×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: До петък ще решим и обявим дали да продължим да подкрепяме правителството


Валери Симеонов: До петък ще решим и обявим дали да продължим да подкрепяме правителството
Ще поискаме среща с премиера Бойко Борисов, защото в ГЕРБ всички решения се вземат от него, каза съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
01 Юли 2015, Сряда, 03:05 ч.

Не ми говорете като цигански тартор, каза патриотът на водещия на „Денят започва“ по БНТ и подчерта, че законите трябва да се спазват от всички, за да не се стигне до етническа война

Патриотичният фронт ще обяви до петък дали ще продължи да подкрепя правителството или не. Ще поискаме среща с премиера Бойко Борисов, защото в ГЕРБ всички решения се вземат от главата. Това каза в „Денят започва“ по БНТ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Ако се дестабилизира управлението, вината няма да е наша, но ГЕРБ ще има достатъчна подкрепа в парламента и без нас. Ние ще си вземем отговорното решение, както сме обещали на нашите избиратели. Не е въпросът в това да ударим по масата и да кажем „до тука сме“. Това е най-лесното. Ще използваме всички средства и до три дни ще направим пресконференция, на която ще кажем какво ще е поведението на нашата група. Има още няколко средства, които трябва да бъдат използвани. Нужни са още няколко разговора. Вчера за пореден път съм говорил с министър Бъчварова. Ще използваме всички цивилизовани мерки, за да постигнем целта, която сме си поставили, а не да демонстрираме нещо, което няма да помогне проблемите да бъдат преодолени“, заяви Симеонов.
Той сподели, че винаги е празнувал Джулай Морнинг. „Тази година е първата, в която нямам възможността да бъда с моя приятел Джон Лоутън в Камен бряг и причината за това е, че трябва да вземем отговорното решение дали да подкрепяме или не правителството. Трябваше на първо място да се започне процедурата по събарянето на 124 незаконни постройки в Гърмен. Разрушени са вече четири, но има едни срокове, които трябва да се изчака да минат. Последното, което може да очаквате от нас, е да искаме нарушаване на закона. Бутането на незаконните бараки обаче е започнало и ние сме във връзка с шефката на ДНСК. Знаем какъв е графикът за събаряне. Добре е това, че поетите ангажименти и сроковете се спазват точно“, добавя патриотът. Според него, държавата трябва да докаже, че е достатъчно отговорна пред своите поданици.
След като водещият Даниел Михайлов попита дали държавата е помислила какво ще прави като събори къщите на ромите и заяви, че те не били виновни, депутатът го призова да не говори като цигански тартор.
„Остави това, че не са виновни, защото са бедни! Не е важно да устроим тези, които са нарушили закона. Бедността е факт, но не само в циганския етнос. И сред българския има бедни, но вие не питате какво трябва да стане с пенсионерите, които плащайки тока, нямат пари за кисело мляко и хляб. Не ви интересуват бедните семейства, които имат проблем с изхранването на децата си. Хората не могат да бъдат делени по отношение на закона. Той трябва да се спазва от всички! Трябва да спрем да мрънкаме и плачем за тези, които са го нарушили и е време да си поемат последствията от действията. Това не е наш проблем. Те трябва да научат, че законът е еднакъв за всички. Това, че са етническа група, не им дава допълнителни права“, коментира Симеонов.
„Тези хора трябва да отидат там, откъдето са дошли, защото по-голямата част от тях са пришълци от Велинград, от Петрич, от Пазарджик. Това е установено от адресните им регистрации. В програмата на Патриотичния фронт е дадено решението. Ако няма къде да бъдат, могат на им се осигурят фургони втора ръка, които да се поставят на нископродуктивни и неплодородни земи с възможност за захранване с електроенергия и с вода. Те трябва да са извън населените места. Там с минимални средства може да им се осигурят елементарни битови условия. Никой обаче няма да ги закара там насила“, увери патриотът. Той припомни, че много от незаконните постройки са опасни.
„Паянтовите бараки може да паднат над главите им. Държавата трябва да опази живота на децата, които нямат вина за своите безотговорни родители“, подчерта Симеонов.
„Справянето с битовата престъпност е един проблем, който 25 години не се решава. Малките населени места са оставени сами да се оправят. Нарастващата престъпност е етнически обагрена. Затова настояваме за поставяне на видеокамери на кризисни места и за увеличаване на полицейско присъствие. Убийствата, които стават там, може да станат причина за етническа война. Ние се страхуваме от това и се опитваме да предотвратим масови сблъсъци, от които би имала полза само партията на Местан и Доган“, каза още Валери Симеонов.
Той съобщи, че на местните избори Патриотичният фронт ще подкрепи някои от действащите кметове, ако работят в интерес на хората, които са ги избрали. Ще застанем зад тези, които са успешни и няма значение от коя партия са, подчерта патриотът.

В категории: Политика


4
Коментара по темата
4.
истината
01.07.2015 11:53:29
1
3
ЗАЩО ОБЩИНАТА ШЕВ 842076 "КОНТРОЛ НА СТРОИТЕЛСТВОТО"СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ В МОМЕНТА СТРОЯТ НАЛО ДОРИ В ОЧЕРТАНИЯТА НА УЛ СЕВЕРНА 6 И 8 КВ ДОЛНО ЕЗЕРОВО БУРГАС И ПОСЛЕ ГЪРМЕН
3.
любопитко
01.07.2015 10:25:30
1
14
Що до Петък бе перхидрол-2? Нали беше 30 Юни 2015г.? И за кой Петък става въпрос бе ТАРИКАТ-ЕФЕНДИ?
2.
Хасан
01.07.2015 10:10:55
1
16
Хахахахахаха това граничи с шизофренията, всеки петък решават дали искат още да влачат, вън!
1.
Паричен фронт
01.07.2015 10:03:02
1
16
Най-големите критици лапнаха кокала и млъкнаха точно вие най -много плюхте по премиера преди изборите:)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори