×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Община Поморие отново получи Етикета за иновации и добро управление на местно ниво


Община Поморие отново получи Етикета за иновации и добро управление на местно ниво
Наградата получи кметът на Поморие Иван Алексиев
20 Май 2015, Сряда, 13:28 ч.

Кандидатурата на Община Поморие обхваща периода от началото до 2014 г. до сега

На официална церемония в Пловдив вицепремиерът Томислав Дончев връчи на кмета Иван Алексиев престижния европейски приз – Етикет за иновации и добро управление на местно ниво – част от стратегията на Съвета на Европа. На събитието присъстваха заместник-министърът на регионалното развитие Иван Аспарухов и кметовете на останалите седемнадесет общини заслужили Етикета.

Община Поморие получава признанието за втори път, след като през 2013 г. защити успешно кандидатурата си. Второто отличие е със срок на валидност до 2017 г.

Кандидатурата на Община Поморие обхваща периода от началото до 2014 г. до сега, като бяха представени доказателства по всички критерии за добро управление, заложени от Съвета на Европа. Тя бе разгледана и оценена от Комисия от независими експерти, определена от Съвета по децентрализация на държавното управление към Министерски съвет и назначена със заповед на министъра на регионалното развитие, който е и председател на Комисията. Беше направено и представително анкетно проучване сред гражданите на общината от независима организация, назначена от Секретариата на Комисията.

Етикетът гарантира на гражданите демократично управление, качество на предоставяните публични услуги и добрите практики при изпълнението на публични политики.

„Присъждането на Етикета е признание, че отговаряме на най-високите стандарти за една общинска институция. Това, че го получаваме за втори път е гаранция за последователността в нашата работа и доказателство, че политиката на управление следва европейския модел и е насочена към прозрачност, честност и пряко участие на гражданското общество. Тук е мястото да благодаря на всички служители на Община Поморие, защото всеки от тях е допринесъл за това признание с работата си и с идеите си. Уверен съм, че наградата ще ни мотивира още повече, защото освен признание, тя е и задължение да бъдем по-отговорни и прецизни в изпълнение на служебния си дълг.”– каза кметът Иван Алексиев по повод високата оценка.

В категории: Поморие


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Pomoriec
21.05.2015 12:44:06
0
8
Много ми харесват коментарите за поморийската банда в Общината.
8.
НЕРАЗБРАЛ
20.05.2015 22:02:29
0
9
А КОГА ЩЕ ПОЛУЧАТ ПРИЗА ЗА МАЛОУМИЕ ???
7.
НЕРАЗБРАЛ
20.05.2015 22:02:29
0
11
А КОГА ЩЕ ПОЛУЧАТ ПРИЗА ЗА МАЛОУМИЕ ???
6.
Хора които помнят
20.05.2015 21:56:45
0
11
Осраха се Герберите като геренски данаци .Днес върнаха града 60 години назад .В гроба ще се обърнат всички достойни лекари градили и развивали болничното дело в градът ни .Срам и позор за тази неграмотна общинска шайка .
5.
Поморийци
20.05.2015 21:09:17
0
9
Не можем да повярваме че, една самозабравила се докторка да не кажем по тежка дума може да стигне до там да използва положението си на председател на Общ.съвет да се саморазправи с един уважаван лекар само защото иска да продължи да работи с лаборатория Лина . Не можа да преглътни егото си от излагацията с която показа своята некомпетентност. Как тези хора не могат да осъзнаят че, това им носи само негативи преди изборите и работят против волята на избиратателите си . Никой не е венчан за тези постове много дойдоха и си заминаха и те ще си отидат . Само не можахме да разберем в какви "огромни" злоупотреби е уличен Д-р Цветков. Нали Кмета обеща че ще казва всичко с истинските имена и нищо няма да крие от съгражданите си. Това много негативно ще отрази на Болницата както на персонала така и на работата. Кмет и председател може да стани всеки що годе образован , но доктор на който болния да вярва са малко. Д- р Цветков е един от тях.
4.
фелдшер МИТКО
20.05.2015 20:13:38
0
8
БАЯ пари ще натрупаме от инжекции и системи в бърза помощ , като закрият болницата. Ха наздраве , цанкова, на сина ти-кола нова!
3.
вече селянин от Поморие
20.05.2015 16:56:32
2
8
От днес градът ни се нарежда по значимост сред такива важни градове като Каблешково , Ахелой , Бата ,Еркеч -Град от селски тип без болнично заведение .Да ни е честито ! И на есен пак гласувайте за тези малоумници .
2.
Калин Орела
20.05.2015 16:09:21
1
9
А днес ще получи приз за община изгубила болницата си по най -тъпия възможен начин - ЛИЧНА ДРАМА между Енева и Цветков. Аман от немислещи човечета , които се взират в дребното и изпускат голямото. За 5 лв. всеки гласува , без да знае какво следва. Сега всички лекари от болницата ще стават джипита. Ще ни скъсат от потребителски такси.
1.
.....
20.05.2015 15:09:22
0
7
Ааааа бе,плешив педераст.кажи че всички участвали общини получиха този приз за УЧАСТИЕ а не за иноваторство
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори