×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разследват инсценировка, за да прикрият изчезнали пари в Айтос? Правят пълна ревизия на банката (ОБНОВЕНА)


Разследват инсценировка, за да прикрият изчезнали пари в Айтос? Правят пълна ревизия на банката (ОБНОВЕНА)
Старши комисар Калоян Калоянов не се ангажира да назове точна сума преди да направят пълната ревизия
Тема в развитие
Разследваният за банковия обир в Айтос не искал в ареста, там имало престъпници Автоматът "Калашников" в Свети Влас не е от банковия обир в Айтос Задържаният за банковия обир в Айтос: Признах, защото бях друсан с метамфетамин Безпрецедентни мерки за сигурност в съда заради банковия обирджия с автомата Христо Колев (СНИМКИ) 22-годишният Христо Колев от Варна е арестуваният за банковия обир в Айтос Извънредно! Арестуван е един от банковите обирджии на "УниКредит Булбанк" в Айтос Обирджиите от банката в Айтос задигнали мотор от Благоевградско 55 249 лева отмъкнати при въоръжения грабеж на Булбанк в Айтос Експерт: Някой е объркал плановете на бандитите от Айтос, целта им не е била да откраднат само 40 000 евро 40 хил.евро са задигнати от банковия клон в Айтос? Уникредит Булбанк: Откраднатата сума е незначителна, клиентите да са спокойни „УниКредит Булбанк“: Открадната е нищожна сума. Прокуратурата: В особено големи размери е! Разследват инсценировка, за да прикрият изчезнали пари в Айтос? Правят пълна ревизия на банката (ОБНОВЕНА) Очевидец на банковия обир в Айтос: Бяха двама млади мъже с анцузи, избягаха с мотор със софийска регистрация (ВИДЕО) Бандитите стреляли с автомати в банката в Айтос, избягали с мотор Първо във Флагман.бг! Въоръжени обраха клон на "УниКредит Булбанк" в Айтос
виж още
скрий
19 Май 2015, Вторник, 12:54 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, видео и снимка: Иван КОЛЕВ

Никой не знае точната сума, нападателите са тикали парите в торби и джобове
Пълна ревизия ще бъде направена в клона на „УниКредит Булбанк“ в Айтос, за да се установи колко пари са задигнати. Това стана ясно от думите на директора на ОД на МВР в Бургас старши комисар Калоян Калоянов. Комисар Калоянов бе изключително лаконичен и уточни, че е много рано да се съобщават подробности.

Според източници на Флагман.бг двамата обирджии са пълнели парите и чували, тикали са банкноти в джобовете. Едри левови копюри имало разпилени и в касовия салон. Всичко в момента се описва и до няколко часа ще е ясна точната сума. Разследващите разработват версия и дали обирът не е бил направен от вътрешен човек, за да се прикрият липси на пари в банковия трезор. Много са аргументите в тази посока – обирът е извършен по обяд, охраната е била занижена, подаването на сигнал също се забавило.

В 16 часа "УниКредит Булбанк" излезе с официална позиция:

Няма физически пострадали клиенти или колеги при грабеж от две лица днес във филиал в Айтос.
Професионален екип на банката е на място и работи с полицията, за да съдейства за разкриване на престъплението. Клиентите могат да са сигурни, че няма да понесат финансова загуба. Откраднатата сума е незначителна. Сигурността на клиентите и колегите е основен приоритет за банката.



В категории: Айтос


6
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
6
Коментара по темата
6.
aytoski huligan
20.05.2015 11:04:28
0
5
Грабителите може и да си отишли и с 5-6000 лв. но ще обяват колкото им отърва на банковите служители.Така и така грабителите няма да бъдат заловени и истината колко пари са грабени никога няма да излезе на яве.Сега е времето на банковите служители да се облажат така и така ние всичките данъкоплатци на тази страна ще платим и тези липси както стана и с КТБ.Случката в Булбанк-клон Айтос и КТБ са една и съща в единият случай се случи цивилизовано ,а в другият по хайдушката но и двата случая става дума за едно и също нещо.
5.
вътрешна информация
19.05.2015 15:59:41
3
7
според информация от данс , основното заподозряно лице е К.К. , изживяващо се на журналист и травестит .
4.
555
19.05.2015 15:55:52
3
3
АБЕ ПРАТЕТЕ КАЛИН СОКОЛОВ И НЕГОВАТА ДЕТСКА ГРАДИНА ДА ГИ ХВАНАТ И ДА ГИ УМАРЯТ ОТ СМЯХ....
3.
Едрев и 40-те полицаи
19.05.2015 15:50:04
1
6
Основната версия обаче все още остава обир, който е организиран от дълго време, без знанието на никой от банковия клон. Едрев знае Фсичко .
2.
Чудя се?!
19.05.2015 15:44:10
3
8
Този Едрев не беше ли шеф на РДВР? Щото явно и като кмет се вживява на ченге! Ами що не си остана в полицията, ами се занимава с неприсъщи дейности?
Все пак да Благодарим на Господа Бога, че всичко се размина без пострадали! Дано не се случва вече никога и никъде!
1.
уникредит са мафия
19.05.2015 15:26:11
5
9
Заслужават си го
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори