×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нагъл бургазлия паркира в парк, плаши фотограф с бой


Нагъл бургазлия паркира в парк, плаши фотограф с бой
В парка на „инвалидите“ в комплекс „Славейков“ често се срещат шофьори, сгазили нагло закона. Снимка: Павел Георгиев
18 Май 2015, Понеделник, 09:05 ч.

Шофьорът стана агресивен, когато му казаха, че го снимам, сподели възмутен гражданин

Паркирането на автомобили в парка в бургаския жилищен комплекс „Славейков“ е уж забранено, но всяка събота и неделя е пълно с нарушители, съобщи възмутен гражданин в рубриката „Моята Новина на Нова телевизия. Той нарича мястото „парка на инвалидите“, макар че шофьорите нямат видими увреждания.

„Снимката е само една, защото на господина му казаха, че го снимам и стана агресивен. За съжаление тази картина е видима всяка събота и неделя“, добавя Павел Георгиев.

Шофьор на друг автомобил пък заплаши с бой възмутен гражданин в Монтана.
„Понеже премиерът на България призова да заснемаме джигити и нарушители на пътя, ви пращам поредната простотия на пътя (в случая паркинга), на която се натъкнах. Това е паркинга на голям супермаркет. Моля, сезирайте контролните органи или поне излъчете кадрите, за да може поне малко да се засрамят. За заснемането на снимките бях заплашен със саморазправа от водача на Опела!“, споделя Георги Петров.

В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
i hate stupid people
19.05.2015 06:49:02
0
1
Вижте се бе пак един срещу друг ,пак всеки за себе си за това в България сме така никога няма да се оправим ,докато няма адекватен контрол от страна на Органите на реда било то КАТ ,МВР и разни други ще е така закони има контрола е слаб,даже контрол няма ,ама ние сами сме си виновни !c1
12.
?
19.05.2015 00:10:32
0
1
Какво трябва да стане като в Америка ли, всеки да си носи оръжие ли? Тогава само май тъпоглавите малоумници мислещи се за много велики ще си се насират в гащите понеже не знаят насреща им човека дали няма да извади някой голям патлак и няма да са много отворени и нагли.
11.
до Ahmak
19.05.2015 00:05:10
1
2
Абе малоумник прост ти си под наказателна отговорност. На обществено място можеш да снимаш, който си поискаш и колкото си поискаш. Като останат в България само такива тъпи говеда като тебе ще си живуркате перфектно като шимпанзета
10.
greshka
18.05.2015 21:38:37
0
0
21:38 e sega vijte si chasa
9.
кгб
18.05.2015 21:33:41
0
1
Интересно големи мишоци нарушавате закона ама като ви опре яйцето до гъза и се оповавате на закони параграфи
8.
зако
18.05.2015 21:32:27
0
2
Законите се да се спазват ама като ви снимат и покажат кви жалки личности дте веднага на бой скачате
7.
меденруднишка батка
18.05.2015 14:26:16
0
2
Е то понеже нямаме полиция,затова хората са взели нещата в свои ръце и ги снимат селяците
6.
Ahmak
18.05.2015 14:00:43
5
3
Я се стегнете малко , какво сте се разснимали . Нормално да те заплаши с бои , и аз да сам това ще ти кажа , не си ти органа или човека който трябва да се занимава с това , още повече ако нямаш разрешението на човека да го снимаш си под наказателна отговорност . Спрете да слушате Платените Медии . Има си катаджии за тази работа , друг е въпроса ,че спят през повече от работното време .
5.
Бургазлия 2
18.05.2015 10:12:05
0
7
За съжаление - това е горчивата истина за живота ни. Всеки ден , всеки час разни подобни наглеци брутално погазват всякакви правила за живеене в града, тровят ни живота - дебеловрати анаболни остригани мутри. Градът може да е хубав като град , но хората станаха изключително лоши - особено тази категория. Наистина налитат на бой за най-малкото - изключително агресивни... Май ще се преимуневаме скоро на Мутроград , а държавата - Мутрафония...
4.
офф
18.05.2015 09:26:21
0
11
Пълно е с комплексари-малоумници. Вместо да се извинят когато са виновни или са в нарушение, веднага стават "мъже".
3.
Бургазлия
18.05.2015 07:50:18
2
12
И аз искам да съобщя, нещо, не че има бургазлии дето не го знаят.
Вчера посетих Морска гара Бургас, и на връщане се натъкнах на куриозен случай. Както си карам в лентата покрай хотел Приморец, изведнъж пътната лента заета от огромни метални саксии, от към някакъв страничен вход на Приморец, а пътните ленти разделени с непрекъсната линия, та останах в шок. Какво трябваше да направя за да се движа по правилата? Ако се блъсна в саксиите и извикам КАТ ще съм виновен, ако пресеча непрекъснатата бяла линия на платното също нарушавам правилата. Кажете кое е правилно и защо никой не е снимал тези саксии досега?
2.
Да, Да
18.05.2015 07:23:14
2
19
И полицаите от 5 РПУ Бургас си паркират личните коли на зелените площи, но тях никой не ги снима или глобява, те са ВЛАСТТА.....
1.
това сме НИЕ
18.05.2015 06:19:03
1
19
Не така бе фотографа .те нали 85% от жителите на Бургас си мислят ,че са ГРАЖДАНИ ,пък не им идва до "орехчето" ,че това е състояние на духа. Пък и имената правилно не могат да си напишат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори