×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спомени от соца: Ценни съвети за секса и личната хигиена


Спомени от соца: Ценни съвети за секса и личната хигиена
Личното бельо не трябва да се преносва повече от една седмица, а при усилена работа повече от четири дни, се казва в онези години
26 Април 2015, Неделя, 11:04 ч.
Източник: socbg.com

Сексуалността в никакъв случай не е най-важното в нашия живот!, е един от основните лозунги по времето на Тодор Живков

Книгите от соцвремето са пълни с любопитни съвети и коментари. Предлагаме ви откъси от “Мъжът и жената интимно” и “Дом, семейство, бит”.

- Сексуалният живот на мъжа и жената представлява една обективна реалност.
- По отношение на сексуалното възпитание на младежите съществуват ясни и категорични партийни постановки.
- Сексуалността в никакъв случай не е най-важното в нашия живот!
- Половите затруднения не са изолирано явление. 44% от жените най-често не достигат до задоволяване.
- Желанието да бъдем щастливи и в най-интимния човешки контакт е изпълнимо. Това, че неговото изпълнение още не е станало действителност за всеки гражданин на нашата страна е предизвикателство към науката.
- Ленин е казал в един разговор с Клара Цеткин: “В сексуалния живот се проявява не само даденото от природата , а и култивираното.”
- Девойката обича с цялата си личност, без разрив между любовта и секса.
- Подготовката за брака не е само педагогическа мярка. Най-добра подготовка дава образцовият във всяко отношение семеен живот на родителите. Това е възможно само в едно общество с безупречен морал, освободено от експлоатация и потисничество.
- Личното бельо не трябва да се преносва повече от една седмица, а при усилена работа повече от четири дни.


В категории: Ретро Флагман


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Т.Живков
26.04.2015 22:41:37
1
3
Да живее България!!!
16.
Ayn Rand
26.04.2015 20:13:54
3
1
Socializma e bolest na slabite.
Silnite obshtestva zachitat silnite hora i pravoto im na svoboda.
15.
First Bulgarian Empire
26.04.2015 20:13:08
2
1
Do 4: Dannite za naselenieto biaha falshivi prez komunizma. Tato gi praveshe. A dori da biahme 9 miliona -- kakvo te topli che 9 miliona bedni dushi sa zatvoreni na ostrov kato robi?
14.
FREE BULGARIA
26.04.2015 20:10:44
2
2
do 13: Gluposti. Kak biaha estestveni.
Te biaha estestveno pod igoto, kato vuv Iran, nito religia, nito moda, nito obrazovanie navun, nito telefoni, triabvashe da chakat na tati. Ako tolkova ti haresva soca otivai vuv Severna Korea i Vietnam.
13.
Наталий Кобилкин
26.04.2015 11:24:48
2
21
При т.н соц жените бяха жени естествени,не меркантилни кифли,мъжете не бяха епилирани назобени путки,ебането беше национален спорт,а сега се ебат виртуално във фейса и перат тъпанарки на силиконови циганки като Свирколета Божинова.Който не е ходил на учиническа бригада не знае за какво иде реч-разврат,купон,веселба,сега на коя да е дискотека само дрога,дилъри,сводници и проститутки.
12.
Samuil + Simeon Kings of Bulgaria
26.04.2015 11:14:40
6
7
Най мързеливото общество беше соца --- никои нищо не правеше и само се покриваше. Така или иначе никой не беше собсвеник на нищо, едно системно унищожаване и притъпяване на България със цел да се отслаби, да и падне армията и да стане жертва на руско-монголската азиатска сган.
11.
?????
26.04.2015 10:57:58
5
2
Флагман, вие да не сте списание на комунистите, прикрити прикрити се правите на Европейска медия. Кой ви плаща, таварища Путкин със парите на бедните руски селяни само за да се докопа до нашите природни богатства под Черно Море...
10.
First Bulgarian Empire
26.04.2015 10:54:53
6
3
До 4: Най голямата тирания за едно общество е когато му отнемат правото на собственост и законите му които защитават свободата му. Цифрите за населението на България бяха фалшифицирани през цялото време, намалението почна много рано още като убиха 45,000 българи и ги затвориха из лагери и Сибир.
9.
Forever Burg
26.04.2015 10:46:09
9
4
Най кървавата и алкохолизорана сган --- комуниста и руснака
8.
Burgas 2030
26.04.2015 10:43:42
11
9
Когато партизанин селянин убиха Царското семейство и изгониха и интелигенцията на България, когато всички Евреи и гърци напускат България, когато окупиращата алкохолизорана армия на Сталин убива и изнасилва дъщерите на България (1944-1951) това беше върха на предателството.
7.
стоян
26.04.2015 10:39:18
10
6
Най жалкоя период в историята на България, когато мъже загубиха бащината си собственост, загубиха правото си на свобода, правото си да пътуват и учат по Европа, и бяха системно банкрутирани докато станаха сиви нищожества във сиви сгради гета, защото вече дори нямаше цветни бои или пък нямаше никакви пари да се боядисва нищо....срам и позор за Българската Империя. Помнете деца, не забравяйте да защитавате свободата и частната собственост, правото си да сте Европейци!!!
6.
Жорж Български
26.04.2015 10:32:56
10
9
Дали са спомени от затвора или от под руското иго няма значение, тогава България беше наведена да прави кавали на алкохолиците от Москва, като някаква циганка, защото всички които се противопоставиха бяха унищожени. Fuck Russia. Long live Bulgaria!!!!
5.
До 4
26.04.2015 10:25:15
13
7
До 4: недай да лъжеш мръсен комунист --- още през 1989 почнаха да бягат хората през границата като луди от комунизма и ме спряха до почти миналата година, защото комунистите ги окрадоха и затвориха като роби без право на собственост без закони, без избори, точно както Турците затвориха арменците на времето. Ето това сториха Альоша и неговите ашкохолоци и нехранимайковци. Те построиха гетата комплекси и изкараха германските ни заводи и техника през 1944 към Москва. Ние дори имахме подвпдници под това време всичко беше разграбено и България поробена под руско иго и комунизм, откъсната от цивилизацията и Европа. Недей лъжи изрод. Дължите пари на народа! Дължите свободата на народа! Дължите културата МС народа и тези които избягаха от комунизма! Изроди! Никога повече няма да си дадем частната собственост и свободата!!!!
4.
СССР
26.04.2015 10:18:26
6
18
На 10.11.89та България беше близо 9 милиона души-от тях 300000 мангали и близо 500000 резаци,след 26 години демокрастия тук останаха около 6 мил. души,близо милион резаци и милион и половина кафъри,т.е благодарение на НАТО,ЕС,толерасти,герберасти,седерасти изчезнаха 4,5 милиона българи=най-големия геноцид през 1335 годишната история на България.Няма войни,няма робства-това което направиха Костов,Боце,Краля,Доган няма аналог в историята ни.
3.
БКП
26.04.2015 09:50:51
9
4
Мръсна зган
2.
FREE BULGARIA
26.04.2015 09:48:48
11
6
Vsicki socialisti vuv zatvora!!!
1.
fuck communism and fuck BSP
26.04.2015 09:46:48
12
8
Da eba mrusnite komunisticheski gadove, okradoha ni za 2 pokolenia napred....horata izbiagaha. Fuck communism. Long live capitalism.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори