×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Министърът на енергетиката връчи чек за 405 хил.лв. на кмета Димитър Германов


14 Септември 2015, Понеделник, 12:36 ч.

С парите ще се обнови СОУ "Н.Й.Вапцаров"
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова и кметът на община Приморско д-р Димитър Германов посетиха СОУ „Н. Й. Вапцаров" в Приморско. Повод за визитата беше предстоящото подновяване на отоплителната система на сградата в рамките на програма "Енергийна ефективност и възобновяема енергия". Общата стойност на проекта е 405 639лв.

Министър Петкова пожела успешно изпълнение на проекта и посочи ползите от неговото реализиране, а именно намаляване на енергийните разходи и на емисиите парникови газове.
„Община Приморско винаги се е стремяла да осигурява здравословна и безопасна среда за всички деца и поради това сме насочили усилията си към подобряване на сградния фонд на нашите училища и детски градини" - сподели кметът д-р Димитър Германов.

По време на престоя си в морската община министър Петкова посети и новоизградения музей , в който са изложени множество експонати, сред които и наскоро откритите артефакти от древната крепост Фармакида.

В категории: Приморско


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
ЦДГ
20.09.2015 23:20:26
2
21
СОФИЯ ВЪЛЧЕВА (детска учителка в ЦДГ-Китен)
На времето като дойдох от Ямбол бях една гладна мъстия. За да не умра от глад се ебях с де който ми падне, чак в ресторант "Бисер" ходех и там управителят Алекси Мавров ми даваше като подаяние по една супа, а аз му правех свирки в знак на благодарност... После минах на арменска вълна. С Дучка Гарабедян и Веса Енгибарова станахме като етърви, зажадняли бяхме за арменски хуй и се ебяхме на почивки с мъжа на Дучка. Даже аз забременях и щях да родя две близначета-арменчета, ама Дучка ме излови и ме скъса от бой: "Как не те е срам да се ебеш с мъжа ми ма!"... Срам голям! И затова се принудих да ги абортирам. После смених нацията и се ожених за един българин - голям мухльо, леко импотентен, дето хуя му става за една полярна нощ и после спада за две години и половина... Суша! Затуй го замествам с вибратор, че понякога яко ме сърби сливата, ама го няма оня арменски хуй да ми я начеше! Той премина на млади мацки... и после историята се повтори! Веса Енгибарова усети че той й изневерява със Стамена Дринкова - едно кюрпе 35 години по-младо от нея - хвана ги на калъп и я скъса от бой... А оня не подбираше и ги караше на смени - де Стамена, де майка й, после пак Стамена, после за разнообразие - пак майка й... Абе кво да си говорим, с Веса Енгибарова сме вече стари - дърти и миризливи бръкми и затова никой не ни ще! Затуй пък имаме богато минало, пълно със случки и преживелици - що хуища сме счупили, що аборти сме правили от арменци и всякакви други - вечна дружба! Приморско и Китен е пълно с жени, които са ми етърви. Няма жена на която да не съм спала с мъжа й, чак още ми се носи славата за моето бурно минало! Как да не се гордея с това!
11.
СОУ
20.09.2015 23:19:16
0
20
Не мога да си ги обясня тези абсурди: Да вика той учителката Иванова (по изобр. изкуство) в дирекцията, да я задължава да му прави свирки, да се празни на дрехите й и после да се хвали на колегите си, че на дрехите й имало петна и да идат и да ги видят... И същата тази учителка да го търпи, само защото се е надявала той да й съдейства да бъде настанена в блока на специалистите, за да не пътува всеки ден до Ясна поляна. Ами нали си създала семейство, ма патко, нали имаш деца от мъжа си? За тях не помисли ли, че цялото това петно отива върху тях. И какво стана след това? Мъжът ти те остави, защото си била голяма курва. Това ли беше цената на послушанието ти към Налбантов? Да станеш за смях и да избягаш от селото за да не ти се присмиват хората... Прости хора са това! Много прости!
И не само тя. Прокопова и Петкова са изявени професионалсти като учители. Защо са се принудили да се унижават до такава степен и да допускат сега да им се присмиват хората и да ги сочат с пръст? Не вярвам само за едното удоволствие от секса да са влизали в дирекцията. Правели са го, защото са били зависими от директора и защото ако не го направят ще загубят работата си...
А какво правят през това време гражданите на Приморско? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!! Същото прави и кмета на Приморско - НИЩО. Това училище било на Инспектората и Министерството на образованието, нека те го оправят! Кмета и ОС имат други, по-важни задачи...
10.
ММЦ
17.09.2015 11:33:47
0
15
МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: На времето имаше един министър Валентин Василев от СДС. Та той ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

СДС!... СДС!...
През септември 1993 г. Милю и Борис бяха представители на СДС в комисията за избор на кмет, защото Георги Барцулев беше дезертирал от поста. Тогава СДС издигна кандидатурата на Кольо Ходжев. И тия двамата, като бяха в комисията, раздаваха на хората белязани бюлетини, за да разберат кой за кого е гласувал, но хората си гласуваха за Атанас Стойчев и нашите умираха от яд и после им търсеха сметка: "Абе, комунист, ти защо си гласувал за Ташо?!"... Пълни откачалки! Хората им се смееха и ги подиграваха. Даже Колю Ходжев като видя колко му е акъла на Мильо Ботев и сам напусна СДС. Беше му писнало да се разправя с разни идиоти и ненормални.

Милю Ботев е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!

Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!

МИЛЮ БОТЕВ:
На времето около Приморско беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

МИЛЮ БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Милю Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Хайде ако няма кой, ние с Милю пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Милю Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Милю действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Милю Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах на наште момчета - барабите с които работя - че тая нива иска яка оран, по-добре да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици, а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Милю. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и инструмента ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... пишката ми се губи вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!

Милю Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и целия се изчерви. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето - какво друго - и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: "Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!
9.
ДИМО БОЗЕВ
14.09.2015 21:23:13
2
0
димитричка глава кадеси за нас нямали да дарите нешто за пиене може и син спирт за лампи
8.
ЧАРКА
14.09.2015 21:16:20
1
1
браво на министарката,така трябва да е жива и здрава
7.
Г-н Германов, отговорете!
14.09.2015 18:27:19
5
39
Атанас Атанасов
26.06.2015 14:54:06
Г-н Германов, вероятно познавате учителката Радостина Иванова, защото е живяла като вас в Ясна поляна или поне познавате съпруга й и семейството й, които са местни и знаете защо се е развела с мъжа си! Заради Налбантов са я изкарали най-пропадналата курва и затова тя се е принудила да напусне селото! Да кажем, че другите учителки не ги познавате и нямате мнение за тях, но няма начин да не познавате семейството на тази жена и да не сте чували нищо за конкретния случай свързан с нея! Спрете с това мълчание и кажете какво мислите! Заявете някаква гражданска позиция по въпроса, за да разберем дали милеете за училището и въобще за образованието в общината!
С МЪЛЧАНИЕ И БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ НЕ СЕ СТАВА КМЕТ!!!

Атанас Атанасов
24.06.2015 14:20:07
Господин Германов,
кажете какво направихте след като ви изпратих писма с подробности за това, което е ставало в училището на Приморско. Защо не ми отговорихте? А случаите бяха доста фрапиращи, най-вече този с учителката по изобразително изкуство Радостина Иванова - за това как е правила орален секс на директора, как той се изпразнил на дрехите й и как после тя цял ден ходела с влажните петна по дрехите си. Лично аз съм свидетел как Налбантов се хвалеше и разказваше подробности около тази случка. И пак, това е само единичен случай. Специално тази жена е била принуждавана от Налбантов в продължение на две години да изпълнява сексуалните му желания и прищявки, била е подлагана на унижения и гаври и е търпяла всичко това, само защото Налбантов й е бил обещал да я уреди да живее в блока на специалистите и да не пътува всеки ден до Ясна поляна... За другите учителки няма да говоря. Техните истории са известни на цяло Приморско. Характерното при всичките тези случаи е, че са налице злоупотреба с власт и използване на принуда от страна на Налбантов с една единствена цел - той да прави секс с жените, които са му подчинени. И някои от тях, тези които са били по-слабохарактерни и без чувство за лично достойнство, са се съгласявали само и само да не загубят работата си.
Какво направихте вие, г-н Германов след като научихте всичко това? От вас се очакваше поне да имате някаква реакция. Та нали това училище се намира на територията на вашата община, то се издържа от бюджета на общината и вие би трябвало да сте живо заинтересован от това, което се случва там? Взехте ли някакви мерки срещу Налбантов? НЕ! Вие се направихте на приятно разсеян и продължавате да се държите като човек, който едва ли не няма нищо общо с това училище. От статиите, които чета тук оставам с впечатлението, че вие дори не знаете за съществуването на това училище на територията на общината, не знаете, че там има директор, който се казва Стоян Налбантов... Кажете ни най-после с какво толкова се занимавате в тази община, че да нямате време да обърнете внимание на училището! Явно е, че интригите и проблемите покрай този директор са доста големи и не са от вчера и затова вас ви е страх да се намесите пряко и да ги разрешите! Страх ви е да вземете страна! Страх ви е да поемете отговорност за действията си, които в случая сте длъжен да предприемете!... Ами в такъв случай вие не сте за този пост! Един кмет, който се прави на сляп и глух и не вижда проблемите в общината си не е кмет, а фигурант. Точно такъв бяхте вие през изминалите четири години. Моите уважения към вас, може би сте добър професионалист като ветеринар, за което ви поздравявам! Но за всички стана ясно, че вие нямате необходимите управленски качества, за да работите като кмет. Затова трябва да си отидете с чест и достойнство и да отстъпите поста на някой по-кадърен от вас! Отидете си по живо и по здраво и не се излагайте повече да се занимавате с политика! Там вие сте непригоден!
6.
Маранду груп
14.09.2015 14:40:22
2
2
Заминават хората - днес за Америка, утре пак за там....
САЩ са страната, която е желана от милиони хора по света - да живеят, да учат, да работят, да ПОТРЕБЯВАТ там. За това си има даже лотария с милиони кандидати. От която Русия е изключена.
Не че аз съм се засилил за САЩ,де. Но това е истината.Хората в тази статия за какви нещa мислят-перспективи. Пишат цели книги с аргументи.От средата на осемдесетте все някой ми обяснява че САЩ са пътници. То не бяха партийни лидери, комсомолски секретари, ОФ функционери, профсъюзни лидери... Седя си аз на тъмното в соц откритието "режим на тока 3:1" (по едно време беше 2:2) пускам радиото, и на която и станция да завъртиш, кеф ти "Хоризонт", кеф ти "Христо Ботев" ей това ти обясняват. Още малко, още малко и прогнилите САЩ си отиват и в социализъмъ пак ще има ток по цял ден.
5.
*********
14.09.2015 11:46:45
5
44
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
СОУ
14.09.2015 11:17:22
4
43
То се видя накъде отиват нещата - Налбантов си отива. Ама внимавайте вече като си избирате нов директор, след време да не си чупите главите и с него, че видяхте какво стана с Налбантов - то беше цяла агония, която продължи 15 години само защото нямаше хора решителни, които да се справят с проблема, а всички стояха отстрани и гледаха сеир.
3.
До номер 1 и 2 ямболчанина
14.09.2015 10:32:02
44
8
Атанасе пи ли си хапчетата шизофренико ямболчанино?????
2.
*********
14.09.2015 10:17:25
7
41
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Приморско
14.09.2015 10:14:03
8
47
Връчиха награда на най-заспалия кмет, който имитираше дейност, а не виждаше какво става в училището в Приморско или по-скоро се правеше на приятно разсеян.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Рецепта за рибни кюфтета от каракуда Рецепта за рибни кюфтета от каракуда С какъв сос ще поднесете тези рибни кюфтета от каракуда
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори