×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският кмет може и да не участва в изборите наесен. Тогава защо шумим?


Бургаският кмет може и да не участва в изборите наесен. Тогава защо шумим?
След осем години с това пословично търпение може да се осигури победа на първи тур с 90% от гласовете, но Димитър Николов засега не иска да се възползва
23 Април 2015, Четвъртък, 03:09 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка архив Флагман.бг

Ако анализът ни се окаже верен, това ще е най-големият шамар за късогледите щабове на всички партии


В амазонската джунгла научна експедиция попада на индианско племе с уникална антропологична особеност  – всички с дупки в челата. По цял ден нищо не вършели, седели в кръг около огъня, удряли с юмрук главите си и задавали един и същ въпрос: „Какво шуми? Какво шуми?...“. Племето било толкова вглъбено в търсенето на шумовия източник, че ритуалът от поколения се превърнал в начин на живот, даже  децата им започнали да се раждат направо с дупки в челата.
Встрани от племето учените забелязали само един човек с нормален череп и това бил шаманът им. Със сетни сили опитвал да ги вразуми: „Колко пъти да ви казвам, че покрай селото минава река?!...“ Но така и никой не го чувал...


Преките участници в политиката на община Бургас – партии и медии, са в аналогична ситуация.
Активите пуснаха своите социологически проучвания и започнаха вътрешни сондажи кого от своите редици да изведат като кандидат за кмет срещу Димитър Николов. Или да влизат в самоубийствени предварителни коалиции с отделни листи за съветници и общ кандидат, за да имат шанс за втори тур? Естествено, шансовете някой да победи Николов през октомври т.г., на всеки му е ясно, че са незначителни. Освен, ако, най-много до месец, не се появи трескаво издирваната личност с девствена биография – лична, семейна, политическа. Фигура обществено значима, с твърд характер, с благо излъчване, разпознаваема, харизматична...

Качества, повечето от които самият Николов не бе показал

през пролетта на 2007 г., когато току-що учредената ГЕРБ го издигна за  лидер, а веднага след това и за кандидат-кмет. Да припомним само, че по това време, въпреки катастрофалните два мандата на Йоан Костадинов – от 1999 до 2007 г., изгледите да бъде катурнат, не никак, ама никак не бяха в полза на Николов.
Сега, в навечерието на третия мандат за герберовия лидер, нещата изглеждат по друг начин. Свършеното за 8 години е налице.  Ако не всеки ден, то през ден, в експлоатация влиза поредният значим инфраструктурен обект. Не говорим за градинка, детска площадка, млечна кухня или отсечка от велоалея. А за обекти, които видимо промениха облика на Бургас и самочувствието на бургазлии.  Всички обаче дотолкова свикнахме с промените, че отдавна ги приемаме за даденост – нещо като някакви неща, които изначално се полагат и кметът е длъжен да ги осигури щом сме го избрали.
Но кметът, ако сте забелязали, липсва от официалните мероприятия с фанфарите. През вторите четири години не е правил първи копки с кирки и разбиване на шампанско.

Престана да отговаря на острите критики

по адрес на проекти, които още не са приключили и не държи да подчертава, че опозицията го напада без основателна причина.
Просто мълчи, ходи на работа. И до този момент нито веднъж не е споменал, че иска трети мандат. Никъде и пред никого до този момент не е произнасял нещо от рода, че ще се кандидатира за трети мандат! Акт, който при всички кметове на ГЕРБ от Бургаска област вече е факт. Те отдавна обявиха, че са свършили достатъчно за своите граждани и на практика не крият, че са влезли в предизборна кампания.
За да сме по-точни, доколкото е възможно, за бъдещето на Николов, цитираме две негови изявления пред журналистите от ноември и декември 2014 г.:
„Ако се намери подходяща личност – ще отстъпя крачка назад“. „Трети мандат? Стига толкова! С наградите, които имам, мога спокойно да съм консултант на местната власт.“

Това са единствените отговори на бургаския кмет за това дали ще се кандидатира отново. Пети месец Николов мълчи, а от Пресцентъра му отклоняват въпроса с уклончивото: „Каквото реши, той сам ще го съобщи“.
В актива на общинската структура на ГЕРБ се държат по аналогичен начин. Разбираемо е, защото общинският лидер Иван Вълков е на по-ниско йерархично ниво от Николов, който е зам.национален председател. И не би било тактично да прави изявления без изричното позволение на Николов.
От друга страна, до Флагман стигна информация, че на територията на Бургаска община ГЕРБ е пуснала социологическо проучване, в което фигурират две имена –

на депутата Иван Вълков и на екоминистърката Ивелина Василева.

Въпросът към хората е дали двамата са харесвани за кмет. Не твърдим, че са посочвани като алтернатива на Димитър Николов, но е достатъчно, че са резервен вариант.

В това допитване няма нещо толкова смущаващо, защото и другите партии вече са си поръчали подобни анкети, сондирането на електоралните нагласи върви по всички възможни линии.
Но е странно, че Бойко Борисов нито веднъж не е дошъл в Бургас през тия шест месеца от парламентарния вот в началото на октомври м.г. досега, за да среже поне една лента. Бургас е любимата му морска витрина.
И лошо впечатление прави, че столичната кметица Йорданка Фандъкова редовно излиза, ни в клин – ни в ръкав, като водещо по рейтинг име във всички допитвания на социолозите за подкрепата на депутати, министри и президент, а името на Димитър Николов не е включвано в подобен списък за сондаж – независимо, че в Бургас е свършено повече, отколкото в София, ако  разпределим благата на глава от населението.

Тъй като е млад и енергичен, не изглежда уморен, излиза, че има нещо друго, което му тежи на Николов. Нещо, от което е обиден? От което се притеснява или се страхува? И не му позволява да отсече: „Искам трети мандат, защото го заслужавам!“. И да го спечели още на първи тур.
Николов смущаващо мълчи.

Тогава защо в предизборните щабове и в медиите трескаво шумим в търсене на достойни кандидати, след като засега липсва основният противник?!

В категории: Политика


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
62
Коментара по темата
62.
ММ
26.05.2015 10:16:08
0
0
Общината ви е задлъжняла със 100 милиона лева.
61.
2-3
04.05.2015 18:33:43
0
2
Даже и 5- 6 не са, а по- малко. Болни мозъци, които нищо не могат да променят, а то е- 70 процента гласове за кмета!
60.
Морски вълк
25.04.2015 21:49:56
8
9
Както обичам да казвам 5-6 трола не могат да формират гражданско мнение у населението,защото са скучни и скопени като управлението на брадатия им кмет.Бъдещето е на знаещите,можещите и работищите,бе уважаеми.Бургазлии го виждат и затова си гласуват за Николов.
59.
храма св.св.Кирил и Методий
25.04.2015 14:55:45
9
15
Д.Николов трябва да си отиде и да понесе своята наказателна и морална отговорност за храма -св.св.Кирил и Методий.Това с джамия може ли да се случи.Ами корупцията с този подземен паркинг.
58.
бургазлия
25.04.2015 13:10:36
4
12
Каквото и да пишем тук,НИКОЛОВ и неговите протежета си правят паричките.Дано има видов ден за всички тях
57.
бургаско магаре
25.04.2015 07:50:36
3
11
ами 54, българина разбира и от ремонти ама Николов от тях не разбира. А протеста ще е на изборите.
56.
ОООООХ!
25.04.2015 02:30:22
2
10
Керанка пак прописа статии с псевдонима си Катя. Брях! Бяхме забравиили да виждаме именцето й над статиите. Тъъъъкмо реших, че може да е родила( за едното чудо), тя се завърна с гръм и трясък и с още по-нелепи, тъпи и нищо неказващи статии. Че лошо ли ти беше на в зеленчуковия магазин, Кере, та реши журналист да ставаш...ми то не е за всеки, личи си!e
55.
г-н Ганьо Чорбаджийски
24.04.2015 19:18:02
4
4
шведите идаааат ,шведите идвааааааааат грабвайте телатаааа
революцияяяяяяяя
54.
До недоволните
24.04.2015 16:55:48
7
12
Като сте толкова много недоволните от кмета защо не излезете пред общината, за да се видите колко сте ''много'', ами пишете глупости по форумите, нещастници смотани от разни кокошкарски партийки.Първо изкарайте поне една по-добра кандидатура, и едва тогава оплювайте кмета.Общоизвестно е, че българина на-много разбира от коли, политика, футбол, бизнес и т.н., то и за това нямаме нито едно от всичките.
53.
...и още
24.04.2015 15:09:43
4
8
Валери Симеонов може да заблуди само хората, които не го познават, да се радва на националната си известност сега с лизане на ББ и да не се надява на друго!
52.
От Бургас съм и ме е срам да чета
24.04.2015 15:06:17
10
13
Това е най-добрият кмет, който е имал Бургас досега и пак е оплют в коментарите, просто нямам думи каква злоба и завист!
51.
До 29
24.04.2015 11:59:32
1
4
Ако знаеш колко компании в тези държави са всъщност на хора от дивашкия свят със западни паспорти ... Ако знаеш и как арабските собственици на заводи за пилешко в Германия произвеждат продукция ...
50.
До 26.
24.04.2015 11:55:30
0
6
26, не давай акъл от САЩ. Гледай си живота там и не се меси в делата на държави, които не обитаваш. Като си такъв почитател на САЩ, защо не ни махнат визите (нали сме съюзници!), а се оправдават с процента откази, за който не дават критерии и обяснения. Просто си решават неофициално: "На българите няма да даваме визи, посолствата да бият масово откази за по-висок процент". Дано да използваме силната си позиция в този момент като част от ЕС и да ги принудим да махнат визите за САЩ, Канада и Австралия.
49.
Дон Клементе дьо Росин
24.04.2015 08:15:03
6
14
Кмета е за пенсия, време е за нов. Града има нужда от истинско развитие а не от обещания и лъжи. Необходима е цялостна визия и спазване на законите.
48.
48
23.04.2015 22:34:30
7
3
Филми на болни мозъци
47.
кака дора
23.04.2015 22:30:56
6
12
Момчето си отива-гейбераст от мъка се напива.
46.
Сексолог
23.04.2015 22:14:28
8
11
Значи в пангото Митко ще стане кметица.
45.
сеирджия
23.04.2015 22:11:55
9
15
момата открадна 45милиона евро от къмпинг Корал и ще влиза в затвора.
44.
сеирджия
23.04.2015 22:00:23
8
20
Аз искам Николов да се кандидатира за да разбере че бургазлии не обичат крадците.Как с една заплата купи хотел Белица-170 стаи в Приморско.
43.
Шекспир
23.04.2015 21:47:56
12
14
Изчакайте малко с прогнозите. Задкулисието още не е решило "да го бъде или да не го бъде"Д. Николов. За 2 мандата той показа, че е перфектния мъпет. Също като Йоан Костадинов и той заложи на площадно-градинските проекти, само че в много по-големи мащаби, защото не е лесно да се "усвояват" по 20-30 млн. за мандат безполезно похарчени евра. И сигурно много му се иска да полегне върху заграбеното, но ако не му разрешат, ще се кандидатира пак. Не зависи от него. Тука важи закона на омертата. Затова проявете малко милост и изберете някой друг за кмет!
42.
Бургас
23.04.2015 20:10:05
17
5
Бургас го иска и единствената надежда на рекетьорите в този форум е той да не се кандидатира
41.
бургаско магаре
23.04.2015 19:48:11
8
17
Предоставя се Кмет - най-добрия в България, разкопава и "оправя" всичко, чертае "сини зони", обича лова и риболова, много обещава, една дупка зарива три открива - работа да има, обича децата, защото са рая голяма, ремонти прави по пет-шест пъти на едно нещо, лапа и не мисли, права нарушава и на всички ЛИЧНО нарежда. Някой да го иска да се обади .... ???
40.
душевен мир
23.04.2015 17:54:32
4
14
"Война и мир", всички сме уверени, че ще го изберат още на първи тур, но въпросът е той дали иска тази победа - дали няма да се превърне за него в пирова.... Само той си знае на какъв натиск е подложен..... Въпросът е дали той я иска и дали не се страхува точно от нея, колкото и фрапантно да звучи. Убеден съм, че чисто по човешки той иска спокойствие и мир, тишина около себе си и семейството си. Защото всеки пир има начало и край и той го знае. Важното е да си тръгнеш навреме, за да може греховете на новите да замият твоите стари...
39.
до "умния" 35
23.04.2015 16:35:23
8
13
Така е, бе многознайко, ама какво направи 8 години любимия ти кмет за да оправи нещата. Потърси отговорност от някой или възстанови нещата. НИЩО не направи.
38.
запознат
23.04.2015 15:32:19
8
24
Николов няма да се кандидатира.Ще се опита да се сниши и да отърве разследването за кражбата от Корал и покупката на хотел Белица в Приморско.Пред тези далавери пазарджишкия кмет е като чавдарче.Долната гейберастка крадлива измет ще си плати за всичко.Николов разбра че вече е бита карта-все още на свобода.
37.
Дернев
23.04.2015 15:08:21
4
5
29
Това може и Кмета заедно с Обл. управител да го правят, но трябва да да мислят мин. 15-тина години напред и то глобално, а не като селяни от бургаско, каквито се били повечето ни управници през всичките тези 70 и отгоре години.
36.
Касабова
23.04.2015 14:54:49
8
10
Интригантка съм долна - написах го това за да направя най-сетне от Валери Симеонов кмет.Ама май сметките ми пак няма да излязат защото Митето се обади и каза че излиза на тепиха.
35.
до безкрайно тъпият 10
23.04.2015 14:35:13
6
12
Мушморок неземен ,стадиона го спазари Йоанчо ,както и воденицата в морската градина.
34.
Позитив
23.04.2015 14:33:49
13
15
Когато Йоан Костадинов беше кмет на Бургас, сталинизъм се ширеше навсякъде, нищо ново не се правеше, всеки инакомислеш бе обявяван за враг, никой не споменаваше града за нищо добро. Димитър Николов промени нещата. Бургас дръпна смело напред и си спечели завистта на много градове. Един кмет се оценя по това че обича града си, цени съгражданите си, стреми се да направи максималното за тяхно добро.
33.
бивол
23.04.2015 14:14:36
3
15
Слагаме частни в кавички, защото схемата за придобиването на земите на „Корал“ е христоматиен пример за политическа корупция. През 2002 г. тогавашният кмет Петко Арнаудов продава 130 декара по 7 долара на кв.м. на сенчести бизнесмени, ортаци със сегашния кмет на Бургас Димитър Николов и телевизионния специалист по всичко Владимир Каролев (агент „Камен“ от ДС). Цената е ниска, защото бизнесмените обещават на общината мощни инвестиции. Вместо инвестиции обаче следва най-обикновена спекула със земя: след три години т.нар. инвеститори препродават терените взети за жълти стотинки по 200-300 евро на квадрат и печелят десетки милиони в евро. Пътьом с подписа на съпартиец на Каролев изчезва един резерват за блатно кокиче, който пречи земята да се продаде на добра цена. Земите бяха изкупени от испанската „Ибердрола“, която обяви грандомански проект за ваканционно селище „Корал Бийч Елит“ за 5000 души. Но обществената съпротива и най-вече ефектът от „Дюнигейт“ с картирането на дюните осуети тези планове.
32.
Ххл
23.04.2015 13:56:25
8
25
хм, как господин "10%", оп г-н Николов ще се кандидатира за трети мандат като бъдещето на ПП ГРОБ не е ясно, нали утре като падне ББ и всички далавери ще лъснат. А и защо никой не се замисля, че Бургас е градът с най-високи данъци, защо ли, ами заради безсмислените проекти и заемите по тях. Ама какво му пука на Митето, нали си има милиони в турски банки, а и докато е кмет няма как да оправдава откъде има толкова пари, така че ще си се оттегли мирно и кротко и ще си харчи парите. А пък за министерски пост може само да си помечтае, ББ никога не би го взел, както и кмет нямаше да го направи ако В.Златен не ходи да му се моли за Митето, все пак първият избор на ББ бе Йоан колкото и да не ви се вярва
31.
ITJ
23.04.2015 13:36:41
8
7
Тъй като е млад и енергичен, не изглежда уморен, излиза, че има нещо друго, което му тежи на Николов. Нещо, от което е обиден? От което се притеснява или се страхува? И не му позволява да отсече: „Искам трети мандат, защото го заслужавам!“. И да го спечели още на първи тур.
Николов смущаващо мълчи.
-------------------
Като прочетох това и си викам- дано не чете тези форуми, че ме е срам
30.
Война и мир
23.04.2015 13:31:18
2
9
Демек- абе кметът дано не се кандидатира, че пак ще го изберат. /превод на коментар 27/
29.
Levski
23.04.2015 13:28:50
2
13
Във Бургас трябва организация която да се занимава със привличне на компании и заводи от следните страни: Германия, Америка, Англия, Холандия, Швеция, Япония. Това е.
28.
Апел
23.04.2015 13:26:30
4
13
Моля някои тук да не пишат преди да са изтрезнели. Задължително условие е.
27.
душевен мир
23.04.2015 13:25:01
4
22
Трети мандат - хм, май не му се иска.... "Примера" на Кирил Йорданов от Варна не е много мотивиращ... Д Николов най-добре знае колко "критична маса" се е натрупала за тези два мандата.... Ако не друго, не може да му се отрече хитрост и интелект - наясно е с максимата, че "човек трябва да знае кога да стане от масата - за да не се окапе и ос...е " ... Пари и контакти има повече от достатъчно - за какво му е да бута "сизифовия камък" по баира на публичната отговорност... Крачка встрани и пей спокойно сърце... далеч от "предложения, на които не може да откаже" и от хора, на които никой не смее да откаже.....
26.
Burgi ot USA
23.04.2015 12:32:08
8
15
Шумим защото обичаме Бургас, но ни прокъдиха от родината през 1944-1989. Бедно е едно семейство на имигранти без родината си, без езика си.
Никога повече, закълни се Бургас, никога повече няма да се даващ на руски или турски окупации. Никога повече няма да се даваш на комунисти или социалисти, защото това не е натурално за природата и прераства във невъзможна система във нашето пъстро общество. Нашите партньори са Западна Европа и Америките първо, а след това съседите, и никога Русия освен, по търговски път. Дано Бургаз да избере кмет със енергия, експерт, чест, и амбиция. Да живее Първа Българска Империя и Тракия!
25.
:))
23.04.2015 12:31:06
14
8
Ваклин! Ваклин! :))
Нали и за него Кметят Костадинов каза "наше момче" :))
Катюха, как ти се откъсна от пръстите тоз материал неповторим :)) И аз сядам да пиша сега Трактат за Степния Кмет.
Я, Краси Стойчев за кмет! :))
24.
гражданин
23.04.2015 12:06:37
8
11
Не бързайте------ако дойде BTV,и направи това което стана в Пазарджик-ААААААААААААА
23.
Скат
23.04.2015 11:46:39
32
11
Валери Симеонов кмет!
22.
20
23.04.2015 11:43:13
26
19
Не си заслужавате кмета и ме е срам като чета някои от мненията тук. Потресен съм от писанията на някои хора в този форум
21.
до 13
23.04.2015 11:40:30
12
22
Малък проблем ли е, че два пъти се дават народни пари за центъра, а в комплексите е джунгла. Кой според теб трябва да оправи положението с паркирането, с колите по пешеходните зони. Аз ли? Вярно е, че след кметове като Йоан, сегашния е супер, но след като партията му и вожда му се бият в гърдите, че са най, ами да бъдат най. Колкото до Черноморец, осем години така ли не можаха да оправят нещата, ами все ще се оправдават с предишните. Смешно е.
20.
Бургазлия
23.04.2015 11:25:15
6
21
Бивш възпитаник съм на СОУХЕП (така се наричаше по мое време, по инициатива на директор Николова) св. св. Кирил и Методий.
Първо искам да кажа, че за покойници говорят по този начин само дебили като № 19. Второ. Когато аз бях в училището имаше 3 специализирани паралелки с Немски , Френски и Английски език, съответно литература, география и История и 3 изобразителни паралелки с италиански език. Участаваше се на републикански и международни първенства, печелеха се състезания. Това беше единственото СОУ, което се нареждаше до елитните гимназии и техникуми. След него беше "Константин Преславски" и всички останали.
Какво стана с тези специални класове след кончината на директор Николова - всеки може да проследи.
Моля ви не намесвайте в тази жена в политически спорове, защото тя се занимаваше с образование и по мое мнение, го правеше достатъчно добре.
А преди да търсите сметка, на който и да е държавни си погледнете осраните от псета улици и начупените от Бмв-та плочки. Когато се храниш в тоалетната си - никой политик не може да ти е виновен.
19.
JimmyWolf
23.04.2015 11:06:16
17
19
Майката на Николов, гУсжа директор Николова, не направи нищо подобно, даже напротив! Нивото на ЕСПУ, ама вече СОУ Св.Св. Кирил и Методий изпадна от листата на елитните училища, още през 90 години. За лъскавия център и рушащ се град Бургас можем много да говорим. Привидно се прави, но видно като всичко сътворено от геЙрП бързо са разваля. Знаем ги и изпълнителите, та някой сами си казват, че не се изпълняват точно указанията от към материали, а се купуват в пъти по-втини боклуци. Ако и следващият кмет е от геЙрП, пак ще е весело и разкопано.
18.
D.NIKOLOV
23.04.2015 11:03:33
9
16
SPOKO SAGRAJDANI.
EDINSTVENO I SAMO ZA FLAGMAN: SHTE SE KANDIDATIRAM. I SHTE SPECHELIA.
VIE PISHETE KAKVOTO ISKATE , AZ SHTE PRAVIA KAKVOTO TRIABVA.
BURGAS E EDIN. I NASH. NA VSICHKI.
OBICHAM VI SAGRAJDANI.
17.
Гост
23.04.2015 10:58:21
14
37
Касабова, интелигентните вече знаят, но на теб ще ти отговоря кратко и ясно. "Шумим" заради к-г "Корал", стадион "Черноморец", колодрума, почти разрушената основна църква, басейна в "Славейков", Океанариума, 2-та безумни ремонта на центъра с ненужен бетон и фалшиви плочки, напукания нов асфалт в Морската градина, безумните проекти на тунел в центъра и "подземен град", кражбите от "Spirit of Burgas", кражбите от обществените поръчки, семействеността и връзкарството и т.н. А сега още по-кратко. "ШУМИМ" ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА!
16.
кьорБургас
23.04.2015 10:43:10
26
17
Никога не сте имали като Димитър Николов кмет, Атанас Сиреков е бил като него, но е починал от стреса и не е могъл да разгърне способностите си. Вие Митко не го заслужавате.
15.
Какво шуми
23.04.2015 10:40:29
13
19
Кметът си ходи на работа и си мълчи, никой не знае какво е решил за наесен. Бургазлии си шпорят по подземната улица и си ходят на работа и не подозират, че няколко души тук плюят кмета им и се надяват да променят мнението им. Ей това става и шуми, но само в този форум. В Бургас си шуми морето :))))
14.
Б
23.04.2015 10:26:51
27
7
Ангел Божидаров- кмет!
13.
До 10
23.04.2015 10:26:13
10
14
Спортна база Черноморец (това включва не просто стадион черноморец) е общинска апортна вноска в ПСФК Черноморец АД. Извършена не през 2005-та година.
Центъра да го оправят колкото искат, когато приличаше на омазана улица, по-хубаво ли ти беше.
Айде повдигнете малко истински проблеми към сегашната оправа, да ви се невиди!
Докога ще има МПС-та, които минават през пешеходни зони в ЦГЧ?! Кога ще започне глобавянето за направилно паркирали автомобили ? Кой разреши на органите на 1-во РПУ да превърне 2 улици в служебен паркинг ?
Кмете, благодарим и оценяваме усилията, ама обърни внимание и на тези проблеми.
12.
Р.
23.04.2015 10:26:01
16
14
Айде сега да дойде някой нов Йоанчо, та да мирясате.
11.
Аз
23.04.2015 10:17:36
6
1
Регистрирай се и печели от първия български сайт за гледане на реклами
http://bux.bg/?ref=1567
10.
до 4
23.04.2015 10:16:31
16
30
Ти прост ли си или си роден тъп. Разбирам че си фен на Герб, ама вземи си отвори очите. Два пъти се прави реконструкция на центъра. Стадион Черноморец вече не е общински, парк езеро се подари на някакви дето нямат пари. Басейна вСлавейков го няма. Да изреждам ли още.
9.
До Боко
23.04.2015 10:10:13
23
15
Лично БЛАГОДАРЯ на кмета Николов за далаверите в полза на ГЕРБ. Ако всеки кмет в България свършваше толкова работа за подобряването на инфраструктурата и възлагаше толкова много обществени поръчки, покрай далаверите на партията си, може би нямаше да има градове, които приличат на претърпели катаклизъм.
Майката на господин Николов беше директорката, която вкара средняшкото СОУ св.в. Кирил и Методий в лигата на елитните бургаски училища. Той успя да върне град Бургас сред 4 големи града в България.
Кметът има повече провалени проекти, отколкото в други градове има възложени, предвид, че лошо реализираните или нерализираните проекти в Бургас са по-малко от 1/4.
Ще ви дойде някой Йоан сега, някой Овчаров или Петков и ще видите, какво лице имаше Бургас през изминалите 8 години.
П.П. Герб са мега големи малоумници. Въобще не знам защо им играе по свирката.
8.
Б
23.04.2015 10:01:06
25
4
Вълков ще е човекът кандидат на ГЕРБ, доволни ли сме?
7.
Боко
23.04.2015 09:55:56
15
27
Бургаският кмет НЯМА да участва в изборите наесен ЗАЩОТ премиера борисов ЩЕ ГО НАПРАВИ МИНИСТЪР ЗАРАДИ ЛОЯЛНОСТ И ДАЛАВЕРИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ.
6.
M
23.04.2015 09:50:28
6
20
Д.Неколов е май от малцината кметове ( и въобще управляващи) проумял демокрацията - всеки следващ кмет краде по-малко (и по-ненабиващо се на очи) и прави повече за града си. И така 200-300 години....
5.
repo
23.04.2015 09:20:28
13
38
издънки ли абсурд - тя църквата и без това си беше стара, а благодарение на разрушаването на басейна в Славейков се сдобихме с още едно езеро за гларуси, и можем да кандидатстваме в Гинес за брой светофари на линеен метър
4.
от къде пода надолу
23.04.2015 09:04:46
40
30
Кажи ми бе драги ми смехурко в кой проект се е издънил Митака.
Единствено може да се приеме за издънка и то косвена църквата.
Кажи ми един кмет от създаването на града ,демек от началото на миналия век който да е направил повече.
Поне един!
3.
бургазлия
23.04.2015 08:41:38
21
36
Митето със сигурност няма да се кандидатира защото много му станаха издънките и затова ще се оттегли. Въпроса е кого ще издигнат ГЕРБ защото от кандидата им зависи дали ще продължат с управлението или ще се сгромолясат. Ивелинка е много лош избор, защото е човек на ДПС и това ще закопае гербаджиите, ако я предложат. Вълков си е гербаджия, но е непознат за бургазлии и ще изгубят много гласове. Най-добрия вариант е ГЕРБ, РБ и ПФ да излязат с единна кандидатура, но качествена.
2.
до Соня ,вероятно Васи
23.04.2015 08:31:21
17
24
Статията си е чудесна и отгоре на всичко правдива.
Единствено много меко се е изказала за алкохолика-крадец ,който се оттегли без последствия.
Това че свикнахме с големите инфраструктурни промени е също вярно.Просто Митака с тях си убива конкуренцията.
Що се отнася до сооц проучването са двете персони е малко несериозно а и твърде закъсняло.
На последният въпрос отговорът се крие в схемите на разпределение.
1.
Соня
23.04.2015 08:04:42
17
57
По-глупав анализ не бях чела скоро. По-скоро ми прилича на смесица между хороскоп на Алена, празни слова на Любен Дилов-син и остър напън да се изкара новина тип"Веселина Томова от Афера" . Слабо, Касабова, издишаш. Животът ти на софийска дама, съпруга на депутат явно ти пречи на перото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори