×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пет месеца затвор за Малката Рижа, шофирал Ситроен надрусан


Пет месеца затвор за Малката Рижа, шофирал Ситроен надрусан
С този автомобил "Ситроен С 3" Симеон Стоянчов се превърна в страшилище по бургаските улици
02 Юли 2015, Четвъртък, 13:42 ч.
Автор: Флагман.бг

Симеон Стоянчов се признал за виновен, сключи споразумение с прокуратурата


Наказание пет месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим в затвор ще търпи Симеон Стоянчов, след като бе признат за виновен в извършването на транспортно престъпление. То е наложено с одобреното днес от Районен съд Бургас споразумение за решаване на наказателното му дело.
С постигнатото между Районна прокуратура Бургас и защитника му споразумение той е признат за виновен в това, че на 11 ноември 2014 година, около 11, 20 часа в гр. Бургас, ж.к “Изгрев” до бл. 23 в посока бл. 60, управлявал лек автомобил марка „Ситроен СЗ”, собственост на друго лице, след употреба на наркотични вещества, а именно амфетамин, метамфетамин, представляващи високорискови наркотични вещества по смисъла на Закон за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите и Приложение № 1 - Списък I - "Растения и вещества с висока степен на риск за общественото здраве поради вредния ефект от злоупотребата с тях, забранени за приложение в хуманната и ветеринарната медииина" от Наредбата за реда за класифициране на растенията и веществата като наркотични. Установено по надлежния ред със съдебно-химическа /токсикологична/ експертиза изготвена от Военномедицинска академия гр. София.

С подписа си под споразумението Стоянчов декларира, че се признава за виновен, разбира последиците от приключване на делото по този ред като влязла в сила присъда и се отказва от разглеждането му по общия ред.

Съдебният състав намери предложеното споразумение като непротиворечащо на закона и морала и го одобри. Този акт на съда е окончателен.
В момента Стоянчов изтърпява и други наказания наложени му от предходни осъждания за хулиганство и кражба, извършени в условията на опасен рецидив. След групирането им той ще трябва да понесе общо наказание от една година и осем месеца лишаване от свобода в затвор при първоначален строг режим.

В категории: Темида


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
KADE E POLICIQTA?!?!?!
03.07.2015 14:04:17
0
2
Priberete taq mursha Mechkov ot VTA s Kiufteto, Nagliq i ostanalite im gotvachi i dilari - te zasipaha grada s narkotici
7.
Rey
03.07.2015 09:38:57
2
0
Gluposti govori6 grajdanke! Razbirase 4e policaite sa vinovni za vsi4ko I za narkoticite, I za nojovete, I za PTP-tata! Za6toto ne iskat da si vur6at rabotata I se opravdavaite s na4alnici I durjava, a prosto gledat da Im mine narqda I da si hodqt na drugata rabota! Da to4no taka vsi4ki policaite rabotqt na drugo mqsto! Kvo im pre4at na4alnicite!? Neka da si arestuvat vseki koito naru6ava zakona puk neka sled tova na4alnicite Im da go puskat pak da naru6ava zakona I te pak da go priberut za6toto tova Im e rabotata!
6.
гражданка
02.07.2015 23:12:38
5
15
Полицайте не са ви виновни. Виновни са тези отгоре, които ги превърнаха в малоумници без права и с вързани ръце ! Има толкова момчета на които им се работи, само че няма кой да им разреши да правят това, което е редно !
5.
чичо гошо
02.07.2015 22:10:55
0
13
КАК СЕ РАЗМИНАВА СЪС ВСИЧКО
4.
Няма значение
02.07.2015 20:49:00
4
18
Както проверяват за алкохол, да проверяват и за амфетамини. Масово карат надрусани и са най- големите на пътя.
3.
azz
02.07.2015 19:18:15
4
7
Policaite sa vinovni za vsi4ko za6toto se prodacat svobodno narkotici po ulicite I Nikoi ni6to nemoje da kaje na golemite mutri razprostraniteli, arestuvat samo mi6kite s po 5 grama treva...
2.
Димитър
02.07.2015 17:42:43
5
36
Значи още една година ще го храним тоя измекяр,браво на съда. Дано да му объркат хапчетата и на тоя и да ходи при родата си.
1.
bla
02.07.2015 16:05:28
5
64
Смях смях смях ! Няма такава държава просто !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори