×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето имената на 110-те от "прокорупционното мнозинство"*


Ето имената на 110-те от "прокорупционното мнозинство"*
Снимка Веселин Боришев
03 Септември 2015, Четвъртък, 22:04 ч.
Източник: Clubz.bg

Ето имената на депутатите, които гласуваха с "въздържал се" и "против" за закона "Антикорупция" и така той не мина. "За" гласуваха 101 народни представители, "против" - 38, а 72-ма се въздържаха. Така проектът не бе приет с 9 гласа.

"За" гласуваха само народните избраници от ГЕРБ и Реформаторския блок, а всички останали бяха против или се въздържаха. Против бяха от БСП, въздържаха се от ДПС, Атака, АБВ и Патриотичния фронт. В БДЦ двама бяха против, а петима "въздържал се". Независимите гласуваха шарено.

Заради тези резултати от Блока определиха 43-ото Народно събрание като "парламент с прокорупционно мнозинство"* и дадоха заявка, че може да преразгледат участието си в управлението.

БСП

Ангел Найденов

Атанас Зафиров

Васил Антонов

Георги Свиленски

Георги Божинов

Георги Анастасов

Георги Търновалийски

Георги Гьоков

Димитър Горов

Димитър Димитров

Димитър Дъбов

Димитър Желев

Дора Янкова

Драгомир Стойнев

Емил Райнов

Желю Бойчев

Иван Иванов

Кирил Добрев

Кирчо Карагьозов

Корнелия Нинова

Красимир Янков

Манол Генов

Мариана Бояджиева

Михаил Миков

Петър Кънев

Радослав Стойчев

Румен Гечев

Светла Бъчварова

Стефан Данаилов

Стоян Мирчев

Таско Ерменков

Филип Попов

Чавдар Георгиев

Янаки Стоилов

АБВ

Борислав Борисов

Георги Кючуков

Иван Станков

Иван Пенков Иванов

Иван Славов Иванов

Кирил Цочев

Лъчезар Никифоров

Мариана Тодорова

Петър Кадиев

Светослав Белемезов

ДПС

Айдоан Али

Айхан Етем

Александър Методиев

Алиосман Имамов

Бюнямин Хасан

Венцислав Каймаканов

Джевдет Чакъров

Джейхан Ибрямов

Дурхан Мустафа

Ерджан Ебатин

Ердинч Хайрула

Йордан Цонев

Камен Костадинов

Лютви Местан

Мариана Георгиева

Мехмед Атаман

Митхат Метин

Мустафа Карадайъ

Мустафа Ахмед

Невин Хасан

Петър Чобанов

Рамадан Аталай

Рушен Риза

Станислав Анастасов

Тунчер Кърджалиев

Ферихан Ахмедова

Хамид Хамид

Хасан Адемов

Хюсеин Хафъзов

Шабанали Дормуш

Янко Янков

Патриотичен фронт

Валери Симеонов

Валентин Касабов

Полина Карастоянова

Юлиан Ангелов

Атанас Стоянов

Борис Ячев

Валентин Николов

Димитър Байрактаров

Емил Димитров

Петър Петров

Христиан Митев

БДЦ

Борислав Иглев

Кънчо Филипов

Петър Петров

Румен Йончев

Христо Тодоров

Чавдар Пейчев

Явор Хайтов

Атака

Волен Сидеров

Десислав Чуколов

Иван Димитров

Илиан Тодоров

Клина Балабанова

Любомир Владимиров

Магдалена Ташева

Миглена Александрова

Николай Александров

Станислав Станилов


Независими

Велизар Енчев

Гюнай Хюсмен

Муса Палев

В категории: Политика


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
a3
04.09.2015 12:52:37
0
1
Касабова,
мъжО ти, що се "въздържа" бе?
Не'кво мнение да изкажеш, м?
3.
ЧИНОВНИКА
03.09.2015 21:20:15
1
3
ПО ЛОГИКАТА НА БАШ МАЙСТОРА .....ВСИЧКИ КОИТО СА НА ВЛАСТ СА КУРУМПИРАНИ ТОВА ГО ВИДЯХМИ И В ФИЛМА В ДАЛЕЧНИТЕ БАЙ ТОШОВИ ГОДИНИ ............АПРОПО БОЙКО НЕ ОХРАНЯВАШЕ ЛИ ЦИГАНИНА ТОДОР ЯШАР , НЕ МОЖЕ ДА НЕ УСВОИЛ НЕКОЙ ТРИКОВЕ ОТ НЕГО .............БОЙКО МИ ИЗГЛЕЖДА ВЪЗПРИЕМЧИВ МАТРИАЛ , .........
2.
Робеспиер Гълъбов
03.09.2015 20:05:53
0
2
А уж си чиновник , какво има за неразбиране?
Не вярвам да си толкова тъп.
Вероятно имаш поне основно образование и ако следваме твоя ред на мисли по принцип всички които могат да четат и пишат са образовани,ерго значи ли че всички са тъпи?
1.
ЧИНОВНИКА
03.09.2015 19:44:51
1
2
НИЩО НЕ РАЗБРАХ , АРГУМЕНТИ ЗА И ПРОТИВ ........ ПО ПРИНЦИП ВСИЧКИ КОИТО СА НА ВЛАСТ СА КОРУМПИРАНИ , КАТО СЛЯЗАТ НА ЗЕМЯТА , СТАВАТ ....СНЕЖАНКА И СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА ......... ЧЕСТНО .......НИЩО НЕ РАЗБИРАМ .....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори