×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас трябва да инвестира в международна реклама


Бургас трябва да инвестира в международна реклама
Живко Табаков - кандидат за общински съветник в Бургас от Реформаторски блок: Бюлетина № 33, Преференция №3
08 Октомври 2015, Четвъртък, 12:44 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Бизнесът сам ще започне да инвестира в строителство на хотели, но те трябва да сав периферията, а центърът да остане място за разходка

Живко Табаков е роден в Бургас през 1977 г. Завършил е „Управление на хотели и ресторанти“, „Туризъм“ и „Международен Бизнес“.  От 1998 година работи в сферата на туризма. Управлявал и консултирал редица успешни компании. Съветник в Политическия кабинет на министъра на туризма – Николина Ангелкова. Член на Съвета на директорите на „Слънчев бряг“ АД. Заместник областен координатор и общински председател  на „Движение България на гражданите“ – Бургас. Кандидат за общински съветник от листата на Реформаторския блок.

- Г-н Табаков, през последните месеци основно акцентирате върху развитието на Бургас като международна туристическа дестинация. За целта обаче са необходими стратегически инвестиции, които да превърнат Бургас в притегателен център както за български, така и за чужди туристи. Имате ли конкретни идеи и как ще ги реализирате?


- Когато говорим за туристическата индустрия като основен приоритет на Бургас, трябва да знаем, че това означава много по-висок процент от бюджета на общината да бъде отделян за инвестиции в туризма. Като казвам инвестиции, имам предвид най-вече рекламна политика в международен план, която да се провежда от местната власт, а отговорността за това да се носи от ресорен заместник-кмет. Това е политическо решение, което трябва да бъде взето още в началото на следващия мандат и постигането, на което ще бъде основната ми задача като общински съветник. Превръщането на туристическата индустрия в основен приоритет за Община Бургас означава да се промени икономическата ос на града. Да не забравяме, че само преди 20 години Бургас беше индустриален център, в който функционираха няколко големи и тежки производства. Както казах и преди, и в момента водя разговори с голям инвеститор, който има желание да изгради увеселителен парк от типа на „Дисниленд“. Подобна инвестиция наистина би имала решаващо значение за развитието на града и за превръщането му в емблема на българската туристическа индустрия.

- Сарафово вече има яхтено пристанище. Има ли бъдеще яхтеният туризъм в региона?

- Разбира се. В програмата си съм заложил двата квартала Сарафово и Крайморие да се превърнат в притегателен център за богати туристи. Те имат потенциал да бъдат витрината на Бургас, през която да рекламираме града си като дестинация за този тип туризъм. Бъдещата администрация трябва да създаде подходящи условия и среда това да се случи максимално бързо. 

- Говорите обикновено за големи инвеститори, които да стъпят в Бургас. Къде е мястото на по-малките местни фирми в бургаската икономика?

- Малките и средните фирми до голяма степен зависят от големите инвеститори. Те трудно биха могли да функционират сами по себе си. Когато говоря за привличане на големи инвеститори в туризма, аз винаги казвам, че това ще помогне на развитието на селското стопанство, леката промишленост, сферата на услугите и търговията. Това са все отрасли за малкия и средния бизнес, които създават реални работни места. Не съм човек, който противопоставя дребния и средния бизнес на едрия. Мисля, че тези два типа бизнеси нямат база за конкуренция и печелят взаимно един от друг. Едрият бизнес има нужда от дребния и средния и обратно. Всичко обаче се случва много по-бързо, когато имаме голяма инвестиция, около чието обслужване да се завъртят малките и средните предприятия

- Неоспорим е фактът, че в активния туристически сезон хотелската база в града е запълнена изцяло и е недостатъчна. При увеличаване на туристопотока как ще се справите с този проблем?

- С това трябва да се справи бизнеса. Убеден съм, че ако се появи тенденция за чувствително увеличение на туристите в Бургас , бизнесът сам ще пожелае да инвестира в туристическа база. И тук идва ролята на местната власт, която трябва едновременно да помогне на инвеститорите и да насочи инвестициите им в правилната посока. Според мен изграждането на големи хотелски бази трябва да се случва в периферията на града, а центърът да остане място за отдих и разходка.

- Какъв е потенциалът на Бургас за развитието на различните видове туризъм региона?

- Ако искаме да превърнем Бургас в целогодишна туристическа дестинация не можем да разчитаме само на морския туризъм. Разбира се този вид туризъм ще си остане най-популярния за Бургас и трябва да се развие. Бургас все още е дестинация, през която туристите преминават, за да стигнат до Созопол, Несебър или Приморско. Целта ни е колкото се може повече български туристи да идват на почивка в Бургас през лятото.
Много важен елемент за туристическата ни инфраструктура е круизният туризъм. Бургас може да се развие като спомагателна дестинация на Истанбул и голяма част от круизните кораби, които посещават Турция да минават и оттук. За да постигнем тази цел още от сега трябва да установим партньорски отношения, както с компаниите, които осъществяват круизите, така и с градската управа на Истанбул. Естествено ще трябва да се направят още инвестиции в пристанище Бургас.
Не бива да подценяваме културно-историческия туризъм, който е привлекателен и за чужди и за български туристи. Бургас има потенциал да се превърне в основна разпределителна точка, от която българските и чуждите туристите да посещават културно-исторически маршрути, като Морските крепости на България, които включват маршрута Камен бряг – Каварна – Балчик – Варна – Бяла – Несебър – Бургас – Созопол –Китен- Синеморец. Това означава инвестиции в транспорта и вътрешната реклама на тези дестинации.
И накрая, но не на последно място – Бургас има всички характеристики за развитие на силен конгресен туризъм, който може да се осъществява през цялата година. Една от задачите на администрацията през следващия мандат трябва да бъде привличането на големи инвеститори за развитието на по-големи и удобни бази в тази посока.

В категории: Местни избори'2015


60
Коментара
60
Коментара по темата
60.
---
09.10.2015 08:24:37
1
2
Леле майко този ли иска да управлява? Тази визитка е добре измислена - завършил колежа по туризъм това защо не го дописахте Флагман. Този ли е голям специалист? На този багажа му е колкото на две цинганета.
59.
Смех
08.10.2015 23:55:04
0
1
То пък и другите 2-3 хейтър трола едно високо ниво показват....мани мани смях, ЖАЛКО Е ДА СИ ТРОЛ!
58.
до 55
08.10.2015 16:04:17
1
3
Че този е готов за президент бе , не ли?
Ж.Т цяла година се помпи за изборите , да беше си обучил нефелните тролчетата поне , че работят с три-четири клишета и речник от дваисетина думи.
57.
455
08.10.2015 09:33:53
1
2
на мама послушкото!
56.
petar
08.10.2015 09:15:36
1
2
smeshen si tabakov
55.
до 53
08.10.2015 01:13:42
0
4
Ти май си объркал кандидатите за общински съветници с кандидатите за Президент и Премиер....А за парите, като гледам другите, единствено той има някакъв бизнес и предполагам може да докаже доходи.
54.
Неа
07.10.2015 23:28:31
2
1
"
- Неоспорим е фактът, че в активния туристически сезон хотелската база в града е запълнена изцяло и е недостатъчна. При увеличаване на туристопотока как ще се справите с този проблем?"
Супер неадекватен въпрос на фона на абсолютно слабия сезон който мина. Само преди 1-2 дни имаше статии какви са загубите заради слабият сезон....
Защо изобщо заблуждаване хората? Освен бежанци никой друг не е хукнал при нас
53.
от майка ти
07.10.2015 23:19:11
5
3
Баси малоумния сайт, питайте го откъде са парите за рекламната кампания, кой го финансира, кунчева познава ли я и шенген ще видим ли скоро. Да каже нещо за бежанците, мнение за сирия и ЕС. Стига с тоя туризъм и тия заучени въпроси и отговори. Само изтъркани приказки от хидяда и една нощ
52.
мома напета
07.10.2015 22:50:48
2
3
И аз разговарях с него. Действително се е постарал с шатрата и въобще визията си за кампанията. Това предизвиква само симпатии и позитив. Старите муцуни даже вече не си правят труда да представят нищо - те са свикнали да ги избират перманентно и си мислят, че гражданите са им задължени. Време е да се махат и дойдат такива хора като Табаков.
51.
izgrev
07.10.2015 22:47:46
4
3
Живея в Изгрев и днес бях в парка. Този младеж беше там на една много красива шатра изрисувана с неговия образ. Беше много мил и говореше правилно. За сега само него сме видяли от блока.
50.
единствен
07.10.2015 22:44:59
3
2
Хубав, лош - единствено той представя нещо и разбира се Д. Николов. Всички останали са пълна боза. Аз искам такива хора, напористи и пробивни, а не плужеци като 70% от досегашните съветници. Тази кампания която виждам, че прави е достойна за кмет, а той даже не е водач. Предизвиква симпатии, особено след като им видиш и водача.
49.
до тм и др. тролове на РБ
07.10.2015 21:05:42
4
2
Абе ти в кой свят живееш цецко физкултурника не е вътрешен министър от февруари 2013.оттогава насам са се сменили ЧЕТИРИ минъстъра на МВР.абе що се правите на опозиция от РБ пък подкрепяте недоразумението Бъчварова.а за вашия министър Ненчев "земеделеца" трудовак от КЕЧ какво да говорим.Яжте,пийте докато сте във власта,че падне ли бойко не можете да вземете и два процента заедно с другарката кунева
48.
Тцтцтц
07.10.2015 21:04:32
2
5
Тъпаков,горе на черешата е празно вече.Твоите алабализми са ни прозрачни мноооого отдавна.Прости не останаха вече, няма кой да излъжеш, моето момченце.
47.
Сарафовлия
07.10.2015 20:54:38
2
6
Значи не се интересува от мнението на живущите а взема едноличния решения кое е добре и кое не ?! Така ли ?! Че кое му е хубавото и различното от останалато паплач ?
46.
Мира
07.10.2015 20:47:22
4
3
Те тия дето са кандидати за кмет ги няма никъде в обществото.. една тема не са зачеркнали и не са почнали да говорят. Евала на Табаков, че има смелостта да говори, да се ангажира и да реализира различните си идеи! Браво! Моя глас ще е за него!
45.
5665
07.10.2015 20:26:18
0
2
като ни управява пожарникар значи е ок още повече сулю и пулю
44.
ТМ
07.10.2015 20:21:52
3
6
Не знам какъв ви е проблема,човека не се кандидатира за кмет,а за общински съветник.Аз поне до сега, не съм прочел някой от кандидатите за общински съветници да излезе със някаква концепция.И стига сте говорили за CV-то му защото ни управлява пожарникар,а министъра на МВР е даскал по физ.култура
43.
Иво
07.10.2015 19:04:17
5
6
Мисля че посланията са позитивни.В листата на РБ има баланс, всеки си има своята биорафия:лична, професионална, политическа.И е правилно всеки да говори от това което разбира.Нали състезанието е всеки да доказва тезите си, да ги представя пред избирателите и да се дават идеи за развитието на града ни.Мисля че и тримата от тази листа като нови лица в следващия Об.съвет ще има какво конструктивно да предложат.А който не е позитивен да не ходи въобще да гласува.Не може само да сме против, да се обиждаме, разединяваме и проваляме.Ясно е че администрацията ще бъде променена и обновена, целия икономически екип почти липсва, а този екип трябва генерира решения както за туризма така и за другите икономически отрасли които трябва да се развиват тук и да вдигат разтеж и статус.За това трябва да се мисли, говори и спори.Успех на позитивно мислещите и позитивно говорщите.Останалите по добре да четат и слушат.
42.
dano ama nadali
07.10.2015 18:53:52
1
3
лед като това правителство направи всичко възможно да изгони Руските туристи без да запълни тяхната липса, няма да има повече туристи. Така че може да смените изтърканите си призиви за повече туристи и вместо това да помогнете на бизнеса да се развива, като си оправите инфраструктурата.
41.
dano ama nadali
07.10.2015 18:53:52
2
2
лед като това правителство направи всичко възможно да изгони Руските туристи без да запълни тяхната липса, няма да има повече туристи. Така че може да смените изтърканите си призиви за повече туристи и вместо това да помогнете на бизнеса да се развива, като си оправите инфраструктурата.
40.
Сарафовлия
07.10.2015 18:33:37
2
9
А сега развалите спокойствието и в Сарафово . Тъкмо го харесват точно заради това . Да не забравите да го направите като тоалетната - Слънчев бряг !!!
39.
хубавелка
07.10.2015 18:24:41
4
3
за това е прав Крайморие и Сарафово трябва да се развиват само в тази насока.И е прав че това е туристическата витрина на града.Слънчев бряг не е Бургас.Тоз, ако действа така и аз ще гласувам за него. Вафлата какво направи за Сарафово или пък за Крайморие нищо...
38.
СЕДЕРАСТ
07.10.2015 18:20:29
3
3
РБ ни пази от путин,комонизтите и кгб.РБ ще спре савецката агресия с палавите си секси дупета!РБ е номер 1
37.
Иванов
07.10.2015 18:15:56
4
3
Ами като не искате туризъм или какъвто и да е бизнес, тъй като отричате всичко, яжте инфраструктура да ви се невиди и мислителите!
36.
Работа
07.10.2015 18:13:34
5
3
Харесва ми идеята. В момента в Бургас се подобри инфраструктурата, НО НЯМА РАБОТА! Туризъм=работа! Другото са пак балъшки блянове и празен хладилник!
35.
до 31
07.10.2015 18:12:23
2
5
Защото водача не иска да прави, иска само той да се вижда. селяндур.
34.
хххl
07.10.2015 18:11:46
1
2
Ооо колко бързо забравихте какво се случи с канализацията в Слънчевбряг и Лозенец . Е същото ще стане и в Сарафово , само дето и в момента фекалиите се изтичат в морето .... Ако случайно има още туристи слагайте плажа в какво може да се превърне .
33.
Izbor
07.10.2015 18:08:18
7
2
Ne se razbira zashto napadate Tabakov zaradi celiq RB? V kraina smetka momcheto si ima programa i viziq i si gi sledva striktno i posledovatelno. Kakvo e vinoven za drugite. Vijda kyde moje da pomogne i predlaga da go napravi - zatova shte glasuvame za nego. Koga za posledno v Burgas e imalo takyv kandidat s takova CV i takiva konkretni vijdaniq i predlojeniq? Mislete....
32.
ЧудяВиСе
07.10.2015 18:04:34
5
4
Значи Диневи, които управляват милиони и имат хиляди работници са тъпи, Табаков, който има мега-стабилното CV /ако изобщо знаете какво е това/ е тъп, а туризма е "сервитьори и бармани за по 400 лв.", но вие сте адските играчи. Ало, ако на вас нивото ви стига макс до 400 лв. не си мислете че и при другите е така! За справка питайте някой от готвачите в добрите хотели, които нерядко взимат по 2-3-4 хиляди лева.
31.
RB
07.10.2015 17:52:57
1
6
Защо РБ няма снимки на цялата листа г-н Табаков ???
30.
ОЛЕ
07.10.2015 17:51:51
5
5
Табаков ще издърпа листата на РБ, а това се очакваше от водача, но той както винаги е показвал - мисли само за себе си, аман от неподходящи хора, които се слагат уж да водят. Те единствено се водят от своя нюх към парите. Жалко.
29.
ONLY
07.10.2015 17:44:30
3
5
Samo Tabakov i do nqkade GERB praviat kampania v Burgas. Momèto gi karti otwsqkade. Kefi me na maks.
28.
дупета
07.10.2015 17:42:50
6
3
Една проста аритметика, ако повечето, които гласуват за РБ отбележат и преференция, Живко ще издуха като сух трън Митев от първото място. Много мощна кампания прави. Има офиси навсякъде и събира на събрания по една зала хора всяка вечер, а ония дупета Тошко и Гошко нека си стоят на шатрата и пият кафе.
27.
до 25
07.10.2015 17:38:17
8
3
Само за уточнение - всичките коментари негативни са писани от 2-3 човека "собственост" на големите вечни политици Тошко Иванов и Георги Митев, така, че споко. Живко ще ги размаже с преференции. После да го видим Миташки как ще обяснява ситуацията.
26.
...
07.10.2015 17:35:19
4
4
Az ne vijdam Tabakov da othvyrlq ostanalite otrasli, momcheto govori za tova ot koeto razbira. Pitaite horata ot Sarafovo ili "Крайморие това тъпо село в което живеят глупави комплексари"(ne znam tam horata kakvi sa, no po-kompleksiran i glupav komentar ne bqh chel) dali ne iskat poveche turisti
25.
еййй
07.10.2015 17:35:13
4
4
народо психологията е голяма работа, и още 300 години да минат няма да приемаме успехите на други, когато не сме облагодетелствани лично. Когато някой се покаже над врящия казан, сакън да не излезе го дърпат пак надолу. Статията е положителна и ме е срам когато чета негативните коментари, защото са неуместни. Срам ме е, че живея с толкова неуки и бездарни хора. Дано този човек стане общински на пук на всички "доброжелатели".
24.
БЪЛГАРАН
07.10.2015 17:31:14
4
4
това българите сме бахти подлата пасмина, не ни купи Германия, да станем тяхна територия поне малко да живнем. Само плювалници покрай мен. Всеки има виждания по развитието на града, какво ще ви навреди на вас плювки, ако има повече туристи ??? Предполагам нищо, но стоите и плюете човека, дано се задавите, ще избавите града от тегло като вас.
23.
мечкаря
07.10.2015 17:27:32
4
6
Ало гражданите от обора да замълчат, като не ви харесва Крайморие не идвайте тук. Само заради този коментар ще гласувам за тва момче. за да ви е хак.
22.
ами
07.10.2015 17:25:38
10
3
Ами, не виждам нищо лошо, когато млад човек дава добри идеи, а плювалници и завистници ще има винаги, нали ни е национална черта. Подкрепям.
21.
МЕЧКАТА
07.10.2015 17:21:18
5
9
Моля ви,Крайморие това тъпо село в което живеят глупави комплексари него вкарвайте в никъкви програми там е планетата на маймуните,няма ги в хилядарката
20.
jelo
07.10.2015 17:20:53
3
7
Ако накара диневи да дарят 50 милиона за болни деца в България ще гласувам за него, не да ми купуват яхти и златни бентлита!
19.
jelo
07.10.2015 17:19:59
5
7
Диневи не са много умни да заложат на джоржано на политиката, чак и съветник в министерство направиха тая утайка.
18.
Таткото
07.10.2015 17:16:48
1
4
За целогодишен сезон не знам, но и с 2-3-4 месеца по-дълъг да е сезона всички ще са доволни
17.
До но.15
07.10.2015 17:14:22
1
2
Ти какво си учил и какво работиш по-добро?
16.
..
07.10.2015 17:10:54
5
5
Vie chuvate li se... Kyde shteshe da e Burgas v momenta, ako poslednite 20 godini ne bqha turistite?
15.
мамата
07.10.2015 17:09:22
5
15
Хляб само в туризма ли има? Защо тогава учим и се сдобиваме с квалификации - за да сервираме и просто да продаваме ли?
Хляб и пари има в земята. Защо не се обработват, защо не се поддържат....
Швейцария изкупва млеката на селските производители и тя ги продава на веригите!!!
До кога само асфалт, молове, корабчета и цветни бои ще има в този град?!?!
14.
f
07.10.2015 17:07:55
3
5
REKLAMATA NE TRIABVA DA E ZA TURIZUM AMI ZA VUZMOJNOSTI ZA BIZNES, TUPAK!
13.
kirov
07.10.2015 17:06:32
4
8
Koito go marzi da si stoi vkashti i da si malchi. Az iskam rabota i prez zimata. Daite da chuem vashte predlojenia.
12.
Жоро Петров
07.10.2015 17:05:33
15
7
Браво на Табаков. Чета му изказванията, много последователен, харесва ми! Човека явно си разбира от туризъм и има идея как да направи нещо. Освен от ГЕРБ, които показват някакви инфраструктурни проекти, вие от някой друг видяхте ли нещо като платформа и начин за изпълнението й? Аз още не съм, а така ми е интересно Тошко от Меден рудник какво ще каже..... :)
11.
Cartier 1933
07.10.2015 17:01:32
4
9
Na tozi mu sloji 3 lenti adidas i gledai kakva tupa mutra e
10.
BMW
07.10.2015 17:00:51
3
7
prez zimata ste mi iadesh turizma
9.
Fuck Lenin!
07.10.2015 16:59:57
3
9
sTE VLIAZA V SHATRATA IM SHTE GO SMACHKAM TOZI TUPAK! NE MI TRIABVAT HOTELI VE, TRIABVA STUDENTI, zAPADNI BIZNESI I TEHNOLOGIA!!! dECATA BIAGAT!
8.
berserk
07.10.2015 16:59:08
3
19
Флегман, явно ви плаща кораво Тъпаков за да го рекламирате всеки ден в сайта си, щом не ви омръзна да го плюят тука :)
7.
F,u
07.10.2015 16:58:25
3
19
Стига глупости бе
Целогодишен робски труд За 400лв заплата а хотелиерите да си навират стоянките в анала и зиме и лете ай не
Не ни трябват дрипави скъсани туристи кадето ние даваме на тях щото нямат.
6.
cherniq
07.10.2015 16:53:43
4
21
типичен наглец, знае че неможе нищо от казаното да свърши но говори ли говори и слчците му се вързват "хубаво говорил".
5.
смях
07.10.2015 16:51:50
3
24
И къде ще ги строиш тия хотели, като морето е близо до централна градска част.Пак презастрояване.Рaботил в Миража и взел да разбира от туризъм.
4.
жж
07.10.2015 16:50:19
13
4
Добре звучи, дано да има възможност на реализация на тези идеи.
3.
EVALA
07.10.2015 16:43:42
21
4
EVALA! Bravo, nai nakraq edin da pochne da govori kachestveni neshta, qscni celi i pozicii. Bravo!
2.
joro
07.10.2015 16:36:44
3
22
много се кефя когато човек без образование дава акъли!
1.
сунрисе
07.10.2015 16:35:06
4
26
пак тоя олигофрен! отвратителен не може две думи да каже ако не са написани от някой по-умен. Смърди.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори