×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

160 пришълци подменят вота в Ясна поляна?


160 пришълци подменят вота в Ясна поляна?
Костадин Доброволов останал смаян, като видял в изборния списък до своите данни имената на хора, които уж живеят на неговата улица, но никога не ги е виждал.
21 Октомври 2015, Сряда, 11:25 ч.

Жител на селото съобщи за „мъртви души“ в изборните списъци

160 пришълци може да подменят вота в Ясна поляна. Те имат право да гласуват в селото на изборите тази неделя, макар че не живеят там. За „мъртви души“ в изборните списъци съобщи Костадин Доброволов. Пред камерата на бТВ той посочи няколко имена, които живеят на неговата улица, но не ги познава. Такива хора няма, категоричен е той.

Като тези непознати има много и за местните това не е тайна.

Огнян Михов поясни, че около 160 са регистрираните да гласуват, а за кметския стол в селото се борят четирима претенденти. Имащите право на глас са 477.

Секретарката на кметство Ясна поляна Златка Лапчева обаче заяви, че „само“ 40-50 души били новите регистрирани, но и те били местни хора. Повечето от тях имали вили в селото.

„Откъде са тези хора, как така 160 човека са регистрирани в това село? Няма толкова хора“, уверява Лапчева.

От списъците с новорегистрирани, впечатление прави адрес „Извън регулация номер 1”. Там има регистрирани най-много избиратели. Макар да живеят на фургони и бунгала, обитателите имат същата адресна регистрация в личните карти. Част от хората на този адрес твърдят, че живеят от години там под наем. Не е ясно кой и как е извадил нотариални документи, за да регистрира новите избиратели.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
16
Коментара по темата
16.
*********
06.01.2016 14:18:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
15.
*********
06.01.2016 14:16:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
Ясна поляна
10.11.2015 11:36:18
0
3
РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.
13.
qsna polqna
01.11.2015 13:37:36
0
1
mi toi goskiq znae 4e nqma da go izberat,za tva gi e dokaral ot veselie,burgas,gradec da pomagat,4e kokala e saldak
12.
*********
22.10.2015 15:13:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
архангел Хипнос
22.10.2015 07:19:42
0
5
Колко време се мъча да им го набия в тъпите цигански тикви, че гласуването в момента е най-голямата глупост, която може да направи някое същество (нарочно не го наричам човек).Ще те поправя - не "имаме свободата да гласуваме на воля", а имате глупостта да гласувате за най-страшните си врагове.
10.
adqd
22.10.2015 07:10:19
0
8
В България всичко може да бъде манипулирано. И в България всичко, което може да бъде манипулирано, е манипулирано.
Дали електронно или с хартиени бюлетини, все тая. Аз не гласувам, защото е ясно, че няма реален избор. Както някой тук каза, ако те карат да избираш от щайга със скапани и развалени плодове, все развален ще избереш.
Аз предпочитам да не нося пред себе си моралната отговорност да съм гласувал за грабителите на България, които и да са те. И след като няма да гласувам, ми е все едно дали няма да гласувам електронно, или няма да гласувам хартиено.Българите мизерстват и страдат.
България изчезва.
Дъното не се вижда.
Летим надолу.
9.
Проект "Гихора сладко захапа дървото"
21.10.2015 21:54:46
0
8
В мръсотиите ГЕРБ са ненадминати, защото са хора прагматици и реалисти! Видяха, че не могат да купят хората с пари и сега измислиха друга мръсотия. И затова ще спечелят, защото не страдат от никакви скрупули. Не че другите са идеалисти и приспани със сладки сънища, но нямат толкова акъл... Той и Гихора е въртян и мошеник, ама тия от ГЕРБ са винаги на крачка пред него, това не го ли разбрахте?!
8.
-----
21.10.2015 14:01:50
2
11
„Откъде са тези хора, как така 160 човека са регистрирани в това село? Няма толкова хора“, уверява Лапчева.
Как от къде госпожа, ами от вълшебните ръкави на Германов, Захаринка и сие.
7.
87
21.10.2015 13:41:33
7
3
Костадин Доброволов е един от тези които живеят в друго населено място но е регистриран в ясна поляна а що се отнася за хората кои то живеят на неговата улица и не ги познава са кандидатката за кметския стол Ваня Проданова и нейния съпруг те двамата влизат в бройката на НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ
6.
Баба и Дядо
21.10.2015 13:07:47
2
12
А бе той Димитров ще излезе като светец пред ТЕЗИ,бати НАГЛЕЦИТЕ,тези са готови да продадат и майка си и баща си,да си сменят религията и националноста ,само и само да останат във власта.....ОТВРАТЕНИ СМЕ !!!
5.
bing
21.10.2015 12:47:31
5
8
Е те това е истинското лице и същност на Германов и Сие.... маските паднаха,сега НИЕ сме на ход....обикновенните избиратели де...!!!
4.
Сега
21.10.2015 10:54:49
5
6
Ко стана сега с Ваня Проданова дето сложи в малкия джоб всички--Нее,, Мафията не спи -В малкия джоб сте уважаеми избиратели.
3.
от новите
21.10.2015 10:40:34
3
7
Защо не проверите ново регистрираните във Веселие и Ново Паничарево - мотото на ГЕРБ е на всяка цена, независимо от методите и приомите
2.
Няма проблем
21.10.2015 10:04:34
3
5
Сега хора колко щеш,пришълци мигранти, мангал в изобилие-Нали подменяме системата.Като не ви увират главите сменяме и вас. С поздрави УПРАВЛЯВАЩИТЕ-Д.Г.,,М. М.
1.
ГЕРБ
21.10.2015 09:00:19
6
13
Не разбрахте ли, че ние ще спечелим изборите с цената на всичко! ББ ни е дал картбланш да вършим всякакви мръсотии, но да спечелим!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо
Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори