×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слънчев бряг АД: Шофьор от Сливен скочи да бие наши служители, защото му сложиха скоба


Слънчев бряг АД: Шофьор от Сливен скочи да бие наши служители, защото му сложиха скоба
Това е улицата, на която е станал инцидента в Слънчев бряг
23 Юни 2015, Вторник, 05:08 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Петър ПЕТРОВ

Собственикът на автомобила се нахвърлил с юмруци и удари срещу служителите на синята зона
Служители на реда в курортен комплекс “Слънчев бряг” станаха обект на груба агресия по време на изпълнение на служебните си задължения, съобщават от прессофиса на държавното дружество. Двама инспектори по контрола на “Синя зона” са констатирали неправомерно паркиран автомобил със сливенска регистрация около 19.40 ч. в района на х-л “Колозеум”. Леката кола е пречила на другите преминаващи превозни средства и е предизвиквала затруднение в придвижването по алеята. Санкцията е била поставяне на съоръжение, тип “скоба” на автомобила с рег. № СН 7004 СА.

На място е пристигнал собственикът и се е нахвърлил с удари и ритници срещу служителите. Заплашва ги със саморазправа, рита скобата, блъска работниците от контролния блок, докато всички се озовават на земята. В свадата нарушителят намесва и работодателя си както и охранителите на х-л „Колизеум”,  чрез които се заканва да отмъсти.

Агресивният акт е принудил двамата контрольори да се обърнат за съдействие към полицията. На место те са извикали велопатрулна двойка, която да им окаже съдействие. Дори и пред униформените собственикът е продължил да буйства и налита. Полицаите са констатирали инцидента и са попитали потърпевшите служители дали искат да подадат официален сигнал срещу хилиганската проява, но те не са пожелали. Въпреки агресивните нападки, прераснали във физическа саморазправа, служителите от контрола на „Синята зона” не са предявили претенции за наранявания и други травми.
Случаят е описан подробно в официално Становище до ръководството на държавната фирма от съответния ръководител на отдел за реда в курорта. Становището се прилага без редакция към прескомюникето.

В момента случаят се разследва от дознател на МВР, очаква се неговото становище. „Ние няма да толерираме хулиганските прояви.и агресията. Ако полицията излезе със становище, различно от това на нашите служители, те ще понесат съответните административни наказания”, каза  Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг” АД.

Ръководството на “Слънчев бряг” АД неотклонно ще продължава да изпълнява основните си задължение по стопанисване на инфраструктурата в най-големия ни летен курорт и по осигуряване на ред за движение и трянспорт в него. Държавното дружество е стопанин на улиците и алеите в Слънчев бряг, негов е ангажимента по поддържането на реда и създаването на комфортна и безопасна среда за почиващите и туристите, както и за всички работещи ба територията.

Проблемите с автомобилния трафик и с поддържането в добро състояние на голямата по обем инфраструктура в комплекса са основна грижа и отговорност. Мерките, които предприема, включително и въвеждането на т.нар. „Синя зона”, са изцяло в неговите правомощия като собственик на уличната инфраструктура. Регламентирането на трафика и паркирането е извършено с решение на Съвета на директорите и е одобрено и от МВР, отдел КАТ чрез специално приложена транспортна схема. 

За съжаление през всеки летен сезон определени среди изявяват своето несъгласие и дори съпротива срещу нормите за ред и сигурност в курорта. „Слънчев бряг” АД категорично заявява, че всички действия, свързани с налагане на правила и ред в курортния комплекс са в съответствие с действащото българско законодателство и изцяло в обществен интерес и одобрени от туристи и туроператори.

Категоричното право на “Слънчев бряг” АД да извършва дейност по контрол на движение и паркиране на превозни средства на територията на курорта се регламентира от окончателно Решение на ВАС от 22.05.2015 г., както и от Решение на ВКС от 18.02.2015 г. С тези официални становища на най-висшите съдебни институции в Република България се слага категоричен и окончателен край на всякакви произволни спекулации от страна на лично заинтересовани лица и субекти от неприлагане на законите на територията на Слънчев бряг. Или за прилагането им избирателно и в нечий частен интерес.

Дружеството няма да се подаде на опитите да се осуети прилагането на законите от страна на държавата и да се саботира туристическия сезон, съобщават от пресслужбата на Слънчев бряг АД.

ОЧАКВАЙТЕ ПОЗИЦИЯТА И НА ДРУГАТА СТРАНА

В категории: Несебър


8
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
8
Коментара по темата
8.
луциян
24.06.2015 09:48:20
0
2
Паяците вав сланчака са денонощни тук жътвата е голяма непрекаснато слагат табели сас знаци за паяци апак дане говорим за св.влас там паяка е незаконен тои си слага табелите за паяк и щави хората непрекаснато виждалсам как спира на дадено място кадето са спрели коли слагат си табелата за паркинг и започват да вдигат колите тая табела стои два три дена слет това а махат докато се саберат коли и пак на ново сащото упражнение сащия тоя паяк сабира колите и от елени самаче там си плащат да слагаг табели и всичко това на гарба на ториста но никои неги закача щот са хора на диневи иси плащат на тях
7.
истината
23.06.2015 21:29:52
0
3
От кога стана частно това дружество- Искам да питам Златко този комплекс е построен от данъците на баща ми и майка ми и колко други хора -Кой сте вие АД ТО ЧЕ ДА ГО ПРАВИТЕ ЧАСТНА ФИРМА. До кога това правителство ще ви
защитава своеволието .Дано ви закрият мръсни пед.ли.Само крадци се събрахте там.
6.
Dodo
23.06.2015 20:19:13
1
3
" ... около 19.40 ч. в района на х-л “Колозеум” "
Тия в Сънито денонощно ли щавят кожи ? Аз си мислех, че синята зона си има някакво работно време все пак.
5.
от рецепция
23.06.2015 16:11:43
0
9
Е като е пречила колата на движението, как ще помогне поставянето на скоба ??? Ей "умници" : тази година сезона е зле,другата изобщо може да няма.Заради интересите на 3 4 бизнесмени( паяк, чадъри на плажа,скапани автобуси,таксита) страда целия туризъм в Сл.Бряг .
4.
ПИЦАТА,ЦИЦАТА,МЕКИЦАТА,МАНГАЛА,КАВАЛА..........
23.06.2015 14:02:06
0
6
От Слънчев бряг АД могат да се хванат за палците,начело с оня сопол Златко.Раздават по между си на изключително ниски цени терени и парцелчета и единствения реален приход в касата на АД идва от дейноста на паяците и рекета над фирмите доставчици.Туристическия поток тази година е толкова слаб и никой на никого не пречи.Но паяк трябва да има за да се чувства осезаемо българската простотия.Обиколил съм Европа с автомобил и никъде никой не те притеснява.Само тук си имаме начини да изкараме бързи и лесни пари.Затова туристите с пари и мозък не стъпват в Слънчев бряг.
3.
Курт
23.06.2015 11:09:09
1
2
Ми те и в Бургас често си го получават. Миналата година до пазара едно олигофренче се беше мъчило да закопчава един Хамър ама собственика се усети навреме и такъв шамар му лепна , че го вкара между калника и гумата. А бат Тони Кабата и той беше шамарил един дето се мъчеше да му закопчее колата.
2.
Гост на сл.бряг
23.06.2015 09:21:51
7
17
най-накрая да си го получат... В целия комплекс няма къде да се паркира свободно, а тези от Синя Зона и с паяците всяка година са по- зле от мутри - прости и напомпени батки, готови на всякакви агресии да ти вземат парите... Затова няма и туристи - на хората им писна да ги изнудват
1.
Гост на сл.бряг
23.06.2015 09:21:51
8
16
най-накрая да си го получат... В целия комплекс няма къде да се паркира свободно, а тези от Синя Зона и с паяците всяка година са по- зле от мутри - прости и напомпени батки, готови на всякакви агресии да ти вземат парите... Затова няма и туристи - на хората им писна да ги изнудват
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори