×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще преговарям с ГЕРБ и ДПС за квалифицирано мнозинство, БСП категорично ги изключвам!


Ще преговарям с ГЕРБ и ДПС за квалифицирано мнозинство, БСП категорично ги изключвам!
Чакам Митко Николов и Димитър Бойчев да се напразнуват, за да им звънна, казва преизбраният кмет на Карнобат. Снимка: Авторът
26 Октомври 2015, Понеделник, 14:40 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Първата ми работа е да избера председател на Общинския съвет

Георги Димитров спечели изборите в Карнобат на първи тур и бе преизбран за кмет трети мандат. Този път обаче той се яви с нова коалиция „Левицата”, свързана с АБВ, заради което и бе изключен от БСП. Днес Димитров седна триумфално до експрезидента Георги Първанов на пресконференцията на АБВ в централата на партията в София, където бяха коментирани изборните резултати в страната. Старият нов кмет на Карнобат получи специално думата, за да опише ситуацията в своята община. След пресконференцията Георги Димитров даде интервю пред репортер на „Флагман”.

- Г-н Димитров, на пресконференцията на АБВ казахте, че предстои да сформирате мнозинство в Общинския съвет в Карнобат. С ГЕРБ ще преговаряте ли?
- Да, ще проведа разговори. Чакам Митко Николов и Димитър Бойчев да се напразнуват, защото са Димитровци (днес е Димитровден – б.а.)

- Защо с тях?
- Защото са регионалните лидери – Николов е дори зам.-председател на партията, а Бойчев е областен лидер.

- Ще говорите с тях да убедят четирима общински съветници от ГЕРБ да ви подкрепят?
- Не да ги убедят, а (да се види – б.а.) - какво е общото, което ни свързва в Карнобат. Аз не искам да правя коалиция.

- То си е коалиция.
- Партньорско споразумение се казва, две различни неща са.

- Как си го представяте – четирима от Вашата коалиция, четирима от ГЕРБ…
- Не, не, не. Шест от ВМРО и четирима от моята коалиция – 10. Един от ДПС и четирима от ГЕРБ – стават 15. С 15 се вземат решения с две трети.

- БСП категорично ги изключвате?
- Да.

- Защо така, доскоро сте били заедно?
- На всички останали съм гледал като на опоненти, никъде не съм казал една дума срещу опонент, но те слязоха на изключително ниско равнище. Прочетете „Флагман” – съветвам ви!

- БСП колко съветника се очаква да имат?
- Двама или трима мисля.

- А останалите съветници до 21 кои са?
- На „Народен съюз” някакъв - на бившата депутатка Вярка (Вяра Петрова – б.а.).

- Която беше от ГЕРБ?
- Да, сега е от БАСТА. И тя има трима съветници.

- ДПС изключвате ли ги от подкрепата за Вас?
- Не, защо да ги изключвам?

- Защото искате подкрепата и на ВМРО (коалиция "Карнобатлии за Карнобат" - ВМРО и БДЦ), споменахте по-рано, че е трудно да се съвместят.
- Че какво като е ВМРО?

- За какво Ви е единият глас на ДПС?
- Вие в София разсъждавате много интересно – тук става дума за противоборство не на партии бе, хора! Те търсят политическата си идентичност, аз търся обединението около човека, около идеята „Карнобат” – това е!

- Вие казахте, че искате две трети мнозинство. Защо?
- Да, налага се понякога да го имаш това мнозинство – квалифицираното. Има решения, които се взимат с мнозинство от две трети.

- Защо не търсите такова мнозинство ситуационно, а искате да го имате постоянно?
- Аз затова казвам, че нямам намерения да правя коалиции, а да си проведа партньорските разговори.

- Коалиция няма да правите с никоя партия?
- Не, ще правя едно партньорско споразумение за работа в интересите на града.

- С всяка формация поотделно?
- Да, да. Първото такова споразумение ми трябва с 11 човека, т.е. обикновено мнозинство, за да избера председател на Общинския съвет.

- Имате ли идея кой ще е той?
- Естествено, аз имам, въпросът е, че другите също може би имат.

- От Вашата формация ли ще е, ще издадете ли някакво име?
- Не, ще предложим, и други ще предложат, ще обсъдим и ще ги претеглим… После следва да изберем и председатели на комисии. Ако там не се разберем, значи няма да се разберем по нито един от въпросите.

- По-лесно ли ще Ви е сега да сформирате мнозинство, защото споменахте, че в предния Общински съвет ви е било проблем.
- За мен лесно е нещо, което е приключено. Докато го направя – е трудно.

В категории: Политика


Автор
48
Коментара
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
48
Коментара по темата
48.
Бре - бре- До 47
31.10.2015 22:04:22
2
3
Че много детайли бре.Колкото и да се съдирате да говорите, пишете и оправдавате на Гошко му купиха за 3-ти път изборите и сега иска да се изкара света вода ненапита. Много те и страх от Байчев , но не можете да го очерните изборните резултати говорят за това , кой какво е харчил и кой как се е продал. Предстои циркът съдружие между Гошко и ГЕРБ и да разберем за какво са се продали.
47.
Кои са честните бе?
31.10.2015 21:03:43
2
2
Кои са честните бе? БСП ли? Дето се продадоха на Бумбала и му харчиха парите цялата кампанея? Тодор ли е честния? Дето Минчо му купи хиляда гласа? Тодор ли ще ми говори за честност дето хем взе бумбалските пари, хем половената ги изхарчи и сега Минчо си скубе косите, пък Байчев му се хили зад гърба като п.тка лъжлива? Тодор ли ще говори за честност като миналата година взе 20 бона от бачо Ангел уж да пазари гласове за Пенко? И ни паре, ни гласове накрая? Да беше Бумбала питал Ангел за тая бесепарска честност, че да знае как сега да си събере парите. След байрам къна е таз честност.
46.
До 45- извади си го
29.10.2015 20:33:59
0
3
Не знам какво си лапнал , но май си си глътнал мозъка и/или си лапнал нещо на Димитров.Единствено БСП излязоха честни и коректни в изборите. Карнобатлии за Карнобат и левицата се продадоха на Миньо. Предстои ГЕРБ да се продадат на Димитров.ДПС и те легнаха на Георги . Сметката е ясна вижда се кои са продажни и малоумни. Там не са БСП.След пагубното управление на Савойци Карнобат ще разбере , че единствената алтернатива са БСП, но дано не е късно.
45.
До Аспарух лапача
29.10.2015 17:36:58
2
3
БСП Карнобат доказаха,че са некадърници и малоумници и нищо повече.
44.
======
29.10.2015 16:37:39
1
4
БСП Карнобат с младите и интелигентни хора в нея доказоха че не са за продан. Жялко е че хората не го разбраха.Тепърва предстои да видим ГЕРБ продажни ли са.
43.
*********
29.10.2015 09:01:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Много странно
28.10.2015 20:05:08
0
3
Че то савойците са 2/3 от общинските съветници бе хора. Какво става ?Май яко се подготвят сделките и подкрепата за Гошко когато се отблагодарява на Миньо за купения вот.Ха сега да ги видим честните ГЕРБ ще участват ли в това?
41.
Да подготвим бъдещия кмет
27.10.2015 23:23:35
0
6
Хора не забравяйте , че лансирането на листата на измислените карнобатлии , тия дето бъркат ментаците на Савой , измисления адвокат,нежния партньор на директора на Ботев и агронома, който беше по-добър на линията в нощна смяна е под командването на получовека сТЕФАН кЕнЕФ , който неще се покри. Не забравяйте как се постъпва с полудепутати . Вече знаем как се поздравява депутат , а ла Волен Сидеров. Карнобатлии, не забравяйте да поздравите Стефан като го срещнете , може и през деня .Миньо нищо няма да ви направи , само ще плати лечението му, а Ваня ще му прави пиара , че е на островите за заслужена почивка.
40.
До КМЕТА
27.10.2015 21:55:39
0
8
Ох Гоше, Гоше щял да изключи БСП. Добре , че се отърваха от теб , че да се съвземат. В Карнобат намразиха партията заради натиска , който се оказва върху хората да си на власт.Вземи си минка, подай си оставката като кмет и си гледай живота и болното здраве , защото сигурно от пиене си хванал цироза на черния дроб. Остави Карнобат намира стига си го обещавал и разпродавал на парче.
39.
ОТ САВОЙ
27.10.2015 21:49:31
1
6
Хора жалко , че няма работа в града. Веднага ще напуснем завода. Не сте наясно що за ужас и кошмар изживяваме когато дойдат местни избори и ни принуждават да търсим и кандардисваме хора да гласуват за Димитров. Ужас. Този човек- Димитров как спи вечер спокойно бе хора. Що за садизъм да си усмихнат и спокоен ни лук ял ни лук мирисал. Ако можехме наистина целия завод би дошъл да се изплюе върху теб КМЕТЕ
38.
До Маргаритка Стаматова.
27.10.2015 21:36:47
0
5
Ти нямаш ли достойнство бе момиче или стара моме. може ли след цирковете как те е изгонил Димитров да се наредиш в листата му. Да не ти обеща да си председател на общинския съвет. Ще покаже времето. Ако това стане значи всичко е за пари - продажна моме.В наследство на децата си ли ще оставяш имотите и парите които трупаш. То бива да си алчница без морал и достойнство но пък чак толкова. Отврат са двете листи за общински съветници на Димитров- алчни продажници.
37.
До ГЕРБ
27.10.2015 20:38:49
1
7
Владо е младо и свястно момче. Има и други свесни там , но натиска да играете по свирката на Георги Димитров ще е голям.Вижте как нарочно за Димитър Николов фамилиарно казва Митко. Колкото и да плюете по БСП , младите и мислещите поискаха да прекъснат зловредното влияние на Стайков върху Карнобат, но не ги разбраха хората- не успяха.Дано Вие от ГЕРБ успеете да се преборите с натиска който Ви подготвят.Успех поне в това. Битката за Карнобат предстои. Не позволявайте да го разграбят окончателно.
36.
Ужас
27.10.2015 20:31:01
1
7
Като гледам новия общински съвет Гошо ще има пълен комфорт. Когато човек се чувства без контрол тежко и горко на всички ни ако засили пороците си
35.
карнобатлия
27.10.2015 19:30:00
0
6
Ще преговарям с ГЕРБ и ДПС за квалифицирано мнозинство, БСП категорично ги изключвам!

Ако ГЕРБ се съгласят да го подкрепят тоя с купения изпит, да знаят че подкрепят Миньо Стайков. Да привлече ГЕРБ е втората задача на слугата.
Гербаджии ако му клекнат на всичката тая гнусотия и пумия която направи плуя ви на партията, плюя на всичко.

Защо бе Георги изключваш БСП, ти на тази партия трябва да и се кланяш като на майка. Това което направи тази партия за теб, собствената ти майка не е го правила. Отгледа те като писано яйце. Обърна и гръб, отритваш я. ЗАЩО? Това е все едно син да обърне гръб и да отритне майка си. Неблагодарността е най голямото наказание за една майка. Но БСП си те отгледаха, възпитаха и ти им заби ножа и го имаш за голяма гордост. Аз ако съм на мястото на старите БСП-ри с идеите ще минат един по един е ще те заплюят. Ти се срам за тази партия, както е срам един син за една майка. И с най голямата си наглост децата ти се гордеят с това което си направил. Продаде се на един престъпник. Бил си издържал изпит, какъв изпит си издържал. вземи едно огледало и се погледни. Заради тебе унижиха хора, смачка ха ги. За да купят изпита които си издържал. Сега как ще си върнеш кредита по купения изпит? Като продадеш града.
Срамувам се от всичко в този град.
34.
"умрял от злоба"
27.10.2015 18:48:48
0
7
По злобните коментари и обиди , значи умрели от злоба са Асенчовци, Ванковци , Минки и Гошковци.Злобата им произтича от това , че не могат да разчитат на безплатния вот от членовете на БСП . Гошко хубаво вече показа , че да печели изборите трябва някой да му ги купи. Смятай каква подлога трябва да бъде от тук нататък на всички богаташи в Карнобат и най- вече на Миньо.Как ще гледаш хората в очите бе човек.Всички савойци притиснати и унижавани те мразим заради това на което ни подлагат заради твоята алчност за пари и власт.
33.
Инбиуж
27.10.2015 18:15:51
7
2
БСП Карнобат умират от злоба.
32.
31 коментар
27.10.2015 17:01:39
2
6
Да, беше изтрит, без да има вулгарни, нецензурни или обидни квалификации - защото какво вулгарно има в истината, че в 21 век карнобатлии се чувстват феодално зависими от асфалт, ток , вода , заплахи от кметската управа , която пък е зависима от заводите на запад от Карнобат ? Че доктори и зам директори на училища пазарят гласове , вместо да лекуват и възпитават .... и още Флагман ,прилагате селски номера за цензура на коментар към платена реклама на вожда на Карнобат .
31.
*********
27.10.2015 13:20:49
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
Az
27.10.2015 13:18:21
4
11
Тоя тъпак пак почна с аз. Toй сам може да пие само .
29.
питащ
27.10.2015 13:08:42
4
11
Защо статията започва с това , че Г.Д. спечелил изборите и ще е кмет 3- мандат. По- правилно е да се каже- На Г.Д. Миньо Стайков пак му купи изборите и ще е кмет трети път.
28.
До 19
27.10.2015 13:03:47
1
9
То и такава беше целта на Георги да използва партията и партийните членове за свои цели . Когато разбра , че няма да спечели се втурна да купува гласове последните 2 седмици за да бие на първи тур защото откъде щеше да извади същите пари и за втория. Миньо дали щеше пак да му даде. Споко партията ще я има . Няма да му се случат нещата да я унищожи ние не сме за продан.
27.
До 19
27.10.2015 13:03:46
1
9
То и такава беше целта на Георги да използва партията и партийните членове за свои цели . Когато разбра , че няма да спечели се втурна да купува гласове последните 2 седмици за да бие на първи тур защото откъде щеше да извади същите пари и за втория. Миньо дали щеше пак да му даде. Споко партията ще я има . Няма да му се случат нещата да я унищожи ние не сме за продан.
26.
ниското равнище
27.10.2015 12:54:04
2
12
Вижте си коментарите и цинизмите във фейсбука както ви каза Гого и тогава говорете за морал и кой е започнал негативна кампания . Бил, бил всички и спечелил изборите- смях. Карнобатлии са прецакани с парите на мИньо. Нищо не е спечелил Гого , купиха му изборите и цял Карнобат го говори. Как ще гледа хората в очите не знам.
25.
кмЕТА
27.10.2015 10:32:25
3
11
Защо се радвате за нещо тривиално в 21 век- асфалт, кебабчета , ток и вода в домовете ви. Щом е така значи сте крепостни и няма да се осъзнаете докато ви зомбират и облъчват . Когато лекари са забравили да лекуват, защото се занимават с политика, педагози от големите училища и то директори и заместници на две гимназии вместо да учат децата на ценности броят пари за гласове, бивши партийни и синдикални секретари , сега видни бизнесмени , производители на китайска техника мачкат обикновения човек с претекста, че му дават (продават) хляб .Крадци на прасета, гориво ,на пари от обществото като не плащат задълженията си по договори с Общината .Вижте им лицата в печелившата за тях формация - те ще ви разкажат играта карнобатлии за Карнобат . Ръководени от кметската шайка , която също е ръководена и се отчита в заводите . Но не от обществото !
24.
до 16 "ниското равнище" и други:
27.10.2015 09:08:17
9
8
Бе вие наистина ли не осъзнавате, че е добре за вас да се скриете: кой "започна негативна кампания"? Ми то вашите хейтъри като започнаха още преди изборите да оплюват тук всеки привърженик на Г.Д., та не се спряха. Вие ли ще говорите за морал? Или спонсора ви? Последният месец преди избори, е и в изборния ден, четем и слушаме само рекламата за Т.Б., гарнирана с Криско и Преслава.Поне си замълчете. Прав е 18 - "утрепа ви".
23.
Кики рики
27.10.2015 08:49:06
9
6
Хайде мишки в дупките-там ви е мястото!
Митка свирката да не пише вече щот и панера няма да ти го дава да си играеш с него
Бързо вътре в дупките
22.
А Се Га
27.10.2015 08:23:13
0
7
Каквото и да става в града и управата му, накрая всеки си влиза в неговата дупка. Господ вижда. Страх.
21.
До 13
26.10.2015 23:53:09
7
7
И ще останете само тримата от гей дружинката.Даже не сте гей,а сте живи пед.раси.
20.
Йгт
26.10.2015 23:51:44
8
7
Митко,лапайте си го по един път с Аспарухчо и се успокойте.
19.
Голям смях
26.10.2015 23:45:38
8
6
Боже,колко мъка има на този свят!БСП се изчистила от предатели в Карнобат?!Видя се кой от кого се изчисти.Няма го Георги,няма БСП.Направи ви смешни,утрепа ви!
18.
Голям смях
26.10.2015 23:45:38
10
6
Боже,колко мъка има на този свят!БСП се изчистила от предатели в Карнобат?!Видя се кой от кого се изчисти.Няма го Георги,няма БСП.Направи ви смешни,утрепа ви!
17.
Айде спрете се вече!!!
26.10.2015 23:19:55
9
9
Малко ли ви беше боя!
Най добрите печелятТва е!!!
16.
ниското равнище
26.10.2015 22:34:08
9
7
Наистина прочетете в хронология статиите на флагман. То платените певци на Гошо като Асенчо започнаха негативната кампания срещу млади хора в БСП. То не бяха обиди , хули, нецензурни думи и изрази и т.н. Бе ти нямаш ли морал и срам. От изявите ти съдя очевидно - не
15.
Хайде бе
26.10.2015 21:02:31
5
15
Че как ще е бил независим Г. Димитров . Той си е купен и зависим от Миньо . Има ли още неразбрали. А да псевдо журналистката Чечева.
14.
Интересно
26.10.2015 19:40:44
6
13
След като Миньо се изхарчи толкова пари , какво ли ще очаква да олипери през тези 4 години управление на слугинажа си.
13.
БСП
26.10.2015 19:38:05
3
11
Не няма да се закриваме . напротив ще отворим широко вратите за да могат всички предатели от партията и тези партийни членове , които са заради личния си интерес в нея да могат да изпълзят навън.
12.
До 10
26.10.2015 19:35:34
4
13
Бил начело на партията и успял. Лесно се ръководеха хората под строй. Сега когато парата и коцкарлъкът са му съветници се усети че партията не му трябва. Не му трябва морален критерий за безобразията му като обикновените партийни членове .Ех няма морал този човек ей.
11.
~
26.10.2015 19:15:04
2
15
Предстои да приемат Черньо в Герб. Слузестия път на червея БСП-БКП-АБВ- червени куфари ПърваноСисовска корпорация и ДС , лизане на Минковите подметки ...някой ще трябва да напише историята му
10.
Ккк
26.10.2015 18:51:12
17
6
БСП Карнобат няма ли да се самозакрива вече след"кадърното "управление на Байчев?Когато Димитров беше начело на БСП Карнобат,градът ни беше "бастионът" на БСП.А сега?
9.
Тиходо
26.10.2015 18:22:02
3
27
Предстоят 4 години кражби и пиянски запои. Дано градът не се затрие от поредното управление на "куклата на конци". След тези 4 години не искам да си представям кои ще са останалите в Карнобат
8.
Тюрлю гювеч
26.10.2015 18:13:32
2
16
Той нали е някаква левица, мисленето му е от крайно левите, как тогава ще постига съгласие с ГЕРБ?
ГЕРБ имаха един читав човек и не го подкрепиха докрай, сега ще се споразумяват с този трудно мислещ човек, който не е ясно как ще гледа избирателите в очите. Защото го "избраха" купени от него хора. Не може един общински съвет да формира.
7.
Вяра
26.10.2015 18:05:06
14
5
Вярка била силна???Кога бе?Кога?Тя винаги си е била една селска кокошка че и в парламента даже я видяха,и там я разбраха че е от село.
6.
АБВ
26.10.2015 18:03:01
14
7
Коя партия ,бе гейчета?Какво беше това"БСП"?Видяхме ви колко сте в Карнобат и все по-малко ще ставате.То със злоба не става иска се акъл.А акъл от Байчев,Няголов и Аспарух трудна работа.
5.
Отврат
26.10.2015 17:26:35
2
20
Не ти, партията доколкото си спомням те изхвърли. Всички , които са тръгали след теб ще се убедят що за човек си.Един човек , който грам работа не е работил и цял живот е ял от партийна ясла, да предаде и партията, е в готовност да предаде и майчиното си мляко за пари и власт.
4.
Отврат
26.10.2015 17:26:35
3
19
Не ти, партията доколкото си спомням те изхвърли. Всички , които са тръгали след теб ще се убедят що за човек си.Един човек , който грам работа не е работил и цял живот е ял от партийна ясла, да предаде и партията, е в готовност да предаде и майчиното си мляко за пари и власт.
3.
Вярка
26.10.2015 17:20:44
3
19
А когато Вярка беше силна вървеше след нея като пале , а Миньо пътека направи в парламента . Може да паднеш под Вярка не се изхвърляй. .."аз търся обединението около човека" около кой човек бе Черньо - Миньо ли, пари имаш да връщаш - цигански номера правиш
2.
Ха - ха
26.10.2015 17:19:56
8
20
Той изключвал БСП. Че ти не си ли разбралб , че такива алкохолици, любовчии и морално пропаднали не искаме в БСП. Такива като теб отвратиха младите и обикновените хора от партията . Ти си предател като Първанов.
1.
Ина Милева
26.10.2015 17:11:13
4
22
Предател! И преди си беше с Герб и сега си с тях! БСП трябва да се изчисти от още такива предатели, не само в Карнобат. Не е важно количеството, а качеството.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ
САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори