×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма да допусна разграбването на общински терени в Китен, защитавам интересите на хората!


Няма да допусна разграбването на общински терени в Китен, защитавам интересите на хората!
Искам да има красиви места за отдих на туристите в Китен, каза кандидатът за кмет Катя Вълчева
06 Октомври 2015, Вторник, 21:17 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Инж. Димитър Димитров е човекът, дал най-много за развитието на града. Ще бъдем екип!

Катя Вълчева е кандидат за кмет от Коалиция „Заедно за община Приморско”. 12 години тя е била секретар на Кметство Китен, а през мандата 2011 – 2015 г. и съветник в Общинския съвет в Приморско. През целия си живот тя е работила в сферата на обществените дейности. Била е член на Училищното настоятелство, в момента е член на Читалищното настоятелство. Катя Вълчева е икономист по образование. Семейна е, с две деца. Занимава се с туризъм в родния град и е запозната с проблемите на бранша. 

- Г-жо Вълчева, защо напуснахте ГЕРБ и сега сте кандидат за кмет на Китен от коалиция „Заедно за община Приморско”?

- Не съм напуснала ГЕРБ. Хора на ръководни  постове в Община Приморско целяха  да ме игнорират   и в последствие успяха тайно да внедрят като фигура в партийната структура на ГЕРБ  Атанас Петров – действащия в момента кмет на Китен. Разривът може би тръгна от това, че бях против решението и процедурата за придобиване  право  на собственост  върху терен  на общинския пазар в Китен от съпругата на заместника на Димитър Германов – Милчо Милев.

Кметът Германов, заместникът му Милев, както и Атанас Петров като кмет на Китен ме изолираха без знанието на членове от общинската организация. Аз реално не съм напускала партията, нямам нищо против ГЕРБ. Тези лица разбраха, че не желая да участвам  в техните  схеми.  За мен това е абсурдно!  Няма и не мога  да остана безпристрастна и да гледам как някой си наглася нещата, накъдето му е удобно.

- Това ли е основната причина да застанете на страната на опонента на Димитър Германов – Димитър Димитров?

- Не. Аз за себе си считам, че достойно съм защитила интересите на своите съграждани и в тях не влиза раздаването на места и общински терени за лично облагодетелстване. На първо място защитавам интересите на хората от Китен.

12 години съм била секретар на кметство Китен и съм работила под ръководството на инж. Димитров като кмет на Приморско. Това е човекът, който е дал най-много за Китен и мисля, че хората го оценяват. Убедена съм, че това, което съвместно обещаем в програмата си, ще бъде изпълнено на 100%. Затова държа много гласът на хората да бъде чут и зачетен. Хората ще поставят основните приоритети за развитието на Китен.

- Обяснете подробно какъв беше проблемът с терена от общинския пазар?

- Няма да влизам в подробности, но ще подчертая  , че като общ.съветник от гр.Китен съм защитавала интересите на жителите По  въпроса за проблемния терен, избраният кметски съвет , сътоящ се от 7 човека категорично отхвърли такова намерение . И аз като представител от Китен защитих това мнение.Не желая да влизам в излишна конфронтация  , но  който проявява интерес може да погледне  решение №611/18.12.2014год. на сайта на Община Пиморско.  Може би от там тръгна първоначалният разрив – от несъгласието ми да се случват такива неща, които са в ущърб на гражданите. За мен това е злоупотреба със служебно положение и конфликт на интереси.

- Разочарована сте?

- Не съм разочарована, нито съм обидена. За себе си аз съм взела решение, с което заявявам, че ще се боря и занапред за интересите на гражданите, а не за защита на нечии лични интереси.

- По време на мандата на този Общински съвет бяхте обвинена, че спирате развитието на Китен заради спряното решение, свързано с фирма „Транс Тур - Китен”, която щеше да издигне пристройка към хотела си, а в замяна на това да направи детска площадка в Китен.

- „Транс Тур - Китен” стопанисва хотел „Ариана” и аз не съм спряла такова нещо. Това е абсурдно обвинение към мен от моя опонент Атанас Петров. Инвеститорът по никакъв начин  не е представил такова намерение. Не съм спряла и не съм била против предложението. Едва след като три  пъти беше отлагано за разглеждане заявлението за закупуване  право на строеж  инвеститорът заяви желание за изграждане на детска площадка – в края на м.юли  2015год. Хората са много чувствителни на тема разпореждане с общинско имущество преди избори. Жителите не желаят да се продава, да се заменя или да се случва каквото и да е с общински терени, а хотелът, за който се отнасяше предложението, е на общинска земя от близо 6 дка.

На последната редовна сесия на Общински съвет  Приморско бяха включени 3-4 предложения , касаещи продажба , замяна или друго разпореждане с общинско имущестмо на територията на гр.Китен, а именно – терени на „Рилена”, „Ариана”,”Софийски имоти „ терен за продажба до х-л „София”....... Предложението ми, което бе прието , беше тези точки да отпаднат от дневния ред.Не е редно на последната сесия да бъдат взимани такива важни решения, без хората да са се произнесли по тях.

- Г-жо Вълчева, успяхте ли да реализирате като общински съветник някои от вижданията си, които имахте като кандидат-кмет през 2011 г.?

- От моя  страна беше даден абсолютен картбланш на избрания кмет да реализира вижданията си и проектите. Това, което и двамата сме обещавали пред хората, е относно търговския център. Това е рушаща се сграда в центъра на града. Няколко пъти имах разговори с г-н Петров по тази тема– да направи събрание,  за да може хората да се произнесът по този  казус.  Подпомагала съм дейността на хората тук с различни решения и предложения.

- Очаквате ли реален сблъсък на идеи за развитието на Китен със своя опонент Атанас Петров?

- Надявам се, защото това е основното – да има сблъсък на идеи и всеки да предложи това, което вижда занапред. Аз имам  предложения , които се надявам да се  харесат и одобрят от моите съграждани.
Искам да имаме една централна обособена красива градска част – с озеленяване, с кътове за игра и паркови пространства. Искам  да има  красиви места за отдих на туристите.

Това, на което ставам свидетел обаче, е, че опонентът ми Атанас Петров има преднина от 40-50 гласа от външно регистрирани хора. Дори в петък следобед при мен дойдоха свидетели на такъв случай. Търговец от Сливен е дошъл да подава регистрации по настоящ адрес за 7-8 от неговите работници. За съжаление това са нещата – законът го позволява. Аз все пак се надявам моите съграждани да не допуснат това нещо да се случи. В Китен има търговци, които са били „помолени” да направят регистрация на себе си и на свои близки, за да могат да подкрепят досегашния кмет.

- Ако станете кмет на Китен, а в Приморско отново бъде избран Димитър Германов – готова ли сте да заровите томахавките в името на развитието на Китен? Без Общината няма как да прокарате каквото и да е, колкото и да са добри намеренията и проектите Ви.

- Какво значи да заровя томахавките? Аз не съм имала конфликти с никого, но така или иначе кметът на Китен и на Приморско ще бъде избран от населението. Това, което казах за Китен, важи и за общината. Там също има около 400 такива външни регистрации. Затова не знам доколко вотът на хората ще бъде изразен ясно. За мен с тези допълнителни регистрации се дава превес на сегашните управляващи.

В крайна сметка всеки кмет е длъжен да се съобрази с избора на населението. Всичко е за хората и трябва да се работи за тях. Това е длъжност, на която човекът се избира от хората и ние трябва да защитаваме техните интереси.

- Какви са предложенията за развитието на Китен, които в момента влизат в програмата Ви като кандидат за кмет?

- Основното е визията на града – нова и модерна. Говоря за озеленяване, за паркови пространства, за обособена Централна градска част като основен приоритет.

- Като кандидат за кмет Вие провеждате много срещи с избиратели. Какви проблеми поставят пред Вас хората от Китен?

- Хората поставят проблеми, свързани с чистотата на града. Има проблеми в детската градина, в училището… Основните проблеми са злободневни и на пръв поглед много лесно решими. Не знам защо са останали така във времето и не им е обърнато внимание.

- Какви са проблемите на малкия и среден бизнес в туризма, Вие сте част от него?

- Трудно е да се развива бизнес, защото има много нелоялна конкуренция. Всичко е въпрос на разговори с бранша и регламентиране.





87
Коментара по темата
87.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
03.11.2015 17:49:11
0
2
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Вълчева, детска учителка в ЦДГ "Пролет" - Китен,(адрес: Пирин 4, 0898367877). Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал София Вълчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. София Вълчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
...........
МНЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ЗА КРАСИМИРА ПЕТКОВА:
По принцип в училището "Н. Й. Вапцаров" няма правилник и всеки прави каквото иска. Нямаме нито униформа, нито ни задължават да ходим с по-прилични дрехи на даскало. Точно поради тази причина Петкова идва на даскало като че ли отива на магистралата, а дори няма да коментирам, че носи едни и същи дрехи седмици наред. Полите, които са по нея очертават големия и задник и я правят още по-дебела, а блузите и са толкова прелепени към нея, че имам чувството, че ще се задуши някой ден или направо ще се разпорят на циците и, имам чувството, че ако легне циците и ще паднат под мишниците. В момента е с оранжева коса, кат някои морков е в главата, просто е картинка!... Всеки час Петкова закъснява понеже е прекалено заета да прави свирки на Налбантов или понякога излиза от час за около 20 минутки. Тогава направо се свършват. Нищо чудно, че Налбантова ненавижда Петкова, а сина и е такова леке, че думи нямам. Защо продължава да мисли, че понеже майка му спи с директора може да малтретира цялото даскало? Той е един мизерник от 8 клас
/бел. - текстът е стар, момчето отдавна е завършило училище/,
дебела свиня, на майка си се е метнал. Сина и пуши трева и раздава на ляво надясно, а уж само консумира. Защо ли после директора се пита защо цялото даскало са тревоманчета и наркоманчета. Сина на Петкова употребява наркотици в тоалетните на даскалото. После майка му ходи го дърпа за ушите да го изкарва от кашите в които се забърква. Постоянно дължи пари на някои дилър. Нищо чудно, че на Петкова не и стигат пари да си купи някоя свястна дрешка, която да не и е малка и да не и подчертава "прелестите" и "страхотната" фигура. И то само сина и да беше. Той май от нея се учи, толкова пъти е идвала напушена на даскало и не знае къде се намира. Изобщо, това е адската курва, пропаднала отвсякъде, разведена е и има няколко любовника. Може да остава незадоволена и хоп при Налбантов тая мърша умряла. Петкова върви толкова разкрачена, че не може да си прибере краката в полата. Напоследък идва с много сенки под очите. Това вероятно е от голямата употреба на алкохол всяка нощ и от прекаленото креватно джудо. Ходи с много високи токчета, на които не може да върви и се клатушка наляво надясно, а като почне да разсъждава в час! Въх не ми говори, явно това просто не и се отдава...
___________
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

До Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
___________

Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
86.
*********
20.10.2015 14:27:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
85.
*********
12.10.2015 12:06:44
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
84.
МОРСКО ЧЕДО
12.10.2015 01:35:02
0
1
Катя и Панайота-грозотия,простотия и злоба в едно...ужасяваща комбинация :D .
83.
Бюлетина№11
12.10.2015 01:33:38
0
1
До номер 80(Смешко):Да ха-ха-ха видях я и сега за съжаление няма да мога да спя години наред ..видях и Катя и Панайота.. :D :D :D .Доста е зловещо..особено когато се разхождаш вечерно време :D
82.
Улица рила
11.10.2015 15:51:57
2
2
Родителите на катя се отказали от категоризацията на стаите си. Ето инженера започна с безплатните услуги. После ще им оправдае и някое друго задължение към общ.хазна и т.н.
Наздравееее на китенци!
81.
до смешко - 80
11.10.2015 13:27:27
0
4
Ами няма да го гледаш в тъмното, за да имаш после здрав сън и без кошмари! През деня го гледай колкото си искаш!
80.
smeshko
11.10.2015 13:04:31
0
3
vidqhte li plakata na panaiota uplashih se be hora
79.
smeshko
10.10.2015 14:47:50
0
5
gospoja na ulica stranja vseki moje da razviva biznes vsichki znaem kak stanahte sekretarka i kak zehte nai hubavoto mqsto v kiten blagodarenie na bashta vi i priqtelstvoto mu s Mihov
i ot tam natatuk dvvamata prodadahte kiten zapovqdaite na edna ot gluhite ulici v kiten da vidim tam biznes ima li
78.
do 77
10.10.2015 13:37:36
3
1
Кое е започнато в Китен , че да се довърши ? :D
77.
Китен
10.10.2015 12:44:39
2
4
Петров, с теб сме!!! Успех!!! Продължи започнатото и да не ти пука от злобарите!!!
76.
Дано
10.10.2015 00:16:52
6
3
Айде дано най-после един успял човек стане кмет на Китен...
75.
Браво
09.10.2015 23:51:35
6
2
Такъв кмет ни трябва честен и откровен. Браво на Катя много смела жена.
74.
до Катя Вълчева
09.10.2015 23:41:30
5
2
Браво Кате ! Изкарай им керливите ризи на тези мошенници и да не ти пука за тоя дет получава 5 лева да пише едни и същи коментари срещу теб навсякъде. Мнозинството сме с теб мачкай ги !
73.
Приморско
09.10.2015 17:31:27
2
6
Катя и мъжът й Тодор едва ли са пример на хората в Китен. Нито те, нито Рачки, Златинки и тем подобни смешни хорица
72.
Лагуна
09.10.2015 17:29:18
2
4
Каква сексуалност, какви 5 лв. Какво е развила Катя, какво е направила и изобщо какво ми я величаете тука. Била секретар и й харесало, приискало й се да е кмет. То и на мен ми се иска да съм космонавт, но не се получава
71.
---
09.10.2015 13:13:10
3
5
до коментатор под №69
Какъв език, каква отчайваща злоба и жлъч, в писанията ти долавям сексуална незадоволеност или по точно сексуална немощ.
70.
МОРСКО ЧЕДО
09.10.2015 12:12:00
3
4
Браво номер 40,много добре ги постави на място тез отрепки и каза истината и само истината!АТАНАС ПЕТРОВ Е СЛЕДВАЩИЯТ ДОКАЗАЛ СЕ КМЕТ!С ТЕБ СМЕ НАСКО НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ ЗЛОБНИ ИЗПАДНАЛИ СЪЩЕСТВА(дори не мога да ги нарека хора) !!!
69.
Бюлетина №11
09.10.2015 00:22:02
4
3
Нали знаете поговорката:Който лети много на високо,пада много ниско :).Явно е ,че не сте си взели поука от 2011г...Когато вашата любима злобна,дебела,лъжлива нереализирала се кметица Катя(Мис Пиги) ЗАГУБИ НА ИЗБОРИТЕ.Тя както и всички Вие гнусни,прости,злобни уруди предварително бяхте подготвили всичко за да отпразнувате победата,но вместо това загубихте,ПАДНАХТЕЕЕ С ГРЪМ И ТРЯСЪК :D и не ви остана друго освен да злобеете и да гледате лошо(то друго и без това не можете смешки)..това сте ми жалки и противни,че няма на къде повече..Атанас Петров се доказа като кмет и умните и съвестни добри граждани ще гласуват за него,а останалите отрепки естествено ще гласуват за недоебаната КОВРА ПАНАЙОТА И пачаврата ГРУХ-ГРУХ МИС ПИГИ КАТЯ..Двете се надпреварват коя да извади по-големия задник..ама иначе самочувствие до небето също както и вие прасета..,но без грам покритие :D .За нищо не ставате..селяни..освен да злобеете,да правите интриги и да обсъждате личния живот на хората,защото вашия е прекалено скучен и вие нямате въобще такъв!Катя колкото и да плюеш господин Атанас Петров ,всички те знаят каква долна мастия си..ДОРИ И ГЕРБ ТЕ ИЗРИТАХА ХА–ХА–ХА и какво да правиш разбира се хвана се за чичо Митко жалка и смешна картинка ..,а ти ПАНАЙОТКО плужек такъв долен злобен устрел си мислиш ,че кметския стол се дава по наследство от тати..Е СТИГА ВЕЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ СЕЛСКИ И ЗЛОБНИ МУТРИ СМЕ ГЛЕДАЛИ..стига ви толкова,свърши Ви времето!Панайотко ако ще и 10000 пъти на ден да се разхождаш из Китен пак няма да те огрее!А ти Катя давай покажи си още повече злобата..,друго не ти остава!Герб те изрита ,защото те разбра колко долен и зъл човек си,а сега ние ще те изритаме!Този път сигурно най-вероятно ще се поболееш от злоба,завист и яд(както и твоите последователи)!!! Вземете отслабнете малко..и тогава мислете за кметския стол : )) толкова сте противни..и дебели..,че заради такива като вас хората по света гладуват!Малко от малко помислете за външния си вид!!!
68.
Стела
08.10.2015 22:38:27
2
2
Едно е да искаш, друго е да можеш, но трето и най- важно е да го направиш!
67.
do 66
08.10.2015 22:36:32
0
4
Съмнявам се, че си истински, ако беше щеше да знаеш, че всички в и от Китен са развили, я хотел, я ресторант. А, че не може да развие Китен е факт не оспорим. Ако можеше щеше да го направи през годините когато беше секретар и общински съветник.
66.
Истинския китен
08.10.2015 12:55:41
6
2
За тоя дето не познава никой в живота си само ще кажа , че се вижда на яве Катя и мъжът и Тодор,какво са постигнали и как са се реализирали , а ти явно си сляп. Щом Катя може да развие такъв бизнес като да управлява, хотел, ресторант, магазин и т.н. значи е явно ,че тази жена може да развие и Китен .
65.
китен
08.10.2015 09:38:43
4
4
По-ограничена жена от Катя не познавам :) Нереализирала се, жалка и копнееща за кметското място
64.
X
08.10.2015 09:16:41
5
3
Mnogo qsno che shte e Kateto sledvashtiq kmet. Nqma da ostavim pak toz pulio da mlqska 4godini i nishto da ne vyrshi.
63.
Това е
08.10.2015 00:45:03
5
3
Катя е най-честната и откровенна жена и всички го знаят дори и опонентите и. Така че , колкото и глупости да пишат тези един или двама човека като коментари в сайта, Китен е малък, всички познават Катето и знаят какъв съвестен и отговорен човек е тя . Това е .
62.
dо 61
08.10.2015 00:30:44
2
1
Ето това, което се съдържа в твоя коментар се нарича злоба и с нея не се стига до никъде. Хората знаят каква е истината и ще гласуват за Катя колкото и да не ти се ще гадняр такъв!
61.
Бюлетина №11
08.10.2015 00:05:47
3
1
Ха-ха-ха злобари прости,неграмотни селски пръчки също както и самата Катя и Панайотка(нормално да ги защитават и издигат,те краставите магарета се намират)!Да не стане само както миналия път прасета :D и преди 4 години бяхте убедени,че тая свиня миризлива ще стане кмет,а какво се случи..Ще се изкефя Петров да стане кмет да Ви видя позеленелите и почервенелите от злоба и яд лица!!!Браво Петров изкара на яве мръсотиите на тая мърша,която през всичките тези години работеше против Китен и така и не се примири с загубата си!ПЕТРОВ С ТЕБ СМЕ,А ОСТАНАЛИТЕ ДУХАЙТЕ ГО МРЪСНИ ИЗРОДИ И ЗЛОБЕЙТЕЕ ,ИСКАМ ДА СЕ ПУКАТЕ ОТ ЗЛОБА КОГАТО КАТА НЕ СТАНЕ КМЕТ КАКТО И КОВРАТА ПАНАЙОТКА!
60.
Обичам Китен
07.10.2015 23:05:32
3
3
Наблюдателю, понеже незнаеш какво друго да кажеш и плюеш... Ей такива са всичките хора на госпожа Катя Вълчева - прости и озлобени!!! :)
59.
Наблюдател
07.10.2015 19:20:29
5
3
Какво коментирате стари теми за сервиз от преди 20години , за възел от преди 10години, където Катя изобщо не е имала власт да прави каквото и да било. Погледнете сега тези , които имаха властта за четири години, какво направиха. Еми оправиха си техния живот това направиха , а за останалите какво? С извинение ГОМНО ! Нищо! За това е време да застане , някой друг човек който наистина мисли за бъдещето развитие на града ни, а не само за личните си облаги . За това Катя Вълчева ще е следващия кмет на Китен!
58.
На "Обичам Китен" майка му
07.10.2015 19:15:05
4
3
Каквото си плаща Златка Ставрева това си плащат и те!
57.
Обичам Китен
07.10.2015 18:44:30
3
3
до51- неграмотния гражданин
Не разбрах общинското място, където е сервиза кой го ползва и плаща ли за него наем? А относно Супермарекета,той е на частно място, можеш да провериш и да си наясно кой колко плаща. А за колата купи си и ти, кой те спира...
56.
Бюлетина номер 5
07.10.2015 17:48:05
6
2
Катя Вълчева кмет ! Бюлетина номер 5 .
55.
нещастно влюбен
07.10.2015 15:46:29
0
8
Обикнах го тоз Китен, кво да правя!
54.
Аз пък обичам Н. Паничарево
07.10.2015 14:54:29
2
6
Много любов имало в тоз Китен! Жените им били шута и те сега нямат друга работа, тръгнали да крещят Обичам Китен!!! Обичам Китен!!!... Е хубу де, чухме!
53.
Абеее... не знам
07.10.2015 14:48:23
4
16
Уж интригата е ясна - Милчо и Атанас правели някакви скрити далавери и тя била против, защото милеела за Китен и хората... с една дума "борец за правда", ама пак има нещо недоизказано и шикалкавения. И как тъй ще говориш против тоз и оня, а после заявяваш, че нямаш конфликт с никого и даже не била разочарована от нищо(?!) Чета интервюто, ами то 90 % е прах в очите, общи приказки и повторения "ще работя за хората, за интересите на гражданите"... като че ли другите кандидати твърдят обратното... Това за мен е пълна мъгла и демагогия!!!
52.
БМВ
07.10.2015 14:29:27
3
10
Това наистина е скандално 24 - 25 годишен пикльо да има бмв за 100 000 лева , дискотека и магазин . Друго си е явно баща ти да е заместник кмет на Община Приморско без капка съвест и чест... апък нека нормалните хора да се блъскаме за тоя дет духа...
51.
Уш обичал Китен ама май е сляп
07.10.2015 14:24:41
6
8
Брей, какви глупости пишат за Катя нямам думи просто. Била си приватизирала мястото на сервиза нищо , че този сервиз е там от 20години малоумници колкото щеш! Знаете ли какво се казва приватизация смотаняк дето уш обичаш Китен приватизация се казва за 4 години бащати да е заместник кмет на Приморско и да си направиш с пари дошли "незнайно " от къде Супермаркет , дискотека и да си купиш спортна кола за 100 000 лева ето това се казва приватизация на пари тъпаци такива !
50.
50
07.10.2015 13:21:22
2
7
Катя е човек като всички нас а както знаем няма безгрешни хора и в този аспект аз чаках едно извинение и признание от Нея за несвършена работа или за допуснати грешки но УВИ.........??????????? Доверие трудно се печели а лесно се губи....
49.
Обичам Китен
07.10.2015 12:50:55
3
6
Нали е много честна и открита, нали не позволява разграбването на общински терени в Китен, а точно тя най-много разграбва!!! Наглостта и безочието й нямат край!!
48.
Обичам Китен
07.10.2015 12:47:07
2
10
Много жалка картинка и много селска мутра :). Нека Катя Вълчева да каже на хората колко пари е платил баща й, където ползва общинското место за автосервиз, да каже също и колко е платила за варовия възел?
47.
И.Иванов
07.10.2015 12:46:45
12
2
Катя е жена за пример. Китенската Ангела Меркел. Браво Кате мъжко момиче си не се давай без бой ! Този път ти си КМЕТА !
46.
Явна работа
07.10.2015 12:44:51
7
2
Хахах чета коментарите на тоя или тая дето "обичат китен" и май ми се струва, че повече обичат паричките на Петров дето им дава да пишат по някое коментарче против Катя и Панайотка. Жалка картинка...
45.
PRIMORSKO
07.10.2015 12:43:58
0
6
PO MUTRATA TI LICHI KOLKO MNOGO ISKASH DA SEDNESH NA KMETSKIQ STOL CHE TO BASHA TI E JALKIQ PRIMER S NEGOVIQ SERVIZ ZA OGRABVANE NA OBSHINSKA ZEMQ AAA I ORTASHKIQ VAROV VAZEL
44.
kiten
07.10.2015 12:41:01
0
7
JALKA KARTINA SI SKAPA OSVEN DA PLUESH PO PETROV DRUGO NE TI OSTANA JALKO ZA VAS KITENCI
43.
до42
07.10.2015 12:18:18
1
3
А според вас,кой става и защо....дай аргументи и примери!!!
42.
Обичам Китен
07.10.2015 12:10:49
4
5
Катя и Панайотка са много "чисти "политически личности, само където едната си мисли, че кметското място се предава по наследство от тати, а другата от една проста секретарка се взе много насериозно и сама си повярва!За тия двете ще гласуват само хора, които грам не могат да преценят кой става и кой не . Другото което е пишете на кирилица ако обичате, това също говори колко сте неграмотни и слабо интелигентни!!!
41.
Kitenec
07.10.2015 10:44:51
7
1
Katq i Panaiotka ostanaha edinstvenite chisti politicheski lichnosti v Kiten. Dano da e nqkoq ot tqh dvete zashtoto mi pisva veche da gledam kak milchovci i naskovci pravqt kakvoto si iskat . Po dobre Katq zashtoto ima opit v politikata za razlika ot Panaiotka oshte e nedorasla. Taka che shte e Katq.
40.
Маргаритка
07.10.2015 10:15:05
1
7
Катя- кмет? Ти добре ли си
39.
До Катя
07.10.2015 09:26:07
0
11
Катя ти като дългогодишен служител в кметство а и като Общ. съветник си била свидетел на Много ограбвания и ако в теб е имало и частица желание за борба с това Ние щяхме да го усетим с помоща на твоя борба или най елементарна човешка реакциа на възмощение.........същото важи и за Наско Петров Има една хубава Българска поговорка актуална за случая....лани баба пръднала,сега дядо подушил.... или другата Га ядомхе кифтетата ...........
38.
:)
07.10.2015 08:55:48
7
3
Кате успех мила с теб сме !
37.
КАТЯ ВЪЛЧЕВА КМЕТ
07.10.2015 08:41:35
12
5
Kой каквото и да пише Катя е следващия кмет на Китен !
36.
до35
07.10.2015 08:28:00
6
5
А остави ние да преценим кой е по начетен........ЗНАЕМ СЕ от едно село сме,а на Петров ще му е МНООООГО трудно даже НЕВЪЗМОЖНО
35.
Само Петров
06.10.2015 23:43:53
10
9
Петров е в пъти по-начетен от Катя! За Панайотка да не говорим. Там положението е още по-зле. С теб сме, Петров, дерзай, не им падай на нивото на тия кокошки!!!
34.
Мира
06.10.2015 23:39:10
2
5
Впуснал се, ама то не е за всеки това впускане. Катето освен да чака клиенти за ресторанта си за друго не става. Друг е въпроса, че й се иска много да седне на кметския стол, но той не е за всеки
33.
Обичам Китен
06.10.2015 23:35:48
1
4
Панайотка :) :) Катя :) :) За кое да се хвана?
32.
Работил с Катя
06.10.2015 23:33:32
10
3
Като човек работил с Катя , незнам изобщо как е възможно някой да напише лош коментар за нея , определено този който пише лоши неща е или някой конкурент или завистник или просто човек , който не познава Катето . Това е един изключително добронамерен и честен човек , впуснал се бурно в работата си каквото и да е била тя . Страхотен човек. Кате , ако четеш това ти пожелавам да останеш все така силна и търпелива още 20 дни докато изборните страсти успокоят и отидеш там където ти е мястото , а то е на кметския стол.
31.
Kiten
06.10.2015 23:24:57
6
6
Време е кмет на китен да е жена. Залагам на Панайотка. Скромна и отговорна.
30.
ФЕН
06.10.2015 23:22:03
1
10
Като гледам снимката много си се ошишкавила. Вземи да поослабнеш малко, млада жена си, съвременна. То бива бива плюскане.
29.
Аз обичам още повече Китен
06.10.2015 23:21:02
2
5
Алоооо броените симпатизанти на една ръка , които останахте за Петров. Стига сте си вярвали там двама , трима човека дето пишете по някое коментарче. Петров е изгърмян патрон вече . Това му беше или е Катя или Панайотка .
28.
!
06.10.2015 23:17:24
6
2
Каквото и да се пише е ясно , че Катя Вълчева ще е следващия кмет на Китен и ще ви кажа защо? Защото всички видяха това което направи Петров а то е едно голямо 0. Дори и на приятелчетата на Петров няма да им е чиста съвеста ако гласуват за него , защото знаят че ще забатачат Китен още повече. Доколкото за издигането на Панайотка добре , но друг път .
27.
Обичам Китен
06.10.2015 23:13:02
1
7
Мъчно ми е за Китен ако остане да бъде управляван от Катето и хората й , които могат да се опишат с няколко думи: простотия, злоба и жажда за власт в едно!!!
26.
Обичам Китен
06.10.2015 23:07:34
0
3
Не, не значи това сътрудничество. Ама явно ти така го разбираш, защото ти е толкова акъла
25.
00:00ч.
06.10.2015 21:38:01
0
8
Спирайте се вече с коментарите, че ще стане 00:00ч., а има и по-нова статия за Приморско. Ще окъснеете, а утре И.Петков може да ви е свикал пак инзвънредна сесия!
24.
Иаз го обичам но
06.10.2015 21:23:49
1
1
Под сътрудничество какво значи -да му носи чантата с рушвета.Знаем го кметя на Китен,първо обича парите,и след това на 2-ро място Китен.Кажи си Наско,ще ти олекне.
23.
Обичам Китен
06.10.2015 20:50:42
2
7
Най-малко Катя е човека, който ще направи промяната. Тя ако искаше промяна към добро за Китен щеше да сътрудничи на кмета Петров и да работи за Китен, а не ПРОТИВ Китен за сметка на личните й интереси!!!
22.
Приморско
06.10.2015 20:36:08
4
7
Чета коментарите...и съм убеден,че тези коментари са писани от Германов,Милчо или Наско-щом става въпрос за терени и ограбване те са там и знаят кое,защо и как! Не знам как може да определяте един човек,че е елементарен и посредствен при положение,че вече го поставят пред свършен факт??? Единственото,което успях да разбера и,че сте се примирили да ви правят на шматки и не искате промяна.
21.
Обичам Китен
06.10.2015 20:33:06
3
8
Добри и полезни неща НЯМА, няма как да се посочат. Освен да се подмазва и да се бута госпожа Вълчева не може друго. Потенциала й е толкова на жената...Именно затова не я избраха отново от партия Герб. Но понякога е много трудно да приемеш истината
20.
Manda
06.10.2015 20:30:00
3
7
"Занимава се с туризъм в родния град и е запозната с проблемите на бранша."
Имам забележки към автора:
1. Китен не е родния град на Катя Вълчева;
2. Всички в Китен се занимават с туризъм и хотелиерство;
3. Преди баща й да даде подкуп на бившия кмет Атанас Михов за да я вземе на работа в кметството продаваше гащи/бельо на сергия на пазара.
19.
до 14- "Младото поколение"
06.10.2015 20:24:57
1
10
За какво младо поколение става въпрос? Младите, умни, интелигентни и образовани отдавна напуснаха и Китен и Приморско!
18.
!!!
06.10.2015 20:19:03
1
9
12 години секретар на кметство Китен, 4 години общински съветник!!! Посочете ми три добри и полезни неща направени за хората на Китен от тази персона!?!
17.
Обичам Китен
06.10.2015 20:18:31
0
12
Катя Вълчева завъртя задника като видя, че не я избраха за кмет на Китен от Герб и започна да плюе... Колко долно и нагло от нейна страна! Нека да каже какво направи тя за Китен като общински съветник. През всичките години работеше против Китен само и само да прави сечено на настоящия кмет Атанас Петров. А между другото за терена на Общинския пазар кмета Петров и съветниците от Китен гласуваха ПРОТИВ и Катя Вълчева знае това отлично, и именно ТЯ когато не беше още обидена на Герб не се противопостави на решението на ОБщинския съвет. И да не се прави на много умна, защото всички в Китен я знаят колко е посредствена и елементарна и колко й се иска да е кметица!!!
16.
Kiten
06.10.2015 20:13:57
1
8
Не вярвам на политик или общественик, който във всяко свое изречение казва, че работи "за хората"!
15.
Стела`чЧ
06.10.2015 20:11:01
3
12
Чета коментарите, а те са писани от един и същ човек. Катя май си ги пишеш ти ?
14.
Младото поколение
06.10.2015 20:08:05
9
7
Ние от младото поколение изцяло подкрепяме г-жа Вълчева , единственият останал родолюбец ,човеколюбец и достоен гражданин ,който заслужава да заеме този пост . Напред и нагоре Вълчева .Благодарим за всичко което сте правили за нас без никва капка колебание ! Победа !!!!
13.
Перов вънка
06.10.2015 19:12:58
5
6
Петров вънка крадец такъв , видяхме това което направи за китен 4 години едно ГОЛЯМО НИЩО ! Събирай си партекешите и се омитай , защото Катя е следващия Кмет на Китен !
12.
китен
06.10.2015 19:07:00
4
8
Много селска буца Катето :)
11.
ямболлия
06.10.2015 19:03:33
0
4
На времето (1968) сливналиите отпаднаха от А РФГ и оттогава много ги е яд на нас! После 1974 им дадохме равен мач само и само да влязат пак в А група и те взеха, че се насраха... Цигани мръсни! Кога сте имали футбол вий ве!
10.
Откровен
06.10.2015 18:59:47
7
6
Време е да изритаме този крадец Петров от кметството ни. Кате ти си следващия кмет на Китен ! :)
9.
Ямболия
06.10.2015 18:55:37
5
9
Не е верно! Петров е много честен човек и никакви рушвети не ми е искал! Как да не гласувам за него?
8.
Сливналия
06.10.2015 18:50:54
3
5
И мен ме регистрираха, но сега като чета се замислям дали трябва да се жертвам за този Петров, който вярно че скриваше по някой квадрат тротоарно да плащаме по малко, но..............
7.
Л.Л.
06.10.2015 18:36:43
9
11
Тия мръсници Милчо и Германов... Евала мъжко момиче си изкара им схемите на яве , а не се страхуваш като другите мушмороци. Огромен респект към теб Кате .
6.
za Katq sym
06.10.2015 18:08:57
6
4
Samo taka Kate ne ostavqi tezi moshennici da se izmyknat beznakazanno . Nie sme s teb. Bravo !
5.
ДА
06.10.2015 18:00:35
9
4
БРАВО КАТЕ ! КАТЯ КМЕТ !
4.
Как не ви е срам бе?!
06.10.2015 17:59:13
3
8
Театърът на абсурда в Приморско: Зам. шефът на ОбС свика сесия и не дойде
Илия Петков насрочил заседанието вчера, защото шефката Миглена Барцулева отсъствала, докато е в кабинета си
3.
КИТЕН
06.10.2015 17:58:39
10
10
Давай Кате разбий ги цяло Китен е с теб нека най-после да спрат кражбите на прекрасното ни градче. За да се случи това ни трябва точно такъв честен и откровен човек като теб !
2.
Бизнеса
06.10.2015 17:44:23
3
15
Тая Катя и семейството й са най- големите грабители на общинска земя!!! Цялата й кампания ще е с такива долни лъжи!
1.
Дрън дрън
06.10.2015 17:35:20
2
11
Няколко пачки с пари ще променят веднагически мнението ти...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори