров Е и винаги ЩЕ БЪДЕ над нивото на Катя.
60.
до 58
10.11.2015 20:17:49
1
5
Да добавя и аз нещо по повод на коментара на 59 .
Г-н Петров е завършил Академията на МВР , за незапознатите там има 3 факултета .. 1 Полиция ,2 Национална сигурност и 3 Пожарна безопастност , в кой точно факултет е завършил Право ?
59.
до 58
10.11.2015 20:09:59
1
6
Ако беше добър адвокат щеше да работи и да храни семейството си като адвокат, не да се напъва пряко сили да става кмет. Освен това той не е завършил юридически факултет , а полицейската школа в Симеоново. Там в допълнение към глупостите, които набиваха в кратуните им как да бранят комунизма им даваха и гражданско образование - юрист.
58.
до 54 и 55
10.11.2015 18:37:20
5
9
Когато завършиш право и станеш адвокат тогава можеш да даваш оценки и да правиш заключения. Аотносно заплащането сигурно съдиш по това какво правеше Катя. Катя не може да се намаже на малкия пръст на Петров нито по акъл, нито по образование и това е факт. Тя е една обикновена жена без много потенциал, но с големи амбиции, определено по-големи от възможностите й.
57.
до56
10.11.2015 18:09:01
1
2
Започваш изречението с малка буква това издава несигурност и неувереност в твърденията ти.
56.
до 51
10.11.2015 17:32:17
1
7
катя не може да разреши нито един проблем на града пиша го без грам пристрастеност.лично аз смятам ,че дори ще затворят училището-и без това тежи на бюджета...но да спи зло под камък.
55.
Китен
10.11.2015 16:02:00
4
5
Каквото му е адвокатстването такова и кметуването.
54.
до 52- компетентния
10.11.2015 16:00:22
3
3
Харесваш Петров или ти платиха за да го харесваш?
53.
китен 1932
10.11.2015 12:22:09
0
5
Нета се превръща в кошче за душевен отпадък,което не е лошо....просто безплатен психотерапет за простаците......
52.
компетентен
10.11.2015 09:57:02
7
6
Аз не харесвам Катя, харесвам Петров, защото е начетен, образован и човечен. Съпоставяйки ги недоумявам как хората предпочетоха Катя пред него
51.
da
10.11.2015 04:37:25
2
6
Харесвам Катя, защото смятам, че е енергичен и запознат с проблемите на града човек, но наистина трябва да преосмисли начина си на обличане. Принципно не ми пука, но в момента представлява цял един град. Кате, помисли над това.
50.
:)
09.11.2015 22:52:22
5
7
И манталитет и интелект и злоба, всичко е типично селяндурско и по китенски, също като китенската кметица
49.
до 48
09.11.2015 22:48:32
3
3
Типичен селяндур :)
48.
!!!!
09.11.2015 22:29:38
1
4
Ей,луди хора ей.Те себе си не погледнат,собствените си кусури не виждат,тръгнали другите да коментират...дето казват "паратики" хора.Кошмар. Добре,че е тоя Флагман,че анонимно да си плюете,щото иначе няма къде да избивате комплекси,а и да говорите...няма кой да ви слуша.И това тука все едни и същи писателстват, незадоволени п..ки с висше образование,но с малко интелект,а за възпитание....и дума не става.И тия "майки" ще възпитават деца. Ноооо.Господ си знае работата-НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ!!!!И ващо си седи,трайте,ще ви дойде реда .Пиша ви точно в стила ,който заслужавате,за да ме разберете какво казвам...А между селянин и селяндур има голяма разлика-едното е въпрос на местоживеене,другото е въпрос на манталитет и така,като чета коментарите,едните са от селяни,а другите от СЕЛЯНДУРИ!!!
47.
отговор
09.11.2015 22:18:11
1
5
Не съм съгласен с 46. Мотивацията си е мотивация, но образованието е критерии за способностите на човек. В противен случай какъв е смисълът от университетите и от това, хората да се образоват?
46.
до 42
09.11.2015 22:08:17
6
2
Хубаво е човек да умее да чете между редовете понякога , защото там се крие истината.
Тоест Катя може и да няма образование, за разлика от Наско, но това не е прави нито по-малко умна ,нито по малко способна .
Понякога мотивацията за работа и резултати е в пъти по нужна от образованието
45.
Специалист
09.11.2015 21:30:32
0
8
Истината е, че класа и стил е трудно да постигнеш, ако не го носиш в себе си! Но погледът, погледът е празен и безумен! В съчетание с черния сутиен, рошавата коса и жълтата блуза, картината е завършена! Ако не беше тъжно щеше да е смешно! Вижте мъжа, до който е застанала и ще разберете огромната разлика! Това няма как да го стигне никога! Не забравяйте - ПОГЛЕДА!!!!
44.
Александър
09.11.2015 20:58:02
1
7
Какви очаквания да има човек? То само като я видиш и ти става ясно. Типично по селски - отгоре до долу. И като ти заговори потвърждава това мнение. Важното е китенци да си я харесват, те си я избраха.
43.
няма име
09.11.2015 20:40:13
0
6
срам и позор
42.
до 39
09.11.2015 20:40:07
2
9
Като нямаш идея дали има образование, или няма какво коментираш? Адвокатът си е адвокат, не е нито Тошко Тъпото, нито Катя с болните амбиции!
41.
китен
09.11.2015 20:34:12
0
11
Не разбрах какво образование има Катя? Стайлингът й го видяхме вече.
40.
Един,дето ви гледа всеки ден
09.11.2015 20:21:45
7
6
Алооо,манекенките :) В Китен стайлинг до стайлинг.Хахаха,то ако сте много хубави тука ли ще седите да драскате,а?Ми не при мъжете ви в леглото да ви ...уважат? хахахах
Щото Петров като ходи цяло лято по 7/8 с тениска на райета,с официални черни обувки с чорапи,преметнал чантичка кат кондуктор...много стайлинг.Ай стига сте писали,че ми писна от глупости.Я марш в кухнята да дробите салатка.Ааааа,пуста мотика и дървено корито да перете.Много свободно време имате,ейййй
39.
до китен
09.11.2015 19:27:41
6
8
Катя има ли няма ли образование идея нямам ... , но се видя ,че господин адвокатът , неговото(образование) го има само на хартия !
38.
Местен
09.11.2015 18:10:26
2
13
Катя? Потенциал? Шегувате ли се бе хора?
37.
китен
09.11.2015 18:07:37
3
12
Катето не блести с умствен потенциал, извинете. Какво образование има?
36.
СОЛИДАРНОСТ
09.11.2015 17:28:55
2
5
Дрехите не са най-важното нещо в живота.Важно е човека да е читав.По дрехите може да те посрещнат ама по-акъла ще те изпратят.
35.
китен 1932
09.11.2015 16:33:10
1
5
Всички сме виждали красивите и добре облечени красавици по брадарите било вип или биг и много добре им знаем умственният потенциал ........... Тук става въпрос за съвсем друго и който го разбира , разбира а кой не ......???????
34.
Фен
09.11.2015 15:25:21
12
9
Много си е готина Катето. Само така натрий им носовете и им наритай задниците.
33.
до 27
09.11.2015 15:23:49
0
5
Ами ние бабите!?!
32.
ДРОН
09.11.2015 12:25:11
5
7
Народе,вие моделиери и манекени ли избирате,или народни представители на ниво община,нямате ли други виждания та за облеклото се хванахте,стига с тези клюки защото се опорочава местното население като цяло !!!!!
31.
armani
09.11.2015 12:13:06
1
10
moda stil fines -estetika -etika etikeciq --dalech ot nache selo
30.
гладници
09.11.2015 10:50:07
1
6
Това е храна за простаци.....яжте но да не преядете!!!
29.
Тревор
09.11.2015 10:28:19
0
8
Тая каква е вуйна.. леко само гихора да не се свлече от вълнение покрай тези прозрачни ризи ахахах
28.
китен
08.11.2015 22:48:51
0
14
Най-впечатляваща безспорно бе новата кметица на Китен – Катя Вълчева. Тя бе толкова шармантна в своята дълга черна пола. За по-добра визия я бе съчетала с прозрачна жълта риза, а под нея изпъкваше черен сутиен. Стайлинга довършваше голям медальон в златисто и черно.Дългата пола скрива кривите крака, но защо с тази риза и сутен. Ех, Кате, Кате
27.
Флагман
08.11.2015 20:55:53
1
9
Ха да им е честито на китенските булки. Такава статия и да бяха им я платили Гихира и Бодура, пак нямаше да им е по мярка. Всички техни фенки замлъкнаха,а от тук и извода, че сами си пишат коментарите. А дали някой още не си е платил сметките на сайта, че е очернен така .....
26.
ОТВРАТЕН
08.11.2015 20:45:03
3
10
ГЛЕДАМ И СЕКРЕТАРКАТА МАРИЯ ГЕОРГИЕВА С КЛИН И БОТИ.УЖАС.КАКВА БЕЗВКУСИЦА КАКЪВ КИЧ.НЯКОЙ ДА Я НАУЧИ НА ПРОТОКОЛ ЧЕ ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ОБЛЕЧЕ САМО В КЪЩИ С ПРАХОСМУКАЧКАТА.
25.
до 21 - джингибито
08.11.2015 16:29:05
1
12
Моля, моля не обвързвайте всички ни с тези простакеси с визия на проститутки.
И в Китен и в Приморско има умни и елегантни жени.
24.
до № 8
08.11.2015 10:49:19
0
15
Кметицата ви кръчмарка а зам.кмета ви Милев кебапчия.Да живее Китен.
23.
Kiten
08.11.2015 10:28:31
0
12
Чудя се на писателката, че и на коментиращите. Вие имахте други очаквания ли? Не съм изненадана от облеклото, защото познавам нивото на участничките и участниците. В политиката сега не само на местно, но и на държавно ниво цари ПРОСТАЩИНАТА.
22.
до 20
08.11.2015 10:19:10
1
12
Казва се "със стари курви нов бардак не се прави". Така, че не очаквайте нищо хубаво.
21.
джингиби
08.11.2015 09:48:16
1
9
Мазни селяндури,тъпо и без вкус облечени...това е цвета на Приморско!!!А какво остава за обикновените хора ха..ха.ха!
20.
аз
08.11.2015 08:59:42
1
11
Стар бърдак със стари курви. Какво очаквахте - чудеса?
19.
................
08.11.2015 08:22:09
1
5
Ни съ притеснявайте Приморчани,месни и свъртяни,на всички рабутта ви шъ стани,ама тряба да напече малко.
18.
*****
08.11.2015 00:09:17
1
10
Жените трябва да избират дрехи, които не са твърде широки или твърде тесни. Прекалено изрязаните блузи, блузите без ръкав и тези с гол гръб не са подходящи за деловата обстановка. Същото важи и за твърде късите поли. Вместо това представителките на нежния пол могат да заложат на роклите, костюмите, полите. Възможните варианти за блузи са: блуза или риза с дълъг ръкав или блуза без ръкав, задължително комбинирана със сако.
Обувките трябва да са затворени, не много високи, със средна височина на токчето не повече от 4 см. Забравете за тънките токчета.
Чоропогащникът също е задължителен, като телесният цвят се смята за най-неутрален, а цветните модели и тези на фигурки – за неподходящи.
Чантата задължително трябва да се съчетава по цвят с цялостната визия.
Маникюрът не трябва да е много дълъг. Препоръчват се неутралните цветове. Гримът трябва да е лек.
Що се отнася до аксесоарите, жените следва да избягват големите бижута и обици, а също и шапките, освен ако не са навън и не вали. Шаловете са позволени, защото като цяло придават елегантен вид. Татуировките и пиърсинга трябва да се прикриват, доколкото е възможно, особено ако жената работи директно с клиенти или е на ръководен пост. Тежките парфюми са табу.
Дамите трябва да имат предвид, че хванатата на опашка коса придава спретнат вид.
17.
16
08.11.2015 00:03:41
0
13
селско парти
16.
*****
08.11.2015 00:00:18
2
11
Без коментар...Катя винаги се е обличала така,една от задачите и ще е да въведе дрес код в кметството че там всички се обличат все едно ходят на кръчма иначе вирнали носовете и кой съм аз погледнете се в огледалото бе момичета срамота администрацията да изглежда така
15.
!!!
07.11.2015 23:23:41
1
20
От нисша раса - - висша класа няма как да се получи.
14.
Мими
07.11.2015 23:00:41
0
11
А кмета на с.Веселие как мазно се усмихва с нови намерения за по мазно крадене!!!
13.
1990
07.11.2015 22:56:29
3
4
Platen sait ot obshtina primorsko e flagman
Kakvo iskate
12.
Ще те......
07.11.2015 22:40:22
2
6
Майка ти ямболска!
Как е майка ти бе кривоглед????
Спиш ли спокойно?
11.
китенец
07.11.2015 22:32:44
3
21
Срам ме е ,честно. Ега си селската мутра и селското облекло. Типично по селски- от главата до петите
10.
Не я познавам
07.11.2015 20:16:40
3
33
добре де, как може така да се облече за сесия на общински съвет - официално събитие, тя все едно на нощен бар отива с тези прозрачности, тцтцтц, голяма жена, голям срам...
9.
Георги
07.11.2015 20:13:42
6
13
Що не снима някой минижуп и надничаща изпод него дърта вулва ма, Радостино? Сега всичко остава на въображението ни...
8.
_|_
07.11.2015 19:47:51
5
19
Mnogo jalko za kitenci...epten shte zatanete....ot krachmarka kmetica ne se stava hahahah
7.
taen obojatel
07.11.2015 19:26:40
2
20
jalko za kitenskata kmetica,iska i se gorkata da izglejda dobre ,no purvo trqbva da ograni4i qdeneto i da posportyva malko.....ima promociq na fitnes zalata koqto e do tqx ,,,,, :) :) :)
6.
До №3
07.11.2015 19:23:51
3
36
Облелото на госпожата е проява на липсата на вкус и на етикет. Не е редно заобикалящите да знаят какво е бельото и. Не е запозната с бизнес етикет нито т, нито останалите дами, които са облечени в строги официали тъмни костюми, но с бели обувки.Но това все по-малко и по-малко жени го знаят.
5.
nikoi
07.11.2015 19:23:29
8
7
Едва ли ще им липсва изкустврната Ваня Проданова
4.
дидо
07.11.2015 19:08:35
1
13
мирише на нафталин сигурно в залата само дадовци и баби хахахаха ужас
3.
до Флагман
07.11.2015 18:44:32
23
19
Явно нямате с какво да се изявите, и си спретнахте поредната клюкарска статия с Приморско. Всеки има право да се облича както му е удобно или се харесва. Нима вашите журналисти са в перфектно облекло и винаги с прически. Ставате смешни! А за клюкари държите първенството!
2.
пешо кура
07.11.2015 18:26:55
4
25
ми тая е да битер проститутка
1.
КУКОВ
07.11.2015 18:24:56
6
10
А в Бургас дори нямаше сесия, само куков кука, щото нямал ко да прай, ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори