×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Родители сочат треньор по танци като педофил, опипвал момченцето им


Родители сочат треньор по танци като педофил, опипвал момченцето им
Треньорът с малтретирания Иван и партньорката му. Двамата са състезатели на КСТ "Нефтохимик"
04 Май 2015, Понеделник, 05:39 ч.

Явор Вълчев бил нает от Иван и Надя от Несебър, за да тренира сина им
Треньор по състезателни танци е оказвал сексуален тормоз върху момче го е малтретирал. За това алармират родители, които са сезирали и прокуратурата за случая. Те са изпратили писмо, в което разказват за скандалния случай във в-к „24 часа”. Недоволството на майките е свързано основно с едно име - Явор Вълчев, треньор и съдия.

Допреди повече от година той е треньор на тийнейджърите Иван и Надя от Несебър. 32-годишният Явор е много близък до семейството на Иван, често пътуват заедно на състезания. Така се случва и на 8 срещу 9 ноември, когато семейство Петрови и Явор Вълчев са настанени в общ апартамент в Стара Загора. По-точно Вълчев е поканен като съдия на състезание, домакините му осигуряват апартамент и за да спестят средства, всички се настаняват в него.

“Бяхме до късно в заведението, Явор се качи малко преди нас в апартамента, а ние минути по-късно. Към 3 ч се качихме с асансьора на етажа, на който се намираше апартаментът. Тръгнахме по коридора към него, когато зад нас се появи синът ми Иван, който плачеше, беше гол до кръста, с подуто лице, изподран и с кръв по лявата буза. Каза ми, че Явор се е побъркал и му е нанесъл побой. Попитах го къде е Никола (по-малкият син - б.а.), на което той ми отговори, че е в стаята.

Веднага бутнах вратата и влязох. Никола и Явор Вълчев бяха вътре. Жена ми остана до вратата, плачейки. Поисках обяснение от Явор за случилото се, но такова не получих. Казах на децата и съпругата ми да събират багажа, който почти не беше разопакован, и им казах, че приключваме със спортните танци и си тръгваме.

Явор се опита да ни спре, говореше колко много е вложил в тази двойка (визираше Иван Петров и Надя Янева) и че не може да се отказваме. Бръщолевеше и други неща, които не разбрах. Беше доста пиян.

Тъй като бяхме пристигнали с организиран автобус и нямаше с какво друго да се приберем в Несебър, помолих на рецепцията да ни повикат такси и с него отпътувахме до Несебър.”

След този случай тийнейджърът разказал на родителите си, че от доста време е обект на особено отношение от страна на треньора. Той ги описва и в сведението, което дава на полицията, в резултат на образуваната проверка по жалба на родителите.

“Много исках да му отказвам такива контакти и взаимоотношения, но той постоянно ме заплашваше, че ако си разваля отношението с него, ще престане да ни тренира и ще ни съсипе като танцова двойка. Последните месеци преди инцидента започнах да се държа по-резервирано към него, защото усещах сексуален тормоз върху мен, но той се разгневяваше, удряше ме, след което гонеше партньорката ми от залата или извеждаше мен навън и с часове ми говореше как трябва да се отнасям към него, за да ми върви спортната кариера както трябва”, обяснява младият състезател.

Преписката в районната прокуратура в Стара Загора за извършване на предварителна проверка е образувана на 24 януари 2014 г. Жалбата е подадена на 22 януари. Това е около 2 месеца след инцидента. Но е в законно установения срок, уточнява Петров, който е адвокат по професия.

При разпита си в полицията Явор Вълчев представя съвършено различна картина на случая. Според него инцидентът възникнал заради това, че той заварил тийнейджърът да си играе с телефона въпрeки късния час и му направил забележка, понеже това може да се отрази на представянето му в турнира.

На 22 януари в РПУ в Несебър е издаден предупредителен протокол на Явор Вълчев да не отправя закани и заплахи към Иван Петров, а спорните въпроси между тях да се решат по законно установения ред. Към преписката има декларации на деца и родители, които тренират под ръководството на Вълчев. Те са в негова защита.

На 22 април м.г. районната прокуратура в Стара Загора излиза с постановление, с което се отказва от образуване на досъдебно производство. От него става ясно, че “макар и да са събрани данни за извършено престъпление, преписката следва да се прекрати”.
В конкретния случай не са събрани данни за престъпление от общ характер, а за деяние, при което наказателното преследване се извършва по тъжба на пострадалия, се казва в постановлението. На 28 май 2014 г. окръжната прокуратура в Стара Загора потвърждава постановеното от по-долната инстанция.

Все пак родителите пускат частна тъжба и срещу Вълчев е образувано дело, но то е прекратено, като съдът посочва изтичане на 6-месечния давностен срок.

“Никога не съм имал голямо доверие в българското правосъдие, но след това, което се случи в съда в Стара Загора, го изгубих напълно”, казва бащата. Според него съдът некоректно отброява 6-те месеца от датата на инцидента, а не от приключване на прокурорската проверка.

Междувременно тече проверка и в Несебър. Образувано е досъдебно производство, което се води срещу Явор Вълчев, но той не е привлечен като обвиняем и съответно не му е наложена мярка за неотклонение. С постановление от 20 януари 2014 г. Георги Русев, и.д. административен ръководител на районната прокуратура, прекратява образуваното досъдебно производство по случая “поради недоказаност”.

“Танцуването на треньора със състезателя не е нещо необичайно и е било продиктувано от желанието на Вълчев тренираната от него двойка да бъде подготвена на най-високо ниво”, смята прокурор Русев.
В постановлението не се коментират показанията на партньорката на Иван - Надя, според които треньорът многократно по време на тренировки посягал към интимните части на танцьора.

В категории: Животът


25
Коментара
25
Коментара по темата
25.
Ингрид
13.05.2015 16:21:20
4
2
Като родител от въпросния клуб мога да кажа,че този младеж Иван просто е свършен като психика!Всички сме ставали свидетели на отношенията между треньора и майката,както и реакциите на бащата наричайки я много кратно "проста".Не искам да правя коментари дали е правилна констатацията на бащата или не,имайки предвид неговите умствени възможности.Не бих коментирала професионалните му качества,защото един писар да се нарече адвокат е меко казано смешно......забит в едно ъгълче в кантората.......за случая и за помията написана тук също нямам какво да коментирам,мога само да кажа,че ние родителите от клуба знаем истината от първо лице и подкрепяме на 100% нашия треньор!Жалко за този младеж Иван Петров,че всички му се присмиват заради глупостта на собствените му родители!
24.
Кръв и Чест
11.05.2015 01:55:03
3
3
До всички тъпаци, които безусловно вярват на лъжливите и измислени статии на най-долното и пошло медийно издание, ФЛАГМАН, искам да ви кажа ,че вие сте едни утайки, безмозъчни и лесни за манипулация едноклетъчни форми на жалък живот. КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ ПОВЯРВАЛ НА СТАТИЯ НА флагман?? ФЛАГМАН СИНОНИМЪТ НА ЛЪЖТА НИЗОСТ И ПРОСТОТИЯ? Четете по цял ден глупави статийки и давате оценки кой какъв бил без и ГРАМ да сте запознати със случая..
ОТ първо лице искам да кажа ,че гореспоменатото момче Иван има сериозни психически проблеми, породени от родителския тормоз наложен от бащата. Той е израстнал с мисълта,че едно нищожество, внушена му пак от въпросния баща. За майката не знам друго, освен че една кукла на конци, стресирана от мъжа си. Момчето не е виновно , че не е случило на баща, а на един психически нестабилен деспот. ЖАЛ МИ Е ЗА НЕГО, че е бил въвлечен в нещо толкова гнусно и то от собствените си родители. Със сигурност ще даде отражение в психическото му здраве и в бъдеще.. Жал ми е и за треньора, ксто видях с какви хора се е забъркал.. ХОРА по-лоши и от дявола. Но вярвам, че всеки ще си получи заслуженето, клеветниците ще бъдат наказани , а простите хора, вярващи на флагман ще останат завинаги такъв едър рогат добитък.
НЕКА ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ! ЛИЧНО ЩЕ СЛЕДЯ СЛУЧАЯ И ВЯРВАМ, ЧЕ МРЪСНИ ХОРА Като г-н Адвокат ИВАН ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!
23.
-
07.05.2015 17:20:27
3
3
Треньора от 1 км му личи че е гей, и тея тъпаци родителите на малкото гейче, да са си отваряли очите навреме. Само малоумник не би могъл да разбере кво се случва :)
22.
мила
05.05.2015 14:19:38
2
4
Поздравления за родителите изразили мнението си публично даже и по телевизията да ги ддадат.Призовавам всички родители да вземат пример от тях.
21.
Данита
05.05.2015 14:05:44
3
7
Първо да се обърна към Набора - е моят син тренираше 15 години спортни танци и е един "нормален" младеж , който си има приятелка и няма никаква склонност към своя пол. Така че танците на никой не са проблем . Тази статия е доста тенденциозна , имам предвид че въпростния баща на Иван /който е адвокат в Несебър,нищо че са от Монтанските села семейството/ като не успя да покаже "професионализъм" и да докаже своята лъжа в съда , сега реши да пише по медиите , защото уви там никой не го познава . Каква е истината - е всички в танците я знаят , напишете я и Вие . Първо на първо Явор взе две деца Иван и Надя , които имаха доста амбициозни родители за да се докаже като треньор в България ги тренираше почти денонощно /водеше им специален треньор от Италия, лично ги водеше на състезания в чужбина сам с децата и т.н./ , като накрая постигна целта си след 3 години труд - станаха шампиони на България по стандартни танци . От там нататък Иванчо така се наду и нали си е от село момченце започна да се зъби и отговаря на треньора си , да му подхвърля тъпи пубертетски закачки , да се лигави като магаре и т.н. Защо не си зададете въпроса , как едни родители остават сами двете си деца в апартамент сами с "педофил" и се прибират в 03 часа сутринта ? Ами обяснението е просто - родителите и двамата пияни като МОТИКИ се прибират посреднощ от дискотека и тъй като треньорът е бил с тях също се е прибрал 10 минути по-рано за да спи и малкият "пръдльо" се е заял с него отново по същия начин и Явор му е накипяло и го е пернал /както отдавна трябваше да направи/ . От там нататък , горе долу нещата си пасват /само да кажа че Иван се лигавеше и подиграваше Явор с обидни прозвища- че е хомо и т.н. , което виждам че доста умело се опитвате да вмъкнете и Вие като журналистическо заключение/. Та от тук нататък идва и обидата на въпросните родители - просто без треньор лъсна цялата истина сина им не може да стане пръв на никое състезание в Българи , а пък камо ли в чужбина . Мъчат се хорицата , ама нито парички имат достатъчно /сигурно нямат достатъчно земя на село/ за да го пратят да учи танци в чужбина и да напредне , нито пък да си платят на добър треньор в България , защото хората вече ги знаят какви шушумиги са и никой не ги иска да се занимава със селски тикви . Та това е истината от другата страна - това е злобата и завистта от едни родители които искат да очернят един млад човек , за да оправдаят некадърността на детето си и собственото си "безсилие" да направят детето пръв . Моят син е тренирал 7 години при Явор . Нямам никакви проблеми с него като треньор , дори напротив получавал е винаги точна и обективна оценка за развитието си в спорта . Време му е на Явор да порасне малко и да държи настрана от себе си Амбицирани родители , да не ги взема да спят при него за да спестят пари , а да си спят където им стигат възможностите , тогава никой на никого нямаше да е сърдит
20.
Набора
05.05.2015 08:05:37
1
0
всеки нормален баща би счупил карката на сина си когато научи че иска да става танцьор балетист фигурист и педал.не да му търси треньор партньор
19.
Ева
05.05.2015 01:45:52
1
4
Сещам се за случая с детето аутист Ана Мария. Там също няма осъден. Няма такава държава!
18.
bgdsf
05.05.2015 01:19:52
3
5
Много свестни и талантливи деца си заминаха от този спорт защото нямаха финансовата възможност или либералното отношение на родителите към подходите на господин треньора. Вън на извратеняците от спорта! Между другото Явор какво общо има с БГ танците, като представлява албанската федерация?
17.
До Силвия 8
05.05.2015 01:04:08
1
3
Явно си много навътре в нещата, щом казваш, че това не е човека Явор от снимките. Твърдението ти е толкова вярно, колкото прекрасен човек е Явор.
16.
Teresa's 2
05.05.2015 00:45:21
3
5
Аз също познавам треньора много додре! Не са измислици, заради него сина ми не тренира! Teresa's осъзнайте се и не продавайте детето си за някакви измислени купи и първи мвста по селски турнири! Не гледаме порно с педали и се ужасаваме, че такиева общуват с нашите, с вашите деца. Когато се игаврят и с вашето дете няма да си мислете, че това са глупости, но ще е късно!
15.
Teresa's
04.05.2015 23:00:40
3
1
Poznavam treniora Mnogo Dobre!
Izobshto niama da SI gubi vremeto s takiva izmislitsi!!
Napravil Storitsi detsa shampioni!
Ne se LI zamisliate malko !
Povecheto ot vas gledat porno s pedali! KAKVO MI SE PRAVITE NA PRAVOLINEINI!!
Ostavete sportistiteda Si varshat rabotata, te ne sa kato vas da si gubi at vremeto s gluposti!
Koi Znae roditelite Dali izobshto obrushtat vnimanie na detsata!!
14.
Някой
04.05.2015 14:20:50
3
9
Само като му погледнеш снимките във фейса и ти става ясно, че е хомобандит. И винаги съм си мислил, че въпросните треньори посягат на децата. Само не знам причината, бащите да не ги мелят от бой. Аз ако съм му късам главата на секундата.
13.
aми вижте
04.05.2015 12:12:26
1
3
http://spodeli.net/7/story-84171.html
12.
do qvor
04.05.2015 11:35:32
6
5
qvor poznavam te znam te kakav pedal si SMYRT ZA TAKIVA KATO TEB .
11.
Victor Fuck
04.05.2015 11:02:03
1
2
Ne razbiram -- koi baral koi?
10.
v
04.05.2015 11:01:20
2
2
Daite im po dve marijuani na horata, stiga sus tezi ambiciozni tanci....
9.
ff
04.05.2015 10:59:21
1
2
Trabvashe da se izprashtiat na konkursa pred sudiite. Sled tova i sus Siderov.
8.
Силвия
04.05.2015 10:51:07
7
5
Това са пълни глупости,които се говорят за да очернят един прекрасен човек!Това че "детенцето" Иван Петров е педалче и баща му явно го вижда,не означава че треньора трябва да му е виновен:)А и тва не е той на снимката:)))
7.
k
04.05.2015 10:31:36
2
7
toz na snimkata u sredata li e pedofila?Normalno li4i si po snimkata 4e e pedofil ami i pidal su6to taka.
6.
Бург
04.05.2015 10:25:41
2
16
Според мен нареждат треньора, най-вероятно по техни си някакви съображения!
Всеки нормален баща, заварил сина си в такова състояние, в каквото казват, че са го заварили, със сигурност би строшил от бой треньора! Пък и като го гледам треньорчето е една торба кокали...
5.
v
04.05.2015 10:25:22
1
4
Kakvo stava sus tozi sviat! Nikoi ne iska Putkin veche?
4.
Vladimir Huev Lenin
04.05.2015 10:23:51
0
6
A tazi kifla shto ne mu shibnala dva tukata, dokato gleda kak onzi bara tozi...
3.
European forever
04.05.2015 10:22:43
2
5
Pokagete snimka na intimnite chasti, molia...da prezenim.
2.
Velika Bulgaria
04.05.2015 10:15:38
2
2
посягал към интимните части на танцьора. Posegni kum chastite na Boko Tikvata da vidim....
1.
FREE BULGARIA
04.05.2015 10:11:41
3
4
Niama takova neshto kato bezplatna trenirovka....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори