×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здравето на хората в Поморие е моята кауза, с Общинска здравна каса няма да има чакащи пациенти!


Здравето на хората в Поморие е моята кауза, с Общинска здравна каса няма да има чакащи пациенти!
Най-голямото ми желание е Поморийската болница да се запази и развие, каза кандидатът за общински съветник д-р Васил Костадинов
05 Октомври 2015, Понеделник, 11:14 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Приел съм за лична трагедия гласуването за партийни заглавия. Трябва да бъдат избрани личности, които мислят и чувстват

Д-р Васил Костадинов е специалист по клинична лаборатория  и мениджмънт в здравеопазването, член на Управителния съвет на мениджърите в здравеопазването в България.  Завършва ВМИ - Варна ( дн. МУ „ Проф. д-р Параскев Стоянов) през 1991г. Д-р Костадинов e управител  на най-голямата Медико-диагностична лаборатория в област Бургас – „ЛИНА”.  На местните избори в Поморие участва като кандидат за общински съветник от листата на „Партия на зелените”.

- Д-р Костадинов,  Вашето име беше сред най-спряганите за кандидат за кмет на Поморие и имаше предложения към Вас от различни политически сили. Защо предпочетохте да се кандидатирате за общински съветник?

- Кандидатирането ми за общински съветник е израз на моята позиция и желание да участвам в обществения живот на Поморие, моя роден град, и да се опитам да направя нещо добро за хората. Аз не мисля да се отказвам от медицината и не  вярвам, че политиката в чистата й форма е моето призвание - нещо повече, след няколко месеца разговори и беседи с хора от партийните среди, вече  съм убеден в това. За мен участието в Общинския съвет е общественополезна дейност и начин да се работи за развитието на здравеопазването в общината.

- Трети сте в листата на ПП Партия на зелените. Смятате ли, че ще можете  да убедите хората да гласуват за Вас, а не за традиционните партии, които имат много по-голям ресурс и влияние?

- Да, така е и може би е правилно да отбележа, че в тази листа попаднах в последния момент. Основният аргумент да съм там е, че кандидатите в нея са безпартийни, без политическа принадлежност, но с ясна позиция,  което ми допада и ме свързва с тях. Надявам се на тези избори хората да гласуват не за партии, а за личности, за живи същества, които мислят и чувстват,  и които са близки до техните сърца. Приел съм  за лична трагедия  гласуването за  партийни заглавия!

- Вие сте специалист в сферата на здравеопазването. Какви ще бъдат Вашите предложения към поморийци в тази област?

- На първо място е желанието ми поморийската болница да се запази и развие. Това е желанието и на всички хора в нашия град  и мисля, че ще защитавам тази позиция.
Предложенията  ми са много и мисля да ги споделя с колегите на срещи  и  разговори, като без значение дали ще вляза в Общинския съвет или не  бих искал да залегнат в програмата за развитие на здравеопазването в Поморие.

- Поморие е туристическа община, но има и много отдалечени съставни селища. Смятате ли, че хората получават качествено медицинско обслужване като се има предвид от една страна, че през активния туристически сезон населението се увеличава драстично, а от друга – че има много възрастни хора в отдалечените села?

- Отдалечеността на градовете и селата зимно време е голям проблем, защото ограничава достъпа на хората до медицинска помощ. Понякога самите лекари трудно отиват до работното си място. Някои от колегите са демотивирани, вторият проблем е  материалната база, а  третият е свързан с лимитирането на медицинската дейност. Всичко това рефлектира върху работата, а това изнервя и отчайва пациентите  и те търсят причините  в  хората на предния фронт – лекарите и сестрите.
В този смисъл е идеята за отделяне на бюджет за финансиране на доболничната медицинска помощ или създаване на  Общинска здравна каса, която да подпомага дейността, както на личните лекари, така и на другите  специалисти в града. Така няма да има чакащи пациенти за другия месец или за края на тримесечието, а всичко ще се извършва своевременно и пациентите няма да се връщат недоволни, а ще бъдат обслужени веднага.  Средствата за това няма да са толкова много, но ефектът ще е добър.
Отделно, в сферата на здравеопазването може да бъде реализиран проект за изграждане на хемодиализен център. Той ще облекчи болните с хронична бъбречна недостатъчност, с ограничени възможности за придвижване, за които тази манипулация е задължителна. Възможно е проектът да  бъде реализиран по Закона за публично частната собственост, като Община Поморие участва чрез осигуряване на помещения и финансово подпомагане на хронично болните жители на Общината. Досега Общински съвет – Поморие дава съгласието си  само за дофинансиране на транспорта на всички болни лица на хемодиализа от община Поморие, (те варират между 7 и 10 на брой) в размер на 210 лв. месечно. Проектът предвижда изграждане на зала за диализни процедури с 5 диализни поста, оборудвана с най-модерна апаратура и обзавеждане. Центърът ще работи с висококачествени лекарствени продукти и медицински изделия, които ще дадат възможност да се предлага на пациентите диализно лечение, съобразено с индивидуалните потребности и здравословното състояние на всеки един от тях. Диализният център ще организира посещения на патронажна сестра и лекар по домовете на пациентите на диализа. Патронажните посещения по домовете на пациенти от много години са стандарт в страните с развито диализно лечение, но в България не се  прилагат. Такова лечебно звено има перспективата да възвърне инвестициите си чрез извършване на “ваканционна” диализа и на туристи, с което ще спомага за разширяването на медицинския туризъм . Такъв опит има с изграденият и действащ успешно още през 2006 г. диализен център „Етропал Бета“ в Община Несебър.
Проект на същия принцип и единствен по своята същност е Център за лечение на мъжки и женски стерилитет, съчетан с асистираните репродуктивни технологии, в който уникалните лечебни свойства на поморийската кал и опит на специалистите от Поморие се допълват с модерните ин витро процедури.

- Смятате ли, че в бъдещия Общински съвет ще можете да намерите подкрепа по темата за здравеопазването от представители и на други политически сили?

- Убеден съм в това и се надявам.  Всъщност няма нужда да се убеждаваме помежду си, че по-ценно от здравето и свободата няма!

- Вие за първи път участвате в предизборна кампания, ще успеете ли да съберете сам необходимата подкрепа без тежка партийна машина зад гърба си?

- Винаги има първи път и моите близки, роднини и приятели,  между които има и политици и депутати,  ме съветваха да не си променям с това живота, да не навлизам в тази материя, но аз не смятам решението си за авантюра и се надявам да го приемат като сериозна позиция.  Ще се радвам на подкрепа не от партийните машини , а от хора – хората от община Поморие. 

- Предизборната кампания вече е в разгара си. Състои ли се реален сблъсък на идеи за бъдещето на Поморие?

- Мисля, че няма разгар и сблъсък.  Лятото  и  активният  сезон свършиха,  хората прибраха реколтата и сега в Поморие е тихо и спокойно. Това е един от най - спокойните месеци,  в който поморийци тръгват на почивки, защото цяло лято са работили и като че ли предпочитат да отпочинат, вместо да следят предизборната надпревара. 
А относно идеите за бъдещето на Поморие – аз показвам, че имам такива и се надявам хората да  ги приемат  и  да ми гласуват доверие.



53
Коментара по темата
53.
мз
11.10.2015 21:19:53
0
1
КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БЕ СЕЛСКИ БЕГ,
МОНОПОЛИСТ И АЛЧЕН СЕЛЯК, ЯДЕ ЛИ ГОЛЯМОТО ДЪРВО ОТ БУРГАСМЕД,СКОРО ЩЕ ЯДЕШ И ДРУГИ
ДЪРВЕТА
52.
До 50 и 51
09.10.2015 17:10:34
0
0
Напълно съм съгласен с теб може ли да си представите какви хора искат да ни управляват. Това е срам и позор.
51.
относно листите за ос
09.10.2015 16:16:21
0
0
И аз съм съгласен с теб прокопсахме стия по-долу изброени ,че сега и хора на Митьо очите да ни управляват и каква е тази партия от квартала ЛИБЕРАЛИ някакви си все пак сме в България и от кога общинските съветници се делят на кварталски ,селски и градски поредната глупост
50.
ЗАЩО!
09.10.2015 09:55:02
0
0
Христо Широков плати на ДПС да го вкарат в тяхната листа като даде подкуп на Юсейн №1 от ДПС как ще разрешим на мутри да ни гледат интересите и защо ДПС допуснаха това?
49.
помориец
07.10.2015 14:46:47
0
0
Всички изброени се облажиха богато от общинската баница не че са много умни или са били богати то се знае от какво . Абдалите като нас викахме УРА да живее демокрацията а те си пълниха кемера. После няма да желаят отново да се наредят на трапезата. Незнам само дали остана още нещо за разпределение. Забравихте да пишете за г-н Манчев и той е един от тях.
48.
друго мнение
07.10.2015 14:36:37
0
1
Сега като чета се чудя защо малоумници дето на две магарета сламата не могат да разделят се кандидатират, като Стефан Куртев от БСП, Христо Скуджов от Защита, че и Златев също
47.
46 забрави за тези
07.10.2015 14:20:33
0
0
То само те да са ами Стоянджов бивш зам. кмет по времето на Трухчо на Тръпковото сина, Грозев на Велико от КООп сина, че и Христофорова, едните лападжии от мандата на Трухчев , а Христофорова от всички мандати то небеше ДПС, БСП, ВМРО и др.
46.
айде стига
07.10.2015 12:17:43
0
0
Трухчев два мандата кмет на община Поморие ,Янчо Славов председател на ОС, Юсейн №1 от ДПС-зам. областен управител, общински съветник,зам. общински съветник,Ива Кусева общински съветник, народен прадставител всички тези хора за какво се кандидатират след като не направиха нищо за общината толкова време и сега какво трябва им още лапане.
45.
77
07.10.2015 11:23:39
0
0
Помориици, Д-р Косадинов Вие само в устата всички други са способни кадърни находчиви честни и умни . Защо никой не коментира другите листи например ДПС и Герб. Престанете с това плюене защото колкото повече пишете убеждавате хората че, той с нещо не е удобен на този Общински съвет ако бъде избран. Човек с възможости който не може да бъде манипулиран единстствено се води от каузата за доброто на Поморие. Не искам да коментирам другите в листата защото те са ясни и познати на общественоста в града ни.
44.
до д-р Костадинов
07.10.2015 11:06:25
0
2
Предлагам на доктор Костадинов като специалист по клинична лаборатория и мениджмънт в здравеопазването да се кандидатира за управител на МБАЛ Поморие, ако мисли наистина доброто на всички поморийци и болницата . не му трябва да бъде общински съветник ако желае да направи нещо за хората и града
43.
до клика и Янчо Славов
07.10.2015 11:01:01
0
1
Аз очакмав с нетърпение програмата на Янчо Славов защото много лесно се пише какво е оставено след мандат 2015г, но да беше написал какво е оставил след неговия мандат като председател на ОС, защото освен крадено друго оставено нямаше.
42.
До 38
06.10.2015 13:00:49
4
4
Тончевото и доктора не орезелиха себе си, а орезелиха Поморие и поморийци пред цяла България. Утре ако станат съветници с какви очи ще защитават Поморие и авторитета на поморийци? Явно защитават само личните си интереси - мама на работа в общината, а батко без наем в болницата. Честито на поморийци.
41.
До всички
06.10.2015 12:46:13
2
2
Завистта ви е замъглила съзнанията.Защо не разбирате, че само д-р Костадинов може да направи нещо.Нито е зависим от пари нито от нищо.Тоест не може да бъде купен както всички до сега.Може само да работи за нас и да ни запази болницата.Вразумете се.
40.
ОПА
06.10.2015 12:45:38
2
3
Вярно ли е че доктора иска да преработва отпадъците от всичките си лаборатории в болницата в Поморие? Не Общинска здравна каса, а общинско медицинско сметище май ще направи. А как вониии? Докторе, стига вече си оправял Поморие - каквото можа направи.
39.
1
06.10.2015 12:29:41
1
1
Абе Янчо Славов нали не лъже? Ама май вече има заведено дело за обида и клевета. Вече пролича кликата- Янчо, доктора и Тончевото

Да ни е "честита" новата Тройна коалиция, която се гласи да управлява Поморие.
38.
do 36
06.10.2015 12:27:04
1
2
Айде да не забравяме кой почна с колажите-орезели се в цяла България. А какво прави доктора сред такива палячовци е друг въпрос. Бил попаднал Случайно - ама друг път. На него му трябват точно такива като тончев, да ги използва докато може и после лесно да се отърве от тях. Иначе пак случайно можеше да попадне и на умни хора, но те пък не се манипулират така лесно...
37.
Кварталец
06.10.2015 11:21:38
2
4
Браво докторе, само че защо не сте кандидат за кмет?
36.
Още по-близо до Поморие
06.10.2015 11:19:18
1
3
Гербаджийската клика явно много е спекла, щом е паднала до просташкото ниво да прави колажи, както и да ползва Община Поморие за предизборна агитация. Не се притеснявайте, ще дойде Видовден и ще си платите за золумите.
35.
do 34
06.10.2015 09:56:46
0
1
Ами какво да каже. То е онагледено. Пред ИСТИНАТА се мълчи.
34.
octopus
06.10.2015 09:53:46
0
0
Докторе, още ли му тъпчеш кинти на тоя: http://mnogozle.com/pictures99260_smqx_newest.html

Що мълчиш???
33.
близо до Поморие
06.10.2015 08:23:54
2
2
Като стана въпрос за дъвки, ЗДРАВЕТО на хората не е ли една от най-чувствителните теми и не е ли Аморално, точно доктор да се заиграва с нея в предизборната си кампания? Интервюто е чист популизъм. Нищо от това не може да се изпълни, ДОРИ и да стане доктора общински съветник. Е, това не е като да дъвчеш дъвка - това си е нагло лъгане директно в очите на тези , които изследваш "безплатно" .
32.
До близо до Поморие
06.10.2015 08:07:08
2
1
Това с наема е дъвката в устата на кметя. Айде моля. 4 години къде е спал. Ама дойдоха софиянци и лаборантките поморийки трябва да си ходят, нали? Много си загрижен нещо за общинското имущество ми се струва или за кинтите, които пробираш.
31.
до 30
06.10.2015 07:09:44
1
0
Алексиев каза: НЕ МОЖЕ!
Доктора: НЕ МОЖЕ ДА НЕ МОЖЕ!

Какво повече искаш? По нагъл слоган НЯМА. Изберете си го и ще видите една Общинска здравна каса. Публично ЧАСТНА . "Не може да не може", ама поморийци трудно се лъжат , Докторе!
30.
близо до Поморие
06.10.2015 06:41:24
1
1
Това не е злоба, а нетърпимост. Не може човек който само взема от Поморие и поморийци да се представя за техен благодетел. Нищо безплатно не е направил той за Поморие и поморийци, даже напротив -ощетил ги е с монопола си и с това че "паразитски" се е самонастанил в общинско имущество без да плаща наем. Това е. Злоба няма. Да си взима лаборантките и да ходи да благотвори някъде другаде
29.
Далеч от селското Поморие
05.10.2015 21:59:16
1
3
Брех колко злоба има в това Поморие. Ако можете ще удавите доктора с две капки вода. Защо? Човекът е постигнал всичко сам. Няма абсолютна власт, сегашните управници все някога ще си тръгнат, колелото ще се завърти и може някой ден самите те да бъдат неизвергнати.
28.
До д-р Костадинов
05.10.2015 21:29:18
3
2
Докторе, много ми хареса билборда ти на път към Бургас - точно там ти е мястото - ИЗВЪН ПОМОРИЕ!
27.
do 25
05.10.2015 20:22:59
3
3
Точно така - става въпрос за бизнес! Само че като му секна бизнеса в Поморие, доктора реши да става "общественик" и да прави Общинска здравна каса. Защо ли? Националната не му ли стига?
26.
Георги
05.10.2015 19:24:17
2
3
Писах, че жалба съм подал и глоба е имало. Това не се случва вчера, а още когато пуснаха електронното досие на пациента в сайта на НЗОК преди няколко години.
Да, ей сега ще ти дам имената си, ЕГН-то си и адреса си. Секундичка само да ги препиша от личната си карта.
Абе вярвайте на каквото си искате. Отидете в РЗОК и поискайте достъп до електронното си досие. Само да не се окаже, че и вас са ви преглеждали и изследвали дистанционно.
25.
Екс-помориец
05.10.2015 19:22:50
1
0
Още нещо ще добавя. Където има намесени партии, има и зависимости. Дребна услуга за този, обещание на онзи, сметки за това, за онова. Без да знам, нито мога и да проверя, но само подозирам - колко хора, които не са жители на Поморие, са назначени на местна държавна или общинска работа. Партиите в България са зло, те са рамка на зависимостите и корупцията. Мрънкаме как 25 години нещата в държавата не са добре, но продължаваме да ходим и да гласуваме за партии. Няма как да стане по-добре по този начин :). А болницата в Поморие - хе, "някой" в Поморие има да връща ГОЛЯМА услуга в някой в София. Д-р Костадинов вероятно иска да си запази бизнеса в Поморие, в което няма нищо лошо, а и интересът му съвпада с този на поморийци. Общинската болница някак си е просъществувала досега, ама както са я оставили месеци наред без управител - мътна вода, вероятно нищо не е останало от нея. Като остане само Бърза Помощ, тогава може и да се присетите какво е трябвало да стане.
24.
Екс-помориец
05.10.2015 19:05:40
1
2
Вижте г-жо Георги, в анонимен форум всеки може да си твърди каквото иска. Достоверност = нула. Дайте имена, дата, копие на листа или каквото там имате, и т.н. Иначе - празни приказки на празен човек. Подайте сигнал в РЗОК и където трябва. Със сигурност биха наказали доктор Костадинов за това, защото в момента е против държавната машина. Ако не са го направили, значи просто няма за какво и говорите абсолютни, гнусни лъжи. И още веднъж да кажа - болницата в Поморие е нарочена за приватизация, като идеята е да стане я почивна станция, я хоспис. Естествено не мога да предостава доказателства за това, защото все още не съществуват на хартия. Но всички действия на замесените лица сочат точно това. Господата от Герб в Поморие са просто изпълнители на задачата. Първо ще изгоним лабораторията на помориеца, после главния лекар помориец, после и местните лекари, и накрая тихомълком - фалит. Уважаеми поморийци, ако искате в града да има общинска болница, мислете за кого гласувайте - и за кмет, и за съветници.
23.
здравко
05.10.2015 19:03:59
2
1
Много си пъп Гоше
22.
Герман
05.10.2015 18:59:23
0
1
Честно да Ви кажа невярвах Партия на зелените да предложи на такива хора да я представляват. Или не са ги проверили и са им гласували доверие насляпо или някой стабилно ги е подвел тези хора. Няма нищо зелено в това да клеветиш останалите по цял ден. Няма нищо зелено и в това да подвеждаш хората с полуистини или направо с чисти лъжи.
Че държавата ни за нищо нестава това е ясно.

Ама поне зелените да не ставаха кафеви

Бих казал "Господ да ни е на помощ" ама така като гледам и той да дойде пак ще е късно .....
21.
до "Леле"
05.10.2015 18:46:15
0
0
да ве човек и аз му се чудя
20.
Леле
05.10.2015 18:44:27
1
1
на тоя

http://mnogozle.com/pictures99260_smqx_newest.html

октопода му слага парички в джоба, а той го мушка с меча на Артур. Явно доста се е наял вече
19.
до "Питане"
05.10.2015 18:38:13
0
0
човек , копирах си линка за да го видя...

Голяма мания :)
18.
Георги
05.10.2015 18:25:36
1
0
Чистата истина, "пик", чистата истина.
17.
Георги
05.10.2015 18:24:14
1
1
И защо реши, че съм представител на "Рамус"? Аз дори не съм от Поморие, където има само една лаборатория. В Бургас има десетки лаборатории и мога да отида където реша. Просто където пише за Костадинов, аз съм там, за да разглася на всички какви ги върши.

Аз не съм представител на "Рамус", но ти явно си представител на "Лина".
16.
пик
05.10.2015 18:20:31
2
1
георги георги я се скрий някъде,стана ясен вече.нищо то това твое бръщолевене не е истина.
Платен си
15.
77
05.10.2015 18:16:52
2
5
Георги ти си представител на Рамус и долните Ви номера са познати. Каквото и да пишеш който познава Д-р Костадинов и е имал нужда от неговата помощ остава завинаги с отлични впечатления от този ЧОВЕК.
14.
Питане
05.10.2015 18:16:22
0
0
http://mnogozle.com/pictures99260_smqx_newest.html

Това той ли е ?
13.
Георги
05.10.2015 17:58:31
1
3
Госпожо, аз знам точно кога съм бил "изследван" при вас и какво сте ми "изследвали". Всичко го има в системата на НЗОК. Откъде сте взели моя кръв и урина обаче не ми е ясно.

Докато не се създаде електронна здравна карта, с която само ЛИЧНО човекът да може да се регистрира в здравното заведения, лабораторията или аптеката, няма да спре източването на НЗОК.
12.
Татяна Костадинова
05.10.2015 17:48:00
1
5
уважаеми Георги,заповядайте в лаборатория ЛИНА, за да направим справка кога и къде сте изследван.
Тъй като това за което говорите не практика на нашата лаборатория.
Ще Ви очакваме
11.
Георги
05.10.2015 17:44:29
1
1
Много съм си даже в час, но ти май не си, защото или четенето ти куца, или разбирането.
Кое не разбра?
Според системата на НЗОК съм се изследвал в "Лина" (няколко пъти), като ми е бил издаден талон от личната ми лекарка. Аз при ЛЛ не съм ходил, талон не съм взимал, "Лина" не съм посещавал, кръв не ми е взимана, нито съм дал урина. Защо фалшивият талон на мое име, е отчетен от "Лина"? Ей това питам.
Отнесъл съм въпроса отдавна към компетентните лица и личната ми лекарка беше глобена, но не и този, който е източил касата, а именно лабораторията, която е отчела дейност без реален пациент насреща.
Сумата е малка, но 1000 души с такива фалшиви талони образуват една много приятна сума, която излиза всеки месец от моя и от твоя джоб.
И този безсрамник дава интервюта, че и Общинска каса измисли, да източва и нея.
10.
77
05.10.2015 17:35:48
1
1
Георги ти май нещо не си в час с нещата .Как Д-р Костадинов да ти направи изследвания като няма талон от личния лекар . От това което пишеш излиза че личните лекари играят с лабораторията това са много тежки обвинения и въпроса трябва да отправиш някъде другаде защото така всеки може да пише и обвинява .
9.
Георги
05.10.2015 17:03:19
2
3
Понеже махнаха коментарите под рекламната статия за Костадинов, да го попитам тук, сигурен съм, че чете като го знам какъв е самолюбив.

Г-н Костадинов, четете ли тук? Отговорете ми на следния въпрос: Как стана така, че според системата на НЗОК няколко поредни години съм си правил профилактични изследвания с талон във вашата лаборатория, при положение, че не съм посещавал личния си лекар от поне 10 години, не съм взимал талони, и не съм стъпвал в някоя от лабораториите ви? Взех си код от РЗОК, влязох си в досието си и излезе, че сте ме изследвали. Източване на касата ли е това, г-н Костадинов? И Общинската здравна каса ли смятате да източвате така, г-н Костадинов? Какъв процент платихте на личната ми лекарка, за да издаде фалшив талон на мое име, който вие да отчетете, г-н Костадинов? Имате ли изобщо срам, господине?
8.
*********
05.10.2015 16:55:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
глас
05.10.2015 16:51:49
2
2
и това, което пиша се вижда от всички в Поморие.Не разбирам
защо коментирате изобщо.Изправя се пред вас,човек, който има идеи
и възможност да направи нещо за нас за майките и за децата ни и вие го оплювате.Явно сте много заблудени.А без болница наистина ще останем.
6.
глас
05.10.2015 16:47:51
1
4
Болницата няма управител вече 7-8 месеца.Умишлено се провалят конкурси.
Мамограф няма, скенерът не работи.Пари не се дават, защото са предназначени за
друго.Предназначени са за закриване на болницата,чакат да минат изборите
за да го направят без проблем по нареждане на Алексиев.Ще си имаме в Поморие
хоспис или медицински център но не и болница.Това е.
5.
uha
05.10.2015 16:47:38
1
0
doktore, zashto ne otgowarqsh v rimi veche? Da ne te stabiliziraha?
4.
zapoznat
05.10.2015 16:45:01
2
2
Ако всичко което превеждат от здравната каса си оставаше в болницата, а не отиваше в частната лаборатория ЛИНА, щеше да има достатъчно средства да се развива здравеопазването в Поморие. Ама НЕ. Цветков ги даваше на Доктора, а той се хвали че работел безплатно. Глупости-безплатен обяд няма!
3.
ели
05.10.2015 16:38:28
4
2
Какво е това Общинска здравна каса? Доктора ли ще е направи?Като секнат парите от лабораторията, да си подсигурим втора касичка ли?
2.
пик
05.10.2015 16:12:24
1
4
Искаме да знаем какво става с Болницата избран ли е управител след два насрочени конкурса ?Започна ли работа мамографа и скенера ? След избирането на синдик стабилизира ли се финансовото състояние на Болницата ? Дадоха ли се гласуваните 100000 лева и всеки месец по 10000лв на Болницата както беше гласувано ?Какво стана с обвиненията към Д-р Цветков за големи злоупотреби , докъде стигнаха раследванията или всичко беше един скълъпен маскарад според който тряваше да се задоволи накърненото его на Д-р Енева която доста се изложи. Нищо не е забравено не мислете хората за малоумници . Чакат да минат изборите и саморазправата с лаборатория Лина ще продължи зависи от това колко съветници ще вкара Герб в Общинския съвет.
1.
Здравко
05.10.2015 15:31:10
2
5
Защо за кмет на Каменар е кандидат Пламен Лазаров, изгонен от туристически фирми които окрал.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори