×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приморско пред война за власт: Димитър Димитров няма търпение, атакува Общината с наложен от него външен кмет


Приморско пред война за власт: Димитър Димитров няма търпение, атакува Общината с наложен от него външен кмет
Димитър Димитров и съмишлениците му 3 години кротуваха в залата на ОбС, днес са във вихъра си и демонстрират мощ
28 Септември 2015, Понеделник, 14:23 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Иска още утре сутринта неговите хора да влязат в кметството



Война за власт бясно разтресе Приморско още в началото на предизборната кампания, след като днес се проведе извънредна сесия на 8-те общински съветници от обкръжението на бившия кмет и настоящ кандидат Димитър Димитров. Целта на заседанието е част от трагикомичния сюжет, който се разиграва в морския град и може да излезе извън контрола дори на собствените си автори и да доведе до сериозни сблъсъци. То трябваше да бетонира предходно решение на местния парламент от последната му редовна сесия от 17-ти септември, когато се състоя опит за пародиен преврат срещу законния кмет Димитър Германов и неговия заместник Милчо Милев. Германов, който е кандидат на ГЕРБ за втори мандат, предложи тогава на общинските съветници логичното решение по време на предизборната кампания, когато той самият е в отпуска, да го замества Милев. Общинският съвет, доминиран от лагера на Димитров – състоящ се от хората от собствената му група, от БСП, Златин Бодуров от Реформаторския блок и отцепника от ГЕРБ Катя Вълчева, обаче беше на кардинално друго мнение. Съюзниците решиха временен кмет да бъде инж. Николай Петков, който е тотално външен за администрацията, но пък е близък приятел на Димитров и двамата често са забелязвани да обсъждат бъднините на града по кафенетата, казаха местни жители. По същия начин съветниците решиха да действат и с кметовете по населените места на общината. За там те също определиха свои хора, а не тези, посочени от кмета Германов.

Той самият оспори решението на ОбС и го върна за разглеждане отново. Днес групата на Димитров се задейства отново. Неговият най-близък сподвижник Илия Петков, който в края на мандата беше наложен като зам. председател на ОбС свика извънредно заседание, без знанието на председателя – Миглена Барцулева. Така набързо днес е проведено подобие на заседание, на което заповедта, с която Германов оспорва решението, е била отхвърлена. Било е прието и решението да бъде изпълнено предварително.

След края на гласуването Димитър Димитров беше ентусиазиран и нямаше търпение да изчака протокола от днешната сесия, за да могат посочените от него временно изпълняващи длъжността кметове да влязат в Общината и по кметствата. „Всичко е напълно законно, консултирал съм се в върховни съдии. Очакваме около 16 часа протокола и най-късно утре сутринта трябва решението ни да бъде изпълнено, въпреки че отсрещната страната се опитва да го осуети”, каза Димитров.
„Как може решение, взето на нелигитимна сесия да бъде законно?!”, пита риторично обаче председателят на ОбС Миглена Барцулева. Тя е категорична, че действията на Димитров и неговите съмишленици, сред които и друг бивш кмет и настоящ кандидат – Лиляна Димова, превръщат участието си в местната власт в цирк. „Страшно е, че това са хора, които искат да управляват Общината. Не може по този начин да се работи”, каза тя. Барцулева заяви, че най-вероятно тя ще насрочи нова сесия, като спазени всички законови процедури.
В Приморско масово се коментира обаче, че ако днес или утре хората на Димитров се опитат да влязат в Общината и в кметствата, може да се стигне до намесата на полицията.

„За мен най-важното е да бъде спазен закона. Той е над всичко”, категоричен е кметът Димитър Германов, който в момента е в отпуска.



69
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
69
Коментара по темата
69.
Gihora
06.10.2015 12:06:05
0
4
ДИМИТЪР ГИХОРОВ ДИМИТРОВ - кмета:
В Приморско ние гларусите ебяхме най-вече чехкини. Разкарвахме ги по плажа и наоколо и ги лъжехме. Те ни питат на кой е тая земя - викам им, моя, ами онова стадо крави - пак им викам: и тия крави всичките са мои, ами оная голямата къща, пак им викам, ама вие не знаете ли - това е мойта къща. И те си мислят че съм кой знае какъв баровец, пък аз съм беден кат галош, ама се правя на голямата работа.
Веднъж чуках една чехкиня в едно бунгало на къмпинг Оазис, а на другото легло един чех ебеше мацката си. И по едно време тоя същия чех като извади един страшно дълъг... език и започна да я лиже. Гледах, гледах, а оня лиже та се къса и не спира, че накрая не издържах и го хванах за врата: Абе путьо, викам му, ти хуй нямаш ли, че си тръгнал да й лижеш на тая миризливата путка?... На сутринта се събуждам целия отвит в леглото - чисто гол, а две други чехкини надвесени над мен и ме разглеждат: Много е космат тоя, викат, също на орангутан прилича!"... Горките, кога са виждали такова чудо като мен - расов мъж отвсякъде!
68.
Продавам дипломи!
30.09.2015 12:18:51
0
13
На Налбантов "дипломите":
Между другото това за Христина Налбантова е вярно - това че била в БСУ и после Налбантов я прехвърлил във ВТУ и без изпити успял да й изкара фалшива диплома. Защо въобще този човек ги е говорил тия глупости за жена си? Не чувства ли, че себе си излага?

Налбантов говореше и за Денка Минчева. Била му се подмазвала, черпела го където го види, защото бил уредил големия й син да следва в БСУ. А и не е само за Денка говореше. На много други хора в Приморско бил уреждал децата им във ВУЗ-ове или им изкарвал дипломите без изпити. Кой знае дали е така, човекът има тоз навик да си фантазира и измисля, но само факта, че никой от Приморско не му противоречи и щом са го оставили да говори подобни глупости и да ги злепоставя означава, че приморци са съгласни с него!... Значи има нещо вярно в приказките му.

Донка Прокопова-бивш учител в Приморско:
През 1999 моят клас бяха абитуриенти и една моя ученичка - Светлана Каменова - ми искаше характеристика от училището. Напечатах я както си му е редът и помолих Налбантов да я разпише и подпечата, но той най-изненадващо отказа. Разтягаше разни локуми - ама не бил много съгласен с написаното в характеристиката, ама щял да я подпише, ама друг път и така и не я разписваше, протакаше, шикалкавеше и държеше Светла и родителите й в напрежение... Даже ми се скара: "Как може да се застъпваш за тия боклуци!" Бил имал някакъв конфликт с родителите за оценките, които слагал на дъщеря им. Веднъж искали да видят някаква контролна на Светла, на която Налбантов бил сложил ниска оценка, но той така и не им я давал, за да нямат доказателства срещу него и родителите му вдигаха скандали и ходели да се интересуват по инспекторати дали той има право да крие контролната или не... От друга страна и Светла много не си поплюваше и му отговаряше и затова и нея я беше взел на мушка и търсеше начини да си отмъщава. Срокът за подаването на характеристиката изтичаше и разбрах, че Налбантов няма намерение да я подписва. От друга страна майката на Светла беше много афектирана и реши да действа както тя си знае, щяла да му ебе мамата по всички параграфи... Разбрах, че работата става дебела и затова реших да действам. Имах достъп до дирекцията, защото Налбантов постоянно ме викаше там да оформям протоколите от педагогическите съвети и други документации (... и по други поводи ме викаше, ама... карай сега...). Оставяше ме да работя, а той излизаше. Тогава успях да се добера до печата на училището, който беше в бюрото и го ударих върху характеристиката на Светла. После му изимитирах подписа и така работата стана - мирно и тихо. А иначе щеше да стане голям скандал, защото майката беше тръгнала да разлайва кучетата и не се шегуваше. После Налбантов бил срещнал майката и й се подмазвал все едно, че нищо не било станало: "Ама защо не дойдохте да ви подпечатам характеристиката? Аз толкова ви уважавам! Щом е за Светла аз всичко ще направя за нея!" После я разпитвал къде щяла да кандидатства Светла, бил имал връзки, познавал ректорите и щял да удари и той едно рамо... "Абе, боклук с боклук! - отговорила му майката - За какво ме питаш, бе? Искаш и там да ми правиш мръсотии, нали, за да не приемат Светла?! Няма пък да ти кажа!... Изрод мръсен!..."
67.
СОУ
30.09.2015 12:16:09
0
13
Проф. ПЕТКО ЧОБАНОВ –
ректор на Бургаски свободен университет – ІІ част

Налбантов се стреми да подражава на проф. Чобанов във всичко. Много му се иска и той да преподава в БСУ за да има възможност да сваля студентки. Затова в Приморско Налбантов разпространява за себе си слуха, че уж бил преподавател в университета. Казва, че там много го ценяли и всяка седмица го канели да преподава. Хонорарите, които му плащали в БСУ били много повече от заплатата, която получавал в училището. Налбантов се хвали дори и пред учениците по време на час. Казва, че само да искал щял да напусне Приморско и да започне работа в БСУ, където много го искали. Там щял да получава голяма заплата и щял да си гледа рахатлъка. Ама не искал, защото бил много загрижен за учениците, искал да бъде полезен на Приморско и затова бил останал. Бил се жертвал заради тях, раздавал всичко от себе си, а те не оценяли жеста му.
В тази връзка Налбантов постоянно измисля разни случки за това какво му се било случило в университета – как преминала лекцията му, как реагирали студентите, какви въпроси му били задавали и т. н. По време на някакъв разговор, сякаш между другото споменава, че трябвало да отиде до университета да си вземел хонорара или да се срещнел с Чобанов за да уговорел някои условия от договора си, да уточнял графика на лекциите си… Странното е, че за дълъг период от време докато е “преподавал” в университета Налбантов не е знаел какво точно преподава. Когато някои хора са го питали какво преподава, той се затруднявал и не знаел какво да отговори. Впоследствие намира отговор и на този въпрос – бил преподавал “философия на правото”. Разбира се всички знаят, че това е лъжа, но повечето приморци се правят, че му вярват само за да не го обидят. А иначе помежду си говорят, че този човек не е в ред – много фантазирал, лъжел и сам си вярвал.
За съпругата си (Христина) Налбантов казва, че за известен период била следвала “право” в БСУ. По това време той бил преподавател в университета, а тя му била студентка. Тогава двамата се били запознали и оженили. Но впоследствие Налбантов разбрал, че БСУ е един фалшив и не много авторитетен университет и затова прехвърлил жена си във Великотърновския университет. Там тя завършила “история”. Тези, които познават жена му твърдят, че не е възможно тя да е изучавала “право”, защото по нищо не личало тя да има някакви юридически познания. Други твърдят, че Налбантов използвал връзките си само за да приемат жена му в БСУ и впоследствие да я прехвърли по-лесно във ВТУ – явно е, че по онова време за нея е било непосилно да бъде приета във ВТУ с кандидат-студентски изпит на общи основания.
Пред свои близки и познати Налбантов твърди, че жена му фактически не е следвала и не се е явявала на изпитни сесии. Всъщност той бил имал толкова големи връзки, че направил така направо да й издадат дипломата. В тази връзка Налбантов е предлагал на много свои познати услуги от тоя род – да им се издаде диплома за завършено висше образование без да са следвали и без да са полагали каквито и да е изпити. За да му повярват той давал за пример жена си – щом нея успял да уреди, значи можел да уреди и други хора. Задължително условие било това да станело във ВТУ или БСУ, където ректорите били негови хора. В другите вузове нямал толкова стабилни връзки.
През 2001 г. излязоха някои разкрития за БСУ за това, че някои студенти са били оценявани без да са се явявали на изпит, но скоро след това скандалът е бил потулен и прикрит с лъжливи показания на свидетели. Пак по това време е било образувано наказателно производство в Бургаския районен съд по жалба на студенти, които твърдели че БСУ издава нелигитимни дипломи. По повод на започналото следствено дело, проф. Чобанов е бил отстранен временно от длъжност. Интересното в случая е и това, че съдийката която го отстранява от длъжност – Яна Колева, е негова бивша студентка. Според всеобщото мнение съдийката се е опитвала да разчиства лични сметки с ректора, но така или иначе не е успяла да постигне нищо. Пет месеца по-късно поради липса на доказателства прокуратаурата прекратява следственото дело и проф. Чобанов е възстановен на поста ректор.
За всички обаче е ясно, че тази практика съществува във вузовете и не може да остане скрита. Проблемът идва и от това, че в днешно време подобни явления като купуването на изпит или диплома се възприемат от повечето хора като нещо нормално и в реда на нещата. Това е и причината явлението да е толкова масово и на практика да не се преследва от закона. В местния форум на http://www.bourgas.org има открита дискусия за корупцията в БСУ. Някои студенти си признават, че са давали пари за вземане на изпит, други сондират мнения и питат как вървят тарифите за тоя или оня изпит, кой преподавател колко вземал и т. н. Има и такива, които отричат да са давали пари, казват, че са си вземали изпитите и никой нищо не им е искал. Според тях преподавателите никого не са изнудвали, нито са очаквали да получат нещо от студентите, но по принцип нямали нищо против да приемат пари, ако някой от студентитене сам изяви желание да им ги предложи. Една от студентките, Марчето, дори се възмущава: че какво толкова е станало, казва тя, никой не й бил искал пари – за да вземела изпит само давала на преподавателите да я опипат тук и там и с това всичко се разминавало – и изпита е взет, и тя доволна и изпитващия доволен (вероятно тук става въпрос за преподаватели в преклонна възраст).
Със сигурност Налбантов е помагал на много приморци децата им да влязат във ВУЗ. Някои от облагодетелстваните родители му се отблагодарявали със скъпи подаръци, черпели го където го видели, подмазвали му се. В такива случаи Налбантов не пропускал случай да се самоизтъкне пред свои познати, казвал че еди-кой си му се подмазвал, защото бил вкарал сина му във ВУЗ и т. н.
През януари 2002 г. Налбантов в качеството си на директор на СОУ – Приморско преназначава съпругата си на длъжност “учител по география”. (Преди това тя е била само възпитател). Доскоро тя е нямала такава квалификация и учителите с право негодуват. Всички недоумяват как е възможно изведнъж тя да придобие втора специалност “география” без да е учила и без да се е явявала на изпити. По принцип се досещат, че тук става въпрос за някаква измама извършена във Великотърновския университет предвид връзките на Налбантов с ректора на университета. Но в края на краищата учителите разбират, че не могат да направят нищо срещу Налбантов. Негодуват известно време, спорят, възмущават се (“как е възможно да се случват такива неща”), докато постепенно се примиряват с измамата и замлъкват завинаги все едно че нищо не се е случвало.

(писано през 2004 г.)
66.
do65
29.09.2015 22:43:21
1
4
Може да е хванал гората. Щото за Тайланд е още рано.
65.
64
29.09.2015 22:21:11
1
5
А бе нещо Манол се загуби някъде???
64.
гербаджия
29.09.2015 22:10:23
1
8
Пък аз прочетох две книги и се издигнах интелектуално! Мога и да пиша вече и да броя до сто и едно и обратно! Събиране и изваждане също съм учил... Който ме види казва, че съм за хуя вързан с червен конец, ама иначе гледам много умно - също като завършил ПУЦ-а.
63.
до 60
29.09.2015 21:22:47
0
3
Опитах, ама не можах да я дочета, стигнах до средата и ми писна.
62.
Китенец
29.09.2015 21:10:01
1
2
Защо като чета тук, разпознавам свои СЪГРАЖДАНИ? Вие дами и господа дърва за цепене нямате ли си?
61.
do primorci
29.09.2015 21:01:38
0
6
Много лоши хора сте. Що не искате Милчо да Ви е кмет до изборите. Чета сега тука ами пораснал му масрафа на човека. Любовница има, разход голям. То коя дупка първо да запуши- коли на синовете ли да купи, тоалет и премяна на жена ли на любе ли? Лоши сте и това е. Оставете го да покраде още от общинските, нашите/вашите пари.
60.
do59
29.09.2015 20:56:45
2
2
Сигурно и ти си прочел/ла само една книга през живота си като Бойко?!?
59.
Чудо голямо!
29.09.2015 17:45:24
1
15
Милчо ебял славея... А на времето Гихора какво правеше със серафимица? Да не би тогава да са правили само полови сношения и от време на време секс за разнообразие...
Абе, баш ебан си беше тяхното!
А туй с Милчо и Славея е друго, то любов - чиста и неподправена! Възвишена любов, дето я пишат по книгите!
58.
54
29.09.2015 17:05:46
0
5
По скоро ще да е секс. Няма сега да спорим я. Значи вярно, тц,тц,тц.
57.
53
29.09.2015 17:01:23
0
2
Ами нищо. Ей така да върви приказката, че нещо взеха да буксуват гербаджиите.
56.
Иди го разбери!
29.09.2015 16:12:19
3
13
В тоя Гераманов има нещо недоизказано и неуловимо. Хем е селянин, хем не е. Прави се на интелигентен и уж широкоскроен, а после установяваш, че всичко е било фасада и прах в очите. Елементарен селски тарикат, нищо повече! Също като някое мекотело - лепкав и хлъзгав. Тъкмо си мислиш, че си го уловил и няма къде да ти избяга, а той мигновено приема друга форма и ти се изплъзва от ръцете. И пак ти се усмихва като първата любовница - ни лук ял ни лук мирисал... Пълна мъгла!
55.
itt
29.09.2015 16:07:17
0
6
Бъдете почтени и не се занимаваите с глупости......има по важни неща за дебат!!!
54.
до 52
29.09.2015 15:59:49
0
8
това е любов - велика работа... ама ти не ги разбираш тези неща
53.
даааа
29.09.2015 15:47:09
0
5
вярно е... и какво от това
52.
?
29.09.2015 15:34:04
0
9
Вярно ли е , че Славея, която работи в кметство Китен е любовница на Милчо Милев?!?
51.
46
29.09.2015 15:31:58
2
3
Не се хаби. Тъпите съветници и приятели на Германов - Милчо и компания няма да те рразберат
50.
47
29.09.2015 15:29:08
5
5
Колкото и да се напъваш Германов е пътник. Нека достойно заеме мяатото си при бившите кметове
49.
до 36
29.09.2015 15:28:16
1
5
При Налбантов всичко опира до средата, в която живял и се е възпитавал. Може да е решил и да се изсере в дирекцията и щом това не противоречи на морала на местните за него няма да има никакъв проблем! Не че някой го поощрява така да прави, но има си начини за хората да си затварят очите.
48.
Узунджата
29.09.2015 14:52:35
1
3
каквато общината такъв и кмета
47.
ДО
29.09.2015 14:10:14
7
13
ДА, НО Е В ОТПУСК КАТО КМЕТ! БИВШИ КМЕТОВЕ СА ЛИЛЯНА ДИМОВА И ДИМИТЪР ДИМИТРОВ! И ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТАКИВА!!!
46.
до 41
29.09.2015 14:04:31
5
6
Защо да е безсмислен въпросът,не е ли това разковничето на проблема,нали ако не бяха натрапили Петров в ГЕРБ сегашните проблеми изобщо нямаше да съществуват...... и не си мислете че съм за Димитров...
45.
ЦИК- МИК
29.09.2015 13:53:42
4
6
Щом е в отпуск, не е кмет. А дали ще се върне след изборите ще кажат избирателите и централата на ГЕРБ.
44.
михайлова
29.09.2015 12:19:05
4
12
Митко тъпото,кмет за образец! Е няма такава община!
43.
ЦИК
29.09.2015 12:00:37
3
15
БИВШИ КМЕТОВЕ СА ЛИЛЯНА ДИМОВА И ДИМИТЪР ДИМИТРОВ!!!
42.
!!!
29.09.2015 11:54:30
11
8
„За мен най-важното е да бъде спазен закона. Той е над всичко”, категоричен е кметът Димитър Германов, който в момента е в отпуска.
Ами спазвай закона бе бивш кмете, що не го спазваш?
41.
До 38
29.09.2015 11:46:52
3
7
Не си отговаряйте сами на безмислените въпроси ! Стига евтини интриги, знаем ви багажа!
40.
Гихора до 37
29.09.2015 11:35:12
1
19
Някакъв Здравко ми се мотае тука в краката. Какво иска, не мога да го разбера! Кажете му да бяга да играе някъде другаде!
39.
до 38-ми
29.09.2015 11:23:03
5
6
Кмета Германов го доведе в герб. Той обича някой да му лиже егото!
38.
гласувал за ГЕРБ
29.09.2015 10:29:26
1
6
А бе този Петров кой го доведе в ГЕРБ?
37.
*********
29.09.2015 10:25:03
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
До 33
29.09.2015 10:16:10
2
12
То е ясно, че Налбантов е пътник, но защо трябваше да става на тая скъпа цена!? И като си помисли човек - за едно кирливо училище и за един кирлив директор толкова много приказки, разпалени страсти, интриги...
35.
Ехоо събудете се....
29.09.2015 09:34:45
10
7
Тя крушката си има и опашка..... та на предните избори Петров бе срещу Коичева а Катя работеше за ГЕРБ и Германов а Атанас за себе си и за Димитров.....И каква стана тая ??? една сутрин Петров се събуди Гербажия а пък ГЕРБ Приморско си го приеха като техен.И на Катя и остана единственият достоен избор т. е. да има ответна реакция срещу ТЯХ.......сега според ВАС кои е предателя????? И кои е виновен че ГЕРБ загуби мнозинството си в Общ. съвет??? А дали някои ще понесе отговорността ако ГЕРБ загуби изборите
34.
Cobra
29.09.2015 07:52:31
0
11
Уникални цървули са тия в Приморско. Лакоми и прости.
33.
до разни хора с номера от 20 нагоре
29.09.2015 03:00:25
1
19
Атанасов нито е публична личност, нито гони авторитет, нито някой го познава - било в Приморско или Ямбол, тъй че му е през оная работа кой какво казал, но факта, че вие се палите и спрягате името на Налабантов за щяло и не щяло говори, че проблем има и колкото повече го спрягате и разнищвате толкова повече кал се хвърля върху града ни, за училището да не говорим. Това трябваше да го разберете отдавна!
32.
относно същия казус
29.09.2015 02:20:14
1
19
Каквото и да правите темата никога няма да заглъхне докато този човек е директор на училището и дори и след него всичките тези интриги ще бъдат като едно петно върху авторитета на града ви.
31.
Относно казуса Налбантов
29.09.2015 02:09:50
2
13
Повечето приморци се отказват да се борят срещу Налбантов, защото знаят, че е прокълнат и не го правят, за да не си навлекат същото проклятие върху себе си и семействата си! Но тук има и хора, които изпаднаха в другата крайност и тръгнаха да го защитават без да имат ясна представа защо го правят... Нормално е за една жена, която е наказана от съдбата да остане бездетна, да злобее (да не споменавам имена, тя се знае коя е). Но за останалите, не мога да го разбера.
Както и да е, това е техен избор. ДА СЕ СЪРДЯТ НА СЕБЕ СИ!
30.
до 29
29.09.2015 01:52:34
1
13
Предизвиквай си съдбата! Аз умея да чакам! Много съм търпелив!
29.
До Атанаска от село Ямбол
29.09.2015 01:01:41
14
7
Атанаске помниш ли как те оправяше в кенефа Налбантов?
Много си проста Атанаске-ямболчанке! Вместо антиреклама ти му правиш реклама на Налбантов!!! Изкара го най големия Казанова на южното черноморие... Ама все пак знаеш,че е от опита ти в кенефа, нали???
28.
до 27
29.09.2015 00:52:38
8
16
Предизвиквай си съдбата! Аз умея да чакам! Много съм търпелив!
27.
*********
29.09.2015 00:48:52
13
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
*********
29.09.2015 00:24:23
7
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
*********
29.09.2015 00:11:15
8
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
*********
28.09.2015 23:51:28
13
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
*********
28.09.2015 23:46:03
13
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
*********
28.09.2015 23:39:28
7
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
*********
28.09.2015 23:38:30
6
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
*********
28.09.2015 23:37:21
5
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
ДИМО БОЗЕВ
28.09.2015 23:35:30
6
12
налбантов в затвора! за плягияство и измами
18.
Гихора
28.09.2015 23:28:16
0
27
Здравко ти си сексуално неорентиран,камо ли политически.
17.
До 16
28.09.2015 23:03:59
1
20
Здравко, тука са играчите тежка категория, ти само можеш да им носиш вода и да се учиш на занаят... Ама гледай все пак да не се пъхаш между шамарите им, щото, пак ти казвам, различни категории сте!
16.
здравко
28.09.2015 22:44:26
2
21
гихора срещу германа , барцулка срещу илийката , бодура, мустака и другите а защо никой нищо не казва за мене , аз кмет ли ще ставам или няма да ставам , обиден съм ви и повече няма да ви говоря
15.
Стефанов
28.09.2015 22:22:27
3
14
Гихора в затвора!
14.
ЧАРКА
28.09.2015 21:45:30
0
11
варнете на рекардо кенефа
13.
*********
28.09.2015 21:20:51
12
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
666
28.09.2015 21:00:14
0
13
Zlatine pomiqr kandidatira se vidqhme te che si typ typ si ama s Gihora ... nali vie go svalihte
11.
DELTAFORCE
28.09.2015 20:40:21
2
13
Утре свиквам общинско събрание при "СЪРБАКА" на чело на всички желаещи власт вождове. Присъствието е задължително за Гихората, Теникията, Скумрията и Фъшкията. Всичко ще въбе законно, тъй-като е съгласувано със социално-слаби не корумпирани съдии.

Хора запомнете тези циркаджии и не ги допускайте никога повече в общината. Това са вълци, които са разцепили баницата още преди да е опечена. Разцепили са я преди да е изпечена, защото нямат и капка срам, мозък и образование.
10.
*********
28.09.2015 19:16:01
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Приморчанин
28.09.2015 19:07:59
8
15
Абе тоя Гихор много на сериозно се взе. Що не си гледа памперсите и болестие , а тръгнах кмет да става!
Да ама НЕ , нема да стане тойта работа бе крадльо! Ти ко си мислиш, че приморчани забравиха ко си правил преди 8 години? Иска ти се!!!!Никой няма да те пусне в общита да ка дирибействаш....!!
8.
koko
28.09.2015 18:47:35
0
7
ami az nemoga da razbera 6to ne si slojite nalbantov za kmet v primorsko-to po izvesten chovek nqmate tam pyk i uchen i hubav-i turizma 6te vyrvi i jena ot kmetstvoto qdosana nqma da izliza aman ot idioti v taq ob6tina
7.
Al Jazira
28.09.2015 18:44:39
8
20
Гихора е местния Башар Асад!!! Иска диктатора власт...
Иска,ама ще види власт на кукуво лято :)
6.
Избирател
28.09.2015 18:33:19
0
26
Те, всичките статии са за кмета и съветниците. Само като им видя снимките от заседателната зала и вече предварително знам какво ще пише. Знам й на Барцулка репертоара, знам какво ще й отговори Илийката и разни там около тях... Ами раздвижете малко картинката де! Сбийте се, наебете се, оженете се! То е ясно, че работа няма да вършите! Направете поне едно шоу, за да ви ръкопляскаме!
5.
Съветниците имали много хубави майки!!!
28.09.2015 18:21:55
1
31
Пет души на кръст нямат друга работа, събират се през ден и се джафкат и ние им слушаме простотиите. Барцулка казала - нелегитимно, Гихора казал - легитимно, защото бил питал върховния съдия... Ами да беше питал някой арменски поп, може пък той да знае какъв е реда!...
Ва иба в боклуците с боклуци!...
Абе няма ли оттърване от тия изроди, бе! И пак ли тях ще избираме и ще им слушаме простотиите цели четири години?! Не ви ли писна вече - едно и също, едно и също...
4.
Приморско
28.09.2015 18:08:36
0
9
От статията е видно и без очила, че и двете страни ламтят за власт.
3.
Стела
28.09.2015 18:02:01
17
12
Драскача на статията да се ограмоти и тогава да пише. Като за начало да прочете какво е пародия. После да се консултира с юрист и след това да поиска от Германов и Барцулева да платят разходите по статията му. Аман от неграмотни драскачи.
2.
Цирк
28.09.2015 17:55:59
1
22
Става все по-интересно!...
Голям мерак за тоз кокал!
Дайте и някоя друга простотия, че да не скучаем!
1.
...........
28.09.2015 17:52:04
3
7
Националният институт по метеорология и хидрология НИМХ - БАН обяви за 29 септември червен код за дъжд и вятър в Бургаска област. Очакват се значителни валежи със сумарни количества за денонощието до 60-70 л/кв. м, а в крайните южни райони от областта са възможни и по-големи количества.

По-важната новина днес е че:
Ще духа силен, по крайбрежието на морето и бурен северен вятър. Южно от Бургас вълнението на морето може да достигне 5 бала. Времето е много опасно. Прогнозирани са изключително интензивни метеорологични явления.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори