×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румънски и чешки агенти дават рамо на нашите полицаи в Приморско и Несебър


Румънски и чешки агенти дават рамо на нашите полицаи в Приморско и Несебър
За първа смяна в Несебър от Румъния пристигнаха – агенти Флорин Нарчис Ангел и Бейхан Мустафа
01 Юли 2015, Сряда, 10:00 ч.

Те ще останат по нашето Черноморие до началото на септември



Румънски и чешки полицейски служители подпомагат от днес колегите си в Районни управления Несебър и Приморско в съответствие с подписаните правила за извършване на съвместни действия по осъществяването на патрулно-постова дейност по опазване обществения ред и сигурността в курортите по Южното Черноморие през активния летен сезон.
В Приморско дойдоха Дмитрий Бурцев и Павел Храдилек, придружавани от служителя от отдел „Международно сътрудничество” на Президуима на чешката полиция – капитан Марек Хрушка

Полицейските служители бяха посрещнати от Началниците на Районните управления, както следва : румънския екип от главен инспектор Живко Даскалов, а чешкия – от главен инспектор Галин Згуров. Командированите чужди полицейски служители са запознати със задачите по опазване на обществения ред и противодействие на престъпността, като особенно внимание е отделено на спецификите в съответните региони. Предвидено е румънските и чешки полицейски служители да пребивават в Слънчев бряг и Приморско до началото на м. септември, като ротацията на смените им ще се извърши през един месец.
За първа смяна в Несебър от Румъния пристигнаха – агенти Флорин Нарчис Ангел и Бейхан Мустафа, а в Приморско - Дмитрий Бурцев и Павел Храдилек, придружавани от служителя от отдел „Международно сътрудничество” на Президуима на чешката полиция – капитан Марек Хрушка.

 


В категории: Несебър , Приморско


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
хайде стига ве! истина ли е това за ммц?
05.07.2015 14:05:31
0
8
Страхотно ММЦ, няма що!
24.06.2015 10:06:46
Всички жени в счетоводството и администрацията бяха все жени на ченгета! Половината персонал бяха или ченгета или доносници на ДС, като че ли кой знае какви престъпления щяха да станат!

Така беше в ММЦ-то
22.06.2015 17:25:24
Директорът на ММЦ и Кольо началника на Стопанска милиция си бяха разпределили териториите в ММЦ и раздаваха заведения и обекти на свои хора срещу рушвети разбира се. Кольо беше от с. Българи и повечето от протежетата му бяха ургарци. Но интересно защо бай Джон, който беше от Ургари не беше човек на Колю, а на директора и се отчиташе на него. Сам той е признавал, че за сладкарницата "Нептун" директорът му е искал повече от 5 хиляди лв. рушвет като първоначална вноска, а бай Джон в момента е нямал толкова и му се наложило да тегли заем. Там имаше и други интриги, например това, че директорът започнал да ебе Веса - жената на бай Джон и затова се скараха и той беше понижен в сервитьор... ама това са други истории.

ДС - Архивите говорят
22.06.2015 14:17:34
Директорът на ММЦ Стаматов също е бил доносник на ДС, когато е бил спасител. Хванали го да препродава разни боклуци - най-вече дънки, фанелки, отделно и за обмяна на валута му повдигнали обвинение. Затова нашият лежал известно време в участъка в Мичурин, изял там полагаемото количество бой от милиционерите, за което после не искал да си спомня... Ама там се намерили и добри хора, които да му посочат правилния път в живота - нещатен сътрудник на ДС, след което успешно тръгнал нагоре в кариерата!... Сервитьор, барман, управител на заведение, членство в БКП... Вангелов доста зор видял докато го вкара в партията, защото нашият имал нещо тъмно в биографията си - баща му май е бил фашист и доста народ избил на времето в т. ч. и участвал в разстрела на децата от Ястребино... После наш Матю станал и управител на хотел "Бисер", после зам. директор, тоест сол-ташак на Вангелов, за да се отрече от него през 1991 г. и от всичко комунистическо... "Не ми говорете за тоз изрод Вангелов! Какво общо мога да имам аз с него? Той е комунист, а аз съм пострадал от народната власт..."
От 1992 до до 1997 - директор на ММЦ!!!...Пари, пари и пак пари!!! ПАРИ... ама много пари!!! Проценти, комисионни, рушвети, скъпи подаръци от разни туристически фирми във вид на лъскави коли и джипове, екскурзийки до екзотични дестинации... отделно пари от т. нар. "директорски контингент" стаи и бунгала, които не се отчитаха никъде и отиваха директно в джоба му... Буквално реки от пари!!! Васко Минета чак се възмущава: "Как не се задави от толкоз много пари тоз боклук?! Чак от нас управителите си искаше от тия, дето ги изкарваме на черно... Процент сме му дължали, данък сме му дължали, на майка му гъза сме му дължали... Съдираше ни кожите най редовно!"
И как да не го е яд Васко Минета като в ДС той му е бил началник и той му е давал задачите... Така поне говори Васил: "Туй лайно, дето аз съм го учил и ми се отчиташе на мене и чрез мене в полицията, сега ми се прави на голямата работа...!"
Та така...
Ама доносник бил! Чудо голямо! "Вижте ме сега, къде съм аз, къде сте вие!" - казва Стаматов за себе си и е прав.
Евалла на такава кариера!!!

ММЦ
22.06.2015 13:23:02
В интерес на истината през комунизма в ММЦ нямаше проституция и наркомани. Разврат и пиянски истории - да, полицейщини и следене от "наши" хора - също. Но така беше и в цяла България. Хубавото беше, че държавата наливаше пари в ММЦ за щяло и не щяло и имаше хора, които се възползваха от това и крадяха на поразия, после и къщи си построиха, и бизнесмени станаха по-късно... абе знаем се! Хайде да не посочваме имена!

ММЦ
22.06.2015 13:00:15
Всички бармани бяха доносници, някои сервитьори - също. Хващаха ги като правят фалове и за да не отидат в затвора се съгласяваха да сътрудничат. Чейнчаджиите бяха на отчет, отделно се отчитаха на полицаите с някакъв процент от това, което изкарваха. Спасители и те пееха - кой, какво, с кого...
3.
Айде да ни е честит новия сезон!
04.07.2015 12:18:56
0
6
Местните сами си трошат лампите по алеите. После туристите потрошават кафе-автоматите. После едно хубаво наводнение като това от 16 юли и накрая идват и змиите по плажа... имаше ли змии, нямаше ли - не знам, ама медиите доста им правеха реклама "Плажа на Приморско пълен със змии"... В ММЦ-то пък си изтровиха децата със салмонела... Рекордьори сме и по удавници, защото спасителите били малко...
Ето, така се привличат туристи!
2.
Ponko
01.07.2015 22:06:10
2
10
Тук ще ги научат да се напиват вечер и да мутреят през деня.
1.
до химичката
01.07.2015 20:27:11
5
15
Диано, Диано! Обикновено курвите се прикриват и се правят на почтени жени, а при тебе всичко е наопаки! Хем си курва, хем се правиш на курва... То е все едно глупакът да се прави на глупак... Какъв е смисълът?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори