×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не ходете на частни квартири край морето, зове обидена пловдивчанка, нарекли я навлек


Не ходете на частни квартири край морето, зове обидена пловдивчанка, нарекли я навлек
Явно понякога българското море е не само скъпо, но и унизително "удоволствие"
02 Август 2015, Неделя, 21:13 ч.

По-добре анонимни на хотел, отколкото при алчни, нахални и самозабравили се хазяи!

Разтърсваща изповед изпрати до "Флагман" Венета Тодорова, която прекарала със семейството си седмица на частна квартира в Созопол. Намерихме квартирата в интернет. Хареса ни, че е в новия град, че има дворче, в което да играят децата и че е близо до морето. Цената ми се стори поносима, макар че после изчислих, че не е точно така.
За апартамент ми поискаха 50 лева на вечер, като апартаментът се състоеше от две стаички с широк, незатварящ се добре портал между тях и малка тераска. Баня и тоалетна бяха заедно, направени от бивше коридорче, а коридор към апартамента нямаше. Влизаше се от общия. Че липсваха нормалния брой хавлии, чаши, сапунче, различни по големина възглавници, защото все пак това се водеше с гръмкото име семеен хотел, няма да го правя на въпрос. Че обявената в рекламата кухня беше на друг етаж, обща за всички, а в нея имаше един котлон, една тенджерка,  някакво странно канче и допотопна кафеварка, също няма да го правя на въпрос.

Първо ме изуми цупенето на хазяите, че децата играят на двора. Мачкали моравата, вдигали шум, пречели на съседите.  А съседските деца вдигаха двойно повече шум и пречеха на нас, но нищо не можехме да кажем. После се оказа, че ако искаме да ползваме климатика, се плащат 10 лева допълнително, а това го нямаше в обявата. Обявеното "тихо място за отдих и релакс"  се оказа пък на шумна улица, на която денонощно се движеха коли, а от двете страни имаше по една кръчма с чалга, която гърмеше до първи петли.

И след всичко това нямаше да ви пиша, ако не станах неволен свидетел на разговор на хазяйката с нейна приятелка от града. Те си мислеха, че всички са се изнесли на плаж, но в този ден ми беше много горещо и мъжът ми отиде с децата, а аз останах на терасата да чета книга с надежда за някакъв полъх. Двете дами не ме видяха и седнаха на кафенце точно под козирката на балкона ни.

Ох, да видиш! Никога не случвам на гости, заоплаква се нашата наемодателка. Все простаци от провинцията, все разни с претенции. Тези на втория етаж си докарали децата и ми събориха саксията с мушкато. Толкова са стиснати, че не ходят сутрин да закусват в ресторанта отсреща, а мъжът ходи да купува банички и боза и им ги носи в стаята. Сигурно ядат по нощните шкафчета, нарочно не им сложих маса вътре. Оня ден си донесоха бира и цаца и после я ядоха на вестник на балкона. Простаци! Горните пък са едни странни. Ядат само плодове и сок капе навсякъде. Оня ден имаше по плочките долу. Аз да не съм им слугиня да им бърша!
А тези пенсионери в лявата стая стават по тъмно на плаж да ходят. И с тоя бастун по стълбите, направо ми го забиват в ушите. Пък като казах стълбите - другите от Стара Загора са с толкова разхайтени деца, че не си мият краката на външната чешма, ами ми внасят пясък в коридора. Влизат направо с джапанките. Никой не им е донесъл пантофи. Простотия, сестро, простотия и тъпотия! Всяка година сме принудени да ги търпим!

След това приятелката започна да одумва нейните квартиранти, които носели дрехи втора употреба и пиели бира по цяла вечер,  а хазяйката запали барбекюто и започна да вари компоти от сливи в задния двор и стаите ни се напълниха с пушек.

В този момент ми причерня, събрах багажа и изчаках моите да се приберат. Плачех от унижение, но съпругът ми ме разбра. Преместихме се на хотел в Черноморец и там завършихме почивката си. Беше само с пет лева по-скъпо, като прибавим парите за климатик към цената на старата квартира.
Чувствам се наистина като навлек, като човек второ качество, като боклук, който е дошъл да пречи на хазяите да си живеят спокойно.  Повече няма да стъпя там и без пари.
А после чета, че сезонът бил слаб, квартирите празни. Как няма да са празни, когато явно много хора са се сблъсквали с "гостоприемството" на местните и не смеят да повторят - пита разочарованата жена       
      



47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
Turciq
04.08.2015 20:48:02
1
5
Az da kaja - kogato bqh v Turciq minalata godina v 5 zvezden hotel, bqhme smesena bulgarska grupa, grupa jeni ot Sofia, vidqh lichno s ochite si kak otkradnaha vilici i lujici ot blok masata, a posle i pepelnici krai baseina....! Vuprosnata hazaika razbrahme... ami vuprosnite "klienti" ??? Stolichanki???
46.
Хана
03.08.2015 19:41:14
0
11
Смешно и детинско е да се "категоризираме"по родни места,всички сме повече или по-малко селяни по произход.Но това не бива да ни подтиква към селяндурски отношения!Малко по-сдържано,доброжелателно отношение и повечето сблъсъци отпадат!.Никой не ни задължава да ползваме нещо,което не харесваме.По-агресивният не е силен,а има проблем.В краен случай-"На простака-по просташки."
45.
още има
03.08.2015 17:12:06
3
5
Тук всеки разбира и от печалби и от клиенти, цени, обслужване, а в крайна сметка- българска работа
44.
!
03.08.2015 12:55:38
1
11
Хора разни.Отбягвам да резервирам квартира,предпочитам на място.А в хотелите-излишни за мен екстри и оскъпяване.Миналото лято с все багаж ,гадене и прилошаване от пътуването попаднах на изключително разбрана и възпитана хазайка -Дора Калчева от Несебър!Дори си оставих багажа,за да огледам наоколо,но се върнах при нея на тихо,чисто,а възлово място.Да е жива,здрава и все така гостоприемна дълги години!
43.
HighSpirited
03.08.2015 11:32:25
4
11
Като чета коментарите,на някой дето дават стай под наем, разбирам защо скоро ги чака фалит, така и не разбраха, че клиента винаги има право...следващата година и малкото дето идват, няма да дойдат и така...
42.
СОЗОПОЛ
03.08.2015 10:55:21
19
13
Нагла селяндурка, целят созопол се пълни с такава измет лятото,не стига че с щайгите идва на море,защо не покаже касова бележка за нощувки,име на хотел , снимков материал,въобще не и вярвам ... кой я зане от кое пловдивско село е дошла да се пъчи на морето за 20 лева.Като искате да спите без пари и всичко да ви е на един гъз разстояние,ще си търпите некоректното отношение от хазайте КОЙТО САМИ СТЕ СИ ИЗБРАЛИ !!!
41.
Август
03.08.2015 10:37:11
7
19
Щом сте си дали гъза /къщата/ под наем, трябва да сте готови да търпите деца, баби с бастуни и всякакви хора, с чиито пари се издържате после цяла година, та и за строежа на още един етаж ви остават. Или изберете спокойствието и не взимайте квартиранти, или не гонете тези, които са повярвали на рекламата ви в интернет! Съветвам пловдивчанката да се оплаче в КЗП. Тогава на тези ще им затворят "хотелчето", а другите ще знаят как да се отнасят към гостите си.
40.
Beauty
03.08.2015 10:36:11
3
34
Уважаеми сънародници:Аз пък ще ви помоля като идвате на тъй плютото Черноморие, моля ви дръжте се прилично.Град Бургас може и да е разкопан в момента но не си хвърляйте обелки от сладолед чипсове докато чакате примерно на светофарите.Гледка от преди 2 дни на Трапезица половин торба боклук изхвърли на ей такъв софийски турист.Не мърсете морето, или си ходете в тъй желаната Гърция.Прав ви път натам.
39.
Kiten
03.08.2015 10:21:33
1
9
На плажа в Китен два шезлонга с чадър е 18,00лв., квартирите са по 15,00лв. , а ползването на тоалетна на централна гара София е 0,50лв. на посещение.
Очаквам коментари и статия по случая.
38.
Мила
03.08.2015 10:20:37
3
9
Четейки коментарите, се убеждавам за пореден път - каквито клиентите, такива и хотелиерите. Докато бг клиента си мисли, че му правят услуга, пускайки ги го да спи в хотел, доволен е на всичко и не смее да изрази критика, така и ще се отнасят към него, като досадник. Пак повтарям - и 200 на вечер да дадеш, ще получиш кофти отношение. Манталитет!
37.
Созопол
03.08.2015 10:16:14
5
12
Това е поръчкова статия. Целта е да насочи вниманието и на малкото туристи посещаващи родното Черно море към чужди дестинации. Продажните журналисти, ако могат да се нарекат такива пишат лъжи.
36.
Стела
03.08.2015 10:11:56
4
11
Колко пари Ви плати обидената за да напишете статията.
35.
До Соня
03.08.2015 09:34:49
14
11
Щом за 50 лева няма да ти сложат хавлии и възглавници и сапунче, 100 лева ли трябва да е стаята, за да гледат на теб като на човек? Не се самозабравяйте! В хотелите на тази цена не само има всичко, но и те хранят като бонус, плюс безплатен басейн и детски кът. Виж обявите! Но алчни хора живеят по морето, затова българите ни няма там!
34.
Соня
03.08.2015 09:12:33
7
23
От статията разбирам, че пловдивчанката се е почувствала като" навлек", а не че са я нарекли навлек. Ясно е, че за 50 лева никой няма да ти сложи хавлии и възглавници с различни размери, САПУНЧЕ, климатик, самостоятелна баня и кабелна тв. А дали госпожата е пристигнала с доматЕто, картофите и краставици лично производство от собствената градинка на мама и тати от пловдивското село? За тези изисквания да си бяха наели апартамент в 4-ри или 5 звезден хотел или Спа център.
33.
dovolen
03.08.2015 09:09:46
3
6
zdr
vseki si ima mnenie za tova kade shte po4iva i kade u e haresalo za tova e i iternet vseki da si spodelq misalta moeto mnenie za sozopol e che bih pochival pak tam . sega da si kaja i az sluchkata na koqto prisastvah sluchaino v sozopol pri moq hazain.
pochivash: dobar den imate li svobodna staq za dvama
hazain: da imame staqta razpolaga s dve legla,tv,wi-fi,toaletna s banq,hladilik,terasa s masi4ka i stolove kakto i s klimatik.
pochivasht:dobre a cenata kakva e
hazain:40 leva na ve4er na staq
pochivasht:a staqta obzavedena li e ?????????
pri koeto hazaina se hvana za glavata i se chudishe kakvo da kaje nakraq kaza :iskate li da q vidite
pochivasht:da ako moje bihme iskali da q vidim
kachiha se nagore da gledat staqta i na men mi stana interesno i ostanah da vidq kakvo shte stane.sled 5 min slqzaha i pochivashtiq zapochna neshto da komentira s jena si pri koeto sled 1 min popita hazaina ;a da vi pitam gledam che imate moderen televizor takav tanak zakachen na stenata ama vse pak da mi kajete kolko kanala ima
hazain:ami okolo 100 kanala
pochivasht:dobre de vie kato nqmate dekoder shoto vidqh che nqmate kak taka hvashtate 100 kanala
pri koeto hazaina s pravo ve4e beshe iznerven i choveka im kaza sajalqvam staqta ne se dava
................Taka che normalno kato ti minat prez glavata 10 takiva kato tozi i da se iznervi hazaina ne che zashtitavam ama si e taka bai ganio
32.
хазаин
03.08.2015 07:33:26
7
33
Измислена статия, която е уцелила проблема на туризма в България-бедни туристи с много претенции,които струват пари.
31.
На морето е скъпо
03.08.2015 07:29:49
10
12
Не е за въшльовци.
30.
Бурсука Бурсука
03.08.2015 07:24:58
2
21
монетата има две страни,хазаяйка селянка с много малко акъл и бедни почиващи.НО щом хората си плащат са КЛИЕНТИ.наистина дразни че лапат Ляб и кремвирши и полвината плюскане си го носят но няма как.КЛиенти са плащат квартира ,значи трябва да им се преложат обещаните условия.................толкова иначе и тях няма да ги има,и какво следва?
29.
ГАД ЗМЕЕВИ
03.08.2015 06:53:55
6
14
В ТУРЦИЯ ЗАПОЧВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА , КЮРДИТЕ ВЕЧЕ РАСТРЕЛЯХА ТРИМА В БОДРУМ , ГОТВЯТ СЕ ОЩЕ КЪРВАВИ АТЕНТАТИ , КОЙ ЩЕ СЕ ПРЕСТРАШИ ДА ХОДИ ПРИ ТЕЯ МИРИЗЛИВИ И КРИВОГЛЕДИ , ДЕТО НАРОЧНО ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ ХВЪРЛЯТ УМРЕЛИ ЖИВОТНИ НА НАШЕТО ПРЕКРАСНО ЧЕРНОМОРИЕ , ГЕРМАНЦИТЕ ВЕЧЕ 80 % ОТ ТЯХ СЕ ОТКАЗАХА ДА ХОДЯТ ДА ЛЕЖАТ НА ТЕХНИЯ НАГРЯТ НА 60 ГРАДУСА ЧАКЪЛ , И ДА ГИ ТРЕПЯТ КЮРДИ , ЩЕ ГИ ПОСЛЕДВАТ И ДРУГИ ОТ ЗАПАДА , И СЪОТВЕТНО ЩЕ НАПЪЛНЯТ НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ И МИРИЗЛИВИТЕ ФЕСОВЕ , ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ПУКНАТ ГРОШ , КАТО НАСРАДИН ХОДЖА , АКО СЛУЧАЙНО ХОДИТЕ НА ТЕХНИЯ ЧАКЪЛ СИ ВЗЕМЕТЕ И ПО ЕДИН КАЛАШНИК ДА СА ОТБРАНЯВАТЕ В БОДРУМ ОТ ДЖИХАДИСТИ И КЮРДИ ..........АЛАХ ША ВА ЗАКРИЛЯ ..............
28.
Има хотели
03.08.2015 06:28:00
26
18
Мизерни измекяри,като нямате пари за хотели не идвайте на море. Аман от гладни туристи-клошари. Само цапате морето. Мизерници.
27.
Браво, Нина
03.08.2015 02:17:00
19
24
Вие дребните хотелиерчета искате да ви дойдат много курортисти, ако може по цял ден да са на плажа. После да минат през градската баня и тоалетна, да се наядат в някой ресторант и ако може и да спят на поляната да не ви цапат чаршафите.
Подкрепям с две ръце!!! Това най-много се отнася за хората по морето! Такава алчна сган няма другаде, самозабравили се глупаци надути! Дори по зимните курорти хората са по-приветливи.
26.
Созополски Селянин
03.08.2015 01:56:21
1
40
Ако наистина пишат тука мои градски или селски ги съветвам по-внимателно с обидите и подигравките.Вярно е,че в нашето село има много злобни и ограничени хорица с голямо самочувствие,при все,че на са прочели и една книга през живота си.Малко съм учуден,че случката е с хазяйка от новия град,обикновенно такива са от стария град,гърчеещи се кокони със самочувствие на някаква стара аристокрация.За пореден път умолявам журналистите и пишещите да не спестяват имена,не може заради един калпав хазяин всички да страдат.Винаги съм казвал,че само държавата може да реши големите проблеми в туризма,за малките ще се погрижи пазарната икономика.Който е калпав,не предлага добра услуга на добра цена ще бъде изхвърлен от играта.За това обаче е необходимо дейното участие и съдействие на летуващите и то с конкретни имена.
Още нещо да отбележа.Лятото в Созопол над 80% от обектите НЕ се държат от местни,нито обслужващия персонал е от местни хора.Имайте го предвид,ако случайно имате нещастието да попаднете в неприятна ситуация във връзка с качеството на услугата.
25.
До 24
03.08.2015 01:44:38
17
12
Ама ние няма и да те пуснем бе селянин тъп!Даже и сълзи да лееш!!! Няма място за теб...всичко е заето!!! Всичко което е далече от морето е провинция, така, че стой си на село!!! Умри със злобата си!!!
24.
...
03.08.2015 01:39:16
10
20
Дaже и нa мен дa ми плaщaт, нa Бг море не ходя. Ходим си групичкa основно в Испaния, понякогa и във Фрaнция. Кaкто и дa го изчислявaм, все ми излизa по- евтино, кaто сложa в сметкaтa и спокойствието.
23.
Созополия
03.08.2015 01:31:24
22
19
Южното черноморието ставаме един голям град държава! Визи за селяните от Пловдив и всички останали! Ела да ми искаш утре стаи да ти кажа цена! Ако не ти отърва марш към Гейрция,Турция да спиш за 10 лева на легло с закуска обяд вечеря климатик и да ти бършат задника там като ходиш по голяма нужда!!! Край селяни..край за вас..повече българин няма да припари в хотела ми!!!'И без това си имаме чехи руснаци поляци словаци французи германци цигани!!! Българите и без това сте малцинство и сте на изчезване...злобни сте...
22.
До 16 Нина
03.08.2015 00:48:46
20
16
За 10 лева на легло иди в Гърция или Турция със закуска и вечеря...приятно прекарване!!!! Само да знаеш че българин повече няма да стъпи в хотела ми!!! Тройни цени за вас!!!! Оп заето е за българи...няма място...
21.
Хотелиер
03.08.2015 00:44:40
7
14
Българи не приемаме и без това! То повече цигани туристи има отколкото пловдивчани.... Не че има разлика между тях.
20.
*********
02.08.2015 23:41:22
14
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Hah
02.08.2015 23:37:01
18
16
Вместо да ядете лЮтеница и пастет по квартири, и да оставяте децата си безпризорни, защо не си стоите там от където сте дошли
18.
До Нина
02.08.2015 23:23:31
18
11
Само тази година е толкова! Догодина си стой у вас или ходи в Гърция и Турция!!! Аре
17.
ass
02.08.2015 22:45:08
5
10
Edna maina inq den mi izmutrq na patq psuwashe me ama az sprqh a toi zamina jenata nasrana da mu nachypq glawata do makdraifa jrnshen mrasen pedal
16.
Ани Костова
02.08.2015 22:44:58
10
48
50 лева на ден? Плюс 10 за климатик? От две стаи за седмица 420 лева? Е какви ща й са толкова разходите? И доколкото разбирам цялата къща пълна? И защото чистела... Ами като не ще да чисти, защо е напълнила къщата си до козирката? Вие дребните хотелиерчета искате да ви дойдат много курортисти, ако може по цял ден да са на плажа. После да минат през градската баня и тоалетна, да се наядат в някой ресторант и ако може и да спят на поляната да не ви цапат чаршафите. Е га ти алчността!
15.
До Мила
02.08.2015 22:32:35
33
9
Догодина няма да пускаме българи в хотелите! Пловдивските селяни нямате шанс.Имаме си достатъчно клиенти от Чехия,Словакия, Полша,Русия, Украйна!!! Само Полша е пазар колкото половин източна Европа!!!
14.
Мила
02.08.2015 22:28:40
6
33
До haha, тя жената си го е изчислила и е обявила цена за стая. Ако не може да си покрие сметките, да си увеличи цената на нощувката. Никой клиент не е длъжен, да си плаща и търпи подобно унижение. И докато има хора, които намират това за нормално - така ще е.
13.
До 4 Хари
02.08.2015 22:26:27
17
16
Къде искат майка ти и баща ти бе като тъп? Чукни в booking или agoda и виж има ли такива ниски цени в третия или дори четвъртия свят!!!Ама край....догодина тройно за българи..най вече за пловдивчани!!!
12.
haha
02.08.2015 22:24:25
14
12
Gospojo q kato mnogo izchislqvate, izchislete i ako za tezi pari vi dade da polzvate klimatik, cql den go pusnete da raboti i vashite deca postoqnno ostavqt otvorena vratata...., ami truda na jenata? Ami toka? Nali i trqbva da ima vse pak pechalba!Hem evtino hem golemi pretencii, stoite si tam na Maina ili u SOFETO, zabutaite se v panelnite kutiiki i kato zadelite pocvechko pari za hotel togava trugvaite na pochivka!
11.
Мила
02.08.2015 22:24:02
11
23
За съжаление, и в 5 звезден да отидеш, пак е същото. Казвам го от опит. Отсвирила съм хотелите по Черноморието ни.
10.
Таня Василева
02.08.2015 22:13:01
2
48
До хората е просто. Бях при същите условия на частен семеен хотел във Велинград. 50 лева на вечер. Две стаи. В гардероба два вида възглавници, три вида завивки, вечер става студено. В банята биде тоалетна и душ кабина. Течен сапун. Тоалетна хартия. Никой не следеше пускаме ли климатика, какво ядем и къде. Хазяите намираха по добра дума за всеки и питаха всеки ден имате ли нужда от нещо. Догодина ще отида пак. Почивката не са само условията, в които ще спиш, а отношението. Усмивките на хазяите ще ме върнат пак. Дори като се прибрахме звъннаха да питат как сме пътували.
9.
Хотелиер
02.08.2015 22:12:38
16
30
Няма по нагли и долни туристи от пловдивчани. Аз лично от дълги години не пускам пловдивчани в моя хотел.Най шумни,най пияни,най най най в отрицателен смисъл,използват всичко...., а най възпитани са софиянци,хората от най малките населени места и чужденците от западна Европа и САЩ!!! Това е истината.
8.
Izvrateniacii
02.08.2015 21:47:19
7
23
Mi kat iskash otidi na istinski hotel ;) az tva ne go razbiram shi idesh ti pri niakva baba vav tiah vavvniakva chujda kashta za 15 lv na vecher . Ko ochakvash .ima sumati hotelcheta za 40 ili 50 koji na vecherr i niama da sa zanimavash s gluposti
7.
Ангел Божидаров
02.08.2015 21:42:38
27
44
Всяка година едно и също.Туристи които искат на цената на Москвич да получат Мерцедес.Нямало нужния брой хавлии и различни възглавници-ми то това го има само в 5звездните хотели.Уж било квартира пък после го нарича семеен хотел.За 4-ма е платила по 12.50лв. и не знам какво е очаквала.
6.
До всички
02.08.2015 21:36:53
3
47
Абе вие говорите, но това сме ние, ганьовци и тарикати, злобари и алчни, за това сме на този хал.
5.
Kin
02.08.2015 21:22:32
2
39
Това с компотите от сливи ме довърши:) В кой частен хотел ще правят компоти в двора? Луда работа! И как да си носят пантофи? Хах!
4.
Хари
02.08.2015 21:19:25
8
46
Такива са и в Поморие, и в Китен, и в Приморско. Гледат те в ръцете, дават ти две легла и искат майка си и баща си. Злобни хорица. И една друга се одумват - елате в нашата квартира, съседите са мизерници. Така че в чужда къща, наречена хотел, мерси!
3.
ДА
02.08.2015 20:59:09
18
49
Не знам каква е хазяйката,ама като гледам по плажовете как са си зарязали децата, които "играят" и бягат през хавлиите на хората и пръскат пясък и грижливите им майки нищо не казват.....!Ами прави са хората да се ядосват, като няма кой да си гледа децата какви ги вършат!
А са ми най-смешни тези дето искат за 20 лв стая да си вземат, и паркинг да имат, и климатик да има за да си го пускат по цял ден на отворени врати... по възможност и закуска и изглед към морето!!! Хахахахахах
2.
da
02.08.2015 20:50:50
9
44
Az oshte tazi godina shte sam na Bodrum. 1000 lv za dvama za 7 noshtuvki v 5* hotel. Pari v BG ne davam na tiq snobi
1.
ГАД ЗМЕЕВИ
02.08.2015 20:17:51
46
21
ДРУГОТО ЛЯТО НА БОДРУМ ПРИ МИРИЗЛИВИТЕ И КРИВОГЛЕДИ АНАДОЛЦИ , АМА ВЗЕМЕТЕ СИ В БАГАЖА И ПО ЕДИН КАЛАШНИК И 3 ГРАНАТИ , ША ВИ ТРЯБВАТ , ПРИ МИРИЗЛИВЦИТЕ ПОЧНА ВОЙНА С КЮРДИТЕ , ГЕРМАНЦИТЕ НА 80 % СЕ ОТКАЗАХА ОТ ТУРЦИЯ , .......... А ТИ ?????????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори