×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Градец или бъдещето на България. Нашето утре


Градец или бъдещето на България. Нашето утре
Смугъл индивид паразитиращ от социални помощи. Утре той може да е престъпник, да краде и пребива роднините ни
22 Май 2015, Петък, 20:37 ч.
Източник: Lentata

Градец беше място, където се раждаха възрожденци, а днес е циганска автономия
Градец е прекрасно, китно село, сгушено в Котленския балкан, селище с богата и много интересна история и впечатляваща, разкошна възрожденска архитектура.

През Възраждането и веднага след Освобождението, селището е изключително богато, едно заради основния търговски път, който тогава минава покрай него, друго заради упоритостта и предприемчивост та на своите жители. Образование,  духовен живот, читалища, библиотеки. Образец за любознателност и ученолюбие. Наоколо са Медвен, Котел, Жеравна. От Градец са родом редица видни български революционни, просветни, военни и политически дейци.

Било е. Защото днес Градец е циганска република. Циганска автономия.

По-скоро победилата циганска анархия. Защото в селището днес живеят около 5000 цигани и около стотина българи. Кметът, Вече Братунов е, разбира се, от ДПС. И кметството му е образец за "етническия модел" на ДПС. Показателен. Това е моделЪТ. Всички цигани, без изключение се водят социално слаби и ползват с пълни шепи всички социални и здравни права, които ние така неразумно им предоставяме. Всички до един.

Същевременно обаче, унищожават варварски, брутално и нагло земи частна и общинска собственост и вековни гори.

Малкото българи в селото се опитват да се занимават със земеделие. Да си изкарват почтено и с труд прехрана, да печелят финансиране по линия на европейски програми, да влагат европейски пари в българската земя, да издържат семействата си в България,а не в чужбина.

Градешките цигани обаче, са им намерили цаката. От месеци насам ровят варварски земеделската земя, частна собственост,  обработена и засята и вадят камъни, които продават в строителството по Черноморието. Абсолютно нелегално. Добиване, превоз, продажба - без разрешителни, без лицензи, без ДК номера. Оборот и печалби за стотици хиляди левове, без една стотинка да влиза в бюджета като данъци, осигуровки и прочее. Пак напомням - всички тези "граждани" висят на нашия врат, ние ги издържаме, като им изплащаме стотици хиляди левове социални помощи, защото са цигани.

Та тези "бедни", "социалнослаби", "безработни", "граждани" си докарват стотици хиляди левове, унищожавайки варварски земя, която освен всичко друго е и в границите на Натура 2000. "Добиването" става посредством издълбаването на огромни кратери, някои от които дълбоки вече до 6 метра, които напълно унищожават всичко наоколо.

Дотук са напълно унищожени не по-малко от 1500 декара земеделска земя, пасища и ливади, само в землището на село Градец. Същото е и в землищата на околните селища.

А тази земя се обработва от хора, които са продали апартаменти, теглили са кредити, положили са усилия за да работят тази земя.

Да повторим пак - българите в Градец, около 100 човека теглят кредити, продават апартаменти, работят на полето от тъмно до тъмно, блъскат здраво, за да изкарат прехраната, да влеят пари от Европа в българската икономика и за да платят данъци и осигуровки.

Циганите в Градец, около 5000, които не са платили в живота си една стотинка данък, пенсионна или здравна осигуровка, които живеят изцяло на социални помощи, платени от данъците, таксите таксите и осигуровките на работещите българи, варварски и нагло унищожават земята, производството, хляба на тези, които ги издържат. На тези, които им плащат цял живот "помощи", защото са цигани.

И, когато българите потърсят обяснение или се опитат да си защитят собствената земя, циганите скачат с брадвите, вилите и сопите. Скачат на война. Заплашват да колят.

Стотици жалби - до полиция, прокуратура, кметове, папи, патриарси... Нищо. Полицаи, прокурори свиват уши, мънкат, усукват се, кършат пръсти и се скатават.

На практика, до днес, допреди да се разрази темата, държавата България отказва правосъдие, отказва сигурност, отказва защита на частната собственост, на правата и законните интереси на българските граждани в село Градец.

Държавата България мълчаливо признава управляваната от ДПС циганска автономия в Градец. Градец не е в ЕС,  със сигурност не е. В Градец българските закони и европейките регламенти не важат. Там управлява ДПС. Своята микро циганска автономия. Своя малък модел на утрешна България.

Това ще ни се случи, ако не променим посоката на движение. Ако не преосмислим поведението и търпението си. Ако продължим да си затваряме очите. Да се правим, че не виждаме какво се случва.

Ако продължаваме мълчаливо да търпим лицемерните "правозащитни" словесни полюции и онинизми на грантовите правозащитници и саксиените либерали, дето борят  "дискриминацията срещу ромите" от жълтите павета и околните им заведения. Красимир Кънев и останалите невротички с правозащитен плам в очите и позакъсняло акне, няма да се изкажат по тази тема. Те не се интересуват от дискриминация и насилие над българи, извършвано от цигани. Ще си мълчат като бити, знаете. Защото не е политкоректно, по техните критерии. За друго се плащат грантове.

Градец е етническият модел на ДПС. Градец е лицето му. Етнически модел на грозна експлоатация, не признаване на никакви закони и правила, неуважаване на частната собственост, цигански терор. Градец е столицата на победилата цигания. На "интеграцията", фалшива лъжа, която ни пробутват отдавна. Снимката е показателна.

Made in ДПС.

Когато си говорихме по този повод с хората в Градец, много от тях ми казаха "Или ние или те". Друг път, друг начин вече няма. Идат времена в които всеки ще трябва да избере от коя страна на приклада да застане.

В категории: Политика


12
Коментара по темата
12.
angel ivanov
12.07.2015 14:09:56
0
0
asam ot tam i nee taka kakto go opisvate stova niama da ste po izvestni
11.
РУП
23.05.2015 13:29:52
2
7
Румен Ригов е най-голямото корумпирано човече в Котел , той играе със всички и всички на него плащат за плочите !!!!
10.
aytoski huligan
23.05.2015 12:30:35
3
6
За това положение е виновна държавата в момента държавата е Бойко (капута) и за това в момента виновникът е Бойко.А всичко е толкова лесно и просто за решаване на този проблем.Обявяваш че за родените след 10 мес. бебета няма да има детски надбавки и край.Тогава няма да се "произвеждат" деца с цел да се получават детски надбавки а ще се раждат деца с цел добро възпитание и обучение за продължаване на рода.И тогава всички тези ненужни и излишни деца няма да се раждат.И тази зган ще изчезне за 10-на години.Но това не се прави и виновна е държавата ,а в момента БОЙКО е държавата и вината е негова сърдете се на БОТЕ ВИ БОЙКО.
9.
walentin
23.05.2015 11:33:10
2
3
i 6ta eba eba v malkoto dupe
8.
walentin
23.05.2015 11:32:26
2
4
DOLEN MANGAL 6TA XWANA I 6TA EBA EBA QKO
7.
до г-н Ганьо Ч.
23.05.2015 11:14:49
0
9
От къде този либерален плам, г-н Ганьо? От парите на БХК? Или от друга някоя сороспийска организацийка? Какви ,,идеални жертви'' са цигани, които имат собствени камиони и изкарват по 1000 лв на ден от доставка на крадения камък (видно от репортажа по НОВА)?! А в същото време получават помощи!...За палатите на босовете им да не говорим..Какви жертви са те? Жертви сме ние, и не само поради тях. А вие да не сте някой циганин чорбаджия от ,,Амалипе''? Май-май..
6.
az
22.05.2015 22:39:26
2
9
Tova e prepitanieto na tezi romi, da kradat i lajat.Nqma zakoni vtaz darjava.Jalko e che se i preselvat v okolnite sela na Gradec.
5.
г-н Ганьо Чорбаджийски
22.05.2015 20:32:22
10
5
колко му патихте на това дете за да си направите гнусната агитация/промиване на мозъци/манипулация на овцете ? 5лв ли? това не е бъдещето на България.Това е идеалната изкупителна жертва за всякакви цели и перфектен начин за печелене на избори/милиарди левове и какво ли още не.не може всички да печелим все някой трябва да губи
4.
ХАХАХАХАХА
22.05.2015 18:42:53
15
2
СМАРТ НА БЪЛГАРИТЕ,ВСИЧКИ НА КАЙМА И В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ.
3.
MDAAA
22.05.2015 18:24:12
4
13
FAKT E.
NO TOVA NE ZNACHI, CHE SHTE GLASUVAM ZA PARICHEN FOND NA VALERI SIMEONOV.
2.
Predpriemach
22.05.2015 18:22:55
4
9
Nqkoi iska li da napravim fabrika za sapun tam?
1.
.........
22.05.2015 17:53:21
1
24
Абсолютно вярно, за съжаление! Частник съм и затова няма да събудя съжаление. Но зная, че заради това, че декларирах съвестно доходите си, в семейството не се получаваха детски надбавки за никое от БЪЛГАРСКИТЕ ми деца, за това, че си декларирах доходите, децата ми никога няма да получават стипендия като стимул за учене. И това са само малка част от всичко неполучено заради гореописаната напаст!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори