×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой разпореди на 18 май 2014 г. на Валентин да извърши разпознаване на дрехите от един разложен труп?!


Кой разпореди на 18 май 2014 г. на Валентин да извърши разпознаване на дрехите от един разложен труп?!
Красивата Валя изчезна преди една година, на 15 април м.г. Тялото й изплува на 19 май, в района на тетраподите в бургаското пристанище
28 Април 2015, Вторник, 12:50 ч.
Автор: Георги БАКАЛОВ

Не вярвам, че разследващите полицаи са толкова катастрофално некадърни, колкото сами признават



Красивата Валя изчезна преди една година, на 15 април м.г. през нощта, когато пристигнала с такси на входа на Морската градина. Тръгнала към Казиното и най-вероятно е слязла до моста. Според разследващи полицаи момичето се е хвърлило в морето. Тялото й изплува на 19 май, в района на тетраподите в бургаското пристанище. То бе силно разложено, но ДНК-експертиза потвърди самоличността на Валентина. Днес все още няма отговори на много въпроси, които вълнуват обществото.


На 27 април пред една медия Димо Маджаров, наблюдаващ прокурор по случая "ХУБАВАТА ВАЛЯ", отново се оплете в противоречия като пате в калчища, но пък след цяла година кухи приказки направи едно неизбежно признание.
ПРОТИВОРЕЧИЕТО:
"Производството за смъртта на Валя от Бургас е спряно, полицията в момента търси нови доказателства". Намерени са всички лица, но обстоятелствата за трагедията не са изяснени все още напълно?!”
Хем производството е спряно, хем полицията търси нови доказателства?! Дори правно неграмотните знаят, че тези две неща не вървят заедно!
Какви нови доказателства търси полицията и доказателства за какво?!
Малко ли бяха всички простотии и гнусотии, които уж трябваше да докажат непреодолимата склонност към самоубийство?!
Димо, Димо, кои всички лица са намерени?! Тези, в чийто кръг се е движела Валя или тези, в чийто обкръжение е действал Валентин?!
Върхът на всичко е това, което цялата общественост знае отдавна, е признанието за некадърност или за укриване на истината.
Димо Маджаров, след една година и 10 дни шмекеруване:
"Това, което имаме като фактология, има едно прекъсване (моя редакция - аз мисля, че е прекъсване в мозъците или прекъсване на „разследването”), в което не знаем какво се е случило.
Времето, в което тя е слязла от таксито, а после е намерена мъртва на брега!"
От всички тези умопомрачителни твърдения и безпощадни признания произтичат въпроси, на които журналистите трябва да получат отговори.
ПРИЗОВАВАМ ЗА ТОВА:
1. По чие нареждане или чии думи бяха разпространи още на 17 април 2014 г. малко след 21 часа в извънредно съобщение на ОДМВР-Бургас: "Случаят е изяснев в детайли"?
Важно е да се знае, защото този, който е фабрикувал тази лъжа, знае защо го е направил!

2. КОЙ разпореди късно вечерта ( около 22.00 часа ) на 18 май 2014 г. на Валентин да извърши разпознаване на дрехите от един разложен труп? Ако някой е направил връзка между трупа и изчезналата Валя,
ЗАЩО не е бил извикан шофьора на таксито, който единствен от всеки на света (поне официално!) е знаел как Валя е била облечена?!
ТОЗИ, който е разпоредил това "разпознаване", е професионалист и знае, че е извършил умишлен гаф!
3. КОЙ разпространяваше в няколко случая лъжлива информация за това, в какви ситуации е била засечена от камерите Валя? ЗАЩО е лъгал?
4. ЛЪЖА или ИСТИНА е факта, лансиран на Пенка Иванова от разследващите, че Валя е засечена съвсем накратко от камерите сама и само в една ситуация?
Имало ли е кадри, на които Валя не е била сама?
5. Наблюдаващият прокурор Димо Маджаров е знаел, че "разследването" е опорочено, че разследващите не разследват нищо и резултатите ще са такива, каквито са в момента.
ЗАЩО Димо Маджаров не се е възползвал от правото си да извърши лични разследвания?
6.Тъй като разследването е прекратено и не представлява следствена тайна, ще бъдат ли представени на обществото (на негови компетентни представители) всички видеозаписи от нощта на 16-ти срещу 17-ти април 2014 г.?
НЕ ВЯРВАМ, че "разследващите" полицаи са толкова катастрофално некадърни, колкото сами признават!
ВЯРВАМ, че прокуратура и разследващи в продължение на една цяла година са бягали от истината като дявол от тамян!
Нека принудим по-висшите институции да разберат причината за това!

В категории: Крими


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 1
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
40
Коментара по темата
40.
Хана
26.05.2015 12:45:20
0
4
Толкова ми е мъчно за това момиче,че не мога да се отърся от трагедията!Понякога се надявам по чудо Валя да е жива..Утеха за майка й няма,дано обаче запази здравето си и един ден се радва на внучета,някое да прилича точно на Валя!Позната загуби 17г.дъщеря поради лекарска грешка..!,внучката от сина й е нейно копие.
39.
Георги Бакалов
06.05.2015 21:48:57
0
1
БЛАГОДАРЯ, № 38!
Коментирам само това, което прокуратура и разследващи са заявили публично пред медиите.
Не коментирам отделни интерпретации като :
че са изтрити входящи и изходящи обаждания на даден телефон ;
кога точно от кой и къде е намерен телефона на Валя и, че нито една медия не се срещна с рибаря и не го попита ;че Валентин забелязал на един видеозапис как дисплея на телефона на Валя свети ; че видеокамери са заснели това, а не са заснели онова или как Валя влиза в Морската градина.
В последните две публикации и в едно интервю подчертавам, че от вечерта на 17 април не Валентин манипулира разследването, а по-висшестоящи от него и, че сигурно си имат причина за това.
ТАКА - (с камери или без камери, със записи, без записи или с изтрити записи ) ОФИЦИАЛНИЯТ РЕЗУЛТАТ е този, който Димо Маджаров ПУБЛИЧНО ОБЯВИ на 27 април, езна година и 10 дни след "изчезването" на Валя!
38.
????????????
06.05.2015 21:14:59
0
1
Първо - честит имен ден , че забравих. Второ - ти сериозно ли мислиш, че цялата репресивна система ще играе Теория на конспирацията заради този Фатмак Валентин, това да не са ти филми с ЦРУ. Трето - мислиш ли, че имат карта на всички камери по къщите, ходят като кибици, оглеждат се разпитват и ако установят вадят документ за изискване на записите, преглеждат с часове. Доколкото четох тук, записите около Златна Котва не са хванали нищо за разлика от тези на моста.Сигурно Валентин е манипулирал записите в общината като е изтрил присъствието си, смешно е. Друго да те питам - дума не обелваш къде беше намерен телефона и, от кого, той защо не е заподозрян от тебе, не си обективен нещо.
37.
Георги Бакалов
06.05.2015 18:19:03
0
1
Ето как стояли нещата от мъдрата МИЛИЦИОНЕРСКА ГЛЕДНА ТОЧКА на госпожата под прикритие „№ 36”, които не мога да подмина:
1.) Като съм искал да се запозная с всички факти и обстоятелства, да съм взел интервю от Димо Маджаров?!
ОТГОВОР:
Не ме интересува какво знае или не знае Димо Маджаров!Интересува ме, какво този „наблюдател” обявява официално пред медиите – САМО ТОВА КОМЕНТИРАМ!
„Изчезването” на Валя стана отдавна ОБЩЕСТВЕН ПРОБЛЕМ и Димо Маджаров е ДЛЪЖЕН ДА ИНФОРМИРА КОРЕКТНО ОБЩЕСТВЕНОСТТА!!!
2.) ДНК-то било безпогрешно?!
ОТГОВОР:
Не съм коментирал ДНК-то, тъй като докато се стигне до ДНК-то, са ОПОРОЧЕНИ ДЕСЕТКИ МОМЕНТИ от „разследването”!
ДНК-то НЕ ДОКАЗВА ПРИЧИНИТЕ ЗА СМЪРТТА, а това, което иска да знае обществото е КАК, КЪДЕ , ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА Е ПОПАДНАЛ НАМЕРЕНИЯТ ТРУП ВЪВ ВОДАТА и КАК СЕ Е ОТЗОВАЛ ТОЛКОВА ВИСОКО ВЪРХУ ТЕТРАПОДИТЕ и ТОЛКОВА ДАЛЕЧЕ ОТ ВОДАТА!!!
3.) Да съм се сещал ( е, за това и децата се сещат!) „ КОЛКО ПЪТИ СЕ ПУСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ИЗТИЧА ИНФОРМАЦИЯ” ?!
ОТГОВОР:
Добре, ченге под прикритие, г-жо № 36” –
Дезинформация ли е, че още на 17 април 2014 ченгетата информират бащата на Валя, че видеокамерите не показвали нищо?!Нали доста по-късно ченгетата са показали на Пенка Иванова, как Валя се разхожда сама в Морската градина?!
Дезинформация ли е, че Валя е била заснета от камерите в различни положения и то - сама или е дезинформация, че Валя не е била сама в Морската градини и камерите показват само това, което искат ченгетата?!
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ли е факта, че наличието на диатомеи в един разложен труп щяло ДА ДОКАЖЕ СМЪРТ ЧРЕЗ УДАВЯНЕ или е лъжа констатацията на специалистите, че ДИАТОМЕИТЕ МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ НАВСЯКЪДЕ – дори във влажна почва?!
Съгласен съм госпожо, че ВСИЧКО ДО ТОЗИ МОМЕНТ Е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ – ГНУСНА МИЛИЦИОНЕРСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!!!
36.
????????????
06.05.2015 13:55:34
2
1
Бакалов в началото си мислих, че се правиш на тъп, за да поддържаш интереса, но сега се убедих, че наистина си тъп. Какво е разпознавал Валентин (труп, дрехи и т.н.) няма значение, ДНК е безпогрешно и обезсмисля всякакви спорове коя е жертвата, Цвети Рандева говори това което са и казали, сещай се колко пъти се пуска дезинформация, или въобще не изтича информация. Ти като си пич що не влезеш при Д.Маджаров за интервю и да се запознаеш с всички факти и обстоятелства, факти - експертизи, сведения, докладни и т.н.
35.
&&& ?!
06.05.2015 10:38:39
0
1
A be umniko "34",
kakvo znachenie ima, dali e "spryano" ili "prekrateno" edno "proizvodstvo", kato zyal mesec prokurarura i chengeta
zablujdavaha bezochlivo fbshtestvoto!!!
Ne ti li stiga samopriznanieto
na nablyudavashtiya prokuror,
che ot 1-viya den do 18 mai "razsledvashtite" chengeta sa bili na drugo kino?
34.
до 33
06.05.2015 00:22:14
1
1
ти си ебати и правнонеграмотния глупак ...
не знам какъв ти застрахователния интерес в случая, и не ме интересува,
но престани да се правиш на нещо след като си едно пълно НИЩО ...
и попитай някой юрист каква е разликата
между спряно и прекратено наказателно производство ....
33.
Георги Бакалов
03.05.2015 21:55:46
0
3
За лаещите Валентинчовци и Миленчовци, които стискат очи пред фактите - САМО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ:

1.) Говорителката на Милен Димитров
още в края на първия ден от "разследването" ИЗЛЪГА, че
"СЛУЧАЯТ Е ИЗЯСНЕН В ДЕТАЙЛИ"!
Една година по-късно наблюдаващият прокурор Димо Маджаров ПОТВЪРДИ ПУБЛИЧНО ТАЗИ ЛЪЖА, като призна, че
"ИМА ЕДНО ПРЕКЪСВАНЕ" във "фактологията" от нощта на 17-ти април и 18-ти май 2014, преведено за лаещите Вальовци и Миленчовци-прокуратура и ченгета НЕ ЗНАЯТ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ!!!

2.) На 19 май сутринта Милен Димитров потвърждава пред медиите, че късно вечерта на 18-ти май Валентин е бил извикан да разпознава "дрехите на Валя"!
Нали Валентин не е имал никакъв контакт с Валя 48 часа преди нейното изчезване - как може да знае как е била облечена?!
Нали таксиметровият шофьор е единственият човек, който знае, как е била облечена Валя преди "изчезването"?
ЗАЩО НЕ Е БИЛ ИЗВИКАН ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДРЕХИТЕ?!
Милен Димитров и Валентин безспорно знаят отговора на въпроса!
ТОВА СА ФАКТИ, КОИТО СА БИЛИ ИЗВЕСТНИ НА МИЛЕН
ДИМИТРОВ!БЕЗСПОРНИ ФАКТИ!!!
СЛУЧАЯТ КРЕЩИ ЗА НОВО РАЗСЛЕДВАНЕ! ТОВА Е!!!
32.
???????????
03.05.2015 16:47:37
5
3
Бакалов ща еба и дъртата мишка престани да се правиш на Корейшо, направи свястно журн.разследване и тогава пиши, кой какво казал а е шматка говори с факти да ти вярват хората.
31.
Георги Бакалов
03.05.2015 11:37:09
3
3
Трябва има ново разследване, но не от бургаската прокуратура и от бургаските ченгета.
Случаят трябва да бъде разследван
от военна прокуратура, защото Милен Димитров (висш служител на МВР ) умишлено е опорочил разследването.
Тогавашният началник на ОДМВР-Бургас сигурно е имал причина за това, а военна прокуратура трябва да открие каква е причината!
30.
Ima vij tuk
30.04.2015 20:20:24
1
0
http://flagman.bg/article/79411
29.
xxl
30.04.2015 16:50:37
2
1
Abe neshto po svejo ????? Няма ли?
28.
г-н Ганьо Чорбаджийски
30.04.2015 12:51:31
6
4
ако беше някоя грозновата изобщо нямаше да я отразите сега като е хубавка цял живот ли ще ни занимавате с тая???
27.
???
30.04.2015 09:54:14
0
3
Какви дрехи е разпознавал Валентин?Трупът с дрехи ли е бил намерен?Ако е бил намерен с дрехи, защо ченгето ще разпознава само дрехите а не дрехите върху трупа?!
26.
ВЪЗМУТЕН
29.04.2015 21:52:35
1
8
Ало "ТАНЯ", за какви чиновници говориш, за каква съвест говориш, кой да си свърши работата?!
Фантазия ли е, че след една година лъжи и внушения "чиновниците" признаха, че нищо не са свършили?!
А що се отнася до съвестта -
от прокурори и ченгета ли очакваш, да ги загризе съвестта?!
25.
Таня
29.04.2015 21:18:19
4
6
Офф Флагман ли сте Флегман ли сте?!!Е**ти тъпия жълт сайт, който сте!Единствено тук изчетох 500 варианта за смърта на това момиче Престанете да надигате кокалите на момичето!Лека му пръст!Голяма трагедия е !И аз както и повечето хора искам да има справедливост!!Но не знам на кой журналист от вашият сайт през изминалата година му идваха на идея такива невероятни истории и варианти за нейната кончина! Голяма фантастика бяхте!Истината е една Валя я няма-ако това се е случило по нейна собствена воля-лошо,но ако е убийство още повече!Ама да си фантазирате тука файда няма!Остава само компетентните органи да си свършат качествено работата!Това е!!А дали това ще стане..не се знае!Остава да се надяваме,чиновници и т.н да не стоят само по бюрата и да си клатят краката,но и да си свършат работата за която им плащаме ние данъкоплатците!!!И ако нищо не свършат-НЕКА ТЯХ ГИ ГРИЗЕ СЪВЕСТТА ,ЧЕ НЕ СА ПОМОГНАЛИ НА НА ЕДНА МАЙКА ДА РАЗБЕРЕ И НАКАЖЕ УБИЕЦА НА ДЕТЕТО СИ!!Честно не мисля,че Валентин е намесен!Никого от двамата не познавам и не мога да коментирам! Но е напълно вероятно при Валя нещо да се е отключило(психично заболяване)До колкото,четох е имала някаква фамилна обремененост !Мир на прахът и!
24.
???
29.04.2015 18:54:20
0
9
Valentin moje da e vsichko, no drug ot po-visoko myasto manipulira zyalata zloveshta igra.
Valentin moje da e instrument,
moje da e prichina za izchezvaneto na Valya, no ne e sam.
Interesno e , ako neshtata zagrubeyat, dali i Valentin nyama da izchezne@!
I taka :
AKO RAZSLEDVANETO SE POEME ot VOENNA PROKURATURA,
SHTE IZCHEZNE LI VALENTIN?
23.
ФАК ДА ПОЛИС
29.04.2015 16:34:46
3
6
Валентинчо, пу*ка разпорена ... стискай палци да не прекараме закона за лично оръжие ... тогава ти се е*а мамата .. цялото ти семейство ще го отнесе ! Барабар с всичките ти познати и всеки който малко или много е имал вземане даване с тебе ... Ти само се надявай закона да не мине.. пък аз ти казвам, че бая пари сме кихнали И ЩЕ МИНЕ, така че - копай се сам, мишко полицейска !
22.
SS - sturmfurer
29.04.2015 13:39:05
2
7
G - n Bakalov e absoliutno prav.
Ubijstvo e.Njama samnenie.Ubita e ot
gadjeto si i negov aveter.Za tozi Valentin
se znae che e bolezneno revniv.Vajnoto
e da se nameri drugija katil - ako e jiv.
Ama nadali.Vseizvestno e,che politsej
skata mafia e jestoka i bezmilostna.
Tozi Milen Dimitrov,prokurorcheto i
tajfa znajat vsichko,no malchat ot
strah.Samo zdravo razdrusvane ste
gi prinudi da kajat istinata.
21.
Георги Бакалов
29.04.2015 10:31:56
1
10
Кога изчезна Милен Димитров?
Със сигурност беше на власт, когато беше открит трупа върху тетраподите.
Той е знаел, че Валентин е привикан късно на 18 май да разпознава дрехите на Валя.Дали не го е изпратил лично?!
На следващия ден (19 май) Милен Димитров потвърди това пред медиите.
Във всички случаи без негово знание не се е случвало нищо в "разследването" - от сутринта на 17 април до като е бил все още началник, пък и със сигурност и след това.
Случаят смърди до небето!
20.
morqka
29.04.2015 10:02:30
1
9
Mafiata rasledva ubiistvo kak o4akvate ne6to da se razbere kato 80 % ot policaite v burgas sa grudovski seliani koito osven dalaverki i prestuplenia s ni6to drugo ne se zanimavat i nai golqmata im me4ta e edno apartament4e v grada ako moje da e v centara za koeto sa gotovi na vsi4ko dori i seksualni uslugi da izvur6vat
19.
Чочо
29.04.2015 06:56:36
1
22
Всички които познаваме Валя знаем,че тя никога няма да отиде сама посред нощ в морската градина!Това е от ясно по ясно!Стига сте заблуждавали хората,тук има отвличане,убийство о като се раздухаха нещата изхвърлиха тялото там уж че се е удавила!!!Кой знае с какво са заливали тялото и да няма следи!Какви хира има на този свят и сега ядат и пият!Пожелавам им до края на дните си да я сънуват всяка вечер , но така както е изглеждала след екзекуцията!Дано има възмездие за тия престъпници!!!!
18.
Месар
29.04.2015 01:15:02
1
28
Казвал съм го преди и пак ще го кажа....този Валентин(полицайчето) знае всичко кака е станало !!! Само той може да каже какво точно е станало с Валя.Въпроса е как ще го накарат да приказва.Той крие истината !
17.
6u6ka
29.04.2015 00:19:50
3
7
nemoga da poviarvam!abe vie nemojete li da razberete 4e nikoi ni6to niama da napravi za gorkataVlia!znaete slu4aia sas sestrite Belneiski,slu4aia s detenceto ot Pomorie, slu4aia s Miroslava-i kolko o6te drugi i drugi.Do sega -kvi sa rezultatite-znaete li-iavno nikvi
I tova koeto se e slu4ilo s Valia-niama kak da znaem.Nikoi niama da ni kaje!No ako ima zameseni-poneje tova si li4i-iavno niama kak da badat nakazani!E taka e v na6ata rodina!!!
16.
neshto za Milen Dimitrov da ste cuvali ...
29.04.2015 00:18:19
2
8
zashto imam samnenieto, ce Milen Dimitrov mu namazaha skite zaradi tozi slucai ....... Da ne bi slucaino Valentinco, da e predlojil malko sveja plyt na shefa i sled izdynka, vmesto krasivata Valq ....... skorotecno sa i zatvorili ustata, da ne stane izdynka ...... vse pak golqm covek, q e onadil ???
15.
Георги Бакалов
28.04.2015 23:49:04
1
18
Всъщност това, което наблюдаващият прокурор Димо Маджаров заявява официално е, че има едно голямо „ПРЕКЪСВАНЕ” на фактологията във времето между 17 април и 18 май 2014, през което „разследването” не е установило нищо!НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО НИЩО в Морската градина, нито на моста?!Нека оставим настрана и официалните изявления за това, какво действително са видели видеокамерите и какво уж са видели!
Много отдавна се опитвам да кажа, че
нито в Морската градина, нито на моста се е случило нещо вълнуващо!
Добре Димо, а на 18 май не се ли замисли, КАК са се е отзовал един полуразложен труп толкова високо върху тетраподите и толкова далече от морето?!
ЗАЩО остави като глас в пустиня твърдението на криминалистите от местопроизшествието на 18 май следобед , че „от самото начало трупът е бил под скалите, намиращи се в близост до тетраподите.”?!
ЗНАЕШ, че „разпознаването” на трупа беше умишлено опорочено!
ЗНАЕШ, че варненската експертиза по никакъв начин не доказва смърт чрез удавяне!
ЗАЩО не започнеш разследването на чисто, пък ако стигнеш до ръководещи ченгета, предай щафетата на по-висшите инстанции!
НАПРАВИ ГО и тези, които те оплюват, ШАПКА ЩЕ ТИ СВАЛЯТ!
14.
Любопитен
28.04.2015 21:51:56
1
12
към "абв2200":
Това, което казвате, е важно и може да бъде проверено.
ВАЖНО е също да се знае,
дали Валентин е бил изпратен за Варна
още по времето на Милен Димитров?
13.
eeee...
28.04.2015 20:12:38
7
16
Димо Маджаров ли ?
ПЪЛЕН МАНГАЛ !!!
12.
абв2200
28.04.2015 20:12:29
2
34
Гнусния мангал Валентин знае всичко!Веднага след случилото се,го изпратиха на обучение в Варна,за да може да не бие на очи!Че излъга хората да обикалят като ненормални из морската градина да търсят Валентина.Хич да не се прави а да каже истината!Признат грях-половин грях!
11.
Crisdiano
28.04.2015 19:48:46
1
11
Хубавата Валя ...
10.
Бургас
28.04.2015 19:20:00
0
26
Не се крийте!Един ден всичко се връща и то тъпкано!Гадове мръсни,дано да пукнете всички които сте замесени!
9.
Nik
28.04.2015 18:44:04
1
39
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ Г-Н БАКАЛОВ! ОБЩЕСТВОТО ВИ ПОДКРЕПЯ СИЛНО!!!
АЗ СЕ ЧУДЯ ,ЗАЩО НЯМА НАПРАВЕНО НЕЗАВИСИМО ИЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА /ПОЛИГРАФ/ НА ВАЛЕНТИН??? ....ЗАЩОТО АКО ИЗСКОЧИ ТАКОВА НАПРАВЕНО САМО ОТ ПОЛИЦИЯТА ТАМ ИМА МНОООООГО ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ РЕЗУЛТАТА ДА Е ПРЕДУПРЕДЕЛЕН ОЩЕ ПРЕДИ КРАЯ НА ТЕСТА!!!......ПЪК АКО ВАЛЕНТИН Е НЕВИНЕН, НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ 2, 3 ТЕСТА С ДЕТЕКТОРА.......А И НЕ САМО ТОЙ???!!!
8.
Iasen
28.04.2015 17:35:17
2
51
Тя работата е ясна като бял ден. Замесен е полицай - затова се прикриват нещата. А, че са катастрофално некадърни - това е само когато им изнася.
Евала на хора като Георги Бакалов, че не оставят ей така да потънат в забрава нещата.
7.
до бургaзлия
28.04.2015 17:25:21
0
13
... приятелю , знaм кaкво стaвa в душaтa ти.
6.
horei6o
28.04.2015 17:02:21
2
20
POMNITE LI 4E STAVA6E DUMA ZA 1-LIZE OT VATRE6NOSTA NA STRANATA,KOETO PREZ ZQLOTO VREME GO TARSEHA I NE ISKAHA DAGO NAMERQT ZA DA GO RAZPITAT,NIKOI NI6TO NE OBQVI KAKVO SE SLU4VA,KOI Q E 4AKAL TAM-V MORSKATA GRADINA,NI6TO NE E QSNO NA NQKOI MU UZNASQ DA E SAMOUBIISTVO,TRUPA NQMAL DROBOVE I BABAREZI SAMO SLED 1-MESEZ VAV VODATA,MOJE BI SA IZVADENI,DOKTORA NEINIQ RABOTODATEL-GADJETO I VSI4KIZELI Q TOZ KRAG OKOLO NEQ ZNAQT VSI4KO
5.
Зомбито
28.04.2015 16:07:55
26
12
Георги, Георги! Не вярвам, че си толкова катастрофално неук, колкото се опитваш да ни убедиш. Я върни на жената парите, щото за пет стотинки работа не вършиш.
4.
бургазлия
28.04.2015 16:04:54
3
49
У нас живеят много хора, на които им се е разминало.
На кои кражба, на кои измама, на кои клевета.
А на едни други им се разминава убийството на човешко същество.
На едни им се разминава, защото имат пари, връзки, влияние, слава.
А на този, ще му се размине заради огромната некомпетентност и незаинтересованост на разследващите.
За мен, братя и сестри българи, обществения договор "народ-държава" е скъсан!
3.
????????????
28.04.2015 15:59:32
17
11
Бакалов сменяш репертоара, вече не говориш за застраховки.
2.
мико
28.04.2015 15:58:49
10
18
Има ли дума " ЗАСЯКАНА"?
1.
бургаско магаре
28.04.2015 15:53:57
3
21
ооо, боже, сефте, откриваме разследване в Бургас ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори