×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съседи от цял блок в Бургас треперят от психично болна: Тя е войнстващ и опасен луд, защо не я прибират?


Съседи от цял блок в Бургас треперят от психично болна: Тя е войнстващ и опасен луд, защо не я прибират?
В пристъпите си на лудост Албена Карагьозова крещи и хвърля от петия етаж мебели по минувачите, съседите подават жалби, но решение няма
21 Април 2015, Вторник, 15:08 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Албена е и жената, която пълни пощенските кутии в целия град с бележки с несвързани мисли, които се въртят в умопомрачения й мозък


Жителите на 5-етажен блок в центъра на Бургас треперят от непрекъснатите изстъпления на психично болната Албена Карагьозова, която от три години е превърнала в кошмар живота им. След  хилядите безуспешни опити да се справят с постоянния тормоз на бул. „Сан Стефано” 115, отчаяните хора се обърнаха към Флагман.Бг, за да разкажат за ада, в който се е превърнало ежедневието им.
Албена Христова Карагьозова е освидетелствана в бургаския Психодиспансер, диагнозата й е регресивна шизофрения. Именно тя е жената, която разпространява несвързаните бележки под формата на памфлети в целия град /ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ТУК/. Живущите в кооперацията на бул. „Сан Стефано” 115 вече са вдигнали ръце, прекарват дните си в страх и ужас с какво би могла да ги изненада побърканата им съседка.

„Живеем в постоянен тормоз, това е един зъл и войнстващ луд, който е страшно опасен и от когото сме безпомощни да се предпазим. Тя не е контактна, не е адекватна, денонощно крещи. Превърна тротоара пред блока в минно поле, хвърля предмети по минувачите, бие с чук по стената в 1, в 2, в 3 часа през нощта. Това нашето не е живот, а ад. Жената е опасна както за себе си, така и за нас и никоя институция явно не може да ни помогне. Тя хвърля през прозореца от петия етаж печки, котлони, буркани, мебели, боклуци, каквото първо й попадне пред очите. Съвсем наблизо има училище, оттук непрекъснато минават майки с деца. Цяло чудо е, че все още някой не е пострадал”, разказва с огорчение и страх съседка от кооперацията.

Освен, че пълни пощенските кутии в целия град с бележки с несвързани мисли, които се въртят в умопомрачения й мозък, жената има мания непрекъснато да пере, чешмите в дома й текат денонощно, облепила е стените с найлони, които мие с вода и наводнява съседите си.

Живущите в кооперацията на бул. „Сан Стефано” 115 прекарват
дните си в страх и ужас


Историята на Албена Христова Карагьозова е реален „Параграф 22”. „След всяка колективна жалба от наша страна, тук идва полиция, идва линейка на Психото, екипите опитват да я приберат и всеки път тя умело се скрива зад масивната желязна врата в жилището си. Именно дотам свършват правомощията на институциите, тя го знае и се възползва от това. Обясняват ни, че ако я изкарат насила от апартамента й, това е самоуправство, трябвало да има доказателства, че вътре е извършено престъпление. А не е ли престъпно това, което върши тя спрямо нас, не е ли престъпен този кошмар, в който живеем вече трета година”, питат с недоумение нейните съседи.

Внимавайте, като минавате от тук, хвърчат предмети,
някой ще пострада, алармират съседи на Албена


Преди да полудее, Албена живяла в София и имала съвсем нормален живот. Тя е около 35-годишна, има висше образование, завършила е „Международни отношения” в Лондон. Наскоро продала на безценица наследствен имот, с парите от който живее и в момента.

Албена е наследница на заможно семейство, родителите й са интелектуалци. Неин баща е известният културолог Христо Карагьозов, който починал миналата година. Преди кончината си обаче лично той подал жалба до полицията и прокуратурата с молба дъщеря му да бъде прибрана в заведение за хора с психично разтройство. Човекът живеел с мъката от болестта на дъщеря си, обвинявал се, че не може да й помогне. Освен него тя няма други близки роднини, имала единствено доведен брат, с когото не била в добри отношения.

По молба на баща й Христо и след колективна жалба от съседите в кооперацията, веднъж вече Албена е била въдворявана в Центъра за психично здраве. Чрез ловките трикове на нает от нея адвокат обаче тя бързо се измъква от там. Защитникът тогава убедил съда, че Албена Карагьозова ще си пие лекарствата и ще живее като нормален човек. От тук идва и въпросът – след тези категорични гаранции кой следи дали това действително се случва и кой носи отговорността за този кошмар, в който живеят съседите от бул. „Сан Стефано” 115 в центъра на Бургас.



В категории: Лична драма


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
16
Коментара по темата
16.
Ако бях Света Майка Майка Тереза от Калкута,
12.09.2022 19:44:46
0
0
Ако живеех в този същият блок,аз,си мисля,какво,бих си помислила,за всичките тези хора,които,отказвайки да си приемат своята собствена съдба,гледат тази страдаща жена,по безлюбив начин,с очите,на безлюбието,с очите,на масата,от обикновени,уви,много от тях,лоши,и бездуховни хора,от тълпата,която,в своето безсилие,няма да помогне на страдащия/страдащата,но само,ще види в нея,него,заплаха,за себе си,за своето егоистично удобство,ще гледа винаги,нещата,от страната,от призмата,на своя егоистичен интерес,ще се опитат обикновените,хора,като тези,само,да охулят,жената,от страх,за тях,за самите себе си,не да й помогнат,по някакъв начин,но само,да я изгонят,по-далеч,ако може и от блока,защото,тя със своето страдание,е вече трън в очите им,българска му работа,българския манталитет,арменска му работа,лош арменски манталитет!!???А защо са такива,ами не се ли досещат,Господ,ако ги гледа,от ГОРЕ,от НЕБЕТО,а ТОЙ и от там и от всякъде,всичко и вижда и чува и гледа,какво,ще си помисли за тях?????Ами,аз знам и затова ще ви кажа!!!!!Тези хора,какви съседи,какви християни са,а постъпват ли по християнски,с тази страдаща жена?????А толкова ли не се досещат,да помогнат с нещо,да се реши проблема на жената,че я нападат,толкова ли ожесточени са,че не ги боли за страдащия ?????Или по-лесно то,е да навредиш,отколкото,да помогнеш,на някой,тук в България?????Защо гледат,тази жена,толкова,високомерно,надменно,даже с презрение,на нея,като че ли на тях,не може,да им се случи,същото,да дойде същото,до главата им,а трябва ли да си научат урока на несъстраданието,към тази,страдаща жена,по най-горчивият начин,да,напълно застраховани,в живота няма,а какви ли грехове,им тежат,на тях,на тяхните собствени съвести,на съвестите,на предците им,за да живее жената,точно,в тяхния блок?????Да,сигурно,А БОГ ще си помисли и това.....тези хора,които,са светски хора,са странни,нелогични,егоистични,егоцентрични,нямат съчувствие в себе си,в тях,а осъждане,към страдащата,те са явно,на най-ниските,материалистичното,стъпало на развитие,липсва им,духовност.....а,всъщност,Света Майка Тереза от Калкута,която,еЕ ЧОВЕКОЛЮБЕЦ,Е ЧОВЕКОЛЮБИВА,е права,в своята мисъл,която,има в предвид хората от света,която гласи:Най- добрият ден е днешният!!!!!
Най-истинската реалност-ЛЮБОВТА!!!!!
Най-силните оръжие-усмивката!!!!!и рака нататък,но също,хората,са странни,егоцентрични,егоистични,а също нелогични,ами,изпитано,в тази Българска лъжовна реалност,в този свят на груб материализъм,тези думи,слова на Една Света Жена, Монахиня,Свет Човек И Наистина ДОБРА,ГРИЖОВНА за бедните,страдащите,за безнадеждно болните, СВЕТА МАЙКА И СЕСТРА,избрала ТРУДНИЯТ,НО ВЕРНИЯТ,ИСТИНСКИЯТ ПЪТ,са едно ЖИВО,ВЪЗКРЪСНАЛО ПРОРОЧЕСТВО!!!!!
15.
До В2
22.04.2015 11:05:32
0
14
Точно на толкова години е; познавам Албена от Английската гимназия, беше много културен и интелигентен човек, жалко че е стигнала до там. Трябва да има начин някой да се погрижи за такива хора, за да не страдат те и околните.
14.
ааа
22.04.2015 10:39:45
2
8
Кажете името на адвоката? Да е изпратим в тях, все пак той е гарантирал за нея!
13.
ДО ФЛАГМАН
22.04.2015 09:28:40
1
8
Нали Общината се похвали, че са премахнати висящите кабели в Центъра на Бургас? "Сан Стефано" къде се намира?
12.
В2
22.04.2015 07:29:44
3
13
Албена е точно на 45 години, макари това да няма никакво значение. Жената си е луда и не бива да живее самостоятелно.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да я настанят някъде, където да не пречи на останалите.
11.
ърни Турос
22.04.2015 01:20:14
3
6
Във комунистичедките блокове никои не се смята собственик напълно -- и затова никой не ги поддържа, никой не се грижи за външния вид. Затова външния вид на блока е като гъз. Този гъз няма нищо общо със природата която е всеки сам за себе си, всеки се грижи как изглежда или няма оцеляване. А сега мъртвите се крият във тези блокове.
10.
гето
22.04.2015 01:16:55
5
8
Къде е кмета да обяви защо Русия се опита да трие Българите, и причини всички най добри чеда да избягат, за да може тя да се докопа до ресурсите ни. Кмете обясни като руски шпионин.
9.
Ани
21.04.2015 23:22:06
1
8
Не е единствената с психични отклонения в района има още една на 15 метра от там казва се Теменужка по цял ден крещи пред детска градина -Слънце нецензурни думи и плаши деца и възрастни
8.
Юрий Пропаганд Гагарин
21.04.2015 19:27:32
4
16
Виждам 6 вида прозорци обелени, и блок който е изкривен, той няма нормален вид, той е изкривен и облепен, и се вижда как във тази пчеларка дупка, живеят някакви плахи хорица, които не са част от Европа....
7.
Перхидролен Сидеров
21.04.2015 19:26:10
15
22
Нищо и няма на жената съвсем си е добре.Аз съм с още по тежка диагноза но не само че не ме въдворяват във Психото ами и ми дават трибуна в Народното събрание.Айде Атака победа атака Русия.
6.
Явор
21.04.2015 19:23:57
15
11
Крепостни селяни, видяхте ли камшика на съветската окупация.
Хаха, а пък вие паметник им вдигайте, кой, кой. Време е да съдим комунистите до дупка!!!
5.
ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ
21.04.2015 19:10:26
4
14
ТАМ ВИЖДАМ ТАБЕЛА /ПИТАГОР/ КЪДЕТО ХОДЯТ МАЛКИ ДЕЦА НА УРОЦИ И ЛУДАТА ЖИВЕЕ ОТГОРЕ
4.
First Bulgarian Empire
21.04.2015 19:03:16
22
13
Проклинам я тази България, във каква грозота тъне нацията -- после ми пускайте пак "за соца" поредиците да ви се изсера на червените боклуци и на червената армия от недоразвити некадърници.
3.
въй
21.04.2015 18:58:13
5
10
значи за това винаги има на завоя там боклук, лудата го хвърля през терасата въй въй въй
2.
Бург USA
21.04.2015 18:54:12
13
18
Гетата на комунизма са сиви и мрачни както и основателите му --- грозните руски селяни и после комунистически ръководители.
Заради тях заменихме тучни ливади и спретнати бели къщи със тези грохнали мухлясали гета.
Моля те кмете събори ги тези блокове грозни няма такъв срам по Европа. Това са по зле от сирийските --- виж за какъв бълвоч става дума. Как може нацията да има самочувствие, или надежда, чувство за красота и усмивка. Това което комунистите направиха с тези хора, да ги превърнат на животни, това няма място във Европейска държава. Благодаря ви Флагман, че показвате проблемите!
1.
Дон Клементе дьо Росин
21.04.2015 18:46:46
4
30
Някой е хвърлил око на жилището ли ????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори