×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Мартин Иванов: Жена ми я блъсна кола, а в болницата се държаха безчовечно!


Бургазлията Мартин Иванов: Жена ми я блъсна кола, а в болницата се държаха безчовечно!
Инцидентът станал на пешеходната пътека пред хотел "Космос" на бул. "Стефан Стамболов"
22 Септември 2015, Вторник, 14:44 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимката е илюстративна

В лечебното заведение започна незабавна вътрешна проверка за изясняване на случая

За нечовешко отношение към пациент в бургаска болница алармира бургазлия в рубриката ни „Вашият сигнал до ФЛАГМАН”. Мартин Иванов изпрати емоционално писмо, в което описва отношението към съпругата му, след като я блъснала кола и била приета в Спешното. Потърсихме позицията и на лечебното заведение, откъдето увериха, че започват незабавна вътрешна проверка за изясняване на случая.

Ето и пълния текст на сигнала от Мартин Иванов:

„Получих обаждане от съпругата ми, че е блъсната от автомобил на пешеходната пътека на бургаския бул. „Стефан Стамболов” пред хотел „Космос” и пътува към Спешния център в Окръжна болница. Веднага тръгнах към болницата, уведомиха ме, че е жива и че в момента установяват състоянието й. Застанах на поне 2 метра пред врата на Спешното и зачаках. При едно от отварянето на вратата приближих и просто надникнах с надеждата да я видя да й махна с ръка или нещо подобно за кураж. До мен се приближи жена от персонала на болницата и започна неистово да крещи, защото съм бил надникнал. Обясних мотива за постъпката си, но тя не спираше да крещи. Помолих я да спре и поисках да се представи, като й заявих, че ще се обърна към директора на болницата, тя ми обясни, че тъкмо той й е дал указания за това да следи за контрола.

След направените прегледи, спешни манипулации (зашиване, гипсиране) и изследвания, ме извикаха в спешния кабинет, за да ми дадат информация за състоянието й и какво следва.

Оттук започнаха мъките ни! Разговарях с д-р Иван Апостолов - ординатор в отделението по Неврохирургия. Самият той трудно се справяше с документацията пред себе си, още по-трудно ми обясняваше какво й има и какво предстой. Въпреки това задавах въпроси, започна да се чуди на глас да й пусне ли скенер на главата или да го направи утре (има шевове по главата и ухото). Хубавият им скенер работил до 11 часа , затова реши да го направи утре.

За да разберете колко труден беше разговорът ми с този доктор ще перифразиам: "Все едно разговарях с баба ми на тема как работят смарт устройствата". В крайна сметка се разбра, че я приемат в отделението по Неврохирургия заради удара в главата, преди това я качиха да й зашият ухото в УНГ. Съпътстващите травми бяха счупена дясна ръка, която наместиха и гипсираха, контузия на дясното коляно и охлузвания по цялото тяло. Кракът й видимо не беше добре, направен беше рентген и ортопед обясни, че няма счупване. След зашитото ухо се отправихме към Неврохирургично отделение - мъките започнаха!

Ортопедът беше предписал терапия със студени компреси на крака за спад на отока. Нямаха лед, затова се наложи да отскоча до вкъщи и първата вечер аз й ги правих (останах като придружител), подарих им една форма за лед, одеяло, чаршаф и две калъфки. На следващия ден минава визитацията и веднага след нея отидох при д-р Иван Апостолов - ординатор, за да попитам за състоянието й зададох конкретни въпроси: „Какво й е състоянието? Каква терапия и какви изследвания следват? И защо на визитацията не я е видял отново ортопед?”

Той ми отговори цитирам: „Имам си работа няма да ти давам обяснения и да ме разпитваш като прокурор.” След преследване по коридора от моя страна обясни, че не е нужно да вика ортопед, кракът е добре и ще спадне оттокът. Отново настоях предвид това, че ортопедията е на същия етаж. Подмина ме и влезе в кабинета си, без да ми даде отговор. На следващата сутрин след поредно настояване я прегледа ортопед, който откри, че кракът е счупен и предстои операция.

Чашата преля обадих се в МБАЛ „Дева Мария” в кв. Верен и извиках линейка от там, за да я вземат и да я преместя при тях. Отидох при завеждащия отделението Николай Недев и му заявих, че съм потресен и че искам да я преместя. Попита ме защо. Обясних му ситуацията, на което той ми отвърна, че д-р Апостолов - ординатор е пред пенсия. Ако можете Вие ми го протълкувайте, аз не искам!

Всичко това е съпътствано от жестоки болки за съпругата ми. Смятам да не оставя нещата така! Ще пусна жалби до всички възможни инстанции за проверка и подвеждане на отговорност за не хуманност и некомпетентност, за да мога да лиша д-р Апостолов - ординатор от възможността да навреди на някой друг. Аз дори нямам претенции за това, че не са открили счупването още при рентгена, грешки стават. Но да те гоня по коридора и да те моля и да търся познати, които да ми съдействат, звънейки насам-натам, та да дойде ортопед, това не е нормално.
Заключението ми отново е, че този човек се е изчерпал в професията си и час по-скоро трябва да си тръгне, за да не страдат и други от това безхаберие. Надявам се Вие да дадете гласност на тази безчовечност.

С уважение: Мартин Иванов


В МБАЛ-Бургас започна вътрешна проверка, макар че в деловодството на самата болница този сигнал не е постъпил, съобщиха за Флагман.Бг от пресцентъра на лечебното заведение. „Въпреки това, изнесени са данни за нарушаване на нормалната лекарска практика и отношение към пациентите, които не бива да бъдат допускани в едно лечебно заведение. След приключването на проверката информацията от нея ще бъде предоставена както на жалбоподателя, така и на заинтересованите институции. Използваме случая да напомним, че за по-добра информираност на пациентите е въведен кратък телефонен номер *7070, на който е осигурена връзка с всички отделения, както и с дежурен”, казаха от лечебното заведение.



Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
61
Коментара по темата
61.
vilitu
25.09.2015 18:30:47
0
0
в бургаската болница само комисионните са добри ,другото е бош лаф . яко крадене щото не сме вечни ,ми тъй ми . и имат най тъпите портиери на този свят ,от кое ли село са ги избирали с конкурс
60.
Гергана
25.09.2015 12:15:27
0
0
Аз имах доста неприятна ситуация в МБАЛ.
Преди известно време, страдах от болки в стомаха и коремната област. Естествено реших да предприема някакви мерки и личният ми лекар ми препоръча д-р Ангелова- гастроентеролог в МБАЛ. Прие ме назначи ми някакво лечение с лекарства. До тук добре. След няколко дни вследствие на приема на лекарствата или на влошаване на състоянието,това не е от значение,но не можех да спя вечер,събуждах се с невероятни болки,диария.... кошмар, непрекъснато плачех и бях ужасно изплашена. Търпях 2-3 дни и естествено реших да отида при съответната лекарка за консултация.Да обсъдим дали това е вследствие на лекарствата и евентуално да ги спрем или подменим. При нея прегледите са с предварително записан час, отивам на рецепцията за да проверя кога има свободен час, при което ми съобщават,че днес е последния и работен ден след това излиза в отпуска( отпуската и със сигурност беше за повече от 10 дни, нямам спомен за да бъдаконкретна колко точно беше като времетраене ) . Казвам си-"Това е шанса ми,днес трябва да се видя с нея,не мога да продължавам така ... " .. Отивам си пред кабинета тихо и кротко си чакам, минават хора с час без час, туко що дошли или преди мен на " опашката " ... Направи ми впечетление,че има абсолютно неспазване на така нар. запазени часове... Първият път като отидох, независимо,че имах записан час, чаках пред кабинета около половин, час, може и повече след определения час. Така хората пред кабинета свършиха и оставаха около 10-15 минути от работното и време. Отварям вратата при което тя с доста неприятен тон ме пита дали съм имала записан час, аз отговарям не, но нали искам само да попитам нещо. Госпожата ми отговаря- " Днес приемам само със записан час", с един ужасяващ тон, буквално ме изгони.Тя дори не беше благоволила да си сложи бялата престилка,цигари,кафета по бюрото... Интересното е,че преди мен имаше също хора,които нямаха записан час, но ги прие. Вероятно консултацията нямаше да отнеме повече от 5 минути, но госпожата естествено желаеше да си тръгне по-рано от работа и да прекара приятно плануваната си отпуска, вместо да помогне на свой пациент в нужда!
Надявам се на никой да не му се налага да попада в подобна ситуация !
59.
уважение
25.09.2015 09:50:08
3
3
Защо са всичките тези обиди по адрес на лекарите? Очаквате отношение и състрадание, а подхождате с агресия. В Бургас размахвате талони за безплатни прегледи и се сърдите когато се наложи да доплатите за услугата, а в София с гордост плащате по 100 лева за преглед при професор, който с гордост заявява, че колегата от Бургас нищо не разбира. Ще ви покани и на втори преглед - след месец, а операцията ще насрочи за след два. Само че и в София, и в Пловдив, и в Лондон да идете все различно ще ви кажат. Затова бъдете по-смирени, по-здрави и по-добри и ако искате някой да ви свърши работа подхождайте с уважение и търпение.
58.
бургазлия
25.09.2015 09:42:54
3
1
МБАЛ-Бургасе най-голямата пародия на болница , 3 пъти съм ходил там за различни травми и заболявания и нито веднъж не са ми поставяли правилната диагноза. Лошото е че започват да те лекуват за абсолютно различни заболявания от действителните и последиците са фатални.
57.
от бургас
24.09.2015 15:23:12
1
4
МБАЛ -БУРГАС СЕ СЛАВИ И С ПОСРЕДСТВЕНА ДИАГНОСТИКА, ДОБРЕ ЧЕ В СОФИЯ МИ ПОПРАВИХА ДИАГНОЗАТА. КОЙ ЗНАЕ НА КОЛКО НЕЩАСТНИ ПАЦИЕНТИ СА НАВРЕДИЛИ С ГРЕШНИ ДИАГНОЗИ.
КОЦ-БУРГАС СЪЩО НЕ ИМ ОТСТЪПВА,ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ.
БУРГАЗЛИИ, ЗАЩО СИ МЪЛЧИТЕ. ПИШЕТЕ ЗА ВАШИТЕ СБЪРКАНИ ДИАГНОЗИ И КАКВО ВИ Е СТРУВАЛО
ТОВА
56.
Гражданка
24.09.2015 09:37:23
1
4
Точно преди 3год. ми се наложи да постъпя през нощта в спешното на МБАЛ със силни болки в корема. Пуснаха ми какви ли не изследвания, ехограф, скенер и нищо. От гинекологията ми отказаха преглед - нямало я дежурната! Слязох в спешното и те пак ме върнаха в гинекологията, а там жената, която ме посрещна каза, че щом там ме болял корема и имам температура било апендисит! Сложиха ми банка с обезболяващи и лекаря и сестрата отидоха да спят ( в 5 сутринта). В 7 сутринта отново ме пратиха в гинекологията - последва трети отказ - не съм била бременна и сега не ме болял корема ( след цяла банка обезболяващи оставаше и да ме боли ! ) и ми казаха не си за тук!!! И така обратно в спешното - дойде хирург - дневна смяна от 8. Прегледа ме и каза, че има съмнение за апендисит, но не може да прецени и трябва да остана за наблюдение 24 часа, казах им, че и минута повече няма да стоя и с мъжа ми си тръгнахме. Чрез познати отидохме при друг хирург във военна болница, той ни изпрати при гинеколог. И каква изненада - оказа се, че имам гинекологичен проблем! А ако не бяха открили проблема, не ми се и мисли! Подсъдими са !!!!
55.
az
23.09.2015 18:00:21
0
6
Popitaite za6to v Nikolai 4udotvorec vzimat taksa ot 6.50 za DECA .vav spe6noto be6e 20.30ve4erta
54.
sm
23.09.2015 15:47:06
1
10
Г-н Директор,Др. Матев
Във вътрешните отделения цари пълен хаос-лекари няма по отделенията,сестрите си седят по сестренските стаи-пият кафе и оправят клюките, а също така обсъждат близките на пациентите. Санитарките никой незнае къде са.Пациентите ги обслужват близките им. Не дай боже да отидеш и да ги попиташ или помолиш за нещо-викове се носят по цялото отделение. Ако трябва да се направи почистване на пациента-без да ги е срам си искат пари.
Няма никакви лекарски и сестренски грижи,нито нормално отношение към пациентите,камо ли лечение.
Постъпваш в болница-носиш си спален комплект и одеяло ,след това ти връчват рецепта за закупуване на лекарства.
Имаш здравна
осигоровка , а си длъжен да си закупуваш всичко.
Никаква дейност няма-закрийте отделенията.
53.
стига сте прехвалвали девата
23.09.2015 15:05:34
0
9
Наложи ми се да ходя да изписват мой близък от Дева Мария, санитарките отначало ме гледаха злобно, защото му събирам нещата от шкафчето, едната ме бутна и грабна новата му тоалетна хартия от рафта. Аз си мислех че почиствам шкафчето като изписват болния, а те горките чакали да вземат каквото оставя, като разбрах и оставих всичко шоколади сокове, мокри кърпички салфетки и т.н. изпратиха ме с усмивки. Смятайте колко заплата им дават.
52.
СРАМОТА
23.09.2015 14:59:38
4
12
А аз пък бях приет от д-р Недев за три дена след доста силен удар в главата с един железен палет, и ми направиха снимка и на таза, за да ми кажат, че имам проблеми с двигателния апарат! Ми то от потъналата подводница Курск се забелязва, а и болките постоянно ми го напомнят. И като за капак, един аналгин не бе ми изписано! Точна схема за взимане на клинична пътека! И аз ли предизборно агитирам? Лекарите в Бургас са за сериозна критика! Бях пукнал и глава, вечер, отивам в спешното, нямат с какво да ме зашият, стоях 50 мин. вътре, сложиха ми марля, и... "Ми така ще ходиш, то под косата няма да остане белег. Другия вариант, отивай търси аптека да си купиш материали, и се върни!" СРАМ за медицината!!!
51.
Айде стига с тая Дева бе
23.09.2015 14:36:11
4
5
Кво си я захвалил тая Дева, или ти цакат за рекламата?
Ква болница е тва - две стаи - едно отделение.
А как като жена ти има неврохирургичен проблем са я лекували в Девата като там няма неврохирургия?

Добре, че в държавната й спасиха живота, че после като е била стабилна си я преместил уж в Девата... то здрав болен и баба може да лекува.
50.
Petel
23.09.2015 14:31:01
1
6
Da D.Prodanov predi da zamine za cujbina ubi umichleno moi blizak.Ostavi go casove da agonizira v koridora a sestrite pieha kafeta i fastazi.V poslednia moment go kacvat v intenzivnoto za da otcete niakakva deinost .Minuti sled tova murgav predstavitel na pogrebalna agenzia podava na blizkite katalog s kovcezi "izberete sega,utre ste e kusno...."eto taka se gavriat s horata ....neka dobavia ce goliama cast ot sestrite im predi 2-3godini napusnaha i sega rabotiat v iugozapadna Germania po starceski domove.Dali imat sastoto povedenie .....mnogo se sumniavam.Uspeh v delata za suprugata vi.
49.
DO 47
23.09.2015 14:21:34
2
4
Mnogo ste zle.....
Bai Ganio wse konspiracii , plateni reklami i kufteta sa mu w glawata.
Choweka izpalnqwa grajdanskia si dalg a wie go hokate che widish zabogatql ot signala si.
Ako wseki grajdanin signalizirashe instituciite kogato ne e dowolen ot dadena usluga za koqto plasta, stqhme da naprawim krachka napred.
Abe ne mise pishe powe4e. rowete si w kochinata i piite rakiikata... a i da ne zabrawq- "hranete kmeta kolko mnogo bil otkradnal"
48.
Неа
23.09.2015 14:10:20
1
9
За Девата нямам мнение но имам въпрос . След като операцията ми я поема здравната каса защо се плаща за избор на екип ??!! Аз екип не съм избирала . Моя доктор ме прати там ... Какви са тези неща ?
47.
666
23.09.2015 12:07:47
5
3
Колко ти платиха за рекламата?
46.
Мартин Иванов
23.09.2015 11:48:53
3
24
Хора идеята ми да пиша до медията беше да се даде гласност, за некомпетенция и незаинтирисованост в лечбно заведение, което не трябва да е така. Виждам, че има хора, които се интерисуват и от политика. Обръщам се към тях и им пожелавам никога да не им се случва нещо подобно, последното за което си мислиш в тези моменти е политика пак казвам надявам се да не Ви се налага да го разбирате. Що се отнася до агресията, естествено е когато човек се чувства безпомощен да помогне на близък в такова състояние в един момент да почуства такава. Това обаче няма да промени нещата в повечето случаи, агресията вреди ще търся отговорност по нормалния и законов начин. Ако хората на мениджърски позиции в съответните звена, където ще подам жалби си свършат работата всички ще спечелим, аз, Вие, болницата, колегите му,даже и въпросния лекар ако се замислите. Най-вероятно има и качествени хора в тази болница, но такива колеги се отразяват зле и на тях. Що се отнася до Дева Мария, баба ми преди месец получи инсулт закарах я в спешното не и обърнаха адекватно внимание, майка ми я вкара директно в Девата и там я вдигнаха на крака. На база този "опит" реших да я преместя там, нямам опит с болниците и се надявам да нямам, и не твърдя, коя е по-добра или по-лоша. Просто в онзи момент в онова отделение, онзи доктор, не се държа адекватно и не получихме адекватна медицинска грижа и обслужване. Благодаря на хората, които са съпричастни. Ходенето по администрации ще ми "изяде" много време, което в момента нямам, но мой дълг, като гражданин е да сезирам хора, които да вземат отношение. В противен случай никога нищо няма да се промени.
45.
nik
23.09.2015 11:41:27
3
6
Заредете автомат и влезте това трябва да стане във всяка една институция
44.
мачкай
23.09.2015 11:04:33
6
5
Брато съчувствам ти! Само искам да знам защо не ги заблъска тия всичките там дето са ти го направили това. Ало става въпрос за жена ти бе. Никаква агресия ли няма в теб. Тука в България с добро не става. Имам подебен случай. Само едно ще ти кажа- мачкай за да те уважават....!!!!
43.
Zagrijen
23.09.2015 10:39:36
1
6
Martin4o,koi nevrohirurg lekuva jena ti vuv Vetren.Moje bi tia e tam na hotel.Poneje i kraka e opraven.
42.
Пипи Чорапчето
23.09.2015 10:12:35
4
9
Разбирам го напълно човека и му съчувствам!
Не се и съмнявам, че отношението е било точно такова, каквото го е описал.
Не за друго, а защото на същото отношение имах "удоволствието" да се радвам и аз преди половин месец!
41.
Въййй
23.09.2015 09:39:04
9
5
По - тъпа реклама на "Дева Мария"не бях срещал.
40.
Брее
23.09.2015 09:38:54
0
7
Аз пък имам обратното оплакване от МБАЛ Бургас, позволиха си да работят качествено и да спасят тъщата и сега заради тях аз тегля. Заради такива коментари в интернет я заведох точно в спешното в бургас пък то......
39.
Диана
23.09.2015 09:25:40
0
19
Истината е,че лекарите в МБАЛ са много комерсиални и корумпирани.Хирургия,ортопедия,това се знае от години,всяка операция се плаща.Дори да си спешен те държат и чакаш да платиш.Палати направиха работещите там,но НАП си затварят очите.
38.
Я
23.09.2015 08:40:47
5
8
За щяло и нещяло, винаги в ДЕВА МАРИЯ. Държавнята болница е на нивото на държавата.
37.
Бах
23.09.2015 07:39:18
4
20
Как да нямат лед бе, 100% имат лед за ракията и водката, тея в спешното са вечно пияни вечер миришат на алкохол!
36.
една майка
23.09.2015 06:00:27
3
32
"Доктори"мноооого,човеци няма!Груби,арогантни,нагли,очите им все в парата,а пациента-кучета го яли.
35.
Ина Милева
23.09.2015 03:15:32
2
10
И в кардиологията нямат... за съжаление.
34.
Петър Христов
23.09.2015 02:59:22
5
9
В МБАЛ Бургас доктори има само в кардиологията. Другите не стават.
33.
Много съм разочарована
22.09.2015 23:38:07
2
39
А онзи на рентгена ми се разкрещя че съм чукала по вратата и съм го безпокояла ! Ама той да не е у тях , нали е на работа ... Дано някой ги запише и да ги уволнят всичките.
32.
Много съм разочарована
22.09.2015 23:36:20
1
32
А МБАЛ Бургас съжалявам че не направих кличпе да стане достояние на цялата страна каква измет са . Не че и сега не ги знаем , но друго си е клип . Хората в шокова залата имат нужда от преглед а докторите се правят че пишат нещо , не ги преглеждат а медицинските сестри ядат и гледат телевизия !!!
31.
Много съм разочарована
22.09.2015 23:33:23
1
23
В Лайфа казах на докторката че на майка и е лошо и не е добре а докторката отвърна : И на мен ми е лошо !!!! И не я прегледа !!!
30.
Много съм разочарована
22.09.2015 23:31:16
3
24
МБАЛ Бургас нямам думи за работещите в шокова зала . Отврат ! Хора с бъбречна криза чакат часове за преглед а после и часове за инжекция ! По един дежурен доктор на няколко етажа ! Пълно безхаберие !!! А от Лайф Хоститал съм още по възмутена . Никога не ходете на тези две места .
29.
Гери
22.09.2015 23:15:38
0
11
Общината как контролира участието си в Стоматологиген център и източването от ръководството му?
28.
бре бре бре
22.09.2015 23:08:26
13
16
ама разбира се, че ще звънне на Дева Мария бе... как да не направи предизборна платена реклама бе... бре бре бре...
27.
до 18
22.09.2015 23:00:44
3
21
Никъде не пише ,че д-р Апостолов е едно от лицата на БСП Бургас.Хората отиват да се лекуват и не се интересуват от партийната принадлежност на лекаря.Искам да ви попитам някога имали ли сте болен близък с фрактура?Знаете ли какво означава счупен крак и ръка и какви грижи са това за близките,та препоръчвате на господина да се появи по телевизията?Не може някой да си измисля случки,имена,диагнози.Та всички това го има в медицинските журнали!Или социалистите ги гони параноя от всичко и всички,защото те самите са майстори на анонимните сигнали
26.
Pacient
22.09.2015 22:49:31
3
4
V momenta na planetata Saturn ima super lekari.Napravo izvunzemni.Magiosnici bih kazal.Burgazlii mogat tam da se lekuvat.
25.
До 23
22.09.2015 22:48:30
5
4
И колко медицински сестри е оправил.....
24.
Георги Караиванов
22.09.2015 22:48:09
1
18
До 18 ... Пишещия писмото е застанал с името си а Вие с многоточие ,егати и БСП ,толкова ли Ви е страх ?
23.
Bolen.
22.09.2015 22:46:16
4
14
Mishoci, d-r Nedev kolkoto glavi e otvarial i opravil tolkova kosmi niamate po tupite si tikvi.
22.
Бай Хуй
22.09.2015 22:44:19
0
25
Възползват се от това, че човек е уплашен, и в дадена ситуация е готов на всичко за близките си, без да се замисли.
Не лекари, а ТЪРГОВЦИ!
21.
Бургас
22.09.2015 22:41:39
2
22
Приеха детето ми със съмнение за апандесит за да остане жена ми като предружител ми поискаха 80 лева на вечер за ВИП стая иначе не можела да остане тя е на 10 години и била самостоятелна платих ги а дори нямаше телевизия за отношение да не говорим че вдигам кръвно
20.
,Бай Мангал
22.09.2015 22:40:02
1
12
Докторите партийци ... Тъкмо свикнахме, че са търговци ... Сега единия кандидат на Скат, другите комунисти ...
19.
Buden
22.09.2015 22:33:09
0
32
В Бургас няма лекари , има търговци !
18.
...
22.09.2015 21:58:03
36
9
Абе незнам ама точно преди изборите и се появява това писмо в което се оплюва д–р Апостолов който е едно от лицата на БСП Бургас.Ако това е вярно защо този "загрижен съпруг" не излезе по телевизията и да застане с лицето и и името си когато отправя тези обвинения.Написал някой едно писмо,подписал се с някакво име и го изпратил до новинарски сайт.А дали е така,дали въобще има човек с това име никой не знае.ОК ако наистина е така както казва излиза с лицето си и го заявява на живо,а не пише анонимни доноси тип другарю партиен секретар а пък Пешо каза че в Америка е по хубаво отколкото в СССР.
17.
Ирена
22.09.2015 21:53:10
5
24
Рибата мирише от главата.Масово явление в МБАЛ
16.
вивиан
22.09.2015 21:51:13
1
25
И аз съм потърпевша от лекарска небрежност и съм разбрала,че в Бургас медицинското обслужване е под всякаква критика,само некадърници са събрали там няма един свестен доктор за съжаление...
15.
ннн
22.09.2015 21:39:39
2
11
До 14 по добре Сливен отколкото Бургас
14.
БРЕГ
22.09.2015 21:31:01
2
7
Тоя па Сливен,къв Сливен те гони?
13.
ГЕРБ
22.09.2015 21:27:48
4
12
Моля, моля. Бягайте от болниците в Бургас. Най-близко е Сливен.
12.
До Паци 10
22.09.2015 21:15:53
7
6
Ами нали иска да яде бре паци 10 ,що да не иска.
Искаш ли си ще ти се даде ако не искаш ,кво да ти дават?
11.
Кура Пешов
22.09.2015 21:13:33
0
29
Здравеопазването-това е един от големите проблеми в най-добрия град за живеене.
Младите медици бягат навънка ,старите в голямата си част не се справят или се рабягаха по частните болници.
На Джорето Матев не му завиждам на егоцентризма!
10.
пациент
22.09.2015 21:12:54
1
30
Да проверят и Фани Блецова.Тази иска пари на ръка от хората
9.
пешо кура
22.09.2015 20:59:16
1
7
Абе кво ги коментирате тия он клиник някой вързвали им въобще
8.
Роли
22.09.2015 20:58:13
1
45
В продължение на коментара ми за МБАЛ-Бургас, няма как да подмина и КОЦ-Бургас (Комплексен Онкологичен Център). След операцията бяхме насочени към КОЦ-Бургас за становище за последваща терапия. След като се събра онко комитета, ме извикаха за да ми кажат, че е необходима лъчетерапия. Но нямали места и редът щял да дойде след 3 месеца, но било спешно. Но ако решим да платим, можелои и веднага да започне. Веднага се обадих на лекуващия лекар в Стара Загора, (невероятен човек и професиналист, много искам да спомена името му, защото го заслужава, но се страхувам, че ще ми изтрият коментара), който реагира моментално и ни изпрати при колегите му от КОЦ-Ст. Загора. За мое най-голямо учудване, се оказа, че няма нужда въобще от лъчетерапия!!! Не коментирам това, че в Бургас ни казаха, че е спешно, а и че трябва да плащаме. Толкова за бургаските лекари, бягайте надалеч!
7.
Роли
22.09.2015 20:45:11
2
28
Извинявайте за правописните грешки, но ужасно се ядосах, когато още един пациент е бил размотаван в МБАЛ:
изкам* - искам
казапи* - касапи
6.
Роли
22.09.2015 20:41:31
1
48
Не изкам да коментирам изобщо качеството на обслужване в прехвалената МБАЛ-Бургас. Приеха майка ми по спешност и с това, което смятаха да й направят, вече нямаше да е между живите. Добре, че не им позволихме да ни разиграват и реагирахме моментално и я транспортирахме до Стара Загора и за една седмица вече беше на крака. а нашите казапи в Бургас щяха да я погубят с неадекватното си лечение!!! За жалост много хора в паниката си и стреса, който им причиняват бургаските "лекари" не успяват да реагират адекватно!
5.
Джо
22.09.2015 20:30:51
1
32
Лоши хора лоши доктори.
4.
стайков
22.09.2015 20:13:39
0
34
фалшиви лекари, фалшиви лекарства !
3.
Патил
22.09.2015 20:12:26
2
28
Ако искате "тактично" да Ви пратят на майната звънете на *7070, казаха от ведомството.
2.
заека
22.09.2015 20:10:54
0
27
Да почне проверка в он клиник тия некъдърници
1.
RS
22.09.2015 20:03:46
0
46
Както се казва_да се пазиш от Доктори и Приятели
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори