×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Правосъдната система в Бургас стигна твърде далеч - укрива престъпниците от обществеността


Правосъдната система в Бургас стигна твърде далеч - укрива престъпниците от обществеността
Съдебната охрана ескортира автоджамбазите Пахама и Даката, те безпроблемно крият лицата си от репортерите
02 Септември 2015, Сряда, 15:00 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: архив Флагман

Печеливши от информационното затъмнение са обвинените за убийства и кражби, губещи сме всички останали


През последните няколко седмици се наблюдава притеснителна тенденция на ограничаване достъпа на медиите до дела в Бургаския съд, касаещи тежки криминални престъпления.

Жестоки убийства и автоджамбази „на тъмно”

Най-пресният пример е от вчера, когато съдия Магърдич Мелконян от Окръжния съд закри за репортерите заседанието по мярката за неотклонение на обвинения в жестокото убийство на 32-годишен мъж от Везенково. Убиецът Алдин Емилов се оказа недосегаем за бургаските медии. И не само той. Обичайна практика е на съдия Мелконян да провежда подобни заседания тихомълком и по най-бързия начин, докато рояците репортери стоят в коридора и очакват да бъдат поканени, както изисква редът в Съдебната палата.


Бившият военен съдия полк. Георги Пепеляшев в началото на своята кариера в Бургас бе отворен към медиите, но от скоро и той започна да ги игнорира, за да претупа заседания по мерки за неотклонение

Подчертаваме, че тук става въпрос за гледане на мярка за неотклонение, а не за провеждането на самия съдебен процес. Говорим за момент, когато е най-болезнено за обществото - почти винаги това става непосредствено след извършването на тежко криминално престъпление.Имаме предвид за решаването дали извършителят на престъплението ще остане зад решетките, тъй като е опасен или бъде облекчено положението му до започването на процеса - трансформиране на решетките в домашен арест или подписка.

С подобен на съдия Мелконян маниер от скоро правораздава и колегата му съдия Георги Пепеляшев от Окръжния съд. Преди две седмици Пепеляшев не допусна журналисти в залата при гледането на мярката за неотклонение на друг обвиняем в убийство – арестуваният като извършител Стоян Кусев. Бившият затворник намушка с нож в корема помориец след пиянска свада, но настояваше да излезе от ареста.


Съдия Даниел Марков неясно защо избра най-малката зала в Съдебната палата при старта на процеса за убийството на банкерката Павлинка Йовчева. Така влезе около 1/3 от всички желаещи журналисти

Можем да дадем и трети пример, с друг магистрат от БОС – Стефан Стойков. Той закри за журналисти гледането на мярката на сочения за лидер сред автоджамбазите по Южното Черноморие – Валентин Стойков-Пахама. Подчертаваме, че въззивното дело при Стойков първоначално бе разгледано от Несебърския районен съд, където без никакво препятствие присъства репортер на Флагман.БГ. Пахама бе фотографиран от нас и нямаше проблем репортерът ни да остане в залата и да изслуша прокурора и адвокатите.


Съдия Стефан Стойков се оттегля от залата, след като е осигурил комфорта на Пахама

Кой печели от поведението на бургаските магистрати?

Според Закона за съдебната власт съдията-докладчик има право да закрие заседанието, когато става въпрос за процесуални действия, свързани с използването на СРС-та, издаване на банкова тайна или при процеси за сексуално насилие над непълнолетни. Нито един от изброените по-горе случаи обаче не отговаря на тези условия.

Печеливши от подобно информационно затъмнение са единствено обвиняемите и техните адвокати. А може би и магистратите? Скриването на лицата на тези хора и недопускането на журналистите в съдебните зали ги превръща не просто в привилeгеровани клиенти на магистратурата, а до голяма степен и в безнаказани граждани на една гнила държава, в която Съдебната система е нещо като държава в държавата.

Излиза, че можеш да убиеш когато и както си поискаш -  в пристъп на алкохолен делириум, в носталгия или ярост, няма значение с какъв мотив. И утре, когато с усилията на МВР престъпникът е разкрит и заловен, той би могъл да остане безпроблемно неразпознаваем за широката общественост. И тихомълком, излежавайки присъдата, ако изобщо стигне до затвора, да излезе на свобода като нов човек. И никой няма да знае кой е и какво е извършил. Напълно анонимен! Защитен! До следващия рецидив.


Магърдич Мелконян определено мрази медиите и публичността. За него е обичайно да се затвори сам с престъпника и адвоката му

Накъде водят затворените съдебни зали?

Прави впечатление и друга неприятна тенденция в Бургаската съдебна палата. В много от залите на Темида в други съдилища в страната журналисти се допускат да снимат вътре преди началото на процеса. Но не и в Бургас! Тук компромис за репортерите се прави много, много рядко и по изключение. Последният пример е мярката за неотклонение срещу бившия граничен полицай Костадин Стоянов преди близо година.

Работата на журналистите е да огласят и покажат на своята аудитория това, което най-много я вълнува и е в защита на обществения интерес. Скриването на лицата на обвиняемите в подобни тежки престъпления и осигуряването на спокойствието им в съдебните зали, когато се разглеждат доказателствата за поредното покушение, допълнително демотивира полицията поради липсата на коректива, наречен медии.

Алармираме, че Окръжният съд в Бургас стигна твърде далеч и вече демонстративно
покровителства престъпността!

В категории: Темида


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
40
Коментара по темата
40.
до № 1
09.09.2015 16:45:33
0
0
Съгласен с предложението за тотална чистка
39.
като говорим за №38
07.09.2015 09:34:56
4
1
Не преиначавай нещата, сестра му работи в съда от 2000г., много преди него и преди Колева да стане председател. Очевидно имаш проблем, но той е в главата ти, все някой ти пречи нали госпожо?
38.
като говорим за Кирков
05.09.2015 12:22:48
1
4
Сестра му къде е назначена от много време?
В районния съд,където председател е Янка от Елхово.Назначаване по градски.
37.
до 36
05.09.2015 10:20:05
1
2
Много добре знаем каква е жената на Пепеляшев,не я защитавай,сигурно и ти си от приближените на Иван Кирков и Калина Чапкънова,двамката дупе и гащи,познаваме много добре и Пепеляшев,който беше толкова некадърен следовател,но много побивен,oтиваше все там,където няма работа да си клати каката във Военнните и да взема апартаменти. Знаем и каква е длъжността на Пепеляшева,точно такава,както е писал предходен читател,експерт по сигурността в Районна прокуратура Бургас,а това,че върши деловодна работа е така,защото иначе няма какво да прави,за да оправдава вземането на заплата и е неудобно да седи,а деловдителите да се скъсват от работа!Стига си защитавала връзкарските назначения и протежета,нещата са ясни на всички.Не адвокатствай на Пепеляшеви,те имат толкова връзки и се оправят прекрасно още от годините на Соца. За Пепеляшева може да се каже, че е възпитан и любезен човек, но тук става въпос за чуробаджанашкото връзкарско назначение на Кирков, не качествата на Пепеляшева. Защото ще стигнем до извода,че има безброй хора с качества да работят в тази служба,но те даже не могат да " помирИшат' ПРАХА И.
36.
ЗАПОЗНАТА
05.09.2015 07:46:29
3
1
Жената на Пепеляшев е от години в системата. Законът позволява преместване в орган на съдебната власт без конкурс, не преекспонирайте истината. Госпожата не е експерт по сигурността в прокуратурата, а обикновен деловодител и се труди наравно с всички останали, независимо, че преди време е била университетски преподавател и е много начетена..Защо сте толкова жестоки бе хора?
35.
въпрос
04.09.2015 21:03:43
1
4
Дали Марков не е комплексар. Споделям мнението изразено от друг, че май той или жена му пишат хвалебствията за него.
34.
рам
04.09.2015 20:04:49
2
12
Странна статия .Да твърдиш ,че най-важното в борбата с престъпността е да снимаш и покажеш физиономиите на убийците ,крадците и мошениците /които след 20 години в затвора едва ли ще приличат на себе си/.Да направиш достояние до обществеността на измислиците ,лъжите ,клеветите и израградените защитни тези на убийците и техните адвокати давайки им незаслужена трибуна и превръщайки ги в мъченици и едва ли не нов Робин Хут.
Господа журналисти ,ако действително сте загрижени за премахването на медийното затъмнение по значимите дела започнете да правите нещо много просто- публикувайте в медиите НАПИСАНИТЕ МОТИВИ ПО ПРОИЗНЕСЕНИТЕ ПРИСЪДИ ОТ ТЕЗИ СЪДИИ- ЕТО ТАКА НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ МОЖЕМ ЧРЕЗ ВАС ДА ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ КОНТРОЛ ВЪРХУ РАБОТАТА НА СЪДА ,НО И ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕМ С ИСТИНАТА ,ЧРЕЗ ФАКТИТЕ ,ДОКАЗАТЕЛСТВАТА,ЕКСПЕРТИЗИТЕ И СВИДЕТЕЛСКИТЕ ПОКАЗАНИЯ. Всичко друго са неистини и недоказани твърдения . Като добро начало можете да публикувате мотивите написани от съдия Д.Марков по дело №364 и решение №101 от2014г. на БОС. с което билкаря убиец е осъден за предумишлено убийство на 20 г. затвор.
33.
боже колко си проЗД и злобен
04.09.2015 11:30:55
1
4
Може да го е чувал лично или да е бил в една стая с него. Това ли е най-важното?
32.
do 31
04.09.2015 09:53:15
4
2
Ало,ти да не искаш като говори по телефона да вика силно и да пречи на хората. А ако ти си говоил с него по телефона и не си чувал проблема е в твоя телефон,как може да пишеш такива простотии, комплексаря не е той, а дтуг/други
31.
Марков-Наполеон
03.09.2015 23:08:19
2
11
Когато говори по телефона нарочно надебелява (а-ла-Светлозар Костов) и снишава гласа си и то толкова, че да не го чуваш и да се напрягаш. Стар, ДС номер.
Колко комплекси, какво избиване в съдебно заседание, ужас.
Срам, срам за държавата ни такива да са прокурори или съдии.
30.
*********
03.09.2015 22:30:30
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
do 28
03.09.2015 21:30:17
6
2
А ти кой си,28? Някой от посочените от 27 прокурори, който се е засегнал от коментара...Ясно е,че с поръчкови дела до никъде не се стига, това трябва да помни всеки пррокурор, със сръдня не става,не ви е виновен съда,па било то Марков,Захариев или който и да е друг.
28.
до 25 и 27
03.09.2015 21:19:09
2
7
Марков, ти постоянно ли си пред тази глупава статия. Както ида се хвалиш по умени атрактивен няма да станеш. ДА се скъсаш не си дорасъл да стигнеш по оригиналност Захариев. Това с делата не е истина.
27.
do 26
03.09.2015 21:12:19
6
5
Постотията и злобата нямат край,ноумния човек е умен,колкото и да го плюете,нше можете да се савнявате със съдия Даниел Марков,повеете и ще видите уима ли отменени или изменени актове,и после поверете други гъдии ,а после прокурорчетата Манол Манолов,Дарин Христов,Калинка Чапкънова,Ангел Ангелов,Ангел Георгиев колко и какви актове имат -оправдани,върнати и т.н.
26.
до 25
03.09.2015 21:05:23
3
6
Марков, това ти ли си го писа или жена ти?
25.
neee
03.09.2015 18:50:10
7
6
Покурорчета,каквито и минуси да слагате,няма да промените истината,съдия Марков е милион пъти над вашето ниво,а не поръчков като вас!
24.
еее
03.09.2015 17:35:13
9
4
ех,тази покуратура,как се държат един за друг,нали повечето са от един дол дренки
23.
ooo
03.09.2015 12:46:37
15
4
Прокурорчетата са се засегнали,веднага са сложили два минуса на коментара на 21.Абе,тези пр0курори нямат ли работа,да разследват дела и решават съдбите на хоата,а само стоят в нета и четат сайтове? Г-н главен прокурор, ясно защо им е такава калпава работата на вашите подчинени,те не работят!
22.
*********
03.09.2015 12:22:03
16
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
до 20
03.09.2015 11:47:17
2
17
Не че имам нещо против,но Марков е на вид като Наполеон - дребен,злобен,с огромно самочувствие,не става като човек и му дай да изглежда много мъжествен пред жени - говори с дебел глас,остроумничи,опитва се да е красив.
Иначе беше много кадърен когато той,Синков и Сабин Дучев си въртяха едни дела за наркотици.Единия взема мярката на единия от групата разпространители,другия одобрява споразумения с безобразни наказания и обратно.
Това че оправда Деян Костов сигурно го прави много "кадърен", да.
20.
dani
03.09.2015 11:28:12
17
5
Съдия Марков поне е кадърно момче за разлика от други съдии в Бургас
19.
*********
03.09.2015 11:24:09
1
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
*********
03.09.2015 09:49:49
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
:)
03.09.2015 07:09:06
17
6
Che koi puk ste vie, flagman, pomiqrski sait... Vie ne ste i mediq daje... Vei ste edna septichna qma, v koqto vseki nisko intelegenten selski jurnalist, reshava che neshto e novina, sqda i slovoizlivaiki svoqta tupa misul i vijdane na neshtata, misli che e pisal statiq... Mnogo qsno che nikoi nikade nqma da vi dopuska dokato ne raZberete kak stavat neshtata... Haha baluci... Stignala sistemata tvarde dalech... Che vei li nishtastnici pod nebeto shte kritikuvate sistemata deto tochno taq lainqna sistema vi pozvilqva da pishete Sunito, vurtql biznes, tuzarsko bmw 1994. I oshte milion kraino elementarno izcepki, mizernici
16.
....
02.09.2015 23:49:31
1
26
Защото си плащат за да не ги прибират. То е ясно!
15.
Потърпевш!
02.09.2015 23:46:04
0
26
Защо по улиците на Бургас се разхождат хора с влезли в сила присъди, които не са приведени в изпълнение? Иван Попов - "Костов" и брат му Чочо са с влезли в сила присъди, а от около година си плащат и не влизат!!!
ФЛАГМАН НАПРАВЕТЕ ПРОУЧВАНЕ !!!
14.
незнам
02.09.2015 22:37:02
18
7
Явно статията и част от писанията под нея се пускат тъпия сайт на КЕРА.
Доколкото зная всички престъпници за които пишете са задържани под стража. Никой не плаща когато го задържат. Вероятно друг плащат за да пише глупости.
13.
всичките са от един дол дренки
02.09.2015 22:03:54
1
32
Парашкевов,Даниел Марков,Стефан Стойков и т.н. са вътре с двата крака.Всички са по един или друг начин обвързани с новата "звезда" в куериерските услуги с пари - адвокатина Пламен Найденов.Всички цуцат от него и чрез него.
Прасета сте, всичките сте прасета!
Пепеляшев ще уреди жена си при др.Иван Киров, как няма да я уреди. Нали баща му е ВКР или РУМНО,а Пепеляшев беше досега военноокръжен съдия.Как се ставаше такъв преди '89 или малко след това?
И сега какво стана уважаеми бургоси и гъзлии?Председател на районен съд и районен прокурор са от Елхово!
12.
въпрос
02.09.2015 21:35:20
10
5
Петъре това сам ли го измисли или някой ти помогна.
11.
*********
02.09.2015 21:32:34
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
znael i nie
02.09.2015 21:30:46
1
19
а Стефан Стойков стана съдия чрез ходатайството на състудентката си Маргаита Попова!
9.
pro
02.09.2015 21:28:41
1
16
Даниел Марков стана беше юристконсулт в Данъчното,и шефа му, Парашкевов,бог да го прости,/баща на съдита Росен Парашкевов/ ходатайства за него и благодарение на това стана съдия,мака да имаше по-кадърни от него,сега се прави на много важен,ай сиктер,знаем кой си.
8.
da
02.09.2015 21:22:09
1
15
Този Пепеляшев се уреди за съдия в Бургас,и на всичкото отгое уреди и жена си на работа в РАЙОННА прокуратура,пи другаря Иван Кирков ,на длъжност Експерт по сигурността,представяте ли си какви длъжности разкиват за свои хора да си клатят краката и да вземат големи заплати без да пипнат работа!ДОКОГА ще търпим това..
7.
бургазлия
02.09.2015 21:19:08
13
12
Петьо,като не сте коректни в ин формациите си,много хора не искат да ви дават интервюта,защото после няма съответствие между казаното и написаното от Вас!
6.
....
02.09.2015 20:36:25
2
36
Добре сте го написали, пратете го в Инспектората на ВСС и на еврокомисар по правосъдие; ние тук и четем нищо не можем да направим. Всичките си получават заплатите от нашите данъци,така че е редно да им се размаха пръст.
5.
Нищо чудно
02.09.2015 19:54:09
3
49
Рибата се вмирисва от главата, а си помислете каква е Тя, след като останалите се държат така с пресата.
А за Нея (Боряна Димитрова) целия сегашен вмирисан от корупция и втасал от клиентелизъм ВСС гласува почти единодушно.
Това ли са европейските стандарти г-жо Баща-ми-държи-яхтеното-пристанище-на-Созопол?
Иначе всички в окръжния съд са "Хвани единия, удари другия". Мелконян не ви е допуснал в залата, за да не го усетите колко пиян е бил, както винаги от около 10 години насам (и никой председател на БОС не намери сили да се справи с този алкохолик).
Останалите са ясни, но най-любим ми е Даниел Марков с тази дълбокомислена физиономия на Наполеон, който се фръцка около Нея и ѝ дава съвети...
Ето това е бургаското правосъдие.
А под повърхността - подмазвачество, интимности между окръжни и районни съдии, та чак съвместни съжителства, инстанционен контрол на това ... ложе-основание, оргии по тиймбилдинги...
Това ли е "стандарта", на който трябва да отговаря един бургаски съдия, г-жо За-мен-гласува-целия-ВСС?
4.
Val
02.09.2015 19:25:21
1
12
Hraniat se ot prestapnicite I taka stanaha nai-golemite prestapnici
3.
*********
02.09.2015 18:46:10
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Koki
02.09.2015 17:31:10
3
9
Аве хубаа стстойка, сега остава и декиш да хване ... На мен лицето цял бургас го видя а още нямам обвинение дори. Бургаско правосъдие на съдията ...
1.
Един дето вече не му пука
02.09.2015 17:30:26
6
46
В деня в който се разпусне тая поплач по съдилищата и се назначат изцяло нови хора обучавани на запад в България ще започне прогрес. Но преди това да се случи няма как. Същото се отнася и за всички началници в МВР.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор
Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори