×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев се кандидатира за кмет


Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев се кандидатира за кмет
Станислав Добрев реши да се кандидатира за кмет на Царево. Сочи се, че със сигурност отива на балотаж срещу Дико Градев от НФСБ
17 Септември 2015, Четвъртък, 20:28 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Добрев е алтернативният кандидат на ГЕРБ в морската община, сочат го за новия Димитър Николов
Станислав Добрев ще се кандидатира за кмет на Община Царево, научи Флагман.бг.

Решението е взето тази вечер, около 20 часа, след форум на широк спектър от партии и силни публични личности в морската община, довериха наши източници.

Името на Станислав Добрев за кандидат-кмет бе спрягано още преди месец, но първоначално той отказа да се включи в битката. В края на август все пак Добрев даде заявка, че ще участва в местната политика и заедно с друг от бившите зам.-кметове на Георги Лапчев – Васил Каридков създаде гражданско движение БРИЗ, което имаше амбицията да се превърне в алтернатива на статуквото.

Заради отказа на Добрев, който виждаше себе си като общински съветник или председател на Общинския съвет, сдружението смяташе да издигне екскмета Илия Димитров. В крайна сметка след разговорите тази вечер Добрев склони да се кандидатира.

Според запознати съществена роля е изиграло и категоричното желание на дистанциралите се от управлението на Георги Лапчев активисти на ГЕРБ. Публична тайна е че възгласите срещу Лапчев са изключително сериозни дори и от собствените му съпартийци и меко казано структурата се разцепи.

Обещаващо е и социологическо проучване, поръчано от гражданското сдружение, което сочи, че ако Добрев се кандидатира, то той със сигурност ще отиде на балотаж срещу друга силна фигура - кандидатът на НФСБ Дико Градев.

Политическите стратези стигат по-далеч и правят други планове – при подобно развитие ГЕРБ да припознае Добрев на втори тур и да избяга от сконфузната ситуация с Георги Лапчев, от който и без това се изглежда се дистанцираха.

34-годишният Станислав Добрев е категоричния контрапункт на егоцентричния настоящ управник на Царево. Твърди, че Общината трябва да се управлява от екип, а не еднолично. Т.е. - пълна противоположност на Георги Лапчев, който смята, че трябва да е последна инстанция на всичко и се е обградил с кадри със съмнителни качества.

До този момент той не е членувал в партии, определяне за технократ и човек, който получава широка подкрепа. Сочен е за един от най-добрите администратори, които Царево е имал в последните 20 години. За краткия му престой като зам.-кмет по строителството остави отлични впечатление  Като маниер на поведение е сравняван е с бургаския кмет Димитър Николов.

Добрев ще използва регистрацията на Коалиция от партии „Народен съюз“, където водеща политическа сила е  „Гергьовден“ на Любо Дилов-син. Очаква се голяма част от кметовете на кметства да се присъединят към новия политически проект.

Със сигурност техен кандидат ще е и бившият гербер Атанас Желязков, кмет на Ахтопол. Официалната регистрация на коалицията ще е в понеделник и тя ще поднесе сериозни изненади, най-вече с имената на хората, попаднали в листата, анонсираха за Флагман.бг запознати с политическите процеси в Царево.

Припомняме, че в Общината досега са известни пет кандидатури – на Георги Лапчев, който формално се явява от името на ГЕРБ, на Петко Арнаудов(БСП), Дико Градев(НФСБ), лекарят Рафаил Елефтеров(АБВ) и Станислав Добрев.

В категории: Царево


133
Коментара
Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
133
Коментара по темата
133.
истината
16.10.2015 11:15:15
1
2
Истината е следната: Васил Каридков е злобен, завистлив, алчен за влияние , власт и пари… След изборите се надяваше, че имайки „опит“ ще има огромно влияние в община Царево. В момента, в който разбра, че има хора с глави на раменете, които мислят различно от него, стана злобен и завистлив и показа истинското си лице. Цяло Царево го знае и посрещна излизането му от общината с облекчение. Не можейки да стои настрана обаче, той първо натисна Атанас Желязков, влезе му под кожата като добър манипулатор, седна му в буквалния смисъл на стола и започна да коли и беси в Ахтопол… а сега говори против реваншизма. Тръгна от човек на човек от екипа на Лапчев, за да отцепи хора, които да го подкрепят. Успя само със Желязков и Станислав. Станислав е образовани, добре изглеждащо и перспективно момче с амбиции. Лесно падна жертва на манипулациите на Каридков. Отблъсна екипа, който го покани в редиците си и напусна общината. Няма политически опит и затова се хвърли в политиката презглава…. Ще осъзнае след изборите с какъв злобар се е хванал…. И колко е употребен…. Ама ще е късно. А ако продължи да общува с Васко, сам ще разбере за каква злоба, завист и комплексарщина иде реч…
132.
Ghfh
08.10.2015 17:02:47
1
3
Стислав които напусна герб за да има време за семейството и бизнеса си говоресеше че не искал да е в герб за да върви с високо вдигната глава а сега се опитва да прикрие присъствието на каридков Зад благонадежната си усмивка но не забравайте кой е васил каридко
131.
Petko
08.10.2015 17:01:02
2
3
Стислав които напусна герб за да има време за семейството и бизнеса си говоресеше че не искал да е в герб за да върви с високо вдигната глава а сега се опитва да прикрие присъствието на каридков Зад благонадежната си усмивка но не забравайте кой е васил каридко
130.
ОХООО 129
06.10.2015 16:33:16
7
2
Не знам кое истина и кое лъжа, но 129 да каже какво незаконно е поискал от общината, че се е наложило да бута рушвет. Ако е било законно, защо не е сигнализирал прокоратурата. Твърди , че е дал пари, но не знае ли че са виновни и този който взема, а и този който дава. Не се прави на мъченик, а сигнализирай по законовия ред. Ако си пъзльо или лъжеш, не пиши анонимно по форумите, защото освен че си рушветчия или лъжец, друго не доказваш....
129.
изнудван от лапчев
06.10.2015 16:25:48
5
9
нека, Лапчев и Цигуларов да кажат за 4 години колко комисоонни и рушвети са взели. Колко фирми са били притискани от тях, включително и мойта фирма и аз съм им дал комисионна.
128.
v
06.10.2015 16:20:53
2
8
знаете ли, лапчев какво направи за един мандат
улицата си с тротоари и ново осветление
покрива на къщата си
сложи си слънчеви батерии
изолация и измазване на къщата си
стълби и двор отново на къщата си
на това му се казва успешен мандат
127.
До 125
05.10.2015 11:26:50
1
11
Хммм. #Кой е поръчител и #Кой изпълнител на тези проучвания . ?!?!?
126.
126
05.10.2015 10:35:15
1
7
GLADNA KOKOSHKA PROSO SYNUVA!!!
125.
125
04.10.2015 20:26:33
12
9
Проучване от преди няколко дни показва успех на сегашния кмет и същата листа със съветници от неговата партия. Другата партия, която го крепи също ще има двама съветника.

Арнаудовата чета е тотално разгромена - ляв вот от нея краде Дико Градев, който се нарежда веднага след сегашния кмет. За съжаление стриптиз клуба му пречи да набере още по-голяма преднина.

На 25 октомври ГЕРБ в Царево ще спечели заради добрите резултати през годината, но и заради разпиляването на вота. Всички ругатни и обиди по Лапчев, доказано водят до повишаване на процентите не само в личния му рейтинг, но и в гласове.

Сега много поздрави на Коалицията, поръчала тази лъжлива статия.
124.
Ушев
03.10.2015 18:43:00
2
3
!!! Не пренебрегвайте и не подценявайте Българската Полиция !!!
123.
DO STANISLAV
02.10.2015 21:50:54
3
5
Sled kato taka razdrazni gerberskite troloeq znachi s na prtavilnniq pyt.Yspeh
122.
до васко
02.10.2015 13:19:13
4
9
Васко, бръкни се пак с някой лев за нова статийка, щото ни омръзна да пишем коментари под една и съща. Скчуно е некси.... Ако си ги свършил покрай тази кампания, искай от приятелчетата, няма само ти да се мориш...
121.
Заинтригуван
02.10.2015 05:25:34
4
15
Защо ли оставам с усещането , че всички тези "ГЕРОИ" преди последните местни избори бяха от "НЪВЪ СТЪРНЪ РЯКЪТА", след изборите - минаха от "СЪВЪ СТЪРНЪ РЯКЪТА" , а до края на мандата "ХМИ - от ДВЯТЕ СТЪРНИ НА РЯКЪТА"....Интересно , какво ли ще бъде след новите избори ...Успех на новите играчи...:):):)
120.
patriot
02.10.2015 02:41:14
4
25
Интересно рекламните пана на площада дали са сред утвърдените места за разпространение на предизборни материали?Написаното там като цяло е вярно, но все пак е хубаво да обясните,че голяма част от проектите са започнати през предишния програмен период за европейско финансиране, тоест в предходното управление. Колко процента от отпуснатите пари отиват в незнайна консултантско-лобистка фирма или лица свързани с приятелски кръг на управляващи? Интересни въпроси чийто отговор като избирател бих желал да науча. А също и: 1.Колко струват детските площадки и съпоставка със цените на построени подобни в други общини? 2.Как 300 метра градинка струва повече от километър новоизграден в нищото първокласен път? И как се плаща тротоарно право за маси за кафе, след като в обект строен с европейски пари не може да се извършва търговска дейност мимум 5 години? Ако съответно не се плаща,ае налице кой е отговорен? 3.Коя фирма и за колко пари е извършила ремонт на детската градина и имал ли е участие в в нея в близкото минало общински съветник? 4.Защо няма обявена обществена поръчка за извършваната стрително-ремонтна дейност(от багери и камази) и не се ли цели чрез ежедневното или ежеседмично заплащане за дейността избягване на минималния праг за обявяване на поръчка и по този начин и по строг контрол на потоците от общински пари? 5.Ще извършите ли проверка как общината продава терени в местност "Тарфа" на под пазарната им цена и кои са купувачите(от чий приятелски кръг) и кои от настоящите мандатоносители са взели комисионна за това? 6. Заради интересите и роднинските връзки на кои управленци се стигна до там, че Общината беше осъдена да плати 50 000 лева обезщетение за нерегламентирана помощ на частна фирма(другата съвестно си е заплащала таксата за билбордове и пана)? 7.Колко са чистите приходи от общинските паркинги и ако наистина са скромната сума от 3-4000 лв. заслужават ли си създаването на трнанспортен хаос сред жителите и гостите на града? 8. Защо Общината има два туристически центъра - единият неин на старата автогара, а другия в пощата на когото се плащат около 120 000 лв. е частен и уж рекламирайки я си прави реклама и на лукс имоти? Та госпожи и господа кандидати за местната власт , ако някой от вас не се разпознават в настоящите дела ощетяващи обществото действайте и направете публично достояние отговорите на поставените въпроси. Не сме оптимисти за част от вас, тъй като за 4 години не сме ви чули гласа от трибуната по какъвто и да е въпрос, което не е нормално за хора управлявали съдбините на хиляди хора и претендиращи да го правят отново.
119.
mislesh
01.10.2015 22:07:37
7
14
Най- накрая ГЕРБ се разцепи - на мутри и на нормални хора.Мутрите са хората от около Мона Лиза начело с мутратген Цигулар и нормалните ителегентни момчета
118.
Градев
01.10.2015 16:50:03
5
9
Май гризнахме дръвцето.Ама нали за 4-ри години направихме големите сметки,големи пари под масата,сиреч-- данъкоплатеца тъпи царевци--сега и да не ме изберат се тая,ама може пак да ми стане далаверата ако намеря някой друг Ангел Цигулар да плати,, вътре съм в играта.Абе не се знае.поздрави от мен Георги Лапчев и да гласувате за мен че трябва да си сменя стария личен автомобил,че моите съпартииици и съдружници ме изпревариха ама поне виждате видимите резултати....измазах си кащата най-накрая и залепих най-скъпите камъни!!!!
117.
до 113
01.10.2015 10:35:37
5
11
"сиреч" е клише, което Васко Каридков използва непрекъснато. Ти значи си или Васко, или някой, който е много облъчен от него. Като гледам колко неграмотно пишеш, явно си тъп, и освен "сиреч" друго не си запомнил. И друго - гласувайки за Станислав, гласувате за Каридков като заместник кмет и за доминирането на Ахтополския интерес....
116.
АЗ ГЕОРГИ ЛАПАЧЕВ
01.10.2015 10:01:06
4
7
Май гризнахме дръвцето.Ама нали за 4-ри години направихме големите сметки,големи пари под масата,сиреч-- данъкоплатеца тъпи царевци--сега и да не ме изберат се тая,ама може пак да ми стане далаверата ако намеря някой друг Ангел Цигулар да плати,, вътре съм в играта.Абе не се знае.поздрави от мен Георги Лапчев и да гласувате за мен че трябва да си сменя стария личен автомобил,че моите съпартииици и съдружници ме изпревариха ама поне виждате видимите резултати....измазах си кащата най-накрая и залепих най-скъпите камъни!!!!
115.
do S
01.10.2015 08:25:15
14
7
Колкото и лъжливи статии да пускате, на 25 октомври Царево ще ви удари ЗВУЧНИЯ ШАМАР!

Жителите на Царево много добре знаят, че именно по времето на Лапчев, общината се преобрази - вижте пътищата, тротоарите, алеите.

Тази позорна коалицийка на Каридков и Балабанов се опитва да ни пробута в лъскава опаковка Станислав Добрев, да същия зам.-кмет частник. И спираме до тук!

Тази коалиция ще постигне едно - за пореден път да разбие БСП и Петко Арнаудов, но този път пречат и на Дико Градев.

Направо се чудя дали не им е това целта.
114.
Градев
01.10.2015 01:14:53
8
16
Публична тайна е че възгласите срещу Лапчев са изключително сериозни дори и от собствените му съпартийци и меко казано структурата се разцепи.Много от техните избиратели по скоро излъганите избиратели се преориентират и сменят курса.
113.
АЗ ГЕОРГИ ЛАПАЧЕВ
01.10.2015 00:56:38
7
13
Май гризнахме дръвцето.Ама нали за 4-ри години направихме големите сметки,големи пари под масата,сиреч-- данъкоплатеца тъпи царевци--сега и да не ме изберат се тая,ама може пак да ми стане далаверата ако намеря някой друг Ангел Цигулар да плати,, вътре съм в играта.Абе не се знае.поздрави от мен Георги Лапчев и да гласувате за мен че трябва да си сменя стария личен автомобил,че моите съпартииици и съдружници ме изпревариха ама поне виждате видимите резултати....измазах си кащата най-накрая и залепих най-скъпите камъни!!!!
112.
От бачу ви Петко
30.09.2015 23:24:36
7
14
Този път въланата за влат не е срещу Петко Арнаудов,а срещу най-наглите тесния кръг на Ангел Цигуларов...
Хората ги излагахте веднаж,втория път те вас ще излъжат!
111.
Влизаме в общината с прокуратура....
30.09.2015 23:17:06
6
11
Наглите от Герб видимо усещат на къде духа вятъра и се притеснихаса че след 25 октомври остават без работа- далаеери !!!!
110.
110
30.09.2015 16:46:25
9
8
Лично Станислав трябва да се срамува от тази статия и от негативната кампания, която водят неговите другарчета.

Той е един от примерите за това, че като влезеш във властта и доста ти провървява в частния бизнес, въпреки че си общинар.


Интересно е защо Атанас Желязков се поддаде на интригите и провокациите, но още по-показателно е, че той не се кандидатира от коалицията на Добрев и Каридков, а играе сам в Ахтопол.

Мислете, още не е забранено!
109.
Стартиране този път
29.09.2015 14:44:31
10
13
КМЕТА НА ЦАРЕВО- АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ Е ПРЕДУПРЕДЕН ОТ ЗАМ.ПРЕЦЕДАТЕЛЯ НА ПП ГЕРБ ДИМИТЪР НИКИЛОВ ДА СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ПОЛИТИКА,ПОРАДИ НАГЛОТО УПРАВЛЕНИЕ И ПОГАЗВАНЕТО НА КУП НАРУШЕНИЯ С ОБЩИНСКИ И ДЪРЖАВНИ ИМОТИ.
108.
ВИЖТЕ КОИ СА НА СНИМКАТА...
28.09.2015 14:06:24
0
7
http://www.vsekiden.com/uploads/2014/09/02/a08d7924d765105ad2040bdedcfb5c37.jpg
107.
хаха
28.09.2015 13:34:28
3
13
Хайде сега след тази статийка спретнете и едно шоу "Dangers", да се порадваме. Раздайте бомбетата... Станислав става,Наско също, Каридков е дъртичък, но нали за всеки влак си има пътници!!!!
106.
местен
28.09.2015 12:33:58
4
18
Станислав се провали като зам.кмет,по негово време града беше най мръсен,строителството продължаваше и през летните сезони,човек без организация и нагласа,муден и придаващ високомерност или с две думи : НЕ СТАВА ЗА КМЕТ на община,като е под въпрос за селски кмет !!!
В цялата схема личи далаверите на Каридков ,СТИГА ТОЛКОВА КРАДЦИ !!!!!!
105.
bing
28.09.2015 11:06:08
7
10
кога се дразнят наи много Комунистите..........когато има някои по тарикат от тях........е вслучая това е тъи нареченият Цигулар???????? но хората много добре си спомнят техните управления и техните възможности.....така че оставете сами да си направим преценката кои ще подкрепим на изборите
104.
Пруньо
27.09.2015 23:20:49
3
8
Този сайт е за малоумници.И тука явно пишат само психично болни.
103.
da be
27.09.2015 19:58:17
1
6
вярвате ли си!
102.
Zzzzz
27.09.2015 12:36:11
13
12
ВЕЧЕ БИВШИЯ КМЕТ НА ЦАРЕЕВО АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ (КУКЛА НА КОНЦИ ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ) АБДИКИРА И Е АНАТЕМОСАН ОТ СВОИТЕ БИВШИ ИЗБИРАТЕЛИ.
101.
Mmmmm
27.09.2015 12:34:00
13
15
ВСИЧКИ НАПУСКАТ ГЕРБ,ПО ТОЧНО НАГЛИЯ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ,ДОЛЕН ЛАЖЕЦ,ОГРАБИ ОБЩИНА ЦАРЕВО,ОТ ВСИЧКО ПОЛУЧАВА КОМИСИОННИ И РУШВЕТИ ПОД МАСАТА !!!!!!!!
100.
Jalkia opit na zalizaniq mladej
27.09.2015 11:19:59
4
12
Stanislavcho se govoreshe che e napusnal politikata zashtoto iskal vreme sus semeistvoto a se okaza predatel shtom si pomaga sus takiva jalki spekolacii v nai prodajniq sait.....
99.
Marionetkata
27.09.2015 11:17:08
4
23
Станислав Добрев потъна в очите на всички хора.

Познаваха го като едно скромно момче, а го видяха като един алчен за власт човек, готов на обиди и лъжи.

Тази статия е пълна с неистина!

А истината е една - Васил Каридков е кукловод, Стриптизъора Дидо помагач, Добрев е кукла на конци, в случая жертва.

Данаил Балабанов, който обиколи всички партии, сега е нареден и тука.

Царево пак ще гледа снимки на стриптизъор по бомбе.
98.
Каридков
27.09.2015 11:15:59
1
17
Станислав Добрев потъна в очите на всички хора.

Познаваха го като едно скромно момче, а го видяха като един алчен за власт човек, готов на обиди и лъжи.

Тази статия е пълна с неистина!

А истината е една - Васил Каридков е кукловод, Стриптизъора Дидо помагач, Добрев е кукла на конци, в случая жертва.

Данаил Балабанов, който обиколи всички партии, сега е нареден и тука.

Царево пак ще гледа снимки на стриптизъор по бомбе.
97.
Oooooo
27.09.2015 10:37:25
13
8
ВСИЧКИ НАПУСКАТ ГЕРБ,ПО ТОЧНО НАГЛИЯ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ,ДОЛЕН ЛАЖЕЦ,ОГРАБИ ОБЩИНА ЦАРЕВО,ОТ ВСИЧКО ПОЛУЧАВА КОМИСИОННИ И РУШВЕТИ ПОД МАСАТА !!!!!!!!
96.
Vvvvv
27.09.2015 10:32:31
11
8
ВСИЧКИ НАПУСКАТ ГЕРБ,ПО ТОЧНО НАГЛИЯ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ,ДОЛЕН ЛАЖЕЦ,ОГРАБИ ОБЩИНА ЦАРЕВО,ОТ ВСИЧКО ПОЛУЧАВА КОМИСИОННИ И РУШВЕТИ ПОД МАСАТА !!!!!!!!
95.
Zzzzz
27.09.2015 10:31:24
14
7
ВЕЧЕ БИВШИЯ КМЕТ НА ЦАРЕЕВО АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ (КУКЛА НА КОНЦИ ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ) АБДИКИРА И Е АНАТЕМОСАН ОТ СВОИТЕ БИВШИ ИЗБИРАТЕЛИ.
94.
Ouwt
27.09.2015 10:22:21
12
11
КМЕТА НА ЦАРЕВО- АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ Е ПРЕДУПРЕДЕН ОТ ЗАМ.ПРЕЦЕДАТЕЛЯ НА ПП ГЕРБ ДИМИТЪР НИКИЛОВ ДА СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ПОЛИТИКА,ПОРАДИ НАГЛОТО УПРАВЛЕНИЕ И ПОГАЗВАНЕТО НА КУП НАРУШЕНИЯ С ОБЩИНСКИ И ДЪРЖАВНИ ИМОТИ.
93.
karidkov i marionetkata sisi
27.09.2015 10:08:36
1
18
Гласувайте за Станислав Добрев, за да може най-честните хора в Царево Каридков и Дидо Балабанов, по-изветсвен като стриптизъора с по 35 цигански гласа да се наредят напред в листата. Да станат съветници и да управляват града докато го превърнат в село.

Станиславе, знаем, че вече осъзна каква грешка си направил...но срамът ще те гони докрай. Даже и съветник няма да станеш. А като станеш - какво от това, ти нали вече беше в общината - и даже си работеше и у вас на частно.

Какво ново ще дадеш? Нищо.
92.
otachaniq hod
27.09.2015 10:07:09
4
10
govori se che mnogo ot bliskite poznati na stanislav ne sa ochakvali da napravi po malumen hod... platena statia i sega oficialno che porednata marionetka na karidkov no est che chervenite shte podrepqt tehniq chovek o tchaqni usilia
91.
do vsichki cherveni bsepari
27.09.2015 10:05:07
7
9
vsichki haresvat upravlenieto na gerb ima rabotni mesta grada procuvtqva stroi se gradi vsichko vurvi kakto trqbva raboti se po grada.... dolni propagandi i qlovi obvineniq
90.
NAI -NOVOTO PROTOJE NA KARITKOV
27.09.2015 10:02:59
1
12
dosta neshta zabravqte tozi stanislav beshe se otkazal za da ima vreme za semeistvoto govoriseshe che e napusnal gerb zashtoto iskal da hodi v carevo s visoko vdignata glava a sega pravi kurvenski nomera ama evtini kato prostitutka na okolovrusnoto..... mrusen chovek bez dostoinstvo .. svetata voda nenapita
89.
dobrev
27.09.2015 10:01:10
3
14
слaвчо много слаб ход да не кажа отчаян просто жалка картинка като добавим невинната физиономия на статията за която си платил ако не те познава човек би помислил че има нещо истинско в теб.. понеже видяхме че достойнството липsва
88.
vsi4ki sre6tu gerb
27.09.2015 08:17:30
13
3
posledn ite statistikio so4at ; 4e gerb vzimat 5 savetnika . nfsb 1 . bsp 2 i novoto sdrujenie na dobrev i grada sa6to 5 savetnika i samiq dobrev na balutaj i pobeda za nego sre6tu lap4ev .
87.
sisi
27.09.2015 08:14:00
9
3
noviq kmet 6te se kazva dobrev/ . samata mu familiq so4i 4e 6te e dobar kmet zatot e dobar 4ovek i roditel. lap4ev mi toi po familiq ta si li4i 4e o6te pra dqdo mu e bili al4en 4ovek ne naprazno sa se davali famili po zaslugi i prq1kori na horata v onova vreme.
86.
lambo
27.09.2015 08:10:51
10
5
lap4ev predi 4 godini nikoi ne go poznava6e v toz grad a stanislav e nai izvestniq v toz grad. s ogromen krag ot priqteli i rodnini. celiq biznes e s nego i zad graba mu . pone 6 savetnika 6te vkara i toi e siguren kmet na ob6tinata . lap4ev togava izpolzva valnata na gerb , golqmata qrost na horata sre6tu arnaudov i ne6tata mu stanaha za jalost na ob6tina tzarevo, . be6e gre6ka 4 iztarvani godini. mn slab kmet se okazaz toz lap4ev .
85.
milena
27.09.2015 08:06:13
8
8
gerbadjite si mislqt 4e s para 6te si kupqt pak grada ama sega nqma da stane . mn negativ se e sabrala v toz grad. angel nqma da e aktiven na 25 za6toto edni batkovci ot burgas 6te go predupredqt.
84.
amina
27.09.2015 08:03:35
8
3
ne poznavam stanislav dobrev ama samo dobro 4uvam za nego . bil e znamenosec v struitelniq v burgas o6te go so4qt za primer tam a e zavar6il predi 15 god. dano poeme i znameto na ob6tinata. oddspeh
83.
statev
27.09.2015 08:00:18
7
4
mn obe6tavaha tez ot gerba ama ni6to ne napraviha samo krajba 4rez spanaka izpisvane na ob6tinsjiq budjet. i palnene djiva na cigulara. ama ni6to o6te 30 dena 6te e taka . use6tate li kakva valna negativnost 6te ve zalee.
82.
mnogo smeshni 4 choveka haresvat si komentarite
27.09.2015 00:49:29
6
7
mnogo zavisnici na tozi angel... zashto taka moje bi zashtoto pravi neshto za grada horata go haresvat ne se opitvaite da susdadete propaganda jalki ste
81.
Ангел Цигуларов подведе Кмета слънце
26.09.2015 21:09:04
10
13
ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ Е ОБСЕБЕН ОТ НАРЦИСИЗЪМ.ТОЙ КОГАТО СЕ РАЗХОЖДА ПО УЛИЦИТЕ ИЗ ЦАРЕВО ТАКА СИ Е ВИРНАЛ НОСА,ЧЕ АКО ЗАВАЛИ ЕДИН ДАЖД, ТОЙ ЩЕ СЕ УДАВИ !!!!
80.
САМОУБИЙСТВО ЗА ГЕРБ
26.09.2015 20:57:02
7
12
ВЕЧЕ БИВШИЯ КМЕТ НА ЦАРЕЕВО АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ (КУКЛА НА КОНЦИ ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ) АБДИКИРА И Е АНАТЕМОСАН ОТ СВОИТЕ БИВШИ ИЗБИРАТЕЛИ.
79.
ВСИЧКИ ИЗБЯГАХА ОТ ГЕРБ НАПУСКАТ...
26.09.2015 20:48:47
8
14
КМЕТА НА ЦАРЕВО- АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ Е ПРЕДУПРЕДЕН ОТ ЗАМ.ПРЕЦЕДАТЕЛЯ НА ПП ГЕРБ ДИМИТЪР НИКИЛОВ ДА СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ПОЛИТИКА,ПОРАДИ НАГЛОТО УПРАВЛЕНИЕ И ПОГАЗВАНЕТО НА КУП НАРУШЕНИЯ С ОБЩИНСКИ И ДЪРЖАВНИ ИМОТИ.
78.
ГЕРБ ЦАРЕВО - АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ КАПИТОЛИРА
26.09.2015 20:38:06
8
14
ВСИЧКИ НАПУСКАТ ГЕРБ,ПО ТОЧНО НАГЛИЯ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ,ДОЛЕН ЛАЖЕЦ,ОГРАБИ ОБЩИНА ЦАРЕВО,ОТ ВСИЧКО ПОЛУЧАВА КОМИСИОННИ И РУШВЕТИ ПОД МАСАТА !!!!!!!!
77.
От лада да се качиш на черен джип си е за разследв
26.09.2015 20:31:55
4
12
А на сега да Ви видим какво ще правитее,вие си мислите че вечно ще сте в общината ...комплекси построихте,черни джипове си взехте и накрая се осрахте еми да широко да ви е около врата.
76.
Влизаме в общината с прокуратура....
26.09.2015 20:16:13
7
14
Аман от Гербсджии стига ви толковаа....!!!
75.
Bbalabanov
26.09.2015 18:41:25
5
10
Гласувайте за Станислав Добрев, за да може най-честните хора в Царево Каридков и Дидо Балабанов, по-изветсвен като стриптизъора с по 35 цигански гласа да се наредят напред в листата. Да станат съветници и да управляват града докато го превърнат в село.

Станиславе, знаем, че вече осъзна каква грешка си направил...но срамът ще те гони докрай. Даже и съветник няма да станеш. А като станеш - какво от това, ти нали вече беше в общината - и даже си работеше и у вас на частно.

Какво ново ще дадеш? Нищо.
74.
kandidata
26.09.2015 09:35:22
2
3
Здравейте,страхотна тема, няма що,
предлагам на някои от коментиращите по-долу да сътворят нещо, което да остане за векове напред и да се цени от цял свят. Зиме е студено , пролет е зелено , лете е горещо все ни пречи нещо !!!
73.
sss
26.09.2015 08:58:50
1
1
На времето бай ви......пресече зелената граница на Германия за 3 нощи. Първата за подхождане към района, втората за пресичането, а третата за отдалечаване от района. През деня се криеше из гората и храсталаците, направо заровен в шумата с едно шише вода и един хляб. Направо по учебник, но пак най - накрая получи черен печат. От тогава си стои в Българията и му е по - добре. А тука мигренти ли са мигранти ли са.......направо и без документи и на социал, че и на джамия. Почему така бе, таваришчи?
72.
АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ ЗАПЛАШВА ХОРАТА!
25.09.2015 08:31:53
11
17
Do koga shte tarpite tezi nekompetentni momchenca da vi upravlqvat...sram i pozor za tozi hubav grad...NE e taina che ANGEL CIGULAROV zaplashva vseki sreshtnat da glasuva za nego s praznite si obeshtaniq i posle gi hvarlq na kuchetata DO KOGA?????
71.
Защитен
25.09.2015 08:26:50
11
6
Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!
70.
zlatin
24.09.2015 21:54:11
6
14
Станислав Добрев потъна в очите на всички хора.

Познаваха го като едно скромно момче, а го видяха като един алчен за власт човек, готов на обиди и лъжи.

Тази статия е пълна с неистина!

А истината е една - Васил Каридков е кукловод, Стриптизъора Дидо помагач, Добрев е кукла на конци, в случая жертва.

Данаил Балабанов, който обиколи всички партии, сега е нареден и тука.

Царево пак ще гледа снимки на стриптизъор по бомбе.
69.
*********
23.09.2015 23:14:31
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
68.
slavcho
23.09.2015 23:11:07
4
8
слвчо много слаб ход да не кажа отчаян просто жалка картинка като добавим невинната физиономия на статията за която си платил ако не те познава човек би помислил че има нещо истинско в теб.. понеже видяхме че достойнството липва
67.
много смешен
23.09.2015 19:19:57
1
6
male male cheta i ne moga da povqrvam naistina li si mislite che ne vi poznavame kumonisticheskite komentari pisani ot 3ma choveka i sprete da spamite neka pridadem obektiven dialog za statiata
66.
ana-maikoo
23.09.2015 09:05:34
13
8
Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!
65.
Ivailo
21.09.2015 21:57:08
4
21
Тази статия е пълна с лъжи!

Този Станислав е един сламен човек, напомпан образ от групата на Каридков и Дидо Стриптиза. Голям екип, няма що!

Срам за семейството и за хората, които са му вярвали.

Станислав не е никаква алтернатива, той е част от миналото - беше с Арнаудов, после яде хляб и при Лапчев. Даже лапчев го остави да работи на частно. Нещо недопустимо, нещо заради което изгонихме Арнаудов и Петъо Войнов стария геодезист.

Никаква алтернатива, срам ме е че съм го познавал този Станислав.

Единственото, което постигат е да прецакат Дико Градев и Петко Арнаудов.

Нищо чудно това да им е целта.

Омерзен съм от тебе Станиславе, не знам с какво те държат, но поведението ти е нечистоплътно.
64.
много смешен stanislav
21.09.2015 18:01:21
7
14
poglednete aleite, poglednete noviq oblik na dedskata gradina, chitalishteto da ne zabravqme putq za sinemorec, novite lostove , golqmoto uchilishte , v kvartala funtanite i kakvo li oshte ne remontnite deinosti po ulicite vsichko tova za 1 mandat kakvo ve kara da mislite che shte sprat do tuk kato vzemat vtoria mandat ?
63.
pona ot presevnqta
20.09.2015 23:11:35
6
18
dosta neshta zabravqte tozi stanislav beshe se otkazal za da ima vreme za semeistvoto govoriseshe che e napusnal gerb zashtoto iskal da hodi v carevo s visoko vdignata glava a sega pravi kurvenski nomera ama evtini kato prostitutka na okolovrusnoto..... MISHKA mrusna chovek bez dostoinstvo
62.
jykjxyi
19.09.2015 13:39:28
20
16
КМЕТА НА ЦАРЕВО, ЩЕ Е И ТРЯБВА ДА БЪДЕ СТАНИСЛАВ ДОБРЕВ - УМЕН,ИНТЕЛИГЕНТЕН И ЗНАЕ КАК ДА УПРАВЛЯВА. ЛАПЧЕВ - ОСТАВКА
61.
jdtv
19.09.2015 13:35:27
14
18
знаете ли, лапчев какво направи за един мандат
улицата си с тротоари и ново осветление
покрива на къщата си
сложи си слънчеви батерии
изолация и измазване на къщата си
стълби и двор отново на къщата си
на това му се казва успешен мандат
60.
bravo
19.09.2015 11:57:15
12
12
Az ako sum na mqstoto na Lapchev si hvarlqm ostavkata i nabivam gorata ili se kachvam na nqkoi kamion s migrantite i za germaniq....!!!!!!
Gerb Tsarevo sa za prokuratyrataa.... Zapechatvane na obshtinata te prevarnaha politika v biznes OOD
59.
да не ни плаши Герб, надживяхме БКП и ГЕРБ ще надж
19.09.2015 11:08:37
7
3
Но нека не сме песимисти, защото
древните ни царе светци от диво племе направиха Велика България с цял сонм светии, а модерните идеолози от Велика България направиха диво племе с вулгарни и цинични индивиди.
А държавата ни сега е под най-тежкото и нечувано робство – българско.
Впрочем, когато говорим за Църква и Нейната роля, мнозина залъгват съзнанието си, както са свикнали да го залъгват с хубавите лозунги от времето на комунизма, които висяха по стените и създаваха илюзията, че всичко е наред. Така е и сега – имаме си нов патри… (простете за правописната грешка) партиарх. Добър, благообразен и наистина е такъв. Но ако е наистина добър патриарх трябва да изпъди ченгетата атеисти от църквата, масоните, аморалните, да върне незаконно сменения календар и да отстрани всичко, което забраняват каноните. Тогава вместо лъжата, ще възтържествува Истината. Тази Истина, която ще направи хората свободни от греха (Йоан 8:32), а не роби и зависими от всякакви зависимости.
Така ако съумеем да върнем в съзнанието си идеала за светостта и в обществото – ролята на Църквата, вместо плазмения телевизор (който пълни главите ни с глупости, особено тази, кой как рита топката), отново ще дойде на почит иконата с горящо кандило.
Вместо развлеченията в мола, ще се молим в черквата и у дома.
Вместо да мразим ближния си, ще обикнем дори враговете си.
Вместо да четем жълта преса, ще четем Евангелието и житията на светиите.
Вместо да вършим беззаконие, ще вършим добри дела
Вместо да крадем, ще даваме милостиня.
Вместо да сме лекомислени, ще сме смислени.
Вместо да сме тъжни, ще сме радостни.
Христос се роди, когато израелския народ беше под римско робство. Същият този народ очакваше Месия да го освободи от земното робство и не разбра, че Христос му даде свобода от робството на греха. Той говореше, че Неговото царство не е от този свят. Който предпочита земното пред небесното царство, той ще се лиши и от едното и от другото. Който се стреми към небесното царство, той ще получи и земното.
Трябва да осъзнаем, че ние, които изневерихме на Бога, затова
сега ни изневеряват и роднини и приятели и сме самотни;
Сега сме презирани, защото Го презряхме.
Сега страдаме, защото не почитахме страданията Му.
Сега ни мразят, защото не Го обичахме.
Сега сме бедни, защото обедняхме духом.
Сега искаме справедлив земен цар, защото отхвърлихме Небесния.
Сега се молим и просим от кой ли не, защото не се молехме на Него.
Сега плачем, защото не се каехме.
Сега сме бедни, защото презряхме Богатия.
Сега гладуваме, защото не постихме.
Сега сме в безпътица, защото забравихме Кой е Пътят.
Сега ни лъжат, защото не живеем с Истината.
Сега умираме, защото не разбрахме кой е Животът.
Боже, пази България!
58.
Цезар
18.09.2015 23:40:21
12
15
Тиквоний Банкянски свали доверието към Лапачев, Лапачев ООД е закрито.
57.
Софиянец
18.09.2015 22:51:11
14
8
село царево не се развива защото няма плаж!!! Само след пет години общината ще се премести в Лозенец или Ахтопол!!! Срещу развитието никой не може да бяга...
56.
Софиянец
18.09.2015 22:42:16
10
8
Най тъпото село по цялото черноморие, без плаж е село царево.
55.
Ургари
18.09.2015 22:40:35
9
7
село царево
54.
Свобода за Ахтопол
18.09.2015 22:08:04
15
8
Не искаме да сме част от общината в село царево.
53.
за царево
18.09.2015 21:45:45
9
7
Когато мисля за Царево изгрява звездата на Ангел Цигуларя - царевския Бойко Борисов - мъжко момче, добряк, помага на хората, европейски настроен.... И той като Бойко е научил буквара... халал да му са парите, дано намери щастие в тях... Ето какво интервю е дал нашият премиер...
Разполагаме със собственоустните показания на премиера, че до късни години е препрочитал буквара:
- Коя е книгата, която най-много ви харесва?
- Читанката, защото там е описан животът.
- Как?
- Ами как агънцето пие вода под вълка и му мъти водата. Имайте предвид, че в ония години така е било възпитавано обществото - че винаги вълкът има право и че агнето ще бъде изядено.
- Каква друга поука сте извлякъл от читанката?
- Че какъвто сам си направи живота човек, такъв ще бъде той. Така е направил чичо Пейо, като казал "Дий!" на кобилката. Тя тръгнала и той паднал. ("Стандарт", 30.11.2002
Така че Бареков да не обобщава едно към гьотере. Борисов е научил буквара. Ние дали сме го научили е съвсем различен въпрос…
52.
Пристанището в Ахтопол ще е супер лукс
18.09.2015 21:16:57
7
4
Град Ахтопол и италианската фирма де Ферари, инициатор на проекта „Яхтополис“ подписаха протокол за разбирателство, в който посочиха процедурата, която двете страни ще следват в партньорството между тях. На срещата присъстваха председателят на „Де Ферари“ Агостино Барбера,


Даниеле Индако -зам.-председател на фирмата, Алесандро Гуцо – международен експерт по туризъм и Луиджино Монтарсоло-адвокат на фирмата. Кметът на Царево Петко Арнаудов поиска от италианците да представят ивестиционното си намерение, като уточнят обхвата на търговската дейност в пристанището. С него ще бъдат запознати Общинския съвет в Царево и общинска администрация. Следваща стъпка ще е учредяване на смесено дружество – частно-общинско, което да управлява порта. Италианските инвеститори ще кандидатстват за сертификат за стратегически инвеститор клас А. На практика това е възможно, защото стойността на проекта „Яхтополис“ е за около 80 млн. евро, а портът ще е от стратегическо значение за развитието на туризма и икономиката в региона.

Намеренията на италианските инвеститори е да изградят туристическо пристанище за елитна клиентела. „Това е един деликатен туризъм, който може да има успех само при две условия – да бъде ориентиран към лукса , а единственият начин да се постигне този лукс, е природата да не бъде засегната. Ние искаме тя да бъде защитена, каза на срещата авторът на проекта „Яхтополис“ арх. Джорджо Рикети. – Проектът, който направих, беше преди да видя България, сега го преработих. Видях великолепни постройки в страната ви, вплетени в един нов вид архитектура. Ние сме за това да се запазва традиционната архитектура. От фундаментално значение за бъдещото развитие на пристанището и територията е да бъдат запазени местната архитектура и целостта на територията. „Кметът отново постави за обсъждане основния въпрос как да се защитят интересите на местните рибари. Арх. Джорджо Рикети обясни, че рибарското пристанище може да съществува като част от един пристанищен комплекс, в който то ще оставя местна следа и характеристика, и това е желанието на инвеститорите. Той сподели идеята, която му е хрумнала още щом видял рибарските лодки в Ахтопол – да вземе част от тях и да я вплете в новото пристанище и така да се да се оформи нещо като открит музей на риболова.
51.
az gowedoto
18.09.2015 20:55:42
10
8
аз говедото само един рибен фест искам да направя, да повиша културата на народа с Ути бъчваря... и манекени под водата ще сложа за модерно изкуство...
50.
абдалът
18.09.2015 20:52:00
6
9
народа прост, животът труден, само лапчо красив и умен, израсна това момче само за четири години и като политик и като управленец, и не само умен ами и хитър, майстор на царевската интрига, и ацо орангутана и той израсна много, взе висше образование, много хубави неща се случиха за царево....
49.
Влизаме в общината с прокуратура....
18.09.2015 20:47:52
8
8
Az ako sum na mqstoto na Lapchev si hvarlqm ostavkata i nabivam gorata ili se kachvam na nqkoi kamion s migrantite i za germaniq....!!!!!!
Gerb Tsarevo sa za prokuratyrataa.... Zapechatvane na obshtinata te prevarnaha politika v biznes OOD
48.
Влизаме в общината с прокуратура....
18.09.2015 20:38:08
10
5
Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!
47.
bravo
18.09.2015 20:35:56
13
6
Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!
46.
Цезар
18.09.2015 20:18:09
13
15
Гербаджийската подлога Лапчев с купените цигански гласове , няма да мине номера. Пак да регистрирате нови лични карти на 1000 цигани.
Много скоро всички ще гербаджии ще напълните централния софийски,сливенския и бургаски затвори. Заедно с Вашия вожд Винету и затворника Цветанов.
45.
Някой
18.09.2015 18:32:41
9
6
Г-н Кмете инициирайте подписка в гр. Ахтопол сред местните жители, относно изграждането на пристанището, след което помолете държавата в лицето на Премиера и Президента на РБ, да съдействат за по-бързо решаване на проблемите с администрацията в общ. Царево. Инвестицията в този район е жизнено необходима. Бъдещето на младите хора, местни жители, собственици на ваканционни имоти, туристи, инвеститори е ангажимент за благоденствие на всички нас.. Ако инвеститорите желаят да реализират проекта в Ахтопол е престъпление да се упражняват принуда и меркантилност, за управление на намеренията им...подписка, Премиер, Президент, инвестиция, бъдеще за Ахтопол, нов мандат за кмета...
Направете всичко, което е във Вашите възможности според желанието на жителите, инвеститорите и гостите на гр. Ахтопол..
По най бързия начин се отделете от общината в Царево и следвайте вашия път иначе ще изчезнете от картата!
44.
Интервю с кмета на Ахтопол
18.09.2015 18:15:38
6
4
Бисер Колев, кмет на Ахтопол: Община Царево бави непростимо проект за 80 млн. евро!!!

-Какви други проекти имате за развитието на града?

- (Смее се)… Проектът за ново пристанище беше подкрепен дори от италианския посланик, който посети Бургаска област именно заради тази инвестиция. Той каза, че действително природата ни е прекрасна. Този проект е съобразен с цялото околно пространство. Неговата стойност е около 80 млн. евро.

- От наша страна трябва ли да има съфинансиране?

- Още не сме изяснили това. Има още много въпроси, които чакат решение. Не зависи от нас да водим такива преговори.

- Тия хора няма да седят вечно в чакалнята ви и да чакат тук мъдреците да се намъдруват. Този проект ще осигури свежи пари, нови работни места, какво смятате да правите изобщо?

- Точно така. Един пример – в момента имам 26 деца, за които няма места в нашите детски градини. Майките им бяха дошли на последната сесия на общината да питат какво ще правим. Отговориха им, че в Царево има повече деца и там трябва да се концентрират усилията. Техните специалисти така отговарят на нуждите на нашето население. Което означава, че догодина ще имаме 5 деца, а по-другата година вече нямаме да имаме изобщо такъв проблем. Защото младите ще са избягали от тук. Защото ние не успяваме да създаваме добра среда за тях.

- Разчитате много на проекта „Яхтополис”.

- Първо, само строителството ще продължи най-малко 1,5 г. Което означава, че ще има възможност за заетост на строители, транспортни работници. Ще ангажираме първо местните хора в изграждането на пристанището. Второ, ще привлечем работна ръка. Те трябва да спят и да ядат, ще се ангажира базата. Дори и остаряла да е. След това на една яхта според Джорджо Рикети - архитект на проекта, е необходим човек и половина за поддръжка. Това означава следното: ако пристанището има пълен капацитет от 506 яхти, ще има поне 700-750 човека, които ще са постоянно ангажирани в експлоатацията на пристанището. Плюс още 112 рибарски лодки, вие смятайте. Даже ще трябва при пълно натоварване да наемаме допълнителна работна ръка от други места. Да не говорим за качеството на туристите, които ще започнат да идват тук.

- Какво се чака сега?

- По българското законодателство – начин на предоставяне. Има едно решение от 2007 г. на сесия на общинския съвет на Царево, с което обаче не се реши по какъв начин ще бъде предоставена тази територия на инвеститорите, за да започнат строежа на пристанището. Скалите например са изключителна държавна собственост. Тази територия е и общинска. Има вода – това е държавна собственост. Има неяснота, която трябва да се разсее.

- От кой зависи?

- От община Царево и МРРБ. Министерството може да помогне, но искането трябва да бъде отправено от община Царево.

- Правилно ли ви разбирам – казвате, че община Царево целенасочено спира проекта за ново пристанище.

- Аз не мога да кажа изрично, че спират проекта, че отказват да съдействат и т.н. Но човек, когато реши да бави нещо, винаги намира поводи и причини.

- Има ли други проблеми около "Яхтополис", които чакат да бъдат решени?

- Ами преди няколко години местната кооперация продаде терена на ресторант „Ахтопол” на частно лице. Той се намира непосредствено до пристанището. И ни създадоха проблеми. Жителите направиха дори подписка, че не желаят този „зелен” на практика терен (намира се в градския парк) да бъде застрояван. Изясняването на проблема отне 2 години, строежът се забави. Най-сетне новите собственици се съгласиха на обезщетение и пуснаха молба до община Царево. Но междувременно законодателството беше променено и заменките на терени станаха невъзможни. Така че в крайна сметка не можахме да се преборим за този парцел. Там ще се строи. Предназначението на терена е за ресторант, но те могат лесно да го променят.

- Италианците как реагират на това забавяне и на тези проблеми.

- Има едно оттегляне от тяхна страна. Има консорциум от близо 300 фирми, които ще участват в проекта. Уникредит Булбанк например ни отговориха да спрем да ги питаме за пари, защото са готови да финансират проекта. Заводът за производство на електроника в Генуа, който също ще участва, има 2 млрд. евро оборот годишно. Технически финансирането е изчистено.



- Те протакат, защото не желаят тук да се изгради ново пристанище, а в Царево. Искат да ви откраднат проекта с други думи.

- Затова казвам, че за осъществяването на този проект липсва политическа воля.

- А какво става с пътя Царево - Ахтопол?

- Започна се строителството. Но спря защото шефът на Пътна инфраструктура беше сменен. Реално оттогава никакви пътища в България не се направиха, защото знаете, че ОЛАФ прави проверки. Тази агенция две години нямаше изпълнителен директор и не работеше. От 4 месеца имат директор. Така че това са обективните причини за забавяне на изграждането на пътя. А общината не е издала разрешение за цялото трасе, защото липсваше екологична оценка. С обезщетенията въпросът също не е окончателно решен. Живот и здраве през следващите две години да успеем да построим пътя до р. Велека.

- Какви са най-близките ви цели?

- Като кмет се стремя да създам поминък и бъдеще на града. Затова така искам да се построи пристанището. Категорично смятам, че това мудно взимане на решения около проекта „Яхтополис” го бавят по един непростим начин. По отношение на бъдещето на жителите на Ахтопол говоря, а не в личен план.
43.
Царево завинаги
18.09.2015 18:06:46
4
15
Стари курви, яли-пили с Арнаудов и Лапчев ООД, нов бардак ще правят! Това са кандидатите на кръга около Ковашки. Явно иска нещо да краде и от Царево, че налива пари в тях! Да, бе, да - замята между квартала и Царево, старият завод.
42.
Софиянец
18.09.2015 18:05:33
12
4
Как може в село Царево да има прокуратура? Та там нямат 1000 човека с кучетата. Преместете общината, прокуратурата,съда и РПУ в Ахтопол, тъкмо град Ахтопол ще почне да се развива..и плажове има, и е много по красив град и с туристи и с бъдеще!
41.
Смърт за ургарското село царево
18.09.2015 17:40:50
9
9
Нали живеем в демокрация? Защо министерски съвет не е удовлетворил желанието на гражданите на град Ахтопол които искат да се отделят от общината в село царево? Гражданите на Ахтопол са гласували 99,6% за отделяне!!!! #Кой кой кой вкара Ахтопол в община царево през 1979 година и така обезлюдиха най южния и най красивия град на България?
40.
Бойко Борисов
18.09.2015 17:31:02
7
4
Интервю с Бисер Колев - кмет на Ахтопол :
А добре ли работите с община Царево?

- Работим, да. Има разбиране. Нищо не ни е отказано, но и нищо не се е случило.

- Как така?

- Много бавно се случват нещата. Затова местното население имаше огромно желание да се отдели от община Царево в самостоятелна община. Още през 1991 г. започна този процес. Тогва 99,6% гласуваха „за” отделянето ни. През 2002 г. пак имахме референдум за отделяне – пак се потвърди желанието на всичките 1458 жители на Ахтопол да се отделим. Създадохме инициативен комитет дори.

- И как свърши тази авантюра?

- С две постановления на МС. С едното постановление ни разрешават, а с другото – забраняват отделянето. Царево просто се бореше с всички сили и средства това да не се случи. Макар че всички населени места до края на 1979 г. са били отделни общини, а после с териториалните промени общините се окрупняват. По-интересното е друго, че с преминаването си към Царево в Ахтопол нищо интересно не се е случило от 1979 г. Има пресни примери за градове, които разцъфтяват, след като се отделят – Китен, Приморско. Общо взето, който е поел самостоятелен път на развитие, е спечелил.
Не си заслужава пак този път, когато нещата в един момент опират до процедури, които траят 3-4 години.

- Добре, но защо толкова трудно вървят нещата с проектите за развитието на този район?

- За мен това е липса на политическа воля.

- Искате да кажете, че на Царево се обръща много по-голямо внимание, отколкото на Ахтопол.

- Абсолютно. Примерно от 18 млн. лв. бюджет на община Царево, тук в Ахтопол реално влязоха 239 000 лв. за миналата година. А за тази са 264 000 лв. И още 500 000 лв. за проектиране. Има проект за пречиствателно съоръжение от 2002 г. например, за което досега нямаше финансиране. Защото трябваше да се изгражда в Царево. Имам още два проекта за пречиствателна станция и така нататък…
- Трудно се работи.

- Напълно невъзможно е да се работи по този начин.

- Какви други проекти имате за развитието на града?

- (Смее се)… Проектът за ново пристанище беше подкрепен дори от италианския посланик, който посети Бургаска област именно заради тази инвестиция. Той каза, че действително природата ни е прекрасна. Този проект е съобразен с цялото околно пространство. Неговата стойност е около 80 млн. евро.
Ахтопол е невероятно красив и древен град,отличен туризъм,красиви плажове!!!
Защо му е отказано да се отдели от общината в село царево която е измислена община? Село Царево няма бъдеще без плажове и е безсмислено да се наливат пари там! Ахтопол е бил, е.. И ще го бъде...
39.
Ахтопол до 29
18.09.2015 17:20:14
11
4
Малкото ви селце царево да си гледа дърводобива...
Туризма и бъдещето са за Ахтопол!!!
38.
Ахтопол
18.09.2015 17:16:37
11
4
Къде се намира това село царево? В община Малко Търново ли е?
37.
никола
18.09.2015 15:30:16
5
6
народът прост,
животът тежък,скучен
живот без маски и без грим
озъбено свирепо куче!!!!!!!!!
36.
Пешо
18.09.2015 15:08:13
4
10
Всяка статия от тази поредица струва 1000лв.
35.
far
18.09.2015 11:37:31
3
15
Колко струва една такава поръчкова статия?

Ако не се плаща с пари, с какво? С обещание за нещо?

Как може да се публикуват лъжи!

Станиславе ти не беше такъв човек, защо си се подвел.
34.
абдал
18.09.2015 11:32:37
17
7
Значи Лапчо, Ацо Орангутана и Джонката Навирения пишок да работат, заплашват и рекетират, а другите не, сигурно са отишли в Общината щото са с добри сърца...
33.
До 32
18.09.2015 11:25:18
1
21
Станислав не е отказал, а се е молил на всяка вратичка и там където не са му били шута, там се е пласирал хахаха
32.
NFSB
18.09.2015 11:21:43
12
6
Ако Станислав е отказал на Герб, само му прави чест...
Дали ще се радва скулийчето, както на предните избори като детенце... И както не могат да делят да не стане сценария Костадинов, яко шоу се заформя...
31.
бсп
18.09.2015 11:14:50
11
6
ще има отечествен фронт, ще хвърля ацо орангутана пари за общинския съвет, щото без общински съвет кой ще слуша мъдрите слова на лапчо и мазното скулийче, да не стане приказката - лакомо дупе кръв сере
още на първия тур трябва да се дават манги
30.
ганка от враждебна
18.09.2015 10:55:41
1
15
дайте ценорасписа за тези статии и аз да си поръчам една на гледат хората още глупости
29.
GGGG
18.09.2015 10:13:24
16
16
ЛАПЧЕВ Е НОВИЯ КМЕТ ЗАЩОТО ПЕЧЕЛИ ПРОЕКТИ И ПРАВИ МАЛКОТО НИ ГРАДЧЕ МНОГО ПО-ПРИЯТНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ
28.
GERB
18.09.2015 09:43:26
12
21
Що за глупости??? Станислав бил "алтернативния" кандидат на ГЕРБ. В ГЕРБ нито го знаят, нито го тачат - предател, ял хляб и плюл после... кой ще търпи такъв човек в редиците си, особенно минал през БСП, а сега кандидат на коалиция от хора със съмнителна репутация.
27.
до Коалиция Лайномет
18.09.2015 09:30:20
10
19
Коялиция Лайномет ще бъде наказана от царевци.

Никой няма да позволи на подобен сайт да лъже и да изкривява истината.

Станиславе, всички с омерзени от теб.
26.
3F
18.09.2015 09:28:19
5
23
Тази статия е пълна с лъжи!

Станислав не е никаква алтернатива, той е част от миналото - беше с Арнаудов, после яде хляб и при Лапчев. Даже лапчев го остави да работи на частно. Нещо недопустимо, нещо заради което изгонихме Арнаудов и Петъо Войнов стария геодезист.

Никаква алтернатива, срам ме е че съм го познавал този Станислав.

Единственото, което постигат е да прецакат Дико Градев и Петко Арнаудов.

Нищо чудно това да им е целта.

Омерзен съм от тебе Станиславе, не знам с какво те държат, но поведението ти е нечистоплътно.
25.
ревизоро
18.09.2015 09:27:01
4
19
Станислав Добрев да отговори само на няколко въпроса:

1. Защо работеше на частно и кой му позволи.

2. Защо и неговите колеги работиха при него на частно и кой му позволи.

3. Кой си купи кола? Кой казват строи до пристанището? И как така с една заплата от общината?
24.
Vvvvv
18.09.2015 09:23:40
17
15
Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!
23.
diko
18.09.2015 09:21:46
5
21
Добрев и сие провалиха Арнаудов, сега подливат вода с тази фалшива кандидатура на Дико Градев.

Добрев е поредния заместник кмет частник, който ползваше общината да му работят служителите във фирмата. Голям морал!

И най-важното, Добрев олекна нс тази смешна и лъжлива статия.

Каридков като си много отворен изкарай наяве това проучване ? Няма го!!!

Атанас Желязков се пуска независим, защото въобще не иска да играе с вас.

Коалиция Лайномет.
22.
Мичурин
18.09.2015 09:19:26
6
23
ПОРЕДНАТА ОТВРАТИТЕЛНА ПОМИЯ, ПРОДУКТ НА КАСАБОВА! ЛАПЧЕВ ОТКАЗА ДА ВИ ПЛАЩА ЗА ПИАР И НЕ СПИРАТЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ. ПОМИЯРИ!
21.
Ouwt
18.09.2015 09:16:00
18
9
Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет !!!
20.
Mmmmm
18.09.2015 09:14:19
19
11
Георги Лапчев приключи с Община Царево! Станислав Добрев е новия кмет!!!
19.
До Станислав:
18.09.2015 09:11:14
5
20
Самия факт, че ползваш тази жълта медия да се пополяризираш с манипулативни статии, ме кара да се чудя, как съм могла да те харесвам като човек до сега. Защо си продаваш душата????
18.
Елица
18.09.2015 09:09:59
3
20
Как е възможно да пускате такива скалъпени статии, от всякъде си личи че статията е поръчкова и платена. Местните хора на Царево не са глупаци и знаят за какво става на въпрос. Този Станислав след изборите ще е най- добре да напусне Царево, защото ще стане съвсем за смях с к*рвенските си номера........
17.
яяяя
18.09.2015 09:08:53
2
20
Чакайте сега да видим....Георги Лапчев се бил кандидатирал "формално" от ГЕРБ. Как така формално - той е член на ГЕРБ, докато Станислав, Каридков и Наско никога не са били. Така, че какво формално има тук??? А Станилав не се ли кандидатира "формално" от партия-сбирщайн, група по интереси от компроментирани лица??? Той как е обещал да върне парите, които тази "партия" ще инвестира в кампанията му??? Защото Станислав трябва да е луд, ако вложи и лев в тази порочна кампания. Не стига , че ще очерни името си....Оооох Станиславе, Станиславе, защо слушаш Каридков??? Той няма какво да губи и те е яхнал като муле....
16.
Sredec
18.09.2015 08:53:09
9
3
Същото се случва и в Средец, Жабов ще бъде заменен от Гърков, ГЕРБ се усетиха навреме и се отърваха от компрометирания си кандидат.
15.
bravo
18.09.2015 08:27:19
14
7
Gerb se razcepiha
14.
Учуден...
18.09.2015 08:00:16
1
20
Само едно се чудя... Уж се оттегли от поста да има повече време за семейството... А сега поема ангажимент , който ще го отдели още повече... Ако това не е лицемерие... Или може би пари далавери ? Знам ли
13.
Пешо
18.09.2015 00:48:58
1
21
Флагман,за такива небивалици им взимайте не по 1000,а по 2000лв. на статия!
12.
Пешо
18.09.2015 00:20:53
1
27
Това момче стигна дъното под умелото ръководство на Ахтополския манипулатор Васил Каридков!
11.
Meisan
18.09.2015 00:07:34
4
16
Tiq ot flagman totalno iztreshtqha.Lapchev e kmet i za v budeshte shte bude,horata v obshtinata ne sa kone s kapaci i mnogo dobre vijdat i useshtat che toi za edin mandat napravi poveche za obshtinata otkolkoto nokoi drug prez poslednite 30 che i poveche godini.
10.
аз
17.09.2015 22:57:57
17
7
много добър кандидат и вместо да се тревожите за неговия кръг се погрижете за кръ80га на Лапчев начело с Джонковци и сие
9.
kКСЕД
17.09.2015 22:57:15
13
17
Че той и митко николов е на приключване като лапчев,ко го сравнявате с митко от бургас,ще видите на тези избори ко ще стане с гербаджиите-крадци.
8.
do asen
17.09.2015 22:52:05
1
30
Асене, коментарите са в един дух, защото всички виждат, че статията е манипулативна.

И всички знаят едно - Станислав е част от миналото на Царево - докато беше в общината работеше на частно, купи си кола, някои казват, че строи сграда до пристанището.

Просто всички го знаят що за пионка е този момък.
7.
Асен
17.09.2015 22:33:40
24
6
Как си личи, че кандидатурата на Станислав им бръкна в сърцето. Вижте всички коментари написани са в един и същ стил, едно след друго. Сигурно и от един човек.
6.
ime
17.09.2015 22:21:02
3
26
Тази статия е пълна с лъжи!

Станислав не е никаква алтернатива, той е част от миналото - беше с Арнаудов, после яде хляб и при Лапчев. Даже лапчев го остави да работи на частно. Нещо недопустимо, нещо заради което изгонихме Арнаудов и Петъо Войнов стария геодезист.

Никаква алтернатива, срам ме е че съм го познавал този Станислав.

Единственото, което постигат е да прецакат Дико Градев и Петко Арнаудов.

Нищо чудно това да им е целта.

Омерзен съм от тебе Станиславе, не знам с какво те държат, но поведението ти е нечистоплътно.
5.
carling
17.09.2015 22:16:54
2
23
Народен съюз е коалиция от партиите на Слави Бинев, Любен Дилов, Стефан Софиански, Мирослав Найденов и прочие.

Партии и лидери на статуквото, хора които са били във властта.

Станислав Добрев намери на кой да стане лице!!!!

Станиславе ти като го слушаш Васко Каридков, акъл сам нямаш ли си ?

Ти въобще знаеше ли с кой се захващаш? Нямаш ли морал, семейство? Какво мисляте те за тази твоя сделка?

Ние сме потресени от теб и ни се повръща!!!


„БЪЛГАРИ ЗА АЛТЕРНАТИВА НА СТРАХА, ТОТАЛИТАРИЗМА И АПАТИЯТА" („БАСТА")

„БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН СЪЮЗ „РАДИКАЛИ"

„ГРАЖДАНСКО ОБЕДИНЕНИЕ ЗА РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ" (ГОРД)

ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН"

„ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ"

„СЪЮЗ НА СВОБОДНИТЕ ДЕМОКРАТИ"
4.
goch0
17.09.2015 22:08:02
5
23
На изборите жителите на общината ще накажем тази пасмина от Бургас, която промива общественото мнение.

Тази статия изобилства от лъжи и манипулации.

Царевци събудете се - някой инвестира в медии, за да пробута образа на Станислав, който е познат в града като един строителен техник или там някакъв си експерт и нищо повече.

Щом някой го рекламира толкова, значи искат да ви излъжат.

Пазете си - Народен съюз е хибридна партия на депутати от групата на Христо Ковачки БДЦ.

Същите депутати бяха редом до Бареков.

И сега сами преценете - Станислав не е издигнат от нито една партия с традиции, а е потърсил за помощ партия, чийто депутати са минали през няколко различни партии. Хора близки до Бареков и до Ковачки. Само те не бяха си заплювали Царево.

Не им го подарявайте!

Сайтът лъже с користна цел, няма проучване !!!

Дидо и Станислав сринаха Арнаудов, сринаха и Дико Градев.

Тези къорфишеци са една голяма услуга за ГЕРБ.

Станиславе, много си бос!!!

Каридков ти се оказа голям хитрец, как дърпаш конците само.

Но ще имате провал, хората не са прости. Не можете да ги купите, колкото и каквото и да им обещавате.
3.
sociolog
17.09.2015 22:02:29
4
32
Станислав винаги е бил безличен и без политическо мнение.
Беше просто един геодезист на общината, който работеше и на частно.
После беше заместник кмет и пак си работеше на частно.
И как разбрахте, че е голям администратор, като до сега е ръководил само себе си и частните си служители.
Станислав се излага, излагат го Балабанов и Каридков.
Тази статия мирише на поръчка.
Станиславе, освен като безличен, ще бъдеш запомнен и като употребен.
2.
popaj
17.09.2015 22:00:35
3
28
Вие трябва да бъдете съдени за тази статия, тя съдържа само лъжи.

Няма социологическо проучване, което да сочи балотаж между Добрев и Диков. Няма и го знаете добре, но лъжете безнаказано.

Царево ще ви накаже на изборите обаче. Не ни имайте за тъпи.

Мръснишка статия.

Дико виждаш ли и ти...първо четкаха теб, сега Станислав.

Този сайт манипулира и подходящо за него име е лайномет. Станиславе, така трябваше да си кръстиш коалицийката.
1.
истината за добрв
17.09.2015 21:55:40
5
29
Говорите за сдружение, което щяло да го издига, но само да ви кажа, че сдружение не може да участва в изборите.
После лъжете мръснишки, че бил алтернативен кандидат на ГЕРБ, а всъщност наш Станиславчо ще се регистрира от Народен съюз, поредната партия на бате Ицо Ковачки. Станислав, който е ходил до София само като студент и на екскурзия, въобще не знае кой е Светлин Танчев и колко мощен е Христо Ковачки.

И вие Царевци, ще дадете Царево на олигарха Ковачки?

Добрев, само ти си купи кола от тия дето работиха в общината.

Добрев, само ти работи на частно като луд и целия ти отдел работеше при теб на частно.

Ти ли ще си коректив?

Ти и съветник няма да станеш.

Сочен си за администратор само от този сайт.

Този исмислен сън, в който те вкарват другарите ти ще те завари изпотен на сутринта като се събудиш.

Царевци не давайте Царево на Ковачки, Стриптизъора, Каридков и сие.

Показателно е, че Наско Желязков от Ахтопол ще е независим, а няма да играе с тази измислена партия.

Добрев, в огледалото ще те е гнус да се гледаш след целия цирк, който заформяш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори