×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не ме бройте за част от политическата класа. В това е моето предимство!


Не ме бройте за част от политическата класа. В това е моето предимство!
Не искате ли да има състезание на личности и програми за управлението на Бургас, пита Живко Табаков - номиниран за кмет от Движение България на гражданите
28 Юни 2015, Неделя, 20:43 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Всичко съм постигнал сам – с много труд и почтеност, познавам отлично сферата на туризма


Живко Табаков е роден в Бургас през 1977 г. Завършил е „Управление на хотели и ресторанти“, „Туризъм“ и „Международен Бизнес“.  От 1998 година работи в сферата на туризма. Управлява и консултира редица успешни компании. Номиниран за кандидат за кмет на Община Бургас от „Движение България на гражданите“


- Г-н Табаков, как сe стигна до Вашата кандидатура за кандидат-кмет на Бургас?

- Аз съм номиниран от Движение България на гражданите /ДБГ/. Бях предложен от ръководството на партията и в това няма нищо учудващо, защото съм учредител и председател на ДБГ за община Бургас. Получих подкрепата и на колегите си от другите общини в Бургаска област. В рамките на Реформаторския блок, ДБГ традиционно печели много гласове в Бургаска област през последните  европейски и парламентарни избори. Това означава подкрепа от хиляди жители на нашия регион, което ме задължава и заради това аз приех номинацията.

- Вие сте първият политик, осмелил се да обяви кандидатурата си за кмет на община Бургас след досегашния градоначалник . Трудно ли бе това решение за вас?

- Личността Живко Табаков е номинация от името на „Движение България на гражданите" и то в рамките на Реформаторския блок.  Оттук нататък всяка една партия  може да излъчи свои номинации, които ще бъдат обсъдени на по-късен етап. За мен е важно Реформаторския блок да излъчи единна кандидатура и ви уверявам, че аз ще работя за това с цялото си сърце и душа.

- И все пак се изисква смелост да се кандидатирате срещу Димитър Николов, който си е спечелил славата на добър кмет. Смятате ли, че имате шансове срещу него?

- Не си мислете, че съм партийно камикадзе или самозабравил се наивник, който ще се хвърли на сляпо в една предварително обречена битка. Оценявам направеното от администрацията на община Бургас. Димитър Николов е добър кмет и има безспорен принос за нашия град в своите два досегашни мандата. Но аз искам да попитам онези, които смятат, че е правилно неговата кандидатура да остане единствена в дясното политическо пространство: Не искатe ли да има състезание на личности и програми за управлението и развитието на Бургас? Нима  жителите на нашия град няма да спечелят от подобна конкуренция? Само тогава те ще имат възможност за информиран и правилен избор! Ако бъда издигнат за кандидат-кмет от  Реформаторски блок, аз ще представя идеите за управление на общината наравно с другите кандидати за кметове – нека тогава жителите на Бургас да  изберат. Смисълът на демокрацията е в това, хората да имат свободата на избор. Безалтернативна дясна кандидатура означава сляпа подкрепа към един-единствен кандидат, ограничаване възможността за избор на десните избиратели и да не бъда съвсем краен – съмнение за тежки зависимости! 

- Вие с какво ще се противопоставите на Димитър Николов?

- Аз нямам намерения  да се противопоставям. Ние не сме врагове. За мен предизборната кампания е един спортсменски изигран мач на идеи и програми за управление на морския ни град и общината. Аз съм научил за всичките си години в бизнеса едно основно правило – да спазвам „феърплей“. За това не мога и да си  помисля да използвам една предизборна кампания за негативни послания, оплювания и компроматни войни срещу, когото и да било от моите опоненти. В същото време не смятам да огласявам програма за бъдещо управление на общината, докато РБ не вземе своето решение за единна кандидатура. Иначе ще стане това, че ние от ДБГ слагаме първо тигана, пък рибата е още в морето.

- Смятате ли, че имате достатъчно самочувствие и управленски умения да бъдете начело на една община, като Бургас?

- Аз имам самочувствието на човек, който се е доказал като успешен бизнесмен и администратор – без каквато и да е била партийна и държавна помощ или протекции. На 38 години съм и имам зад гърба си 18 трудни но успешни години в бизнеса. Започнал съм от най-ниското стъпало и на онези, които ми припомнят това ще отговоря, че се гордея с този факт. На третата година от трудовия си стаж започнах да ръководя хора и да управлявам успешно голям брой дейности. Умея да печеля пари и да осигурявам добро препитание на хората, за които отговарям. Без да се вземам насериозно, смятам, че българския политически живот има нужда точно от хора, които не са част от т.н. партиен „елит“ на прехода.  Погледнете парламента или общинските съвети: Повечето хора там са попаднали по партийна линия. Много от тях нямат необходимите качества да се реализират професионално в реалния живот и заради това използват политиката като трамплин за лично облагодетелстване! Е, аз влязох в политиката като доказал се мениджър и сравнително успял човек. Нямам минало, от което да се притеснявам. Не съм обвързан с никакви зависимости. Затова не ме бройте, като част от политическата класа. Всичко съм постигнал сам – с много труд и почтеност. В това е и моето предимство. Познавам отлично сферата на туризма, а Бургас е туристически град. Имам идеи как да направим града ни още по-добър за живеене! Зад мен е ДБГ, която обединява успешни и доказали се в живота хора. Радвам се на достойна подкрепа на г-жа Меглена Кунева – жена с изключителен политически опит и безспорен принос за европейското развитие на България. Всичко това ми дава повод да имам самочувствие на успял бизнесмен и бургазлия. 

- А как ще отговорите на упреците на тези, които ви обвиняват за липсата на опит в управлението на една община?

- Да ви припомня само, че един от най-успешните кметове на България  – г-жа Йорданка Фандъкова, нямаше никакъв опит в общината, когато стана зам-кмет и кмет на София. И въпреки това се справя отлично. Но искам да ви кажа, че липсата на подобен опит е и предимство: Нито аз, нито някой от ДБГ има минало, от което да се притеснява.  Нашата партия обединява некорумпирани личности – голямото ни предимство е, че ние не сме били част от досегашното политическо статукво. Ние нямаме какво да крием и не сме зависими.

- Областният лидер на СДС в Бургас и депутат от РБ, Костадин Марков, който доскоро бе зам. кмет на община Бургас, коментира иронично кандидатурата ви. Той призова РБ да подкрепи кандидата на ГЕРБ Димитър Николов. Това обиди ли Ви?

- Аз няма да си позволя публично да коментирам наши партньори, които уважавам или  пък да влизам в словесни битки с тях, а и не съм сигурен, че има подобен коментар от г-н Марков. Имаме си редовни коалиционни сбирки. Там му е мястото да кажа, каквото мисля. Уважавам всяко едно мнение, ала съм готов да споря и да отстоявам и моето. Искам да припомня, че номинацията ми бе направена от председателя на ДБГ г-жа Меглена Кунева, от нейният заместник и организационен секретар Найден Зеленогорски, и от цялото ръководство на партията, така че ако някой иронизира тази кандидатура по този начин изразява подобно отношение и към ръководството на ДБГ. Смятам, че моята кандидатура е и един тест за партиите от РБ в Бургас. Аз съм готов да се състезавам с кандидатите на другите партии от блока. От подобни състезания печели и РБ, и жителите на общината, защото те ще имат възможност за по-голям избор. Но не разбирам логиката да подкрепяме кандидат-кмет от друга партия, без това да бъде решено от нашето местно и национално ръководство. Така излиза, че всички ние – партиите от РБ в Бургас  нямаме личности и предварително се отказваме от битката за общината. Това демотивира нашите симпатизанти.. Притеснява ме факта, че по този начин се създава усещане, че РБ Бургас повече се старае да защитава досегашното статукво в общината, отколкото да работи за своя успешна кандидатура.

В категории: Политика


85
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
85
Коментара по темата
85.
komm
30.06.2015 12:12:15
0
3
До тук се видя кой се крие и със сладки думи и обиди си защитава интереса. Ай нема нужда всички да се крият и да се нагаждат...
84.
eee
30.06.2015 11:36:56
2
7
Живко Живкоооо,вземи да се скриеш някъде бе момченце
83.
Plamen
30.06.2015 08:51:57
1
6
Липсата на разбирателство в РБ ще доведе до отлив на избиратели. Коцето Марков е с голям политически опит и си дава сметка какво ще се случи. Табаков щом не е от политическата класа сигурно е от икомомечески зависимите бушони.
82.
mivan1955
29.06.2015 22:58:29
5
5
Браво на Табаков за смелостта! 68 каза точно и ясно какво е РБ. Сигурен бях и без да прочета вулгарното и безочливо изявление на Марков, че. ДГБ в Бургас са "самотните бегачи на дълги разстояния". И какво от това? Успехът е на смелите!
81.
ДО 80
29.06.2015 16:43:07
2
5
Защото не сме на панаир бе трол,
това да не е като да продаваш царевица на плажа .
80.
аде
29.06.2015 16:05:51
4
3
защо една номинация, може да разпали и разбуни духовете в РБ Бургас в лицето на СДС и ДСБ? Защо? Отговорете си сами!!!
79.
Стефан
29.06.2015 15:25:08
1
7
Защо си вадите кирливите ризи на показ? Още не са дошли изборите и в РБ ще се избиете за кокала.
Кой нормален човек ще гласува за коалиция съставена от врагове?
78.
защо
29.06.2015 14:56:03
4
4
Защо бе Живак взехте тези негодници и направихте РБ??? Защо възкресихте умрял човек??? Има една поговорка - храни куче да те лае - е ваш'та работа е такава.
77.
смелчага
29.06.2015 14:52:26
4
4
Ако не го подкрепят окончателно останалите партии от РБ ще го призная, ако се яви въпреки това. Другите са шубета, възлагах надежди и на БЗНС, че клоня към тях, но ник'ви не се чуват. Дано не са се продали вече.
76.
РРЩ
29.06.2015 14:48:55
3
2
РБ = риба, рак и щука. Няма да са още дълго заедно, колкото и някои да говорят за Куневица, май ДБГ ще излязат най-свестни, поне в Бургас.
75.
Ради
29.06.2015 14:26:52
2
2
До НФСБ. То това си зависи от акъла на на тия дето решават в РБ. Те със удоволствие вървят към разпад и са доволни от това да се излагат!
74.
НФСБ
29.06.2015 14:21:26
5
4
Да, и аз симпатизирам на патриотите, имат по-ясни и по-точни послания, сега друг е въпроса, че някои са противоречиви, но винаги точно и ясно се казва какво се иска и за какво се борят. Ако се разпадне РБ нищо чудно да видим общ кандидат за Бургас между патриоти и някоя партия от бившия вече РБ. Те тогава на Николов ще му се заклатят краката.
73.
хубаво
29.06.2015 13:45:10
5
8
Живко от всякъде си става за кмет. Бил тръгнал от сервитьор, ми от къде,по-точно,трябва да тръгне един кмет, някой синковец ли трябва да е. Евала за смелоста и дано има кураж да издържи на злобата и простотията човешка. Успех му пожелавам!
72.
Ради
29.06.2015 13:15:32
2
3
Браво 68. Тя работата е ясна, но добре си го казал. Няма да ги анализирам РБ, те май ако я карат така, няма и да има какво да се анализира, но като гледам ситуацията ПФ ще излезнат по мъжка партия. Имам малко информация за тях и това което правят до момента е много ясно и организирано с единствения стремеж да се мобилизират максимално гласове. Не коментирам идеали и програми, те просто знаят как се работи правилно. А тия от РБ не могат да понесат една номинация от партия с която претендират че са заедно. Тези курвенски номера, неуважителното и подигравателно интервю на мастита "политик" Марков само ще вкара РБ в една спирала на разпадане от която няма излизане... Не се научиха десните как се успява и затова България е на това дередже.
71.
внимание
29.06.2015 12:58:35
1
3
Моля вижте какво реално какво става в Бургас
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1460903

И това е в следствие на нямането на работа и бизнес в "най-добрия град".
70.
Таки
29.06.2015 11:23:59
12
6
Живко , напред и успех!!!
69.
bravo
29.06.2015 11:02:16
3
7
До 68 - браво, един от малкото градивни и смислени коментари. Явно тук не пишат само закостенели опозиционери. Апелирам - всеки може да обвинява някой за всички грехове, но нека да е с доказателства и смислени коментари. Нека запазим добрия тон, това ще е само в полза на всички.
68.
до Бург - 46
29.06.2015 10:53:05
6
7
Другарю много си запознат, ние по-страничните хорица не ги знаем тези клюки. Явно черпиш инфо от кухнята - бас държа, че си лакей или на Марков или на Митев - мазника.
Знаете ли кое е отвратителното в ситуацията което прави впечатление на околните.
СДС и ДСБ никой не ги броеше за сливи последните години. 25 години ли минаха СДС-ари, и какво направихте, за да живеем по-добре?
Крадеца Костов ви разцепи, за да може да се краде от две страни с двойно повече претенции, имахте всичко първите години и местна власт и държавна - отговорете КАКВО НАПРАВИХТЕ ??? Едно голямо НИЩО, яхнахте недоволството на първите протести след 1989 година и решихте, че сте много велики, видиш ли след вас тръгнали много хора, ами не бяха след вас, бяха против Живковизма и всичко което се налагаше на обикновения човек през всичките тези 45 год. Да не говорим, че доста от вашите върли "седесари" са били във втория ешалон на властта преди 89 година. Разпарчатосахте България и е разпродадохте, окрадахте всичко де что можеше да се краде. Бяхте изпаднали в немилост в последните години, заедно с другите ортаци от ДСБ. Използвахте ДБГ за ракета носител, за да влезете във властта за кой ли път и сега вече сте голямата работа. ДБГ имаха най-много гласове на миналите парламентарни избори, имаха и субсидия и вие използвахте всичко това, за да се облагодетелствате по-най-добрия начин, само както вие си можете. Започнахте с вашите мръсни игрички и интриги както си знаете, за вас най-добре е РБ да се разцепи, та нали сте във властта вече, използвайки нова млада партия, която смея да твърдя ви задминава с капацитети многократно. Вижте си капацитета - министър Лукарски - даже по Живково време нямахме толкова слаб министър, та той не става и за наемател на капан. Засрамете се !!! Не ви е удобно да издигате кандидатура за кмет - ЗАЩО??? Ами аз ще ви кажа, не е тайна, че Марков беше доста време ковчежника на Николов. Сега му пари под лъжичката сакън някой да не му развали спокойствието, което има в Общината чрез свои фирми изпълняващи всички "супер" проекти по модерен Бургас. Нека и ДСБ обяснят, защо не искат кандидатура, нима само допреди две години не бяха върли критици на управлението на Николов? Господа Костовисти или Раданчовци, какво се промени толкова, какво ви обещаха, че вече сте първи защитници??? Нали сте един блок, нали имате интерес ваши хора да влязат в местното управление или греша, или вече имате мижави уговорки за топли местенца, само и само да не рипате много. Пораждат се куп въпроси, на които всички вие както се наричате "сини демократи" дължите отговори. Ще бъде много интересно за нас да чуем вашата позиция и брилянтните оправдания как Николов става, а всички други не стават.
67.
СДС
29.06.2015 10:31:38
2
8
по БНР:Марков за кандидатурата на Табаков: Добра новина за ГЕРБ
„Решението се взима от четири от петте партии, доколкото си спомням как беше разписано споразумението. Аз знам позицията на останалите четири партии. Хубаво е, че г-н Табаков е толкова амбициозен, както и че „България на гражданите“ считат, че имат подходяща кандидатура за Бургас. Очаквах нещо по-скромно, да речем – за съветник да го номинират. Човек да се кандидатира за кмет трябва да има някаква реална самопреценка за силите си – да познава горе – долу проблемите на града, да има представа от администрация, да е виждал на живо бюджет, да го познават повече от 200 – 300 човека в града. Тогава изглежда сериозна кандидатура“

Браво Ваньо,браво Кост....опс Марков!Кандидат за председател на бюджетната комисия в парламента!
66.
Бургазлия
29.06.2015 10:25:58
2
5
Тебе изобщо не те броим!
65.
123
29.06.2015 10:20:53
5
4
Такъв бил, онакъв бил. Айде стига. Вие по-добре ли сте. Нека има феър плей, нека има идеи и предложения. Защо да няма номинация??? Нима в споровете не се раждат най-добрите идеи? Явно е настъпил някой много яко по мазола. Но това само ме радва.
64.
запознат
29.06.2015 10:17:33
4
8
Той е толкова тъп че даже и интервюто което е дал сигурно не е прочел или поне не го е разбрал......така са му го дали.... някой да го е чул на живо да говори....
63.
stiga
29.06.2015 10:04:04
6
4
Тоя па.... Коцето Марков, той ако е критерии, значи съвсем сте се объркали. Щом мошениците и крадците давате за пример, значи продължавайте. Ясни са позициите!
62.
dol
29.06.2015 09:49:35
2
3
Trugnal konq da pikai i jabata i tq vdignala kraka
61.
levent
29.06.2015 09:48:57
8
5
Коцето Марков показа къде му е мястото. Не на ментето Табаков. Димитър Николов кмет!!!
60.
ooo
29.06.2015 09:42:13
4
1
Курва..... само си виж думите които използваш! Коментари седнал да пише! Айде в кочината. Бати малоумниците!
59.
дрон
29.06.2015 09:28:40
4
5
Виж сега , ако искаш да те вземат на сериозно не ги споменавай тези Кунева и Зеленогорски. Каката е известна Европейска въртиопашка , а Найден , той все при курви е на каишка , първо при Надка , сега при Кунева.
58.
Дом Периньон
29.06.2015 09:24:40
2
9
Не се притеснявай теб никой за нищо не те брои , ташжак да става.
Нали някой трябва да забавлява публиката .На тези избори ти явно ще си главния пумпал.
57.
Социолог
29.06.2015 09:14:03
2
10
Не те броим към политическата класа,спокойно,ти си към обслужващата,,мазнещата се и вегетираща класа на мишките
56.
56
29.06.2015 08:03:23
5
4
Бил наемател на капан и видиш ли ти трябва все такьв да остане. Не трябва да се развива. Що за малоумни клиентами тук.
55.
e Ради
29.06.2015 07:08:49
3
7
Ради,като го познаваш,сигурно знаеш как претърпя метморфоза това момче и как стана от наемател на капан топ-мениджър във Влас.Айде обясни
54.
Ради
29.06.2015 06:44:21
10
5
Познавам го Живко и винаги съм се чудил как това момче успява да бъде толкова спокоен и съобразителен. Чета тук някакви глупости и се чудя, кой и как ги измисля. Със сигурност няма идеални хора, но известно ли ви е по колко часа на ден и по колко дни в седмицата работи този човек? Знаете ли, че който и да го помоли за помощ, винаги намира начин да бъде полезен? Не знам какви хора сте вие, но ви личи че нищо не ви е ясно! Просто не си заслужава да ви обяснявам за този човек, но от написаното ясно става едно, вие не ставате за нищо, завистта ще ви унищожи и искате да унищожите и другите покрай вас. Смешни и жалки сте!
53.
haha
29.06.2015 05:58:56
4
16
Живака,дето на всяка втора дума плашеше с охраната на Диневи да стане кмет ли???ХОРА,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МАЛКО!
52.
Външен
29.06.2015 01:27:25
5
18
..туй на снимката става за кмет,има очила,говори глупости и лъха на комплекси.тролове също си има.на бас и че е обратен.какъв му е бизнеса че бил успешен и голям
51.
hahaha
29.06.2015 01:15:43
2
20
с две думи завършил 'кашата" .... и станал слуга на братя Диневи
50.
Пайнер
29.06.2015 00:22:48
2
18
К'во търсят Диневите в Бургас?! Емануела ли?! Ей, къде е, горе на снимката.
49.
До 44 И
29.06.2015 00:21:31
3
17
Син е на овчар от с.Черни връх.15години е бил сервитьор в Бургас Пампорово Сл Бряг докато братя Диневи не му плащат образованието и т.н.
48.
Хахаха
29.06.2015 00:17:06
0
6
Абе турците кога са писали на кирилица, че сега са минали на латиница? Аххххххх
47.
дори
29.06.2015 00:14:04
1
4
дори турците, хахаха, че те са шеста икономика в света, нали все за икономика говориш, но какво ти е образованието, не знам
46.
Бург
29.06.2015 00:14:00
3
7
А бе почтен бургазлия -селянин от черни връх нали там живееш?Почтен друг път малко ли топи партньорите от РБ на прламентарните избори топеше ги чак на прокуратурата.РБлок трябва дс те обесят не дс те издигат за кмет
45.
Smurt na kirilica
29.06.2015 00:09:01
7
1
Dori 20: dori Turcite minaha na latinica, za da sa po blizko do zapada. Tezi malki strani, koito se deliat poluchavat edin goliam.
44.
И.
29.06.2015 00:02:55
1
1
Табаков-да не би да е син на...не безизвестната д-р.Табакова?
43.
СДС
28.06.2015 23:51:15
5
9
А Марков този крадец забравели колко папки има срещу него, а? Да се скрива за да не му напомнят СКАТ.
42.
Ко.
28.06.2015 23:47:34
0
2
Всъщност злобата се лее по адрес на Николов, като се използва кандидатурата на Табакови тук там се плиска и срещу него. Не е сериозно и даже не ми се коментира
41.
tochnia
28.06.2015 23:41:47
3
6
Голям цирк сте! И какво като на някого са му издигнали кандидатурата? Вие от сега сте се побъркали, не се ли виждате в какви злоби и помии се превръщате!? Явно на някого много му се бърка в интереса... Все повече се убеждавам че колкото повече го плювате, толкова повече този човек е в състояние да Ви обърка сметките. Има нещо гнило, ще ви наблюдавам от близо до къде ще стигнете...
40.
40
28.06.2015 23:36:43
3
5
Заплатите в града не ги повишава общината. Освен това човек за да има искания, човек трябва да се е потрудил, да се е образовал и да си намери подходяща работа. А не някакви неграмотници които не знаят да пишат да поставят условия нон стоп
39.
Burg USA
28.06.2015 23:27:22
3
5
Pich, ili mi kaji kak mojesh da povishish zaplatite vuv grada kum Evropeiskite ili slizai ot podiuma!!!!
38.
Хахаа
28.06.2015 23:26:17
3
7
Табаков не се противопоставя на Николов, той просто прави победата му по- интелигентна
37.
Rakovski
28.06.2015 23:22:25
7
0
Do 20: Ari ma kirilica. Zatova turistite ne idvat, samo se burkat sus tazi glupava kirilica. Horata sa suzdali latinica da se razbirame, da imame rabota, a nie se pravim na originalni, za kakvo, aide vashta mamka pochvaite da chetete na latinica...
36.
rrr
28.06.2015 23:20:23
4
4
"....излиза, че всички ние – партиите от РБ в Бургас нямаме личности и предварително се отказваме от битката за общината. Това демотивира нашите симпатизанти.. Притеснява ме факта, че по този начин се създава усещане, че РБ Бургас повече се старае да защитава досегашното статукво в общината, отколкото да работи за своя успешна кандидатура."
Именно, ние гласоподавателите на РБ не искаме да изглеждаме, че сме подкрепяли страхливци и статуквари.
35.
hahaa
28.06.2015 23:16:45
6
3
Добре им го каза, хахаха. Нема да се плашиш, сега ще започнат да пишат 5-мата човека с по 25 имена, защитаващи супермена Николов. Знай, че е от яд и безсилие. Нали знаеш, който много плюе, накрая умира в море от храчки.
34.
Demokrat
28.06.2015 23:04:10
2
6
Abe vie, zashto ne pishite sreshtu BSP i vsichki drugi kradci, a shte se izbiete tuk..? Vqn ot upravlenieto na Burgas vsichki kumonisti!
33.
Via Ponticca
28.06.2015 23:04:06
5
4
Sednal toz tupak, do vchera ne e nosil vratovruzka, da se prodava kato politik na nai Vizantiiskia grad Pirgos ili Burgas kakto go znaiat -- kude be?? Kakuv si ti? Na Pirgos mu tribva svetoven turgovec, far vuv moreto na turgoviata!!! Niama da iadem politika na masata. Samo turgovia, business, universiteti, zavodi i rabota, ne ni triabva nishto drugo ot resumeto ti.
32.
kkk
28.06.2015 23:01:33
6
6
До сега беше много зле в къщи с тоя Николов. Ще утрепам жената, добър бил, хубав бил... От сега Ви казвам гласувам за този младеж. Писна ми и искам да и видя физиономията ако спечели Табаков. Ако обаче и за него започне непрекъснато да ми говори, значи съм сбъркал с жената! Гласувайте за моето семейно щастие!
31.
dobre
28.06.2015 22:58:23
3
6
Ами щом си казал, давай, да видим к'во ще стане. Важното е да има екшън.
30.
Подкрепа
28.06.2015 22:58:08
6
6
Табаче, ще те сасипят от лоши коментари всички подлоги на РБ и ГЕРБ - да не ти пука! Успех!!!
29.
miza
28.06.2015 22:54:52
7
10
Четох интервюто на Марков - пълен мишкар и гном. От безсилие изтърси маса простотии - как може по този начин да говориш за свой партньор???
Прави му чест на Табаков, че не падна на неговото ниво. Парламента е пълен с хора, които не знаят какво правят там - като се започне с Баракова, мине се през Марков и се завърши с цялата група на манипулатора Бареков.
28.
uspeh
28.06.2015 22:51:04
5
4
JIKA USPEH I NE GI SLUSHAI SMOTANIACITE - KRITIKARI, TE NIAMAT TOPKI I MIRISHAT !!!
27.
do Nokia
28.06.2015 22:49:26
2
10
Вземи си презареди батерията, че издишаш и само простотии ръсиш. Нека ги видим другите от РБ кой ще изкарат??? Или действително ще драпат със зъби и нокти да няма опонент Николов, че ще им се развали сладката работа в Общината.
26.
Бургазлийка
28.06.2015 22:46:19
8
4
Поздравявам Реформаторите...за да се прави избор,трябва да има "избор".Те направиха добър избор.Успех на техния кандидат(за кмет)!
25.
work
28.06.2015 22:46:14
0
10
Искаме работа и възможности за нашите деца в Бургас. До момента не сме го видели, а децата пораснаха.
Искаме други идеи, искаме достатъчно на брой кандидати, нека има избор - добри, лоши, умни, глупави - ние ще решим. Поздравления за позицията.
24.
Нокия
28.06.2015 22:44:03
5
6
Тоя пък с тия компании. Изпий си хапчето да се успокоиш малко.... Вземи да се преселиш в Китай, та да ти е пълно!
23.
най
28.06.2015 22:42:14
1
15
Чета коментарите и не мога да не отбележа. На всички, които си мислят, че сме най, най-града. Стига се заблуждаваме, нямаме нищо освен градинки и площадки, скоро и някой друг път. Къде са инвестициите и офисите на големи компании??? Когато влизаж в Бургас те посреща табела "Бургас - най-добрия град за живеене", може би е така, но само за живеене, парите и бизнеса задължително се вадят от някъде другаде или "Бургас - най-добрия град за живеене, но не и за работа". Колкото до тази кандидатура - едва ли ще е тази личност, но ............... къде са другите??? Видяхме Николов, да влиза следващия!
22.
kris
28.06.2015 22:39:10
0
10
А братя диневи
21.
Ало
28.06.2015 22:35:52
1
9
Ало неграмотните критици. Моля да нека българи. Стига с тези маймунски писания. Или толкова си можете?
20.
Кети
28.06.2015 22:28:57
0
7
На кирилица ако обичате
19.
Burgas 2030
28.06.2015 22:19:01
4
3
Burgas mu triabva politik koito da poznava liderite na 500 nai golemi evropeiski kompanii, za da moje lesno da im obiasni i da im prodade, na istinski angliiski, kak da mogat da investirat vuv Burgas, i kak da pochvat da trenirat Burgazlii vuv technologia ne vuv ebania vi ruski turizum deto smuchite guzovete na moskovskite landowners. tova znachi niakoi sus obrazovanie ot nai nai zapadnite i sus razume ot nai nai.
18.
Velika Bulgaria -- kakvo se iska:
28.06.2015 22:10:00
4
4
Pich, predimstvo e ako si postroil neshto, komopania, ili imperii ot kompanii, che da viarvame che nieshto moje da svurshish ami ne samo da stoish v ofisa i da pitash zashto ne idvat zapadnite kompanii vuv Burgas. Triabva chovek sus sila i opit. Chovek koito e gradil kompanii i e biznesmen ot nai goliama klasa.
17.
Burg USA
28.06.2015 22:07:06
6
4
Stiga sus slabi socialisti da eba tupacite.
Ako iskate da se razvivame kato nai silnia grad, izberate lider koito idva ot Evropa i ima vruzki sus nai golemite kompanii, i ima dovertieto na Merkel, na Cemeron, na kralete. Kakvo mi se zanimavate sus cigani i tupaci tuk. Vreme da se misli Evropeiski!!!!
16.
Добри
28.06.2015 22:06:57
9
5
Хората ще изберат, но толкова рано освен Николов, друг не се е осмелил да се обяви. Ако не е чист, не би посмял. Поздравления и успех!
15.
f
28.06.2015 22:05:14
8
7
Momche, niamash opit ot zapad!!!
Sus takova resume, nishto poveche ne mojesh da privlechesh nito zapadni investicii, ti niamash vruzki sred bogatite zapadni kompanii, niama kak da pochnesh razgovor, niama kakvo da im predlojish, ti ne si pekan. Niama da stane. Na Burgas mu triabva Evropeiski lider, ne koito i da e!!! Namerete pravilnia kandidat!!!! Koito da moje da misli na goliamo!!!!
14.
гого
28.06.2015 21:52:59
7
5
Това е правилна позиция. Хора вече си мислих, че няма да изкарате никой от РБ и до последно ще се чудя за кой да гласувам. По-смело я.
13.
Ken
28.06.2015 21:51:27
2
7
Не разбрах от коя класа е. От работническата ли?
12.
Точен
28.06.2015 21:50:17
8
4
Голяма доза истина има в това което казва момъка. Дано не мисли, че ще спечели, но иначе адмирации за позицията.
11.
ВХТИ
28.06.2015 21:48:01
4
12
КАТО ВИЖДАМ КАКВО Е УЧИЛ И ЗАВРЪШИЛ И КАТО ЗНАМ КАК ТАМ СЕ ЗАВРЪШВА ,ЕГАТИ И СПЕЦИАЛИСТА
КАТО ЧОВЕК МОЖЕ И ДА Е ДУШИЦА ,МАМИНА РОЖБА
10.
Полицай
28.06.2015 21:44:26
5
6
Ама и табака си го знаем от малък. Разбира се че ще гласуваме за не го. а бате бате ....!?
9.
123
28.06.2015 21:43:57
4
8
Този пък кой е?
8.
Поне
28.06.2015 21:35:13
7
6
Никакъв шанс за кмет, но поне се държи по - културно от други партии, знаем си кои :)))
7.
шуберт
28.06.2015 21:33:45
14
6
Давай, Живак! Хич да не ти пука :)
6.
Ко не
28.06.2015 21:32:31
7
8
Няма да спечели изборите, но пък ще дръпне себе си и други за общински съветници. Той според мен си го знае това, както и всички останали. В което няма лошо.
5.
hubert
28.06.2015 21:29:04
7
13
хахахахахахаха няма толкова забавно интервю, никакъв шанс след него.
4.
Димо
28.06.2015 21:21:25
15
7
Живко е точен и почтен!От личен опит го казвам!Важно е да има дясна личност кандидат/кмет
3.
Бург
28.06.2015 20:42:36
8
14
Толкова си ми безинтересен, че чак не ми се пише сериозен коментар...
2.
Бургазлия
28.06.2015 20:38:22
18
7
Поздравления за смелоста на господин Табаков и на партията му! Може и да не успее да спечели изборите, но другото - примирението е по-страшно. Аз,като десен избирател имам избор. Може и да не гласувам за кандидата на РБ но поне да видя и още една дясна програма за града ми. Успех пожелавам на Блока!
1.
бургия
28.06.2015 20:29:05
7
17
Комедиант със самочувствие без покритие!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори