×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Разцепи бамбука" и още 10 горещи секс пози за незабравимо лято /18+/


"Разцепи бамбука" и още 10 горещи секс пози за незабравимо лято /18+/
Така започва "яб юм", а останалото го оставяме на въображението ви
01 Август 2015, Неделя, 00:18 ч.

С глава над петите можете да достигнете върховно блаженство, с "майка и баща" също

1. Модифицирана мисионерска поза
"Практически всяка класическа поза може добре да се настрои, така че да възбуди жената," твърди Лиза Суит, автор на „365 сексуални тръпки”. "Всичко, което жената трябва да направи е да отключи желанието си да преследва удоволствието чрез някои простички нагаждания. Вдигането на краката, така че стъпалата й да стъпят здраво върху седалището му, ще накара пубисната му кост да се отърква повече в клитора й. Или може да вдигне високо крака — колкото по-високо ги вдига, толкова по-дълбока ще е пенетрацията към предната вагинална стена, където се намира и Г-точката."

2. По-дълбоко задно проникване
"Това движение изглежда като леко недодялано, но всяка жена може да си го нагоди, като легне по корем и остави партньора внимателно да легне върху нея," казва Суит. "Позата дава възможност за по-дълбока пенетрецията, като същевременно предизвиква искри в Г-точката и клитора."


3. Поза Прилепени лъжици
"Това гушкащо движение не е с особено добра слава по скалата на възбудата," твърди Суифт. "За да го подсили, мъжът може да плъзне пръстите си между краката на жената и да си играе с клитора й, докато я обладава отзад. Или пък самата тя може да извършва това. Стискането на бедрата ще спомогне да се подсили удоволствието."

4. Поза Яб-юм (тиб. „баща-майка”)
"Класически, мъжът сяда в поза лотус, а жената го възсяда," казват Мърк Майкълс и Патриша Джонсън, автори на „Великият секс, възпроизведен простичко. "Може да се осъществи и с кръстосани крака, но ако това предизвиква неудобство, той може да я видоизмени, като седне на стол или пък на ръба на леглото, със стъпала на пода. Това е изключително интимна поза, защото телата ви са подравнени и притиснати. Подходяща е да се гледате очи в очи и да редувате моменти на застиналост и раздвижване по време на сексуалния акт. Много хора я намират за най-ефективната поза да се изпита стимулация на Г-точката, докато осъществяват секс чрез проникване."

5. Поза Кали Асана
"Тази поза, в която ролята на жената е доминираща, е позната на мнозина — мъжът ляга по гръб, а жената го възсяда," казват Майкълс и Джонсън. "Често е изобразявана в тантричното изкуство, а корените й трябва да се търсят в дълбока древност. При нея има множество начини да се обогати както чувствеността, така и самото преживяване — клечене, коленичене, изправяне на тялото, навеждане напред или пък навеждане леко назад и коленичене на една страна, докато в това време другият крак е изправен. Разнообразието от движения също не е за пренебрегване — люлеене, търкане или подскачане — те също ще предизвикат различни усещания. Тази поза позволява и да налагаш и контролираш ритъма, както и дълбочината на проникване. За много жени тя предоставя възможно най-пряката клиторна стимулация, а освен това дава възможност и на мъжете да стимулират клитора, било то с пръсти или с вибратор."


6. Обърната ездачка
"Това не е точно традиционна поза, но на нас ни харесва да я възприемаме като вариант на Кали Асана," казват Майкълс и Джонсън. "Тя е чудесна да се разиграва срещу огледало, което ще ви даде ясна визия за това какво се случва в зоната на гениталиите, докато правите любов – нещо трудно постижимо при повечето пози. Това е и поза, при която е лесно да се стимулираш собственоръчно. Ъгълът на проникване и стимулацията, която той произвежда, също са склонни да предизвикат у партньора ви някои различни усещания. Много мъже намират „Обърната ездачка”, за изключително наситена, така че не е лоша идея да обърнете внимание как точно реагира той."

7. Изправена поза
"В тази поза той подпира гърба си на стена, така че тя да е 'отгоре’ и се притиска към него, за да проникне в нея — действието се улеснява, ако тя повдигне единия си крак," твърди Д-р Керъл Куин, щатен сексолог към Good Vibrations, секс магазин в Сан Франсиско. "С едната си ръка той може да придържа крака й вдигнат и да я прегръща с другата (като така я държи притисната към себе си и същевременно й помага да стои изправена). Ако тя извие гръб, тазовете и на двамата ще притиснат още по-плътно — тогава той ще може много по-лесно да достига гърдите й.
Предимства на позата: чудесна е за очен контакт, докосване и целуване.

Внимание: Когато желаната продължителност е постигната, повечето хора ще решат най-накрая да се отпуснат хоризонтално." Допълнителен съвет: "Когато той е по-висок, може да разтвори краката си по-широко, като така тазът му ще се нагоди към нейната височина (или пък, ако и двамата са спортни натури, би могъл да я повдигне на ръце и така да я нагоди към своята височина)," казва още тя.

8. Глава над петите
"Ето и един необичаен и отпуснат вариант на поза, при която жената е отгоре," казва Д-р Куин. "След като го възсяда, тя поставя глезените си върху раменете му и се отпуска назад, така че или ляга директно върху него (по гръб — гърбът й се пада върху бедрата му, а стъпалата й са от двете страни на лицето му) или пък е леко наклонена настрани, като така позата се доближава до варианта на слепените лъжици: Той частично се накланя към себе си, а тя се нагажда към него, така че да й е удобно. Тази поза не предоставя очен контакт, но за сметка на това предлага множество възможности за докосване, особено клиторна стимулация. Той може да използва хълбоците и Бедрата й, за да я придърпва по-близо до себе си, стига да се търсят по-енергични движения или пък по-дълбоко проникване."

9. Разцепване на бамбука
"Друга класическа тантра поза, която е нещо като вариант на мисионерската поза," казва Д-р Куин. "Тя ляга по гръб, но вместо да ляга върху нея, той коленичи с разтворени колене, така че тазът му да се сниши, за да може да проникне в нея. Тя може да се захване за бедрата му (и да използва този захват като лостов механизъм, за да се движи) — глезените й са върху раменете му или пък единият крак е сгънат, така че тя да е в състояние да отпусне крака си върху гръдния му кош и да усеща сърдечния му ритъм.

Предимства: чудесна поза за очен контакт, докосване и целуване на стъпалата и пръстите на краката."

10. Секси разрязване
"Тази поза е прекрасна за клиторна стимулация," твърди Д-р Ивон K. Фулбрайт, посланик на сексуалните взаимоотношения и благополучие към „Астроглайд”. "Първоначално жената възсяда мъжа, след което се намества между краката му (което от своя страна ще извие гърба й). Тогава той може лесно да стимулира ерогенните й зони, като така по-бързо я довежда до оргазъм."

*** Откачена бонус поза!!!

Въртящо разцепване
Трудност: 10! Само за хора в добра спортна форма и с приключенски дух!
"Гъвкавата дама ляга върху партньора си, като поставя и двата си крака между неговите," казва Д-р Фулбрайт. "После ги разтваря, като изнася единия крак напред, отпускайки половината си тежест върху коляното. Така тя може да му предложи гърдите си да ги целува и смуче, което ще окаже доста възбуждащо и за двамата." Възможно е да се наложи да направите някои упражнения за разтягане преди любовния сеанс, но със сигурност ще „вземете акъла” на партньора си...

В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори