×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поморие посрещна празника си с нова инфраструктура и реновиран парк (ВИДЕО И СНИМКИ)


Поморие посрещна празника си с нова инфраструктура и реновиран парк (ВИДЕО И СНИМКИ)
Кметът Иван Алексиев (вдясно) обеща до края на май Поморие да завърши и асфартирането на Поморие, след като приключиха в срок подмяната на подмзената инфраструктура
06 Май 2015, Сряда, 14:13 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Приключиха основните дейности по водния цикъл на града, остава само да се положи асфалта
С напълно подменена подземна инфраструктура и реновиран парк Поморие посрещна своя празник – 6 май. Днес беше пикът на тържествата, а на стопанина на града - кмета Иван Алексиев гостуваха зам.-областният управител Севдалина Турманова, областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев, д-р Галя Милева, делегации от гръцкия Нео Анхиало и турския Енидже.

В манастира „Свети Георги“ Иван Алексиев разчупи петохлебието, донесено от Нео Анхиало. Светата обител днес отбеляза храмовия си празник, заради който в Поморие бе владиката Иоанникий. Стотици гости на града и местни жители пък се наредиха за вода от прочутото със своите лековити свойства аязмо в двора на манастира.

Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев(вдясно) и д-р Галя Милева(вляво) уважиха празника на поморийци


На тържествена церемония бяха връчени и отличията на двама почетни граждани – на художника Йордан Маринов, както и посмъртно на д-р Димитър Масъров.

За доброто настроение на поморийци се грижеше местния духов оркестър, талантливи танцьори и обичаната Тони Димитрова.

„Поморие е хилядолетен град, вплел в себе си древност и съвремие. Използвал случая, за да ви благодаря за разбирането, което проявяване при осъществяването на най-големите инфраструктурни проекти на територията на Поморие. Благодаря ви за търпението, с което се въоръжихте, както и подкрепата, която ми оказахте – без нея всичко това нямаше да бъде възможно“, каза в тържествената си реч пред поморийци Иван Алексиев.

Художникът Йордан Маринов стана почетен гражданин на Поморие


За да завърши в срок работата по изграждането на подземната инфраструктура в града той бе мобилизирал фирмите да работят денонощно в последните месеци. Добрата новина е, че още тази седмица ще започне мащабното асфалтиране, за да може в края на месеца Поморие да заблести в  нов вид.

Владиката Иоанники изнесе празничната литургия в манастира "Свети Георги"

 






В категории: Поморие


70
Коментара
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
70
Коментара по темата
70.
недоволен
22.05.2015 12:55:35
0
2
Оставете това кой с кого се среща това най-малко ни интересува вижте че града до никъде не е готов за туристическия сезон. Всеки ден се разкопават асфалтирани улици, прахоляците са до небето не можеш да си отвориш прозореца, около пристанището разкопано и самото то не е готово,тротоари разкопони ,след големите обещания. Да не говорим за Малкото Солено езеро където улиците са някакъв ад - разкопани, мръсни руснаците започват да идват и се хващат за главата. Нали продадоха голямо място за милиони и с тези пари трябваше да се асфалтират улиците. Каня Управниците един ден да дойдат да дойдат и в тези горещи дни да не могат да си отворят прозорците от прахоляк и да ги питам как ще се почустват. Потънал е града в прахоляк идете да видите Несебър , Созопол греят от чистота и свежест. Иначе "умните глави" набързо скопосаха Болницата и сега обикалят да успокояват персонала.
69.
Съгласен
22.05.2015 11:02:02
0
0
да се включи и Стоенчо маминия, та да бъдат тройка.Двамата си вършат работата, а третия пази расото и обратно за обратните!
68.
Честито
22.05.2015 10:59:04
0
1
Напоследък в късните доби на почивните дни едни и същи хора посещават гранда в тесен кръг.
Честито на новата гей двойка Иеротей и баничаря милионер-те това е топ новината.
Ръка за ръка църковна и светска власт-какво по хубаво от това!
67.
Бял дом
21.05.2015 21:26:21
0
1
Казах ви аз, казах ви,Тони Митев Кмет-там е истината .
66.
смях в залата
21.05.2015 15:22:43
0
1
Катя христофорова напоследък е много умислена, дойде време да решава предложението на коя партия да приеме за местните избори. След Златанов, ДПС, Коалиция Център и ББЦ поморийци очакват с умиление да я видят в новото и амплроа - БДЦ, АБВ или патриотичния фронт.
65.
до №64 и 61
20.05.2015 06:46:56
0
2
Неграмотниците си намира измислени противници. Къде е Стоене, къде е Пенка или някоя друга не знам, но аз съм помориец. Живея и работя в един от най красивите градове на Република Чехия.
Подобни тъпанари все още ли има в Поморие, та да бръщолевят глупости.Такива изроди избраха отряд тъпанари в общината.
И какво да очаквате още от тях? Нищо или метлата на есен-иначе с умиление следим този сай подчинен на комерсиализацията.
В Чехия за разлика от България четем и сме информирани за разлика от подобни измекяри, които се опитват за имитират кмета-баничар, че и началник на същите.
64.
Хич та няма
18.05.2015 11:47:39
2
0
Стоене,Стоене пак си се написал под имета на алкохол /№57-Петко-Пилзeн-Чехия/Толкова си издухан вече, че от липса на въздух започваш да губиш ориентация другия път се напиши марихуанка , опиатка и др. имаш голям избор
63.
за такива няма място
18.05.2015 11:42:32
0
0
До гуша ми дойде от такива лизачки Красимирки и Христофорки разни
62.
Аман от кухи патки
18.05.2015 09:25:34
0
0
Аз съм против Христофорова тя е продажничка и този път няма да е общински съветник така , че не е лансираите , много ми е интересно Красимира от общинския съвет за къде смята да се нагласи , т. к е тя ибива комплески ще следим развитието и на двете , то ака не са от едните ще са от другите
61.
до сеир серсем
18.05.2015 09:18:39
3
0
Стояне пиши в твоя измислен сайт и точно вашата рода не говорете за семейни ценности и етични норми
60.
Аз съм ЗА:
17.05.2015 19:46:10
1
2
Катя Христофорова, Милена Енева и
Стефка Ангелова да управляват община Поморие след новите избори.
Стига с тези олигофрени, иде реч за патките-една от друга по проста.
Тъй и тъй битермиш, демек стигнахме дъното.
Ма тези хубавици, при това тлъсти заслужават вниманието на ДПС актива от района. Те си ги харесват от раз.
За нас останаха червените фесове!
59.
писна ми
17.05.2015 18:19:57
1
0
Майната ви всички от ББЦ изпратете тази патка при Бареков та да излага Европа не Поморие. То ББЦ не остана, този път с чии пари ще купувате циганските гласове - БДЦ или АБВ?
58.
ББЦ
16.05.2015 19:16:49
1
1
мина през ДПС но сега е най големият враг на ДПС. Дайте да се обединим около нея. тя става за кмет или председател на общинския съвет
57.
Петко-Пилзен-Чехия
15.05.2015 17:20:37
3
6
КМЕТЕ, КМЕТЕ,Толкова си издухан вече, че от липса на въздух започваш да губиш ориентация къде се намираш и с кого, какво приказваш………….
Май, твоята идиотска идея да поставиш статуята на защитника на града ни Св.Георги в центъра на кръговото кръстовище не стана. Светията, нито ти е подчинен, нито е на щат към тебе, нито ти си месия. Освен, ако си вече си превъртял в обкръжението на твоите пудели, скачайки в унес около тебе?
И какво ти трябваше да говориш с дядо Йоаникий на официалния обяд на Гьоргьовден колко си велик. Отговора на дядото беше жесток към тебе, нали така? Свидетели от първа ръка разказаха как си позеленял от яд!
Разбра ли, най сетне, че Светията не ти е подчинен, още по малко да бъде поставен като регулировчик в центъра на колелото. За твоята недомислица, ти получи заслужено шамар от най високата църковна институция в страната.
Ще се изпълни мнението на светата Църква, защитника на античния Анхиало и патрон на манастира ни, да бъде поставен пред боровите дървета до оградата на манастира. Миряните да поставят там цветя и се молят на спокойствие!
Защо на 6 май не дойде делегация от Неа Анхиало знаеш най добре с пиянските оргии всяка година там от т.н. делегация от община Поморие. Нито има сключен договор досега, и на гърците им писна от това безделие.
Не стана и твоята далавера да обсебиш двора на манастира от 23 дка за уж измислен парк, при съществуваш вече такъв. Близо 500 години дори турците не са посмели да се докоснат до църковните земи, а ти нещастник си позволяваш да игнорираш историята на нашия град в полза на скрити частни интереси.
Кой ти даде право да продадеш земята около най старата ни църква „Христос“, и кой ти даде право да забраниш желанието на църквата да постави пилони до входа с развети знамена на българския национален флаг, на Европейския съюз и на Светата Сливенска митрополия. На 6 август ще се чества 250 години!
Както казват възрастните поморийци, чорапа започна да се разплита, и съдебните дела около крещящите закононарушения в общината излизат най сетне! Губенето на ориентация е показателно за избиващата твоя злоба!
Очаквани с радост от нашите съграждани съдебни дела, за да се разбере колко е куха и проядена от корупция е измислената върхушка около тебе. Папкането май ще секне за радост на обикновените съграждани. Иде Видовден!
За твое нещастие, историята не можеш да я промениш, още по малко да налагаш своите пост комунистически виждания, мухлясали от некачественото брашно с което правиш банички. Поморийци виждат и разбират твоя тъжен край. За морал, семейни ценности и други етични неща не ставаш въобще!
56.
важното е информацията
15.05.2015 17:15:24
2
3
До № 50, 51,52 и 55 !!!!!!!!!!!!!
Четете внимателно и бавно сайта "Зад кулисите. ком.
Този сайт се чете и от ДАНС и Прокуратурата-май много е интересен с факти, номера на парцели, преписки и т.н. "сътворени" или по скоро уредени от баничаря под диктовката на автори зад завесите на частните интереси!
55.
до сеир серсем
15.05.2015 15:35:53
1
0
Напиши за умните съграждани дето трябва да гласуваме и общинските имоти
54.
мнение
15.05.2015 14:57:54
1
2
Мого ли да попитам бракоразводната адвокатка Кераца Митева ли е , ако е тя сте забравили да напишите , че е интригантка и клюкарка
53.
ДО 47
15.05.2015 14:55:18
0
0
Христофорова мина през всички партии включително и ДПС , а за умна и красива това си е само твое мнение аз имам друго
52.
ДО 49
15.05.2015 11:54:53
0
0
Напиши за умниците и имотите , че и на мен ми стана интересно.
51.
аз искам да знам
15.05.2015 08:37:19
0
0
Кой са умниците за които трябва да гласуваме и кои са продадените общински имоти че нещо не ми е ясно?
50.
искам да знам -до сеир серсем
13.05.2015 11:22:30
0
0
Кой общински имоти са продадени? напиши! Напиши и кой са умните наши съграждани дето трябва да гласуме за тях?!Чакам отговор!!!
49.
Сеир серсем
13.05.2015 05:33:02
0
3
Нагледайте се на простаците наредени на трибуната. Кой от тях ви е най симпатичен? Наслаждавайте се на това зло, което сами сте си сторили, нали така?
Неграмотния кмет е събрал отбор неграмотници с които продават и последните общински обекти за своя сметка.
Никой не Ви е виновен, сами си избрахте говедата, сами определихте своя пастир и, а сега, се мръщете недоволни.
Излезте и гласувайте на най умните наши съграждани. А не баничари, краставичари, цацаджии, бракоразводни адвокатки, пенсионирани учителки и пишман уволнен от всякъде банкер да определят вашето бъдеще.
Ако искате да останете в кочината си е ваш проблема!
48.
до ББЦ
12.05.2015 17:49:23
0
1
Тогава вече ще бъдем таман сега сме ексик. Поморие ще цъфне и ще върже.
47.
ББЦ
12.05.2015 16:55:50
0
1
Катя Христофорова най-точният кандидат за кмет на Поморие, хем красива, хем умна!
46.
До № 42-АЗ и №43
12.05.2015 08:54:36
0
0
Отнасясе до всички дето им се ще и те да намажат от келипира!Дето си мислят че е голямата работа
45.
До Браво
11.05.2015 18:57:11
0
3
Аз това Тони Митев ли е? Като чета най- умен , най- красив , най - завислив ,най - комплексар , най - бързо предава кметовете чиито задници е близал ,все едно че Мазното ценге ми е пред очите .Чух че и Иван е започнал да ТРОПА - значи се очаква нов кмет .Дано не съм прав!
44.
АЗ
11.05.2015 12:07:21
0
0
"А, тъй ли ?" "Знам аз", за туй плюя по-длугите ,че барем и мен ма избират да намажа от келепира
43.
БРАВО
11.05.2015 11:51:36
0
0
БРАВО АЗ НАИСТИНА ТИ ЛИЧИ ОТ ВСИЧКО НАПИСАНО ДО СЕГА ,ЧЕ МНОГО ТИ СЕ ЩЕ ВСЕ ЗА НЕЩО ДА ТЕ ИЗБИРАТ, понежи ти си най-умен, най-талантлив, най-красив, най-работлив, най-начетен, най-завистлив, най-комплексар и все най-най
42.
10.05.2015 20:32:02
0
3
. „… Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!… Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка – дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам…“
(от „Бай Ганьо у Иречека“)
41.
запознат
10.05.2015 20:08:06
1
0
ДПС Поморие не подкрепя ГЕРБ, нямаше никакво политическо присъствие на празника.
40.
Mahaite banicarq ot TOP novina za POMORIE
10.05.2015 18:16:23
1
2
ARE MAHAITE TAZI NOVINA OT STENATA NA POMORIE....... TOZI GRAD E JIV I NESHTATA NE SA SPRELI NA 6 MAI .
39.
глас
10.05.2015 17:30:20
5
3
Чувам че, глутница алчни ,заможни забогатяли по нечестен път хора се готвят да издигнат Кмет който да им е удобен да започнат усвояването на общинска собственост защото обедняха.Никой от досегашните кметове в близкото минало не може да се опре на малкия пръст на Алексиев и всичко е видимо а не виртуално това ако не можем да признаем значи ние Помориици не ставаме за нищо и незаслужаваме нищо. Сигурна съм че ще бъде избран и втори мандат за да продължи в същия дух само че, трябва да се раздели с някой хора които нито имат компетентност само му тежат на врата като воденичен камък. Тези хора са във власта само за лично облагодетестване и лична изгода без никакъв принос. Кмете свалям ти шапка за това че сбъдна много от исканията на Помориици за които предшествениците Ви напразно обещаваха.
38.
яко
10.05.2015 16:48:58
1
2
На преден план поморийската цола драгойчева-в компанията на 5 турски граждани. Имеется хас-червените боклуци с турските мекерета.
Браво кмете! Ашколсун!
Боклук до боклука майно ле,все отбор серсеми от сой избрани!
Пояснение, Цола Драгойчева е шеф на комисията по култура в общината.
37.
анхиалец
10.05.2015 16:14:10
4
4
Петър Златанов ще бъде новия кмет!
Но без боклуците от ТСУ и юридическите курви!
36.
поморие
10.05.2015 15:29:12
0
3
Дпс развали дослука с герб.
35.
Древен грък
10.05.2015 10:42:49
1
1
Тони Митев -Кмет .
34.
тракиец
09.05.2015 16:52:18
2
3
не мога да разбера защо казвате че турците управляват общината, те доколкото знам имат само 4 съветника от 21. Нямат нито един работещ в общината, и как управляват. а иначе нямам неща против за гостите от Енидже, нека си идват, щом са добронамерени.
33.
Петър
09.05.2015 15:49:27
0
3
Всеки е на власт от днес за утре! И всеки, който мисли противното ще го сполети падение и то не само политическо!
32.
дО 31
09.05.2015 14:37:13
0
2
Законите в Европейския сЪюз това ли гласят който е на власт да си прави каквото си иска. Там за най-малката грешка си подаваш оставката и те разнищват от игла до конец. ПИЛЦИТЕ ЩЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН .
31.
до петърчо №30 и 29
09.05.2015 13:01:53
3
0
Няма нищо общо от твоите халюцинации с реалността. Едно е да плямпаш, друго е да знаеш законите в ЕС.
Като си казал А, сега кажи и Б, кой стои зад този Адам, щото другото парче пък е на кмета Алексиев.
Второ не си мери пишките с ГЕРБ да не ти светнат крушките овреме!
Трето, ни сме на власт и това е!
Четвърто, като си лаеш кервана си върви и без тебе!
Ако знаеш колко лизачи имаме около общината, само чакат и ще те изядат начаса.
30.
Петър
09.05.2015 07:34:26
1
0
До истината:
Тракийското дружество няма претенции, но Република България има претенции и то основателни! За разлика от Путкин обаче, България е модерна в тези исторически възгледи, които Русия по скоро цели икономическа полза за политическият си елит, не толкова за собствения си народ. Глобализацията няма отношение към "затворени" държави и Турция и Русия скоро ще го осъзнаят. Ердоган, колкото и да се ежи, дали ще е той или наследникът му, ще признаят греховете на предшествениците си над, а Путкин ще бъде размазан от собствената си глъч, както всички им лидери впрочем.
29.
До Гинолу
09.05.2015 07:11:39
0
6
Защо не слагаш в това число и Адам другия умник чийто наглост стигна до там че заграби и тротоара защото другото е малко. Настани се там и заведението им с замесник кмета ще бъде лицето на бъдещата реновираната сграда на картинната галерия. Чалга и култура в едно.
28.
Браво 27
08.05.2015 23:04:55
1
2
Точно така ,кмете дерзай с тези тъпаци всички ти ги казват!!!
27.
Гинолу
08.05.2015 22:22:26
1
5
помнещ
08.05.2015 12:17:00
1
0
а хората в Енидже ни посрещнаха с надписи на български - добре дошли, като скъпи гости, цялотосело беше там, децата пяха и танцуваха и сега какво за Поморие са "натрапено присъствие" ?!?
Ето за това говорим, че манталитета на нашите съграждани е променен. Първо защото умните отдавна са напуснали Поморие и второ, селяните нахлуха на талази обсебвайки всичко като терористи.
Простаците сетга са на власт,у нагли и щастливи от своята нищета.
Факта, че сме приравнени към селата идва от т.н. проект за развитие на туризма заедно с Руен и Айтос.Ето откъде влязоха серсемите в Поморие и турците вече владеят управата. Така щебъде и през есента. За нас останаха псувните и тъжните следващи четири години на забвение. Комунисти и турци управляват античния град с хилядолетна история.
Ценен е приноса на Стефка Ангелова за ликвидиране на културата в Поморие с нейното ограничено мислене. Или Илия Джингов с владеене на седем езика, цацаджията и моториста-всекупом ограничени люде без грам акъл, но пък с апетит за далавери.
26.
помнещ
08.05.2015 15:17:00
1
2
а хората в Енидже ни посрещнаха с надписи на български - добре дошли, като скъпи гости, цялотосело беше там, децата пяха и танцуваха и сега какво за Поморие са "натрапено присъствие" ?!?
25.
Светла
08.05.2015 07:26:10
0
6
Туй алкохолистите са рамо до рамо и все се подържат вчера, днес и завинаги.
Михаил Щерев, Йордан Маринов, Иван Алексиев обичат софрите.
А какво общо има този перманентен алкохолик от село Българово с Поморие един Господ знае. Но, знаем че е приятел по чашка още преди 1990 година.
като главен художник на общината нареди всички прозорци на частните къщи да се боядисат в различни цветове.
Същия като беше изгонен от СДС си направи палатка в градината.
Боклука винаги си е боклук дори ис наметало на почетен гражданин.
С какво е допринесъл за оБщината е неизястен въпрос, вероятно с изпитата ракия в тесен кръг. Това е положението!
24.
Никодим
08.05.2015 07:20:16
1
1
Нащике социалисти винаги са рамо до рамо с турските ни приятели.
Вижте снимката и тогава коментирайте щяло и нещяло!
БСП, и ДПС сме първенци в община Поморие!
23.
Стефка Ангелова -общински съветник
08.05.2015 07:14:15
0
2
Ко се пенявите, ние социалистите подкрепяме кмета Алексиев.
Той на всеки дава по една лъжичка от трапезата
Винага с Алексиев и ГЕРБ!!!!!!!
На есента пак ще ви излъжем както си знаем.
Раята затова е рая, пък и турците са зад нас в удобна за тях поза.
Аз си уредих мъжа, и това е.
22.
Аз
07.05.2015 21:21:56
4
3
Обичам да ходя в Турция ,но ненавиждам турците,а Енидже и Лозенград ги чувствам като свои, на мнозина прадедите им са родом от там.В Поморие имаме улица Лозенград защо ли?Айде стига дрънкайте ,чобани дошли от секията!!!
21.
Ханс
07.05.2015 18:47:12
0
5
Сега внимателно погледнете лицето на една фигура с бежав костьом и си признайте дали има родствена връзка съгласно теорията на Дарвин с маймуните.
Ако отговора ви е да, ще разберете членоразделните звуци на този хибрид и неговото фундаментално значение за размиване реномето на община Поморие. Гласувайте пак за такива клонинги през есента.
20.
това е истината
07.05.2015 17:02:43
1
2
Една провокация на Елена Мурджева като лидер на тракийското дружество(Което по конституция би трябвало да е забранено, поради териториални претенции в 21 век, когато глобализацията е номер едно. За свободно движение на хора, капитали, информация някъие посткомунистически глави искат да върнат назад времето на историята.
Колкото до 5 те автобуса, това си беше една екскурзия при това напълно бесплатна за всички. Друг е въпроса кой плати раззноските и дали това не е общината?
19.
още един неразбрал
07.05.2015 16:13:36
3
0
толкова ли е тъпэ в това Енидже, защо тогава отидоха с 5 автобусд, да видят една табела?
18.
още един педераст от общината
07.05.2015 14:39:10
0
4
глас
07.05.2015 06:33:21
Аланкоолу, какво да правим в това село с десетина землянки или да задоволяваме нечии посткомунистически прищевки за доброто минало. Между другото една табела закачана на едно дърво там им напомняло за родния край. Ами сега се върнете там малоумници където няма нито море, нито туристи а голи баири и робски труд за едно парче хляб. От такива лъже патриоти акъл не искаме. Я, отиде там за месец два та да ти ошлайват задника без вазелин.
17.
nivea
07.05.2015 10:59:38
2
7
Кмете, талкова хора ти гласуваха доверие, а сега те ненавиждат! Замисли се! Засрами се! Хората не те одобряват! Защо ли?! Не вярвам да е, защото "народа все е недоволен"!!!
Поправи се, вземи пример от кмета на Бургас- хората го обичат - поне болшенството. Никой не е перфектен, но явно ти доста си се провалил и изложил! Не кради така явно от съгражданите си! Или поне га прави с финес!!!
16.
Кмет-лъжец
07.05.2015 10:33:15
3
9
По голям лъжец от този няма на света. Кмете пред вас на УК.Княз Борис копаят-какъв воден цикъл си приключил. На бившата жп гара е пълно с тръби. Да ти е.а майката лъжлив Баничар.
15.
глас
07.05.2015 09:33:21
5
3
Сега това ли е най-важното какво лошо има че са дошли гости от Енидже . Някой хора като не могат да кажат нещо позитивно започват да пишат глупости. Малко отивате всяка събота до там като не е хубаво защо отивате. Стига с тези предрасъдъци .
14.
не разбирам
07.05.2015 08:47:43
3
2
тези турски граждани не са ли гостите от Енидже? ако поморийската общественост смята, че тяхното присъствие е позорно, просто трябва да им се каже. не ви щем и това е. да си стоят там. те да не идват и поморийци да не ходят там.
13.
Велизар
07.05.2015 08:04:09
1
5
До Стоенджов!! До комунистката са трима видни турски граждани, които ти ужким не забелязваш. Май са те прескочили снощи, ха, ха ,ха!
Има една турска поговорка за такива предатели на България-умен даскал и зеле кон да си виждал? Не дея да мърсиш интернета със сексуалните си фантазии елиминират от турските гости. Геврека ти ври, ле ври, ама е на сухо жалка твар небългарска!
12.
Стоенджов
06.05.2015 20:47:06
11
6
До Марчела,не знам къде ги видя тези турци от турция,но явно има някоя бургия зад теб и чака само да се наведеш и ще ти покаже най-добрия фокус на света,до колкото до Стефка Ангелова мисля ,че си права ,че е комунистка но ако имаше още 13 в съвета като нея щеше да бъдат по добре нещата,поне такова виждане имам спецялно в училище.В професията си мисля,че е доста добра.Колкото до кръговото мисля,че когато турчина ти покаже фокуса ще си на друго мнение.
11.
7777
06.05.2015 20:07:08
3
13
Тази какво се смее като пача остави хората от квартала без доктори . Много и е весело иска да ликвидира и Болницата с най-различни трикове. Само че който рие хвърля калта на главата си.
10.
Сътрапезник от кьор софрата
06.05.2015 19:37:05
4
12
Надрънкал ли? Ми той е от снощи пиян.ей голяма софра на гранда, голям келепир, аванта, че го държи чак до обед.
Алкохолната му физиономия е явна и не подлежи на коментар!
9.
06.05.2015 19:23:33
4
13
Браво на Поморие,поне правят по нещо! А община Несебър командвана от Влас е най-корумпираната в БГ!!!
8.
Pomoriec
06.05.2015 18:20:54
1
16
Само не разбрах за какъв парк говори Ваньо Баничката(май се е надрънкал).
7.
Марчела
06.05.2015 18:16:41
4
20
Вижте на първата редица турци от Турция барабар с комунистката Стефка Ангелова-идилия, красота и на този фон.
Се награждава един негражданин на Поморие и приятел на кмета.
Браво кмете, браво на идеята ти св.Георги да бъде поставен на кръговото пред манастира, като регулировчик с палка в ръката.Браво, все такива умни идеи да имаш и пудела Неделчев да подскажа като моторист на амбразурата пазейки боса си, пардон парче от общинската баница.
Най вероятно ще ви заседне през есента, бая си хапнахте за сметка на нас и с нашите пари. Видовден идва!
6.
Амед Ахмед
06.05.2015 18:09:56
3
12
То се видя , че ви клатим и вие не се дърпате. Ко сеги се правете на умни и не мърдайте,у че подълоко ще ви влезе есента, като наш Юсейнчо стане първи заместник кмет.
Ще възстановим джамията до морето, забрадки ще има и фесове за наште момчета-все от сой избрани лично от Иван Алексиев. Нали, ни подари детската градина и ние гушнахме 240000 евро -комисион, а вие си ръкопляскайте на воля. Нъл тъй кмете нашо момче е, и улиците ни асфалтира и халумин остави за берекет, жилязо продаваме и така.
5.
Дилян Пеевски
06.05.2015 18:02:22
2
19
Това е най слабият Ви кмет,барабар с общинският Ви съвет но за сметка на това се отчита редовно :))),както той ,така и председателя на съвета.
Да е жив и здрав и да иляди.
4.
Николай
06.05.2015 17:38:21
1
21
Нз къде са свършили ремонта, но има над 30 багера по улиците лично нашата няма да е готпва поне до август с тпва темпо ... а те за асфалтиране говорят. Това ще е като другото му обещание до празника градат ни ще е готов ... радвам се че коледа наближава ;) мадявам се обаче да е говорил за тази година....
3.
Веселина Янкова
06.05.2015 17:23:11
4
21
Заобиколен от себеподобни, кмета ни се подиграва на всички поморийци с екип от недоразумения, но пък роднини и близки нему!
Общината е фрашкана от такива лизачи, недоклатени с влажен поглед към ДПС мераклиите.
2.
Тодор Мерджанов
06.05.2015 17:20:04
8
23
Уважаеми съграждани, забелязахте ли натрапеното присъствие на турски граждани поканени от кмета? И липсата на делегация от Гърция с изключение на един пенсионер без никакви представителни функции.
Работата е ясно, Алексиев е е продал на турците и те ще то подкрепят през есента на изборите. ДПС управлява община Поморие, а пуделите от ГЕРБ щастливо играят на сцената.
Пълна пародия и порнография е това измекярско присъствие. Хората са обезверени, смазани от безпаричия и липса на бъдеще.
Сергиите пълни с цигани продавачи и от десет посетители, девет са цигани.
На къде вървиш Поморие със
смешните си общински съветници изтъпанчени на сцената като вождове без грам акъл в главата.
Поморие слезе на дъното благодарение на баничаря-това е !
1.
Тролове .!.
06.05.2015 16:52:29
4
10
Къде са троловете, намесена е политика, интереси, явно само герберски тролове скитат из виртуалната пустиня на флагмана
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор
Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори