×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Глобално масово Възнесение ни връхлита на 28.09.2015


Глобално масово Възнесение ни връхлита на 28.09.2015
На път сме да разберем “Кои сме ние?”, “От къде сме дошли?” и “Каква е нашата цел?”
27 Септември 2015, Неделя, 13:24 ч.
Източник: http://novinata24.com

На път сме да изпитаме „вълната на еволюцията“ - в 11:11 часа утре WAVE-X ще удари Земята

“ПЛЕЯДИАНЦИТЕ – НИЕ СМЕ ТУК – ТЕРА НОВАТА ЗЕМЯ” - следващата информация е точен превод на публикация от група във Фейсбук, която носи това име, съобщава kreport.eu.

Информацията може да се окаже, че е от съществено значение, затова я публикуваме в нейната цялост. Редакцията нито потвърждава, нито опровергава тази информация. Оставаме всеки сам да направи избор.

"Глобално масово Възнесение идва на 28 септември 2015, когато WAVE-X ще удари Земята.
Земята се движи в регион на галактиката, който води до увеличаване на космическите енергии отразяващи се в нашето Слънце и променящи човешката ДНК.
Предполага се, че това ще доведе до големи промени в човешкото общество, в това число и на много открития в напредналите технологии, тайните космически програми и живота извън нашата планета.

Ето някои изумителни прогнози за тези входящи космически енергии и тяхното въздействие:

Едно ускоряване и повишавание на електромагнитната енергия, пристигаща от Слънцето и другите космически енергии, които ще се изградят по-специално в края на Август до края на Септември, което около 28-ми септември ще предизвика това, което е описано като „промяна на честотата“ на съзнанието.

Една еволюционна промяна, произлизаща от световно разтърсващи събития, като резултат от входящата космическа енергия, която се описва като „WAVE-X“ (Вълна-Х).

На път сме да изпитаме „вълната на еволюцията“.

Това което сме на път да разберем на значително ниво, нечувано в историята в масов мащаб е истинският отговор на това “Кои сме ние?”, “От къде сме дошли?” и “Каква е нашата цел?” Планетата е на път да излети по един невероятен начин.

Обученията Jade Helm в щата Тексас, САЩ, които започнаха на 15 Юли, 2015 и ще продължат до 15 Септември, 2015 всъщност са с цел да получат предварителна информация за ефекта от пристигащите космически енергии, за да се контролират по-добре промените, които те предизвикват в човечеството.
Тези упражнения са тясно свързани с промяната на честотата, където на ниските нива приложиха изпитвания как ще понесат полето с по-високите честоти през Юли и Август – целта е да се научи за въздействията и да се направляват крайните ефекти върху населението преди честотите да се засилят повече през Септември, 2015.

Разузнавателните сили на САЩ са наясно с потенциалните ефекти от пристигащите космически енергии и предприемат ходове да се справят с това. Разузнавателните сили на САЩ, най-вероятно не са единствената служба, която е наясно с тези входящи космически енергии и не са единствените, които се подготвят да се справят с това.

Смяната на честотата, която ще се случи в отрязъка от време 23-28 Септември е много значима. Това е и времето по което папа Франциск ще се срещне с президента Барак Обама, в Белия Дом (23 Септември), ще говори пред Конгреса на САЩ (24 Септември) и ще бъде направен опит да се използва Големия Хадронен Колайдер в ЦЕРН (CERN), за да отклони тази пристигаща огромна енергийна вълна. И като капак на всичко това, папа Франциск е насрочил да събере всички полтически лидери на неофициално събрание на 25 Септември.

Личната разузнавателна служба на Ватикана най-вероятно също е наясно за тези нстъпващи космически енергии. Това е нещо повече от случайни съвпадения, които се случват точно по времето, когато тези космически енергии ще достигнат своя връх на планетата, главата на най-влиятелната църква на планетата и политическите лидери да се съберат.

Ватикана изглежда е наясно с входящата космическа енергия и ефекта, който тя ще има върху Човечеството, и се подготвя да яхне тази космическа вълна, образно казано. Входящите космически енергии оказват дълбоко влияние върху човешката ДНК и ще отприщят големи разкрития.
Някои от звездните представители на Галактическата Федерация разположени на Земята вече са назначени като делегати на група извънземни, наречена Алианс на Съществата от Сферите (the Sphere Being Alliance). Алианса на съществата от сферите се появи някъде към 2012-2013 с огромни сфери Нептунски размер, които формираха честотни щитове около Слънчевата система и Слънцето. Една от основните функции на тези сфери е да регулира размера на космическата енергия навлизаща в нашата Слънчева система и Земята, да може Човечеството да се приспособи по-добре и да се подготви за големите промени.

Алианса на Сферите се фокусира най-вече върху енергийните промени настъпващи в нашия локален звезден клъстър, поради района на галактиката в която навлизат. Те са използвали многохилядните невидими сфери, разположени на еднакви разстояния около цялата Слънчева система (електрически свързани в „космическата мрежа“ и природната портална система), за да възпират и разпределят входящите цунамни вълни, заредени със силна енергия, които промениха вибрационното ниво на пространство/време, енергия и материя, принуждавайки я да се издигне до по-високо състояние на “спектрална плътност”.

Заедно с промените, които ще бъдат провокирани от настъпващите космични енергии е и освобождаването на информация, съдържаща напреднали технологии, тайни космически програми и извънземен живот, което Гуди (Goode) е описал като „събитие на пълното разкриване“. Гуди съобщи в събота, че сферите с Нептунски размери ще напуснат нашата Слънчева система, тъй като са постигнали своята първоначална функция.

Изглежда „сферите“ вече са изпълнили своето предназначение, тъй като започнаха все по-малко и по-малко да възпират енергиите и оставят все по-вече и по-вече енергия да навлиза във вътрешността на Слънчевата система и да въздейства директно на Слънцето, планетата и човешките същества, които така леко превключват на задействащ режим от тези енергии. В някой момент, сферите ще си отидат и ние напълно ще се смятаме за цивилизация, преминала успешно 4/5 плътност на измеренията. Разбира се има още доста малко оставащи събития да се случат преди това последно събитие, след което ще бъдем оставени сами да се справяме.

В 11:11 часа на 28.09.2015, WAVE-X ще удари Земята с гама-фотонни светлинни частици, движещи се със скоростта на светлината и ще се случи мигновенна промяна на ДНК. Съществата чиито вътрешен Шуман – резонанс е стабилизиран на 17 Hertz и повече, ще бъдат изтласкани към 5-то измерение!
Броят на съществата, които се очаква да се издигнат на 28.09.2015 е малко над 2,3 милиарда и точния брой зависи от колективното съзнание на Човечеството да изяви начина, по който ще се разиграят промените.

Космическите енергии са във върхов момент и така „сферите“ ги възпират все по-малко и по-малко. Всичко това ни подсказва, че в края на Септември 2015, може да е момента, когато космическия енергиен връх ще нанесе значителни промени в човешката физиология и по този начин ще предизвика масово възнесение на светлинните същества, които са повдигнали своите честоти на ниво, достатъчно високо в любовта към себе си!

Датата 28.09.2015 е известна като „ХОРИЗОНТ НА СЪБИТИЯТА“ и е най-важният ден в историята на Човечеството!
Това не е краят, а началото на едно масово глобално възнесение на същества с вибрации над 4D в 5D.

Вашата истинска работа ще започне на тази дата, тъй като ще ви е необходимо да задържите още повече светлина в телата си, за да подпомогнете останалата част от Човечеството във тяхното възнесение.

В категории: Хороскоп


8
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 3
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
8
Коментара по темата
8.
Аз
28.09.2015 17:38:46
0
0
Ако някой си мисли, че промяната на съзнанието му ще му падне от небето, значи сам е паднал в заблуда. Съзнанието се променя само по един начин - чрез прилагане на законите на Вселената, т.е. нравствените и етични принципи в обикновеното всекидневие; чрез осъзнаване на условията, в които сме поставени и причините за тия условия. Това е къртовски труд цял живот и изисква безпределна честност към себе си. Но днешните времена на бърза реклама на полуфабрикати гледам са превзели и духовните стремежи на хората. Няма бързо просветление, хора, а единственият начин да се възнесете, е да се опознаете сами себе си в най-бездънните си недра и да се приемете и обикнете, така както Бог го прави с вас. След това става възможно и да се промените. Дано някой поне осъзнае, че този род материали идват от деструктивни сили, които печелят от това да губят ценното време на хората, като ги заблуждават, че сега космически лъч ще им падне в скута. А не отричам такива космически влияния, но те идват като условия, обикновено трудни или мъчителни, защото така човек най-бързо се "възнася". Молете се на мъдростта на Висшия си Аз, външната информация винаги може да ви заблуди.
7.
МагТинчето
28.09.2015 15:51:27
0
0
11:11 мина, а вие възнесохте ли се? :D
6.
Дарина Джебарова
28.09.2015 09:51:34
2
1
Да , добре написано и издържано.Разбира се за тези,които го разбират.казано на по обикновен език,хората наистина търпят и ще претърпят изменение в своите характери.Това вече се случва.осъзнато или не хората се променят в поведението си.За съжаление само някой.И тази промяна не зависи дали си медитиралл много или не,тя зависи от личната енергиа на всяко същество.Това,което сме натрупали,като опит и лична енергия и доразвиваме.За този период и за събудените и дори интуитивно хващащите Новото !Успехи на хората пишещи в саита!
5.
аз
27.09.2015 15:06:00
1
15
Ох, бедни ми необразован народе...
Почетете, разберете, преди да каментирате. Тази статия не е за вас! Точно защото сте от много ниска плътност и няма как да го разберете...И щом ви звучи налудничаво, не си мислете, че непременно статията е писана от луди.
4.
Potresen
27.09.2015 14:04:32
5
1
Болни наркомани сте вие Флагман
3.
Д-р Иванов
27.09.2015 13:29:09
4
2
На пациентите по погрешка са раздадени екстази вместо обичайните успокоителни. Да се явят веднага в кабинета ми за смяна на лекарството.
2.
az
27.09.2015 12:54:18
3
2
Едва я прочетох тази статия и отидох в клозета
1.
1
27.09.2015 11:48:27
1
6
Не мога да разбера, астролозите от сайта подкрепяте ли ивформацията в тази статия?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори