×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внукът на Тато влиза в политиката чрез партията на Милчо Добрев


Внукът на Тато влиза в политиката чрез партията на Милчо Добрев
Тодор Славков
19 Септември 2015, Събота, 12:09 ч.

Тодор Славков ще продължи делото на баща си Иван, който е основател на "Напред България"
Синът на Иван Славков-Батето - Тодор Славков, ще се яви на местните избори с възродената партия "Напред, България". Тя бе създадена от баща му през 90-те години. В Бургас партията се идентифицира с рекламния бос и кандидат за кмет Милчо Добрев.

Внукът на комунистическия лидер Тодор Живков формално не е председател на партията - за лидер е избрал жена - Зорница Атанасова, но самият той ще влезе в битката за общински съветник в София.

Славков съобщи пред Канал 3, че кандидат за кмет на София от "Напред, България", е скандално известният бивш депутат Страхил Ангелов, който се отцепи от БСП.

Сред кандидатите за местни управници има и генерали, като например ексшефът на пожарната Кирил Войнов, който ще участва в надпреварата за кмет на Костинброд, са уточнили от партията пред "Стандарт".

"Напред, България" ще се бори да вкара свои представители в общинските съвети на Костинброд, Асеновград, Сливен, Варна и Бургас.

Самият Тодор Славков заяви, че влиза в политиката, защото му е интересно, още повече, че се усеща като морален наследник на партията, основана от покойния му баща.

"Партията отново стъпи на краката си, запознаха ме с програмата, която в интерес на истината не бях чел, тя е писана през 1993 години, и с това ме грабнаха - тя е по-актуална от всякога, нищо не е направено, единственото, което е изпълнено, е членството на България в ЕС", каза още Славков пред TV7.

По думите му той ще работи за подобряване на образованието, което не можело да се сравнява с това преди години.

"Дори и в затвора не съм живял в нищета, но не ми беше лесно, не си мислите, че животът ми е минал само в купони", каза още Славков по повод миналото си.

Тодор Славков бе съден и оправдан за изнасилване през 1998 година, но по време на делото излежа 2 години в затвора.

Няма да водим анти-политика срещу когото и да било, искаме да водим прочовешка политика, заяви пък лидерът на партията Зорница Атанасова.

"Няма да издигаме тяснопартийни кандидатури, а хора с потенциал, които искат да променят нещата за съгражданите си", добави тя.

Самата Атанасова има опит в местното управление - била е кмет на Нови Искър по времето на Стефан Софиянски и Бойко Борисов като градоначалници на София.

В категории: Политика


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
do ABV
19.09.2015 11:57:57
1
3
Kak sa mu vzeli bilbordovete, pri polojenie ce samo v grada Burgas firmite mu imat 30 bilborda, a ot Burgas do Nesebyr i Sozopol 4o mega borda sa vse negovi !
Haide ne pishete gluposti, tocno nastoqshtiqt kmet D.Nikolov mu vyrna prez 2007g. nezakonno prisvoenite ot komunista Yoan Kostadinov bordove (kym 15 parceta) i neshtata s delata koi kriv, koi prav, prikluciha sas stiskane ryce. Ta si proverqvaite infoto i ne jiveite v 2003/2007g. dnes sme 2015g.

A interesnoto e tova koeto e napisal jurnalista v post 1. Tam e razkovniceto i e viden koi qde krakata na Dobrev. Drug e vyprosa, ce nqma losho da se kandidatira za kmet, vse pak vodi lista za savetnici i e rezonno tq da ima i kandidat kmet. Po vashata logika, ne trqbva da ima drugi kandidati za kmet, osven D.Nikolov !???
Ami dobre,ama se pitam zashto 25g. se borim za demokraciq, kato vyv vasheto mozyce CYKA LI CYKA , clen 1 ot totalitarnata konstituciq??? A dali samo vyv vashata kratunka cyka ..... mai i v tezi na dosta gerbero-komunisti.
2.
ABV
19.09.2015 11:23:13
2
2
Търкулнало се гърнето /мильчо/ и си намерило похлупак /деградиралия пияница и несретник с претенции за България/
Като му спряха далаверата на дебелака с билбордовете и взе че стана политик, сега и кмет ще стане и тогава ....... пей сърце!!
1.
Нещо интересно се е случило междувременно !
19.09.2015 11:01:54
1
3
Възродената от Бойко Борисов партия на родата му Иван Славков-Батето "Напред България" е поверена на бившата кметица на ГЕРБ(2 мандата) в община Нови Искър - Зорница Тодорова. Същата беше главен юристконсулт на Йорданка Фандъкова в столична община до преди две години.
А малък Тошко, колкото и да не му се занимава с политика (Батето също не е бил политически обвързан, освен това че е бил с ранг на генерал в 1 и 2 главно на ДС и НСС до кончината си) е активиран точно от Бойко Борисов да се включи в битката за София дърпайки гласовете на БСП електората.

Що се касае за представителството в Бургас на партия "Напред България", от 2005г. тя се идентифицира с един от първите лидер на СДС-Бургас (1991-1995) и краен в антикомунистическите си възгледи бивш общ.съветник, който 2005г. водеше листата за депутати партия "Напред България"(и взе 3850 гл.) , Милчо Добрев. Лош или добър до м.юли 2014г. Добрев е трети зам.председател на "Напред България".

С идването обаче на ГЕРБЕРИТЕ в партията и новото и ръководство, той е извън ръководството но пък остава председател на Контролната комисия т.е. пак има тежест да блокира решения. Така и се случва, преди около две седмици, когато Константин Луков с подкрепата на кмета Д.Николов СЕ ОПИТВАТ да направят преврат и отстранят Добрев от представителството в Бургас.
От достоверен източник изтече инфо, че К.Луков е провел среща в Бургас с генерал Кирил Войнов зам.председател 2-ри в партия "Напред България" и съветник в МС на Бойко Борисов, като са му предоставили СПИСЪК С ИМЕНАТА и ДАННИТЕ на 33-ма членове (явно от активисти на ГЕРБ), които да ПОДМЕНЯТ ИЗЦЯЛО общинската структура на М.Добрев и него самия. Изпратен е в София за представяне и запознаване с предизборният щаб партията и "новия" лидер избран от К.Луков и Д.Николов, за да получи пълномощия за област Бургас ...... но там се издънва заверата на Кирил Войнов и К.Луков след като шефката новата и стара на партията в него момент са заедно с М.Добрев и назидателно изритват протежето на ген.Кирил Войнов и Константин Луков.

Преврата на ГЕРБ-Бургас за ПОДМЯНА БУРГАСКАТА СТРУКТУРА на партия "Напред България" и елиминирането на НЕУДОБНИЯТ за кмета и К.Луков - Милчо Добрев, удря на камък. Съветника на Б.Борисов ген.Кирил Войнов се покрива и не отговаря на искането от КК и председателят и М.Добрев, да даде писмени обяснения с какви правомощия е водил преговори с гербера К.Луков в Бургас, като се с добива и с забрана от КК да се идентифицира с председателството на партията до краят изборите (а след тях най вероятно лобито на Добрев ще го отстрани от партията).

Инфото за този мерзък ченгесарски опит на герберите да елиминират М.Добрев и овладеят Бургаската структура, чрез свой подставени лица не успява и случката се покрива максимално бързо, за да не изтече инфо към медиите. Не я коментира към момента и М.Добрев, макар на последната общинска сесия да ни подсказа на мен и още двама колеги журналисти, че ще изчака К.Луков, да му предаде списъка с "герберите" да ги включи в листата съветници, щом кмета Д.Николов е гарантирал 3-ма да станат съветници, а той самият ще е на 13-то място да не им пречи. Изненада в пасианса обаче е факта, че междувременно М.Добрев се регистрира и кандидатира за КМЕТ на Бургас .... при взето решение и то с неговият глас на национален съвет м.юли , да се ПОДКРЕПИ кмета Димитър Николов за трети мандат !

Явно осуетеният "преврат" е изял доверието в кмета Николов, след като личният му юрист К.Луков се издъни със свалянето на М.Добрев и елиминирането му от общинското и областно представителство партия "Напред България" в Бургас !

Ето сега скритото инфо изтече, вие сте на ход да потърсите още доказателсва от инициаторите и осуетилите преврата в Бургас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори