×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Германов очерта бъдещето на Приморско, за да бъде бряг на успеха


Димитър Германов очерта бъдещето на Приморско, за да бъде бряг на успеха
Кметът на Приморско Димитър Германов разби популизма в Приморско с конкретна програма за управление през следващите 4 години
16 Октомври 2015, Петък, 15:04 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Новата постигната победа е общинско пристанище,  което да е стане перла на Южното Черноморие

24 реализирани проекта за обновяването на Приморско и 18 подготвени за изпълнение. Това е равносметката в края на първия и в навечерието на втория мандат на кмета на Приморско Димитър Германов, сочен като един от най-успешните кметове на ГЕРБ. На среща с местните жители той представи своята визия за управление на морската община през следващите 4 години.  Германов детайлно посочи своите намерения, които да реализира с общинските съветници от ГЕРБ. С тях той ясно показа, че местните жители не трябва да се подвеждат по лъжи и популистки обещания, нито пък да се връщат във времето, когато в Приморско най-обсъжданата тема беше финансовия крах на Общината. С конкретни идеи, мотивирана управленска програма и европейски водена предизборна кампания той показа новото лице на Приморско, в което младите хора имат бъдеще, а туризмът, културата, спортът, социалните дейности и инфраструктурата ще бъдат развивани с още по-усилени темпове.
Димитър Германов - кандидат за втори мандат, показа, че за Приморско вече е минало финансовата криза и общината може да има европейско и успешно бъдеще

В пълната зала на читалище „Самообразование” Германов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ дадоха категорична заявка, че следващите 4 години Приморско може да бъде успешна община, която да бъде за пример в цялата страна.
Своята подкрепа за програмата за управление на Приморско заявиха и кметът на Бургас и зам. председател на ГЕРБ Димитър Николов, както и областният лидер на партията и народен представител от ГЕРБ – Димитър Бойчев.
Поредната победа на Приморско - кметът на Бургас връчи на Димитър Германов решение на Министерски съвет, с което започва процедурата по прехвърляне на активите на пристанището на Общината

Продължение на ремонта на ул. „Стара планина” в Приморско, плувен басейн в двора на СОУ „Н. Й. Вапцаров”, реконструкция на четириклонно кръстовище в кръгово в Приморско, продължение на ул. „Урдовиза” в Китен, изграждане на православен параклис в Гробищен парк –Приморско, изграждане на подлез-връзка между Приморско и селищно образувание Узунджата, подход към Южния плаж, изграждане на крайбрежен булевард, свързващ Приморско и Китен, създаване на посетителски център в Ново Паничарево, завършване на брегоукрепването на Китен, консервация и реставрация на крепостта на нос „Урдовиза” – това са само част от проектите, предвидени от Димитър Германов – издигнат от ГЕРБ за втори мандат.
Отборът на ГЕРБ в Приморско, който е с номер 11 в бюлетината и ще покаже, че ще бъде два пъти първи още на първи тур на местните избори на 25-ти октомври
 

Пред жителите на Приморско Димитър Германов направи обстоен анализ на изминалите 4 години и заяви вижданията си за бъдещето. По време на срещата с хората, кметът на Бургас Димитър Николов оповести, че е постигната една от най-важните задачи, които си е поставил Германов – пристанището в Приморско да бъде общинско, за да се превърне в новата туристическа перла на Южното Черноморие.

„Той носеше в сърцето си идеята пристанището в Приморско, което е част от активите на Пристанище-Бургас, да стане общинско. Сега пред мен е решение на МС, което всички министри са подписали единодушно и с което дават право на областния управител да закупи от активите на бургаското пристанище активите на пристанището в Приморско, осигуряват му средства. Той трябва да подготви цялата преписка и  да я внесе за ново решение в Министерски съвет, за да имаме основание по законите на България безвъзмездно да бъдат прехвърлени активите на пристанището на Община Приморско. Димитър Германов е човек, който заслужава вашите адмирации. Знам колко е трудно, колко нреви и упоритост трябват за постигането на подобна цел. Тази задача вече се увенчава с успех. Това са реалните хора, които носят успеха за вашата община. След броени дни д-р Германов ще подготви проект за хубава марина, със служители, осветена, с видеонаблюдение. Това ще бъде една перла, където хората ще идват с удоволствие да прекарват свободното си време”, каза кметът на Бургас Димитър Николов.
„За да бъде един кмет успешен – му трябва силен екип, за да бъдат реализирани неговите намерения, колкото и те да са добри, трябва да има и сериозен гръб – правителството и депутатите, които са проводници на нашите идеи. Водихме битка това пристанище да стане общинско. Горд съм, че постигнахме това, което бяхме обещали. Няма как една черноморска община да бъде истински такава без пристанище. Истинското пристанище съществува в идеен проект, който съм убеден, че ще бъде реализиран и тогава Приморско ще бъде много по-различно.”, каза пред жителите Димитър Германов.
Той подчерта, че предизборната кампания, която води, е позитивна, не разчита на демагогията и празните обещания, а стъпва върху реални и конкретни факти.  Германов припомни етапите, през които премина Приморско, за да излезе от финансовата криза през 2011 година, за да стигне до днес, когато вече има видими резултати от успешно управление.

„Стъпвайки през 2011 година в кметския кабинет, след направения финансов анализ се оказа, че „изключително богатата” черноморска община Приморско има задължения 3,5 млн. лева. Това е категорично доказано с финансови документи. Спомням си този период, когато пред кабинета ми идваха представители на фирми, за да си искат средствата. Един прост пример – с фирма „Трейси”, която беше асфалтирала ул. „Трети март” през 2008 година, се разплатихме през 2012 година. След направената реорганизация, след изключително стегнатата финансова политика, нещата тръгнаха в правилната посока. Трудно беше да стартираме, но в края на този мандат мога да кажа, че Община Приморско е разплатила всички задължения. Инвестирала е 1,2 млн. в авансови плащания на ДДС в проекти и дължи неразплатени средства 800 хил. лева. Така че, ако се направи баланса, излизат 400 хил. лева плюс. В началото на тази година, когато се приемаше бюджета, в него беше включена сума от продажба на общинска собственост, приета от Общинския съвет. Преди 8 месеца се получи деформиране на ОбС, новосъздаденото мнозинство блокира продажбите и средствата не успяха да влязат, въпреки че реално бяха заложени. И понеже сме упреквани, че продаваме общински земи, мога да заявя, че за мандата 2011-2015 година Община Приморско е продала общински имоти на стойност 1 млн. 280 хил. лева, при предходното управление средствата са 3 млн. 450 хил. лева - огромна разлика. Само през 2007 година продадените имоти са на стойност 3 млн. 900 хил. лева. По време на нашето управление бяхме абсолютни коректни към това, което Общината притежава. Нито един квадратен метър не е продаден без решение на Общинския съвет и без необходимост.  За 2014 година Община Приморско е изпълнила собствените приходи 95,09%. Това е изключителен резултат.”, каза Германов.

Депутатът Димитър Бойчев призова жителите на Приморско да не позволяват общината да се върне 20 години назад, а да гледат бъдещето. „Бъдете прагматични и не се поддавайте на лъжи. Димитър Германов преизпълни своята програма през изминалите 4 години, виждах как общината се променя. Той даде бъдеще на Приморско и един от най-успешните кметове”, заяви Бойчев.

Пред хората в Приморско бяха представени и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.
На 25-ти октомври жителите на Приморско могат да гласуват за кандидатите на ГЕРБ с номер 11 в бюлетината, за да бъде Общината бряг на успеха.



47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
Диана Янева
10.11.2015 11:55:14
0
1
Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
46.
*********
02.11.2015 13:05:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
45.
до 44
22.10.2015 01:48:07
0
1
Германа е карал с по-малко от 500 лв. То си личи по килограмите, ял е по-малко и затова е по слаб.
44.
Г-н Германов, и вие ли сте такъв?
22.10.2015 00:10:00
2
2
Управникът, който дава 2 бона за бебе, живее с 500 лева на месец

Кметът на Приморско се влюбил на манифестация
Семейство Димитрови не са ходили на почивка от 20 години

Търпелива, умна и разбираща съпруга стои зад гърба на един от най-успешните кметове. След 40 години брак градоначалникът на Приморско Димитър Димитров и половинката му твърдят, че все още щастието не е напуснало дома им. Радват се на двама синове и трима внуци. "Дали сме каквото можем за решаването на демографския проблем. Но и младите трябва да се постараят", казва Димитров. За да стимулира раждаемостта в общината, кметът предлага за всяко бебе местната хазна да отпуска по 2000 лева. Парите са нужни, но не са най-важното в едно семейство, убедени са съпрузите.

Гинка и Димитър Димитрови не са богати, но имат всичко, от каквото се нуждаят. Кметското семейство живее в спретната двуетажна къща в началото на града. На фона на огромните луксозни хотели и кооперации в Приморско домът им изглежда повече от скромен. Но за сметка на това всичко е подредено с вкус. По стените на всекидневната висят десетки гоблени. Пъстрите картини бродира в свободното си време Гинка. Хобито на кмета пък е да

броди в Странджа

с пушка в ръка. В този край той е сред най-прочутите ловци. Вдигне ли мерника, рядко пропуска дивеч. Когато ловът е забранен, градоначалникът обича да играе белот с приятели в кварталното кафене. Най-голямата му слабост обаче са тримата му внуци. 10-годишният Димитър е любимият внук на градоначалника, естествено заради името му. Щом излязат на разходка, двамата не пропускат да се отбият за детско меню в "Макдоналдс".
Когато срещнала съпруга си, Гинка дори не подозирала, че един ден той ще управлява Приморско. Двамата се запознали случайно на студентска манифестация на 24 май в Русе, където бъдещият кмет следвал. Две години по-късно двамата сключили брак. След като Димитър завършил Техническия университет, се наложило да работи по разпределение в Айтос. Гинка го последвала. През следващите пет години двамата се местили последователно ту в село Пирне, ту в Ясна поляна и Царево. След като се установили в Приморско, Гинка започнала работа като управител на почивна станция. На тази длъжност тя е от 1983 г. и продължава да работи до днес. Инж. Димитър Димитров сяда за първи път на кметския стол през 1986 г. Пет години по-късно се оттегля по собствено желание. Завръща се в кметството през 1995-а, след като

печели с убедителен резултат

изборите. Оттогава ръководи община Приморско и по всичко личи, че ще се бори за пети мандат.
Семейство Димитрови признават, че рядко им остава време един за друг. Заради многобройните служебни ангажименти на градоначалника грижата по дома изцяло е поела съпругата му. Тя се е нагърбила дори с основния ремонт на къщата, който приключил преди броени дин. Гинка обаче не се оплаква. Отдавна е свикнала с работохолизма на половинката си и се опитва да не го ангажира с битови проблеми. Почти всяка вечер след работно време кметът приема гости в дома си по служебни въпроси. Двамата с носталгия си спомнят за времето преди кметуването. Тогава имали време и за екскурзии, и за развлечения. За последен път съпрузите ходили на почивка точно преди 20 г. Оттогава градоначалникът все кроял планове да заведе половинката си някъде, но така и не му останало време. Сега отново планират ваканция, но чак за есента на 2007 г., когато инж. Димитров ще бъде в служебен отпуск за изборите. Гаранция обаче, че това ще се случи, и този път няма. "Съпругът ми е вманиачен да помага на хората и да оправя града. Иска всички да са добре, за да е доволен и той", казва Гинка. Семейният им автомобил е стар "Фолксваген Пасат" на 20 г. и отгоре. Спрели го от движение преди 10 г. и оттогава фамилното возило не е излизало от гаража. "Все едно нямаме кола, пък и не ни трябва. Мъжът ми е все на работа. Къде да ходим с нея", обяснява Гинка. Служебният автомобил, който кара кметът на Приморско, също е доста старичък - 10-годишен "Форд". Въпреки подмятанията по адрес на раздрънканата кола Димитров упорито отказва да я смени с по-нова. "Не мога да жертвам толкова пари от общинския бюджет за нова кола. И тази ми върши работа, а парите трябват за друго", отсичал градоначалникът у дома, щом някой се опитал да го уговаря да подмени автомобила си.
Семейният бюджет на семейство Димитрови е средно добър за стандарта в Приморско. Месечният им доход от работни заплати е близо 1500 лева. Двамата обаче преживяват с не повече от 500. Това, което остане, заделят настрана, за да помагат на децата и внуците. За разлика от службата, където е перфекционист, у дома си кметът не е придирчив. Хапва на крак, каквото намери в кухнята, и се заема с поредния си ангажимент. Той е абсолютен въздържател, не пуши цигари, а алкохол не близва. Рядко посяга и към месни храни. Любимите му гозби са фасул в гърне и яйца на очи.
43.
Димитър Германов
20.10.2015 22:33:13
0
3
ДИМИТЪР ГЕРМАНОВ:
Това е нещо изключително неприятно и нещо, което, странно как, във времето се е допуснало да се развие безконтролно. Какво имам предвид? Говорил съм с жители на общината, които пряко са засегнати от писанията на този… как мога да го нарека, може би патологичен случай, защото за мен това не е човек, това е по-скоро душевно болен човек, който си позволява да пише такива неща във форумите. Потърпевшите, в края на краищата, изпадат в една ситуация, където реално съществуващото законодателство, във времето назад и в настоящият момент, не може по никакъв начин да ги защити. Това е парадоксалното. В качеството си на кмет реално аз също нямам никакви правомощия и никакви възможности да въздействам върху този, който пише тези неща. Като човек бих могъл да изкажа съчувствие и по-скоро според мене би трябвало да се инициира някаква законодателна инициатива, промяна в законите, така че такъв тип писачи, такъв тип хора, които нанасят сериозни психически и душевни травми на своите обекти, които атакуват с писанията, да им бъде търсена отговорност.
42.
*********
20.10.2015 14:47:28
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
НИЕ...
20.10.2015 10:47:55
1
3
С ьо или е диагнозата е вярна.....
40.
чудомирка
19.10.2015 22:13:58
2
2
НаполЬОнов - ужасТ
39.
НИЕ...
19.10.2015 15:18:07
1
7
Не може един СРЪДЛЬО с Напольонов комплекс да ни бъде кмет в родното Приморско,до там ли е докарахме....опомнете се!!!
38.
#######
19.10.2015 14:37:20
1
10
Здравче, душо!
Групата на Д.Д това предложила,а що не казваш групата на Д.Г какво предложи? Защо премълчаваш Здравче? Нима те не те вербуват? Кажи че не преговаряш с ГЕРБ,кажи!
37.
до 19
19.10.2015 14:22:37
0
1
ами те пенсионерите не са целева група за онлайн вестник и информaция - те гледат Скат и мислят каквото им каже патрийния секретар.... лошото е, че ще гласуват под строй...за бъдещето на децата и внуците си, които имат съвсем различни възгледи и възможности за реализация в своя живот, а не каквото каже партията....
36.
до 35
19.10.2015 10:36:33
6
9
този някой е онази овца яснополянска гинка апостолова.ни най малко тя има право да се бърка в проблемите на приморско.нито живее тука , да си ходи в бургас.аман от такива змии.само отрова пръска.толкова негативизъм в един млад човек не съм видял.и сестра и е същата.целия блок е вдигнал ръце от тях.помии.
35.
отговор
19.10.2015 00:22:24
17
5
Някой някъде беше писал че парите за хората пътуващи от Бургас са 240 000 лв.Абсолютна лъжа и манипулиране на заблудения народ.Общината плаща само 40 000 лв.А Лилито Димова е плащала за същата услуга 30 000 лв.Да е ясно и да се знае че някой лъже.
34.
До 31
18.10.2015 18:30:13
0
10
Така е за Приморско само управляващи и пенсионери,Ама май и цялата държава е такава .Всичко що годе грамотно избяга от тази бандитска държава.
33.
кънчо
18.10.2015 17:47:08
0
0
кого ще избираме за торук и чернокопи от една партия ли ще са моля одговорете да се ореинтеирам
32.
.
18.10.2015 17:37:54
0
4
то и сега няма човеци останаха 40тина хора който са кандидати за кметове и общински съветници отговорих ювиги хане
31.
Казах! Хан Крум
17.10.2015 23:23:50
1
11
След 4 години няма да остане и един човек... Ще останат само Гихора,Лиляна,Пенко и някой друг пенсионер...Германов ще е избягал в Меден рудник, а лилито и чичо ви Митко са си пратили децата по чужбина отдавна...
Истината боли...ще остане само територия!
30.
Казах! Хан Крум
17.10.2015 23:23:50
0
9
След 4 години няма да остане и един човек... Ще останат само Гихора,Лиляна,Пенко и някой друг пенсионер...Германов ще е избягал в Меден рудник, а лилито и чичо ви Митко са си пратили децата по чужбина отдавна...
Истината боли...ще остане само територия!
29.
Борец за реституция
17.10.2015 22:36:23
1
7
Кажи ве, кмете! Защо не му давате на Рикардо кенефа? Какво толкова ви се досвидя? Върнете му го на човека! Тоя кенеф му е наследство още отпреди 9 септември...
28.
БСДП - предизборна кампания
17.10.2015 19:03:39
0
15
Апостол Танев: Какво прави Кольо Ходжев, този върл седесар?
Янко Томов: Почина.
Апостол Танев: Значи или добро или нищо... макар че има доста от НИЩО-то за разправяне. На времето се сбихме и ми отхапа носа и сега нямам нос заради него... това е НИЩО-то, доброто ти ще го кажеш какво е!
Янко Томов: А да, да! Много добри работи направи тука! Беше за малко кмет и де що имаха хората носове и тях - или им ги счупи или ги изяде като твоя. Затова в Приморско нямаме носове!
Апостол Танев: Карай ся, пишки нали имате още?
Янко Томов: Имаме ама за никъв хуй не стават вече...
Апостол Танев: Карай ся!
Янко Томов: И аз тъй викам, карай!
27.
веселиец
17.10.2015 18:47:01
0
18
Кмете, или преразгледайте договора с Рикардо за кенефа или му дайте част от новата автогара! Мястото е скъпо в идеалния център на селото... почти синя зона! Как не ви беше срам?! Видяхте един прост човек и затова решихте да го залъжите с жълти стотинки... Не ви прави чест, кмете!
26.
Vasko meneta
17.10.2015 18:38:49
0
16
Рикардо, изчакай още малко Гихора да стане кмет и той ще ти върне кенефа... ако трябва и половината автогара ще ти даде! тя ти принадлежи по право, защото е на твоя земя! не се оставяй да те измамят за този кенеф, искай нещо повече в замяна! ебах им веселийските номера! все комуняги стават кметове на веселие и затова те въртят и нищо не дават!
25.
Рикардо
17.10.2015 18:34:24
1
16
Господин Кмете, към тебе ми е думата! Ще ми върнете ли най-после кенефа във Веселие или няма да ми го върнете? Тоя кенеф е моя частна собственост и аз ще се бия за него с нокти и зъби докато не го получа, ясно ли е?... Г-н кмете, чакам отговор!
24.
Ааа
17.10.2015 15:47:18
4
22
Да бе къде се покри този хитрец Манол ,май изчаква да минат изборите и да почне да смуче от общината.Защо се покри бе бат,Маноле обещай ни нещо.
23.
Хари Потър
17.10.2015 15:02:19
5
22
Най- безочливо подвеждате хората, че ако не е Германов кмет няма да има пристанище. Хора не се заблуждавайте всеки един кмет може да "подготви цялата преписка и да я внесе за ново решение в Министерски съвет"
22.
фен
17.10.2015 13:57:25
4
24
КЪДЕ МУ Е СИЛНИЯТ ЕКИП НА ГЕРМАНОВ, ЗАЩО ХОДИ ДА АГИТИРА ПО СЕЛАТА САМ! ЗАЩО НЕ ВЗИМА И СВИТАТА СИ........ЩОТО ЗНАЕ ЧЕ НЕ ХАРЕСВАТ МАНОЛЧО!!! ЩОТО 4 ГОДИНИ БЯХА ГЛАДНИ!!!
21.
Свъртян избирател
17.10.2015 13:55:33
2
21
На времето Гихора ни викаше от майната си и ни даваше жителство, за да може да направи Приморско община. Защо тогава за Гихора да можеше, а сега за Германов да не може?
Само съветвам Германов да подбира новите граждани на Приморско - висшисти, учени и интелигентни, които ще са от полза със знанията си! Ако ще преселва цигани и разни други селяни - мерси, имаме си достатъчно!
20.
Свъртян кмет
17.10.2015 13:49:08
2
23
Из Предизборната програма на Германов:

"Местните да не се притесняват! На тях ще им оставя резервата. Нали такава е практиката? - идват белите заселници и затварят индианците по резерватите! Пък наоколо има много място - гори, блата... лов, риболов... Няма да умрат от глад!
Така че ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН!!!"
19.
!!!
17.10.2015 11:30:28
1
7
Като гледам коментарите, много малък интерес към статията и персоните в нея. Какво ли да си мисля ! Май са ясни резултатите от изборите. Ще има балотаж!?!
18.
свъртян
17.10.2015 11:10:24
1
12
Гласувайте за синчетата ваньо и диньо!
17.
приморския
17.10.2015 09:12:15
18
5
Ами изберете чичо ви Митко преди това беше колко мандата
2 или 3 и какво направи .
Сега обещава по 2 -3 хиляди лева .1) от каде ще ги вземе
2 )ще върне младите хора в приморско ама ще са цигани те за някой лев няма да раждат направо ще се кучат .
За това господа е по добре да се оправи града
Иска бачкане не оплакване
И нови идеи.
16.
дофи
17.10.2015 06:46:49
3
13
За кого да гласувам За герб мутри за чичо Митко пак мутри остава БСП 9
15.
дофи
17.10.2015 06:46:49
5
11
За кого да гласувам За герб мутри за чичо Митко пак мутри остава БСП 9
14.
до 13
16.10.2015 22:50:46
6
23
А бе пич,те дърва за населението не могат да подсигурят при наличието на толкоз гори в Приморско,а ти ми говориш за някакви евра и проекти...те малкото не могат а камо ли нещо голямо
13.
приморския
16.10.2015 22:03:27
22
12
Аз до сега си мислех че хората които подкрепят Гихора са умни но явно не са . Германов има по добра програма и ми дава възможност да мисля че приморско значително ще се подобри като туризъм .
Въпрос: Гихора ако дойде на власт ще изкара ли 4 години

а) ще мъсти на всички които са му бъркали в неговата каца.
б) ще има сергии за гащи и сутиени парцели на общинските госпоа а за градчето ви един голл голям .....
в) много е дърт ще кара на аванс и след 15 дни заплата и след заплата някоя комисионна.
Германов си направи фундамент нека да довърши
4 години са нищо за Приморско
Тогава ще го съдим.
Ако се изложи той сам знае че ще няма място в класацията след това
Разровете нета подготвил е евро пари за Приморско и опозицията го знаят и искат да ги налапат . Но има и нещо друго ако стане гихора те никога няма да влязат в града защото парите трагват от София
Пожеланията са здраве и разум..
12.
Що е то
16.10.2015 20:50:38
10
30
Правилната диагноза гарантира успешно лечение.Да си върнем Приморско от измисления кмет Германов и неговите съдружници бизнесмени .
11.
Kitenci
16.10.2015 20:08:25
13
12
Катя не е съгласна и недей да говориш за всички в Китен, поне 300 човека знам , които не са съгласни с теб и ченгето Милев.
10.
приморска баба
16.10.2015 19:45:53
4
15
Що сега бе Мите баби, що сега му давате туй разрешително? Ми не се ли казва чедо, на туй популизъм ?
9.
Kiten
16.10.2015 19:39:26
8
19
И ние от Китен сме съгласни с казаното от коментар №1
8.
Съсипия
16.10.2015 19:13:47
8
31
Е те вече я съсипаха общината Германов и Сие.
Тя е във фалит, може да проверите по банковите сметки.
7.
До 1. Приморско
16.10.2015 18:52:22
4
35
Прав си " Приморско", местните не се веселят.Но не защото не могат да си позволят.Оплели са се в интриги и омрази, всеки дебне другия колко изкарва.Погледни коментарите под всяка статия за Приморско-само се оплювате един друг. Няма такива злостни коментари под статиите за други общини. И как точно кмета е виновен?И при другите кметове си бяхте същите и по-зле."Свъртяните" си се веселим добре.Не се оплакваме .Разбирането ти за успешен кмет е добро.Мислиш ли, че Гихора е такъв? ..."ниска корупция" ?
6.
jd
16.10.2015 18:46:14
0
41
Прав е Атанасов, че училището ни е бардак. А що се отнася за листите на ГЕРБ и Гихора, и двете са хвани единия, удари другия. Егати избора Бодура срещу Манол, Мустака срещу Павлин! Що за избор, какви пет лева?
5.
Атанас Атанасов
16.10.2015 18:19:15
2
46
Атанас Атанасов
24.06.2015 14:20:07
Господин Германов,
Кажете какво направихте след като ви изпратих писма с подробности за това, което е ставало в училището на Приморско. Защо не ми отговорихте? А случаите бяха доста фрапиращи, най-вече този с учителката по изобразително изкуство Радостина Иванова - за това как е правила орален секс на директора, как той се изпразнил на дрехите й и как после тя цял ден ходела с влажните петна по дрехите си. Лично аз съм свидетел как Налбантов се хвалеше и разказваше подробности около тази случка. И пак, това е само единичен случай. Специално тази жена е била принуждавана от Налбантов в продължение на две години да изпълнява сексуалните му желания и прищявки, била е подлагана на унижения и гаври и е търпяла всичко това, само защото Налбантов й е бил обещал да я уреди да живее в блока на специалистите и да не пътува всеки ден до Ясна поляна...
За другите учителки няма да говоря. Техните истории са известни на цяло Приморско. Характерното при всичките тези случаи е, че са налице злоупотреба с власт и използване на принуда от страна на Налбантов с една единствена цел - той да прави секс с жените, които са му подчинени. И някои от тях, тези които са били по-слабохарактерни и без чувство за лично достойнство, са се съгласявали само и само да не загубят работата си.
Какво направихте вие, г-н Германов след като научихте всичко това? От вас се очакваше поне да имате някаква реакция. Та нали това училище се намира на територията на вашата община, то се издържа от бюджета на общината и вие би трябвало да сте живо заинтересован от това, което се случва там? Взехте ли някакви мерки срещу Налбантов? НЕ! Вие се направихте на приятно разсеян и продължавате да се държите като човек, който едва ли не няма нищо общо с това училище. Оставам с впечатлението, че вие дори не знаете за съществуването на това училище на територията на общината, не знаете, че там има директор, който се казва Стоян Налбантов... Кажете ни най-после с какво толкова се занимавате в тази община, че да нямате време да обърнете внимание на училището! Явно е, че интригите и проблемите покрай този директор са доста големи и не са от вчера и затова вас ви е страх да се намесите пряко и да ги разрешите! Страх ви е да вземете страна! Страх ви е да поемете отговорност за действията си, които в случая сте длъжен да предприемете!... Ами в такъв случай вие не сте за този пост! Един кмет, който се прави на сляп и глух и не вижда проблемите в общината си не е кмет, а фигурант. Точно такъв бяхте вие през изминалите четири години. За всички стана ясно, че вие нямате необходимите управленски качества, за да работите като кмет. Затова трябва да си отидете с чест и достойнство и да отстъпите поста на някой по-кадърен от вас!
4.
Lozenez
16.10.2015 18:14:24
5
19
Primorsko,,stiga s tozi Germanov,izberete si Gixora,Zlatinz4o i Mustaka pone da sasipqt ob6tinata vi i da doidete pri nas kam ob6tina Zarevo
3.
Хари Потър
16.10.2015 18:11:14
11
35
Г-н Германов, не ви ли е неудобно да лъжете хората! За кого работихте 4 години за населението или за отбрани бизнесмени, които ви издигнаха за кмет!Вие и некадърното ви управление изгонихте хората от Приморско. Кажете точни цифри колко хора избягаха от града. Пълно читалище със хора закарани под строй, ако не бяхте им заповядали дали щеше да има толкова хора, или щяха да са само кандидати за общински съветници и гостите от Бургас?
2.
Кметът на 10-ина човека!!!
16.10.2015 18:03:31
13
41
Много е точен предишния коментар!!!
Германов - "Успешен" кмет на 10-ина човека!!!
1.
приморско
16.10.2015 17:59:32
15
44
Успех за един Градоначалник е това когато осигури за населението си....добро здравеопазване,добро образование,ниска или никаква корупция,ниска или никаква бюрокрация,ниска престъпност и обществен ред,ПЕРСПЕКТИВА за населението си за да си обичат града и да не искат да напускат,добра социална политика за бедните ,за болните и инвалидите и т н. А вие сте успешен кмет за около 10тина човека...Не ли сте забелязали че населението ви вече не се весели,освен на 2 или 3 места където всичко е безплатно!!! За мен вие не сте успешен кмет това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори