×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Министър Лиляна Павлова обеща на Илиян Янчев ремонт на пътя Малко Търново - Царево


Министър Лиляна Павлова обеща на Илиян Янчев ремонт на пътя Малко Търново - Царево
Желанието на кмета на Малко Търново е да се отвори достъпът на Странджа до морето
01 Октомври 2015, Четвъртък, 11:02 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: авторът

Правителството ще възложи проектирането на 56-километровия участък още през следващата година


Досегашният кмет на Малко Търново и кандидат за нов мандат Илиян Янчев получи уверението на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, че през следващите години ще се търси финансиране за изключително важния за региона инфраструктурен проект: отсечката Малко Търново – Царево – Граматиково. Това стана по време на откриването на дълго чакания обход на града.

В момента участъкът Малко Търново – Царево е в окаяно състояние, тъй като не е ремонтиран от 40 години. Това е и голямата болка на Илиян Янчев, който се бори с три правителства за важния инфраструктурен обект. Желанието на градоначалника е след ремонта да се отвори достъпът на Странджа до морето и по този начин да се развива туризмът в региона.

„Убеден съм, че следващият път ще открием Малко Търново – Царево – Граматиково. Това е много важна отсечка за целия регион. Когато открием и нея, повече няма да имаме претенции към Агенция „Пътна инфраструктура”, пошегува се Илиян Янчев.

Министър Павлова от своя страна обяви, че ще възложи проектирането на 56-километровия участък още през следващата година.


В момента се работи по частта от пътя Бургас-Малко Търново, която рухна през февруари

„Възлагаме проектирането на участъка от пътя Малко Търново-Царево, за да сме сигурни, че ще имаме качествен проект. След това ще търсим възможности за неговото финансиране през следващите години. Това е много дълъг участък, за който ще разчитаме на целево финансиране”, каза министър Павлова.

Тя добави, че на 15 ноември ще бъде открита и отсечката от пътя Бургас – Малко Търново, която пропадна през месец февруари. Свлачището вече е почти укрепено, като строители работят и в момента по пълното възстановяване на платното, видя репортер на Флагман.БГ.

В категории: Малко Търново


19
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
19
Коментара по темата
19.
др. Иванов
06.10.2015 12:01:42
0
2
Бе да питам язе специялистете:
Ако турна чифтето на рамо и ида да гласувам за нов кмет на изборете, менека за умерена опозиция ли ше ме имат или ше има бой по каската???Поразителна аналогия с циганите ,които периодично се превръщат в роми.
18.
Стани Да Седна
06.10.2015 08:42:56
0
2
Пак честната Мара от долната махала.Този Фейсбук, този Фейсбук:Ммм?...Някой вярва ли, че нещо ще се промени след изборите? Има ли още наивници?

чао..
17.
nevoliata
05.10.2015 15:31:28
0
0
Ма много балкански иширети в тая предизборна борба бе, аз си мислех, че там нещата са по-цивилизовани - примерно пазиш няколко години роклята за ДНК анализ, след ....таковата ....е оставил материал. Пък те направо действат по "Бай Ганя прави избори" - плюй, плюй....Просто се питам на глас дали е логично и обосновано.
16.
Петя
04.10.2015 10:18:33
0
2
„Ръзсъждаващaтa“ заслужила ``контрабадндистка `` нека първом да научи правописа ,пък след това да започне да се напъвa да мисли и да пише…да си актуализира ценностните ориентири и да си построи правилно стълбата на ценностите, пък после да прави тъпи коментари на умни статии! :-)Не се прави на толкова загубена, поне да беше завършила образованието си, а не да се подвизаваш като подземна коментаторка по електроните медии...
мисля, че това доста ясно слага нещата по местата им:
кой с кого е, кой и защо лъже и кой къде го стяга. ."
15.
wr2r
04.10.2015 09:44:25
0
1
Браво на вас ,приятели!Оправяте ми настроението винаги с подходящите си злободневни хумористични коментари.Да ,не е истина ,зная го ,но е поднесено толкова майсторски ,като че,ли всичко е точно като истина.Медиите цял ден говорят толкова завоалирано че ти трябва доста време ,за да отсееш за какво иде реч.
14.
Пенчо
03.10.2015 13:30:56
3
0
Не кусур- всеки път е живот. Покрай него има шанс за нови бензиностанции, мотели, магазини и разни други търговски обекти. Това че някой купил парцели за паркинги- ами добре. Ако ги управлява правилно ще печели, ако не- няма да е първият фалирал. Ако ще пречим на предприемчивите да правят пари- ами тогава да създадем пак гранична зона, открити листи и пълна изолоция.
13.
Чичо Мишо
02.10.2015 20:04:54
0
5
9-Пенчо прав си.
Тировете да са кусура на М.Търново. Страшното е друго- можеш да минеш през цялото градче без да срещнеш жив човек. Това ми се случи един следобед през август и то по време на празниците.
Изглежда населението напуска общината със скорост по-висока от тази с която бежанците бягат от Сирия. Асад ряпа да яде пред кметовете управлявали този град в последните 20 години.
12.
Йордан Радев
02.10.2015 15:45:34
0
1
Да ти е кеф да четеш сводките.КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА.Кака ми .Лили,еввалла ти праим,само че мило, нали разбираш ,точно от това се страхуват некой товарищи,Това се прави с цел бъдещите поколения да не знаят много и да се манипулират по-лесно. Грамотните хора обичат да четат а така се поумнява.Леле какви лицемерни тъпанари ни управляват! Затова живеем в посткомунистическа кочина и надежда да се оправим няма , няма и да има ! Затова българино стягай куфарите и на Запад ! Маргаритке,къде си ?
11.
aryan harc
02.10.2015 15:10:28
0
3
браво Ник. ти остана май един от последните борци за правда и реалност тук. лошо. лошо щом реалистите се броят на половин ръка,опазил ги Господ.
10.
НИК
02.10.2015 11:43:54
0
6
ПЕНЧО, ПРИЯТЕЛЮ!
ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАЩОТО ТАКА СЪМ ГО ПРИЕЛ ,КАТО НЯКАКЪВ СИ МОЙ "ПОЧЕРК" НА МНЕНИЯТА КОИТО ИЗКАЗВАМ...,А И ЧЕСТНО КАЗАНО, МНОГО ПО ЛЕСНО СЕ ЧЕТЕ, АКО ЧЕТЕШ НОВИНИТЕ ОТ МАЛКИЯ ЕКРАН НА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН......
А,ЧЕ СЕ ПАЛЯ ОТ ФИНАНСОВО-ИНТЕРЕСЧИЙСКАТА ПРОПАГАНДА НА ИЛИЯН ЯНЧЕВ ЗА ПУСКАНЕ НА ТИРОВЕ .....,ДА ПАЛЯ СЕ!!! ЧУВАЛ СЪМ ЗА ЗАКУПЕНИ ОТ НЕГО ЗЕМИ ПРЕДИ ЗВЕЗДЕЦ ТОЧНО ДО ГЛАВНИЯ ПЪТ С ЦЕЛ ПЛАТЕН ПАРКИНГ ЗА КАМИОНИ...,А Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА СЕ ОКАЖЕ И ВЕРЕН ТОЗИ СЛУХ!
ПУСНАТ ЛИ ТИРОВЕ ПО ТОЗИ ТЕСЕН ДВУЛЕНТОВ ПЪТ ОСЕЯН СЪС СВЛАЧИЩНИ УЧАСТЪЦИ, ПЪТЯ ЩЕ БЪДЕ СЪСИПАН И ЗАТВОРЕН ЗА ПО-МАЛКО ОТ 1 ГОДИНА ОТ ДЕСЕТКИТЕ ТОНОВЕ ТЕГЛО САМО НА ЕДИН ВЛЕКАЧ С РЕМАРКЕ!!!
НЕ МОГА ДА СЕ ПРИМИРЯ ,И С ПОВЕДЕНИЕТО МУ НА ПУДЕЛ ПРЕД ГЕРБ!!!
ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ДО ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ,КАК ЗАПОЧНА ДА ПОДСКАЧА ПО НАЦИОНАЛНИТЕ ТЕЛЕВИЗИ, КОГАТО ДРУГИ МУ ОТНЕХА ДИВАШКОТО ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИТЕ В "ПАРК СТРАНДЖА"....И ИЗСИЧАНЕТО ПРОДЪЛЖИ, НО БЕЗ НЕГОВО УЧАСТИЕ И ТО В ЗАЩИТЕН ПО 100 ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ ОБЕКТ ПО НАТУРА 2000 !!!!!!!
ПРАТИХА МУ НЕКЪВ ОТ ГЕРБ И СТАНА ПО-НИСЪК ОТ ТРЕВИЧКАТА......А ЛИЧНО БАТ БОЙКО ДОЙДЕ И ГО ПОТУПА ПО РАМОТО ПРЕД ИЗКОПАНАТА ДУПКА ЗА БОКЛУК ,ГОРЕ НА БАИРА!!!!!!......ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА НА ИЛИЯН ,ТВА Е ........НЕ ОБЩЕСТВЕНЯ, А ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС???!!!
9.
Пенчо
02.10.2015 10:55:19
2
1
Ей НИК напразно се палиш толкова, пази си сърцето. И знай че писането с главни букви не убеждава повече а издава комплекси.
Всички знаем че пътя до Бургас нямаше да бъде направен ако не беше силния натиск от турска страна. Тук нито Борисов, нито Павлова, най малко кмета на М.Търново имат особени заслуги. А отварянето за тирове е междуправителствен въпрос и не зависи от желанията на местния кмет.
8.
заслужила контрабадндистка
02.10.2015 10:54:23
0
1
Прави ми впечатление, че на все повече места в градчето ни и по некои нови пътища асфалтът се надига. Може би се кани да отиде да гласува за ====================И в този ред защо живеем лошо, защото купуваме контрабанда. За да живеем добре, трябва да продаваме контрабанда.Юруш по новия път.Там много птички са на клона и вече клони към счупване.Чудесно!
7.
rygatia
02.10.2015 10:42:42
0
2
Умрял изпълнителният директор на М-тел. Попада, естествено, в Ада. Като на голям човек, му предлагат да си избере как ще се мъчи. Гледа той-на всяка врата картинка с вид мъчение. На една-грешниците ги варят в казана, на втора-дерат ги живи, на трета-забиват им карфици в задника. Гледа той, мисли и избира третата. Влиза и там веднага го сгъват на стойка „Г" и един як дявол почва да му забива ееееей-такива големи гвоздеи в задника.Той започнал да крещи:
–Еееей, ама на вратата беше нарисувано друго...
А дяволът спокойно му обяснил:
– Да,ама там е без ДДС и при подписване на двугодишен договор...
6.
НИК
02.10.2015 10:42:28
0
1
Г-ЖО ПАВЛОВА ,ЧЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ И ОГРОМНА ГРЕШКА , АКО СЛУШАТЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНИТЕ ИДЕИ НА ИЛИЯН ЯНЧЕВ ДА ПУСНЕТЕ И ТИРОВЕ /С ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ ТОВАР И СОБСТВЕНО ТЕГЛО/ ПРЕЗ ТОЗИ ПЪТ!!!
ЛОБИРАНЕТО ЗА ТИРОВЕ НА ИЛИЯН ЯНЧЕВ ВСЕКИ ЗНАЕ ,ЧЕ Е ЗА ИЗЦЯЛО ФИНАНСОВА НЕГОВА ИЗГОДА !!!!!!!
ПЪТЯТ Е ПРЕКАЛЕНО ТЕСЕН , ДВУЛЕНТОВ, ОСЕЯН СЪС ЗАВОИ И С ПРЕКАЛЕНО МНОГО СВЛАЧИЩНИ УЧАСТЪЦИ ПО ЦЯЛОТО ТРАСЕ ОТ БУРГАС ДО ГРАНИЦАТА!!!!!!!! АЗ СЕ СЕЩАМ ЗА ЦЕЛИ 4 СЕРИОЗНИ СВЛАЧИЩА И ТО САМО НА ПРИМА ВИСТА, КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ.......ЕДНОТО Е ТОЧНО ДО ПЕЩЕРАТА ПОД БИЛОТО НА БОСНА, ПОРАДИ КОЕТО ПЪТЯТ БЕШЕ ДО СКОРО ОТБИТ ПО СТАРО РАЗБИТО ТРАСЕ МЕСЕЦИ НАРЕД !!!!.........ВТОРОТО Е ТОЧНО ПРЕДИ МОСТА НА РЕКА "КАТУН" ПО ПОСОКА ГРАНИЦАТА, ПРОПАДА ПОСТОЯННО И Е МНОГО ОПАСНО.........ТРЕТОТО ПРЕДИ ГКПП-МАЛКО ТЪРНОВО ,КОЕТО РЕМОНТИРАТЕ В МОМЕНТА ...........,А БЪДЕЩОТО ЧЕТВЪРТОТО, КОЕТО НАПРАВИХА "ГЕНИАЛНИТЕ" инженерчета ВИ СПОМЕНАХ ВЕЧЕ ......ТО МОЖЕ БИ ЩЕ Е НАЙ-КОЛОСАЛНОТО ПО ЦЕЛИЯ ПЪТ И ЩЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА КОГАТО СЕ СЛУЧИ!!!!!!!!!!!!..........УСПЕХ Г-ЖО МИНИСТЪР!!!
5.
НИК
02.10.2015 10:40:52
0
2
ГОСПОЖО МИНИСТЪР !!!! .........БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА "ГЕНИАЛНИТЕ" инженери , КОИТО ДОВЪРШВАТ ОБХОДА НА МАЛКО ТЪРНОВО ,КАКВИ УСЛОВИЯ СЪЗДАДОХА ЗА ОГРООООООООМНО СВЛАЧИЩЕ ТОЧНО НА 150 МЕТРА НАД МЯСТОТО КЪДЕТО НОВИЯ ОБХОД СЕ ВКЛЮЧВА В СТАРИЯ ПЪТ ПО ПОСОКА ГКПП!!!!!!!.......И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ ТОЧНО ТАМ В РАМКИТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ МАКСИМУМ ДО 4, 5 ГОДИНИ ЦЕЛИЯТ МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ ЩЕ РУХНЕ В ПРОПАСТА КОЯТО инженерчетата СЪЗДАДОХА ПОД СТАРОТО ТРАСЕ ОТНЕМАЙКИ СТОТИЦИ ТОНОВЕ ЗЕМНА МАСА , САМО И САМО ДА Я НАСЛОЖАТ 150 МЕТРА ПОНАДОЛУ ПРИ КРЪСТОВИЩЕТО И ДА СИ СПЕСТЯТ ПАРИ ОТ ТОВА ДА Я ВЗЕМАТ ОТ КАРИЕРАТА, КОЯТО Е НА 3 КМ ОТ ТАМ !!!!!!
БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА ГОСПОЖО ПАВЛОВА КАКВО СВЛАЧИЩЕ ВИ ЧАКА ЗА ОПРАВЯНЕ СЪВСЕМ СКОРО НА ТОЗИ МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
jriti
01.10.2015 22:58:46
3
4
Kmeta na tarnovo raboti. I shte si ustane kmet za razlika ot lapchev. Gerb sa go zacherknali totalno. Te s joni se ulqha. Tova se i ochakvasheot edin traktorist zavarchil v karnobat.
3.
1
01.10.2015 22:03:53
2
1
2 става мой,мого е сладка.
2.
az
01.10.2015 21:17:05
3
5
Хайде тройка
1.
*********
01.10.2015 21:01:10
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори