×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Илиян Янчев: Думите ми стоят върху това, което съм направил. Променихме Малко Търново с над 40 спечелени проекта!


Илиян Янчев: Думите ми стоят върху това, което съм направил. Променихме Малко Търново с над 40 спечелени проекта!
Димитър Николов декларира пълната подкрепа на ГЕРБ към кандидата за втори мандат в Малко Търново Илиян Янчев
10 Октомври 2015, Събота, 11:08 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Николов и бившият шеф на ОбС Бургас Костантин Луков дадоха старт на кампанията му
Когато преди четири години ми гласувахте доверие знаех какви са очакванията ви, защото моята дума стоеше редом до вашата. Днес моите думи също не са плод на специалисти по предизборни дела. Моите думи стоят върху това, което съм направил и това, което реално мога да изпълня занапред“.

Това каза кметът, управлявал Малко Търново през последният мандат Илиян Янчев. Той даде старт на кампанията си, отчете свършеното за изминалите четири години и представи перспективите за развитие пред странджанската община.

В последните четири години са реализирани над 40 проекта – в сферата на инфраструктурата, екологията, туризма. Напълно обновени са междублокови пространства, изградиха се нови паркове, както и депо за битови отпадъци. За мандата са усвоени над 15 млн.лева, отчете Илиян Янчев. Сумата дублира общинския бюджет, който е около 4 млн.лв.годишно.

За да изкажат своето уважение, а и за да декларират пълната си подкрепа в Малко Търново пристигна кметът два мандата на Бургас Димитър Николов, който е и зам.-председател на ПП ГЕРБ, както и доскошорният шеф на Общинския съвет в Бургас Костантин Луков.

Управлявалият два мандата Бургас Димитър Николов, който е и зам.-председател на ГЕРБ, е оптимист за развитието на Малко Търново, ако общината отново се управлява от Илиян Янчев


„Като кмет през тези четири години винаги съм търсил диалог с всички, от които зависи развитието на Малко Търново, за да защитя интересите на общината. Никога не съм позволявал да се отнасят към Малко Търново с неуважение и пренебрежение. Винаги съм имал самочувствието, че се боря за интересите на най- красивия град, с най- съхранените български традиции, с най- гордите хора! Затова и на премиера, и на министрите съм заявявал: „България не свършва, а започва от Малко Търново“, допълни Илиян Янчев в емоционалното си слово от трибуната на читалището. (ВИЖ ВИДЕОТО)

Той уточни, че е приел подкрепата на ГЕРБ и е дал съгласието си да бъде издигнат от партията, защото усетил подкрепа през целия си мандат – както за общински проекти, така и за национални, свързани с Малко Търново.

Залата на читалището бе препълнена. В края на срещата всички заедно запяха химна на Странджа "Ясен месец"


„Влизаме в пълна готовност в новия програмен период“, подчерта Илиян Янчев и поясни, че още от пролетта се навлиза масирано във всички села, за да се обновява инфраструктурата. Готови са проектите за Мишкова нива,  Градище и Пропада, които ще станат атрактивни туристически дестинации с довеждаща инфраструктура. Предвидени са средства за нови археологически разкопки, реставрация и консервация на съществуващите и изграждане на туристически центрове.

Приех подкрепата на ГЕРБ, защото усетих сериозна подкрепа от партията през целия си мандат, призна Илиян Янчев


На бюрото ми са над 50 готови проекти за цялата община. Дори когато програмите на Европейския съюз бяха затворени за две години, не съм си губил времето, а съм ги подготвял, за да сме готови да ги стартираме сега, през новия програмен период“, каза кметът, който управлява Малко Търново в последните четири години.

Само преди няколко дни Илиян Янчев получи уверението от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, че ще се осигури финансиране за рехабилитацията на пътя Малко Търново-Царево, което ще отвори общината към морето. 56-километровата отсечка е в отвратително състояние и е неизползваема.

Илиян Янчев е издигнат от ПП ГЕРБ, но е подкрепен от широка коалиция от партии – сред които БДЦ, Политически клуб „Тракия“, АБВ и други. В Малко Търново има издигнати още две кандидатури – на г-н Бараков от НФСБ, както и на Тодор Жеков от СЕК.


В категории: Малко Търново


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
ГЛИГАНИ
17.10.2015 22:46:45
0
0
Само Мария- червото,ФРАНЦ-МАРИ ще вкара наш Илиянчо в правия път.Пак ще му обърне хастара на глигана
14.
za za
15.10.2015 11:19:57
3
0
Potkrepqm Qn4ev, no iskam da 4uq osven za Malko Tyrnovo kakvo napravi za ili smqta da napravi za drugite naseleni mesta v ob6tinata poneje e ob6tinski kmet a ne kmet na grad MT-vo. 4akam otgovor ....

Ot jitel na Zvezdec
13.
дзвера Крокодил
12.10.2015 16:05:31
0
4
Влиза дядо в аптеката да си купи виагра. Там, млада и секси, с къса пола аптекарка, се качва на стълбичката да вземе опаковката. След секунди дядото казва:
- Остави, моето момиче, в бабата е проблемът!Поне малко ни развеселяват за изборите .
12.
Петър Караиванов
12.10.2015 14:32:39
0
3
За кого да гласувам, предложения???Абе изобщо, тука всички са ори-мели-яж.Аз тия кандидати не моа да ги разбера, толко кинти вместо да си пекът далаверката на некоя яхта- може и в кефалония- с неколко 20 годишни внучки и да им го подават да го ....................-за шанела иде дума- в обедната почивка от 2 до 4, тоя с глупости и с цигани се занимават за изборите ...... те са над тези неща . мухахааааааааа.Много им дойде силата, мамка им.Айде успех и да увеличим много портфейлите си през тази четирилетка.А,забравих!!!забравете за Кипър моменталически, те хич не биват за почивка сега.Настават години да се е*ат роднини.
11.
Бенджи, Закс и звездния принц?
12.10.2015 13:43:28
0
6
Ся ша тръгне вълна заселници от Ню Йорк,бургас и целата държава към Търновото, хахахахаха!
Идат избори и простотията избуя...
Ами кофти е наистина.За ужас на форумните неблагородни кучета....Центърът е център, но малко да кривнеш настрани и само магалите са там!
10.
:)
12.10.2015 11:50:53
1
8
Тоя гологлавия кразаджия тотално изтрещя, щом започна да заплашва наред. Слаб си Илияне и като управник и като човек!
9.
Хаха
11.10.2015 11:42:14
0
7
До къде я докарахме....
Уж искаме просвета и просперитет, а то рекламираме неграмотността и пошлостта.
Флагман - Морал или Евро? Развитие или Разграбване? Просвета или Простота?
8.
Апел!
10.10.2015 20:59:20
2
14
Вън неграмотните и продажни управници от управлението!
Не позволявайте такива доказани престъпници и измамници като Илиян Янчев да доубият агонизираща Странджа.
Този край има нужда от честни и работливи хора, а не от бивши митничари с фалшиви дипломи, дето не могат да си напишат името, или търговци на контрабандно злато, или продавачи на бащина земя на безценица...
7.
Мишовица
10.10.2015 20:01:41
1
13
Да промяната на градчето наистина е видима. Обедняване и обезлюдяване на цялата община и нейното циганизиране.Българите се изселиха от там, а останаха само възрастни и болни хорица и многобройното циганско население, сегашните избиратели на Янчев. Нали с тях яде и пие и им е дал пълна свобода да вилнеят из Малко Търново и из цяла Странджа, пък после говори колко много обичал гордите малкотърновци - дрън, дрън, дрън ....обича той с турският валия "халка" да седи, сиреч на една софра.Ееей, довършиха е таз община...Скоро очаквайте заради такива "добри" кметове като тоя търбух съвсем да се заличи от картата на България....
6.
Чичо Мишо
10.10.2015 17:32:46
2
11
И тримата кандидати не биват. Да не говорим за листите за съветници които са пълни с доносници на ДС, смачкани чиновници и даскали, обикновени неграмотници и класически олигофрени.
Имам по добро предложение. На площада в М.Търново има едни шперплатови музиканти. Този с тамбурата е идеален за кмет, другия с тъпана е готов председател на Об съвет а останалите спокойно могат да бъдат зам.кметове и съветници.
Предимствата са много. Няма да вършат нищо- ама такива бяха всички досега. Затова пък ще са винаги на разположение на избирателите. Няма да харчат пари за заплати, кабинети, коли, командировки и т.н. Няма да вземат и рушвети и да крадат пари по европроектите.
Да гласуваме за тях със задраскване на всички имена в бюлетините!
5.
х
10.10.2015 15:10:23
1
12
Покажи младите щастливи семейства... Или май не.
4.
FREE BULGARIA
10.10.2015 14:53:44
1
9
Колко крупни бизнес компании от западна Европа сте привлекли?
Имате ли технически и научни училища? Или поне фермерски?
3.
FREE BULGARIA
10.10.2015 14:53:44
1
9
Колко крупни бизнес компании от западна Европа сте привлекли?
Имате ли технически и научни училища? Или поне фермерски?
2.
.....
10.10.2015 14:40:08
1
18
Имал самочувствието че се бори за интересите на най- красивия град с най- гордите хора - град пълен с пропаднали пияници и бедни момичета които се продават на турците за някой лев във всички хотели на градчето. Меден рудник е пълен с горди жители на малко търново избягали от замиращото градче, един не се е върнал да живее обратно в търново, както го наричат местните, що ли?
1.
Жорж Български
10.10.2015 14:26:01
2
19
Абе този град няма ли друго име, нито е Търново нито е Малко. Няма ли си римско или тракийско име? Тоя пич защо чете, защо не си е запаметил да си знае програмата по сърце.

Искам друго да обърна внимание. Докога само ще говорят за проекти без да говорят за цифри. Например, кажи колко си повишил средната заплата. Кажи колко в безработицата. Кажи колко си повишил постъпленията в града спрямо миналата година. Кажи колко процента от Общината има лекари и нормална настилка. Кажи колко европейски специалисти сте привлекли в общината да живят там?

Дай ми тези цифри, не колко проекта си изпълнил. Какъв в резултата във заплатите на хората!!!! Това е важното!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори