×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Кенов на път към победата в Сунгурларе: Следващата ни цел са инвестициите и нови работни места (ВИДЕО)


Георги Кенов на път към победата в Сунгурларе: Следващата ни цел са инвестициите и нови работни места (ВИДЕО)
Д-р Георги Кенов е убеден в победата още на първи тур. Той ще получи сериозна подкрепа и от парламентарно представената паритя БДЦ, чийто съпредседател е депутатът Стефан Кенов(вляво)
27 Септември 2015, Неделя, 12:38 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, видео: Иван КОЛЕВ

Изправени сме пред нови предизвикателства за социалния живот в нашата община, няма да позволя да разделят хората, каза кандидатът за кмет, издигнат от БДЦ
Постигнатите успехи в Сунгурларе и реализираните проекти са благодарение на помощта на хората. Следващата ни цел ще бъде привличането на инвестиции и нови работни места. Няма да позволя никой да разделя хората в Сунгурларе, на тези, които се опитват да го правят ще кажа: Оставете Сунгурларе да диша, тук има прекрасни хора! Това заяви досегашният кмет и кандидат за нов мандат, издигнат от Български демократичен център (БДЦ) за нов мандат Георги Кенов.

В предизборната програма на Георги Кенов са залегнали много социални и инфраструктурни проекти, които ще бъдат изпълнени през новия му мандат


Той, заедно с кандидатите на партия за общински съветници и кметове на кметства откриха официално предизборната си кампания в препълнената зала на читалището в Сунгурларе. Пред хората бяха представени реализираните до този момент проекти – нови паркове и градини, осветление, водопроводи в Подвис и Съединение, рехабилитация на учебни заведения, ремонт на пътища и уличната мрежа по селата.

„Заедно извървяхме дълъг път, всичко това, което е постигнато, е благодарение на вас, на вашата подкрепа през годините. Хората не ме изоставиха нито за миг, дори през най-трудните моменти. Имаше радости и тревоги, които ние споделяме заедно. Дали съм добрият кмет – това ще бъде вашата преценка за бъдещето. Изправени сме пред нови предизвикателства, готови сме за постигане на нови неща, които да подобрят социалния живот в нашата община. Започнахме с децата и детските градини, с възрастните хора, със социалния патронаж, инфраструктурата. Правеше се за хората. Постигнахме успехи. Създадохме тази прекрасна зала на читалището, по населените ста читалищата успяха да съхранят традициите, възстановихме и селските сборове, където се срещат майки и бащи, цели родове. Ние искаме бъдеще, повече инвестииции, работни места.  Има нови предизвикателства пред нас - водният цикъл на Сунгурларе, вземането на мерки за предотвратяване на щетите от природните бедствия и други.  Като лекар съм посветил живота си на хората. Сега виждам вашия блясък в очите и желанието за победа. Ние работим за хората.”, каза пред хората в Сунгурларе Георги Кенов.

Гост на откриването на кампанията беше съпредседателят на БДЦ Стефан Кенов, който заяви, че Община Сунгурларе трябва да бъде за пример.

„Удоволствие е да видиш такъв огромен отбор от победители. Това са хора,  които ще спечелят, те имат качествата и способностите за това. Община Сунгурларе трябва да е за пример. Това, което беше направено е за инфраструктура и социални придобивки, общините трябва да привличат и нови производства. Целта сега е да създадем работни места, да задържим хората. Вие сте победители.”, каза Стефан Кенов.


За да даде своята подкрепа и за настроението на местните жители на сцената в Сунгурларе се завърна певицата Тони Дачева. „Първите песни съм изпяла тук, на тази сцена, която вече е напълно обновена. Сега съм тук, за да подкрепя Георги Кенов като кандидат за кмет”, каза Тони Дачева. Тя изпълни своите хитове, познати от години на публиката, сред които и „Бедни и богати”.

Георги Кенов е и водач на листата на БДЦ за общински съветници. В нея са включени изявени имена, хора с професии, сред които и шампиона по планински маратон Шабан Мустафа, който днес участва в поредното състезание, където ще бъде с фланелката на Община Сунгурларе.

Това е отборът-победител на д-р Георги Кенов
Ето и листата на БДЦ в Сунгурларе:

1. Георги Стефанов Кенов 
2. Костадин Василев Василев
3. Шабан Алиосман Мустафа
4. Зина Венциславова Димитрова
5. Гита Тодорова Петрова
6. Антон Янков Атанасов
7. Илиян Костов Маринов
8. Адем Мустафа Гази
9. Николай Петков Терзиев
10. Хакъ Хюсеин Хюсеин
11. Радка Николова Стойчева
12. Светлана Петрова Атанасова
13. Стела Андреева Ангелова
14. Пепи Маринов Банков
15. Айше Реджеб Гюджен
16. Мима Чанева Желязкова
17.  Иван Георгиев Щерев

В категории: Сунгурларе


30
Коментара
30
Коментара по темата
30.
за КЕНОВ
15.10.2015 08:46:12
3
4
Хайде кмете вие сте покажетеим на ти а много знайковци чее самооо БДЦ Самоооо ниееее пукаитесе душманиии
29.
ДПС
10.10.2015 15:30:56
3
8
ЕИ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО КЕНОФ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ И ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО ДЕЦАТА НИ СА В ЧУЖБИНА НЕМИЛИ НЕДРАГИ......
28.
partiqta
09.10.2015 05:38:36
3
3
това е партията на фурнаджийските лопати
27.
С
02.10.2015 14:32:07
5
14
Кой къде е бил и къде се е преместил ,няма никакво значение,поради простата причина ,че в която и партия да се местят все в Сунгурларска община си стоят.Истината е че предишните съветници доказаха колко са кадърни ,не трябва да обвиняваме кмета за всичко .Те вечно слагаха прът в колелета.Господин председателя на Общинския съвет ли ще ми хвалите или АГЕНТ ПАН,или може би доктор Атанасов или може би Дарина Чакърова,или Валентин Славов.Дали при последния няма интерес на конфликти - сам си гласува поръчките за зареждане на старческите домове и патронажа и само той ги печели.Интересно нали,ами въпросната госпожа кандидат за Кмет Водева,нима никой не знае къде и какво работи.Тя ли трябва да определя цените на дървесината и фирмите които да я работят.
Мили ми писачи и оплювачи на Кенов,помислете преди да пишете и да му преписвате какво е направил и не е направил.Той дойде от Карнобат и направи много повече отколкото вие дори не сте сте си мечтали през всичките години управление на всички Сунгурларски тарикати наричащи себе си радетели и мислещи толкова много за благото на общината.Как не ви е срам.
Само Кенов.
26.
до 99 / 24
30.09.2015 20:33:46
2
2
-"Интереса клати феса........", НО понякога и феса клати интереса!
Злобари и завистници.
25.
ехооо..
30.09.2015 10:19:26
2
9
Ще се местят, как няма да се местят. Благодарение на местните партийни велможи, които всячески се стараят да се отърват от кадърните си кадри.
24.
99
30.09.2015 08:33:13
7
7
ужас що за листа бе хора, всички са фурнаджийски лопати, местят се от партия в партия, интереса клати феса...............
23.
99
29.09.2015 14:49:23
5
8
В този град изглежда живеят само озлобени хора, които си заслужават управниците. На всеки е ясно, че от доста години в Държавата вече няма партии и идеи- всичко е интерес, в което няма нищо лошо, стига този интерес да е в полза на всички. Не е важно кой от коя партия е всички- произлизат от БКП /БСП/, важно е да работят в полза на благополучието на общината.
22.
123
29.09.2015 12:16:05
7
11
Кенов е най корумпираният кмет на всички времена, ако има възможност ще краде и с гъза си. За това просто НЕ гласувайте за този ПРОДАЖЕН ПЕДАЛ
21.
Местен
29.09.2015 10:40:56
3
6
Някой който е компетентен може ли да ми каже кой какъв е в листата от 1 до 5 за да стане ясно на хората за какво и кой гласуват
20.
zvb
28.09.2015 19:16:17
4
7
Боже,голямо писане,абе хора вие друга работа нямате ли.
19.
rty
28.09.2015 19:13:24
11
7
Вие откъде знаете,че са изгонени,може сами да са пожелали да напуснат.
18.
аз
28.09.2015 19:11:06
6
15
Какви хора сте в този загубен град? Ако си изберете отново фурнаджийската лопата Кенов,заслужавате всеки ден да ви карам рязаните чифути да ви шибат на центъра! Изгонете го,както и всички приближени до него,до един! Ще тръгнете напред. Първо махнете всички от по-горния списък,без право на никаква работа до като измрат в общината! Паразити мръсни!
17.
ОЧЕВИДЕЦ
28.09.2015 19:01:36
3
13
Още като се погледне кой е водач на листата е ясно за какви боклуци става въпрос.Че всички тези по един или друг начин са изгонени(изхвърлени) от партии които са членували години наред - ЛИСТА НА ИЗРИТАНИТЕ.Тези хора за хубаво не са изключени от другите партии и с какви очи излизат и обещават още пред хората, че имали още човек в тази община да вярва на лъжите на този ПАЛЯЧО.Как може да говори за постижения като той превърна хубавата ни община в пустош, погледнете ни горите след още един мандат управление на този човек вече няма да има и едно дърво в хубавата ни гора,защо защото на господин кмета му трябват пари за да си нахрани любовниците.А защо трябва да е за сметка на бедните хора които цяло лято събират пари за да си купят дърва- за да нахранят ничия гуша.Да не говорим за Кенов младши пак той е най-големият ПАЛЯЧО в българският парламент.
16.
ОЧЕВИДЕЦ
28.09.2015 19:01:36
3
15
Още като се погледне кой е водач на листата е ясно за какви боклуци става въпрос.Че всички тези по един или друг начин са изгонени(изхвърлени) от партии които са членували години наред - ЛИСТА НА ИЗРИТАНИТЕ.Тези хора за хубаво не са изключени от другите партии и с какви очи излизат и обещават още пред хората, че имали още човек в тази община да вярва на лъжите на този ПАЛЯЧО.Как може да говори за постижения като той превърна хубавата ни община в пустош, погледнете ни горите след още един мандат управление на този човек вече няма да има и едно дърво в хубавата ни гора,защо защото на господин кмета му трябват пари за да си нахрани любовниците.А защо трябва да е за сметка на бедните хора които цяло лято събират пари за да си купят дърва- за да нахранят ничия гуша.Да не говорим за Кенов младши пак той е най-големият ПАЛЯЧО в българският парламент.
15.
До 2
28.09.2015 18:12:10
2
15
Димитринкеее,много си се постарала да пишеш поредните глупости!
14.
До 777
28.09.2015 12:33:21
4
12
Извинете, но повечето тук са прави - тези хора не заслужават и ден повече в тази община. От тах слушаме само лъжи в продължение на години. Кенов не спря да се подиграва с хората. Днес се на работа, утре не си, в други ден пак те вика.
13.
топ 3
28.09.2015 12:12:14
2
13
Ренегати. Виновници за състоянието на общината и държавата. Вълци в овчи кожи. Алчни апаши - пред Вас, гласоподаватели. Горко Ви, хора. Косур им 3-ти мандат
12.
777
28.09.2015 11:10:19
4
7
От едно известно време се забелязва, че в тази Община живеят "писатели -творци". Кому е нужна ЗЛОБА?
Кой от къде се е взели и къде ще ходи?
Кой където реши там ще ходи.
11.
do
28.09.2015 10:56:12
1
3
Ej
10.
Сунгурларец
28.09.2015 09:40:40
3
18
БОЖЕ, БОЖЕ....до преди години пееха само ДПС, а сега друго пеят! Няма морал, няма срам, а ние очакваме да управляват и да ни оправят положението ...отворете си очите...всичкото това е за пари...вижте само кои са на сцената, това е достатъчно, ако бяха принципни щяха да си останат верни на каузата-ДПС!
9.
подкрепям Кенов
28.09.2015 09:10:32
14
13
Кенов е кмета на Сунгурларе
8.
ДО истината
28.09.2015 08:26:20
14
10
Това , което е направено е видимо. Навсякъде и то по много. Добре , че е д-р Кенов - никога нямаше да бъде направено. Браво Кмете! Само напред. Поздравления и за всички онези , които са го последвали. Не са важни партиите - важно е хората да се ползват от постигнатото.
7.
Карнобатлия
28.09.2015 07:48:32
5
16
Ох и при вас е зле като в Карнобат . Много стари боклуци има за метене. Качвайте ги в контейнерите до претоварната станция в Карнобат , а ние ще ги извозим до боклуците в Братово.
6.
Бизнес
28.09.2015 07:35:43
3
14
Политиката е мръсна работа.
Тука са се събрали хора, които ще преследват определени лични и бизнес интереси .
Членовете на този отбор са сменили по няколко партии за последните няколко години, което явно не е проблем за интелигентните избиратели в общината .
5.
1234
27.09.2015 18:23:59
5
22
Флагман този път колко Ви плати Кенов да агитирате за него!
4.
123
27.09.2015 17:20:54
15
17
Към №2/истината/!Щом сте толкова компетентна/г-жо/ кажете колко проекта е спечелила г-жа Хатидже Георгиева,че ние не сме разбрали.А за смяна на партии да не говорим,г-н Панделиев колко партии ходеше да моли и сменя,да не говорим от колко години се натискаше за кандидат на ДПС.Хайде сега честито!
3.
БДЦ Бургас
27.09.2015 16:34:32
4
25
На Стефан Кенов му забранихме да се показва в Бургас за да не пречи на нашата кампания. Да си стой при тати си. Обеща всички структури на ББЦ да дойдат при нас но това се оказа поредната му лъжа за сега му берем само срамовете. Надяваме се началника скоро да ни отърве от него.
2.
Истината
27.09.2015 14:06:48
7
24
Я да видим за каква подкрепа говори този господин. Защо не каза как принуди хората от общинска администрация да присъстват задължително на откриването му. И ето, че то освен тях, в залата други няма. За какво откриване на детски градини обещава - мисли ли, че хората са глупави и не са наясно с това. За какви водни цикли става въпрос - може би за "канала", наречен канализация, която прави в момента в махалата. За каква благодарност на г-н Тончев говори. Нека само да припомня, че преди време същия този сайт публикува как г-н Кмета поднася букет с цветя и благодарности на Хатидже Георгиева точно за заслугите й за реставрацията на киносалона.
Какви проекти, какъв екип питам аз. От както бе уволнена Хатидже Георгиева и мястото й бе заето от Тодорка Павлева какви и колко проекта са спечелени?
Какъв бюджет е влязъл в Общината?
Ще Ви отговоря - НИКАКЪВ!!!!
Я да видим и разделението, което цитира г-н Кенов: за какъв кръг от хора говори?
Та не са ли неговите кандидати за общински съветници отцепници, предатели и изгонени от други политически партии???
Питам аз от къде се взе Николай Терзиев?
А г- н Адем Гази? - загуби вътрешни избори, проведени в с. Манолич, понеже хората вече не искат да го видят.
Гита Петрова???? - тя не беше ли също от БСП? До колкото си спомням и бивш общински съветник от тяхната квота!!!
Зина Димитрова - поредната сменила няколко партии.


ПРОГЛЕДНЕТЕ СУНГУРЛАРЦИ!!!!

До кога ще продължаваме да търпиме тази измет???
До кога ще ни принуждават да гласуваме за тях????
1.
избирател
27.09.2015 13:34:52
7
24
ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!! НАПРАВО КАТО ГО ВИДЯ ТОЗИ И МИ СЕ ПОВДИГА И ПОВРЪЩА!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори